Winamp Logo
Hvad er der nu galt? Cover
Hvad er der nu galt? Profile

Hvad er der nu galt?

Danish, Social, 1 season, 6 episodes, 3 hours, 23 minutes
About
Kæresteparret Camille Gudmand Lange og David Mandel deler ud af alle deres konflikter og frustrationer, som uvægerligt dukker op, når man holder sommerferie som par med to små børn i bagagen. De håber, at de ved at snakke om både store og små irritationsmomenter undgår at blive del af en lidt trist statistik, der viser, at rigtig mange par går fra hinanden efter en ferie. De kalder det konfliktdeling (det gør de overhovedet ikke) og hvis alt går godt, vil de stadig have hinanden, når ferien er slut. Hvis du er nysgerrig efter at høre mere, så kan du prøve ALLY-universet gratis i en måned. Vi har også masser af videoserier og artikler. Start din prøveperiode på ally.dk eller find ALLY i din app store på din smartphone! Vi håber at se dig derinde.
Episode Artwork

Ros den opførsel, du vil have mere af (6:6)

Hele familien er hjemme i København igen efter 6 ugers begivenhedsrig dansk ferie. Podcasten har virkelig hjulpet værterne med at indse hvor vigtigt det er at snakke om tingene! I denne episode må Camille indrømme at hun ikke helt havde styr på udlejningssituationen i lejligheden, men David har fået så tilpas meget selvindsigt at han NÆSTEN ikke blev irriteret. Derudover er det blevet besluttet at ALENETID er en vigtig ingrediens på familiens næste ferie.. For David lider druknedøden uden! Hør denne episode hvis du vil vide hvad en “dimmelimmelim” er.Værter: Camille Gudmand Lange og David MandelIde og produktion: KhCamille og DNMKlip: Satie EspersenCoverfoto: Josefineamalie.comGrafik: Anne Kristine Høyland, Oplev StudioHvis du er nysgerrig efter at høre mere, så kan du prøve ALLY-universet gratis i en måned. Vi har også masser af videoserier og artikler. Start din prøveperiode på ally.dk eller find ALLY i din app store på din smartphone! Vi håber at se dig derinde.
9/13/202230 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

Jeg er en dårlig voksen (5:6)

David og Camille har ramt feriens sidste stop: Et sommerhus i Rørvig med børnene. Det første de gjorde, var at købe en grill. Og hvad kan der være galt, når det er sommerferie og der er pølser på grillen? David har en lidt skamfuld følelse af at Lea er nicere end Pelle i øjeblikket! Og Camille har en idé om, at hun er en dårlig voksen. Og så har der 0 lagengymnastik været i ugens løb...Kreditering: Værter: Camille Gudmand Lange og David MandelIde og produktion: KhCamille og DNMKlip: Satie EspersenCoverfoto: Josefineamalie.comGrafik: Anne Kristine Høyland, Oplev StudioHvis du er nysgerrig efter at høre mere, så kan du prøve ALLY-universet gratis i en måned. Vi har også masser af videoserier og artikler. Start din prøveperiode på ally.dk eller find ALLY i din app store på din smartphone! Vi håber at se dig derinde.
9/13/202238 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

De der sorte dage og hvordan vi klarer dem (4:6)

Camille, David, Pelle og Lea er taget til Ollerup på Sydfyn. Her bor de i et idyllisk hus på landet omgivet af naturens healende kræfter.. men det betyder dog ikke at der ikke er gået noget galt på ferien! David rammes af nedtursdage hvilket rister Camilles nervesystem. Børnene har nedsmeltninger og det tog et par dage at vende sig til landlivet. MEN Camille og David har haft sex og der bliver skrevet dagbog om alle de gode oplevelser familien også har.Værter: Camille Gudmand Lange og David MandelIde og produktion: KhCamille og DNMKlip: Satie EspersenCoverfoto: Josefineamalie.comGrafik: Anne Kristine Høyland, Oplev StudioHvis du er nysgerrig efter at høre mere, så kan du prøve ALLY-universet gratis i en måned. Vi har også masser af videoserier og artikler. Start din prøveperiode på ally.dk eller find ALLY i din app store på din smartphone! Vi håber at se dig derinde.
9/13/202236 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

Når fodbold skaber splid i parforholdet (3:6)

Camille og David er landet i et knirkende sommerhus i Odsherred. En sen aften efter putning af Lea og Pelle optages snakken om ugen, der gik. Parret er stolte over måden, de fik pakket, gjort rent og kom afsted på ferie. En situation, der ellers ofte har skabt problemer! Den største konflikt i denne episode handler om, når David gerne vil se fodbold. Der er nemlig uenighed om, hvad der er rimeligt, når far ser fodbold. Camille forstår ikke helt hvorfor det er så vigtigt at se HELE kampen færdig! Først når der kommer fodbold-følelser på bordet, finder David og Camille hinanden i feriens første sportsgyser.Kreditering: Værter: Camille Gudmand Lange og David MandelIde og produktion: KhCamille og DNMKlip: Satie EspersenCoverfoto: Josefineamalie.comGrafik: Anne Kristine Høyland, Oplev StudioHvis du er nysgerrig efter at høre mere, så kan du prøve ALLY-universet gratis i en måned. Vi har også masser af videoserier og artikler. Start din prøveperiode på ally.dk eller find ALLY i din app store på din smartphone! Vi håber at se dig derinde.
9/13/202234 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

Utroskabskrisen kradser igen (2:6)

I denne episode af “Hvad er der nu galt” følger Camille og David op på dobbeltputninger, interiør-økonomi og Davids sommerhustur med vennerne. Camille bliver rørt til tårer, da emnet falder på en gammel utroskabskrise. De genaktiverede følelser fik hende i ugens løb til at bande og svovle som aldrig før i et ellers klassisk afdæmpet sofaskænderi. David genovervejer, om festlige weekender egentlig giver mening længere, fordi det påvirker stemningen i familien så mange dage efter.. og så følger parret også op på, om de har haft sex i denne uge. Kreditering: Værter: Camille Gudmand Lange og David MandelIde og produktion: KhCamille og DNMKlip: Satie EspersenCoverfoto: Josefineamalie.comGrafik: Anne Kristine Høyland, Oplev StudioHvis du er nysgerrig efter at høre mere, så kan du prøve ALLY-universet gratis i en måned. Vi har også masser af videoserier og artikler. Start din prøveperiode på ally.dk eller find ALLY i din app store på din smartphone! Vi håber at se dig derinde.
9/13/202230 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

"Det er vi OGSÅ uenige om" (1:6)

Ferien er ved at blive skudt i gang, og der er allerede rigeligt at snakke om i David og Camilles parforhold. I første episode kommer vi forbi den evige kilde til uenighed: Økonomi. Vi runder også Davids absolutte hade-beskæftigelse: Dobbeltputningen, vi igangsætter komplimentdysten og stiller os selv det helt store spørgsmål i alle længerevarende parforhold med små børn: Har vi haft sex?Værter: Camille Gudmand Lange og David MandelIde og produktion: Camille Gudmand Lange og David MandelKlip: Satie EspersenCoverfoto: Josefineamalie.comGrafik: Anne Kristine Høyland, Oplev StudioHvis du er nysgerrig efter at høre mere, så kan du prøve ALLY-universet gratis i en måned. Vi har også masser af videoserier og artikler. Start din prøveperiode på ally.dk eller find ALLY i din app store på din smartphone! Vi håber at se dig derinde.
7/22/202233 minutes, 16 seconds