Winamp Logo
Interiørrådet Cover
Interiørrådet Profile

Interiørrådet

Norwegian, Hobbies, 52 seasons, 105 episodes, 2 days, 3 hours, 53 minutes
About
Tone Kroken er en av Norges mest kjente interiørarkitekter, og er på speed dial hos en rekke norske kjendiser når de trenger innredningsråd. Sammen med KK-journalist Benedicte Wessel-Holst, deler hun sine geniale innrednings-hacks, bransjehemmeligheter og tips med lytterne. Og det helt gratis! Redaktør: Ingeborg Heldal
Episode Artwork

91. Live Brekke: Interiør-gründerens beste tips for et hjem du vil elske

Live er designer og interiørstylist, og har jobbet med interiør i årevis, både som redaktør for Elle Decoration og som gründer av Oslo Deco. I dag jobber hun med sitt eget merke, Essei – som både Tone og Benedicte er store fan av. Bli med inn i Live Brekkes univers!Følg oss på Instagram for å se hva vi snakker om: @interior_raadetAbonner gjerne på Interiørrådet hos Spotify og Apple Podcast. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/28/202441 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

90. Det koker på kjøkkenet i 2024!

De nye tendensene tar Tone og Benedicte med storm. Dramatiske steinplater og dype, varme farger er noe av det som vekker størst entusiasme. Og selvsagt: hvordan ta valg man elsker – i årevis framover?Følg oss på Instagram for å se hva vi snakker om: @interior_raadetAbonner gjerne på Interiørrådet hos Spotify og Apple Podcast. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/21/202427 minutes, 23 seconds