Winamp Logo
Ideologernes ild Cover
Ideologernes ild Profile

Ideologernes ild

Danish, Social, 1 seasons, 5 episodes, 4 hours 45 minutes
About
Hvad betyder ideologi for politikerne i dag? En klods om benet? En flammekaster? En historisk forpligtelse? Mød fem stærke ideologer - fra socialisme til nationalkonservatisme - i samtaler om den værdipolitiske ild, og om den kunst, der står deres hjerte og hjerne nærmest. Vært: Klaus Rothstein.
Episode Artwork

Ideologernes ild 5:5

Hvad betyder ideologi for politikerne i dag? En klods om benet? En flammekaster? En historisk forpligtelse? Mød fem stærke ideologer - fra socialisme til nationalkonservatisme - i samtaler om den værdipolitiske ild, og om den kunst, der står deres hjerte og hjerne nærmest. Dagens gæst er Carl Valentin (SF), der har taget Eminems 'Mosh' med. Vært: Klaus Rothstein.
31/12/202057 minutes
Episode Artwork

Ideologernes ild 4:5

Hvad betyder ideologi for politikerne i dag? En klods om benet? En flammekaster? En historisk forpligtelse? Mød fem stærke ideologer - fra socialisme til nationalkonservatisme - i samtaler om den værdipolitiske ild, og om den kunst, der står deres hjerte og hjerne nærmest. Dagens gæst er Samira Nawa (R), der har taget Henrik Ibsens 'Et dukkehjem' med. Vært: Klaus Rothstein.
27/12/202057 minutes
Episode Artwork

Ideologernes ild 3:5

Hvad betyder ideologi for politikerne i dag? En klods om benet? En flammekaster? En historisk forpligtelse? Mød fem stærke ideologer - fra socialisme til nationalkonservatisme - i samtaler om den værdipolitiske ild, og om den kunst, der står deres hjerte og hjerne nærmest. Dagens gæst er Marie Krarup (DF), der har taget Tjajkovskijs klavertrio med. Vært: Klaus Rothstein.
26/12/202057 minutes
Episode Artwork

Ideologernes ild 2:5

Hvad betyder ideologi for politikerne i dag? En klods om benet? En flammekaster? En historisk forpligtelse? Mød fem stærke ideologer - fra socialisme til nationalkonservatisme - i samtaler om den værdipolitiske ild, og om den kunst, der står deres hjerte og hjerne nærmest. Dagens gæst er Kaare Dybvad (S), der har taget Peder Frederik Jensens samtidsroman 'Det Danmark, du kender' med. Vært: Klaus Rothstein.
25/12/202057 minutes
Episode Artwork

Ideologernes ild 1:5

Hvad betyder ideologi for politikerne i dag? En klods om benet? En flammekaster? En historisk forpligtelse? Mød fem stærke ideologer - fra socialisme til nationalkonservatisme - i samtaler om den værdipolitiske ild, og om den kunst, der står deres hjerte og hjerne nærmest. Dagens gæst er Ole Birk Olesen (LA), der har taget Terrence Malicks 2. verdenskrigs-film 'Den tynde røde linje' med. Vært: Klaus Rothstein.
24/12/202057 minutes