Winamp Logo
Johaug Redaksjonen Cover
Johaug Redaksjonen Profile

Johaug Redaksjonen

Norwegian, Personal health, 3 seasons, 37 episodes, 1 day, 3 hours, 21 minutes
About
I podkasten Johaug Redaksjonen møter du tidligere toppidrettsutøver og vordende mor, Martine Ek-Hagen, og hennes kollega og småbarnsmamma, Kathrine Meiner. Med disse to jentene på øret vil du hente motivasjon til en aktiv livsstil, få læring og erfaring rundt trening, helse, kosthold, samt livets opp- og nedturer. Du vil bli bedre kjent med jentene, men du vil også møte mange spennende og inspirerende gjester, som vil by på sine historier innenfor samme temaer. Rate gjerne episoden med fem stjerner om du likte det du hørte!
Episode Artwork

37. Therese har tafsa på Sondre Justad, og skreddersydd treningsprogram for halvmaraton!

I dagens episode av "Johaug Redaksjonen" tar Therese, Martine og Kathrine deg med på siste ukers utskeielser. Therese har vært på første fest etter fødselen. Vi snakker festivalstemning, en dose tafsing på Sondre Justad og generelt god stemning.   Men det er ikke alt! Jentene avslører spennende sommerferieplaner, og sist, men ikke minst har dronninga skreddersydd et eksklusivt treningsprogram for halvmaraton, som passer for alle nivåer. Om du ikke skal løpe halvmaraton er det en unik mulighet for å komme i bedre løpeform. Bli med på en morsom og lærerik episode du absolutt ikke vil gå glipp av!
7/4/202336 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

36. Therese deler alt om fødsel, mamma-bleier og treningspause

Bli med på en spennende reise i dagens episode av "Johaug redaksjonen" når Therese Johaug tar deg med gjennom hennes utrolige opplevelse av fødselen og de første stegene som mamma. Den nybakte mammaen åpner hjertet sitt og deler alle detaljer - fra det magiske øyeblikket selve fødselen skjedde, hormonenes virvelvind, søvnløse netter, diskusjoner rundt hva barnet skal hete og mamma-bleier. Du vil ikke gå glipp av denne morsomme episoden som tar deg inn i Therese Johaug’s nye kapittel i livet!
6/19/202346 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

35. Therese har født, og teamet forbereder seg til halvmaraton!

Mye har skjedd siden sist! Therese fødte på selveste nasjonaldagen! Martine gråt på 17. mai mens Kathrine knuste sin personlige rekord under Holmenkollstafetten! Nå tar gjengen fatt på neste utfordring: Halvmaraton-forberedelser! Kathrine og Martine avslører sine beste tips for hvordan man trener seg opp mot et halvmaratonløp! Bli med på en inspirerende og morsom episode av Johaug-Redaksjonen.
5/25/202340 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

34. Therese er KLAR for å føde og har store planer for hva som skal skje deretter!

Sommeren nærmer seg med stormskritt, og det gjør også termindato for Therese, som er rimelig klar for at "litjbudeia" skal komme til verden. I dagens episode deler Therese alt om sin surprise baby shower, planene hun har etter fødsel, og innrømmer at hun er på Cola Zero kjøret. Martine har vært i morsomt utdrikningslag, og Kathrine er i gang med et inspirerende løpe program. Bli med på en underholdende og lattermild episode om livets rariteter, og bli motivert til å komme i gang med løpe sesongen!
5/10/202343 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

33. Trioen er tilbake!

Trioen er endelig samlet igjen, og i dagens episode blir det både hummer og kanari. Høygravide Therese er rastløs av å ikke kunne trene like mye som før, og stresser mer med å rekke vårrengjøring enn å ha stellebordet klart til babyen ankommer. Martine er tilbake til sivilisasjonen med jobb og telefon igjen, og deler sine erfaringer med opptrening. Kathrine savner et løpeprogram som motiverer, og trioen setter seg mål om halvmaraton til høsten! join dagens underholdene episode og bli inspirert til årets løpesesong!
4/23/202333 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

32. Dr. Guro Strøm Solli om syklus og trening

Hvordan påvirkes vi egentlig av syklusen vår når vi trener? Har det noe å si, eller er det bare en snakkis? I denne episoden gjester Guro Strøm Solli podden. Guro har doktorgrad i utholdenhetstrening, vært på elitelandslaget i langrenn, og er foredragsholder. Bli med på en lærerik og spennende samtale, basert på Guro sitt forskningsprosjekt og Therese sine egne erfaringer. Vi snakker om hvilken innvirkning syklus faktisk har på prestasjon og trening, prevensjonsmidler ift å kunne yte maks, og om hvor lite kunnskap det er innen dette generelt.
3/10/202343 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

31. Hvordan trene seg opp etter sykdom, Therese’s VM-flørt til tross for form-KRISE!

Influensaen herjer, og i dagens episode gir Therese Johaug og Kathrine Meiner gode tips og råd til hvordan man på best mulig måte kommer i gang med trening etter sykdom. Therese mener selv hun er i en aldri så  liten form-krise, men til tross for dette røper hun at hun flørter med tanken om å delta i VM…. 
2/17/202336 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

15. Therese besøker Kongen, og er i sitt livs dårligste form!

Therese forteller om sitt noe stressende og emosjonelle besøk på det kongelige slott; bunadskrise og hennes siste klem til Kongen.  Den nypensjonerte toppidrettsutøveren mener hun er i sitt livs dårligste form, og kommer med supre ferietreningstips.
5/13/202242 minutes, 31 seconds