Winamp Logo
Ivana Stankov Cover
Ivana Stankov Profile

Ivana Stankov

Bosnian, Finance, 1 season, 38 episodes, 16 hours, 29 minutes
About
U ovom podcastu delim savete kako da unaprediš svoj online biznis i povećaš prodaju :)
Episode Artwork

Da li ostvaruješ svoje ili pozajmljene ciljeve?

Naše okruženje može da bude izvor inspiracije ali i izvor frustracije. U ovoj podcast epizodi delim sa tobom VAŽNA pitanja koja će te podstaći da razmišljaš o tome da li ostvaruješ svoje ili pozajmljene ciljeve i kako to utiče na tvoj biznis.
11/16/202326 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

Kako da pomoću besplatnog webinara dođeš do više kupaca?

Ova epizoda je za tebe ako su ti se smučile društvene mreže jer stalno zavisiš od njih. Uz pomoć besplatnog webinara možeš da ostvariš duplo veću konverziju. Zato sa tobom delim koje greške je potrebno da izbegneš i šta je najvažnije prilikom organizovanja besplatnog webinara. :) Besplatni resursi: https://sendfox.com/lp/1w9v7r Rad sa mnom: [email protected]
11/3/202321 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

Najvažnija veština u preduzetništvu

Danas pričamo o tome koja je to najvažnija veština u preduzetništvu i KAKO da je izgradiš.
8/31/202321 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

Kako upoređivanje sa drugima utiče na tvoju prodaju?

Konkurencija postoji kada ne gradiš lični brend. Da bi gradila lični brend potrebno je da prestaneš da se upoređuješ sa drugima. U ovoj epizodi pričamo o tome.
8/28/202324 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Koliko edukativnog sadržaja je dovoljno za prodaju?

Danas pričamo o edukativnom sadržaju i koliko on treba da bude zastupljen na tvom profilu. Program Tvoj prodajni levak: https://ivanastankov.com
8/4/202326 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

Najmoćniji kanal prodaje

U današnjoj podcast epizodi pričam o tome koliko je stori važan kao kanal prodaje, a toliko se malo koristi. :) Program Tvoj prodajni levak: https://ivanastankov.com
8/1/202330 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

Putovanje koje mi je promenilo život i biznis

U ovoj podcast epizodi pričam o tome kako stvari koje misliš da nisu za tebe JOŠ mogu potpuno da ti promene život
7/7/202328 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

U šta prvo ulagati u biznisu?

U ovoj epizodi pričam o tome kako ja ulažem u sebe na nivou edukacija i online programa tako da mi se svaka investicija isplati.
7/5/202327 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

Prodaja tokom leta

U ovoj epizodi pričam o tome kako prodavati tokom leta :) Letnji upis na program Tvoj prodajni levak: https://ivanastankov.com Besplatne konsultacije: https://calendly.com/ivana-stankov07/konsultacije
6/19/202320 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Siromašan mindset

U ovoj podcast epizodi pričam o tome kako da te siromašan mindset ne ometa na putu ka uspehu :)
6/14/202329 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

Kako da izgradiš online biznis u godinu dana?

Danas ti pričam priču o Ivani, mojoj polaznici koja je u malo više od godinu dana od toga sam ima par stotina pratilaca i 0 prodaje, došla do toga da je popunila 1:1 kapacitete i prešla na grupu.
6/9/202323 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Kako da prodaješ svoje usluge ako si terapeut?

U ovoj podcast epizodi pričam o tome kako da prodaješ svoje usluge ako si terapeut. Velika je razlika ako prodaješ psihoterapiju u odnosu na online programa i mentorstva, stoga i potpuno različit pristup prodaji. Osim toga u ovoj epizodi spomenula sam i najčešće greške koje terapeuti prave u prodaji na društvenim mrežama. Prijavi se na online program Tvoj prodajni levak: https://ivanastankov.com
5/29/202318 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

Gradiš biznis ili hobi?

U ovoj epizodi pričamo o tome kako da izgradiš biznis a ne samo hobi.
4/12/202316 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

3 neophodna koraka ako tek krećeš u online biznis

Ako tek krećeš ili si već neko vreme na mrežama ali nemaš rezultate, ovo je epizoda za tebe! U ovom podcastu delim sa tobom 3 ključna koraka za izgradnju održivog biznisa.
4/5/202313 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

Šta sam naučila iz propalog startup-a?

U ovoj epizodi delim sa tobom lekcije koje sam dobila iz svog prvog pokušaja biznisa. Moj preduzentnički put krenuo je rano, a prvi ozbiljniji je bio u 21-oj godini. Uživaj u epizodi i piši mi utiske!
3/24/202329 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

Kako povećati i stvoriti veliku zajednicu?

Danas pričam sa Petrom čija je zajednica narasla u nepunih 2 meseca na 19 000 pratioca. Petra je u ovom podcastu podelila svoje iskustvo tako velikog rasta. Petrin profil: https://www.instagram.com/petraimiha/ 
3/14/202349 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

Kako popuniti 1:1 termine i preći na grupu?

U ovoj epizodi ugostila sam Ivanu koja je popunila svoje termine 1:1 i prešla na grupni online rad. Ono što je specifično za Ivanu jeste da je svoje ciljeve ostvarila u nepunih godinu dana, a pritom nije pregorela.  Ona je primer toga da je uspeh bez pregorevanja itekako moguć! 
3/3/202347 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

Komplikuješ li sebi proces prodaje?

Često se dešava da žene koje lansiraju svoj novi digitalni proizvod, zapravo komplikuju sebi proces prodaje kroz dodavanje raznih elemenata koje u toj fazi biznisa nisu prioritet. Upravo zato u ovoj podcast epizodi pričam o najčešćim greškama koje praviš na tom putu. :)  Uskoro otvaranje radionice - Lansiraj svoju online ponudu 
11/28/202213 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Zašto fb reklame ne rade?

U ovoj epizodi pričam o tome zašto fb reklame više ne rade i šta da radiš u tom slučaju. :) 
11/21/202218 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

Šta raditi kada je teško u preduzetništvu?

Od učenja novih alata (newsletter, Instagram...) ti je muka? Daješ mnogo vrednosti, trudiš se ali ne dolaze ti rezultati. I pitaš se da li je vreme da odustaneš i u čemu je stvar? U ovoj epizodi pričam o tome - Šta raditi kada je teško u preduzetništvu?
11/21/202218 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

Tvoj sledeći nivo u biznisu

Kada je pravo vreme za skaliranje tvog biznisa? Imaš  zajednicu na Instagramu, ali kreiranje sadržaja počinje da te umara. Imaš popunjene termine 1na1 i želiš da pređeš na grupni rad. Već dugo stojiš na jednom nivou prihoda i nikako ne možeš to da prebaciš. Imaš više ponuda i usluga, ali nisi sigurna kako da prodaješ svaki od tih programa. Do sada si pretežno bila tehničar u svom biznisu i strateški pristup ti je stran, pa zbog toga tvoj biznis nema kapacitet da se širi. U ovoj epizodi podcasta poslušaj šta možeš da radiš u svakoj od tih faza. Ako želiš da radiš 1na1 sa mnom možeš mi pisati na mejlu: [email protected] Mesta za saradnju su dostupna u oktobru i novembru. 
9/2/202219 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

Granice u biznisu | Milica Marković

U ovoj epizodi podcasta ugostila sam Milicu koja je ekspert za lične granice i pomaže preduzetnicima da iskomuniciraju svoju granicu i tako grade biznise u kojima uživaju. Nepostavljanje granica često vodi u pregorevanje, nedoslednost i u najgorem slučaju u odustajanje od građenja biznisa. Granice su tu da bismo pre svega prepoznali svoje potrebe a onda te potrebe i iskomunicirali. Zato smo u ovom podcastu išle u dubinu postavljanja granica. :) Milica IG profil: https://www.instagram.com/milicamarkovic_granice/ Newsletter: https://mailchi.mp/milicamarkovic/7pk8wbfawc 
8/24/20221 hour, 5 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

Kroz prodajnu strategiju i planiranje do vremenske i finansijske slobode

Prodajna strategija je tu da ti olakša a ne oteža. Ako ti zvuči suviše komplikovano da planiraš svoje marketing aktivnosti ova epizoda je za tebe. U njoj pričam o tome kako te planiranje i jasni koraci na putu vode do toga imaš više vremena za sebe.
7/18/202222 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

Zašto se tvoj sadržaj i dalje ne obraća idealnom klijentu?

U ovoj epizodi pričam o tome šta te blokira da se obraćaš SAMO svom idealnom klijentu. To je normalan proces koji prolazimo (i sama sam prošla kroz to) i potpuno je okej da si zbunjena na tom putu, kroz nivoe razvoja koje prolaziš shvatićeš da te svaki sledeći nivo vodi ka tvojoj jasnoj poruci koja se obraća toj jednoj osobi.  Ako nikako ne uspevaš da u svojoj glavi vidiš svog idealnog klijenta ova epizoda je za tebe.
7/11/202218 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Kako sam izgradila dobar odnos sa prodajom?

U ovoj podcast epizodi pričam o tome zašto je prodaja najbolja stvar na svetu i kako doprinosi čitavom sistemu. Izgradnja odnosa sa prodajom se ne razlikuje od izgradnje drugih odnosa i potrebno je vreme. Ako prodaješ ti zapravo doprinosiš: Da imaš život kakav želiš Da možeš da kreiraš brutalan besplatan sadržaj za one koji nikada neće biti tvoji klijenti Napiši 10 stvari kojima doprinosiš kada prodaješ svoje usluge :) 
7/8/202213 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

Šta kada te kreiranje sadržaja frustrira?

Ako se osećaš kao da te kreiranje sadržaja frustira i da si dostigla svoj maksimum. Često gubiš inspiraciju i počinješ da mrziš marketing i prodaju ova podcast epizoda je za tebe. :) 
6/17/202216 minutes, 1 second
Episode Artwork

Besplatan vs. plaćeni sadržaj

Kako da ne daš previše u svom besplatnom sadržaju i koja je razlika između besplatnom i plaćenom sadržaju? :) U ovoj epizodi pričamo o tome.
6/17/202216 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

Optimizacija youtube kanala za preduzetnice | Anđelija Radović

U ovoj epizodi ugostila sam Anđeliju koja je stručnjak za SEO optimizaciju i pomaže ženama da uz pomoć youtube dolaze do svojih idealnih klijenata. Ako želiš da saznaš zašto je sada pravo vreme za pokretanje youtube kanal i kako je youtube povezan sa prodajnim levkom ova epizoda je za tebe.  Anđelija je odgovorila na pitanja koja muče mnoge žene poput: Koja su to ključna 3 koraka potrebna da bi se pokrenuo youtube kanal? Da li je youtube previše zasićen i kako danas graditi lični brend? Kako zarađivati od youtube kanala? Kako se izdvojiti od drugih kanala i doći do svoje publike?  Za više o saradnji sa Andjelijom poseti njen Instagram profil: https://www.instagram.com/andja_you_tube_seo/
4/27/20221 hour, 7 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

Kako da lansiraš svoj program bez osećaja pohlepe?

Lansiranje nije ono što radiš neposredno pred upis na program, već sve akcije u određenom vremenskom intervalu. U ovoj epizodi pričam o tri faze lansiranja: PRE-LAUNCH LAUNCH POST-LAUNCH  Najveći broj ljudi fokusira se na drugu fazu odnosno samu prodaju prodaju programa i to je momenat u kome se javlja strah, osećaj krivice, imposter sindrom… Želiš da radiš sa mnom 1na1? Piši mi na: [email protected] FREE EDUKACIJE: https://sendfox.com/lp/1jzvpz INSTAGRAM: https://www.instagram.com/ivanastankov_/
4/20/202215 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Neophodan sastojak za održiv biznis - Briga o sebi | Tamara Đurđević

Da su me pre godinu dana pitali koji je to neophodan sastojak za održiv biznis - rekla bih UPORNOST. Danas znam da je to BRIGA O SEBI. Rad, učenje, edukacije u većini slučajeva ne daju rezultate jer onda postaješ previše umorna da to zaista i primeniš. U ovoj epizodi podcast-a ugostila sam Tamaru koja pomaže ženama da postanu SEBI NAJBOLJE i da više brinu sebi. Tamara je stručnjak za ovu oblast i osoba koja sigurno može da ti pomogne ukoliko se trenutno osećaš mrzovoljno i smučio ti biznis koji si sama kreirala jer je velika verovatnoća da si u tom procesu zapostavila sebe. Tamarin program: https://tamaradurdevic.com/sebi-najbolja/ Instagram profil: https://www.instagram.com/psy_tamara_durdevic/
4/13/20221 hour, 2 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

Kako da na početku radiš i zarađuješ onoliko koliko želiš?

U ovom podcastu delim 3 ključne stvari koje će ti pomoći da od samog početka postaviš svoj biznis tako da radiš manje a zarađuješ više. Pre samo godinu dana zarađivala sam 10x manje nego danas. To nije zato što sam imala manje znanja, već samopouzdanja. Ukoliko se osećaš da nedovoljno naplaćuješ svoje usluge, radiš preko 8 sati dnevno a i dalje nemaš željene  - ova epizoda je za tebe. Želiš da radiš sa mnom 1na1? Zakaži besplatnu konsultaciju upoznavanja na: https://calendly.com/ivana-stankov07/zoom-konsultacije?month=2022-04 FREE EDUKACIJE: https://sendfox.com/lp/1jzvpz INSTAGRAM: https://www.instagram.com/ivanastankov_/
4/7/202216 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

Kakav sadržaj da kreiraš na newsletter-u?

U ovoj epizodi pričam o tome kakav sadržaj da kreiraš na newsletter-u. :)
3/16/202217 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

Zašto nisu svi oni koji žele da ti plate tvoji klijenti?

U podcastu koji sam spremila pričam upravo o ovoj temi i kako prodaja zapravo nije problem, već to što nisi sigurna ko si zapravo ti i koga želiš da privučeš. :)
3/11/202217 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

Kako da prestaneš da pregorevaš u kreiranju sadržaja? | Gost: Ana Sokolović

U ovoj epizodi ugostila sam moju dragu polaznicu programa Tvoja prodajna strategija - Anu Sokolović koja je ekspert za sprečavanje pregorevanja. Pričale smo o tome koliko je marketing strategija bitna u biznisu kako bismo sprečile da pregorimo i šta ona kao stručnjak preporučuje u prevenciji burnout-a. Uživajte :) 
2/20/20221 hour, 5 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

Kako da tvoja prodaja ne zavisi isključivo od društvenih mreža?

U ovoj epizodi pričam o tome kako da tvoja prodaja ne zavisi isključivo od društvenih mreža.  Upis na program Tvoj prodajni levak: https://ivanastankov.com
2/7/202215 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

Kako da ne odustaneš od svog online biznisa?

U ovoj epizodi pričam o lekcijama koje su mi pomogle da ne odustanem od svog biznisa.  Upis na program Tvoj prodajni levak je u toku, prijavi se na: https://ivanastankov.com
1/31/202217 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Ključan korak u izgradnji online biznisa

U današnjoj epizodi pričam o tome šta mi to pomaže da se brže krećem ka svom cilju. :) Upis na moj program Tvoj prodajni levak je u toku a prijave su na sledećem linku: https://ivanastankov.com
1/24/20228 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

Preduzetnički mindset

U ovoj epizodi pričam o tome kako da izgradiš preduzetnički mindset. :) Prijave za moj mentorski program su na sledećem linku: https://ivanastankov.com
1/17/20227 minutes, 47 seconds