Winamp Logo
Ikke ligg på første date Cover
Ikke ligg på første date Profile

Ikke ligg på første date

Norwegian, Social, 3 seasons, 32 episodes, 1 day, 1 hour, 50 minutes
About
Denne podkasten er oppkalt etter det dummeste datingrådet vi vet om – i håp at rådene vi gir virker veldig mye bedre. Vi skal (etter beste evne) forsøke å løse folks problemer innenfor tematikken som aldri blir ferdigsnakka: Dating, kjærlighet og ligging. Send oss melding via @ikkeligg eller mail oss på [email protected]! Av og med dine gode venner Helén Skogstad, Brede Finne og Angelica Prag. For annonsering, kontakt [email protected].
Episode Artwork

Ligge med kjendis, sexleketøy og kleint kyss

I sesongens siste episode har vi tatt oss friheten til å løse våre egne problemer – og møter oss selv veldig i døra. Vi snakker blant annet om å date en kjendis, bruk av sexleketøy med kjæresten og diskuterer hvorvidt Brede bør kysse «Dansken» eller ei når han endelig møter ham igjen i helga. Ellers byr vi på det vanlige: Mye skrønerhistorier, latter og kos. God jul, vennegjengen!See omnystudio.com/listener for privacy information.
12/9/202146 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

Evig singel, den perfekte julegaven og flytte sammen?

Angelica har blitt enke, Helén har vært på bowling og Brede har vært lite livsglad og ekstremt aggressiv den siste uken. (Okay, enke-greiene var litt kødd, men at Brede er ekstremt aggressiv, er litt for sant. Gled dere til at han nesten mister det totalt på et punkt under innspilling av dagens episode.) Nok om oss: Vi prøver også å finne ut av hva som er den perfekte julegaven når man har vært sammen i to måneder, hvordan man kommer seg opp på dating-hesten igjen og hvordan man på mest mulig måte løser problematikken rundt om man skal flytte sammen eller ikke. Godt lytt, fine venn!See omnystudio.com/listener for privacy information.
12/2/202155 minutes
Episode Artwork

Usexy kjerring, jomfru i nød og ligging på første date

Finnes det noen oppskrift på hvordan man kan føle seg mer sexy? På tross av at Brede blir uproposjonalt pinlig berørt av å reflektere over det, prøver vi å komme med noen gode råd til en lytter. Vi snakker også om å ha sex for første gang og hvorvidt man bør informere sengepartneren om at det er debut, i tillegg til å diskutere hvor «Magni» kan finne menn som ikke avskriver henne når hun vil ligge på første date. Ellers slår Angelica et slag for bryllupsreise på Gran Canaria, Brede prøver å kvitte seg med en uvane og Helén er full av bullshit.See omnystudio.com/listener for privacy information.
11/25/202149 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

Ramón, «uvanlig» fetisj og red flags på date

I dag har vi med oss selvete Ramón, brennaktuell artist og låtskriver, i studio! Han deler sitt helt egne kjærlighetsproblem og jammen klarer vi å løse det – i alle fall litt på vei. Ellers diskuterer vi hvordan og når man bør fortelle om fetisjen sin, i tillegg til å ramse opp en haug av røde flagg 29-åringen «Ragna» kan se etter på date. (Bonus: Vi avslører også hvilke røde flagg vi selv har.) Ellers lever Brede i en film, Helén etterlyser mer Maskorama-snakk i podkasten og Angelica ønsker seg en 14 år gammel venn til jul.See omnystudio.com/listener for privacy information.
11/18/20211 hour, 1 minute, 38 seconds
Episode Artwork

Hvordan bli kvitt et ONS, veien ut av friendzone og øl med eksen

Vi er tilbake i øra dine! I dagens episode lurer «Gard» på hvordan han – uten å være for slem – kan få one night stands kjappest mulig ut av døra, og vi serverer fem tips. Vi diskuterer også om det er greit å ta en catch-up-øl med eksen når man er i et nytt forhold, i tillegg til å fundere på om det er mulig å komme seg ut av friendzone når man først har havnet der. Ellers byr Brede på en date-historie fra København som hadde sklidd rett inn på filmlerretet, Helén forteller om en usexy oppdagelse og Angelica har fått ny genser.See omnystudio.com/listener for privacy information.
11/11/202147 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

Mord-frieri, ufrivillig erotisk novelle og roting i studio

Det er stor stas i podkasten når en av lytterne våre skal fri! Er det innafor med flashmob som bakteppe når det store spørsmålet stilles? Hva hvis man får sin Halloween-elskende bedre halvdel til å tro at man er brutalt myrdet, før man plutselig spretter opp og frir – toxic eller uforglemmelig? Ellers har vi hjerte for «Lasse» som har en kjæreste som skal flytte til andre siden av verden og lurer på om han kanskje elsker henne mer enn hun elsker ham, og reflekterer rundt (på ekstra rotete vis) om man trenger å si til personen man dater at man har ligget med en i vedkommendes vennegjeng.See omnystudio.com/listener for privacy information.
11/4/202156 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

Victoria Skau, «hoe of the year» og kjæreste-misunnelse

Poddens aller første gjest er på plass; vi er så heldige å ha influencer, forfatter, programleder og venninne Victoria Skau på besøk og hun har med seg sitt helt egne datingproblem som vi gjør vårt beste for å hjelpe henne med. Ellers blir det temperatur i studio når vi prøver å gi råd til «Jasmina» som til stadighet er misunnelig på kjærestens bragder – for den situasjonen har nemlig hele to av podderne vært i selv (vel og merke på den andre siden). Vi finner også frem et repertoar av gode unnskyldninger for å dra fra en dårlig date og svarer «Dag» på hvordan han skal klare å slutte å mase på ei dame som helt tydelig ikke er interessert. Breaking news til slutt: Én av oss avslører ny sivilstatus i dagens episode ❤️ God lytting!See omnystudio.com/listener for privacy information.
10/21/20211 hour, 17 seconds
Episode Artwork

Svigermor-manipulasjon, flørting etter pandemi og date uten Insta

I dagens episode gir vi tips (noen fine, de fleste manipulerende) til hvordan man sjarmerer svigers i senk på null komma svisj. Vi snakker også om fordeler og ulemper ved å date folk uten sosiale medier, og prøver å gi «Mathilde» et slags svar på hvordan man flørter post-pandemi – for er det egentlig noen som husker hvordan dét foregår? Ellers har Brede klina på byen, Helén har ankommet hesblesende på motorsykkel etter å ha glemt podkast-shoot og Angelica bør klippe sitt tredje Mastercard i to. God lytting, gjengen!See omnystudio.com/listener for privacy information.
10/14/202155 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

One night stand på butikken, dusj-sex og «vennecrush»

I dagens episode prøver vi å hjelpe en fyr som befinner seg i en prekær situasjon: Han dater en jente han ikke har følelser for, men hun har nettopp mistet et nært familiemedlem. Så, hvor lenge må han egentlig vente før det er greit å dumpe henne? Vi diskuterer også hva som er kotyme når man møter et one night stand på butikken og rater dusj-sex. Ellers har Helén og Brede har en helg for historiebøkene, mens Angelica har vært full som en alke – mutters alene i København.See omnystudio.com/listener for privacy information.
10/7/202147 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

Sex med far og sønn, jobbflørt og roting med bestevenn

Sesongs siste episode byr på vårt favorittspørsmål så langt i podden, og faktisk er det så vilt at vi går noen runder på om det kan være sant eller ei. Samtidig gir vi råd til en jente som har en pågående flørt med en kollega og frykter klein stemning på kontoret hvis det går skeis, snakker om bestevenner som hooker og tar en prat om sjalusi. Er det sånn at man man må være litt usikker på seg selv for å være sjalu? Eller kan man ha god selvtillit, et godt forhold – og likevel føle på det? Ikke vet vi. Men vi prøver å svare «Lisa» likevel. God sommer, vennegjengen!See omnystudio.com/listener for privacy information.
6/10/202156 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

IKKE HØR DENNE EPISODEN

Joda, men vit: Vi kjører «live-pod» for første gang, altså har vi ikke klippet ut et eneste sekund fra start til slutt, og ingen av oss husker noe særlig fra seansen – annet enn at vi svettet innsjøer i hendene, stotret fælt og lo mye. Ellers erindrer vi å ha snakket om blant annet pikkstørrelse, gode flørtetriks, en «usexy» jobb, kondomtrøbbel og par som snakker med babystemme. Enjoy!See omnystudio.com/listener for privacy information.
6/3/20211 hour, 1 minute, 59 seconds
Episode Artwork

Trekant-guide, kur mot kjærlighetssorg og gamle Tinder-bilder

En lytter har blitt inspirert av podkasten og skal prøve trekant, men trenger tips til hvordan man går frem. Angelica deler av egen erfaring i feltet og gjengen lodder stemningen for firkant seg mellom – for hvor mange kanter er egentlig for mange kanter? Vi gir også råd (som involverer knusing, brekking og brannstiftelse) til «Ylva» som er i dyp kjærlighetssorg og diskuterer om det er greit å bruke syv år gamle bilder på Tinder. Ellers har Helén debutert, Angelica vil bli dritings og Brede skal på date om tjue minutter.See omnystudio.com/listener for privacy information.
5/27/202146 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

Daddy-dating, rasistisk kjæreste og stedet forhold går for å dø

Hvor stor aldersforskjell er egentlig FOR stor aldersforskjell? Vi råder «Kjersti» som ligger med en mye eldre fyr. Det avgis også en altfor krass dødsdom for forholdet til en innsender – til høsten skal hun nemlig dit én av oss mener forhold drar for å dø – og vi tar opp spørsmål fra en kvinne som lurer på om hun skal få barn med kjæresten gjennom ti år som til stadighet kommer med rasistiske kommentarer. Ellers er Brede ekkelt selvsikker i kjølvannet av 17. mai, høytiden som av ukjente årsaker gjør han ekstra pen hvert år. Angelica må på sin side på avrusning og Helén avslører hvorfor hun er blakk som en kirkerotte.See omnystudio.com/listener for privacy information.
5/20/202145 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Ghosting 101, slutshamet av kjæresten og skeiv skam

Er det egentlig lov å ghoste folk? Vi gir en slags fasit og leverer et viktig unntak fra regelen. Vi sliter med å være objektive mens vi prøver å gi råd til en jente som stadig får beskjed av kjæresten om at skjørtet er for kort og toppen for gjennomsiktig, og gjør vårt beste for å overbevise «Krøll» om at hun har trukket vinnerloddet som skeiv. Ellers forteller Brede om sin nye barbermaskin som kan brukes i både øvre og nedre etasje – som igjen fører til en latterlig prat om ønsket lengde på kjønnshår – og Angelica debuterer med grining i podden. Helén deler en historie om da hun nylig ble avvist og avslører hvordan hun taklet det. (Spoiler: Ikke bra.)See omnystudio.com/listener for privacy information.
5/13/202152 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Porno på iPaden, flørting med eksen og Tinder-tabber

Kjæresten glemte å lukke porno-vinduet på deres felles iPad, og «Frøya» hater det og lurer på om hun kan konfrontere han. Vi råder en jente som har tatt opp tråden med eksen – skal, skal ikke? – og deler sjenerøst ut knallgode innganger til Tinder-samtaler. Vi tipser også om hva man ikke (!!!) bør gjøre på datingapper. Ellers har Helén har vært kramperuss, Brede gjenforteller den harry handlingen i favorittpornofilmen sin og Angelica har blitt mikroinfluenser. Snart.See omnystudio.com/listener for privacy information.
5/6/202152 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

Kåt på megleren, egoistisk fuckfriend og klamma-hevn

«Kaja» skal selge leiligheten og har valgt megler på bakgrunn av kåthet i stedet for dyktighet – og lurer på hvordan hun kan forføre han. Vi gir også råd til en jente med enveis-fuckfriend og kaster ideer om passende hevn ovenfor en drittfyr som kommer med (beviselig falske) anklager om klamydia. Ellers forteller Helén en historie til skrekk og advarsel, Angelica ser lyset i enden av tunnelen og Brede snakker om HIV-noia.See omnystudio.com/listener for privacy information.
4/29/202154 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

Liggelister, basic bitches og slapp pikk

Vi gir råd til en selverklært gal kjerring som MÅ vite hvor mange kjæresten har ligget med, ranter om folk som gjør narr av basic bitches og drar «ring en venn»-kortet når vi får et spørsmål om ereksjonsproblemer. I tillegg får vi full overtenning når Brede gir en oppdatering om catfishingen fra forrige episode, Angelica forteller hvorfor hun er en dårlig kone og Helén får en harry utfordring. TW: Det er ekstra mye fjas og latter i denne episoden.See omnystudio.com/listener for privacy information.
4/22/202154 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

Guide til å bli en fuckgirl, blotting og daten i skinny jeans

Vi snekrer sammen en «how to be a fuckgirl»-guide med et genialt tips, prøver å løse en lytters problem med blotting anno 2021 (les: dick pics) og ler oss ihjel av et innsendt datingspørsmål om skinny jeans. Ellers stjeler Brede showet med verdens mest spennende true crime-historie fra sitt eget kjærlighetliv, Helén forteller om da kjæresten ble til eksen i russetiden og Angelica har ringt gråtende hjem etter podpremieren.See omnystudio.com/listener for privacy information.
4/15/20211 hour, 7 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

Åpent forhold, «ufrivillig» flørting og bæsjeproblematikk

Vi lager salgspitch til en jente som vil lodde stemninga for å ha et åpent forhold med typen som er litt konservativ, er uenige om et innsendt spørsmål om flørting når man har kjæreste og gir et slags fasitsvar på den klassiske bæsjeproblematikken tidlig i datingfasen. Ellers deler Brede en spesiell forespørsel han har fått på Grindr, mens Angelica innrømmer det aller verste hun har gjort i et forhold. Helén har vært på date – og forteller hvorfor hun angrer.See omnystudio.com/listener for privacy information.
4/8/20211 hour, 7 minutes, 1 second
Episode Artwork

IKKE LIGG-PREMIERE – TORSDAG 8. APRIL

Helén Skogstad, Brede Finne og Angelica Prag prøver (etter beste evne) å løse dine problemer innenfor tematikken som aldri blir ferdigsnakka: Dating, kjærlighet og ligging.See omnystudio.com/listener for privacy information.
3/29/20211 minute, 26 seconds