Winamp Logo
Iets Nieuws Cover
Iets Nieuws Profile

Iets Nieuws

Dutch, Comedy, 1 season, 450 episodes, 2 days, 3 hours, 33 minutes
About
Maxim Hartman presenteert de kortste podcast van Nederland. Met vaste vrienden René en Ryan bespreekt Maxim uitsluitend het hoogst noodzakelijke van een onderwerp. Korter! Tips? Grappige insteek? Stuur een mail naar [email protected]
Episode Artwork

Reinier - #55 Wat een week

Ga naar www.petjeaf.com/wateenweek voor de afterparty, kom lekker gluren in onze besloten Telegramgroep en kijk naar de volledige video!Joost klein slaat alle camera’s kapot achter de schermen bij Eurovision, er ligt een nieuw regeerakkoord, Slowaakse premier Fico in levensgevaar na moordaanslag, pijpende actievoerders in Utrecht, ophef over eerste officiële portret van Britse koning Charles, pro-Palestijnse betogers slaan alle universiteiten aan gort en nog veel meer. Tot volgende week!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/16/20242 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

Communicerende vaten - #54 Wat een week

Ga naar www.petjeaf.com/wateenweek voor de afterparty, kom lekker gluren in onze besloten Telegramgroep en kijk naar de volledige video!Groot nieuws over de podcast. Europeanen verzieken de hele wereld met bomen. Auto’s zijn moordwapens. Nu gratis: Goebbels' villa. Films hebben gelukkig steeds minder seks. Apennieuws. Hoe klein is een ministerie? Laat naaktbeelden van jezelf op internet staan. Paintballen met wolven. Rijkswaterstaat is gek op pompen. Kleine kinderen dragen make-up door influencers op TikTok en nog veel meer. Tot volgende week!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/9/20241 hour, 4 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

Poehee - #53 Wat een week

Koop Pokon Gazon Revolutie online of bij het tuincentrum of de bouwmarkt bij jou in de buurt.Ga naar www.petjeaf.com/wateenweek voor de afterparty, kom lekker gluren in onze besloten Telegramgroep en kijk naar de volledige video!Eet yoghurt in strijd tegen poepebacterie. Hebben we het recht om te stinken? Een avondklok voor kinderen. Niemand hoeft meer in de gevangenis. NS leert medewerkers omgaan met korte lontjes. KLM-stewardessen mogen eindelijk op gympen lopen. Cruisebedrijf meest extreme greenwasher. Alles over disstracks en nog veel meer. Tot volgende week!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/2/202449 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

Besef baby - #52 Wat een week

Voor alle toeters en luchthoorns voor trucks, trekkers, auto's, boten en meer ga je naar toetershop.nl! Tijdelijk 10% korting met code: wateenweek.Ga naar www.petjeaf.com/wateenweek voor de afterparty, kom lekker gluren in onze besloten Telegramgroep en kijk naar de volledige video!René is terug! Veel aandacht voor beton. Gevangenisstraf voor stalker van Harry Styles. Kijk uit met hete thee! Fenomenaal bewustzijn. Fakkels in intieme delen. Arme mensen zijn duurzaam. Plompe lori's hebben het achter de ellebogen. Producten steeds schraler door beknibbelinflatie. Niemand merkt hoe goed inlichtingendiensten werken en nog veel meer! Tot volgende week!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/25/202452 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

Apen en gevoelens - #51 Wat een week

Ga naar www.petjeaf.com/wateenweek voor de afterparty, kom lekker gluren in onze besloten Telegramgroep en kijk naar de volledige video!Gravin Eloise klapt uit school over Beatrix. Poeptransplantatie helpt jarenlang. Bijna iedereen heeft een burnout. Bonobo's nog agressiever dan chimpansees. Ogen van garnalen afknippen niet meer bon ton. Psychiaters overspannen door administratie. Lezen is slecht voor kinderen. Tips over schimmeltenen. Contant geld bijna verboden. Conducteurs zijn mishandelingen zat. Werp nooit discus in een stadion en nog veel meer! Tot volgende week!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/18/202458 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

Soevereine opvliegers - #50 Wat een week

Ga naar www.petjeaf.com/wateenweek voor de afterparty, kom lekker gluren in onze besloten Telegramgroep en kijk naar de volledige video!Een auto in je woonkamer. Je moet avant-garde blijven. In Ierland is 65% roodharig. Willem heeft op iemand gespuugd. Petjes gooien naar wielrenners. Zwitserse klimaatoma's. Maxim zit vol in de overgang. Lekker lang doorgaan. Kijk eens naar je oog. Vaticaan tegen geslachtsverandering. Motorrijden steeds populairder. Een kind als premier. Seks met een siamese tweeling en nog veel meer. Tot volgende week!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/11/20241 hour, 17 seconds
Episode Artwork

Poepvuurtje - #49 Wat een week

Profiteer tijdelijk van 25% korting op de gehele collectie tijdens de Bamigo Lentedeal. Met de code WEEK10 ontvang je nog eens 10% extra korting op iedere bestelling vanaf €100.Ga naar www.petjeaf.com/wateenweek voor de afterparty, kom lekker gluren in onze besloten Telegramgroep en kijk naar de volledige video!Drugsbaas schrijft honderden horeca reviews. Zeeluis IJmuiden. Duitsers halen Nederland in. Wat moet een gehandicapte met een foto? Zorg dat je kinderen met achterstand ter wereld komen. Bomberjacks van mensenhuid. Maak van de onderwereld de elite. Alle mensen zijn een parel in Gods hand. Vraag aan je baas of je minder geld mag verdienen. Alles is dood vanwege de schijt. Hou je benen bij elkaar. Apen geven niks om muziek. Fantoomtrillingen en nog veel meer. Tot volgende week! Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/4/202446 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

René neemt afscheid - #48 Wat een week

Ga naar www.petjeaf.com/wateenweek voor de afterparty, kom lekker gluren in onze besloten Telegramgroep en kijk naar de volledige video!Vliegen zien alles in slow motion. Delfts blauw is weer hip. Vrouwen zijn permanent aan het ruften. BH's zijn oplichting. Noise cancelling maakt je oren snowflakes. René heeft stigmata. Meteorieten zijn vastgoed. Vogelpoep blijkt boktor. Op een gegeven moment wordt alles zwart. Stop wormen in je matras. Martel niet, maak vrienden. Verlamde man kan gamen met zijn hersenen en nog veel meer. Tot volgende week!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/28/202455 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

Afterparty - #47 Wat een week

Ga naar www.petjeaf.com/wateenweek voor de afterparty, kom lekker gluren in onze besloten Telegramgroep en kijk naar de volledige video!Mannen willen brullende auto's. René niet de alpha thuis. Luchtalarm toch niet in de prullenbak. Vrouwenquotum RVC's succes dankzij parttimers. Werkvloeren nog steeds onveilig. Veel apennieuws. Weg met ongevaccineerde kinderen. Bedden Olympisch Dorp neukproef. Maxim doet brommer na. Wat is er mis met het corps? Minderjarige sadist betrapt op kinderboerderij. Lintworm in je hoofd. Willem is deze week een negen. En nog veel meer. Tot volgende week!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/21/202447 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

De tosti operator - #46 Wat een week

De tosti operator - #46 Wat een weekKoop Pokon Gazon Revolutie online of bij het tuincentrum of de bouwmarkt bij jou in de buurt.Ga naar www.petjeaf.com/wateenweek voor de afterparty, kom lekker gluren in onze besloten Telegramgroep en kijk naar de volledige video!Piloten vliegen slapend. Dino's postuum racistisch. Kleinzoon vergokt fortuin opa. Oudste deegbol ooit gevonden. Nergens geen UFO. Tieners blijken dertigers in Kameroen. Vieze medewerker op cruiseschip. Schildpaddenvlees maakt slachtoffers in Zanzibar. Lente kriebelt. Veel volwassenen slapen met knuffels. En nog veel meer. In Wat een week! Tot volgende week.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/14/202455 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

Intimitijd - #45 Wat een week

Koop Pokon Gazon Revolutie online of bij het tuincentrum of de bouwmarkt bij jou in de buurt.Ga naar www.petjeaf.com/wateenweek en kom lekker gluren in onze besloten Telegramgroep en naar de volledige video!Hike zoende met Leo DiCaprio. Gloednieuwe trui van 217 jaar oud gevonden. Zorgen om Thijs Römer. Elektrische fiets gezonder dan normale fiets. Luchtalarm toe aan vernieuwing. Veel te veel kerncentrales. Femke Bol heeft ook lage stem. Mensen afgezet in crematoria. Noorderlicht overal te zien. Fundering Nederland zakt weg. Mega meer beschermt ons tegen de zee. Dat, en veel meer, in deze nieuwe Wat een week!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/7/202456 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

Maak thuis een tippelzone - #44 Wat een week

De podcast is nu ook volledig als video te bekijken via www.petje.af/wateenweekHet nieuws staat deze week centraal. Met onder andere: Bijzondere fraude in peloton. Minivisje maakt enorm kabaal. Wachtlijst stroomnet door spookaanvragen. Iedereen zit veel te lang. Bleekvlek in onderbroek door zure vagina. Gratis eten voor scholieren te goedkoop. Seks is het geheim van een goed huwelijk. Praten met planten weldra werkelijkheid. Pepperspray valt wel mee. René woedend om laadpalen. Tippelzone nu peperdure zorgzone. En nog veel meer! Tot volgende week.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/29/202453 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

REVANCHE! - #43 Wat een week

Alles is anders deze week. Respect voor elkaar. Respect voor de luisteraar. Rick Brandsteder met tv-pensioen. Kat na vier jaar weer thuis. Scheten laten onderdeel topsport. Grootkopboloogwants (122) direct dood. Stop fatshamen. Veel aandacht voor slecht gedrag op werk. Meer kanker bij tokkies. René schimmelt. Varkenskoffie in China. En nog veel meer. Tot volgende week!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/22/202453 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

Willem's woede aanval - #42 Wat een week

Het is bijltjesdag voor Maxim. Zwijn blijkt succesvol huisdier. Super Bowl best bekeken ooit. Stokoude bejaarde man (94) beroofd. Geen naaktfoto's meer voor vieze verzekeraars. Willem dreigt weg te lopen uit studio. China is de toekomst. Kampioenschap niks doen wassen neus. Waarom, Anouk? Snoep-puntzak relikwie van KKK. Niets heter dan gevangenisaffaires. Gucci ten onder aan pauper strategie. Niks mis met doping. René weer terug. Niks over Omtzigt in deze podcast.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/15/202451 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

Vrouwen, armen omhoog! - #41 Wat een week

Drukteschopper René is er deze week niet dus Maxim en Willem giechelen er op los: Laat illegale vape verkopers met rust. Stro slaapt lekker, neem de bedwants op de koop toe. Make openluchtzwemmen great again. Kriebeltruien zijn je eigen schuld. Laat de burgerij coronaschulden binnenhalen. Wubbo Ockels. Jan van Veen had eigenlijk hoge stem. Fantasiebakken is ook gevaarlijk, wegens PAK’s. Vrouwen, hou je armen hoog. Boos worden en dreigen heeft zin. Warm eten verkeerde keuze in de evolutie. Dankzij Musk en Trump bestaat goed en kwaad. Geef planten 5 liter water per dag. En nog veel meer! Tot volgende week (mét René).Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/8/20241 hour, 32 seconds
Episode Artwork

De Reünie - #40 Wat een week

Stream het nieuwe seizoen van Special Forces VIPS op Videoland!Air up: gebruik de code Wateenweek2024 voor 10 % korting op pods (tot 29 februari).Willem is terug! Winkelwagens zonder munten. Waarschuwing voor gevouwen oortjes. Condooms lekgeprikt in gevangenis. Gas blijkt groen goud. Nuggets voor het oprapen op oceaanbodem. Rolkoffer-terreur eindelijk verleden tijd. Elon Musk zorgt voor oprechte irritatie. Het is niet de schuld van honden. Weg met alle grenzen. Vervuilers moeten Schiphol gaan betalen. Je neus, ophalen of snuiten?Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/1/202445 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

Tong in wang - #39 Wat een week

Wees hoopvol, amateurs. Benzine altijd duurder, nooit goedkoper. Alle arbeidsmigranten terug naar hun eigen Westland. Pillen tegen lafheid. Tsunami van zonnestroom. Zelfscanmeisjes schandalig uitgebuit. Niet meer SOA's dan vroeger. Van Brienenoordbrug bijna ingestort. Scheikundigen vervelende mensen. Nieuwe jonge aarde gevonden. Turkse glazenwassers kunnen solliciteren bij Maxim. Geen nootmuskaat in deze Wat een Week. Vul de peiling in en tot volgende week! Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/25/202451 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

Uithaler gezocht - #38 Wat een week

Pikante foto leidt tot woede in Wat een week. Inbreken werkt laxerend. Hou je zaadboek nauwkeurig bij. Coronavaccins gemiste kans. Zonnebrand werkt beter in het lab. Heeft Josef Fritzl nog rechten? Testosteron maakt Maxim gefrustreerd. Verdachte Weiteveen totaal onverstaanbaar. Niks mis met de HEMA. YouTuber blaast Zuidplein op. Nieuwe stem MHOOP belachelijk slecht idee. Dat en veel meer in een nieuwe Wat een week! Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/18/202435 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

Spuiten onder nul - #37 Wat een week

Switch naar het meest innovatieve vakgebied wat er is: IT! Start het IT traineeship van Calco en geef je loopbaan een ongekende boost. Meer weten? Ga naar www.calco.nl.Deze week: Maxim en René als vertrouwd duo. Waggel als een pinguïn. Jan Smit heeft doorsneehoofd. Topjaar voor motorbranche. Links is luxe. Trad-woke in je broekje. Made in Africa nieuwste mode. Koop geen staatslot voor je familie. Roy Donders verkocht huispakken. Khalid voor het hekje. Geef alle slachtoffers hun poen. Luisteraars luisteren niet goed. Waterflesjes tsunamis van nanoplastic.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/11/202448 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

TheePols! - #36 Wat een week

Ontvang 10% korting op pods via air-up.com met de kortingscode Wateenweek2024 (geldig tot en met februari).Volop vuurwerk in de podcast! Desalniettemin steeds minder vuurwerk verkocht. Vrouwen bang op straat (voor vuurwerk) Van der Poel spuugt op fans. In 2024 wordt alles anders. Maxim en Willem voorspellen trends. René opnieuw veel te persoonlijk. Tips voor je verlepte kerstboom. Je tanden zeggen iets over je afkomst. Beckhams (David & Victoria) nóg rijker. Democratie eigenlijk slecht idee. Mannen huilen niet vanwege hormonen. Tranen van vrouwen brengen rust. Knuffelen in het knuffelcafé. Dat en veel meer, in deze nieuwe Wat een week!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/4/202454 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

Felies nali eh navidad - #35 Wat een week

Exclusieve, tijdelijke deal tot 9 januari: Ga naar https://nordvpn.com/wateenweeken krijg 4 extra maanden bij een 2-jaarabonnement + een Amazon.nl-cadeaubon tot € 30!Inwoners Lower Hutt kokhalzend aan kerstdiner. Maxim ergert zich aan Top2000. Toespraak koning amper relevant. Penisbreuk schering en inslag. Bloemen hebben hersenen. Hoogwater spoelt penthouse René weg. Willem als klein kind al achtergelaten. Snelste digitale bericht ooit. was heel groot. Mannelijkheid bestaat niet. Steun stoppers, ook als het niet lukt. Koop online een stukje maan. Lieve luisteraars, dat jullie maar een mooi 2024 mogen beleven!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/28/202355 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

Maxiavelli is terug! - #34 Wat een week

Exclusieve, tijdelijke deal tot 9 januari: Ga naar https://nordvpn.com/wateenweek en krijg 4 extra maanden bij een 2-jaarabonnement + een Amazon.nl-cadeaubon tot € 30!Switch naar het meest innovatieve vakgebied wat er is: IT! Start het IT traineeship van Calco en geef je loopbaan een ongekende boost. Meer weten? Ga naar www.calco.nl.Maxim is terug uit tieten-Taiwan. Willem draagt onopvallend horloge. Billenknijper te zacht aangepakt. Ooginfecties nu in de mode. Thuiswonen is natuurlijk. Waar sta jij op de schaal van slachtoffer? Nieuwe wetten voor het plebs. Speel hard to get. René geslagen met ovenwant. Niemand wil geen plantaardige kroket. Varkensboeren stinkend rijk. Waarom zijn mensen... Vergeet Nieuwsuur, luister naar ons voor de enige waarheid.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/21/202358 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

Huizen bouwen van ragout - #33 Wat een week

Start je gratis proefperiode bij SkyShowtime en stream nu de nieuwe serie Special Ops: Lioness.Ontdek de wereld van Bouw & Infra via www.jijgaathetmaken.nl/voor-switchersVera van Zelm te gast bij Willem en René. Natte sokken groot onrecht. René bedolven onder applaus. Laat mensen roken voor het station. Ondergrondse kledingcontainer prachtige slaapplek. Egels en schapen welhaast uitgestorven. Top2000 een onbegrijpelijk fenomeen. Havermelkelite wil suikertaks ontduiken. Girlboss geen leuke term voor miljardair Taylor Swift. Blikken ragout het toppunt van kutheid. Digital nomads koloniseren stacaravan bewoners. En nog veel meer! Tot volgende week (met Maxim)!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/14/202342 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

Kanon van kwaliteit - #32 Wat een week

Ontdek de wereld van Bouw & Infra via www.jijgaathetmaken.nl/voor-switchersBij afwezigheid van de grote leider lossen Willem en René het deze week zelf op. Vrouwen kunnen ook goed Ubers rijden. Willem weer op TV geweest. Briljant plan tegen verspilling. Hoe smaakt bejaarde moedermelk? De tijd wiebelt. Laat de sultan vrienden maken. Wiskunde en economie uit het basispakket. Jandino is een winnaar. Hugo de Jonge briljante bestuurder. Orgasmekloof makkelijk te dichten. Grens aan rijkdom niet in zicht. Open relaties statussymbool maar ook taboe. En nog veel meer. Tot volgende week!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/7/202346 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

"Wawawawa" - #31 Wat een week

Start je gratis proefperiode bij SkyShowtime en stream nu de nieuwe serie Special Ops: Lioness.Ontdek de wereld van Bouw & Infra via www.jijgaathetmaken.nl/voor-switchersKijk niet weg maar luister Wat een week! René pakt vandaag de leiding. Politiek is bijna nooit leuk. Avocados knijpen verleden tijd. Duitse Masked singer ongemaskerd gescreenshot. Chocoladeletters nu ook leesbaar voor blinden. Op een gegeven moment wordt vakantie migratie. Gratis kinder-OV briljant links plan. Arme jeugd zwemt steeds slechter. Gucci designers moeten niet zo lauw doen. Witte elektrische man bron van alle kwaad. Idioot veel vrouwen slachtoffer van grensoverschrijdend gedrag. Maxim gek op zaden. Napoleon enorm geile generaal. Doodsbesef kun je aan. Tot volgende week!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/30/202350 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

Penetreer niet, draag over! - #30 Wat een week

Maxim bijna failliet door torenhoge verkeersboete. Wel zeer onderdanig in de podcast. Jonge mensen veel te rechts. Verstappen te nuchter voor Las Vegas. Vleermuis met gigantisch derde been. Gifslangen niet geschikt als huisdier. Alle buitenlanders stemmen PVV. Woke verovert nu ook reclames. Regels alleen geldig voor arme mensen. René laat boomstam achter voor vriendin. Maak het leven niet te complex. Teveel auto's in Nederland. Te weinig parkeerplekken. Brazilië inmiddels gesmolten. Steek van Napo peperduur. Timmermans wil erven verbieden. Willem bijna populair genoeg om X te verwijderen.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/23/202350 minutes, 1 second
Episode Artwork

Poepen als een dinosaurus - #29 Wat een week

Profiteer van de aanbieding van SkyShowtime en stream nu de nieuwe serie Special Ops: Lioness.Bekijk alle smaken en waar je Lazy Vegan vindt in de vriezer op hun website.Eten is belangrijk. Willem heeft steeds meer volgers op Instagram. Vrouwen massaal verliefd op tennisleraren. Man rijdt 282km/h over snelweg. René krijgt steeds meer praatjes. Laaggeletterden hebben het zelf toch niet door. Streel niet als een hond. Geen stemadvies in deze aflevering. Onaneer tegen werkstress. Gen Z kan niet googlen. Kosten zorg op jongeren afgewimpeld. Je eikel is een slijmvlies. Heel IJsland is een vulkaan. Dat en meer, in Wat een week!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/16/202348 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

Kontje in het kribje - #28 Wat een week

Bekijk alle smaken en waar je Lazy Vegan vindt in de vriezer op: lazyvegan.comBijna een UUR show deze week! Met onder andere: maak fatbikes veel sneller. Koffie geweldig voor je gezondheid. Darter Bater geen Master meer. Zet dieren aan het werk in de prostitutie. Lijk rijk in Rotterdam. Arme mensen zouden niet moeten reizen. Vliegschaamte totale hoax. Reconstrueer borsten gewoon, joh. Dierenpartij blijkt radicaal. Gouden toilet geweldigste ding ooit. Erven Berlusconi gierig voor bungabunga-vrouwen. En nog veel meer! Tot volgende week.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/9/202359 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

Haut kwiezien - #27 Wat een week

Profiteer van de aanbieding van SkyShowtime en stream nu de nieuwe serie Special Ops: Lioness (ad). Zelfreflectie en schaamte overheersten de week van René. Ogen Maxim absurd langwerpig. Oma Willem respectvol herdacht. Marketing schakelt het gevoel uit. Oktober warm en kletsnat. Mensen steeds enthousiaster over kanker. Rijken steeds rijker. Orgasmes zwaar overrated. Immuunsysteem blijft ongelofelijk ding. In je eentje schreeuw je harder. Een BMW is een bodemloze put. Maak dieren nuttig in de samenleving. Zit jij gratis op je kantoor? Tot volgende week!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/2/202340 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

Wie seks zegt is af - #26 Wat een week

Deze week: de mannen bezwijken bijna onder alle aandacht. Willem maakt er z'n eigen show van. Het is heel erg gesteld met René. Het verhaal van Wim Hof en de spuitkop van de fontein. Een dildo van vijftien centimeter is niet indrukwekkend. De maan... plat? Bretley D. enger dan Rico Verhoeven. Kampers moeten in hoge torens. Oude honden begrijpen alle humor. Niet alle homofeesten draaien om seks. Hermès-tassen gaan hartstikke lekker. Paddo-piloot te hard aangepakt. Preformatie nog niet interessant genoeg. En dan moeten we nog beginnen, tot volgende week!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/26/202339 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

Wij weten alles! - #25 Wat een week

Supersub Willem definitief vaste kracht. Moeten we bang zijn voor een derde wereldoorlog? Het weer is ontzettend omgeslagen. Lachworkshops, leuk? Wegwerpplastic binnenkort weer gratis. Een trein is geen vliegtuig. Willem woedend om verslaggeving rijkste man ter wereld. Kruidnoten zijn wel pepernoten. NL pensioenstelsel beste ter wereld. Maxim laat onderbroek ruiken. René onzeker. Dat en veel meer, in Wat een week!Gebruik de code "week25" voor 25% korting op de gehele collectie op Bamigo.comZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/19/202345 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

Triootje met IVF - #24 Wat een Week

De oorlog is verschrikkelijk. Geen begrip Maxim voor studenten met renteproblemen. Tim Hofman laat DM's op gelezen staan. Klimaatpaus Wopke (CDA) blijkt lekker ding. Vikingen eigenlijk heel beschaafd. Vrouwen houden van kritiek. Pas op voor smeltende ijskappen. Democratie dom idee. Zeeuws Casino niet overvallen. Trio eindigt veelal in teleurstelling. Hoeveel vaders heeft René? Willem na afloop (opnames, red.) naar psychiater. Tot volgende week.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/12/202342 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

Niche niks! - #23 Wat een week

Prins Bernhard blijkt een totale nazi. Rico Verhoeven is vet. Birkenstocks geven geen krachtig gevoel. Kinderen of bedwantsen, wat is het verschil? Deel vapes uit voor de gymles. Goud is vrijwel niets meer waard. Net als de Roebel. Pepernoten zijn geen kruidnoten. Karremans (VVD) valt compleet door de drugsmand. Waarom zeggen vrouwen bro tegen elkaar? Dat en veel meer belangrijks, in een nieuwe Wat een week! Tot de volgende, met Willem erbij!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/5/202339 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

Speel voor eigen rechter - #22 Wat een week

Dafne Schippers is geen Marco van Basten. Wie denken rechters wel niet dat ze zijn. Kleine meisjes zijn de ergste roddelaars. Conducteurs zijn verwende nesten. De vega mckroket is een sparerib. Maxim (60): "Intelligente vrouwen vallen op oudere mannen". Van wie was de d*ckpic van 120 miljoen? Bijtende honden moeten op hun rug. Dat en veel meer, in deze nieuwe Wat een week!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/27/202340 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

René is geisha geworden - #21 Wat een week

En viel terug in Nederland met zijn neus in de boterpens van Caroline. En de poses van Alexia. De rijken moeten weer voor de armen betalen. Maxim is bijna varkensboer geworden. Het CDA is nog steeds de schuld van alles. René blijft maar over Japan beginnen. En de pondjes van Caroline. Kap met snoepen. Wiet-experiment eindelijk van start. Mars binnenkort bewoonbaar voor tokkies. Wallen vrij lelijk. Fluorbh's niet aantrekkelijk. Julius Caesar lelijke kale man.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/21/202345 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

Brabo’s hebben taalachterstand! #20 Wat een week

En hun stemrecht zou afgepakt moeten worden. Luister ook deze week naar Wat een week, met Willem Treur en Maxim Hartman!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/14/202347 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

Meer dan een pompend fonteintje - #19 Wat een week

Zwarte en gele eieren zijn niet welkom. Van de slappe lach krijg je stalen ballen. Stewardessen zijn seksverslaafd. Allemaal. Mode, waarom? We moeten meer vertrouwen hebben in de mensheid, net als Volt. De arbeidsmarkt wordt steeds krapper, want jongeren hebben allemaal een burnout. Dat en veel meer causale verbanden en onderwerpen in een nieuwe Wat een week met Maxim en Willem! Groeten van Renéetje uit Osaka.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/7/202336 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

Vol op je bek - #18 Wat een week

Supersub Willem Treur schittert in deze nieuwe Wat een week! En Maxim is er natuurlijk bij, als rots in de nieuwsbranding. Ook deze week weer over alle actualiteit die belangrijk is. Maar dan anders en vooral leuker dan Nieuwsuur enzo.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
8/30/202332 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

"Hockeymeisjes douchen niet" - #17 Wat een week

Oplossing voor keelgeluidjes gevonden. Maxim begrijpt mannenvakantie niet. Heeft ook geen mannelijke vrienden. Fatbike symbool van achteruitgang. Ongevraagde kus op mond doodnormaal. Frans Timmermans niet woke genoeg. Geen nieuws over monster van Loch Ness. Nederlandse Marokkanen massaal failliet in Al Hoceima. Onderzoek naar tegenslag en hersenen leidt tot agressie in studio. René op zoek naar geishas in Tokyo. En ga naar Podimo.nl/zomer om de podcast "De vrienden van Joran" te bingen tijdens je gratis eerste maand!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
8/24/202333 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

"Domme mensen ook welkom" - #16 Wat een week

Ook deze week is het kommer en kwel voor vakantiegangers. In het bijzonder voor Catalaanse naturisten. Iedere muts (m/v/x) met een camera noemt zichzelf fotograaf. Jongeren maken juridisch gehakt van Montana. Anti-zonnebril influencers moeten over hun schouder gaan kijken. Spitsheffing in treinen briljant idee. Vapen onwijs slecht. Pepernoten per kilo duurder dan goud. Putseldekdief terroriseert Hengelo. Dat en veel meer. Tot volgende week!De sponsor van deze week is Air Up. Ontvang 10% korting op alles via air-up.com met de kortingscode wateenweek10 (geldig tot en met augustus). Tot volgende week!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
8/17/202338 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

Vakantie is voor paupers - #15 Wat een week

Maxim is opgeladen teruggekeerd uit Zuid-Frankrijk. Met de constatering dat vakantie voor paupers is. René is een Ken geworden na het zien van Barbie de film. Hooligans jaloers op fans bij WK voor vrouwen. Eer ook het kleinste beetje statiegeld. Maxim onder de indruk van dappere eetpiraten. Hondsbrutale meeuwen vallen René aan op Peppelweg. De Pride weer een feest van verbazing en de wetenschap moet Mars met rust laten! De sponsor van deze week is Air Up. Ontvang 10% korting op alles via air-up.com met de kortingscode wateenweek10 (geldig tot en met augustus). Tot volgende week!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
8/10/202340 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

Boeren zijn net Marokkanen - Wat een week #14

Vrouwen aan de macht in het kabinet. Pizza’s onbetaalbaar door hittegolven. Maxim wil BOA zijn op de Zwarte Cross. Haters vaak niet creatief. René poept plassend na eten kapsalon. Mobieltje in je kontzak is pure uitlokking. Dames mogen niet dikker worden. Oude witte man schrijft tientallen geile Bouqet romans. Zorg dat je voldoende DNA van anderen hebt. Dat en véél meer in een nieuwe Wat een week! De tweede week van augustus zijn we er weer!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
7/20/202327 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

De pil brengt balans - Wat een Week #13

Ga niet failliet aan je vakantie. Nu Kaag weg is moet AI het land gaan leiden. Transgender valt in de smaak bij Maxim. Hoe moeten vrouwen met hun hormonen omgaan? Mark Rutte weg tijdens vakantie René, toeval?? Boter weer goedkoper, net als je nieuwe Air Up fles. Bodycams voor badmeesters is een beetje een ranzig idee. Dat en meer in een nieuwe Wat een week!De sponsor van deze week is Air Up. Ontvang 10% korting op alles via air-up.com met de kortingscode wateenweek10 (geldig tot en met augustus). Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
7/14/202325 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

Sorry voor de anusgris - Wat een week #12

Deze week van slavernij-sorry tot mini-muizen-orgaantjes en van opgezwollen stierenballen tot 9 kilo pure onversneden ambergris. Onvoorstelbaar. Zo veel wijsheid in een half uurtje podcast, hoor je zelden. Kwam het misschien door de storm? Of door de licht neurotische invaller Willem Treur die zijn ramen thuis heeft dichtgelast? Deze week gezellig veel over dood en zelfdoding. Verder meer goede vragen dan domme antwoorden. Zijn autodealers, sneakerwinkels en waterschappen de volgende pijlen voor justitie? En wat voor zin heeft een wedstrijd zonder slachtoffers? God zij met ons! Eet rettich!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
7/6/202337 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

We vegen Rusland op! - Wat een week #11

Deze Wat een week gaat over de vraag of Je eigen ballen lekker ruiken. En meer. Zo blijkt Solange Dekker een kruising tussen Duncan Laurence en Britt Dekker. Oplossingen van deze week: Zet luid slikkende boomers in tegen verkeersaso's. Strooi zaad als een guerilla. Sissen naar vrouwen werkt wel degelijk. Wetenschap: Waarom komen alleen kleine sneue uitgestorven dieren weer tot leven? Wat is het lekkerste stukje menselijk vlees? Trouwens: No dynamische farmers, no food! Buitenland: Volgens Maxim is het tijd om Rusland op te vegen. Dan hoeven de boeren ook niet meer naar Den Haag, met twee trekkers. Helemaal uit Apeldoorn. En laten we wat liever zijn voor China. Tot volgende week, met Willem Treur als Renéetje. - Hierna volgt een automatisch gegeneerde tekst.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
6/28/202326 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

Rene doet broekje uit - Wat een week #10

Boeren zijn koppige varkens en Maxim blijkt zelf ook een boer.Renéetje trok graag zijn broekje uit tijdens zijn kinderopvang. Hoe meer zon, hoe meer testosteron. Maxim is normatief als de pest en wordt goed gecorrigeerd. In een onderzeeër 4 km diep heb je niks aan je miljoenen. Deel je locatie!Rijke mensen zijn vaak vuile egoïstische hoeren met plots last van hun geweten. Kunst is knap. Planten ratelen hoe het met ze gaat. En goed nieuws: woon werkfietsen voor €0,40 per km!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
6/22/202329 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

Ramp voor vrouwen: cacao peperduur - Wat een week #9

René is goed hersteld na zijn uitputtingsslag van vorige week.Maxim heeft een heus tortilladrama meegemaakt. Over exclusieve wasbakken, een Berlusconi en zijn penispomp, over lieve moeders, stront van een ander als medicijn, baffen, oma’s hondje, gokkasten, Charda de blindfluencer, conservatieve Christenhonden, aantrekkelijke doden, flashlights en een drama groter dan de huidige klimaatcrisis. Hierna volgt een automatisch gegenereerde tekst -Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
6/15/202325 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

Stoïcijns door het nieuws fietsen met Mark Tuitert achterop - Wat een week #8

Alweer de achtste episode van Wat een week, met deze keer Mark Tuitert te gast!Bestel nu jouw Air Up drinksysteem met de code 'wateenweek' en krijg dikke korting (15%!) op air-up.comHierna volgt een automatisch gegenereerde tekst -Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
6/8/202332 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

"Dikke mensen blijken ook dommer" - Wat een week #7

Kitty Herweijer is te gast in de zevende aflevering van Wat een week! Met Maxim en Renéetje vermaalt ze het nieuws van de afgelopen week tot een heerlijk prakje, wat jullie alleen nog hoeven op te peuzelen. Over energie-slurpende AI, maagverkleiningen, Al Pacino (83) en z'n vierde kind, GroenLinkser Debora die op Volt stemde voor de Eerste Kamer, de beuk die Berghuis verkocht aan een fan en nog veel meer, waaronder heugelijk commercieel nieuws van Air Up! Bestel nu jouw drinksysteem met de code 'wateenweek' en krijg dikke korting (15%!) op air-up.comWat een week! In deze podcast laten Maxim Hartman en René van Leeuwen horen hoe het nieuws van de afgelopen week zodanig te verteren, dat er geen constipatie ontstaat. Relativering, humor, directheid en originaliteit zijn hierbij de sleutelbegrippen. Enthousiaste adverteerders kunnen contact opnemen met Till of Roos van het salesteam van Dag en Nacht Media. Hierna volgt een automatisch gegeneerde tekst --Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
6/1/202336 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

"Maxim flirt met Femke Halsema" - Wat een week #6

Luister nu naar alweer de zesde aflevering van Wat een week! Met o.a. bizarre juice over Femke Halsema en Maxim en een geweldig nieuw product van air up® ! Bestel nu jouw drinksysteem met de code 'wateenweek' en krijg dikke korting op air-up.com.Verder geeft de cosmetica-branche Maxim 100% gelijk en laten ze NikkieTutorials als een baksteen vallen. Probeert Carice van Houten podcast-leider Maxim binnen te halen als een uitgestorven tonijn? Mensen zoenen trouwens al 4500 jaar, en drugslabs zouden hun afval netjes bij het milieupark moeten brengen. En dan nóg veel meer belangwekkende onderwerpen. Snel beginnen met luisteren dus.Wat een week! In deze podcast laten Maxim Hartman en René van Leeuwen horen hoe het nieuws van de afgelopen week zodanig te verteren, dat er geen constipatie ontstaat. Relativering, humor, directheid en originaliteit zijn hierbij de sleutelbegrippen. Enthousiaste adverteerders kunnen contact opnemen met Till of Roos van het salesteam van Dag en Nacht Media. Hierna volgt een automatisch gegeneerde tekst --Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/25/202328 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

Wat een week #5

Het kampioenschap van Feyenoord heeft René een lekkere vibe gegeven, Maxim ondertussen begrijpt helemaal niks van al die emoties. Zelfs het vasthouden van de Europacup 1 van Feyenoord deed hem niets. Verder in deze gloednieuwe Wat een week: ontploffende petanqueballen, Carice van Houten, de nieuwste functie van Whatsapp, AI-gegenereerde Maxim-reacties, de vormgeving van flitsbezorgers, Google Bard, doodstraf en vergeving in Iran, bloemetjes-kleding, de normen en waarden op MBO’s en nog belachelijk veel meer. Zoals het smeerweer. Laat weten wat je vond van deze aflevering, doe mee aan de poll en slide lekker in onze DM als je weet hoe je Getir uit moet spreken. Wat een week! In deze podcast laten Maxim Hartman en René van Leeuwen horen hoe het nieuws van de afgelopen week zodanig te verteren, dat er geen constipatie ontstaat. Relativering, humor, directheid en originaliteit zijn hierbij de sleutelbegrippen. Enthousiaste adverteerders kunnen contact opnemen met Till of Roos van het salesteam van Dag en Nacht Media. Hierna volgt een automatisch gegeneerde tekst --Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/18/202329 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

Wat een week #4

Van harte welkom bij alweer de vierde aflevering van je nieuwe favoriete podcast! Met deze week als gast en aspirant-supersub onze eigen Willem Treur, die samen met Maxim en René het nieuws van de afgelopen week opvreet alsof het een dampend bord kai pad king is. Deze week bespreken de mannen het nieuws dat Robert de Niro (104) voor de zevende keer een kind op aarde heeft geplempt, het echec in Liverpool voor Mia en Don, de tsunami van muggen die ons land terstond zal overspoelen, mannen die schitteren door afwezigheid in de kinderopvang en nog veel meer. Dus luister maar gewoon lekker, en tot volgende week!Wat een week! In deze podcast laten Maxim Hartman en René van Leeuwen horen hoe het nieuws van de afgelopen week zodanig te verteren, dat er geen constipatie ontstaat. Relativering, humor, directheid en originaliteit zijn hierbij de sleutelbegrippen. Enthousiaste adverteerders kunnen contact opnemen met Till of Roos van het salesteam van Dag en Nacht Media. Hierna volgt een automatisch gegeneerde tekst --Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/11/202337 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

Wat een week #3

In deze eenmalige tweede aflevering van de week verteren Maxim en Renéetje het nieuws van de afgelopen week, zodat jullie het niet zelf hoeven te doen! Met in deze Wat een Week: Waarom had niemand een soldeerbout bij zich om het bloeien te stelpen bij OP1? Maxim vertelt over zijn verleden in het Oude Wilde Westen in Rotterdam, het verschil tussen ram- en plofkraken en René begint half te schreeuwen omdat we hier geen goedkoop OV krijgen terwijl KLM niet eens belasting betaalt. Het duo heeft waardevol advies voor vrouwen en hun Parel, de overheid blijken wij zelf te zijn en we hebben autonieuws speciaal voor mannen. Dat en veel meer in Wat een Week!Wat een week! In deze podcast laten Maxim Hartman en René van Leeuwen horen hoe het nieuws van de afgelopen week zodanig te verteren, dat er geen constipatie ontstaat. Relativering, humor, directheid en originaliteit zijn hierbij de sleutelbegrippen. Enthousiaste adverteerders kunnen contact opnemen met Till of Roos van het salesteam van Dag en Nacht Media. Hierna volgt een automatisch gegeneerde tekst --Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/4/202331 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

Brandsafe - Mand #331

Kan deze hobby nu eindelijk uit de hand gaan lopen? -- Hierna volgt een automatisch gegeneerde tekst -- Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/3/202335 seconds
Episode Artwork

Wat een week #2

Wat een week eigenlijk vanaf deze week vrijdag iedere vrijdag. Maar om geen paniek te veroorzaken een EBTA (extra-bonus-tussen-aflevering. Op maandagmiddag zelfs. Hoe overleef je het nieuws? Luister iedere week naar Wat een week met Maxim Hartman en René van Leeuwen.Reneetje voelt zich vandaag een ouwe lul nu hij de 35 jaar heeft behaald.Koningsdag was weer ouderwets kut. Met name voor de King en zijn familie. En wat een verspilling van geld. De illegale enorme rave in België is na drie dagen uit zichzelf gestopt. Politie durfde niet in te grijpen. FNV personeel ging in staking tegen het FNV. De mega zaaddonor moet na ruim 500 kinderen zijn gulp dichthouden van de rechter. Belgen zijn traag en dommige en dat komt omdat ruim een kwart verslaafd is aan de slaappillen. Advocaat Ines Weski zit in de cel en heeft moeite om haar make up eraf te krijgen. Maxim pleit voor iets meer respect voor zware criminelen. Vechtpartij tussen hysterische wijven om lingerie te bemachtigen in de sale> Transavia schapt schrapt vluchten. En bijna gratis in de trein in Duitsland. Vanaf nu zijn we wekelijks vanaf vrijdag te horen. Zet het in je agenda of abonneer je op onze gratis podcast! -- Hierna volgt een automatisch gegeneerde tekst --Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/1/202316 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Verjaardagen - Mand #330

Ga lekker zelf in een kring zitten! -- Nu volgt een automatisch gegenereerde tekst.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/1/202349 seconds
Episode Artwork

Files - Mand #330

Hoe meer paadjes, hoe drukker het wordt.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/28/202336 seconds
Episode Artwork

Iemand laten wachten op whatsapp - Mand #328

Blauwe vinkjes zijn voor kleine spelers.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/26/202335 seconds
Episode Artwork

Wat een week #1

Hartelijk welkom bij Wat een week! Een hagelnieuwe wekelijkse podcast van Maxim Hartman en René van Leeuwen.Met deze week: steeds meer boomers overlijden op hun e-bikes, een pleidooi voor non-binaire sportcompetities, de reputatie van onze geslachtsdelen, streamingdiensten die verplicht Nederlandse pulp moeten gaan produceren, tips voor mannen in de overgang met teveel oestrogeen en te weinig testosteron (hint: stop met bier), de kostbare leugens van Fox News, online-shop-verslaafde vrouwen moeten gaan betalen voor hun vele retourzendingen, mondpleisters blijken volkomen larie van Arie, de kloppende omzet van Easytoys, onmisbaar survival advies voor als je een beer tegenkomt in Italië en nog veel en veel meer. Want we hebben maar liefst een half uur! Bedankt voor het luisteren, jullie geduld en graag, tot volgende week!Wat een week! In deze podcast laten Maxim Hartman en René van Leeuwen horen hoe het nieuws van de afgelopen week zodanig te verteren, dat er geen constipatie ontstaat. Relativering, humor, directheid en originaliteit zijn hierbij de sleutelbegrippen. Enthousiaste adverteerders kunnen contact opnemen met Till of Roos van het salesteam van Dag en Nacht Media. Hierna volgt een automatisch gegeneerde tekst --Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/25/202331 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

Stoornissen - Mand #327

Wij hebben er ook wel een paar. -- Hierna volgt een automatisch gegeneerde tekst: Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/24/202336 seconds
Episode Artwork

Vechthonden (2) - Mand #326

Hou dat beest gewoon aan de lijn. -- Hierna volgt een automatisch gegeneerde tekst: Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/21/202325 seconds
Episode Artwork

Fout - Mand #325

Bij Mand doen we niet aan gesprekken. -- Hierna volgt een automatisch gegeneerde tekst: Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/19/202330 seconds
Episode Artwork

Kaolobeertjes - Mand #324

Maxim Verveer legt het uit. -- Hierna volgt een automatisch gegeneerde tekst: Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/18/202325 seconds
Episode Artwork

Strijken - Mand #323

Waarom is er nog geen AI strijkijzer? -- Hierna volgt een automatisch gegeneerde tekst: Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/18/202335 seconds
Episode Artwork

Make-up - Mand #322

Er zitten microplastics in je plamuur -- Hierna volgt een automatisch gegeneerde tekst:Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/18/202328 seconds
Episode Artwork

Schuifdeuren - Mand #321

Doe ons maar draaideuren -- Hierna volgt een automatisch gegeneerde tekst: Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/18/202314 seconds
Episode Artwork

Strijken - Mand #323

Sterke mannen strijken.
4/14/202335 seconds
Episode Artwork

Make-up - Mand #322

Stokpaardjes heb je niet voor saus.
4/12/202328 seconds
Episode Artwork

Schuifdeuren - Mand #321

Ik hou meer van draaideuren.
4/10/202314 seconds
Episode Artwork

Kroepoek - Mand #320

Hoe wordt het zo broos?
4/7/202342 seconds
Episode Artwork

Kroepoek - Mand #320

Hoe wordt het zo broos?Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/7/202342 seconds
Episode Artwork

Elektrische fietsen - Mand #319

Waarom hebben die boomers op hun e-bikes geen helm op?!?
4/5/202326 seconds
Episode Artwork

Haarimplantaten - Mand #318

Recht is niet echt.
4/3/202344 seconds
Episode Artwork

Domme mensen - Mand #317

Maxim is het vertrouwen in domme mensen volledig kwijt.
3/31/202318 seconds
Episode Artwork

Variabele kosten - Mand #316

Koud in de inloopkast.
3/29/202337 seconds
Episode Artwork

Teleurstelling - Mand #315

Wat te doen bij teleurstelling?! Tot woensdag!
3/27/202333 seconds
Episode Artwork

Beroepstest - Mand #314

Flauw René. Tot maandag!
3/24/202311 seconds
Episode Artwork

Vuurwerk - Mand #313

Laat het stoppen!
3/22/202314 seconds
Episode Artwork

Voorhuid - Mand #312

Ga mandful met je voorhuid om. Tot woensdag!
3/20/202325 seconds
Episode Artwork

Golf - Mand #311

Je hebt ook korte golfbanen.
3/17/202316 seconds
Episode Artwork

Doodstraf - Mand #310

Maxim is mild vandaag.
3/15/202339 seconds
Episode Artwork

Vieze saus - Mand #309

Nieuwe week, nieuwe Mand!
3/13/202340 seconds
Episode Artwork

Monica Geuze - Mand #308

René is fan.
3/10/202334 seconds
Episode Artwork

In je ogen - Mand #307

Kan de beste overkomen.
3/8/202327 seconds
Episode Artwork

Iemand onderbreken - Mand #306

Wanneer is het juiste moment?
3/6/202344 seconds
Episode Artwork

Johan Derksen - Mand #305

Small snor energy.
3/3/202354 seconds
Episode Artwork

Trouwambtenaren - Mand #304

Trouwambtenaren zijn geen handhavers.
3/1/202358 seconds
Episode Artwork

Vechthonden - Mand #303

Woef woef! Tot woensdag.
2/27/202319 seconds
Episode Artwork

Carnaval - Mand #302

Tot maandag! Mand!
2/24/202340 seconds
Episode Artwork

Andrew Tate - Mand #301

Nogal een oelewapper.
2/22/202322 seconds
Episode Artwork

We're back! - Mand #300

Terug. We zijn het. Met de kortste podcast ter wereld.
2/20/202312 seconds
Episode Artwork

"Wat doet een bad met je balzak?" #62 23-11-22

Wat doet een bad met je balzak? Hoe hoog zou het IQ van fatbikers zijn? Hoe ontdooi je een embryo na dertig jaar? Waarom is Noppert ineens een nationale held? Waarom zijn sigaretten zo goedkoop? Dat en veel meer belangwekkende vragen in Iets Nieuws! Heb je tips? Goed verhaal? Of wil je lekker adverteren in Iets Nieuws? Schroom niet! DM ons op @ietsnieuws op Insta of mail naar [email protected]
11/23/202213 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

"Zonder woedeaanvallen raak ik verlamd" #61 21-11-22

Maxim heeft het WK na vijf minuten uitgezet dus meer dan genoeg tijd gehad om het nieuws in de gaten te houden. In deze aflevering staan we uitgebreid stil bij het nieuws over Matthijs van Nieuwkerk, de ban op alcohol in Qatar, de effecten van speed op Maxim en de vraag of er grotere ratten bestaan dan uitvaartverzekeraars die miljoenen in hun eigen zak houden in plaats van uitkeren. Luisteren dus! Heb je tips? Goed verhaal? Of wil je lekker adverteren in Iets Nieuws? Schroom niet! DM ons op @ietsnieuws op Insta of mail naar [email protected]
11/21/202213 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

"Schaam je als je het WK kijkt" #60 18-11-22

René heeft deze vrijdagochtend ontzettend veel meegemaakt vlak voor de aflevering en Maxim wil daar alles van weten. Verder in deze Iets Nieuws: Waarom zijn tweedehands auto's zo geweldig? Laten we FVD'ers niet al het ruimtenieuws vertellen. Wat is een Limburgse vlaai nou helemaal behalve poep met suiker? Hoe gruwelijk kak is het dat het dit weekend gaat vriezen en moet je je schamen als je naar het WK kijkt? Luisterennn! Heb je tips? Goed verhaal? Of wil je lekker adverteren in Iets Nieuws? Schroom niet! DM ons op @ietsnieuws op Insta of mail naar [email protected]
11/18/202214 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

"Waarom verkoop je jezelf aan een baas?" #59 16-11-22

In deze hagelnieuwe Iets Nieuws: nog meer feitjes over linkshandigen, tips voor een hogere zaadproductie, blijdschap om jonge ondernemers, meningen over het verbod op lachgas, extreme oplossingen nu we met acht miljard mensen zijn, de constatering dat mensen van buiten de stad lelijk zijn en nog veel meer. Luisteren dus! Heb je tips? Goed verhaal? Of wil je lekker adverteren in Iets Nieuws? Schroom niet! DM ons op @ietsnieuws op Insta of mail naar [email protected]
11/16/202212 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

"Caroline van der Plas praat poep" #58 14-11-22

Maxim heeft wegens belachelijk succes op de tennisbaan plannen om professioneel te gaan tennissen, gaat emigreren zodra de BBB aan de macht komt, vertelt over een spannend moment uit de carrière van Jos Verstappen, neemt je mee in een zweefvliegtuig, heeft tips voor mensen met borstkanker, pleit ervoor dat mensen zelf moeten weten of ze zich zwart schminken en kent werkelijk ieder feitje over walrussen. Dat allemaal op de vroege maandag! En Renéetje was er ook weer bij deze aflevering. Tot woensdag! Heb je tips? Goed verhaal? Of wil je lekker adverteren in Iets Nieuws? Schroom niet! DM ons op @ietsnieuws op Insta of mail naar [email protected]
11/14/202211 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

"Maxim in Ranking the Stars?" #57 11-11-22

In de meest complete Iets Nieuws tot nog toe bespreken je favoriete ontbijtmaatjes Maxim en René meer nieuws dan vier maanden Nieuwsuur. Maxim is sowieso een kantelpunt voorbij, wat ruimte geeft voor geestelijke vrijheid. Vanzelfsprekend is het dus weer een diepzinnige aflevering. Alles weten over de onrusten in Iran, de maatschappelijke dialoog over de wolf, de verkeerssituatie in Zweden, de deepfake van Welmoed Sijtsma, de culinaire status van de Chinese keuken, de toekomst van het Metaverse, de actuele fysieke toestand van Maxim's poepertje, alle ins en outs van Elon Musk en Twitter, het succes van de nieuwe Call of Duty, de boekhouding van troepwinkel Action, wat René te zeiken heeft over de NPO én of Maxim meedoet aan het nieuwe seizoen van Ranking the Stars? Stop dan eindelijk met lezen, en luister zonder enige verwachting naar Iets Nieuws! Heb je tips? Goed verhaal? Of wil je lekker adverteren in Iets Nieuws? Schroom niet! DM ons op @ietsnieuws op Insta of mail naar [email protected]
11/11/202215 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

"Politiek nieuws is non-nieuws" #56 09-11-22

Vandaag in Iets Nieuws wil René nog even z'n gelijk halen nu de najaarsgolf alweer voorbij is en Maxim is extra kritisch op het politieke nieuws over de asielwet, vakbonden in het algemeen en eigenlijk alleen maar enthousiast te krijgen over klimaat engineering. En dat is ook niet zo gek, want Maxim is geveld door de meest verschrikkelijke buikgriep van zijn leven. Wil je weten hoe vaak Maxim de afgelopen 24h naar de WC is geweest? Luister dan maar snel! Heb je tips? Goed verhaal? Of wil je lekker adverteren in Iets Nieuws? Schroom niet! DM ons op @ietsnieuws op Insta of mail naar [email protected]
11/9/202210 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

"Ook jij hebt recht op daglicht" #55 07-11-22

Vandaag in Iets Nieuws alleen maar belangrijke onderwerpen. Nederland kampt met een afschuwelijke beweegcrisis, je kunt straks vanaf je luie stoel een robot besturen die het strand schoonmaakt, daglicht is een (arbo-)recht van iedereen, je kunt je drank beter uitstellen dan op afbetaling kopen en veel poezen worden helemaal verkeerd geaaid! Luisteren! Heb je tips? Goed verhaal? Of wil je lekker adverteren in Iets Nieuws? Schroom niet! DM ons op @ietsnieuws op Insta of mail naar [email protected]
11/7/202210 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

"Polonaise lopers moet je afmaken" #54 04-11-22

Vandaag in de meest agressieve Iets Nieuws ooit heeft de vers geprikte Maxim een universele oplossing voor alle problemen en onderwerpen in de actualiteit. Of het nu gaat om emigrerende rechters, de oorlog tegen drugs, polonaise lopers of alle andere onderwerpen die in deze Iets Nieuws voorbij komen: als je luistert naar Iets Nieuws weet je wat we ermee aan moeten. En anders... Heb je tips? Goed verhaal? Of wil je lekker adverteren in Iets Nieuws? Schroom niet! DM ons op @ietsnieuws op Insta of mail naar [email protected]. Fijn weekend!
11/4/202213 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

"Vermogende mensen luisteren Iets Nieuws" #53 02-11-22

In alweer de langste Iets Nieuws ooit introduceren Maxim en René een vermogensplafond voor rijke stinkerds, bespreken we allerlei eigenaardigheden van meeuwen, hoe we afstand kunnen nemen van het Oranje legioen, wat je moet doen als iemand een mokka taart bestelt en of je nu wel of geen ethanol moet tanken. En nog veel meer! Luisteren!! Heb je tips? Goed verhaal? Of wil je lekker adverteren in Iets Nieuws? Schroom niet! DM ons op @ietsnieuws op Insta of mail naar [email protected]
11/2/202213 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

"Hoeveel geld heeft René?" #52 31-10-22

Maxim is vandaag met twee verkeerde benen uit bed gestapt. Het slechte nieuws uit Seoul helpt ook niet echt bij de vrolijkheid, en dan heb je ook nog psychopaten zoals Elon Musk en Rico Verhoeven. Mix dat met het maatschappij ontwrichtende personeelstekort, luie werkweigeraars en knotsgekke Oranjefans en je hebt een nieuws-cocktailtje zo giftig dat het een wonder is dat er toch gewoon weer een nieuwe Iets Nieuws online staat. Succes deze week, hou stug vol en tot woensdag! Heb je tips? Goed verhaal? Of wil je lekker adverteren in Iets Nieuws? Schroom niet! DM ons op @ietsnieuws op Insta of mail naar [email protected]
10/31/20229 minutes, 1 second
Episode Artwork

"Paus heeft wel een punt" #51 28-10-22

In de langste Iets Nieuws ooit hebben Maxim en René een hele rits aan onderwerpen voor jullie bij de p*ssy gegrabbed! Zijn Fransen eigenlijk aardige mensen of alleen maar arrogante eikels, hoe terroriseert René zijn vriendin in het diepst van de nacht, heeft de Paus een punt over porno, wat moeten we doen met tweedehands medicijnen, hebben mooie maar vieze mannen bepaalde privileges, moet je een hekel hebben aan het grootkapitaal en hoe spreek je Spaans eigenlijk correct uit? Zoveel vragen, maar Iets Nieuws heeft alle antwoorden! Luister maar gewoon. Fijn weekend! Heb je tips? Goed verhaal? Of wil je lekker adverteren in Iets Nieuws? Schroom niet! DM ons op @ietsnieuws op Insta of mail naar [email protected]
10/28/202212 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

"De toekomst is glorieus" #50 26-10-22

Vandaag in Iets Nieuws vertelt René over zijn belevenissen op de bowlingbaan, is Maxim helemaal begeistert van alle uitvindingen op de Dutch Design Week, vragen de heren zich af hoe Maarten van Rossem ruikt na een week niet douchen en kom je erachter aan welke voedselverspilling Maxim zich het meeste ergert. En natuurlijk nog veel meer, allemaal in nog geen negen minuten! Heb je tips? Goed verhaal? Of wil je lekker adverteren in Iets Nieuws? Schroom niet! DM ons op @ietsnieuws op Insta of mail naar [email protected]
10/26/20229 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

"Vogelspotters hebben geen libido" #49 24-10-22

Het wordt tijd dat vrouwen de macht grijpen en zelf een voetbalzender beginnen, het futuristische gebouw The Line is inspiratie voor een gigastad in Groningen, wat spookt René allemaal uit onder de douche, waarom bestaan vogelspotters en Maxim vraagt zich af of je agressieve baby's hun hersenen mag stimuleren met elektroden. Dat en veel meer in alweer een nieuwe Iets Nieuws! Heb je tips? Goed verhaal? Of wil je lekker adverteren in Iets Nieuws? Schroom niet! DM ons op @ietsnieuws op Insta of mail naar [email protected]
10/24/20229 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

"Maxima rolmodel zonder make-up" #48 21-10-22

Vlak voor het weekend hebben Maxim en René weer een bomvolle aflevering van Iets Nieuws voor jullie gemaakt! Met aandacht voor het aanstaande weekend, het subiete opstappen van Liz Truss, de verschrikkelijke vogelgriep, sterspeler Cristiano Ronaldo die piepkuiken Ten Hag voor lul zet, een subtiele vergelijking tussen een zwart gat en een vagina, de belasting-ontduikende Koning, de zonder make-up paraderende Maxima en de domheid van mensen die niet eens een energietoeslag aan kunnen vragen. Poeh! Fijn weekend! Heb je tips? Goed verhaal? Of wil je lekker adverteren in Iets Nieuws? Schroom niet! DM ons op @ietsnieuws op Insta of mail naar [email protected]
10/21/202210 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

"We zitten op een doodlopende weg" #47 19-10-22

Thierry Baudet hoeft niet verboden te worden want onkruid vergaat wél, studenten moeten wat Maxim betreft niet piepen over dat kleine beetje rente dat ze moeten gaan betalen, de moord op een 12-jarig meisje komt ook in Iets Nieuws keihard binnen, Liz Truss staat compleet voor joker in Engeland en René probeert een mening te hebben over de Iraanse topklimster die haar hoofddoek afdeed tijdens haar optreden. Dat en meer in de nieuwste Iets Nieuws! Heb je tips? Goed verhaal? Of wil je lekker adverteren in Iets Nieuws? Schroom niet! DM ons op @ietsnieuws op Insta of mail naar [email protected]
10/19/20229 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

"Vervang het kabinet voor AI" #46 17-10-22

Na een korte onderbreking is Iets Nieuws helemaal terug! René is hersteld van een gruwelijk mannengriep en Maxim bekommert zich weer ouderwets om het nieuws. Ga maar lekker luisteren en hoor een heuse mening over de tomatensoep-gooiers uit Londen, enorm wederzijds respect voor Orkun Kokcü, de haat en agressie van het volk die politici moeten doorstaan en nog meer redenen waarom we de politiek beter kunnen vervangen voor computers, zoals het Oktubberfest in Tubbergen. Tot overmorgen! Heb je tips? Goed verhaal? Of wil je lekker adverteren in Iets Nieuws? Schroom niet! DM ons op @ietsnieuws op Insta of mail naar [email protected]
10/17/202210 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

"Free Maxim: 2" #45 14-10-22

Maxim zit nog steeds vast, crowdfunding blijkt een hoax en bericht vanuit kamp René. Heb je tips? Goed verhaal? Of wil je lekker adverteren in Iets Nieuws? Schroom niet! DM ons op @ietsnieuws op Insta of mail naar [email protected]
10/14/20222 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

"Niets Nieuws" #44 13-10-22

Maxim komt met een verklaring vanachter de tralies. Steek een kaarsje op.
10/13/20221 minute, 49 seconds
Episode Artwork

"Laat Oranjes Koningsdag zelf betalen" #43 12-10-22

Nederland zou net als een dorp in India ook elke dag anderhalf uur offline moeten gaan, René is terug van vakantie en Maxim kan er ook niks aan doen dat Rotterdam een pauperstad is. Dat en veel meer in een nieuwe Iets Nieuws, luisteren dus! Iets Nieuws is echt iedere werkdag Iets Nieuws. Maxim Hartman en René van Leeuwen doen eigenlijk al het harde werk voor jou en ventileren alles wat er in hen opkomt. Lekker kort, lekker vroeg, lekker snel! Tips? Goed verhaal? Adverteren in Iets Nieuws? Schroom niet! DM ons op @ietsnieuws op Insta of mail naar [email protected]
10/12/20228 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

"Jij bent het nieuws" #42 11-10-22

Willem is de laagste co-host ooit en René staat al uren vast op Schiphol. Je weet wel, die gast die ook ooit co-host was van deze show. Daarnaast komen sommige doppen voortaan vast te zitten aan flessen en wat volgt is een ontwapenend gesprek over kroonkurken en stompkurken. De situatie in Oekraïne is nog steeds kut en de vraag of iedereen zich alsjeblieft normaal kan gedragen onder de douche? Van Gerwen aan de dunne tijdens darten en het woord van de week is terug! Geheel geïnspireerd op Michael. Ook een baanbrekende ontdekking inzake dode walvissen, het nieuws bestaat eigenlijk niet en de introductie van een nieuwe, diepgravende rubriek. EN DAT ALLES IN SLECHTS 7 MINUTEN? Ja. Iets Nieuws is echt iedere werkdag Iets Nieuws. Maxim Hartman en René van Leeuwen doen eigenlijk al het harde werk voor jou en ventileren alles wat er in hen opkomt. Lekker kort, lekker vroeg, lekker snel! Tips? Goed verhaal? Adverteren in Iets Nieuws? Schroom niet! DM ons op @ietsnieuws op Insta of mail naar [email protected]
10/11/20228 minutes
Episode Artwork

"Maak er wat van!" #41 10-10-22

Poetin ziet er op zijn verjaardag uit als een frisse rat, Frits Wester moet Sigrid Kaag met rust laten en Russen zijn eigenlijk heel gastvrij: borsch! Verder viel er een beetje regen in Japan, is Maxim niet langer bang voor Badr Hari en nemen we afscheid van Willem Treur. Jammer wel nu hij eindelijk een beetje op dreef kwam. Bijna jammer. Of het een emotioneel einde is? Luister! Iets Nieuws is echt iedere werkdag Iets Nieuws. Maxim Hartman en René van Leeuwen doen eigenlijk al het harde werk voor jou en ventileren alles wat er in hen opkomt. Lekker kort, lekker vroeg, lekker snel! Tips? Goed verhaal? Adverteren in Iets Nieuws? Schroom niet! DM ons op @ietsnieuws op Insta of mail naar [email protected]
10/10/20228 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

"Alles is te koop, behalve liefde" #40 07-10-22

Maxim heeft de smaak helemaal te pakken na het goede nieuws op de huizenmarkt en schudt daarom weer een gevoelig nummer uit zijn mouw! Willem zit echter met andere problemen. Het grote hoeveelheid eten dat hij gisterenavond vlak voor het slapengaan naar binnenwerkte, blijkt namelijk volgens onderzoek helemaal niet goed voor je gezondheid. Maarja, wie gelooft dat nou? Dan kan je beter de complottheorie van Maxim geloven dat John de Mol zijn zoon Johnny heeft vrijgekocht bij de overheid. Er wordt tenslotte niet voor niets ineens met miljarden gesmeten. Fijn weekend! Iets Nieuws is echt iedere werkdag Iets Nieuws. Maxim Hartman en René van Leeuwen doen eigenlijk al het harde werk voor jou en ventileren alles wat er in hen opkomt. Lekker kort, lekker vroeg, lekker snel! Tips? Goed verhaal? Adverteren in Iets Nieuws? Schroom niet! DM ons op @ietsnieuws op Insta of mail naar [email protected]
10/7/202210 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

"Ga wonen in bomen" #39 06-10-22

Harde feiten en onverwachte oplossingen! Remkes is een lijkdrager die allang met pensioen had moeten gaan, valsspelen anno 2022 doe je door middel van anale morse codes en een heldere uitleg waarom je niet bang hoeft te zijn voor kernwapens. Ook een frisse kijk op feminisme, de oplossing voor het woningen tekort in combinatie met de zeespiegelstijging en een ode aan zelfherstellend beton. Luister! Iets Nieuws is echt iedere werkdag Iets Nieuws. Maxim Hartman en René van Leeuwen doen eigenlijk al het harde werk voor jou en ventileren alles wat er in hen opkomt. Lekker kort, lekker vroeg, lekker snel! Tips? Goed verhaal? Adverteren in Iets Nieuws? Schroom niet! DM ons op @ietsnieuws op Insta of mail naar [email protected]
10/6/20228 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

"Minder koffie, meer seks" #38 05-10-22

We krijgen allemaal meer kanker, niet leuk, maar er is ook goed nieuws! HAK kapt met de groentes en een oproep om te stoppen met baby on board stickers. Die baby's zitten toch nooit in de auto. Daarnaast de oplossing voor het stroomprobleem, een recept voor kabelspaghetti en Willem haat Elon Musk maar Maxim wil een Tesla. Minder koffie, meer seks! Fijne woensdag. Iets Nieuws is echt iedere werkdag Iets Nieuws. Maxim Hartman en René van Leeuwen doen eigenlijk al het harde werk voor jou en ventileren alles wat er in hen opkomt. Lekker kort, lekker vroeg, lekker snel! Tips? Goed verhaal? Adverteren in Iets Nieuws? Schroom niet! DM ons op @ietsnieuws op Insta of mail naar [email protected]
10/5/20229 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

"De gemoederen lopen hoog op" #37 04-10-22

Willem voert het tempo vandaag hoog op, het nieuws moet sneller én korter. Verder neanderthaler nieuws, die vinvis van gisteren wordt groen en een grote keten komt met een niet vegetarische vegetarische burger. Wat?  Iets Nieuws is echt iedere werkdag Iets Nieuws. Maxim Hartman en René van Leeuwen doen eigenlijk al het harde werk voor jou en ventileren alles wat er in hen opkomt. Lekker kort, lekker vroeg, lekker snel! Tips? Goed verhaal? Adverteren in Iets Nieuws? Schroom niet! DM ons op @ietsnieuws op Insta of mail naar [email protected]
10/4/202210 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

"Stadionverbod voor stadions" #36 03-10-22

De vervanger van René blijkt vooralsnog geen ochtendmens, Maxim heeft de oplossing tegen agressie in voetbalstadions en waar ruikt een aangespoelde vinvis naar? Daarnaast ook gratis advies over handhaving met drones en als kers op de taart een filosofisch vraagstuk deze maandag! Iets Nieuws is echt iedere werkdag Iets Nieuws. Maxim Hartman en René van Leeuwen doen eigenlijk al het harde werk voor jou en ventileren alles wat er in hen opkomt. Lekker kort, lekker vroeg, lekker snel! Tips? Goed verhaal? Adverteren in Iets Nieuws? Schroom niet! DM ons op @ietsnieuws op Insta of mail naar [email protected]
10/3/20229 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

"Power to the podcast!" #35 30-09-22

Maxim staat vandaag aan de kant van de energiereuzen, René kondigt zijn hopelijk kortdurende afscheid aan en verder zit ook deze Iets Nieuws weer boordevol praktische oplossingen voor alle dilemma's en problemen waar moderne nieuwsgekkies voor komen te staan. En natuurlijk: Willem Treur everybody! Iets Nieuws is echt iedere werkdag Iets Nieuws. Maxim Hartman en René van Leeuwen doen eigenlijk al het harde werk voor jou en ventileren alles wat er in hen opkomt. Lekker kort, lekker vroeg, lekker snel! Tips? Goed verhaal? Adverteren in Iets Nieuws? Schroom niet! DM ons op @ietsnieuws op Insta of mail naar [email protected]
9/30/202210 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

"Wie is de baas in dit land" #34 29-09-22

Moet je net als de rest van Nederland naar het tuincentrum rennen voor terracotta potten? Dacht het niet. Maxim heeft een duurzame en warme oplossing voor je. Daarnaast is het vandaag een uitstekende dag om zwanger te worden. Of om gewoon een glas thee op je buik te zetten. En waarom is deo spuiten zo moeilijk? En tevens gevaarlijk? Gun jezelf de antwoorden. Luister naar Iets Nieuws!  Iets Nieuws is echt iedere werkdag Iets Nieuws. Maxim Hartman en René van Leeuwen doen eigenlijk al het harde werk voor jou en ventileren alles wat er in hen opkomt. Lekker kort, lekker vroeg, lekker snel! Tips? Goed verhaal? Adverteren in Iets Nieuws? Schroom niet! DM ons op @ietsnieuws op Insta of mail naar [email protected]
9/29/20228 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

"De pijplijnen zijn lek" #33 28-09-22

Hoe gaan we de Russen terugpakken? Van welke geur worden vrouwen wild? Wat deden Qatari voor hun poen voor de olie? Vreten verkleinwoordjes aan je zelfvertrouwen? En waarom zijn de pijplijnen lek? Iets Nieuws heeft alle antwoorden, zodat jij lekker nergens over na hoeft te denken. Iets Nieuws is echt iedere werkdag Iets Nieuws. Maxim Hartman en René van Leeuwen doen eigenlijk al het harde werk voor jou en ventileren alles wat er in hen opkomt. Lekker kort, lekker vroeg, lekker snel! Tips? Goed verhaal? Adverteren in Iets Nieuws? Schroom niet! DM ons op @ietsnieuws op Insta of mail naar [email protected]
9/28/20229 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

"Mars is eigenlijk Almere" #32 27-09-22

Als vrouwen aan de top komen komt alles goed met de wereld, is precies niet wat Maxim gelooft. Het zou net zo'n ontiegelijke puinhoop zijn als het nu is. Verder leggen we uit waarom Venus sexier is dan Mars, vertelt René over zijn afgetrainde kat en heeft Maxim na zijn fado van gisteren vandaag een klaagzang over Schiphol. Lekker luisteren! Iets Nieuws is echt iedere werkdag Iets Nieuws. Maxim Hartman en René van Leeuwen doen eigenlijk al het harde werk voor jou en ventileren alles wat er in hen opkomt. Lekker kort, lekker vroeg, lekker snel! Tips? Goed verhaal? Adverteren in Iets Nieuws? Schroom niet! DM ons op @ietsnieuws op Insta of mail naar [email protected]
9/27/20228 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

"We lopen achter door het CDA" #31 26-09-22

Maxim is zo geroerd door zijn aflopende vakantie in Portugal dat hij spontaan een Fado begint te zingen in deze nieuwe aflevering van Iets Nieuws! René heeft alle belangrijke headlines van het afgelopen weekend op een rijtje gezet over wielrenner Van der Poel, de nieuwste ruimtetechnologie, verse spacecakes uit Schiedam en veel meer! Luisteren maar weer! Iets Nieuws is echt iedere werkdag Iets Nieuws. Maxim Hartman en René van Leeuwen doen eigenlijk al het harde werk voor jou en ventileren alles wat er in hen opkomt. Lekker kort, lekker vroeg, lekker snel! Tips? Goed verhaal? Adverteren in Iets Nieuws? Schroom niet! DM ons op @ietsnieuws op Insta of mail naar [email protected] 
9/26/202210 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

"Filter tegen domme mensen" #30 23-09-22

Op het randje van het weekend is René voor het eerst buitengewoon open over zijn privé en doorstaat Maxim in Portugal aan de lopende band bijna-doodervaringen op de super tubos. De muziek van Jaap Reesema krijgt een pak rammel, een tv-zender met alleen maar vrouwensport is volgens Maxim een uitstekend idee en wat te doen als je jeuk hebt aan je neus terwijl je met 120km/h over de snelweg kachelt op je motor? Dat en meer in alweer een fijne Iets Nieuws! Tot maandag! Iets Nieuws is echt iedere werkdag Iets Nieuws. Maxim Hartman en René van Leeuwen doen eigenlijk al het harde werk voor jou en ventileren alles wat er in hen opkomt. Lekker kort, lekker vroeg, lekker snel! Tips? Goed verhaal? Adverteren in Iets Nieuws? Schroom niet! DM ons op @ietsnieuws op Insta of mail naar [email protected]
9/23/20229 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

"Meer beton in de Waddenzee" #29 22-09-22

Terwijl de gekte steeds gekker wordt, kan Maxim vandaag gelukkig gewoon lekker gaan surfen in super tubos. Heeft hij trouwens ooit bij het leger gezeten, en zou René moorden voor Amalia, mocht er hier ook worden gemobiliseerd zoals in Rusland? Je twee favo nieuwsjunkies praten ook nog even over koekoek Baudet, de seksistische reclame van Freek Vonk en wolvenwelpen in Nederland, wat een show! Iets Nieuws is echt iedere werkdag Iets Nieuws. Maxim Hartman en René van Leeuwen doen eigenlijk al het harde werk voor jou en ventileren alles wat er in hen opkomt. Lekker kort, lekker vroeg, lekker snel! Tips? Goed verhaal? Adverteren in Iets Nieuws? Schroom niet! DM ons op @ietsnieuws op Insta of mail naar [email protected]
9/22/20229 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

"Pak boomers aan" #28 21-09-22

De titel van deze aflevering had onwijze clickbait kunnen zijn, maar omdat Maxim en René uitsluitend deftige luisteraars hebben, bewaren we het koninklijke bos hout voor in dit tekstje. Vanuit Portugal wil Maxim het graag ook nog even hebben over economie, twintig biljard mieren en of je meer dan het minimale zou moeten doen op je werk. Snel luisteren dus! En ram even op vijf sterren! Iets Nieuws is echt (bijna) iedere dag Iets Nieuws. Maxim Hartman en René van Leeuwen doen eigenlijk al het harde werk voor jou en ventileren alles wat er in hen opkomt. Lekker kort, lekker vroeg, lekker snel! Tips? Goed verhaal? Adverteren in Iets Nieuws? Schroom niet! DM ons op @ietsnieuws op Insta of mail naar [email protected]
9/21/20228 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

"Nederland is klein en onbeduidend" #27 20-09-22

Maxim heeft zichzelf een schop onder de cojones verkocht en zit weer klaar om het allerbelangrijkste nieuws van de dag voor jullie in stukken te rammen. Maar eerst is het tijd voor een stoomcursus Portugees voor Renéetje en natuurlijk al onze inmiddels meer dan trouwe luisteraars. Verder over Prinsjesdag, de Queen en veel meer in deze gloednieuwe Iets Nieuws! Iets Nieuws is echt (bijna) iedere dag Iets Nieuws. Maxim Hartman en René van Leeuwen doen eigenlijk al het harde werk voor jou en ventileren alles wat er in hen opkomt. Lekker kort, lekker vroeg, lekker snel! Tips? Goed verhaal? Adverteren in Iets Nieuws? Schroom niet! DM ons op @ietsnieuws op Insta of mail naar [email protected]
9/20/20228 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

"Omarm je sombere gevoelens" #26 19-09-22

Wegens onvoorziene maar gigantische omstandigheden zijn Maxim en René tijdelijk kwijt. We doen ons best om ze zo snel mogelijk terug achter hun microfoons te krijgen. Tot die tijd bieden we u een prachtig item aan over sombere gevoelens. Gratis. Doe er uw voordeel mee, deze regenachtige dagen! Iets Nieuws is echt (bijna) iedere dag Iets Nieuws. Maxim Hartman en René van Leeuwen doen eigenlijk al het harde werk voor jou en ventileren alles wat er in hen opkomt. Lekker kort, lekker vroeg, lekker snel! Tips? Goed verhaal? Adverteren in Iets Nieuws? Schroom niet! DM ons op @ietsnieuws op Insta of mail naar [email protected]
9/19/20224 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

"Ga iets met je klauwen doen" #25 16-09-22

Bijna weekend dus Maxim en René zitten er vandaag lekker positief in! En waarom ook niet? De pandemie is voorbij, we hebben geen orangisten onder onze luisteraars, bedenken ter plekke een nieuw verdienmodel voor fanfares en het nieuwe gele shirt van Oranje is zo mooi lelijk dat onze vlijmscherpe nieuwsgoeroes ervan gaan zingen. Wat een show. Tot volgende week! Iets Nieuws is echt iedere (werk)dag Iets Nieuws. Maxim Hartman en René van Leeuwen doen eigenlijk al het harde werk voor jou en ventileren alles wat er in hen opkomt. Lekker kort, lekker vroeg, lekker snel! Tips? Goed verhaal? Adverteren in Iets Nieuws? Schroom niet! DM ons op @ietsnieuws op Insta of mail naar [email protected]
9/16/20229 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

"Scoop! De Sywert Tapes!" #24 15-09-22

De Tegel en het Gouden Kalf kunnen we skippen, want door de duizelingwekkende scoop die Maxim vandaag brengt is het dit jaar een gelopen race. Sywert, je bent er gloeiend bij kerel! Maar ook: bruikbare tips om subiet in slaap te vallen, genocide onder Zeelandse oesters, hoe zou The Queen inmiddels ruiken en een peiling van het vandaag tot leven gewekte Centraal Bureau van de Iets Nieuws Statistieken . In Iets Nieuws wordt het nieuws bij de p*ssy gegrabt. Maxim Hartman en René van Leeuwen doen eigenlijk al het harde werk voor jou en ventileren alles wat er in hen opkomt. Maar dan niet langdradig. Een soort journaal maar dan grappiger. Tips? Goed verhaal? Adverteren in Iets Nieuws? Schroom niet! DM ons op @ietsnieuws op Insta of mail naar [email protected]
9/15/20229 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

"Goed nieuws bestaat nog" #23 14-09-22

De gasprijs is gekelderd, we gaan de wokers overleven, we krijgen boemsnel internet dankzij Nederlandse laser-satellieten en het weer heeft geen invloed meer op onze luisteraars. Deze nieuwe Iets Nieuws zit ramvol goed nieuws! In Iets Nieuws wordt het nieuws bij de p*ssy gegrabt. Maxim Hartman en René van Leeuwen doen eigenlijk al het harde werk voor jou en ventileren alles wat er in hen opkomt. Maar dan niet langdradig. Een soort journaal maar dan grappiger. Tips? Goed verhaal? Adverteren in Iets Nieuws? Schroom niet! DM ons op @ietsnieuws op Insta of mail naar [email protected]
9/14/20229 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

"Millennials hebben geen weerstand" #22 13-09-22

Maxim weet ongekend veel van Wim "The Iceman" Hof en deelt tips wat te doen met je kanon als je even uitgeblust ben. Want wij mannen (m/v/x) zijn niet gemaakt om Brinta te zijn. Verder roddelen Maxim en René over het fluïde liefdesleven van Roy Donders, filosoferen ze over de functie van noise cancelling koptelefoons en heeft Maxim op het einde nog een tip die vrouwen met uitwendige binnenste schaamlippen subiet dienen te horen. Luisteren dus! In Iets Nieuws wordt het nieuws bij de p*ssy gegrabt. Maxim Hartman en René van Leeuwen doen eigenlijk al het harde werk voor jou en ventileren alles wat er in hen opkomt. Maar dan niet langdradig. Een soort journaal maar dan grappiger. Tips? Goed verhaal? Adverteren in Iets Nieuws? Schroom niet! DM ons op @ietsnieuws op Insta of mail naar [email protected]
9/13/202211 minutes
Episode Artwork

"Ik dacht dat ie je ballen ging aaien" #21 12-09-22

Lekker de week beginnen met Maxim en René die je bijpraten over hun weekend, Max Verstappen, Ik Hou van Holland, linkse initiatieven voor arme mensen, energietarieven, de nieuwe transgenderwet en nog veel meer! En dat alles in acht minuten. Beter ga je subiet luisteren! In Iets Nieuws wordt het nieuws bij de p*ssy gegrabt. Maxim Hartman en René van Leeuwen doen eigenlijk al het harde werk voor jou en ventileren alles wat er in hen opkomt. Maar dan niet langdradig. Een soort journaal maar dan grappiger. Tips? Goed verhaal? Adverteren in Iets Nieuws? Schroom niet! DM ons op @ietsnieuws op Insta of mail naar [email protected]
9/12/20228 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

"Maxim start knokploeg" #20 09-09-22

Maxim schaamt zich vandaag om een man te zijn en René wil heel graag vertellen over zijn geboorte. De queen is niet meer, de rente is harder verhoogd dan ooit en de zon en je anus kunnen samen de oplossing zijn tegen de inflatie. Hoe dan? Luister maar gewoon. Groeten vanuit de inloopkast, vertel al je vrienden en familie over Iets Nieuws dit weekend en tot volgende week! In Iets Nieuws wordt het nieuws bij de p*ssy gegrabt. Maxim Hartman en René van Leeuwen doen eigenlijk al het harde werk voor jou en ventileren alles wat er in hen opkomt. Maar dan niet langdradig. Een soort journaal maar dan grappiger. Tips? Goed verhaal? Adverteren in Iets Nieuws? Schroom niet! DM ons @ietsnieuws op op Insta of mail naar [email protected]
9/9/20229 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

"Laat tokkies nooit meer vliegen" #19 08-09-22

Het is niet normaal dat het normaal is om voor 50 euro naar Spanje te vliegen, boeren kunnen er ook niets aan doen dat emissiearme stallen een wassen neus blijken en René heeft van Tim den Besten geleerd hoe je van die verdraaide druppels in je onderbroek afkomt. Nog even doorbijten mensen, bijna weekend! In Iets Nieuws wordt het nieuws bij de p*ssy gegrabt. Maxim Hartman en René van Leeuwen doen eigenlijk al het harde werk voor jou en ventileren alles wat er in hen opkomt. Maar dan niet langdradig. Een soort journaal maar dan grappiger. Tips? Goed verhaal? Adverteren in Iets Nieuws? Schroom niet! DM ons op @ietsnieuws op Insta of mail naar [email protected]
9/8/20228 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

"Frikandel in een glas water" #18 07-09-22

Vandaag een hele echte scoop van de Snackspert aangaande de frikandellencrisis die Nederland in z'n greep houdt, opnieuw excuses van René vanwege een van zijn vele blunders en Maxim is na zijn bezoek aan Drenthe helemaal in Duitse sferen. Dat en veel meer relevant nieuws in Iets Nieuws #18! In Iets Nieuws wordt het nieuws bij de p*ssy gegrabt. Maxim Hartman en René van Leeuwen doen eigenlijk al het harde werk voor jou en ventileren alles wat er in hen opkomt. Maar dan niet langdradig. Een soort journaal maar dan grappiger. Tips? Goed verhaal? Adverteren in Iets Nieuws? Schroom niet! DM ons op @ietsnieuws op Insta of mail naar [email protected]
9/7/20229 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

"Noem vrouwen geen Eloise" #17 06-09-22

Welkom terug bij Iets Nieuws, we hebben weer een prachtige show voor jullie gemaakt! Met voor iedereen die het NK Burlen heeft gemist alsnog een wonderschone impressie van een bronstig hert door Maxim, een heerlijke anekdote over René toen hij een vrouw probeerde te complimenteren en met bunkerharde meningen over rechterlijke dwalingen, seksueel gefrustreerde F1-fans en de met de inflatie meestijgende boetes. In Iets Nieuws wordt het nieuws bij de p*ssy gegrabt. Maxim Hartman en René van Leeuwen doen eigenlijk al het harde werk voor jou en ventileren alles wat er in hen opkomt. Maar dan niet langdradig. Een soort journaal maar dan grappiger. Tips? Goed verhaal? Adverteren in Iets Nieuws? Schroom niet! DM ons op @ietsnieuws op Insta of mail naar [email protected]
9/6/20228 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

"Stop Rob Kemps in de dierentuin" #16 05-09-22

Nieuwe week, nieuwe kansen. Behalve voor Rob Kemps aka Snollebollekes want die moeten ze bij de ijsberen in Blijdorp opsluiten, als het aan Maxim ligt tenminste. Terwijl onze grote kale nieuwsgoeroe nog moet bijkomen van de spanning van de Formule 1 in Zandvoort vertelt René over zijn ervaringen met dolfijnen en over de miraculeuze zaligverklaring van Johannes Paulus I. Luisteren dus! In Iets Nieuws wordt het nieuws bij de p*ssy gegrabt. Maxim Hartman en René van Leeuwen doen eigenlijk al het harde werk voor jou en ventileren alles wat er in hen opkomt. Maar dan niet langdradig. Een soort journaal maar dan grappiger. Tips? Goed verhaal? Adverteren in Iets Nieuws? Schroom niet! DM ons op @ietsnieuws op Insta of mail naar [email protected]
9/5/20228 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

"Mannen moeten emanciperen" #15 02-09-22

Deze mooie vrijdag begin je natuurlijk met de meest gevoelige aflevering van Iets Nieuws tot nog toe. Maxim grient om een filmpje op Insta, dweept met kuikens en kalfjes, vervloekt inhalige energieboeren en raakt in extase van de nieuwste designer milk. Omdat het ok is om gevoelig te zijn, zelfs als je een Top G bent. In Iets Nieuws wordt het nieuws bij de p*ssy gegrabt. Maxim Hartman en René van Leeuwen doen eigenlijk al het harde werk voor jou en ventileren alles wat er in hen opkomt. Maar dan niet langdradig. Een soort journaal maar dan grappiger. Tips? Goed verhaal? Adverteren in Iets Nieuws? Schroom niet! DM ons op @ietsnieuws op Insta of mail naar [email protected]
9/2/20229 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

"Stop dikke mensen in een kooi" #14 01-09-22

Deze aflevering van Iets Nieuws zit boordevol praktische tips om af te vallen, handige oplossingen voor de energiecrisis, middeltjes tegen inflatie, do's en don'ts tijdens het daten met Leonardo DiCaprio en Maxim heeft dé weg uit de klimaatcrisis. En dat alles binnen tien minuten! In Iets Nieuws spreken Maxim Hartman en René van Leeuwen uitsluitend over nieuws dat echt belangrijk is. Iedere werkdag, lekker kort, lekker vroeg. Volg en mis niets!
9/1/202210 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

"Dit is geen juicekanaal" #13 31-08-22

Maxim ontdekt vandaag dat René een wonder van de wetenschap is, arme dommeriken worden genaaid door energieleveranciers en online oplichters, de laatste man van een inheemse Braziliaanse stam is overleden en Yvonne Hartman heeft ontiegelijk sappige roddels over Nick of Simon. In Iets Nieuws wordt het nieuws bij de p*ssy gegrabt. Dit goddelijke duo doet eigenlijk al het harde werk voor jou en ventileert alles wat in hen opkomt. Maar dan niet langdradig. Tips? Goed verhaal? Of wil je adverteren in Iets Nieuws? Schroom dan niet! DM ons op @ietsnieuws op Insta of mail naar [email protected]
8/31/20229 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

"Make-up moet strafbaar worden" #12 30-08-22

Dinsdag gehaktdag! Volgens Maxim moet het maar eens afgelopen zijn met vrouwen die make-up dragen, laat Ameland toch gewoon vast slibben aan de rest van Nederland, waarom is er geen Ruimtewacht (zoals de Wegenwacht) en wat te doen met gore racisten? Leer het in Iets Nieuws! In Iets Nieuws spreken Maxim Hartman en René van Leeuwen uitsluitend over nieuws dat echt belangrijk is. Iedere werkdag, lekker kort, lekker vroeg. Volg en mis niets!
8/30/20227 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

"Al het nieuws is oud nieuws" #11 29-08-22

Maxim heeft zich dit weekend weer helemaal opgeladen en laten inspireren door Emile Ratelband (73) die voor de negende keer vader is geworden. Tjakka! Verder op het menu vandaag: gerookte wijn uit Bordeaux en opleidingsoplichters die het STAP-budget misbruiken. Wat een Sywerts! In Iets Nieuws spreken Maxim Hartman en René van Leeuwen uitsluitend over nieuws dat echt belangrijk is. Iedere werkdag, lekker kort, lekker vroeg. Volg en mis niets!
8/29/20228 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

"Alles naar de klote" #10 26-08-22

Maxim is na twee weken Iets Nieuws veranderd in een echte nieuwsgoeroe. Helaas heeft hij er ook een beginnende depressie aan overgehouden. Maar Maxim zou zichzelf niet zijn als ie ook niet direct de oplossing had. In Iets Nieuws spreken Maxim Hartman en René van Leeuwen uitsluitend over nieuws dat echt belangrijk is. Iedere werkdag, lekker kort, lekker vroeg. Volg en mis niets!
8/26/20225 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

"Maxime Meiland hou je bek" #9 25-08-22

Maxim kent weinig genade voor Maxime Meiland, René kwam ooit voetballer Leonardo tegen in de lobby van een Holland Casino en wat is claustrofobie nu precies? Maxim weet dat natuurlijk tot in de details en neemt al z'n zeer elitaire luisteraars weer aan het handje mee door uitsluitend de echt belangrijke actualiteiten van vandaag, in een nieuwe aflevering van Iets Nieuws! Iets Nieuws is een dagelijkse podcast voor jong en oud, genderneutraal, natuurvriendelijk en regelmatig belachelijk. Maxim Hartman en René van Leeuwen nemen de verantwoordelijkheid op zich om weerstand te bieden tegen de overmacht van alle NPO, Gijs en voetbalmeuk. Omdat het journaal te lang duurt en de krant te dik is. Vroeger waren deze teksten korter, net als de podcast. Waarom zouden we eigenlijk geen Mandjes meer maken? Kaj (junior redacteur van podcastbedrijf De Stroom), veel plezier nog op vakantie! Volg, like, subscribe en bel Maarten ([email protected]) Tot morgen!
8/25/20227 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

"Niet zo zeiken over vertraging" #8 24-08-2022

Maxim vindt dat treinreizigers niet zo moeten zeiken, die staan tenminste niet in de file. Verder in Iets Nieuws: linksrijders moeten aangepakt worden, de #hashtag is vijftien jaar, Albert Heijn stopt met muntjes in de winkelkarretjes en Maxim vertelt over zijn doodsangst voor haaien, die nu zelfs voor New York mensen aanvallen. In Iets Nieuws spreken Maxim Hartman en René van Leeuwen uitsluitend over nieuws dat echt belangrijk is. Iedere werkdag, lekker kort, lekker vroeg. Soms met een weerbericht. Volg en mis niets!
8/24/20228 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

"Over stieren moet je jumpen" #7 23-08-2022

Luister naar ontiegelijk verdiepende gesprekken over schoenmakers die stoppen, anti-abortusgekkies die vrouwen intimideren en een losgebroken stier in Westendorp. Dat alles en meer in deze langste Iets Nieuws ooit! In Iets Nieuws spreken Maxim Hartman en René van Leeuwen uitsluitend over nieuws dat echt belangrijk is. Iedere werkdag, lekker kort, lekker vroeg. Volg en mis niets!
8/23/20229 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

"Vrouwen zijn superieur" #6 22-08-22

Een nieuwe week en dus een nieuwe Iets Nieuws! Maxim heeft een enerverend weekend gehad en heeft een mening over de oorlog tegen drugs, Mart Hoogkamer en het beoogde AZC in Albergen. In Iets Nieuws spreken Maxim Hartman en René van Leeuwen uitsluitend over nieuws dat echt belangrijk is. Iedere werkdag, lekker kort, lekker vroeg. Volg en mis niets!
8/22/20225 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

"Finse premier binnenkort lesbisch" #5 19-08-2022

Wat een onzin kritiek op de Finse premier die een feestje viert, wetenschap is heus wel interessant en Maxim weet hoe je de Japanse jongeren weer aan de drank krijgt! In Iets Nieuws spreken Maxim Hartman en René van Leeuwen uitsluitend over nieuws dat echt belangrijk is. Iedere werkdag, lekker kort, lekker vroeg. Volg en mis niets!
8/19/20226 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

"Airbnb's zitten onder het zaad" #4 18-08-2022

Schiphol mag weer uitbreiden, krapte en spanning op de arbeidsmarkt, twee rellen na de Linda borstencover en was walrus Freya een aandachtshoer? In Iets Nieuws spreken Maxim Hartman en René van Leeuwen uitsluitend over nieuws dat echt belangrijk is. Iedere werkdag, lekker kort, lekker vroeg. Volg en mis niets!
8/18/20226 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

“Sywert verdient een fatwa” #3 17-08-22

Bekende vrouwen laten hun borsten zien in de Linda, er is nog meer beslag gelegd op bezittingen van Sywert en ouderen verongelukken steeds vaker in het verkeer. Dat en meer in alweer een nieuwe Iets Nieuws! In Iets Nieuws spreken Maxim Hartman en René van Leeuwen uitsluitend over nieuws dat echt belangrijk is. Iedere werkdag, lekker kort, lekker vroeg. Volg en mis niets!
8/17/20226 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

“Laat boeren de droogte oplossen” #2 16-08-22

De droogte in Nederland, gratis tampons in Schotland en vervelend huftergedrag, dat en meer in de tweede aflevering van Iets Nieuws! In Iets Nieuws spreken Maxim Hartman en René van Leeuwen uitsluitend over nieuws dat echt belangrijk is. Iedere werkdag, lekker kort, lekker vroeg. Volg en mis niets! Tips? Goed verhaal? Of wil je adverteren in deze podcast? Schroom dan niet! DM ons op @ietsnieuws of mail naar [email protected]
8/16/20227 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

“Stop ijsblokjes in je sokken” #1 15-08-22

De eerste aflevering van Iets Nieuws! Maxim Hartman en René van Leeuwen spreken uitsluitend over nieuws dat echt belangrijk is. Met vandaag: vogelgriep, Ronaldo en Ten Hag, Salman Rushdie en een gepeste walrus. Tips? Goed verhaal? Of wil je adverteren in deze podcast? Schroom dan niet! DM ons op @ietsnieuws of mail naar [email protected]
8/15/20226 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

299. Clublied

Speciaal voor alle Mand lovers!
4/22/20221 minute, 2 seconds
Episode Artwork

298. Borsten of billen

Wat voor man (v/x) ben jij?
4/20/202228 seconds
Episode Artwork

297. Bomen

Met takken.
4/18/202230 seconds
Episode Artwork

296. Toxic masculinity

Ook weer ontrafeld.
4/15/202222 seconds
Episode Artwork

295. N**ken met condoom

Doe het toch maar veilig.
4/13/202217 seconds
Episode Artwork

294. Avocado pro tip

Voor koude zomers.
4/11/202242 seconds
Episode Artwork

293. Overmars

Een Mars smaakt voor altijd anders.
4/8/202216 seconds
Episode Artwork

292. Hoe vrouwen ruiken

Vergeet niet te scrubben daar.
4/6/202217 seconds
Episode Artwork

291. Oranje Legioen

Klaar met die grollen.
4/4/202217 seconds
Episode Artwork

290. Chinees Haags

Onze imitaties zijn de sh*t.
4/1/202228 seconds
Episode Artwork

289. Dragons Den (4)

Keiharde uitvindingen, hier bij Mand.
3/30/202252 seconds
Episode Artwork

288. An*l stretching

Woordgrappen zijn wel grappig.
3/29/202222 seconds
Episode Artwork

287. Het riool

Dit gaat niet over social media.
3/25/202230 seconds
Episode Artwork

286. Alles afgeschaft

Eindelijk, na 286 Mandjes!
3/23/202232 seconds
Episode Artwork

285. Dom bijbaantje

Tring tring.
3/21/202227 seconds
Episode Artwork

284. Queef

Smaakvol. We zoeken ook nog adverteerders. Bel Kees.
3/18/202224 seconds
Episode Artwork

283. Lekkages

Biologische lekkages.
3/16/20221 minute, 5 seconds
Episode Artwork

282. Jodelen

Treurniswekkende poging.
3/14/202226 seconds
Episode Artwork

281. Vrouwen die naar de kapper zijn geweest

Vrouwenliefhebbers, let op.
3/11/202224 seconds
Episode Artwork

280. Verfomfaaid

Snel duidelijkheid, dat is Mand.
3/9/202227 seconds
Episode Artwork

279. Bal gehakt

Probeer maar!
3/7/202253 seconds
Episode Artwork

278. Poetin

Mand voor vrede.
3/3/202214 seconds
Episode Artwork

277. Chips

Deel dit even met mensen die ook sjips zeggen.
3/2/202219 seconds
Episode Artwork

276. Bos bloemen

Waarom zijn bloemen zo duur?
2/28/20229 seconds
Episode Artwork

275. Carnaval

We mogen los!
2/24/202211 seconds
Episode Artwork

274. Masseer olie

Warm het eerst even in je handen.
2/23/202251 seconds
Episode Artwork

273. Storm

Maxim doet verslag van de storm.
2/20/202218 seconds
Episode Artwork

272. Collega's met grote borsten

Dit is moeilijk voor ons.
2/18/202230 seconds
Episode Artwork

271. Typex

Wat te denken van Pritt stift.
2/16/202214 seconds
Episode Artwork

270. De vaatwasser uitruimen

Nou goed gedaan hoor.
2/14/202226 seconds
Episode Artwork

269. Kreeften

Sorry Fresia.
2/11/20221 minute, 19 seconds
Episode Artwork

268. Occasions

Doe ons maar een dertiendehandsje.
2/9/202226 seconds
Episode Artwork

267. Marieke Elsinga

Super vrolijk mens met baarmoeder.
2/7/202220 seconds
Episode Artwork

266. Valentijnsdag

Vergeet je geliefde niet.
2/4/202217 seconds
Episode Artwork

265. Mandfulness (4)

Het houdt niet op. Niet vanzelf.
2/2/202259 seconds
Episode Artwork

264. Bipolair beffen

Martijn is ervaringsdeskundige.
1/31/202237 seconds
Episode Artwork

263. Mandfulness (3)

De laatste in de trilogie. Stuur jouw probleem, vraag of dilemma naar [email protected]
1/28/202221 seconds
Episode Artwork

262. Mandfulness (2)

Mandfulness is een vibe.
1/26/202224 seconds
Episode Artwork

261. Mandfulness (1)

Stuur jouw dilemma naar [email protected]
1/24/202253 seconds
Episode Artwork

260. Bulkejaculatie

Goed woord voor scrabble.
1/21/202221 seconds
Episode Artwork

259. Klimaatverandering

Klimaat is een vibe.
1/19/202220 seconds
Episode Artwork

258. Mandarijnen eten

Goed verhaal lekker kort.
1/17/202222 seconds
Episode Artwork

257. Voelen of ie hard is

Waarom sponsort niemand dit.
1/14/202224 seconds
Episode Artwork

256. Dikke mensen

Fatshamen is niet ok.
1/12/202214 seconds
Episode Artwork

255. Mand reageert op nieuw kabinet

Maxim en René zijn vol vertrouwen.
1/10/202244 seconds
Episode Artwork

254. Driekoningen

Wijze mannen zijn passé.
1/6/202215 seconds
Episode Artwork

253. Afzien

Series moeten veel korter.
1/5/202214 seconds
Episode Artwork

252. Samen geeuwen is liefde

Samen geeuwen met elkaar.
1/3/202234 seconds
Episode Artwork

251. Heel snel koffie bestellen

Kff.Pnd Nrd. Dt ws Mnd.
12/31/202126 seconds
Episode Artwork

250. Waterkoker

Tweehonderdvijftig Mandjes. Een jubileum.
12/29/202157 seconds
Episode Artwork

249. Niezen

Hatsjoe!
12/27/202134 seconds
Episode Artwork

248. Oplossing voor de feestdagen

Vrolijk kort kerstfeest gewenst!
12/24/202116 seconds
Episode Artwork

247. Koffie

Zonder suiker graag.
12/22/202126 seconds
Episode Artwork

246. Te warm

Dit is vooral bij 65+ers aan de hand.
12/20/202116 seconds
Episode Artwork

245. Kersttruien

Veel plezier op de (online) kerstborrel!
12/17/202155 seconds
Episode Artwork

244. Fantaseren

Humor, je hebt het. Of niet.
12/15/202128 seconds
Episode Artwork

243. Likdown

Eindelijk, dé oplossing.
12/13/202119 seconds
Episode Artwork

242. Mandfulness

Heb jij een probleem en zoek je een korte oplossing? Stuur je probleem, klacht of dilemma naar Maxim (@maximhartman) of René (@renevnleeuwen) op Instagram of via e-mail naar [email protected]. Dit is geen test, ik herhaal, dit is geen test. Doe mee!
12/10/202128 seconds
Episode Artwork

241. Het seks alfabet

De M van Mandurberen.
12/8/20212 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

240. Inspiratie

Mart is ons grote voorbeeld.
12/6/20211 minute, 19 seconds
Episode Artwork

239. Marco Borsato

Deze zat eraan te komen.
12/3/202118 seconds
Episode Artwork

238. Push-up BH

Waarom bestaan die niet voor mannen?
12/1/202139 seconds
Episode Artwork

237. Spoilers

Niet de soort die auto's hebben.
11/29/202150 seconds
Episode Artwork

236. Luisteraarsverzoek

Stuur jouw verzoek naar [email protected]
11/26/202148 seconds
Episode Artwork

235. Wilfred Genee

Neem eens een week vrij gek.
11/24/20211 minute, 8 seconds
Episode Artwork

234. René moet poepen

Als je moet dan moet je.
11/22/202125 seconds
Episode Artwork

233. Radio 538

Dit geldt voor alle zenders.
11/19/202132 seconds
Episode Artwork

232. Ademen

Inhoud over lengte.
11/17/202123 seconds
Episode Artwork

231. Waarom mensen terug naar hun ex gaan

We experimenteren met lange titels.
11/15/202120 seconds
Episode Artwork

230. Hoe vaak kun je terug naar je ex?

Wij hebben het korte antwoord.
11/15/202116 seconds
Episode Artwork

229. Metaverse

Een mand is geen gadget.
11/12/202147 seconds
Episode Artwork

228. De eindbaas

Met vies bedoelde ik prachtig.
11/10/202159 seconds
Episode Artwork

227. Keilbout

Humor is terreur.
11/8/202141 seconds
Episode Artwork

226. Radio

Mannelijke kuikens worden achtergesteld.
11/5/202114 seconds
Episode Artwork

225. Schoonmaken

Dweilen is genderneutraal.
11/3/202118 seconds
Episode Artwork

224. Rolkoffer

We zouden hier iets mee moeten doen.
11/1/202142 seconds
Episode Artwork

223. Cadeaus geven

Gewoon nooit aan beginnen.
10/29/202122 seconds
Episode Artwork

222. Het geluid

Ons favoriete spelletje.
10/27/202114 seconds
Episode Artwork

221. Vakantie

Lijkt alweer zo ver weg.
10/25/202117 seconds
Episode Artwork

220. Natuurdocumentaires

En de mensen verzamelen bij de koffieplek.
10/22/202135 seconds
Episode Artwork

219. Maand

Deze is voor Lieke.
10/19/20211 minute, 10 seconds
Episode Artwork

218. Ouwe sok

Je kunt alles met sokken.
10/18/202118 seconds
Episode Artwork

217. Bodysurfen

Maxim is enorm aquadynamisch.
10/16/202119 seconds
Episode Artwork

216. De kapper

Haha Maxim is kaal.
10/13/202132 seconds
Episode Artwork

215. Stekkers

Stekker lives matter.
10/11/202121 seconds
Episode Artwork

214. Louis van Gaal

Hij is de allerbeste.
10/8/20211 minute, 1 second
Episode Artwork

213. Onbegonnen werk

Waarom begin je er dan aan?
10/6/202144 seconds
Episode Artwork

212. Proefslapen

Wat is er nog wel echt?
10/4/202120 seconds
Episode Artwork

211. Sokken

Maxim is geen grijze sok.
10/1/202126 seconds
Episode Artwork

210. Penetratie

Op een niet seksuele wijze.
9/29/202142 seconds
Episode Artwork

209. Deodorant

Spuit bewust.
9/27/202152 seconds
Episode Artwork

208. Afghanistan

Geef het gewoon aan België.
9/24/202115 seconds
Episode Artwork

207. Tweede WO

Geschiedenis is een lang woord.
9/22/202121 seconds
Episode Artwork

206. Cameltoe

Lekker laten wapperen
9/20/202122 seconds
Episode Artwork

205. Polyseksueel

Pak je spullen maar hetero's. 
9/17/202125 seconds
Episode Artwork

204. Negatieve rente

Op z'n kop de wereld. 
9/15/20211 minute, 2 seconds
Episode Artwork

203. Handdoeken

Absorberen kun je leren.
9/13/202143 seconds
Episode Artwork

202. Paardenmeisjes

Met excuses aan Britt Dekker.
9/10/202123 seconds
Episode Artwork

201. Hondenrassen

Maxim kan ze allemaal!
9/8/202139 seconds
Episode Artwork

200. Non binaire gays

Niemand is heilig.
9/6/202129 seconds
Episode Artwork

199. De sletzomer

Die nooit kwam. 
9/3/202129 seconds
Episode Artwork

198. C*ckring (2)

Op veler verzoek meer info. 
9/1/202148 seconds
Episode Artwork

197. C*ckring

Maxim heeft een hoelahoep liggen. 
8/30/202134 seconds
Episode Artwork

196. Moet korter

Mand. 
7/4/20211 minute, 8 seconds
Episode Artwork

195. Moe van jezelf

Doe vaker dutjes.
7/2/202119 seconds
Episode Artwork

194. René van Leeuwen

Squasht én leest boeken.
6/30/202115 seconds
Episode Artwork

193. Bal-BH

Dit klinkt wat dubbelop.
6/28/202123 seconds
Episode Artwork

192. Personal Trainers

Alsof we zelf niet kunnen tellen.
6/25/202128 seconds
Episode Artwork

191. Te hard rijden

Doe je volume omlaag.
6/23/20211 minute, 5 seconds
Episode Artwork

190. Fantasiechampagne

Bubbels zijn een illusie.
6/21/202126 seconds
Episode Artwork

189. Dragons Den (3)

Weer een briljante propositie.
6/18/202126 seconds
Episode Artwork

188. Bedreigingen

A Mand you can't refuse. 
6/16/202138 seconds
Episode Artwork

187. De ware

Huisje boompje mandje.
6/14/202115 seconds
Episode Artwork

186. Natuur

Bomen zijn groen. 
6/11/20211 minute, 6 seconds
Episode Artwork

185. Lager opgeleiden

Jullie mogen er ook zijn!
6/9/202137 seconds
Episode Artwork

184. Vieze man

Misschien moet u er op slaan.
6/7/202120 seconds
Episode Artwork

183. Sportscholen

Als een raket!
6/4/202114 seconds
Episode Artwork

182. Groene vingers

Hup de tuin in! 
6/2/202132 seconds
Episode Artwork

181. India

Wat een land.
5/31/202146 seconds
Episode Artwork

180. Airfryer

Vissticks gaan er ook in. 
5/27/202116 seconds
Episode Artwork

179. Gallon Challenge

Wij doen niet mee.
5/25/202122 seconds
Episode Artwork

178. Caroline van der Plas

Verder een toffe mevrouw. 
5/24/202126 seconds
Episode Artwork

177. Showmand

Wij zijn ook niet mooi. 
5/21/202113 seconds
Episode Artwork

176. Duolinguaal

Yo tengo un Mand. 
5/19/202156 seconds
Episode Artwork

175. Ballen

Ze zijn ons dierbaar. 
5/17/202130 seconds
Episode Artwork

174. Schmand

Welkom bij Boulemand!
5/14/202120 seconds
Episode Artwork

173. Downdaten

De lat ligt op de grond.
5/12/202127 seconds
Episode Artwork

172. Vrouwelijk onbegrip

Maxim weet hoe het komt.
5/10/202132 seconds
Episode Artwork

171. Limburg

Limburg is een geweldig land.
5/7/202149 seconds
Episode Artwork

169. Thierry Baudet

Maxim Hartman en René formuleren wederom gedegen commentaar op Thierry Baudet.
5/3/202111 seconds
Episode Artwork

168. Horror

Schrik niet!
4/30/202122 seconds
Episode Artwork

167. Naaktstrand

René is bijna doorzichtig. 
4/28/202122 seconds
Episode Artwork

166. Kleine honden

Blaffen moet verboden worden.
4/26/202152 seconds
Episode Artwork

165. Alzheimer

Maxim is ook alweer bijna 100.  
4/23/202127 seconds
Episode Artwork

164. Bikinibrug

Alweer een nieuwe hype.
4/21/202128 seconds
Episode Artwork

163. Voor ouderen

Advocaat is best lekker.
4/19/202134 seconds
Episode Artwork

162. Emoties

We zijn er vol van.
4/16/202125 seconds
Episode Artwork

161. Dragons' Den (2)

Maxim zit er lekker in.
4/14/20211 minute, 5 seconds
Episode Artwork

160. Dragons' Den

We accepteren ook crypto. 
4/14/202133 seconds
Episode Artwork

159. Naspel

Wij blijven gewoon liggen.
4/12/202123 seconds
Episode Artwork

158. Ruim zelf op!

Rotzooi moet verboden worden.
4/9/202129 seconds
Episode Artwork

157. Verlies

Wie helpt zoeken?
4/7/202118 seconds
Episode Artwork

156. Pasen

Cancel de paashaas!
4/4/202150 seconds
Episode Artwork

155. Voor kakkers

Deze is voor jullie vrinden!
4/2/202126 seconds
Episode Artwork

154. Haags praten

Delft is bijna Den Haag.
3/31/202121 seconds
Episode Artwork

153. Piemel laten zien

Wel cash betalen.
3/29/202117 seconds
Episode Artwork

152. Vaccinaties

Wanneer is Maxim aan de beurt?
3/26/202130 seconds
Episode Artwork

151. Rijst

De beste rijst is sake.
3/24/202159 seconds
Episode Artwork

150. Transgenders

Alvast excuses van René.
3/22/202113 seconds
Episode Artwork

149. Hooikoorts

Deze is voor liefhebbers.
3/19/202120 seconds
Episode Artwork

148. Fluisteren

Wow een Mand ASMR special.
3/17/202136 seconds
Episode Artwork

147. Andre Hazes

Waarom volgt niemand Maxim?
3/15/202134 seconds
Episode Artwork

145. De pil

Een gentlemen betaalt mee.
3/10/202120 seconds
Episode Artwork

144. B*ffen (3)

Merol is een connaisseur.
3/8/202123 seconds
Episode Artwork

143. Verkiezingen

Gaat allen stemmen. Of niet.
3/5/202133 seconds
Episode Artwork

142. Dubbele naam

René heet ook Hendrik.
3/3/202123 seconds
Episode Artwork

141. Vage kennis

Maxim gaat solo vandaag.
3/1/202119 seconds
Episode Artwork

140. Voorspel

René kan niet zonder.
2/26/202128 seconds
Episode Artwork

139. Visk*tten

Je bent zelf plat.
2/24/202131 seconds
Episode Artwork

138. Waterbed

Had je ook waterkussens?
2/22/202133 seconds
Episode Artwork

137. Big Mac (met Merol)

Zonder augurkjes aub.
2/19/202149 seconds
Episode Artwork

136. Trainingspakken (met Merol)

Kijk eens hoe ik hak. 
2/17/202142 seconds
Episode Artwork

135. Sproetjes (Met Merol)

Mand is op foefsafari!
2/15/202139 seconds
Episode Artwork

134. Anticonceptie

Martijn kan echt hard zingen.
2/12/202129 seconds
Episode Artwork

133. Lekkere plekjes

Ik kom er niet bij.
2/10/202118 seconds
Episode Artwork

132. Doodstraf

You go girls!
2/8/202135 seconds
Episode Artwork

131. Dolfijnen

Martijn is Koning imiteren.
2/5/202143 seconds
Episode Artwork

130. Eloise van Oranje

Wij zouden nooit lekkertje zeggen.
2/3/202159 seconds
Episode Artwork

128. Avondklok

Vlug naar huis!
2/1/20219 seconds
Episode Artwork

127. Biotoop

Zo kort is deze niet. 
1/29/202138 seconds
Episode Artwork

126. Browliften

Do u even lift bro?
1/27/202141 seconds
Episode Artwork

125. Mislukt

Bedankt weer Ryan! 
1/25/202141 seconds
Episode Artwork

124. Dating apps

Swipe met mate.
1/22/202122 seconds
Episode Artwork

123. Niezen

Gezondheid!
1/20/202125 seconds
Episode Artwork

122. Motivatiebrief

Gebruik minder woorden.
1/18/202127 seconds
Episode Artwork

121. Flirten

Stoute poes!
1/15/202134 seconds
Episode Artwork

120. Intimiteit

Wij kunnen ook kwetsbaar zijn.
1/12/202126 seconds
Episode Artwork

119. Trio's

Drie stemmen vandaag, wow!
1/11/202125 seconds
Episode Artwork

118. Thuisbezorgen

René doet het alleen voor sushi.
1/8/202155 seconds
Episode Artwork

117. Lockdown (2)

Is het al voorbij?
1/6/202115 seconds
Episode Artwork

116. Goede voornemens

We beginnen 2021 positief!
1/4/202127 seconds
Episode Artwork

115. Kerst

Gefeliciteerd met Jezus allemaal!
12/25/202024 seconds
Episode Artwork

114. Hese stem

Oefening baart kunst!
12/23/202032 seconds
Episode Artwork

113. Lage stem

Zoals die reus uit The Green Mile.
12/21/202059 seconds
Episode Artwork

112. Lockdown

Welterusten allemaal!
12/18/202014 seconds
Episode Artwork

111. Onder de douche

Plassen, huilen of allebei?
12/16/202014 seconds
Episode Artwork

110. Ondergoed

Wij knijpen vaak ballen.
12/14/202030 seconds
Episode Artwork

109. Influencers

Waarom krijgen wij niets gratis?
12/11/202021 seconds
Episode Artwork

108. Chocolade

Roza is te gast!
12/9/202046 seconds
Episode Artwork

107. Corona

Maxim heeft het overleefd.
12/7/202022 seconds
Episode Artwork

106. Sinterklaas

Dank u Sinterklaasje!
12/5/202021 seconds
Episode Artwork

105. B*ffen(2)

Flats!
12/4/202025 seconds
Episode Artwork

104. Verspreking

We zoeken nog naar woorden.
12/2/202013 seconds
Episode Artwork

103. No Nut November (2)

Zo dat scheelt.
11/30/202028 seconds
Episode Artwork

102. No Nut November

We kunnen nauwelijks meer lopen.
11/30/202023 seconds
Episode Artwork

101. Okselhaar

Laat het lekker zitten.
11/27/202056 seconds
Episode Artwork

100. Jarig!

Gefeliciteerd met Mand!
11/25/202017 seconds
Episode Artwork

99. Onzekerheid (2)

Ryan wil wat waardevols delen.
11/23/202013 seconds
Episode Artwork

98. Onzekerheid

Maxim geeft zich bloot.
11/23/202015 seconds
Episode Artwork

97. Voor vrouwen (2)

Plat is good (Maxim Gekko).
11/20/202043 seconds
Episode Artwork

96. Ongestelde vrouwen

We bedoelen het goed.
11/18/202022 seconds
Episode Artwork

95. Dierentuinen

RIP die twee chimpansees laatst.
11/16/202055 seconds
Episode Artwork

94. Eerlijkheid

Liegen is niet lief.
11/13/202025 seconds
Episode Artwork

93. Vuurwerk

Doe het veilig!
11/11/202023 seconds
Episode Artwork

92. Jaloezie

Goede Manden Slechte Manden.
11/9/202017 seconds
Episode Artwork

91. Famke Louise

Vroom, vroom!
11/6/202010 seconds
Episode Artwork

90. Geld

Maxim Bezos Hartman heeft een mening.
11/4/20201 minute
Episode Artwork

89. Kruidnagel

Doe het niet in je pulpo.
11/2/202030 seconds
Episode Artwork

88. Ruzie

Er zijn geen gewonden gevallen.
10/30/202024 seconds
Episode Artwork

87. Lockdown

Maxim is weer genezen mensen!
10/28/202026 seconds
Episode Artwork

86. Afval

Mand is klimaatneutraal.
10/26/202040 seconds
Episode Artwork

85. Eierkoeken

Waarom heten ze geen eierplakken.
10/23/202052 seconds
Episode Artwork

84. Plakband

Laat u wel eens wat vallen?
10/20/202020 seconds
Episode Artwork

83. Ontroering

Sterke mannen huilen ook.
10/18/202038 seconds
Episode Artwork

82. Imitaties

Johan is weer opgestaan.
10/16/202028 seconds
Episode Artwork

81. Sletten

Iedere slet is uniek.
10/14/202026 seconds
Episode Artwork

80. Engels (2)

We go nog ff door in English.
10/11/20201 minute, 1 second
Episode Artwork

79. Engels

Hello this is Mand.
10/9/202021 seconds
Episode Artwork

78. Dromen

De meeste zijn bedrog.
10/7/202011 seconds
Episode Artwork

77. Synoniemen

Een bank is om op te zitten.
10/5/202023 seconds
Episode Artwork

76. Leer

Zo is het ontstaan.
10/1/202038 seconds
Episode Artwork

75. Liefdesverdriet

We will always love you.
9/30/202023 seconds
Episode Artwork

74. Sappen

Kampioenen drinken CoolBest.
9/28/202023 seconds
Episode Artwork

73. Commercieel denken

Wat een agressie.
9/24/202044 seconds
Episode Artwork

72. Spanningsboog

Vrijdag nieuwe poging.
9/22/202017 seconds
Episode Artwork

71. Golf

Birdie op je muil.
9/21/202035 seconds
Episode Artwork

70. Uitdruppelen (2)

We raken er niet over uitgepraat.
9/17/202025 seconds
Episode Artwork

69. Camiel Eurlings

Dit is een rectificatie.
9/16/202017 seconds
Episode Artwork

68. Limburg (2)

Emile Eurlings sloeg z'n vrouw.
9/16/202034 seconds
Episode Artwork

67. Limburg (1)

Limburg is een geweldig land.
9/16/202019 seconds
Episode Artwork

66. Sekswerkers

Wat een lange... mand.
9/13/202037 seconds
Episode Artwork

65. Afdingen

Minder, minder, minder kapsalons!
9/11/202033 seconds
Episode Artwork

64. Plannen

Weet je wie ook heel goed kon plannen?
9/8/202022 seconds
Episode Artwork

63. Tim Hofman

Vandaag gaat Maxim achter Tim aan.
9/7/202030 seconds
Episode Artwork

62. Duits

Drei bier bitte.
9/4/202041 seconds
Episode Artwork

61. Frans

Maxim regrette ook helemaal rien, hypocriete jankerds!
9/1/202031 seconds
Episode Artwork

60. Spaans

Mand gaat internationaal! Te beginnen in Spanje.
8/30/202022 seconds
Episode Artwork

59. Snorfietsen

Vroeger had Maxim ook een snor.
8/27/202025 seconds
Episode Artwork

58. Vroeg opstaan

Een handige tip voor avondmensen.
8/26/202017 seconds
Episode Artwork

57. Uitdruppelen

Iedereen heeft er last van.
8/23/202027 seconds
Episode Artwork

56. Trekkers

Poah!
8/20/202027 seconds
Episode Artwork

55. Gapen

Bedankt voor het wachten en veel plezier met deze nieuwe Mand.
8/18/202018 seconds
Episode Artwork

54. Witte sokken

Hoe lang nog voor sandalen weer hip zijn?
7/29/202023 seconds
Episode Artwork

53. Pride-maand

Elke week een Mandje in de zomervakantie.
7/22/202021 seconds
Episode Artwork

52. Call of Duty Warzone

Onmisbare tips en tricks voor in Verdansk.
7/15/202024 seconds
Episode Artwork

51. Behangen

Verven is ook veel beter.
7/10/202019 seconds
Episode Artwork

50. Ochtendadem

Je hoeft je tong niet te schrapen maar het mag wel.
7/8/202033 seconds
Episode Artwork

49. Racisme (2)

Ryan moet z'n muil houden.
7/6/202024 seconds
Episode Artwork

48. Puppy's

Ahhh zo schattig.
7/3/202016 seconds
Episode Artwork

47. Ochtenderectie

De odol is strong with this one.
7/1/202026 seconds
Episode Artwork

46. Racisme

Maxim vecht al zijn hele leven met racisme.
6/28/202040 seconds
Episode Artwork

45. Voor vrouwen

Deze is voor jullie sisters.
6/25/202030 seconds
Episode Artwork

44. Muggen

Maxim wordt eigenlijk nooit gestoken.
6/24/202026 seconds
Episode Artwork

43. Audio nadoen

Maxim en Martijn doen hun best op de brommer.
6/22/202034 seconds
Episode Artwork

42. Vaderdag

Maxim haalt herinneringen op aan vaderdag.
6/21/202027 seconds
Episode Artwork

41. Straattaal

Maxim en Martijn kennen hun pappenheimers.
6/19/202027 seconds
Episode Artwork

40. Turken

Turken kunnen zoveel goed dat deze podcast een beetje te lang werd.
6/17/202022 seconds
Episode Artwork

39. Eindexamen doen

Maxim en Martijn deden nooit eindexamen.
6/15/202017 seconds
Episode Artwork

38. Martijn Koning

Maxim Hartman met Martijn Koning over Martijn Koning.
6/11/202021 seconds
Episode Artwork

37. Hugo de Jonge

Die schoenen. Manmanman.
6/10/202028 seconds
Episode Artwork

36. Stoppen met roken

Stop gewoon. Doe het. Kappen.
6/8/202018 seconds
Episode Artwork

35. Tantra

Waar heeft Maxim geen verstand van?
6/5/202020 seconds
Episode Artwork

34. Mondkapjes (2)

Is corona nou al weg? Hey. Corona. Tsssk. Sjoe. Wegwezen!
6/3/202020 seconds
Episode Artwork

33. Terrassen

1 juno! We mogen weer! Zin in!
6/1/202024 seconds
Episode Artwork

32. D*ckpic

Maxim heeft een waarschuwing voor alle dickpic-stuurders.
5/29/202030 seconds
Episode Artwork

31. Mondkapjes

Mondkapjes? Je kunt toch ook met de lift?
5/26/202033 seconds
Episode Artwork

30. TikTok

Natuurlijk hebben we geen account.
5/25/202026 seconds
Episode Artwork

29. Doodsbedreigingen

Kom dan, lafbek!
5/22/202036 seconds
Episode Artwork

28. Rob Jetten

Maxim en René beoordelen Rob Jetten (D66) op inhoud.
5/20/202023 seconds
Episode Artwork

27. Beharing bij mannen

Hoe leef je een succesvol leven als je veel haar hebt?
5/18/202031 seconds
Episode Artwork

26. Gay zijn

Maxim en Ryan (enorme hetero's) over de voordelen van gay zijn.
5/15/202028 seconds
Episode Artwork

25. Zwervers

Maxim Hartman deelt zijn ervaringen met zwervers.
5/13/202014 seconds
Episode Artwork

24. Surinamers

Surinamers zijn geweldige mensen.
5/11/202020 seconds
Episode Artwork

23. Alles-in-1 shampoo

Wat kun je allemaal met alles-in-1 shampoo?
5/8/202031 seconds
Episode Artwork

22. Avocado's

Zijn avocado's nou groente of fruit?
5/6/202017 seconds
Episode Artwork

21. JALDERT (luisteraarsvraag)

Bedankt voor je inzending, Jaldert!
5/4/202022 seconds
Episode Artwork

20. Poephoofd

Tijs van den Brink heeft een poephoofd.
5/1/202023 seconds
Episode Artwork

19. 5G

René steekt 5G zendmasten in brand.
4/29/202016 seconds
Episode Artwork

18. Koningsdag

Koningsdag 2020 wordt weer een schitterend feest.
4/27/202013 seconds
Episode Artwork

17. Rokjesdag

Een extra Mand omdat iedereen binnen moet blijven terwijl de lente begint. Maxim en Ryan over rokjesdag.
3/22/202023 seconds
Episode Artwork

16. Schoonheidsideaal

Maxim en René over het verstikkende schoonheidsideaal voor mannen.
3/22/202021 seconds
Episode Artwork

15. Tatoeages

Heeft Maxim eigenlijk een tatoeage?
3/20/202023 seconds
Episode Artwork

14. Planten

Maxim en René over onze groene vrienden in huis.
3/17/202025 seconds
Episode Artwork

13. E-Steps

Maxim en René over elektrische steps.
3/17/202025 seconds
Episode Artwork

12. Huizenmarkt

Maxim en Ryan over een beschimmeld cr*ckhole in Amsterdam.
3/16/202021 seconds
Episode Artwork

11. Zonnebanken

Maxim en René over het wonderbaarlijke fenomeen zonnebanken.
3/13/202013 seconds
Episode Artwork

10. Thierry Baudet

Maxim en René formuleren gedegen commentaar op Thierry Baudet.
3/13/202011 seconds
Episode Artwork

9. Korte mannen

Maxim en Ryan over het ontstellende leed dat kort zijn heet.
3/13/202030 seconds
Episode Artwork

8. Coronavirus (3)

Maxim en René over de ontstaansgeschiedenis van het coronavirus.
3/13/202020 seconds
Episode Artwork

7. Feminisme

Maxim en René mansplainen feminisme.