Winamp Logo
I Dybden - med Lene Orvik Cover
I Dybden - med Lene Orvik Profile

I Dybden - med Lene Orvik

Norwegian, Fitness / Keep-fit, 2 seasons, 28 episodes, 1 day 8 hours 35 minutes
About
I denne podcasten ønsker jeg å ta dere med i dybden. Jeg har alltid følt at mine sosiale medier ikke er i tråd med hvem jeg er som person. Men det er nettopp det de er, de er et skall, akkurat som jeg selv opplever at jeg gjemmer meg bak. Jeg synes det er vanskelig å åpne opp og være sårbar. Både personlig - og ut i offentligheten. I 10 episoder ønsker jeg å fortelle min historie, dele mine erfaringer og ta dere gjennom verktøyene som har gjort meg sterkere. Jeg sitter ikke på fasiten på hvordan du skal leve ditt liv, men ved å åpne opp og dele, kan jeg kanskje hjelpe andre. Dette er veien til mitt beste jeg. I Dybden med Lene Orvik.
Episode Artwork

Episode 25 - Wrap up

I 2 sesonger har gjestene mine og jeg gått i dybden, vi har ledd, vi har delt historier, jeg har grått, vært frustert, lært, utviklet meg. Vi har snakket om kjærlighet, sex, vanskelige familierelasjoner, utfordringer og kjærlighetssorg. Dette er det beste av det beste av sesong 1 og 2 av I Dybden. Sesong 3 er rett rundt hjørnet, i mellomtiden : På gjensyn! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
03/11/202058 minutes 40 seconds
Episode Artwork

Episode 24 - Hva er det sykeste noen har gjort mot deg?

Oppfølger fra forrige ukes episode med Ragnhild og Fred. I denne episoden snakker vi om hva det sykeste vi har opplevd i forhold, samt deler historier fra lytterne. Vi snakker om når det er på tide å gå fra en usunn relasjon, hvordan vet man når man bør? Vi avslutter episoden med tips og triks til hvordan komme seg over kjærlighetssorgen i etterkant av brudd. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
21/10/202056 minutes 9 seconds
Episode Artwork

Episode 23 - Kjærlighet, forelskelse og det å være en bitchy kjæreste.

I denne episoden har jeg med meg mine meget direkte og ærlige venner Fred Jonny og Ragnhild. Vi snakket om min håpløse kjærlighet, forelskelse, det å være en sur og bitchy kjæreste. Vi snakker også om den kjente søndagsknekken, det å være ensom alene- og ensomme sammen. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
15/10/20201 hour 6 minutes 12 seconds
Episode Artwork

Episode22 - Guttastemning: Under overflaten.

Gutta er tilbake i poden, litt mer i dybden denne gangen. Andreas forteller hvordan det var å ha en kreftsyk kjæreste. Og hvordan han kom seg etter bilulykken hvir han endte opp med å kjøre på en 10 år gammel jente, som døde. Jeg forteller hvordan det har vært å ha en nær relasjon som til tider har truet med og ta sitt eget liv, for å straffe meg. Hvordan kommer man seg egentlig over de vanskelige periodene i livet? Det får dere høre mer om i denne ukens episode. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
07/10/20201 hour 6 minutes 32 seconds
Episode Artwork

Episode 21 - Guttastemning med Andreas Mikkelsen og Sebastian Solberg

I denne episoden byr vi på ordentlig guttastemning, med mye latter og uhøytidelige temaer! Gutta gir sitt perspektiv både på røde flagg, what not do to i en datingfase, sexhistorier og hvilke kvaliterer som definerer drømmedama! Tune in. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
30/09/20201 hour 38 minutes 26 seconds
Episode Artwork

Episode 20 - Vennskap, vår første krangel, shaman og angst.

Jeg har vært hos shaman og forteller åpent om dette. Min kjære Maria er gjest, vi snakker om vennskapet vårt og vår første og eneste krangel. Maria åpner opp om kjærlighetslivet sitt og den tunge perioden hun har vært gjennom. I tillegg så snakker vi om hvordan det er å ha angst. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
23/09/20201 hour 23 minutes 52 seconds
Episode Artwork

Episode 19 - Hva ville vi gjort?

Endelig er Marius tilbake som gjest - i dag har vi lagt agendaen på episoden i lytternes hender : Hva ville vi gjort om en av våre beste venner fortalte oss at de hadde følelser for oss, eller om vi hadde følelser for en bestevenn? Eller om partneren delte en veldig spesiell fetisj? Hva om kjæresten fortalte at han tente på å dele oss med andre? Hva hadde vi gjort om kjæresten vår var utro?! Om vi ble bedt om å rimme?? Dette og mye mer snadder svarer vi på i dagens episode- en skikkelig dilemmarunde altså! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
17/09/20201 hour 18 minutes 10 seconds
Episode Artwork

Episode 18 - Hos psykologen.

I dagens episode har jeg psykologen på besøk i studio. Det er helt normalt å ha det vanskelig med tanker og følelser i perioder i livet. Når vet man at man trenger å gå til psykolog? For meg er det viktig å snakke med noen når jeg merker at problemene går over tid, livskvaliteten blir dårligere, og at det går utover funksjonsnivået i hverdagen. Jeg åpner opp om hvorfor jeg føler meg fysisk sliten om dagen. Jeg avslører også noe som jeg aldri har delt med dere tidligere. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
09/09/20201 hour 25 minutes 18 seconds
Episode Artwork

Episode 17 - Q & A med Orvik

I dagens episode svarer jeg på spørsmål fra dere lyttere, ut ifra hvilke tema jeg og vi har tatt for oss i de 15 tidligere episodene. Hvordan har jeg det egentlig om dagen? Av alt jeg har opplevd- hva er den aller viktigste læringen jeg har tatt med meg videre? Hva er min største frykt? Hvordan er kjærlighetslivet om dagen? Jeg svarer på dette og mye mer! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
03/09/202048 minutes 18 seconds
Episode Artwork

Episode 16 - Heart to heart med Sophie Elise

I denne episoden får dere to engasjerte «pappajenter» som går i dybden på alt fra hvordan det var å vokse opp på små steder, janteloven og hvorfor vi er pappajenter. Vi deler det verste vi har opplevd på guttefronten, røde flagg, parterapi, såre ting innad i familien- og hva vi gjør for å få det bedre med oss selv. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
26/08/20201 hour 42 minutes 36 seconds
Episode Artwork

Episode 15 - Samtale med coachen

Hva er verdien av samtaler med en coach? I 2 år har jeg gått til coach og for meg har hun vært en nøkkelperson for min egen utvikling. Hun har gitt meg verktøy for å styre tankene slik at jeg enkelt kan komme meg ut av situasjoner- eller relasjoner jeg ikke ønsker å være i. I dagens episode snakker vi om hvordan man kan endre destruktive mønster, hvordan tenke for å få et bedre selvbilde, og hvor dyrt man betaler for å ha energityver i livet. Hun forteller også hva hun mener er mine svake- og sterke sider. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
20/08/20201 hour 42 minutes 18 seconds
Episode Artwork

Episode 14 - Sexprat

Og Hittil i podcasten har jeg og gjestene mine gått i dybden på både det ene og det andre. I denne episoden går jeg og Iselin Guttormsen i dybden på sexlivet mitt! Sexstillinger, fetisjer, orgasmer - vi bjudar på det meste! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/08/20201 hour 18 minutes 28 seconds
Episode Artwork

Episode 13 - Jenteprat

Visjonen og målet mitt for denne sesongen er å bli lykkelig i meg selv. Man kan ikke bli lykkelig med noen andre før man er det i seg selv. Jeg ønsker å finne svar på hvordan i samtaler med andre. Ukens gjest er Iselin Guttormsen. Hvordan er hennes familieliv med mann og barn vs mitt singelliv? Tar hun seg tid til selvrefleksjon, hvordan er hennes mindset? Vi toucher også selvsagt litt inn på sexlivet både mitt og hennes. En ordentlig jenteprat med andre ord!  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
06/08/20201 hour 21 minutes 58 seconds
Episode Artwork

Episode 12 -Er det alle andre?

I dagens episode beveger vi oss litt inn i dybden på Lene. Jeg har med min gode venn Marius som gjest. Vi snakker litt om hva mine flaws og mønster er. En god dose selvinnsikt er viktig for å bli den beste versjonen av seg selv, både for en selv- og i relasjon med andre Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
22/07/20201 hour 38 minutes 35 seconds
Episode Artwork

Episode 11 - Siden sist

Tiden etter siste episode av sesong 1 har vært tøff, preget av tunge dager men også dager hvor jeg har følt meg sterk og optimistisk! Med et lite opphold på 3 uker er vi nå tilbake, klar for en ny og spennende sesong! I dagens episode snakker jeg med jentene mine om hva som har skjedd siden sist. Kjærlighetssorgen, hva jeg har lært, tips og triks til å takle det som er vondt og kjipt, og hva jeg tenker om veien videre herfra. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
08/07/20201 hour 27 minutes