Winamp Logo
Ihan oikeesti Cover
Ihan oikeesti Profile

Ihan oikeesti

Finnish, TV & Video, 1 season, 33 episodes, 1 day, 9 hours, 13 minutes
About
Ihan oikeesti podcastissa Annika ja Riku, aikamme Todelliset Tositelevisiointoilijat, ruotivat kuluneen viikon realityt. Jos pidät sohvaperunoista, rakastat meitä. Uusi jakso eetterissä joka maanantai. Lisämateriaalia löydät Instagramista @ihanoikeestipodcast ! Jätäthän arvion ja palautetta ?
Episode Artwork

72. Taksi vie, huussi nousee & nihkeys hiertää!

Race Across the World Suomessa saamme todistaa Jutta Larmin täyttä hysteriakohtausta sekä Mintun ja Jasminin taksisekoilua. Pääsette samalla kuulemaan legendaarisen taksireissumme parhaita paloja. Farmissa huussi valmistuu ja Archien showmiehen elkeet vakuuttavat toimituksen. Kolmiodraamassa taksikuski Sami saa kuulla kunniansa ja Waltteri astelee näyttämölle Bachelorista tutun viettelijän kera.
3/21/202447 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

67. UMK-raportti, Yökylässä & täydelliset naiset

Riku lataa iloksenne raporttia UMK:sta. Jälleen on myös heitetty verkkoa vesille, vaan tarttuiko kala koukkuun? Teemme uuden aluevaltauksen Maria Veitola yökylässä -ohjelman parissa. Mitä selvisi Erikan miesystävästä? Sokerina pohjalla kauan odotettu Real Housewives Suomi ensimmäinen jakso, johon annamme katseluohjeet.
2/15/202445 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

63. Pränkit, juntit, liidit & UMK

Riku on uhmannut kohtaloa ja katsonut yhtä ennalta eniten vihaamaamme ohjelmaa. Varma kevään merkki on tietysti Diili sekä UMK. Diilin parissa Annika kärsii burnoutista ja Seinäjoen suurin nähtävyys vaikuttaa olevan koira. Riku on ollut katsomassa UMK artistien julkistustilaisuutta ja kertoo rajuja paljastuksia kulisseista.
1/18/202442 minutes
Episode Artwork

60. Perseen syönti, tinder-riita & diagnoosi

Tällä viikolla jaetaan pitkästä aikaa diagnooseja, kuka saa ja kenelle annetaan? Annika on bailannut Nummelan yössä. Ensitreffeissä riidellään Tinderistä. Entä kumpi meistä lähtee ensi kesänä alttarille? Jyrke ja Jasmine pettävät realityn ainoan säännön. Lopuksi kohokohtia syksyltä ja kevään odotetuimmat. 
12/21/202348 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

55. Paskat bileet, Harlinsien kink & Big fish

Kerromme teille upeasta TTK-livestudiosta ja tuomariston tulehtuneista väleistä. Saatte mielipiteemme uuden Sometähtien sinkkuelämää -kausien sinkuista. Temppareissa kukkii erään varatun epävarmuus ja ahdinko, eivätkä sinkkumiehet jätä kylmäksi tälläkään kaudella. Harlinsit avaavat meille seksielämäänsä ja unelmoimme heidän saapumisesta studioon. Selviytyjät aiheuttaa riitatilanteita välillemme. 
11/16/202345 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

51. Valheita, Timo’s ass & musta surma

Pinja on sotkeutunut valheiden verkkoon Selviytyjissä. Kenen Amazing Race -parin kanssa Annika haluaisi avioitua? Mitä tunteita Petolliset herättävät studiossa? Lopuksi ristiinnaulitaan vielä poikkeuksellisen positiivisen alun saanut Ensitreffit alttarilla. 
10/19/202350 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

47. Yksin erämaassa, Jeffreyn ripuli & kukon lento

Rikun pitsipöksyt vaihtuvat Amerikkalaiseen rakastajaan ja maajussihuumaan. Annika on vellonut erämaa-realityn lumoissa. Viidakon tähdet ovat pudonneet suvantovaiheeseen, jossa jakson kiinnostavin aihe on Jeffreyn ripuli. Selviytyjissä saamme hämmästyä Sergeystä ja kanojen lisääntymisestä. 
9/21/202344 minutes
Episode Artwork

42. Feissarit, Love Island UK ja Esko-huuma

Päivän jaksossa käymme valistamaan kansaa Dannyn tupakoinnista, Annikan feissariurasta ja Joni Hesselgrenin tähteyden tasosta. Riku on iloksenne tuottanut kattavan reportaasin juuri päättyneestä Love Island Uk:sta. Sinkkulaivalla metsästetään Blind Channelia ja Esko Eerikäistä kainaloon. 
8/17/202343 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

40. Reality Awards 2023

Tämän päivän jaksossa palkitsemme kuluneen vuoden kirkkaimpia tähtiä reality-taivaalta ihka ensimmäisessä Reality Awards -gaalassa. Vaikka kyseessä on palkintogaala, sivaltaa sanan säilä myös vuoden hutikonsepteja. Annika on ollut alasti yrttipenkissä ja Riku haluaa kauneuskirurgian ministeriksi. Sokerina pohjalla kesäuutisia!
5/18/202334 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

36. Liton ansa, POF ja armeijan harmaat

Kausi 1, jakso 16/20. Tänään sukellamme Rikun armeijamuistoihin ja kyllähän siellä kuset on taas housuissa. Annika intoutuu kertomaan raa’asta partiomenneisyydestään. Kardashianit herättävät keskustelua tuttuun tapaan. Kuka nosti verenpaineen taivaisiin Diilissä? Exissä tapaamme kuninkaallista verta.
4/20/202350 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

31. Aikakauden loppu, dirty talk ja eksien paluu

Kausi 1, jakso 31/40. Onko Kardashianien valtakausi ohi? Kuka kohahdutti jäätävällä käytöksellään Diilissä? Dirty talk suomeksi vai englanniksi? Bachelorissa Sami ottaa suutelukuninkaan paikan ja Ex on The Beach starttaa voimalla.
3/16/202357 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

27. Lupaus panemisesta ja Queen Disa TELL ALL

Kausi 1, jakso 7/20. Riku analysoi Rihannan half time shown ja Annika ihmettelee polygamian saloja. Pureudumme syvälle Leon ja Joannan iltanuotioon, jossa Leo antaa mm. lupauksen panemisesta ja bilettämisestä. Onko Disa vielä kihloissa? Onko Joanna kyninyt kanan Disan kanssa? Millaisia kiiman tunteita voi banaani herättää?
2/16/202352 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

23. Kusirikos, mahdollinen parinvaihto ja lopetetaan Iholla

Kausi 1, jakso 3/20. Huomenta Suomi! Tervetuloa kuulemaan ensipuraisu uudesta Iholla -kaudesta ja perehtymään parinvaihtoon Ensitreffeillä. Minkä biisin tahtiin Riku haluaa harrastaa seksiä? Mikä on mielipiteemme Verta, hikeä ja luksusta -sarjasta? Kuulet myös raportin Rikun kusirikoksesta. Lisäksi paniikin aiheena Arjadancetiktokin yksityisyys ja Enskari-Miikan mielitietyn löytyminen.
1/19/202348 minutes, 1 second
Episode Artwork

20. Ala-asteen seksivalistus ja rahanpesurikos

Rauhaisaa Tapaninpäivää rakkaat kuuntelijat!Tämän vauhdikkaan jakson myötä saattelemme syyskauden päätökseensä. Seuraavan kerran kuulette meitä torstaina 5.1. PodMe Premium -puolella❤️Tänään verbaalinen piiska viuhuu Ensitreffit alttarilla 2.0 ympärillä ja osumaa saavat muun muassa Emma ja Vera. Esittelemme teille myös rahanpesurikoksesta tuomitun täydellisen naisen ja riitelemme Leon reaktiosta iltanuotiovideoonsa. Kiitos niin paljon tästä syksystä ja kuullaan PodMellä 🙏💖00:00 alkuhölinät ja Ensitreffit alttarilla 2.025:36 Too Hot to Handle & Real Housewifes of Salt Lake City43:12 Temptation Island Suomi
12/26/20221 hour, 5 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

19. Painavat pallit ja Gimmel-trauma

Helepatihippaa ja aurinkoista (ainakin etelässä alkanutta) LOSKALÄMÄRIÄ!! Tällä viikolla sukellamme entistäkin syvemmälle kiiman tuntemuksiin tuomalla podiin upean seksinhimoisen realityn ja vastaamme pohdintoihin siitä mihin Elämänpeli-Jonnea elämä vei. Pohdimme renen verbaalista antia Ensitreffit alttarilla 2.0:ssa. Entä onko ketunhäntä vihdoin luiskahtanut kanin koloon temppareissa? Tämä ja paljon muuta tämän päivän jaksossa. 00:00 Too Hot To Handle 27:47 Ensitreffit Alttarilla 2.0 54:40 Temptation Island SuomiSeuraathan meitä myös Instagramin puolella @ihanoikeestipodcast !
12/19/20221 hour, 17 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

18. Rehellinen krapula ja isoa ajoa Tuusulanväylällä

Tässä jaksossa kuulette aitoja, darran murentamien ihmisten, ajatuksia elämästä ja realitystä. Taistelemme läpi Selviytyjien finaalin, harhaudumme ruotimaan työelämää ja unohdumme haaveilemaan rempasta ja muutosta. Jossain välissä onnistumme kuitenkin puhumaan myös Temppareista ja Ensitreffit Alttarilla 2.0 :sta.Jätäthän arvion ja seuraathan meitä myös Instagramissa @ihanoikeestipodcast !
12/12/202258 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

17. Haave yökerho Jellystä ja uutispommi!

Suuri päivä! Suuri jakso!Tervetuloa puimaan Disan ja Leon viimeisimpiä vispilän kauppoja ja uutuusrealitya Ensitreffit alttarilla 2.0, jossa pääsemmekin nauttimaan podissa jo aiemminkin vilahdelleesta sankarista. Yritämme myös keskustella Gossip Momsista, mutta päädymme jotenkin viime vuoden Diiliin. Lopussa kiitos ja UUTISPOMMI seisoo! 00:00 Ensitreffit alttarilla 2.023:22 Gossip Moms46:40 Temptation Island Suomi1:09 UUTISPOMMI
12/5/20221 hour, 16 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

16. Spermakylpy ja koskettava jälleennäkeminen

Kuka kylpee siemennesteessä? Kenen ympärille Johan kietoi kätensä? Näimmekö viimeiset jaksot eksistä? Mikä saa miehen pettämään yhtä maailman vaikutusvaltaisimmista naisista? Paljon kysymyksiä ja hyvin vähän faktapohjaisia vastauksia… 00:00 Temptation Island Suomi32:10 Ex and The City50:03 The KardashiansJätäthän arvion ja seuraathan meitä myös Instagramissa @ihanoikeestipodcast !
11/28/20221 hour, 8 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

15. Kusenpolttama kiimatutkija ja valepsykiatri

Hellurei, tänään nautimme elämästä tuttujen ystävien parissa. Saamme vihdoin hyvästellä sekä Ensitreffiparit, että Huippiksen. Kardashianit ja Riku piehtaroivat met-gaalahumussa. Eikä huomiotta jää eksätkään. Viimeiset kymmenen minuuttia koostuu elämämme erilaisista hetkistä kusen parissa.00:00 Ensitreffit alttarilla ja Huippumalli haussa 26:54 Temptation island Suomi45:24 Ex and the city58:53 The Kardashians
11/21/20221 hour, 19 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

14. International love ja kohuttu kolttu

Ekstrajakso! Viikon toinen jakso käsittelee Love is blindia, jota te rakkaat kuuntelijat olette meiltä pyytäneet! Tottakai maistelimme elämää Kardashianien kanssa ja pelehdimme rakkaiden exien pedeissä. Bonuksena jostain syystä puhumme taas Frederikistä. 00:00 Alkuhölinät ja The Kardashians22:16 Ex and The City 40:16 Love is BlindJätäthän arvion ja seuraathan meitä Instagramissa @ihanoikeestipodcast!
11/17/20221 hour, 6 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

13. Rintamaidon maistelua ja kymppitonnin kyydit mattopesulassa

He ovat täällä taas! Maanantai on tällä kertaa tehty rintamaidosta, kolmen kimpasta ja turvaseksisuosituksista. Puramme viimeisimmät tempparijaksot ja ainakin Annika hekumoi uusimman tulokkaan pauloissa. Riku tekee kiinnostavan paljastuksen äidinmaidosta ja pääsemme muutenkin tutustumaan äitien mielenmaisemaan Gossip Momsin johdattelemina. Ja mitä olisikaan elämä ilman Julkkumulkun vikkelää kieltä. 00:00 alkuhölinät ja Ex and the city26:27 Gossip moms47:51 Temptation Island SuomiJätäthän arvion ja seuraathan meitä Instagramissa @ihanoikeestipodcast !
11/14/20221 hour, 16 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

12. Onnellisia avioliittoja ja lapamatoja

Tättärää! Tänään on aika vihdoin päästää irti Hääpäiväkirjoista ja antaa love birdsien lentää pesästä, kiitos kaikesta ja hyvää matkaa. Yritämme nyhtää huippumalleista jotakin irti ja pyörähdämme Malesian rannoilla selvittämässä selviytyjien tilannetta. Yllättäen keskustelemme myös Johanna Tukiaisen ja Arto Länsmanin häistä. Liittyikö heidän eroonsa koiranruoka?! Jakson kruunaa tottakai Kris Jennerin lonkkaleikkaus ja Kardashianien aaveet.00:00 Hääpäiväkirjat22:42 Huippumalli Haussa32:16 Ensitreffit alttarilla42:25 Selviytyjät50:25 The KardashiansJätäthän arvion ja seuraathan meitä Instagramissa @ihanoikeestipodcast !
11/3/20221 hour, 6 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

11. Seksiä, viskiä, petoksia ja murtuneita mulkkuja

Bongiorno herkkusuut! Tänään revimme riekaleiksi viimeinkin uusimmat Temptation Island Suomi -jaksot ja kohotamme verenpainetta Faijan seikkailuja seuratessa Ex and The Cityn parissa. Erityisesti Kristopher on herättänyt meissä syviä tuntemuksia sekä Kuningatar Julkkumulkun soijasekoilu.Tällä viikolla pääsette nauttimaan meistä tuplajakson verran, seuraava jakso ulkona jo torstaina tuttuun tapaan kello 6 aamulla!Jätäthän arvion ja seuraathan meitä Instagramissa @ihanoikeestipodcast !
10/31/20221 hour, 9 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

10. Perusanaali ja Cicciolinan pikkuhousut

Tämän viikon erikoisjaksossa syvennytään Suomen realityn historian tähtihetkiin. Mukaan mahtui myös meille uusia tuttavuuksia kuten Cicciolinan pikkuhousut. Lisäksi pääsimme nauttimaan myös perinteisistä legendoista kuten Vilman ja Juuson ”ranneke-iltanuotiosta” ja Saarisen merkkipäivistä!Jätäthän arvion ja seuraathan meitä Instagramissa @ihanoikeestipodcast!
10/24/202258 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

9. MC Sensitiivi ja tulevaisuus vankilassa

Freshiä viikkoa rakkaat kuuntelijat! Päivän jaksossa sukelletaan tutkimaan Save The Date Suomen päätösjaksoa. Tänään saatte vihdoin tietää vastauksen kaikkien mieliä polttaneeseen kysymykseen, nimittäin ymmärsimmekö konseptia Save The Daten takana? Annika haaveilee vankilaan joutumisesta, mutta Riku pysyttelee mieluummin muurien toisella puolella ja pelottelee murhaajia. Puhetta piisaa lisäksi Huippis-Marien kilpailuvietistä, Faijan uusimmasta raivarista ja Kardashianien innoittamana avaruuden äärettömyydestä. Save The Date Suomi 00:00 Huippumalli haussa 20:23 Ex and The City 34:54 Hääpäiväkirjat 52:36 The Kardashians 1:07Jätäthän arvion ja seuraathan meitä Instagramissa @ihanoikeestipodcast !
10/17/20221 hour, 20 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

8. Legendan paluu ja botoxin ilosanomaa

Kuluneella viikolla Ex and The Cityssä pääsimme todistamaan Faijan uskomatonta raivokohtausta ja upean legendan paluuta, eikä tunteilta vältytty myöskään Hääpäiväkirjojen äärellä, kun Juuso marssi piikin alle. Huippumalli haussa se vaan ei jaksa vakuuttaa meitä vieläkään ja Veronica Verhon rooli ohjelmassa herätti perustavanlaatuisia kysymyksiä. Kihisimme myös riemusta, kun Kris Jenner haki lääkettä kipuun nallekarkkien muodossa. Kuuntelijatoiveesta alta näet ajat, milloin mistäkin jauhetaan: Alkuhölinät ja Hääpäiväkirjat 0:00 The Kardashians 23:30 Huippumalli haussa 36:45 Ex and The City 53:10Jätäthän arvion ja seuraathan meitä myös Instagramissa @ihanoikeestipodcast !
10/10/20221 hour, 12 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

7. Iso D ja sperman ihme

Hei rakas kuuntelija! Pitkästä aikaa pyörähdämme Malesian saaristossa selvittelemässä Selviytyjien juonikuvioita. Ex and The City Suomessa Niki Rantasen ja Artun lantion liikkeet herättivät isoja tuntemuksia meissä molemmissa. Käymme myös läpi Save the Date Suomessa tehtyjä lopullisia päätöksiä alttarille lähdöstä tai lähtemättömyydestä. Emmekä tietenkään unohda Amerikan adoptioperhettämme tai Häähäähäähähäähääpäiväkirjoja. Sokerina pohjalla hyvästelemme rakkaat Harlinit tämän kauden osalta. Jätäthän arvion ja seuraathan meitä myös Instagramissa @ihanoikeestipodcast !
10/3/20221 hour, 10 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

6. Daddy is home ja kauneuskirurgian uudet tuulet

Taas maanantai, taas graindataan! Tällä viikolla jätettiin haikeat hyvästit Sometähtien sinkkuelämää -sarjalle, mutta tilalle saatiin jotain meille todella rakasta. Syvänniemen kuningattaren kyrpäpuku kirvoitti tuntemuksia ja Annikalla oli vihanhallintaongelmia, kun muuan vanha tuttu asteli Ex and The Cityyn. Todellisena herkkupalana kuullaan Rikun tarina, kun hän kohtasi Hollywood-julkimon Hesarilla.Jätäthän arvion ja seuraathan meitä myös Instagramissa @ihanoikeestipodcast !
9/26/20221 hour, 20 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

5. Seksi myy

Tällä viikolla raadin eteen pääsevät ensimmäistä kertaa legendaariset paluun tekevät sarjat, Ex and The City Suomi ja Huippumalli Haussa. Annika kertoo salaisesta menneisyydestään uskon uhrina ja Riku muistelee uskomatonta kohtaamistaan Esko Eerikäisen kanssa. Henny Harjusola räjäyttää sometähtien deittipankin. Hääpäiväkirjoissa puolestaan Nean hartain toive täyttyy vihdoin.Jätäthän arvion ja laita meidät seurantaan myös Instagramin puolella @ihanoikeestipodcast !
9/19/20221 hour, 12 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

4. Norjan viikingit ja unelma Göteborgista

Itkikö Renny viimeisimmissä The Harlins-jaksoissa? Kuinka käy Sometähtien treffeillä? Lisäksi analyysiin pääsevät vanhat tutut Hääpäiväkirjoista, eikä Maajussille morsiankaan välty tuomiolta. Save The Date Suomen Rene puhututtaa ja sokerina pohjalla päästään mukaan Annikan seksilomalle Norjaan ja paneudutaan Virpi Kätkän sielunelämään Selviytyjissä.
9/12/20221 hour, 13 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

3. BB SPECIAL

BB spessujakso! Keskustelua taloon astelleista asukkaista sekä sääntöihin puhaltaneista muutosten puhureista! Ketkä hallitsevat mielestämme taloa kuninkaallisilla otteillaan ja kenet olisimme valmiita heivaamaan talosta ulos sen siliän tien? Mitä sosiaalisia vaikutuksia BB:n sääntömuutokset tuovat peliin? Onko Big Brother pilalla, kun nimeämisistä saakin jupista?
9/9/202238 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

2. Käännä laiva

Toinen jakso! Tällä viikolla kuulette syväluotaavat analyysit muun muassa Sometähtien sinkkuelämää aloitusjaksoista ja Ensitreffit alttarilla pareista. Lisäksi kerromme suorat mielipiteemme tämän vuoden Selviytyjät kisaajista. Pohdimme myös kuivuvatko The Harlins ja Save The Date Suomi sarjat kasaan ennen alkuaan?
9/5/20221 hour, 23 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

1. Rennyn kyyneleet ja Varkauden paperitehdas

Eka jakso! Huudetaan toistemme päälle viikon viimeisimmistä realityistä. Käsittelyssä Harlinsien avausjaksot, sekä uudet rakkausrealityt Hääpäiväkirjat ja Save the date! 
8/29/202248 minutes, 52 seconds