Winamp Logo
Jeta sipas Xhoanes Cover
Jeta sipas Xhoanes Profile

Jeta sipas Xhoanes

Albanian, Personal/Lifestyle/Family, 1 season, 4 episodes, 1 hour, 21 minutes
About
Dije dhe pozitivitet - Jeto mirë! Si?! Do e zbulojmë së bashku! ?
Episode Artwork

Bonus #01 - Afirmime për pasuri dhe begati

Mirësevini në bonusin e parë të podcastit "Jeta sipas Xhoanës". "Leku shkon te leku. Duhet ta kursesh lekun shumë. Paratë nuk rriten në pemë." Sa prej jush i kanë dëgjuar këto shprehje/ besime limituese në lidhje me paranë? Zbulo besimet limituese që ke në lidhje me paranë dhe zëvendësoji ato me afirmime pozitive.  Përsërisni dhe/ ose dëgjojini këto afirmime për të paktën 21 ditë. Na tregoni mbështetjen tuaj duke na lënë një review dhe duke na vlerësuar me 5 yje. Ju falenderojmë nga zemra! Merr një javë FALAS Terapi me Psikolog/e nga BetterHelp https://www.betterhelp.com/rpc/4e57293d68835b7f-1-01 jetasipasxhoanes | Instagram, YouTube, TikTok | Linktree FOR BUSINESS INQUIRES: [email protected] --- Send in a voice message: https://podcasters.spotify.com/pod/show/jetasipasxhoanes/message
10/4/20224 minutes, 1 second
Episode Artwork

Planifikimi Financiar

Mirësevini në episodin e tretë të podcastit "Jeta sipas Xhoanës".   Në këtë episod do të flasim për planifikimin financiar, menaxhimin e të ardhurave personale si dhe 6 këshilla nga ana ime që do ju ndihmojnë të manovroni më lehtë në këtë fushë dhe të fitoni një pamje të qartë të financave tuaja.    Timestamps   (00:21) Intro  (00:30) Kupto situatën aktuale   (04:52) Kurse për një ditë me shi  (07:15) Mos prish lekë të cilat nuk i ke  (09:06) Mos i jep borxh njerëzve pa letër  (10:46) Përdor sistemin 2 ose 3 llogari bankare  (13:58) Investo në edukim dhe eksperienca  Jua sugjeroj një llogari bankare me N26 pasi i përmbush të gjitha kriteret e mësipërme me 0€. Plus, ju merrni një kartë debiti Mastercard që mund ta përdorni në të gjithë botën. https://n26.com/r/xhoanas8081 Na tregoni mbështetjen tuaj duke na lënë një review dhe duke na vlerësuar me 5 yje. Ju falenderojmë nga zemra!  jetasipasxhoanes | Instagram, YouTube, TikTok | Linktree  FOR BUSINESS INQUIRES: [email protected] --- Send in a voice message: https://podcasters.spotify.com/pod/show/jetasipasxhoanes/message
8/30/202217 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

Dasma e Vitit: Çfarë duhet dhe nuk duhet të bëni?

Jeni në prag dasmash dhe nuk dini çfarë të vishni? Dëshironi të dini rregullat bazike të etiketës së dasmave (alla shqiptare)? Dëshironi t'ja kaloni mirë në dasëm dhe të tregoni versionin më të mirë të vetes tuaj njëkohësisht? Nëse të paktën një nga përgjigjet e tua është PO, atëherë TI je në vendin e duhur, duke dëgjuar podcastin e duhur! Dëgjim të këndshëm! --- Send in a voice message: https://podcasters.spotify.com/pod/show/jetasipasxhoanes/message
8/7/202225 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

11 Këshilla për një jetë cilësore

Si të kemi një jetë më të mirë?  Shumë prej jush mund të mendojnë: "E thjeshtë. Mjafton të kesh para dhe gjithçka u zgjidh." Në këtë episod do ju tregoj 11 këshillat që mua dhe shumë të tjerëve na e kanë bërë jetën më të bukur dhe shumë prej këtyre këshillave (për të mos thënë të gjitha) nuk lidhen me paranë.  Për më shumë dëgjoni episodin e parë të podcastit "Jeta sipas Xhoanes".  Dëgjim të mbarë! --- Send in a voice message: https://podcasters.spotify.com/pod/show/jetasipasxhoanes/message
7/26/202234 minutes, 50 seconds