Winamp Logo
Iltanuotiolla Cover
Iltanuotiolla Profile

Iltanuotiolla

Finnish, History, 1 seasons, 9 episodes, 5 hours 22 minutes
About
Maailmassamme tapahtuu yhtäjaksoisesti selittämättömiä asioita. Saatat kuulla äänen tai nähdä jotain sellaista, joille ei ole suoraa selittävää tekijää. Toivetarinoita voit ehdottaa joko Instagramissa @iltanuotiollapodcast tai sähköpostiin [email protected]
Episode Artwork

Jakso 9: Näsilinna, Milavida

Kaikuvatko Näsilinnassa yhä von Nottbeckin suvun traaginen historia sekä Suomen sisällissodan kauhut? Nykyisen Museo Milavidan työntekijät ovat kertoneet kokemuksistaan Näsilinnan henkien ja mahdollisen haltijahengen kanssa.
18/12/202243 minutes 50 seconds
Episode Artwork

Jakso 8: Vanajanlinna

Vanajanlinnan alueelta riittää tarinoita kerrottavaksi aina ristiretkiajoilta asti. Pitääkö riipivä äidinrakkaus Märtha Rosenlewin yhä kiinni linnassa? Kuuluvatko kellarin käytäviltä kaikuvat tuskanhuudot ja kirkaisut siellä oletettavasti kidutetulle desantille? Linnassa myös pelataan paljon, sillä siellä kilisevät ja kolisevat nopat sekä biljardipallot usein… itsestään.
06/11/202235 minutes 21 seconds
Episode Artwork

Jakso 7: Herttoniemen Kartano

Herttoniemen kartanolla on aavetarinoidensa lisäksi myös monivaiheinen historia. Suurmiesten kodissa on asunut lukuisia merkittäviä henkilöitä, joista osa on syystä tai toisesta jäänyt kartanon tiluksille.  Tekikö Carl Olof Cronstedt epäonnistuneen vaihtokaupan Viaporin linnoituksesta? Sureeko puolisonsa traagisen kuoleman nähnyt leski yhä tämän kohtaloa? 
12/10/202239 minutes 26 seconds
Episode Artwork

Jakso 6: Mustion Linna

Mustion linnassa törmää monenlaiseen kulkijaan. Se kantaa suurta ja monin tavoin traagista historiaa seiniensä sisällä. Yksi näistä tarinoista yltää Ranskaan asti. Kuka onkaan linnassa ja sen tiluksilla nähty kahta kynttilää kantava Vaalea Daami? Jos linnan kolmannen kerroksen rakennus vietäisiin loppuu, toteutuisiko romaninaisen langettama kirous?
21/09/202240 minutes 7 seconds
Episode Artwork

Jakso 5: Hotelli Lasaretti & Central

Tuplajaksossa kurkistamme kahden eri hotellin vaiheisiin, joiden historia muistuttaa itsestään yhä tänäkin päivänä erilaisin paranormaalein ilmiöin. Kenet Lasaretin kokki näki juoksemassa illan pimeydessä? Entä kuka on huoneen 108 ylimääräinen asukas? Hotelli Centralin vanhan puolen keittiötiloissa on yhä ylimääräisiä kokkeja. Ja sitten on White Lady. Ja peili.
05/09/202239 minutes 27 seconds
Episode Artwork

Jakso 4: Louhisaaren Kartano

Louhisaaren kartanolinna, uudempi kartano sekä niiden pihapiirit tunnetaan lukuisista kummitustarinoista. Myös paranormaalit ilmiöt ovat kylväneet työntekijöissä pelkoa jo usean vuosisadan ajan.  Eikö Herman Klaunpoika Fleming ole saanut rauhaa julmilta teoiltaan, joiden vuoksi hänen vaimonsa Anna Sofia menehtyi? Kuka häiriköi ihmisiä vankityrmänäkin toimineessa kellarissa? 
19/08/202239 minutes 16 seconds
Episode Artwork

Jakso 2: Anjalan Kartano

Kouvolalaisessa Anjalan kartanossa sekä sen hautausmaalla kerrotaan kulkevan Harmaa Rouva. Mutta onko rouvia sittenkään vain yksi?
Myös muuriin haudattu piikatyttö, legenda salakäytävästä ja salakäytävään vievä kummitteleva huone kuuluvat Anjalan kartanon kummitustarinoihin Jakson sisältöön liittyen asiaa myös enteistä ja ennusmerkeistä.
18/06/202223 minutes 6 seconds