Winamp Logo
Hva så?! med Christian Fuhlendorff Cover
Hva så?! med Christian Fuhlendorff Profile

Hva så?! med Christian Fuhlendorff

Danish, Comedy, 1 season, 596 episodes, 1 day, 18 hours, 38 minutes
About
Hver MANDAG og TORSDAG udkommer “Hva så?!" som er mit bud på en podcast. Siden 2017 har jeg gået ture med mennesker jeg beundrer, finder spændende eller bare har noget helt særligt at byde på. Vi har ikke travlt, vi jagter ikke grinet, for det er faktisk ikke en gang et interview, med bare en helt almindelig menneskelig samtale. Hver ONSDAG udkommer “Hva så?! forklarer alt”. (Hvis du ikke allerede abonnere på den, så skal du lige ind og finde den) Som titlen antyder har kastet mig ud i at forklarer ALT, i samarbejdet med forskere, astronomer, historiker, biologier og alle mulig andre kloge hoveder. Vi starter ved The Big Bang og så går rejsen ellers bare der udad.
Episode Artwork

Hva så?! - Anja C. Andersen II

Afsnit 586 Anja C. Andersen! Anja er astronom og astrofysiker, og sidst vi gik en tur var i 2019. Meget er sket for Anja side, bl.a. har hun sin egen podcast, "Videnskab fra vilde hjerner", og så er hun medvært på podcasten "Flyvende tallerken" - en podcast der undersøger om der er liv i rummet. Og her er det ikke kun Anjas faglighed, der kommer til udtryk, for det gør hendes nysgerrighed også... En nysgerrighed, der også skinner igennem dagens afsnit, når vi snakker om både hvide huller, tidsbookningssystemet til James Webb-teleskopet og Three-Body Problem. Gå fornøjelse, Christian.
4/18/20241 hour, 32 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Alex Høgh Andersen

Afsnit 585 Alex Høgh Andersen. Alex er autodidakt skuespiller og du kender ham sikkert fra serien "Vikings", hvor han spiller Ivar the Boneless. Derudover er han også fotograf og ambassadør for Ungdommens Røde Kors, hvor han dokumenterer bl.a. frivillige i Libanon til sine over 2 millioner følgere på Instagram. Og lige præcis det snakker vi selvfølgelig om i dagens afsnit, samt hans nye serie, som han selv har udtænkt og produceret; "Kald mig far" og meget, meget mere!  Gå fornøjelse, Christian.
4/15/20241 hour, 19 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Pia Kjærsgaard

Afsnit 584 Pia Kjærsgaard! Pia er politiker, folketingsmedlem og forhenværende formand for folketinget. Navnet "Pia" er over årene blevet synonym for "Pia Kjærsgaard" - Og det er der mange grunde til. For ikke alene siger Pia det hun synes, hun mener også det hun siger... Og dagens afsnit er ingen undtagelse! Men i kontrast til den introduktion, så er Pia faktisk et ganske normalt menneske, hvilket vi også finder ud af i dagens, desværre alt for korte, afsnit, hvor vi både er udenfor og inde på Christiansborg.Gå fornøjelse, Christian. 
4/11/202457 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Maria Erwolter

Afsnit 583 Maria Ervolter! Maria er skuespiller og kender du hende hverken fra Pusher II hvor hun spiller over for Mads Mikkelsen eller fra Kristian serien hvor hun spiller over for undertegnede, så kender du hende måske fra Netflix serien 1899! Maria er lige så ikonisk på det hvide lærred som hun er i virkeligheden, for lige så udtryksfuld og karakteristisk hun på skærmen, lige så udfarende og sprudlende en person er hun i dagens afsnit. Så derfor håber jeg at i nyder dagens afsnit lige så meget som vi nød at lave det. Gå fornøjelse, Christian.
4/8/20241 hour, 22 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Preben Elkjær

Afsnit 582 Preben Elkjær! Preben er tidligere fodboldspiller... Eller nej - Tidligere fodboldlegende! Han debuterede på landsholdet i 1977 og var 1980'ernes farligste angriber. Han er kort sagt en af de mest ikoniske sportsfolk vi har herhjemme. Derfor er det en ære at have ham i "Hva så?!"-podcasten og få et indblik, af manden selv, hvad sådan et liv har givet ham. Han fortæller både om et hektisk liv som professionel fodboldspiller i Tyskland, oplevelsesture i Italien med Kim Larsen og meget, meget mere... Gå fornøjelse, Christian.
4/4/20241 hour, 28 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Ulrik Wilbek

Afsnit 581 Ulrik Wilbek! Vi har mange talenter inden for sportens verden herhjemme, men få mennesker er selve ansigtet på hele nationens deltagelse i sporten - Ulrik er dog en af disse. For tænker man dansk håndbold, så er det svært ikke også at tænke Ulrik Wilbek! Men på trods af det, har Ulrik lagt trænerhatten på hylden og iført sig borgmesterkæderne i stedet og er i dag borgmester i Viborg Kommune. Vi gik derfor en tur i Viborg og snakkede om håndbold, politik, kommunale udfordringer og hvad der har gjort Ulrik til Ulrik. Gå fornøjelse, Christian. 
4/1/20241 hour, 15 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Anders Puck Nielsen

Afsnit 580 Anders Puck Nielsen! Anders er militæranalytiker, en stilling som desværre nok bliver mere og mere relevant, tiden taget i betragtning. Dagens snak er selvfølgelig 100% på Anders' banehalvdel, vi snakker om Rusland/Ukraine, NATO som sikkerhedsnet og Danmarks geopolitiske position. Udover at være militæranalytiker har Anders også en YouTube-kanal af samme navn, hvor han analyserer og kommenterer på verdenssituationen. Gå fornøjelse, Christian. 
3/28/20241 hour, 32 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Jens The Beast

Afsnit 579 Jens The Beast! Du har sikkert set Jens før; når du engang imellem har scrollet ned over dit feed på de sociale medier, hvor der pludselig er dukket en stor skaldet mand med rødt skæg og maui-tatoveringer i hele ansigtet op og giver dig et godt råd til træning og velvære. For selvom at det, med første øjekast, måske kunne ligne at Jens er hvad man ville kalde "personlig træner", så er han faktisk coach. Alt det og hvorfor snakker vi om i dagens afsnit... Men næsten endnu vigtigere snakker vi om alt det der har ledt op til at Jens lever det liv han gør idag; et liv på den forkerte side af loven og den forkerte side af selvtilliden - Hvis man kan sige det... Gå fornøjelse, Christian.
3/25/20241 hour, 20 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Pilfinger II

Afsnit 578 Pilfinger! Pilfinger hedder stadig Lasse, ligesom hans kunstnernavn stadig er Pilfinger og han er med i gruppen Djämes Braun - Er du med? Godt så! For Djämes Braun udgiver nemlig, langt om længe, musik igen; hvilket du forhåbentligt ikke går glip af det næste lange stykke tid. Udover at snakke en masse om det i dagens afsnit, tager vi også pulsen på musikbranchen generelt. - Og selvom der sker nye ting for Pilfinger og Djämes Braun, er Lasse er lige så fyldt med energi og snaksaglighed som han plejer at være! Gå fornøjelse, Christian. 
3/21/20241 hour, 38 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - David Stoltenborg

Afsnit 577 David Stoltenborg! David er ultraløber, hvilket vil sige at han deltager i løb der er længere end en marathon - Og de løb David specifikt deltager i er MEGET længere end en marathon... F.eks. tog han den nordiske rekord i det der hedder "Backyard ultra", da han løb 73 timer i træk. Han løb 486 kilometer. Nu behøver det vidst ikke nævnes, men David er altså ultra hård - Hvilket du bestemt heller ikke er i tvivl om efter dagens afsnit! Gå fornøjelse, Christian.
3/18/20241 hour, 23 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Andreas Odbjerg III

Afsnit 576 Andreas Odbjerg er aktuel med sit andet album, Un Hommage, som indeholder 12 skarptslebne popdiamanter. Men hvordan opstår sådan en plade? Hvor mange sange skriver man? Hvordan skriver man sangene til at starte med? Og hvad gør man, når man skal efterfølge en af de største hits i danmarkshistorien? Alt det snakker vi om på en gåtur ved Andreas' sommerhus.Men derudover snakker vi næsten mere om Andreas' anden passion; cykelsport! Dagens afsnit er derfor både endnu en checkup på Andreas' enestående karriere og et afbræk i rolige omgivelser til en snak om det vi elsker os. Gå fornøjelse, Christian.
3/14/20241 hour, 36 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Nicklas Brendborg II

Afsnit 575 Nicklas Brendborg! Nicklas er forfatter og PhD studerende. Han er forfatteren bag bogen "Gopler ældes baglæns" der lagde grund til vores første gåtur. Men nu har han skrevet bogen "Vanedyr"; en bog med hverdagsvidenskab der beskriver hvordan vi, som mennesker, bliver påvirket (og nogle gange snydt) til bl.a. at spise usundt og mobil-kigge mere end vi kan holde til. Hvordan, hvem og hvorfor vi snakker om i denne mandags "Hva så?!"-afsnit! Gå fornøjelse, Christian.
3/11/20241 hour, 27 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Janni Ree

Afsnit 574 Janni Ree. Janni er realitydeltager, forsidefrue og gift med Karsten Ree. Du stiftede måske allerførste gang bekendskab med Janni da hun i folkemunde blev kaldt "Oddset-Janni" og hang overalt med teksten "Der er så meget kvinder ikke forstår". Hvordan hun fik det job, snakker vi bl.a. om i dagens afsnit - Men også hvordan hun mistede det... For Janni har nemlig både boet i USA, arbejdet på d'Angleterre OG været i fængsel; sidstnævnte værende skyld i at hun måtte lægge karrierevejen om. Men det vil jeg lade Janni om at fortælle! Gå fornøjelse, Christian.
3/7/20241 hour, 13 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Imran Rashid II

Afsnit 573 Imran Rashid! Imran er læge og forfatter. I sidste afsnit snakkede vi om hans bog "Sluk", der tager fat på hvordan digitale vaner påvirker os. Dette er faktisk Imrans kæphest, for han har for nylig skrevet bogen "Skærmsund", som er en guide til bedre trivsel, mere nærvær og sundere skærmvaner. I dagens afsnit løfter Imran sløret for det sorte spejl vi alle går med i lommen og holder det op for vores ansigt - Så vi både kan se os selv og hvad spejlet i sig selv gør ved os. Gå fornøjelse, Christian.
3/4/20241 hour, 11 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Søren Pape Poulsen fra 2021

I 2021 gik jeg en tur i Viborg med Søren Pape Poulsen til en snak om politk, livet og mennesket Søren. Hvil i fred.
3/3/20241 hour, 31 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Pelle Lundberg

Afsnit 572 Pelle Lundberg! Pelle er komiker og du kender ham måske bedst som standupkomiker eller fra sociale medier ELLER fra hans podcasts. Udover at have cementeret sig på den danske standupscene har Pelle oveni købet også en journalistuddannelse, hvilket vi bl.a. snakker om i dagens afsnit. Pelle er lige så underspillet, sjov, imødekommende og lunefuld som den ræv, han ofte har bag øret, er spydig, snu og gennemtænkt. Gå fornøjelse, Christian.
2/29/20241 hour, 35 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

Fuhlendorff på mission: BLIV OFFICER - Afsnit 2

Jeg kunne godt tænke mig at give jer en smagsprøve.. eller en “lytte-prøve” af Fuhlendorff på mission: BLIV OFFICER. For jeg er nemlig på en mission. Jeg vil skaffe flere officerer til Forsvaret. I denne podcastserie dykker jeg derfor ned i hjertet af Forsvarets lederuddannelse. Fra stereotype forestillinger til ægte og realistiske fortællinger om lederskab i uniform, vil jeg komme med mit bud på verdens bedste reklame for officersuddannelsen. Jeg møder både kadetter, nyuddannede officerer og ledere fra officersuddannelsen som gennem podcasten - forhåbentligt - giver et fyldestgørende, levende og menneskeligt indblik i uddannelsen og livet som officer. Gå fornøjelse, Christian. Vært: Christian Fuhlendorff Klip og speak: Christoffer Platou Bureau: Storybook Produceret af: PODADS produktions Podcasten er et lavet i et betalt partnerskab med Forsvaret.
2/27/202428 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Kristina Schou Madsen

Afsnit 571 Kristina Schou Madsen. Kristina er ultraløber, som betyder at hun godt kan lide at løbe rigtig langt - Hvis du spørger hende selv. Men det er måske en underdrivelse, for Kristina holder bl.a. rekorden i ekstremløbet "World Marathon Challenge" hvor man løber 7 maraton på 7 dage på 7 kontinenter. Derudover har hun også verdensrekorden i at løbe til toppen af Kilimanjaro. Kort sagt er Kristina benhård, hvilket dagens afsnit kun bekræfter! Gå fornøjelse, Christian.
2/26/20241 hour, 15 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Marco Ilsø

Afsnit 570 Marco Ilsø! Marco er skuespiller og du kender ham fra Vikings, hvor han spiller Hvitserk Ragnarson - Hvis ikke, kender du ham måske som Mikkel fra Mikkel og Guldkortet! I dagens afsnit snakker vi selvfølgelig om skuespilbranchen, hvordan Marco landede så stor en rolle og hvorfor han faktisk ikke bryder sig om den opmærksomhed hans karriere har givet ham. Marco er lige så dygtig og interessant en samtalepartner som han er en skuespiller, hvilket ikke er så lidt! Gå fornøjelse, Christian.
2/22/20241 hour, 56 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Martin Johannes Larsen II

Afsnit 569 Martin Johannes Larsen! Sidst jeg gik med Martin Johannes Larsen var i 2021 (eller teknisk set i 2022, i dobbeltasfnittet med ham og Rasmus Wallbridge) og her var Martin nærmest kun at finde på din telefon på hans instagramprofil hvor han laver sketches og generel underholdning. Men nu er han også at finde på din væg i dit fjernsyn, for han er nemlig vært på Vild Med Dans! Så i dagens afsnit snakker vi om alt der er sket i mellemtiden, både for ham og for mig selv. Gå fornøjelse, Christian.
2/19/20241 hour, 27 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

Hva så - Kasper Leisner

Afsnit 568 Kasper Leisner. Kasper er skuespiller og hvis du ikke kender ham fra de skrå brædder på bl.a. Mungo Park eller fra hans dubbing på stribevis af tegnefilm, så kender du ham sikkert fra True Detective! Som du nok kan se er Kasper en super alsidig skuespiller, der både formår at udnytte sin stemme og krop, isoleret set og i samspil. Og lige så alsidig han er i sit erhverv, lige så afvejet er han også som person. I dagens afsnit snakker vi f.eks. om AI, hvor Kasper bl.a. vender argumentet for AI på en måde jeg ikke har hørt før... Gå fornøjelse, Christian.
2/15/20241 hour, 20 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Masoud Vahedi

Afsnit 567 Hva så?! er tilbage fra sit hi og i denne omgang er det med Masoud Vahedi! Masoud er stand-up komiker og podcastvært. Udover sin egen "Masoud Vahedi Podcast" var han også medvært på "Op af Kaninhullet" sammen med mig selv og Christian Frederiksen, hvilket vi bl.a. snakker om i dagens afsnit. Derudover snakker vi også meget om Masouds baggrund som flygtning fra Iran og hans tid som udsendt soldat (for Danmark). Masoud er lige så underholdende og sjov, som han er interessant og nærværende. Jeg håber i nyder dette første afsnit efter pausen, bare halvt så meget som vi nød at lave det. Gå fornøjelse, Christian.
2/12/20241 hour, 52 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Best of #4

Velkommen til det sidste "Best of"-afsnit af "Hva så?!" for denne omgang. Endnu et greatest hits, en samling af højdepunkter, et tilbagekig på hvor vi er og hvor vi har været - Alt imens jeg fokuserer på mit oneman-show. Disse afsnit består af de bedste 20 minutter fra tidligere "Hva så?!"-afsnit, hvor gæsterne alle har en eller anden form for fælles berøringsflade. Og den fælles berøringsflade er i denne omgang "Mandrilaftalen". Først har vi Frank Hvam. Afsnittet udkom i april 2019. Næst har vi Lars Hjortshøj. Afsnittet udkom i juni 2018. Derefter Casper Christensen. Afsnittet udkom i maj 2023. Og til sidst; Lasse Rimmer. Afsnittet udkom i august 2021. Gå fornøjelse, Christian.
2/8/20241 hour, 36 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Fuhlendorff på mission: BLIV OFFICER

Jeg kunne godt tænke mig at give jer en smagsprøve.. eller en “lytte-prøve” af Fuhlendorff på mission: BLIV OFFICER. For jeg er nemlig på en mission. Jeg vil skaffe flere officerer til Forsvaret. I denne podcastserie dykker jeg derfor ned i hjertet af Forsvarets lederuddannelse. Fra stereotype forestillinger til ægte og realistiske fortællinger om lederskab i uniform, vil jeg komme med mit bud på verdens bedste reklame for officersuddannelsen. Jeg møder både kadetter, nyuddannede officerer og ledere fra officersuddannelsen som gennem podcasten - forhåbentligt - giver et fyldestgørende, levende og menneskeligt indblik i uddannelsen og livet som officer. Gå fornøjelse, Christian.
2/7/202430 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Best of #3

Velkommen til det tredje "Best of"-afsnit af "Hva så?!". En form for greatest hits, en samling af højdepunkter, et tilbagekig på hvor vi er og hvor vi har været - Alt imens jeg fokuserer på mit oneman-show. Disse afsnit består af de bedste 20 minutter fra 3 tidligere "Hva så?!"-afsnit, hvor gæsterne alle har en eller anden form for fælles berøringsflade. I dette afsnit har vi "Sportsfolk". Først har vi Anders Antonsen, som er badmintonspiller og var nummer 3 på verdensranglisten, da afsnittet udkom. Afsnittet blev sendt i februar 2022.Næst har vi Joakim Mæhle, som er fodboldspiller fra herrelandsholdet. Afsnittet udkom i december 2021.Sidst har vi Michelle Gatting, som racerkører og kører for Iron Dames. Afsnittet udkom i juli 2023.Gå fornøjelse, Christian.
2/5/20241 hour, 14 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Best of #2

Velkommen til det andet "Best of"-afsnit af "Hva så?!". En form for greatest hits, en samling af højdepunkter, et tilbagekig på hvor vi er og hvor vi har været - Alt imens jeg fokuserer på mit onemanshow. Disse afsnit består af de bedste 20 minutter fra 3 tidligere "Hva så?!"-afsnit, hvor gæsterne alle har en eller anden form for fælles berøringsflade. I dette afsnit er temaet "Skuespillere": Først har vi Ghita Nørby. Afsnittet udkom i marts 2022. Næst har vi Nikolaj Lie Kaas. Afsnittet udkom i juli 2021. Sidst har vi det allerførste afsnit af "Hva så?!", nemlig afsnittet med Ulf Pilgaard. Afsnittet udkom i august 2017. Gå fornøjelse, Christian.
2/1/20241 hour, 14 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Best of #1

Velkommen til det første "Best of"-afsnit i "Hva så?!"s historie. En form for greatest hits, en samling af højdepunkter, et tilbagekig på hvor vi er og hvor vi har været - Alt imens jeg fokuserer på mit onemanshow. Disse afsnit består af de bedste 20 minutter fra 3 tidligere "Hva så?!"-afsnit, hvor gæsterne alle har en eller anden form for fælles berøringsflade. I dette afsnit er temaet "Anmeldere": Først har vi Ann Lind, som er filmanmelder. Afsnittet udkom i juni 2022.Næst har vi René Fredensborg, som bl.a. anmelder film, koncerter, oplevelser og alt derimellem. Afsnittet udkom i marts 2021.Sidst har vi Katherine Diez som anmelder alt der rimer på litteratur. Afsnittet udkom i september 2022.Gå fornøjelse, Christian.
1/29/20241 hour, 15 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Basim

Afsnit 566 Basim! Basim er sanger og sangskriver. Han sang sig for første gang ind i danskernes hjerter da han var blot 15 år gammel. Siden da er der sket meget og det eneste fixpunkt for Basim, har været musikken. I dagens afsnit snakker vi om alt meget af det, der er sket, for over halvdelen af hans liv siden. Basim er en ener; han er lige så charmerende som han er velovervejet og følelsmæssigt intelligent. Jeg håber at i nyder dette afsnit, bare halvt så meget som jeg nød at lave det.Gå fornøjelse, Christian.
1/25/20241 hour, 25 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Ulrich Larsen

Afsnit 565 Ulrich Larsen - Bedre kendt som "Muldvarpen" i dokumentarfilmen "Muldvarpen - Undercover i Nordkorea". Hvor Ulrich i årevis har ageret spion bag fjendens linjer; fra den danske venskabsforening mellem Danmark og Nordkorea og så hele vejen til at filme våbenhandler i Pyongyang med Jim Latrache-Qvortrup, som du måske har hørt i afsnit 354 og 328. Men på trods af sine kæmpe udrettelse og livsværk, så er Ulrich, som han slev siger, et roligt gemyt. Gå fonrøjelse, Christian.
1/22/20241 hour, 37 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Lasse Sjørslev

Afsnit 564 Lasse Sjørslev! Lasse er journalist og nyhedsvært og du kender ham sikkert fra bl.a. TV2 News. Dagens afsnit ligger på en måde i forlængelse af samtalen med hans kollega, Gertrud Højlund (afsnit 560), da vi snakker om nyhedsstrømmen, mediernes magt, uafhængige nyheder og den falmende guldfernis på det USA vi blev lovet i vores opvækst. Lasse er lige så vidende og interesseret på podcast som han er i nyhedsstudiet, så jeg håber at i nyder dagens afsnit bare halvt så meget som jeg nød at lave det. Gå fornøjelse, Christian.
1/18/20241 hour, 32 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Michael Valgren

Afsnit 563 Michael Valgren. Michael er professionel cykelrytter og er for nyligt vendt tilbage til Danmark. Det snakker vi bl.a. om i dagens afsnit, hvor vi også snakker om hvor store forskellene på at leve, træne, arbejde og være far, cykelrytter og sin kones mand i hhv. Monaco og Danmark adskiller sig fra hinanden. Cykelryttere er af en speciel støbning og Michael er ingen undtagelse. Og på grund af det, snarere end på trods af, er han lige så nede på jorden og bundærlig som han er interessant og humørfyldt. Gå fornøjelse, Christian.
1/15/20241 hour, 31 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Lars Rasmussen

Afsnit 562 Lars Rasmussen. Lars er tidligere professionel håndboldspiller. Derfor handler dagens afsnit selvfølgelig om hans tid på landsholdet, i klubber i bl.a. Tyskland. Men samtalen handler lige så meget om Lars som menneske; hans diagnosticering og liv med ADHD og autisme. Vi snakker om temperament, økonomi, fortrydelser og alt det der ellers følger med at være et menneske. Gå fornøjelse, Christian.
1/11/20241 hour, 23 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Claus Elming

Afsnit 561 Claus Elming. Claus er TV- og podcastvært. Du kender ham måske som vært på Vild med dans, men faktisk var han også en af de første stemmer på TV2 Zulu, da han var kommentator på den danske dækning af NFL. Og sidstnævnte er nok egentlig det dagens afsnit handler mest om; nemlig NFL. Claus brænder for Amerikansk fodbold og var en nøgleperson for den danske interesse i sporten, hvilket alt sammen stammer fra et udvekslingsophold i USA... Alt det, og meget mere, snakker vi om i dagens afsnit. Gå fornøjelse, Christian.
1/8/20241 hour, 22 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Gertrud Højlund

Afsnit 560 Gertrud Højlund. Gertrud er journalist og vært på TV2 News - Og lad os dvæle lidt ved det... For dagens afsnit handler i den grad om nyhedsstrømmen, medielede, journalismens rolle i samfundet og meget mere i den dur. Gertrud står, i sig selv som person, nærmest på mål for den faldende tillid til medierne, i form af tabloid-medier og enmandshærer af revolverjournalister. For Gertrud er lige så oprigtigt et menneske som hun er en ærlig journalist - Hun tror på de etablerede mediers rolle som "den fjerde statsmagt", hvilket jeg måske tror at du, som lytter, også vil, efter dette afsnit. Gå fornøjelse, Christian.
1/4/20241 hour, 30 minutes
Episode Artwork

Hva så?! - Nicolas Bro II

Afsnit 559 Nicolas Bro. Nicolas er skuespiller og lige nu aktuel i filmen "Mr. Freeman". Sidst Nicolas og jeg gik (afsnit 303) var lige i kølvandet på "Retfærdighedens Ryttere" og snakken gik meget på hvad der foregår bag kulisserne på de største filmproduktioner herhjemme og i udlandet. Dette spor følger dagens afsnit også, men udover det snakker vi også meget som selvværd og selvbillede og hvordan ens indre kritiker altid spøger, uanset hvor man er i sin karriere eller liv. Gå fornøjelse, Christian.
1/1/20241 hour, 15 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Nina Rask

Afsnit 558 Nina Rask. Det absolut sidste "Hva så?!"-afsnit, der kommer ud, i år. Nina er skuespiller, satiriker og uddannet ved DR's talenthold. Derudover er Nina lige nu aktuel i filmen "Nattevagten 2". Men på trods af at den film bestemt er en biograftur værd, så er det ikke så meget det, dagens snak handler om. Dels fordi jeg ikke havde set den på daværende tidspunkt, dels fordi vi havde en masse andet at snakke om. Alt det, og meget mere, efter dette års nytårstale. Gå fornøjelse, Christian.
12/28/20231 hour, 51 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Rasmus Brohave II

Afsnit 557 Rasmus Brohave. Rasmus er YouTuber og snart også musicalstjerne. Rasmus har i flere år nu, trods sit korte liv, gjort en kæmpe karriere i YouTube, hvor han uge på uge og år på år har underholdt sine nu 287.000+ subscribere. Men nu skal han altså være med i Askepot the Musical - En helt ny og nyfortolket udgave af den klassiske fortælling. Det snakker vi naturligvis en del om i dagens afsnit, men lige så meget om hvordan det er at være YouTuber anno 2023; hvor går grænsen fra influencer til YouTuber? Til musiker? Kan man stadig gøre en karriere ud af det i dag? Og hvordan? Spørgsmålene brændte i lommen på mig, og Rasmus er selvfølgelig lige så naturlig, talentfuld og grounded som første gang vi gik! Gå fornøjelse, Christian.
12/25/20231 hour, 30 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Stig Tøfting

Afsnit 556 Stig Tøfting! Stig er tidligere professionel fodboldspiller, træner og kommentator. Derudover er han også forfatter til bogen "No Regrets", en rå og rost selvbiografi der endda blev opstillet som teaterforestilling. Stig har spillet i talrige klubber i både Danmark og resten af Europa, derudover har han også spillet på landsholdet. Dette snakker vi bl.a. om i dagens afsnit, men også hvad der sker efter en fodboldkarriere, både for Stig men også sportsstjerner generelt. Messi eller Ronaldo? Fodbold i USA? Saudi Arabien? Alt det, og meget mere, i dagens "Hva så?!". Gå fornøjelse, Christian.
12/21/20231 hour, 37 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Vicky Knudsen

Afsnit 555 Vicky Knudsen. Vicky er biolog, naturvejleder, ornitolog og ikke mindst podcastvært på "Vildt Naturligt" sammen med Johan Olsen, hvor de sammen udforsker den naturlige forklaring på hvorfor vores verden ser ud som den gør. Vicky er lige så naturligt interessant som hun er naturinteresseret, hvilket du i dagens afsnit kun vil kunne bekræfte. Vi snakker om biologer og forskerne imellem, mennesket som dyreart, fuglenes utrolige evner og meget, meget mere... Gå fornøjelse, Christian.
12/18/20231 hour, 27 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - David Owe

Afsnit 554 David Owe. David er skuespiller og psykolog, og hvis du ikke kender ham for hans roller i bl.a. Ørnen eller 2900 Happiness, så kender du ham måske fra hans kuldeeskponerende og angstnedsættende innercise. Sidstnævnte prøvet på egen krop i dagens afsnit; hvilket altså vil sige at hele afsnit er indspillet udenfor i slut-november iført t-shirt.Dagens afsnit handler meget om mentalt velvære og hvordan kuldeeksponering bl.a. kan spille en rolle i et mere løsningsorienteret psykologforløb. Gå fornøjelse, Christian.
12/14/20231 hour, 16 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Johnny Hansen

Afsnit 553 Johnny Hansen! Johnny er frontmand i Kandis. Kandis har eksisteret i over 30 år og har med årene lagt sig som et fixpunkt på den danske live-scene. For et par år tilbage fik de dog endnu et skub i ryggen med dokumentaren "Kandis for livet", hvilket gjorde at mange genopdagede, eller måske endda opdagede, Kandis. Denne snakker vi meget om i dagens afsnit, ligesom vi bl.a. også får vendt Johnny's kamp ud af skyggen af sin fra Bjørn, fra Bjørn & Okay.Alt det, og meget mere, i denne mandags "Hva så?!". Gå fornøjelse, Christian.
12/11/20231 hour, 16 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Fallulah

Afsnit 552 Fallulah! Fallulah udgav sit første album i start-10'erne og har siden da været en fast kantbrik af det musikalske puslespil herhjemme i Danmark. Men på trods af at være en kunstner langt, langt de fleste både kender og kan synge med på, så dukker hendes ansigt sjældent op i bladene og clickbait-artiklerne - Det snakker vi bl.a. om i dagens afsnit; for hvad vil det egentlig sige at være en kunstner? Hvad prisen for at være kunstner? Og er det prisen værd? Alt det, og meget mere, snakker vi om i dagens afsnit. Gå fornøjelse, Christian.
12/7/20231 hour, 31 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

Hva så - Thomas Bo Larsen

Afsnit 551 Thomas Bo Larsen. Thomas er skuespiller og hvis du har set en dansk film og tænkt "Waow, det var virkelig en god film" - så var Thomas sikkert med i den. For han har spillet med i Festen, Pusher, Blinkende Lygter, Solkongen, Druk og mange, mange flere... Men det lå ikke nødvendigvis i kortene at Thomas skulle være skuespiller, da vi i dagens afsnit snakker meget om hans tid som glarmester. Dagens snak er et skønt dyk i et lille uddrag af Thomas' liv, og de pisk og gulerødder det har kastet af sig. Gå fornøjelse, Christian.
12/4/20231 hour, 52 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

Lidt at tygge på med Hav & Kamal

Jeg kunne godt tænke mig at give jer en smagsprøve... eller en "lytte-prøve" af Lidt at tygge på. En podcast der sætter fokus på de mange forskellige veje til succes. Jeg har lige gået med både Hav & Kamal hver for sig i Hva så?!, så hvilken bedre smagsprøve end en snak med de to venner og kollegaer sammen! Jeg håber at i nyder dette afsnit bare halvt så meget som jeg nød at lave det. Lyt til alle afsnittene af "Lidt at tygge på", der hvor du hører podcasts!
11/30/202346 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Hav Nabaz

Afsnit 550 Hav! Hav er ligesom sin partner in crime fra afsnittet i torsdags i sidste uge, Kamal, også podcastvært og alt-muligt-menneske i underholdningsbranchen. Som sagt kender du ham nok bedst i ledtog med hans barndomsven og kollega Kamal, hvor de to har lavet alt fra YouTube-kanalen "Uden Filter", podcasten "På Bagsædet", alle mulige former for værtsroller og meget, meget mere... I sidste uge stillede vi spørgsmålet om man kunne skrive Kamal uden at skrive Hav, men i denne uge vender vi spørgsmålet - Selvom vi nok får samme svar! For dagens afsnit er med den altid underholdende, fortællende, spørgende og lyttende Hav Nabaz. Gå fornøjelse, Christian.
11/30/20231 hour, 21 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Uffe Holm III

Afsnit 549 Uffe Holm. Uffe er standupkomiker og podcastvært sammen med Torben Chris på "Bagstiv - Sidste censurfri zone". Det er ikke tilfældigt at Uffe gæster "Hva' så?!" for tredje gang, for lige så bramfri og talentfuld han er på scenen, lige så åben og ligetil er han at have en samtale med. I dagens afsnit snakker vi bl.a. om alt fra Uffes tourettes diagnose til hvorfor Dirch Passer var lidt noget lort, kun i selskab med hinanden, jer lyttere og Uffes to hunde... Gå fornøjelse, Christian.
11/27/20231 hour, 28 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Kamal Hassan

Afsnit 548 Kamal! Kamal er podcastvært og alt-mulig-menneske i underholdningsbranchen. Du kender ham sikkert bedst når han er side om side med Hav, hvor de to har lavet alt fra YouTube-kanalen "Uden Filter", podcasten "På Bagsædet", alle mulige former for værtsroller og meget, meget mere... På trods af at Hav og Kamal nærmest føles uadskillelige og at deres symbiose står uden sammenligning, så finder vi i dag ud af at man måske godt kan sige Kamal, uden nødvendigvis at sige Hav... For dagens afsnit er med den altid lattermilde, underholdende og enormt interessante Kamal Hassan. Gå fornøjelse, Christian.
11/23/20231 hour, 27 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Katrine Engberg

Afsnit 547 Katrine Engberg. Katrine er krimiforfatter og tidligere koreograf. Dagens afsnit handler derfor bl.a. om hendes skriveproces og hvad der klør hendes kreative hjerne, på den helt rigtige måde. Hvilke forestillinger har man, når man kommer ind i forfatterlivet? Hvordan er forfatterlivet i virkeligheden? Og er det egentlig en styrke eller en svaghed at blive ældre, både som forfatter, men også som menneske... Alt det, og meget mere, i denne mandags "Hva' så?!". Gå fornøjelse, Christian.
11/20/20231 hour, 17 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Lars Mikkelsen

Afsnit 546 Lars Mikkelsen. Lars er skuespiller og du kender ham sikkert fra Forbrydelsen, The Wticher eller nyligst Ahsoka, hvor han indtager rollen som den onde Thrawn og faktisk er vor tids Darth Vader. Dagens afsnit handler om hvilket hjem Lars er vokset op i og hvordan det har formet hans lyst til at blive set, både på lærredet, strøget og de skrå brædder. Den handler også om hans tid som gøgler, hans karriere i USA, fremtiden for skuespilfaget og meget, meget mere... Jeg håber i nyder dagens afsnit, bare halvt så meget som jeg nød at lave det. Gå fornøjelse, Christian.
11/16/20232 hours, 9 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Pernille Vermund

Afsnit 545 Pernille Vermund! Pernille er politiker og partileder for Nye Borgerlige. Pernille var med til at stifte sit parti, hvilket vi kommer ind på hvorfor hun gjorde i dagens afsnit. Selvom dagens afsnit foregår i Frederiksberg Have er samtalen helt sikkert på Pernilles hjemmebane, da vi bl.a. snakker om immigration, minimumsnormeringer, bureaukrati i det offentlige, koranafbrændinger, flygtningekrisen og polikeres retorik om kriser generelt.Pernille har meget på hjerte, både i sit virke som politiker, men også i dagens afsnit som Pernille. Gå fornøjelse, Christian.
11/13/20231 hour, 27 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Kim Ace

Afsnit 544 Kim Ace. Kim har i flere år været kendt som musicalstjerne med roller i f.eks. Tarzan og Dirty Dancing, men Kim har altid gået rundt med drømmen om at skrive bøger, og da Danmark gik i lockdown under corona, var der pludselig en oplagt mulighed for at udleve den drøm. Men før vi snakker om det i dagens ellers meget lange afsnit, snakker vi om alt fra seksualitet, dans og New Yorks tilstand som musical-mekka og mistrivselshelvede med meget, meget mere... Gå fornøjelse, Christian.
11/9/20232 hours, 3 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Gritt Jakobsen

Afsnit 543 Gritt Jakobsen. Gritt er standupkomiker og et af de nyeste skud på stammen af danske standupkomikere. Men på trods af sin spæde karriere, har hun for nylig vundet talentprisen til dette års Up Festival. Titlen som "standupkomiker" er som sagt en relativt ny titel; både for omverdenen men også for Gritt. Dette fortæller hun bl.a. om i dagens afsnit, hvor vi også vender standupbranchen generelt; dengang og nu, fremtiden for nye komikere og hvordan en skæbnesvanger aften på et højskoleophold fik Gritt til at forelske sig i scenekanten. Gå fornøjelse, Christian.
11/6/20231 hour, 27 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Thomas Soltau

Afsnit 542 Thomas Soltau. Thomas er tidligere professionel basketballspiller men nu er han coach. Han har bl.a. en YouTube, hvor han snakker om hvordan man bliver en selvsikker og eftertragtet mand. Dette ligger heller ikke langt fra dagens samtale, da vi snakker meget om den moderne mand i dagens Danmark, kønsroller, wokeism og alt i den boldgade. Thomas er en mand der står ved hvad han synes, om det så skulle komme i med- eller modvind. Gå fornøjelse, Christian.
11/2/20231 hour, 40 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Tobias Dybvad

Afsnit 541 Tobias Dybvad! Dagens afsnit er nok det mest efterspurgte i "Hva så"'s historie og umiddelbart et afsnit der ikke behøver den store introduktion - Men Tobias er komiker, manden bag "Dybvaaaaad!", "Verdensmænd", en lang række onemanshows og så har vi bl.a. lavet "Livet i Nødsporet" sammen. Tobias og jeg går langt tilbage, vi startede nærmest vores karrierer sammen, hvilket dagens afsnit i den grad bærer præg af. Kort sagt, håber jeg at i nyder afsnittet, bare halvt så meget som jeg nød endelig at lave det. Gå fornøjelse, Christian.
10/30/20231 hour, 48 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Anders Bøtter

Afsnit 540 Anders Bøtter. Anders er musikformidler og radiovært. Kort sagt er Anders' virke i verden at fortælle, belyse og berette om det han elsker allermest; nemlig musik.Til trods for at han ikke selv kan spille musik, så er hans kærlighed til den ikke mindre af den grund. For som han selv siger i dagens afsnit, er musik, for ham, det sidste sorte magi der findes i hans verden, og hvis han lærte af afkode den, ville magien forsvinde.Uanset hvad, er magien i hvert fald ikke forsvundet i dagens afsnit - tværtimod - for har altså endnu en gæst der er lige så interessant og spændende som han er interesseret og eftertænksom. Gå fornøjelse, Christian.
10/26/20231 hour, 44 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Johannes Nymark

Afsnit 539 Johannes Nymark! Johannes er skuespiller og har netop nu spillet musicallen "Jersey Boys", hvilket på ingen måde lå Johannes fjernt. For lige så vel som han er en gudsbenådet skuespiller, så er han også en lige så god sanger; så han har, igennem sin karriere, medvirket i en lang række af musicals.Dagens afsnit er et klassisk "Hva så?!"-afsnit, der starter langsomt i det grundlæggende men hurtigt folder sig ud, som en faldskærm af samtaleemner vi oplever sammen i tandem. Gå fornøjelse, Christian.
10/23/20231 hour, 37 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Christopher Læssø

Afsnit 538 Christopher Læssø. Christopher er skuespiller og havde faktisk sin debutrolle som 9-årige, i en serie hvis titel ældes som mælk; nemlig "Operation Negerkys". Men udover det, er hans IMDB-side fyldt med roller i film og TV-serier fra de sidste 20 år. I dagens afsnit snakker vi dog ikke lige så meget om hans skuespillerkarriere, som vi egentlig snakker om alt muligt andet; race, opvækst og tidsånd er måske de tre kodeord for dagens snak. Jeg håber at i nyder at lytte til dagens afsnit, bare halvt så meget som vi nød at lave det.Gå fornøjelse, Christian.
10/19/20231 hour, 29 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Beate Bille

Afsnit 537 Beate Bille. Beate er skuespiller, hvilket dagens afsnit selvfølgelig handler om. Men foruden at være et klassisk skuespillerafsnit, handler dagens afsnit bl.a. hende og hendes mands liv; tre børn og to kalendere der, på magisk vis, skal gå op. Foruden det, snakker vi også meget om folkeskolen; hvordan Beate måske aldrig passede ind i de rammer, vores system havde sat op. Og på trods af at være draget af stjernetegn, er Beate helt nede på jorden, hvilket skinner igennem dagens afsnit.Gå fornøjelse, Christian.
10/16/20231 hour, 27 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Pelle Dragsted

Afsnit 536 Pelle Dragsted! Pelle er folketingspolitiker og frontperson for Enhedslisten. Pelle formår at formulere sig i en højde så man kan forstå det, hvilket kommer til udtryk i dagens afsnit, hvor vi f.eks. snakker om problematikken ved manglende demokratisk indflydelse på beslutningstagere som kapitalfonde, formueforvaltere, finanshuse og banker i spørgsmålet om klima, miljø og økonomi. Alt dette formuleret som var det et hvert andet "Hva så?!"-afsnit. Men selvom afsnittet handler mere om politik end om Pelle i sig selv, så var Pelle en fantastisk gåmakker - Hvilket ingen er i tvivl om, efter dagens afsnit. Gå fornøjelse, Christian.
10/12/20231 hour, 34 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Mette Hjort Hay

Afsnit 535 Mette Hjort Hay! Mette er medstifter af den internationale møbelvirksomhed HAY. I dagens afsnit fortæller Mette bl.a. hvordan hun var med til at starte virksomheden for over 21 år siden, med tanken om at lave veldesignede OG tilgængelige møbler. Men oprindelseshistorien for HAY følger godt i tråd med oprindelseshistorien for Mette og hendes mand, som faktisk også er medstifter. Mette er en vaskeægte iværksætter, hvilket skinner igennem hele dagens afsnit. Gå fornøjelse, Christian.
10/9/20232 hours, 6 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Peter Palshøj

Afsnit 534 Peter Palshøj. Peter er journalist, TV- og radiovært og nok den i Danmark, der ved allermest om Formel 1. Dagens afsnit handler både om Peters karriere, hvad der drev ham i den retning og hvor man kommer fra, hvis man er Peter Palshøj. Men, med Peter som gæst, snakker vi selvfølgelig også kort om blown diffuseren som Formel 1-holdet Redbull lavede, der fungerede ved nærmest at blæse udstødningen ud og gøre den til en del af windflow-pakken...(?) Dagens afsnit er lige så behagelig og nede på jorden som Peter selv, så jeg håber at i nyder at lytte, bare halvt så meget som vi nød at snakke. Gå fornøjelse, Christian.
10/5/20231 hour, 29 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Mille Dinesen

Afsnit 533 Mille Dinesen! Mille er skuespillerinde og du kender hende måske som Rita eller Nynne. Dagens afsnit handler, traditionen tro, om hendes karriere, hvor hun er vokset op, hvad hendes forældre laver osv. - Men dagens snak handler lige så meget om hvem Mille er, når hun ikke er foran kameraet; Hun fortæller bl.a. om hendes podcastidé, der omhandler de lokale i Brumleby, hvor Mille selv er vokset op og faktisk stadig bor... Rigtig gå fornøjelse, Christian.
10/2/20231 hour, 50 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Ankerstjerne II

Afsnit 532 Ankerstjerne! Sidst (Lars) Ankerstjerne var med i Hva så?! annoncerede han at han ville stoppe med at spille live koncerter; I dette afsnit annoncerer han dog det modsatte - Ankerstjerne er tilbage på scenen. I dagens samtale fortæller Ankerstjerne bl.a. hvordan det at blive far har motiveret ham til at komme tilbage på scenen, hvordan han kreativt spiller bold med hans kæreste og hans egen rolle i fremtidens ustadige musikbranche. Gå fornøjelse, Christian.
9/28/20231 hour, 19 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Felix Smith

Afsnit 531 Felix Smith. Felix er TV- og radiovært, hundeelsker, sejler og nyligst YouTuber!Dagens afsnit er meget branchespecifik, hvilket vil sige at det er en samtale om TV-branchens storhedstid, vaklende nutid og usikre fremtid. For hvad gør man karrieremæssigt når mediebilledet ændrer sig? Når redaktionerne i de store mediehuse begynder at ryste i bukserne? Når dem der producerer fjernsyn, pludselig tegner til at blive dem der skal distribuere det? Kort sagt springer vi let og elegant over de vanlige "hvem var du i folkeskolen" og lignende Hva så?!'ske spørgsmål og går direkte i kødet på hans, og til tider vores, erhverv. Gå fornøjelse, Christian.
9/25/20231 hour, 8 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Ellen Nybo

Afsnit 530 Ellen Nybo. Ellen er vejrvært... Lige lidt endu! Hun har nemlig de sidste 11 år været en af TV 2's faste vejrværter, men nu vil hun noget andet; eller vil hun? For selvom at hendes planer bl.a. består i ikke at have nogle planer, udover en uddannelse som psykoterapeut, så siger hun i dagens afsnit at vejret altid vil komme til at fylde hos hende. Med det sagt er dagens snak selvfølgelig langt mere end blot en snak om vejret, for Ellen er heldigvis lige så god en vejrvært som hun er en samtalepartner; hvilket dagens afsnit ikke lægger skjul på...Gå fornøjelse, Christian.
9/21/20232 hours, 1 minute, 23 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Phillip Devantier

Afsnit 529 Phillip Devantier. Phillip er standupkomiker og endnu en af dem, der for manges øjne, er en af de nye på den danske standupscene - Men til trods for det, har været igang i over 10 år.Phillip har vundet DM i standup i 2018, 2 onemanshows i banken og ét mere på vej fra oktober, foredragsholder, konferencier og meget, meget mere.I dagens afsnit får vi endelig løftet sløret for, hvad der skete den skæbnesvangre aften i Viborg, hvor Phillip faldt ned af scenen; som er en hændelse, der efterhånden er blevet en fast fortælling i "Hva så?!". Gå fornøjelse, Christian.
9/18/20231 hour, 23 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Benjamin Lasnier

Afsnit 528 Benjamin Lasnier. Benjamin er musikproducer og virkelig en ener; hvis du ikke allerede skulle vide det, så var han first-mover herhjemme på de sociale medier og virkelig en af de første, der regnede ud hvad det faktisk kunne. I dagens afsnit fortæller Benjamin om sin rejse fra at være en 12-årig der var skarp på internettet, til at blive et social medie-ikon, til at producere musik for nogle af de største internationale kunstnere. Benjamin er super interessant og jeg håber i nyder at lytte til hans historie lige så meget som jeg. Gå fornøjelse, Christian.
9/14/20231 hour, 29 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Tue West

Afsnit 527 Tue West. Tue er sangskriver og sanger og du hørte ham måske første gang i radioen i start-00'erne med enten "Hun Er Fri" eller "En Sang Om Kærlighed". Dagens afsnit handler rigtig meget om Tue's arbejdsgang rent kreativt og musikalskt, eller rettere sagt åbner Tue i dag kølerhjelmen til en motor som måske kun han forstår - For Tue er et kompromisløst kreativt menneske, hvilket ikke kun kommer til udtryk i hans musik, men også i hans måde at formidle den. Jeg håber i nyder at lytte til denne mandags "Hva så?!", bare halvt så meget som jeg nød at lave den.Gå fornøjelse, Christian.
9/11/20231 hour, 25 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Thor Pedersen

Afsnit 526 Thor Pedersen. Ikke nok med at Thor er eventyrer og opdagelsesrejsende, Thor er faktisk også den eneste i hele verden, der har besøgt alle lande i én sammenhængende rejse - uden at flyve!Selvom Thor selvfølgelig fortæller om vilde oplevelser verden rundt med geværer peget mod sig, parasitter i hjernen og absurde grænsekrydsninger, så handler dagens afsnit faktisk lige så meget om hvad der ledte ham på hans verdensfærd...Jeg håber at i nyder at lytte til dagens afsnit, bare halvt så meget som jeg nød at lave det. Gå fornøjelse, Christian.
9/7/20231 hour, 54 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Steen Stig Lommer

Afsnit 525 Steen Stig Lommer. Steen er skuespiller og teaterchef på Grønnegårds Teatret. Kigger man på Steens opvækst, undres man ikke over hvorfor han har levet det meste af sit liv i og omkring skuespilverdenen, for han er bl.a. søn af Stig Lommer og Lone Hertz, vokset op med Axel Strøbye som far og har Dirch Passer som gudfar. Men dagens afsnit handler dog mere om Steens vej ind i skuespilfaget igennem en skæbnesvanger tur til Los Angeles, der ikke kun ændrede hans perspektiv på ham selv og hans karriere, men lige så meget hans på det land han er velsignet med at være vokset op i. Gå fornøjelse, Christian.
9/4/20231 hour, 25 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Christian Stadil

Afsnit 524 Christan Stadil! Christian er iværksætter, manden bag Hummel, CEO af Thornico og så kender du ham nok fra Løvens Hule. Derved er Christian uden tvivl forretningsmand, men selvom vi selvfølgelig snakker om hvordan det er at drive så mange virksomheder, at drifte i det daglige og hvordan man holder is i maven i erhvervslivet, så handler dagens samtale alligevel meget om manden, faren og mennesket Christian. Hvordan balancerer man 4 børn og et konglomerat? Hvordan var livet på Herlufsholm? Er du religiøs? Og meget, meget mere...Gå fornøjelse, Christian.
8/31/20232 hours, 4 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Morten Wichmann II

Afsnit 523 Morten Wichmann! Morten er standupkomiker og tekstforfatter på Tæt På Sandheden. Sidst jeg gik med Morten (afsnit 144) var for over 3 år siden og der er sket meget for Morten på de 3 år, vi snakker derfor meget jokes, hans egen podcast - Wichmaskinen, Tæt På Sandheden og selvfølgelig danmarks måske første podcast Fup i Farvandet, som Morten var den ene halvdel af. Morten er stadig en fantastisk gåmakker, hvis endda ikke meget bedre end sidst! Gå fornøjelse, Christian.
8/28/20231 hour, 42 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Anders Walter

Afsnit 522 Anders Walter! Anders er instruktør og manuskriptforfatter og lige nu aktuel med filmen "Når befrielsen kommer", en rørende fortælling om mod og næstekærlighed. I dagens afsnit snakker vi selvfølgelig om filmen og om hvordan den ved et uheld pludselig blev lidt mere aktuel, end man måske havde håbet på...Anders er en lige så talentfuld person og behagelig gåmakker som sin tvillingebror, som du måske kender fra afsnit 487 - Nemlig Rasmus Walter. Gå fornøjelse, Christian.
8/24/20231 hour, 40 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Carsten Eskelund

Afsnit 521 Carsten Eskelund! Carsten er standupkomiker og en af de mest efterspurgte gæster. Det var ikke planen at der skulle gå over 500 afsnit før vi skulle have en af de bedste danske standupkomikere med i "Hva så?!" - Men nu er han her. Dagens afsnit er et klassisk komikerafsnit med masser af standupnørderi, stilarts-navlepilleri og hvordan man er i konstant udvikling som komiker og menneske. Jeg håber i nyder dagens længe ventede afsnit, bare halvt så meget som vi nød at lave det. Gå fornøjelse, Christian.
8/21/20231 hour, 43 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Joan Ørting

Afsnit 520 Joan Ørting! Joan er sexolog og ekspert i seksual- og følelsesliv. Det er derfor heller ingen overraskelse at dagens afsnit handler meget om sexlivet, mere specifikt mit sexliv. For Joan er bramfri og emnet sex skræmmer hende ikke - Tværtimod! Vi fik vendt min seksualitet, pornovaner, lyster, skyggesider, ungdom, parforhold og meget, meget mere. Dagens afsnit er kort sagt ikke et klassisk "Hva så?!"-afsnit, men et afsnit jeg håber i vil tage imod, med bare halvt så åbne arme som Joan gjorde. Gå fornøjelse, Christian.
8/17/20231 hour, 35 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Mads Pedersen

Afsnit 519 Mads Pedersen. Mads er cykelrytter og tidligere verdensmester. Dagens afsnit handler derfor enormt meget om cykling; men ikke kun om timerne i feltet, men snarere det liv der skal leves, for at være professionel cykelrytter. Som med alt elitesport er det en livsstil, men efter dagens samtale kan man mærke at det slår bølger i alle dele af Mads' liv. Om det er dopingtest-regimet, regeltyranniet om cyklerne eller Tonya Harding-metoder på landevejene, så fortæller Mads om det i denne mandags "Hva så?!"-afsnit.Gå fornøjelse, Christian.
8/14/20231 hour, 31 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Karsten Møller Hansen

Afsnit 518 Karsten Møller Hansen. Karsten er præst i Tårnby kirke og skriver fast kommentarer i Berlingske Tidende. I løbet af det sidste år har den opmærksomme lytter af "Hva så?!" måske anet, at emner som døden og religion langsomt er sivet ind imellem sprækkerne her på sendefladen - Og hvem kunne være en bedre samtalepartner og gåmakker til disse emner end en vaskeægte sognepræst. Karsten er lige så god en lytter som han er en interessant taler. Vi snakker om alt fra Jesus til computerspil og religionsskepsisme til døden. Gå fornøjelse, Christian.
8/10/20231 hour, 51 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Michael Andersen

Afsnit 517 Michael Andersen. Michael er ledelsesfilosof, erhvervspsykologisk rådgiver, protestsanger og digital gidselforhandler. Michael er derfor, overordnet set, meget interesseret i menneskelig adfærd, interaktion og kommunikation på arbejdspladsen - Hvilket dagens afsnit bl.a. handler om, for Michael har ikke kun en enorm interesse og viden på feltet, han har også en masse erfaring at snakke ud fra! Men derudover handler snakken også om hans nye album fyldt med moderne protestsange.Jeg håber i nyder at lytte til afsnittet, bare halvt så meget som jeg nød at lave det. Gå fornøjelse, Christian.
8/7/20231 hour, 39 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Glenn Bech

Afsnit 516 Glenn Bech! Glenn er forfatter og manden bag bogen "Jeg anerkender ikke længere jeres autoritet". Derudover er han psykolog, uddannet fra Forfatterskolen, modtager af Blixenprisen for årets roman - Kort sagt er Glenn en talentfuld forfatter med noget imellem ørerne."Jeg anerkender ikke længere jeres autoritet" har genren Manifest og er blevet beskrevet som "et slagkraftigt kampskrift, der med brændende indignation, humor og sårbar skrøbelighed revitaliserer klassekampen for de glemte" - Og det er nok, kort sagt, hvad den er. I dagens ekstra lange afsnit snakker Glenn og jeg selvfølgelig om hans bog, men traditionen tro bevæger os fra hans opvækst i Horsens til Andrew Tate og fra rotteforsøg til klassekamp.Gå fornøjelse, Christian.
8/3/20232 hours, 14 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Casper Drømme

Afsnit 515 Casper Drømme. Casper er influencer... eller rettere sagt er han måske en slags moderne madanmelder - Du kender ham sikkert fra Instagram, TikTok, YouTube eller hvor du ellers ser dine kortformat-videoer. Her ser du bl.a. Casper, som sidder i sin bil og spiser alt fra en hidsig durum med rødkål og hummus til en tung kanelsnegl der får madtrolden til at rive dig helt ned i kælderen, og siger sin famøse tagline "Lad os se hvad den kan". I dagens afsnit er vi med Casper ude og lave en video samtidig med at vi optager et "Hva så?!"-afsnit. Gå fornøjelse, Christian.
7/31/20231 hour, 29 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Katerina Pitzner

Afsnit 514 Katerina Pitzner! Katerina er diamanthandler og du kender hende måske som Diamantdronningen fra Diamantfamilien på TV2. Men det pseudonym er hun bestemt ikke kommet sovende til, for i dagens afsnit fortæller Katerina bl.a. om hendes første oplevelse med en diamant som 17-årig, stort og småt på det internationale diamantmarked og en smagsprøve på alt hvad der er værd at vide om diamanters klarhed, karat og farve. Dagens afsnit er dog ikke kun diamantorienteret, da Katerina hele sit liv har været stærkt optaget af spiritualitet og clairvoyance. Alt det og meget mere i denne torsdags "Hva så?!". Gå fornøjelse, Christian.
7/27/20231 hour, 39 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Anders Blichfeldt

Afsnit 513 Anders Blichfeldt. Anders er musiker og du kender ham sikkert som frontmand i Big Fat Snake, eller fra hans solokarriere af eget navn. Dagens afsnit handler selvfølgelig meget om hayday'en i Big Fat Snake med bl.a. kæmpehittet Bonsoir Madame, men lige så meget handler dagens snak om årene efter - Hvad så nu? I samme sindelag som i Pharfar II-afsnittet (afsnit 509) snakker vi om hvordan man er som menneske og kunstner i efterskælvene af en kæmpe karriere. Anders er lige så sympatisk som han er interessant, hvilket ingen kan være i tvivl om efter dagens afsnit. Gå fornøjelse, Christian.
7/24/20231 hour, 16 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Michelle Gatting

Afsnit 512 Michelle Gatting! Michelle er professionel racerkører og har stribevis af løb bag sig, bl.a. Le Mans. I dagens afsnit fortæller Michelle om hvordan det er at leve af motorsport, jagten på sponsorere, frygten for el-motorer og køresimulatorer men også hvordan det er at være kvinde i en mandsdomineret sport. Michelle kører for Iron Dames, hvilket ikke kunne være mere passende - For hun er en ægte go-getter lavet af stål, hvilket dagens afsnit på ingen måde lægger skjul på! Gå fornøjelse, Christian.
7/20/20231 hour, 28 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Peter Hummelgaard Thomsen

Afsnit 511 Peter Hummelgaard Thomsen. Peter er vores justitsminister, men han er også min gamle klassekammerat. Dagens snak skyder derfor frem og tilbage mellem Peters liv på borgen og gamle dage på Amager. I dagens afsnit vil du finde at vores justitsminister ikke kun er god til at skabe tryghed, sikkerhed, lov og ret i Danmark - Han er også god til at parere vaccineskepsis, politikerlede og retoriske kamikaze-angreb. Jeg håber i nyder at lytte til dagens samtale, bare halvt så meget som vi nød at have den. Gå fornøjelse, Christian.
7/17/20231 hour, 25 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

Hva så?! forklarer alt - Robert Oppenheimer; atombombens fader del 1

Jeg kunne godt tænke mig af give jer en smagsprøve… eller en “lytte-prøve” af Hva så?! Forklarer alt, som er min anden naturvidenskabs podcast, hvor jeg snakker med forskere, videnskabspersoner og generelt folk der er meget klogere end mig. I første del af mit to-dels specialafsnit, produceret i samarbejde med UIP snakker vi om atombombens fader; Robert Oppenheimer. Vi udforsker tiden op til atombombens skabelse, videnskaben bag, 1930'ernes politiske landskab og fænomenet 'Big Science'. Heldigvis har vi i disse afsnit hele tre eksperter, nemlig lektor Troels Christian Petersen, professor Mikkel Vedby Rasmussen og lektor Casper Andersen. Tag med os på denne fascinerende rejse ind i en vigtig del af vores historie, som slutter med et brag. Gå fornøjelse, Christian.
7/16/202327 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Albert Rosin Harson

Afsnit 510 Albert Rosin Harson! Albert er skuespiller og selvom han kun er 21 år, så har han spillet skuespil snart halvdelen af sit liv. Du kender ham muligvis fra hans nyeste hovedrolle i Jomfruer fra rummet eller alle tre julekalendre om Tinka. Men udover at være skuespiller, så er Albert også kæmpe Hva så?!-lytter, hvilket faktisk skinner en del igennem i dagens afsnit. For jo selvfølgelig snakker vi om hvem han er, hvad han laver, hvor han er vokset op og hvad hans forældre lavet - Men snakken bliver en smule meta da Albert viser sig at have ekstremt stor kendskab til hele Hva så?!-universet. Albert er skøn, ikke kun i dit fjernsyn men også i dine hovedtelefoner - Og det vil du ikke være i tvivl om efter denne torsdags "Hva så?!". Gå fornøjelse, Christian.
7/13/20231 hour, 51 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Pharfar II

Afsnit 509 Pharfar! Pharfar er musiker, DJ, producer, sanger, rapper og meget, meget mere indenfor musikkens verden. Du kender ham sikkert, men lytter du til ham? For lidt ligesom sidst Pharfar var med i podcasten (afsnit 2), så går snakken bl.a. på hvordan det er ikke at være den mest lyttede danske kunstner længere, ikke at blive inviteret til alle DMA Awards mere - I bund og grund ikke at være "the shit" længere. Pharfar har og har haft en masse indre dilemmaer, som han har arbejdet på og med de seneste år, hvilket han bl.a. også fortæller om i dagens afsnit hvor vi også snakker om hans rolle i Operaen for tiden. Pharfar er, kort fortalt, en lige så god gåmakker som han var for 507 afsnit siden - Men det er selvfølgelig ingen overraskelse... Gå fornøjelse, Christian.
7/10/20231 hour, 25 minutes
Episode Artwork

Hva så?! - Gun-Britt Zeller

Afsnit 508 Gun-Britt Zeller! Gun-Britt er frisør, indehaver af hårplejeserien af eget navn, forretningskvinde og meget, meget mere. Dagens afsnit er ekstra langt, for det er også et ekstra specielt afsnit - Fordi Gun-Britt kom super meget på mig; trods at hun er i start-70'erne er hun vidende, vis, klog, interessant, spændende, fortællende, lyttende og alle mulige andre tillægsord, der alligevel ikke helt kan dække hvor fantastisk en gåmakker Gun-Britt egentlig var. Vi snakker om alt fra hendes opvækst, hendes vej ind i hendes branche, hendes forhold til sine forældre - Men også døden, tro og kærlighed på godt og ondt... Gå fornøjelse, Christian.
7/6/20232 hours, 39 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Niels Olsen

Afsnit 507 Niels Olsen. Niels er skuespiller og du kender ham sikkert fra Ørkenens Sønner, Den Eneste Ene, Far til fire eller far nogle af hans andre mange, mange film-, serie- og revyoptrædener. Niels har i årtier været en lige så dygtig skuespiller som en han er en sjov komiker - Og netop dette handler meget af vores snak om i dag; hvordan har man så mange bolde i luften i så mange år? Hvordan er dynamikken egentlig i Ørkenens Sønner? Hvad er Niels' egen skriveproces? og meget, meget mere... Jeg håber i nyder at lytte, bare halvt så meget som vi nød at snakke i denne mandags meget ventede og meget efterspurgte Hva så?!-afsnit. Gå fornøjelse, Christian.
7/3/20231 hour, 20 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Anders Hemmingsen

Afsnit 506 Anders Hemmingsen! Anders er, som han selv siger, influencer. Anders har nemlig en stor indflydelse, ikke kun på sine sindssygt mange følgere, men efterhånden også hele Danmark - For en 1/5 af os alle sammen følger ham på Instagram. I dagens afsnit kommer vi bag om den meget offentlige profil, ind til den ellers mediesky Anders Hemmingsen. Anders er - uden overraskelse - et ekstremt rart menneske; hvilket det også viser sig at være nødvendigt at være, for at lave det han gør... Hvad står der i hans "bibel" for hans instagramprofil? Hvilket indhold bliver sorteret fra? Hvor mange skriver ind hver dag? Har han ansatte? Mange spørgsmål var, for mit vedkommende, uvist - Indtil de dagens afsnit.Rigtig gå fornøjelse, Christian.
6/29/20231 hour, 27 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Julie R. Ølgaard II

Afsnit 505 Julie R. Ølgaard! Julie er skuespiller og ny udklækket instruktør, da hun er biografaktuel med sin nye thriller "Englemageren". Dagens afsnit er en film-ekstravaganza, da vi fra start til slut, hele samtalen igennem, snakker om film; filmskabelse, filmklipning, filmfinansiering, filmseere, filmfilmning osv., osv.... Og selvom der løbet meget vand under broen siden Julie sidst var gåmakker (afsnit 52), så er stemningen, den gode energi og lattermildheden heldigvis stadig intakt, her 5 år senere.Gå fornøjelse, Christian
6/26/20231 hour, 35 minutes
Episode Artwork

Hva så?! - Mads Knarreborg

Afsnit 504 Mads Knarreborg. Mads er skuespiller og har i over tyve år lavet TV-serier, film, teaterforestillinger, dubbing og meget mere. Lige nu er han aktuel i Cirkusrevyen, hvilket vi bl.a. snakker om i dagens afsnit. Apropos; så er Mads nok også en af de mest omtalte personer i "Hva så?!", for ikke alene er han skuespiller, han er også en nær ven - Hvilket dagens afsnit i den grad bærer præg af. Hvis du har hørt mere end et par af de sidste 500 afsnit, har du måske hørt mig sige sætningen "Nårh, ham fra Hvide Løgne?" hver gang Mads er blevet nævnt - Og i dagens afsnit får vi endelig også historien om Mads' kickstart af hans karriere i TV3-serien "Hvide Løgne".Gå fornøjelse, Christian.
6/22/20231 hour, 36 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Joachim Kay Stender

Afsnit 503 Joachim Kay Stender. Joachim er marketingsmanager hos GranTurismo Cars, men du kender ham nok bedst fra YouTube og sociale medier, hvor han fortæller meget ærligt om biler. Han foretrækker f.eks. at starte med at fortælle om de 5 værste ting ved en bil. Og denne hudløst ærlige retorik er heldigvis fulgt med i dagens afsnit, hvor Joachim som et omvandrende leksikon, fortæller vidt og bredt om hvad der (ikke) kan, skal og bør køres i. Rigtig gå fornøjelse, Christian. Podcasten kan indeholde reklame.
6/19/20231 hour, 29 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Dennis Ravn

Afsnit 502 Dennis Ravn! Dennis er radiovært på NOVA. Derudover er han også en af mine første rigtige kollegaer, da vi i midten af 00'erne lavede "Freak Show" på The Voice. Udover at dagens afsnit er fyldt med anekdoter, så er de anekdoter oven i købet formidlet af et ekstremt mikrofonvant menneske - Hvilket er her de 27 års erfaring i radio, som Dennis har, virkelig kommer til udtryk Dennis har de sidste 10 år kunnet skrive vært på GO'NOVA på CV'et, men i dag kan han også, langt om længe, skrive gæst i "Hva så?!". Jeg håber i nyder at lytte bare halvt så meget som vi nød at snakke. Gå fornøjelse, Christian.
6/15/20231 hour, 20 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Lars Seier Christensen

Afsnit 501 Lars Seier Christensen. Lars er stifter og tidligere direktør af online-banken Saxo Bank. Og udover at være investor, entreprenør og forretningsmand, så er han også medejer af både Geranium og Alchemist. Det er derfor helt naturligt at dagens afsnit tager udspring fra Lars' karriere og vejen dertil - hvilket bl.a. indebærer at åbne en bar i Spanien som ung - Men derimod drejer samtalen sig også over i simulationsteorien og i det lidt mere nysgerrige hjørne af verdenen... Gå fornøjelse, Christian.
6/12/20231 hour, 24 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Jason Watt

Afsnit 500 Jason Watt. Jason er racerkører og har hele sit liv beskæftiget sig med motorsport, på den ene eller den anden måde. I 1999 blev Jason lam fra brystet og ned i forbindelse med en motorcykelulykke, hvilket både ødelagde hans førlighed og hans muligheder for at køre Formel 1 - Som ellers lå i kortene op til uheldet. Det snakker vi bl.a. om i dagens afsnit. Men på trods af at vi er i bil og selvom dette er afsnit 500 (og nok den andenstørste milepæl frem til og med afsnit 1000) så er alt som det plejer - Samtalen går i øst og vest, lige efter planen. Gå fornøjelse, Christian.
6/8/20231 hour, 53 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Rune Rask

Afsnit 499 Rune Rask! Rune er musikproducer og dannede i 1997 gruppen "Suspekt" sammen med Orgi-E og Bai-D... and the rest i history. Siden da, har den Albertslund-baserede gruppe nemlig haft udsolgte shows, guld- og platinplader og tusindvis af dedikerede fans. Men Runes succes har ikke kun figureret indenfor Suspekt, hvilket han bl.a. fortæller om i dagens afsnit. Som musikproducer i ind- og udland er hans diskografi nemlig et kæmpe tæppe, vævet af de fineste silketråde i form af verdensomspændende megahits. Lige så imponerende som hans bagkatalog og karriere er, lige så rolig og kalibreret et menneske er Rune - Hvilket dagens afsnit er et fantastisk bevis på. Gå fornøjelse, Christian.
6/5/20231 hour, 24 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Pelle Emil Hebsgaard

Afsnit 498 Pelle Emil Hebsgaard. Pelle er skuespiller, musicalperformer, dubber, speaker, TV-vært, motion capture-kunstner og meget, meget mere. Pelle er egentlig uddannet musicalperformer fra Det Danske Musicalakademi, men hans karriere har, tydeligvis, forgrenet sig i alle mulige retninger. Det snakker vi bl.a. om i dagens afsnit; Hvordan man som performer skaber sin egen karriere, når man har en baggrund i musicals. Derudover handler snakken også meget om, hvor Pelle er i sit liv; 30'erne, ny far, venner, kalendre, arbejde osv. Pelle er lige så energisk i dagens afsnit, som han er i dit fjernsyn og på de skrå brædder. Gå fornøjelse, Christian.
6/1/20231 hour, 16 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Mick Øgendahl III

Afsnit 497 Mick Øgendahl! Igen, igen, igen - Dette er den første "3'er" i Hva så's historie, men det betyder ikke at der er mindre at snakke om; tværtimod! For sidst Mick var med på en gåtur (afsnit 320) var det et lille kig ind i det maskinrum, hvor vores jokes og arbejdsgange kommer fra - Nu er vi begge ved at skrive til show, så begge vores maskiner kører på alle cylindere. Hans kommende show hedder "Bad Boy" og ryger af stablen i foråret 2024. Jeg håber at i, for tredje gang, nyder at høre mig og Mick's samtale, bare halvt så meget som vi nød at have den. Rigtig gå fornøjelse, Christian.
5/29/20231 hour, 27 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Niki Topgaard

Afsnit 496 Niki Topgaard. Niki er YouTuber og har millioner af visninger og over 325.000 følgere på YouTube. Ligesom YouTube selv, har Niki en bred vifte af indhold på sin kanal, men fællestrækkene er at de fleste af dem er sketch-bårne og comedy-baseret. Dette snakker vi selvfølgelig en del om i dagens afsnit, da det er lige så sjældent som det er spændende at se en selvkørende indholdsskaber, med så stort et talerør, der oven i købet laver comedy. Men Niki er ikke kun besat af at skabe underholdning, han er også besat af at forbruge det, for Niki er nemlig en kæmpe filmnørd! Alt dette, og meget mere, i dagens afsnit af "Hva så?!". Gå fornøjelse, Christian.
5/25/20231 hour, 25 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Mikkel Klint Thorius II

Afsnit 495 Mikkel Klint Thorius. Mikkel er standupkomiker! Sidst vi gik (afsnit 170), var LIGE efter pressemødet d. 6. april 2020, så snakken handlede selvfølgelig meget om dens indflydelse på vores branche. Men spoler vi frem til i dag, har vi en anden begivenhed der også har påvirket vores branche - Nemlig lukningen af TV 2 Zulu, hvilket vi bl.a. snakker om i dagens afsnit. Denne mandags "Hva så?!" er i bund og grund et ægte komiker-afsnit; firmajobs, ChatGPT og Mikkels insisteren på ikke at spise sit eget sæd på kamera er blandt dagens emner. Gå fornøjelse, Christian.
5/22/20231 hour, 28 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Kristian Gintberg

Afsnit 494 Kristian Gintberg! Kristian er TV-vært og du kender ham måske fra Ramasjang Mysteriet. Og lige præcis rollen som TV-vært, er også hvad meget af dagens afsnit handler om, her deler vi erfaringer fra foran vs. bag kameraet, fra Aarhus vs. København og fra gode vs. knap så gode oplevelser. Kristian er heldigvis lige så empatisk og skønt et menneske bag kameraet som foran, så dagens samtale roder naturligvis sine lange fingre rundt i hele emneskuffen og nærstuderer hvad end den finder. Gå fornøjelse, Christian.
5/18/20231 hour, 26 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Camilla Boraghi

Afsnit 493 Camilla Boraghi! Camilla er journalist og du kender hende sikkert som den udsendte rapporter på Tæt På Sandheden. Men det vil snart være en saga blot, for Camilla stopper nemlig på det ugentlige og ekstremt populære satireprogram, for at komme over på Ekstra Bladet til juni. Dette er, forståeligt, med et tungt hjerte, hvilket Camilla bl.a. snakker om i dagens afsnit. Men traditionen tro går snakken i øst og vest; medielede, DR's talenthold og Camillas oplevelser med angst er også på bordet i denne mandags "Hva så?!". Gå fornøjelse.
5/15/20231 hour, 46 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Jacob Jørgsholm

Afsnit 492 Jacob Jørgsholm. Jacob er kok og iværksætter og manden bag bl.a. Feed Bistro, som han startede som 20-årig. I Feed Bistro er også hans YouTube-køkken, hvor han laver mad med spændende mennesker. Dagens afsnit handler både om livet som restauratør på godt og ondt, hans rejse ud i verden med drømmen om at blive kok og hans hjemvenden igen, der ledte til at han startede sit eget sted. Jacob er én af de heldige, der har fundet sit kald tidligt; Og det klæder ham virkelig - Hvilket uden tvivl skinner igennem i dagens afsnit af "Hva så?!". Gå fornøjelse, Christian.
5/11/20231 hour, 28 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Vercinger

Afsnit 491 Vercinger! Vercinger er YouTuber. Om ikke du, så har du måske en søn eller en niece der har set Vercinger spille alt fra Among Us til Star Wars og Roblox til GTA. Men selvom dagens afsnit også handler om de forskellige virtuelle verdener Vercinger dykker ned i, handler det lige så meget om den nye verden Ejvind (Vercingers borgerlige navn) er gået ind i. For hvordan griber man en karriere, i så relativt nyt et felt som YouTube er, an? Hvorfor starter man med at filme sig selv spille computerspil? Dette og meget mere fortæller Vercinger os om i denne mandags "Hva så?!". Gå fornøjelse, Christian.
5/8/20231 hour, 23 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Thomas Warberg II

Afsnit 490 Thomas Warberg. Sidst Warberg var med i Hva så?! (Afsnit 172) snakkede vi meget stand-up-nørdet og joke-teknisk. Og her, over 3 år senere, har intet ændret sig på den front. Men noget der har ændret sig, er at Warberg har fået en søn, hvilket dagens afsnit i den grad også handler om. Derudover er han aktuel med sit femte onemanshow: "Du har det ikke fra mig". Thomas er stadigvæk en af de skarpeste knive i comedyskuffen og hans indpakningsfrie umiddelbarhed skinner endnu engang igennem på podcast såvel som på scenen. Gå fornøjelse, Christian.
5/4/20231 hour, 47 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Casper Christensen

Afsnit 489 Casper Christensen. Casper er en af de helt store komikere, manuskriptforfattere, TV-værter, radioværter og personligheder vi har herhjemme. Om du kender ham fra Langt fra Las Vegas, Tæskeholdet, Mandrillen, Husk lige tandbørsten eller Klovn, så har vi alle én Casper vi kan huske. For Casper er mester i at lægge sit liv og sin person om - Hvilket vi bl.a. snakker om i dagens afsnit. Caspers bidrag til den danske underholdningsindustri har slået bølger i vandene i flere årtier - og kommer uden tvivl til at slå i mange årtier endnu. Og efter dagens afsnit, kan du muligvis blive lidt klogere på hvorfor. Går fornøjelse, Christian.
5/1/20231 hour, 29 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Claudia Rex

Afsnit 488 Clauda Rex! Claudia er ekstremt mange ting... Overordnet set er hun nok iværksætter, men deri ligger der altså radiovært, tøjdesigner, virksomhedsstifter og tidligere danser i Vild Med Dans. Sidstnævnte snakker vi selvfølgelig om i dagens afsnit; Hvorfor stoppede hun pludselig? Og hvordan startede hun egentlig til at begynde med? Claudia har haft fingrene i mange ting og insisterer på at lave det, hun synes er sjovt - Hun er en sand blæksprutte, hvilket heller ikke ligger langt fra hendes passion for dykning. Hvilket vi selvfølgelig også runder i denne torsdags "Hva så?!". Gå fornøjelse, Christian.
4/27/20231 hour, 16 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Hva så - Rasmus Walter

Afsnit 487 Rasmus Walter. Rasmus er sanger og du kender ham sikkert som manden bag bl.a. "Endeløst" og "Dybt Vand". Han er kendt for sine nærværende og personlige sange - og heldigvis rækker disse kvaliteter også ud over musikken, for Rasmus er en lige så karismatisk en gemyt af som på scenen, hvilket dagens afsnit ikke lægger skjul på.Vi snakker om alt fra forældreskab til at blive kasseret til session og karrieresucceser til vigende hårgrænser. Jeg håber i nyder dagens gåtur, bare halvt så meget som vi nød at gå den. Gå fornøjelse, Christian.
4/24/20231 hour, 24 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Emil Goll

Afsnit 486 Emil Goll! Emil er forsanger i Scarlet Pleasure; trioen der bl.a. er kendt for "Deja Vu", "Windy" og "What A Life" fra den oscarvindende "Druk". Men selvom dagens afsnit selvfølgelig handler om Emil og Scarlet Pleasures op- og nedture og kreative processer, handler afsnittet - vanen tro - også om alt muligt andet. Vi snakker om Emil's nyeste rolle som far, vores respektive branchers overlap, kunstig intelligens og meget, meget mere. Dagens samtale går derfor i øst og vest, imens vi bare går fremad - hvilket jeg håber i vil tage godt imod. Gå fornøjelse, Christian.
4/20/20231 hour, 31 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Nikolaj Jacobsen

Afsnit 485 Nikolaj Jacobsen. Nikolaj er landstræner for det danske håndboldherrelandshold og har derfor været en af de bærende kræfter for de danske VM- og EM-titler i håndbold. Udover hans talent for at føre både klubber og landshold til succes, er han kendt for sin taktiske og erfarede viden samt evne til at motivere og udvikle spillere. Det snakker vi bl.a. om i dagens afsnit, hvor Nikolaj f.eks. drager paralleller mellem håndbold og skak. Jeg håber i nyder at lytte til dagens afsnit, bare halvt så meget som jeg nød at gå den. Gå fornøjelse, Christian.
4/17/20231 hour, 5 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Marcus Dib Jensen

Afsnit 484 Marcus Dib Jensen. Marcus er formand for LGBT-foreningen Dansk Regnbueråd, en anti-woke forening der bl.a. mener at der kun er to køn og at kønsskifte til børn skal stoppes. Marcus er selv transseksuel, eller med hans egne ord; en kvinde der lever som mand. Udover Dansk Regnbueråd er han også YouTuber under navnet "The Offensive Tranny". Marcus og Dansk Regnbueråd går ind for at beskytte børn for wokeness og kønsskifte, hvilket meget af dagens afsnit handler om. Marcus går aldrig på kompromis med eller lægger fingre imellem hvad han mener om status quo i kønsdebatten eller den politiske tidsånd - Heller ikke i dagens afsnit.Gå fornøjelse, Christian.
4/13/20231 hour, 6 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

Hva så - Mads Grundahl

Afsnit 483 Mads Grundahl! Mads er eventyrer, foredragsholder, TV-vært på eget program "Mads til grænsen" og generelt nok bare et nysgerrigt menneske. Mads har oplevet mere af vores planet, end de fleste kan prale af - Både på godt og ondt... For selvom han i dagens afsnit snakker om hvordan han nedbryder sine egne og andres fordomme om mennesker og steder rundt om i verden, ved at tage ned, besøge og opleve kulturer, så fortæller han også om hvilke konsekvenser hans eventyrlyst er kommet med og af. Dagens ekstra lange udsendelse giver knuder i maven, både af grin og ubehag - For Mads har gjort hvad han kunne, for at få oplevelsen af at være menneske og alt hvad det indebærer. Men det vil jeg lade ham fortælle om i denne mandags "Hva så?!". Gå fornøjelse, Christian.
4/10/20232 hours, 3 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Jan Lehrmann

Afsnit 482 Jan Lehrmann. Du kender sikkert Jan fra Løvens Hule, hvor han i fire sæsoner sad som løve og investerede. Derudover er han erhvervsleder, bestyrelsesforman for Normal og stifter af bl.a. BilBasen. I Løvens Hule kunne Jan godt fremstå lidt afventende og stoisk, ikke kun i sine investeringer, men også i sin person - Dette billede bliver dog hurtigt pillet ned efter dagens afsnit. For Jan er lige så snakkesalig og humoristisk som han er entreprenant og intelligent - Hvilket ingen kan være i tvivl om efter dagens afsnit, hvor vi bl.a. snakker om virksomhedsdrift og glæden ved at møde ind mandag morgen.Gå fornøjelse, Christian.
4/6/20231 hour, 11 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Elisa Lykke

Afsnit 481 Elisa Lykke! Elisa er, blandt meget andet, vært på podcasten "Fantasier", en podcast om at aftabuisere sex og udforske vores inderste lyster. Det at behandle og snakke om kødeligheden er ikke Elisa fjernt, for hun er nemlig også kvinden bag, for syvende gang, en samling sexnoveller skrevet af forskellige kendte danskere - "Kvindefantasier". Så dagens snak bevæger sig selvfølgelig over mod noget af det mest naturlige i verden - Sex. Et emne som sjældent er blevet berørt her i "Hva så?!". Elisa er frisk, interessant, lytbar og energisk - Også i dagens afsanit! Hvilket uden tvivl kan mærkes på den anden side af de regnvåde nakkebøjlemikrofoner. Gå fornøjelse, Christian.
4/3/20231 hour, 22 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Christian Einshøj

Afsnit 480 Christian Einshøj. Christian er dokumentarist og manden bag "Bjergene", en modig film om Christians familie og to voksne brødre, der sammen bryder isen og dykker ned i familiens fortid, for endelig at nå ind til hinanden, fortalt igennem 30 års hjemmevideoer. Dokumentaren beretter om familiens store tragedie, der indtraf for 25 år siden. Den tragedie farver stadig familien og de tre brødre, der er spredt fra hinanden og har hver sin livsfortælling. De kan ikke finde ud af at tale sammen, disse tavse og nu voksne mænd, og hver gang der opstår problemer flytter de eller flygter de. Naturligvis tager dagens samtale udgangspunkt i "Bjergene", men traditionen tro, går snakken i øst og vest. Jeg håber i nyder dagens snak, bare halvt så meget som jeg nød Christian Einshøjs dokumentar - "Bjergene". Gå fornøjelse, Christian.
3/30/20231 hour, 35 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Morten Kirckhoff

Afsnit 479 Morten Kirckhoff! Morten er eventyrer, TV-vært og iværksætter. Du kender ham måske fra "Nul stjerner" hvor han, med Jan Elhøj, drager på ekstremt utraditionelle rejser. Og lige netop rejser er omdrejningspunktet for dagens snak - Morten er nemlig yderst berejst. Men hvis man kigger i hans pas, er det ikke de ellers gængse rejsedestinationer som Las Palmas og Mallorca man ser, det er nærmere eksempelvis Kina, Kazakhstan, Burj Al Babas og mange, mange flere... Gå fornøjelse, Christian.
3/27/20232 hours, 2 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Mek Pek

Afsnit 478 Mek Pek! Mek er musiker, sanger, trompetist, entertainer og meget, meget mere... Han har optrådt i mange forskellige konstellationer; "Mek Pek & The Allrights", "Mek Pek Party Band", "Mek Pek og Habbasutterne" og så punkbandet "Lost Kids". På trods af at mange måske kender Mek Pek som en der spiller musik til børn, så er det ikke så meget det, dagens afsnit handler om. Vi snakker nemlig meget om den side af Mek, som de fleste nok ikke kender, nemlig hans tid som punkmusiker og hans turnéer med Kim Larsen. Jeg håber i nyder at lytte til afsnittet, bare halvt så meget som vi nød at lave det. Gå fornøjelse, Christian.
3/23/20231 hour, 6 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Kenneth Bager

Afsnit 477 Kenneth Bager! Kenneth er DJ og hele den danske producer/DJ-kulturs godfather. Han er overordnet set en musikalsk, connoisseur, visionær og entreprenør. I dagens afsnit fortæller han bl.a. om hvordan hans evne til at tro på de projekter andre ikke tror på, har været kilden til hans succes - Hvilket er en teori hans bagkatalog kun støtter op om. For det er næsten nemmere at liste de musikalske projekter fra Danmark de sidste 25 år han ikke har haft en finger med i. Men det er ikke kun i norden at Kenneth er en legende, hans navn ringer nemlig klokker hele vejen ned til bl.a. Ibiza. Men alt, og meget mere, kan i høre om, i dagens afsnit af “Hva så?!”. Gå fornøjelse, Christian.
3/20/20231 hour, 12 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Henrik Qvortrup

Afsnit 476 Henrik Qvortrup. Henrik er tidligere chefredaktør på både Ekstra Bladet og Se & Hør, samt politisk kommentator og den ukronede opfinder af udtrykket “spindoktor” i forbindelse med hans tid som spindoktor for Anders Fogh. Henrik har de sidste 20 år været en omnipresent skikkelse i medieverdenen og til tider også i selve medierne. Han fik selv en tur på forsiderne for år tilbage i forbindelse med Se & Hør-sagen. Dette snakker vi selvfølgelig bl.a. om i dagens afsnit, samt hans tidligere folkebestemte rolle som “ond”, hans tid som spindoktor og meget, meget mere. Jeg håber i nyder dagens afsnit bare halvt så meget som vi nød at lave det. Gå fornøjelse, Christian.
3/16/20231 hour, 20 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Bille August

Afsnit 475 Bille August! Bille er filminstruktør. Hvis hans navn, imod alt forventning, ikke siger dig noget - Så gør hans film helt sikkert. Han er nemlig manden bag "Zappa", "Pele Erorbreren", "Den Gode Vilje" og senest den biografaktuelle "Kysset". Dagens snak snor sig selvfølgelig om hans seneste film, men i samme sving også om hans arbejdsproces; kreativt som praktisk. Bille holder alt fra Oscars- til Bodil- til Den gyldne palme og Robertpriser og er en sand hall of famer inden for sit fag, både i- og udland. Dagens afsnit er altså derfor en safari igennem en superstjenes jungle af et helt livs arbejde - og så endda med ham selv som guide. Gå fornøjelse, Christian.
3/13/20231 hour, 4 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Mattias Kolstrup

Afsnit 474 Mattias Kolstrup. Mattias var frontmand i bandet Dúné og er nu soloartist under eget navn. Naturligvis snakker vi meget om Dúné, som han har været en del af det meste af sit liv; hvorfor er de på pause og ikke opløst? Hvad betyder "Dúné"? Hvordan var de lige ved at hedde "Robot Inc."? Og meget, meget mere... Derudover snakker vi selvfølgelig også om hans nye eventyr som soloartist og hans planer, håb og drømme med det. Men lige som sin hustru, Drew Sycamore, er Mattias så velovervejet og interessant et menneske at snakken går i øst og vest - Lige præcis som den skal.Gå fornøjelse, Christian.
3/9/20231 hour, 32 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Jeanette Ottesen

Afsnit 473 Jeanette Ottesen. Jeanette er tidligere elitesvømmer og både europa- og verdensmester. Jeanette er et ekstremt dedikeret menneske, både i og uden for sporten, hvilket bl.a. er et emne vi snakker om i dagens afsnit. Jeanette fortæller både om sin karrieres op- og nedture, hendes mesterskaber og hendes kampe med et system der burde hjælpe hende, men indimellem har skadet hende og hendes kolleger mere end de har gavnet. Selvom Jeanette har bevist at hun kan trives i et ekstremt forventningspres, var dette heldigvis ikke det hun mødte i dagens afsnit - Hvilket der er kommet en ekstrem god snak ud af, om selvdisciplin, forældreskab og karrierer. Gå fornøjelse, Christian.
3/6/20231 hour, 11 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Thure Lindhardt

Afsnit 472 Thure Lindhardt. Thure er skuespiller og du kender ham måske fra 'Broen', 'Flammen og Citronen' eller 'Blå mænd'. Thure brænder ikke alene for skuespilfaget, han brænder også for kunst og dannelse samt formidlingen af den. Derfor er dannelse selvfølgelig et af de første emner vi bl.a. snakker om i dagens afsnit - Men derudover er dagens afsnit et helt klassisk 'Hva så?!'-afsnit; snakken er levende, den går sin egen vej imens vi følger efter den i vores eget tempo, hele vejen igennem Frederiksberg Have. Jeg håber i nyder at lytte, lige så meget som vi nød at snakke. Gå fornøjelse, Christian.
3/2/20231 hour, 16 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Thomas Just Sørensen

Afsnit 471 Thomas Just Sørensen. Årets første forskerafsnit; Thomas er professor i kemi ved Københavns Universitet og så kender du ham måske fra "Hva så?! forklarer alt"-podcasten, hvor han hjælper os igennem det periodiske system søjle for søjle. I dagens afsnit handler det dog ikke så meget om det periodiske system som det handler om hans forskning i de sjældne jordarter på University of Oxford, den slagne vej gennem uddannelsessystemet og generel vidensformidling. Jeg håber i nyder at lytte til dagens afsnit, bare halvt så meget som vi nød at lave det. Gå fornøjelse, Christian.
2/27/20231 hour, 25 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Lisbeth Østergaard

Afsnit 470 Lisbeth Østergaard! Lisbeth er influencer og TV- og radiovært. Hun har været vært på alt fra P3 til The Voice, og Go' Morgen Danmark til det hedengangne TV2 Radio. Lisbeth har været mange udsendelsers ansigt, hvilket dagens afsnit også handler mest om; fra Lisbeth på 16 på Silkeborg Radio, hendes nervesammenbrydende første TV-job på Zulu Djævleræs og hendes egen "udsendelse" på de sociale medier. Lisbeth ville gerne være Line Baun Danielsen når hun blev stor, og i dagens afsnit løfter hun sløret for om den drøm gik i opfyldelse. Gå fornøjelse, Christian.
2/23/20231 hour, 11 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Drew Sycamore

Afsnit 469 Drew Sycamore. Drew er sanger og musiker, og hvis du ikke kender hende fra "I Wanna Be Dancing" eller "Perfect Disaster", så kender du hende sikkert fra "45 Fahrenheit Girl". Drew har de seneste år dukket frem over alt, både i radioen, på dansegulvet eller som vinder af P3-prisen. Her vandt hun for hendes "Stjernekvalitet" - Hvilket dagens afsnit kun bekræfter at hun ikke alene besidder, men også ejer. For dagens afsnit handler - selvfølgelig om Drew's karriere fra barnsben, til support for Alex Vargas, til hendes kæmpe ryk fremad de seneste år - Men også om selvudvikling, ego og hvordan Drew aktivt faktisk lever et godt liv. Rigtig gå fornøjelse, Christian.
2/20/20231 hour, 12 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Jes Dorph II

Afsnit 468 Jes Dorph. Jes er journalist og stadigvæk den nyhedsvært der var inde i mit fjernsyn, da jeg begyndte at se den slags. Sidste tur med Jes (afsnit 8) var i 2017 - Siden da er der sket meget, men nok mest for Jes. For afsnittet i dag handler om Jes' fyring fra TV 2 i januar 2021 som følge af anklager om seksuelle krænkelser i forbindelse med en ekstern advokatundersøgelse på tv-kanalen - Dagens afsnit handler derfor hovedsageligt om #MeToo. Gå fornøjelse, Christian.
2/16/20231 hour, 25 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Morten Albæk II

Afsnit 467 Morten Albæk. Morten er filosof, erhvervsleder og forfatter - Med sidstnævnte i mente, har han netop udgivet bogen "Falske sandheder i livet". En bog der stiller spørgsmålet om hvad det er for talemåder og normer i samfundet, der bidrager til, at så mange af os ender med at fortryde det liv, vi lever. Morten fortæller, i dagens afsnit, selvfølgelig om sin bog og sine overvejelser omkring den, men også hvordan han lever sit eget arbejdsliv, hvordan jeg burde gøre livet lettere for mine børn og hvilken rolle vi egentlig ville have i en zombie-apokalypse. Mens mange af os fortryder det liv, vi lever, har jeg dog ikke fortrudt at gå med Morten igen - Og i kommer uden tvivl ikke til at fortryde at lytte til ham. Gå fornøjelse, Christian.
2/13/20231 hour, 49 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Mette Blomsterberg

Afsnit 466 Mette Blomsterberg. Mette er konditor og restauratør - Men du kender hende nok fra fjernsynet i bl.a. "Det søde liv", "Den store bagedyst" og "Price & Blomsterberg". Mette er i sandhed et bombardement af ærlighed og humor, hvilket dagens afsnit er et digitalt bevis på - For indimellem en picninc, sauna- og vinterbadning byder dagens afsnit på to mennesker der ikke drøfter eller behandler emner, men snarere deler og vender dem. Jeg håber derfor at dagens afsnit er en lige så stor fornøjelse at lytte til, som det var at lave. Rigtig gå fornøjelse, Christian.
2/9/20231 hour, 24 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Hadi Ka-Koush II

Afsnit 465 Hadi Ka-Koush! Hadi er skuespiller, komiker, den ene halvdel af "Adam & Noah", nissen "Skir" og vært på "Natholdet" - Og dog... For Hadi overtog stafetten og værtsstolen i "Natholdet" i 2022, men programmet er blevet stoppet på ubestemt tid. Det affødte, i dagens samtale, en snak om, lige så meget hvordan det er at være i et TV-program, som det er ikke at være i et - samt overgangen derimellem. Men, som du nok har bemærket, er dagens program ekstra langt - Og det kommer måske af at vi i dagens afsnit har søgt ly for vejret i Podads' studie eller også handler det måske om at Hadi, ligesom sidst (afsnit 173), bare er en ovenud fænomenal samtalepartner. Gå fornøjelse, Christian.
2/6/20232 hours, 42 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Thomas Rode

Afsnit 464 Thomas Rode. Du kender ham måske som kok, enten fra fjernsyn eller fra hans 18 år på Kong Hans - Men det er ikke hans lange karriere i de fineste restaurantkøkkener Thomas plejer den dag i dag. Han er nemlig startet på et nyt kapitel i sit liv, både professionelt og privat, nemlig fysisk træning. Dagens afsnit er derfor en samtale, der åbner op for hvem Thomas er, hvem han er blevet og hvad der har gjort ham til den han er. For Thomas kan ikke prale af at have gået den slagne vej - Heldigvis! Gå fornøjelse, Christian.
2/2/20231 hour, 39 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Jakob Svendsen

Afsnit 463 Jakob Svendsen. Jakob er standupkomiker og den helt arbejdsomme af slagsen - Hvilket dagens afsnit også bærer præg af, for her går vi nemlig en tour de chambre på en håndfuld af københavns open mics i selve afsnittet. Imellem stoppene fortæller Jakob bl.a. om sin religion, sin tid som lærer og så nørder vi standup - Både som erhverv, branche og passion. Jakob er et lige så interessant og balanceret menneske, som han er en dygtig og skarp komiker - Hvilket ikke kan gå nogens næse forbi, efter denne mandags "Hva så?!".Gå fornøjelse, Christian.
1/30/20231 hour, 27 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Cecilie Frøkjær

Afsnit 462 Cecilie Frøkjær. Cecilie er journalist og TV-vært og lige så vel som hun er en af de mest kompetente, er hun også en af de mest erfarne. På CV'et skriver hun bl.a. dækning af talrige kongelige begivenheder, vært på Go' Morgen- og Aften Danmark, alle tænkelige live-begivenheder, debat-, bolig-, bog- og livsstilsprogrammer - med meget mere. I dagens afsnit får Cecilie bevist hvad der bl.a. gør hende til så god en interviewer, for indimellem indtager hun rollen og finder de helt rigtige spørgsmål, opfølgninger og segues, hvilket uden tvivl er primus motor for at dagens samtale blev så god, som den gjorde. Rigtig gå fornøjelse, Christian.
1/26/20231 hour, 55 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Esben Pretzmann

Afsnit 461 Esben Pretzmann. Esben er komiker og billedkunstner. Du stødte måske på ham første gang i Chris & Chokoladefabrikken, Drengene fra Angora, Rockerne, Live fra Bremen eller nogle af de mange, mange andre TV-ting han har lavet. I dagens afsnit snakker vi om hans optræden foran kameraet, hans forsvinden til Berlin og hans store passion - Billedkunst. Esben er lige så ærlig og umiddelbar som han er sjov og interessant - Hvilket uden tvivl skinner igennem dagens afsnit. Rigtig gå fornøjelse, Christian.
1/23/20231 hour, 33 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Lovestick

Afsnit 460 Lovestick! - Med det borgerlige navn Mark Falgren - Er trommeslager i Lukas Graham. Alene det at han er trommeslager sætter ild i en masse spørgsmål i lommen, men når Lovestick trækker nogle frem fra hans karrieres historie, byttes spøgsmålene hurtigt ud med måbende tavshed. I dagens afsnit fortæller Lovestick nemlig bl.a. om hans run-in med Rihanna, en fest i ASAP Rocky's køkken, deres rejse til Grammy Awards og verdens bedste nummer og meget, meget mere. Inden de mange anekdoter, får vi dog heldigvis historien der ledte op til det hele, lige fra han som barn spillede trommer i en fryseboks og senere dannede band med Lukas Graham. Rigtig god fornøjelse, Christian.
1/19/20231 hour, 16 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Jimilian

Afsnit 459 Jimillian! Jimillian er sanger, musiker og en af dem der nærmest altid har været der. For fra hans start i MGP i 2006 til hans platinsingler som "Slem Igen" og "Damer På Lager" til hans deltagelse og sejr i Vild med dans har han altid været til stede på den ene eller den anden måde. Og den tilstedeværelse, og glæde ved at være det, kommer ikke af ingenting; I dagens afsnit snakker vi nemlig om hans flugt med hans familie fra Albanien til Danmark, hans far som inspirationskilde og indflydelse og selvfølgelig om hvorfor Jimilian altid er i så godt humør. Gå fornøjelse, Christian.
1/16/20231 hour, 17 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Phie Ambo

Afsnit 458 Phie Ambo. Phie er dokumentarfilmsinstruktør og aktuel med dokumentaren "Organiseret Vildskab"; Hvor hun her har fulgt et strort 'rewilding' projekt i Danmark, som er et større område der skal genomdannes til vild natur. Men det er ikke kun bevarelse og genopretning af vild natur Phie har på dagsordenen - Kort sagt flyver hun aldrig, spiser ikke kød og deltager oftest til filmfestivaller gennem Zoom, alt sammen for klimaets skyld. Så naturligvis er dokumentaren "Organiseret Vildskab", hvordan vi redder verden og Phies livsstil dagens samtales omdrejningspunkt. Rigtig gå fornøjelse, Christian.
1/12/20231 hour, 23 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Mikkel Beha

Afsnit 457 Mikkel Beha. Mikkel er TV-vært, du kender ham måske fra både Go' Morgen- eller Go' Aften Danmark, men du kender ham helt sikkert fra Kurs mod fjerne kyster. Udover at være far til Emil Midé Erichsen, som var gæst nr. 423 i "Hva så?!", er han også søn af Troels Kløvedal - Og lige præcis familie er bl.a. et emne vi snakker meget om i dette afsnit. For Mikkel har tilbragt mere tid med sin familie end de fleste, og også under helt andre forhold end os andre! Jeg håber i nyder denne gåtur, bare halvt så meget som vi nød at have den.Gå fornøjelse, Christian.
1/9/20231 hour, 32 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Faustix

Afsnit 456 Faustix! Eller Morten Bangstrup Olsen, som er hans borgerlige navn, er DJ og producer. Han er, ude i verden, måske mest kendt for nummeret han lavede med bl.a. Diplo "Revolution". Men herhjemme er han foldet ud som mere end DJ og musikproducer; For Faustix er den her profil, der både er gift med Irina Olsen og er begge omdrejningspunkt realityshowet "The Olsens", udover det og at have været med i Vild Med Dans, er Faustix også en solid DJ der tourer landet rundt. Dagens snak svinger mellem både hvordan det er at være Faustix men også hvordan det er at være Morten. Jeg håber i nyder dagens snak.Gå fornøjelse, Christian.
1/5/20231 hour, 41 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Anders Breinholt II

Afsnit 455 Anders Breinholt! Sidste afsnit med Anders var i 2018 (afsnit 59), her snakkede vi bl.a. om Natholdet. Og selvom at der er sket meget over de sidste 4-5 år, så er en af de helt store omvæltninger nok, at Anders ikke er vært på Natholdet længere. Ydermere er han trådt ud af sit produktionsselskab, Pineapple Entertainment, og har efter en lang ferie i USA fundet ud af at han faktisk både skal og vil noget andet. Dette, og meget mere, kommer vi nærmere i dette 2023's første "Hva så?!"-afsnit. Gå fornøjelse, Christian.
1/2/20231 hour, 24 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Andreas Odbjerg II

Afsnit 454 Andreas Odbjerg. Sidste tur med Andreas udkom d. 31. maj 2021(afsnit 289) - Og hvis der er én karriere i Danmark der har været ekstraordinært værd at følge, så er det Andreas'. For siden da har hans karriere taget et kvantespring af astronomiske dimensioner; hans hit-single med Tobias Rahim - STOR MAND - er blevet spillet mere end 50 millioner gange, han er gået platin og har turneret landet rundt hele sommeren. Dagens afsnit er derfor en opfølgning på alt der er sket for Andreas siden sidst. Han er en one of a kind, som person, som musiker og som dagens gæst i "Hva' så?!". Gå fornøjelse, Christian.
12/29/20221 hour, 55 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

Hva så - James Price

Afsnit 453 James Price. James' CV er sammensat; der står nemlig både komponist, restauratør, kapelmester, TV-kok og meget mere. Det du kender ham bedst fra, er nok "Spise med Price" hvor ham og hans bror, Adam Price, har fejret deres fællesinteresse for madlavning på DR i årevis. Du kender ham måske også fra hans 22 år som kapelmester i Cirkusrevyen. Dagens afsnit starter med en gåtur i Tivoli og slutter med en ret i James' og Adams' restaurant - "Brdr. Price".Rigtig gå fornøjelse, Christian.
12/26/20221 hour, 31 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Cutfather

Afsnit 452 Cutfather! Cutfather er musikproducer, sangskriver, remixer og meget, meget mere. Du kender ham helt sikkert fra X-Factor, et par af de hundredevis af hits han har produceret eller måske for hans ikoniske grin. I dagens afsnit fortæller Cutfather os hvordan han blev interesseret i musikken, hvordan det hele startede som breakdancer, vinylmixer og udlandsture - Alle de små dele, der til sidst støbte den Cutfather vi kender i dag. Jeg håber i nyder at lytte til dagens afsnit, lige så meget som vi nød at lave det.Gå fornøjelse, Christian.
12/22/20221 hour, 10 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Laura Christensen

Afsnit 451 Laura Christensen! Laura er skuespiller og har et enormt langt CV prydet af danske film- og serieperler. Lige så vel som det føles at Laura altid har været på listen over danske skuespillere, må det også føles for Laura som om at hun altid har været det... og dog! For i dagens afsnit snakker vi bl.a. om at hun var barne- og ungdomsskuespiller lige indtil hendes "sabbatår" fra skuespillerverdenen, da hun startede i gymnasiet. Derudover snakker vi også om at hun, overraskende nok, ikke er uddannet skuespiller, på trods af at hun forsøgte på at blive det. Alt det, og meget mere, i denne mandags "Hva så?!".Gå fornøjelse, Christian.
12/19/20221 hour, 33 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Nicolas Dalby II

Afsnit 450 Nicolas Dalby! Nicolas er stadig en vaskeægte fighter - Både professionelt og personligt. Den sidste gåtur med Nicolas (afsnit 176) handlede meget om MMA; hvorfor kravler nogle i oktagonen? ville du vinde over en hund? hvor kigger man hen, når man står i ringen? Men selvom der selvfølgelig er MMA-relaterede spørgsmål og anekdoter, handler dagens afsnit mest om den fighter Nicolas også er uden for oktagonen. For Nicolas har netop holdt den længste pause i karrierens levetid, en alvorlig skade og store omvæltninger i privaten. Alt det, og meget mere, får Nicolas lov at fortælle om i denne torsdags "Hva så?!". Gå fornøjelse, Christian.
12/15/20221 hour, 23 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Alex Vargas

Afsnit 449 Alex Vargas. Alex er sanger, sangskriver og producer. Han har siden 2016 indtaget den danske musikscene med numre som "Solid Ground, "Shackled Up", "Howl" og mange, mange flere. I dagens afsnit snakker vi dog ikke så meget om den imponerende karriere han har skabt, men mere om vejen derhen. Skriveblokader, et liv i London og status quo på musikverdenen i 2022 er et udpluk af de emner, vi kommer forbi i dagens afsnit. Jeg håber i nyder at lytte til dette afsnit, bare halvt så meget som vi nød at lave det. Gå fornøjelse, Christian.
12/12/20221 hour, 44 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Victor Lander II

Afsnit 448. Victor Lander! Victor er stadigvæk standupkomiker, hvis ikke meget mere end før - For han har netop lige været aktuel med sit onemanshow "Weekend". Det dykker vi selvfølgelig ned i i dagens afsnit, samt Stormester, fremtidsdrømme, TV-erfaringer og meget, meget mere... Sidste snak med Victor (afsnit 312) var selvfølgelig lige så stor en fornøjelse som det var en succes, men disse II'ere har det med at gå et spadestik dybere - Hvilket jeg håber i kan mærke på den anden side af mikrofonerne. Gå fornøjelse, Christian.
12/8/20221 hour, 18 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Kathrine Kirk Muff

Afsnit 447. Kathrine Kirk Muff. Kathrine er direktør i LEGO House. LEGO House, Home of the brick, er en hyldest til den kreative leg og oplevelser for LEGO fans i alle aldre. Dagens afsnit foregår derfor naturligvis i LEGO House. Kathrine tager os igennem huset og viser alt fra det over 15 meter høje LEGO træ til det officielle LEGO Museum i kælderen. Kathrine har en lang historie hos LEGO og Kirk familien og på vores rejse igennem LEGO House fortæller hun om sin egen rejse hos LEGO. Gå fornøjelse, Christian.
12/5/20221 hour, 17 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Anne Bakland

Afsnit 446. Anne Bakland! Anne er standupkomiker, og selvom hun har 10 års jubilæum i år, føles hun alligevel som et nyt skud på stammen - Hun har i hvert fald braget frem i 2022, hvor hun netop har været aktuel med sit onemanshow "Bullshit". I dagens afsnit snakker vi bl.a. om hendes opvækst i Østervrå, standup, mobning, overvægt og meget, meget mere. Anne er en af de gode, både som menneske og som komiker - Så jeg håber at i nyder dagens afsnit, mindst lige så meget som vi nød at lave det. Rigtig gå fornøjelse, Christian.
12/1/20221 hour, 22 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Søren Sørensen

Afsnit 445. Søren Sørensen. Søren er tidligere F16-jagerpilot og har haft en lang karriere i flyvevåbnet. Derudover kender du ham måske fra podcasten "Flyvende Tallerken" eller "Op af Kaninhullet", hvor han, som ekspert, giver sit besyv med på knap jordnære emner. Men i stærk kontrast til indholdet i de podcasts han gæster, er Søren helt nede på jorden. Søren snakker rent ud af posen, når vi i dagens afsnit fokuserer på den 1% dårlige- og de 99% gode oplevelser i cockpittet på en F-16 i det danske flyvevåben. Gå fornøjelse, Christian.
11/28/20221 hour, 44 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Nikolaj Stokholm II

Afsnit 444. Nikolaj Stokholm! Sidste tur med Stokholm (afsnit 265) var i marts 2021 - Og spørgsmålet er vel om den kan toppes? Det kunne den! Den svære toer var ikke svær, for det er faktisk de færreste ting der er svære ved Nikolaj Stokholm. I dagens afsnit er han lige så åben, skarp og nærværende som man kender ham. Vi snakker om comedy som coping, forældreskab og meget, meget mere. Jeg håber, endnu engang, at i nød at lytte til os, lige så meget som vi nød at snakke med hinanden. Gå fornøjelse, Christian.
11/24/20221 hour, 43 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Casper Sobczyk

Afsnit 443. Casper Sobczyk. Casper er kok og hvis ikke du kender ham som kok på Go' morgen/aften Danmark eller hans restaurant, Capa, i hjertet af København - Ja så kender du ham nok fra sociale medier, hvor han bl.a. har en smørbøf-video med absurd mange millioner visninger. Casper fortæller i dagens afsnit om hvordan det er at starte en restaurant under en pandemi, hele hypen om wagyu og kobe-kød og hvordan det er at være en fiskekok der blev kendt på en bøf. Men vi snakker også om hans ADHD diagnose og udfordringerne ved at balancere et liv som kok med et liv som far. Gå fornøjelse, Christian.
11/21/20221 hour, 17 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Jacob Taarnhøj

Afsnit 442. Jacob Tårnhøj! Jacob er standup-komiker og har for nylig været aktuel med sit (næsten) første onemanshow; "Krøllehjern". Men udover at have krøller, en krøllet hjerne og evnen til ordspil, strækker hans tekniske kunnen sig langt, langt længere - Han er nemlig kendt for sin helt unikke og surrealistiske fortællestil, der har indtaget hele landet over de seneste år. I dagens afsnit snakker vi bl.a. om hans tur til Edinburgh for at optræde på engelsk imens vi går i Den Blå Planet. Jeg håber i nyder at lytte til denne torsdags ekstra lange afsnit, bare halvt så meget som vi nød at lave det. Gå fornøjelse, Christian.
11/17/20221 hour, 57 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Merete Mærkedahl

Afsnit 441. Merete Mærkedahl. Merete er skuespiller og du kender hende fra den biografaktuelle Fædre og mødre eller fra Badehotellet eller som Mette Frederiksen i cirkusrevyen. Men bag hendes talent på scenen ligger der bl.a. en uddannelse fra Skuespillerskolen ved Aarhus Teater og timevis af ansigtsaflæsning. For udover en personlig interesse for at læse folks udtryk ligger der selvfølgelig også en professionel interesse, i og med at hendes arbejde indebærer f.eks. at parodiere Mette Frederiksen i både gestik, talemåde og udtryk. Derudover snakker vi, i dagens afsnit, meget om vores fælles oplevelser med jalousi. Rigtig gå fornøjelse, Christian.
11/14/20221 hour, 21 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Benjamin Hav II

Afsnit 440. Benjamin Hav! Benjamin er stadig anmelderrost rapper, hvis endda ikke mere end ved sidste gåtur. For sidste tur med Benjamin (afsnit 214) var en gåtur i Field's hvor forældrerollen og hverdagslivet var meget i fokus - Her i anden omgang går vi ude ved ham og hans band, Familien's øvelokale hvor snakken, ligesom os selv, går et stykke længere... Men selvfølelig stadig på samme rolige og underfundige manér, for det kan næsten ikke være anderledes med Benjamin Hav. Rigtig gå fornøjelse, Christian.
11/10/20221 hour, 23 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Brian Lykke II

Afsnit 439. Brian Lykke. Brian er skuespiller, komiker og en af mændene bag r8Dio - Den fiktive radiostation af samme navn. Og lige præcis r8Dios hovedkontor besøger vi på et tidspunkt i dagens afsnit, imens vi snakker om det at blive ældre, podcasten som industri, urer og meget, meget mere. Brian er noget helt særligt indenfor dansk underholdning, radio og komik, hvilket ingen er i tvivl om efter denne gåtur nummer to med Brian Lykke. Jeg håber at i nyder at lytte til denne mandags afsnit, bare halvt så meget, som vi nød at lave det. Gå fornøjelse, Christian.
11/7/20221 hour, 10 minutes, 1 second
Episode Artwork

Hva så?! - TopGunn

Afsnit 438. TopGunn! TopGunn er rapper og du kender ham som en af stifterne af CHEFF Records og numre som Tilbud, Kongens Have, 6 Liter og mange, mange flere. I dagens afsnit bøjer vi formatet en smule, lige indtil vi ikke gør længere - men én ting er sikkert; dagens gå-makker havde ingen planer om at lave et kedeligt Hva så?!-afsnit. En plan TopGunn fulgte til dørs! Rigtrig gå fornøjelse, Christian.
11/3/20221 hour, 24 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Lise Baastrup II

Afsnit 437. Lise Baastrup! Lise er stadigvæk skuespiller, hvis ikke endda endnu mere end sidst! For siden sidst Lise og jeg gik en tur (afsnit 168) har der været en verdensomspændende pandemi og en halv verdenskrig. Men på trods af et par begivenhedsrige år, er anden snak lige så nede på jorden som den første. Vi snakker om intruktørdrømme, revyskuespil og alt derimellem. Lise er stadigvæk lige så dygtig en skuespiller, som hun er en gå-makker og jeg håber i nyder at lytte til endnu en tur, lige så meget som vi nød at gå den. Rigtig gå fornøjelse, Christian.
10/31/20221 hour, 15 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Lars Brygmann

Afsnit 436. Lars Brygmann. Lars er skuespiller; du kender ham måske som Lennart fra Retfærdighedens Ryttere, Wagner fra Dicte eller endda La Cour fra Rejseholdet. Men der er dog ikke plads, i denne beskrivelsesrubrik, til at nævne bare halvdelen af de roller Lars har haft - For han hører nemlig til i den her "Hall of Fame"-agtige status som dansk skuespiller, om det så er på det hvide lærred eller de skrå brædder. Derfor var forventningerne til dagens afsnit naturligvis høje... Og selvfølgelig blev disse forventninger imødekommet i tifold, for Lars er bare et lige så skønt menneske som han er skuespiller. Jeg håber i nyder dagens afsnit, bare halvt så meget som vi nød at lave det. Gå fornøjelse, Christian.
10/27/20221 hour, 23 minutes, 1 second
Episode Artwork

Hva så?! - Anna Thygesen

Afsnit 435. Anna Thygesen. Anna er kommunikationsrådgiver og hjælper virksomheder, brands og personer med enten at få dem i medierne eller ud af medierne. Hun er yderst erfaren i krisehåndtering og de kompetencer kommer bl.a. også af bitter erfaring; i dagens afsnit fortæller Anna nemlig om hendes "tur i møllen" i forbindelse med PFA-sagen og hvordan det kostede hende alt, rent arbejdsmæssigt. Men også hvordan man kommer oven vande igen. Derudover har Anna en opvækst som de fleste (heldigvis) ikke kan prale af - Som hun også fortæller råt for usødet i denne mandags "Hva så?!". Gå fornøjelse, Christian.
10/24/20221 hour, 47 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Preben Kristensen II

Afsnit 434. Preben Kristensen. Preben er skuespiller, komiker, satiriker og indehaver af en kæmpe filmografi - Hvilket han selv indimellem kan blive overrasket over. 1/3 af Linie 3, Woody fra Toy Story, Genie fra Aladdin og nu rollen som den fallerede musicalproducent i The Producers. Sidst Preben var med i "Hva så?!" (afsnit 76) var i 2019, men på trods af at verden har taget nogle permanente højresving siden da, er dagens samtale mindst lige så nede på jorden og menneskelig som sidst. Preben er i sin bedste form, både på scenen på The Producers og her i Hva så?!. Gå fornøjelse, Christian.
10/20/20221 hour, 25 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Martin Høgsted

Afsnit 433. Martin Høgsted. Martin er standupkomiker, skuespiller, TV-vært og manuskriptforfatter. Han brød for alvor igennem med Danish Dynamite sammen med Magnus Millang. Faktisk debuterede han med standup-komik, hvilket også fylder en stor del af denne mandags afsnit. Men udover hans karriere og liv snakker vi en del om status quo på verdenssitutationen; hvad kan, må og bør man sige i 2022's zeitgeist. Endnu en god blanding af det hele.Rigtig gå fornøjelse, Christian.
10/17/20221 hour, 12 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Flemming Damgaard Nielsen

Afsnit 432. Flemming Damgaard Nielsen! Dagens afsnit er endnu et forskerafsnit, for udover at være Ph.d-studerende og uddannet molekylærbiolog er Flemming vært på podcasten "Videnskabeligt Udfordret" - En podcast hvor du, kort sagt, griner imens du bliver klogere. Og på trods af at Flemming i den grad har noget imellem ørerne, så lå det ikke nødvendigvis i kortene at han er endt hvor han er - Han blev faktisk nærmest overtalt til at blive akademiker. Flemming er lige så interessant og imødekommende, som han er lynende intelligent. Jeg håber i nyder at lytte til dette forskerafsnit, for vi nød at lave det. Rigtig gå fornøjelse, Christian.
10/13/20221 hour, 28 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Nikita Klæstrup

Afsnit 431.Nikita Klæstrup! Nikita er tilrettelægger, debattør og realitystjerne. Du stødte nok først på Nikita da hun gjorde sig bemærket i 2015, da hun til en gallafest ved Konservativ Ungdom mødte i en, hvad pressen kaldte, en meget iøjnfaldende kjole. Derfor snakker vi naturligvis om hvordan det er at være i mediernes søgelys, men vi snakker også om hendes forældres indflydelse på hendes politiske overbevisning, atomkrig, branding og meget, meget mere. Jeg håber i nyder at lytte til dagens afsnit, vi nød at lave det. Rigtig gå fornøjelse, Christian.
10/10/20221 hour, 49 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Roberta Hilarius Reichhardt

Afsnit 430. Roberta Hilarius Reichhardt. Roberta er skuespiller, og udover at du måske kender hende fra Flaskepost fra P eller Sjit Happens, så kan du opleve hende i biografen for tiden, da hun er aktuel i filmen Lykkelige Omstændigheder. En romantisk komedie om to søstre, heraf den ene Roberta, der misunder hinandens liv. Men udover at gøre os klogere på Lykkelige Omstændigheder, fortæller Roberta i dagens afsnit hvordan det er at komme ud af en skuespillerfamilie, den gode histories vigtighed og hvilken virkelighed man vælger at bruge sin energi på. Jeg håber i nyder at lytte til dagens afsnit, bare halvt så meget som vi nød at lave det. Gå fornøjelse, Christian.
10/6/20221 hour, 47 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Andreas Vetö

Afsnit 429. Andreas Vetö. Andreas er chef for Danmarks Underholdningsorkester, dirigent og trompetist. Andreas er altså indbegrebet af klassisk musik, hvilket det meste af afsnittet i dag også handler om. For hvad er klassisk musik helt præcist? Hvad gør man, som dirigent, hvis nogen spiller forkert? Og er filmmusik egentlig klassisk musik? Alt det, og meget mere, fortæller Andreas om, når vi i denne mandags afsnit snakker om hvordan Andreas balancerer det at være musikalsk- jordmoder og diktator igennem kommunikation og ledelse som chef for Danmarks Underholdningsorkester. Rigtig gå fornøjelse!
10/3/20221 hour, 41 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Mikkel Rask

Afsnit 428. Mikkel Rask! Mikkel er standupkomiker. I dagens afsnit snakker vi om Mikkels livslange tendens til at drømme sig væk, hans bortgangne far og hans nye comedyshow. Hans nye show hedder "Rasende", hvilket er en følelse Mikkel kender i særdeleshed - For når man er et introvert og konsensussøgende menneske, som Mikkel, bliver man rasende indimellem. Mikkel var heldigvis ikke rasende i dagens afsnit - tværtimod! Jeg håber i nød at lytte til afsnittet, bare halvt så meget som vi nød at lave det. Rigtig gå fornøjelse, Christian.
9/29/20221 hour, 28 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Steen Langeberg

Afsnit 427. Steen Langeberg! Steen er TV-vært og journalist - Du kender ham sikkert fra Go Morgen Danmark eller Jo Færre Jo Bedre. Hvilket er to ting vi bl.a. snakker om i dagens afsnit; De akavede overgange fra personlige beretninger om at være blevet kidnappet over til TV-køkkenet. Men derudover snakker vi om Steens uindfriede drøm at blive skuespiller, hans enorme interesse for fremmede og meget, meget mere. Jeg håber i nyder at lytte til afsnittet, lige så meget som vi nød at lave det. Rigtig gå fornøjelse, Christian.
9/26/20221 hour, 50 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Michael Carøe II

Afsnit 426. Michael Carøe! Den sidste gåtur med Michael (Afsnit 119) fandt sted for snart 3 år siden. Verden ser drastisk anderledes ud nu, men Michael er heldigvis det samme varme og autentiske menneske som altid. På dagens gåtur snakker vi om den musical Michael er aktuel med for tiden på Det Ny Teater; The Producers. Derudover snakker vi om shitstorme, udveksler yndlingskomikere og generelt bare har en klassisk "Hva så?!"-samtale, som jeg håber i nyder at lytte til, bare halvt så meget som vi nød at lave. Gå fornøjelse, Christian.
9/22/20221 hour, 40 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Oliver Stanescu

Afsnit 425. Oliver Stanescu. Oliver er standupkomiker og vinder af "Årets talent" ved Zulu Comedy Galla. Derudover er han også aktuel med sit nye onemanshow "Kronisk Sjov". Baggrunden for navnet på hans show er at Oliver har sclerose, hvilket vi bl.a. snakker en del om i dagens afsnit. Her fortæller Oliver om hvordan hans liv med sclerose har hjulpet ham til ikke at gøre mistrivsel til sin identitet, ikke at dyrke selvmedlidenhed og generelt leve et sundere liv. Oliver er lige så sympatisk som han er sjov, hvilket ingen er i tvivl om efter denne mandags "Hva så?!". Gå fornøjelse, Christian.
9/19/20221 hour, 29 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Katherine Diez

Afsnit 424. Katherine Diez. Katherine er anmelder, debattør og litteraturkritiker. Om det er Vladimir Nobokov, Wagner eller Simon Spies, så både har og siger Katherine sin mening - Og med hendes lixtal, behøver hun ikke forsvare den mening med næb og kløer. For Katherine er skarp og har sin holdning, hvilket den første halvdel af dette afsnit også bærer præg af. Men på trods af at vi næbbes en smule er det et skønt afsnit, hvilket jeg ikke er i tvivl om at i også synes efter dennes torsdags "Hva så?!". Rigtig gå fornøjelse, Christian.
9/15/20221 hour, 43 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Emil Midé Erichsen

Afsnit 423. Emil Midé Erichsen! Emil er sømand og er bl.a. medvirkende med sin far, Mikkel Beha, i "Kurs mod fjerne kyster" på TV2. Dagens afsnit foregår dog ikke på fjerne kyster, den foregår i Valbyparken - Men her fortæller Emil om livet til søs. Alt fra de barske dage med uvenskab på dækket, til uvirkelige stjernenætter med sort/hvide måne-regnbuer. Vi snakker om maden om bord, livstruende bølger og hvad nu styrbord og bagbord egentlig er for noget. Alt pegede imod endnu et fantastisk afsnit, da kompasnålen pegede mod denne mandags afsnit af "Hva så?!". Rigtig gå fornøjelse, Christian.
9/12/20221 hour, 35 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Karina Feldborg Fuhlendorff II

Afsnit 422. Karina Feldborg Fuhlendorff. Sidst jeg gik med min hustru og moren til mine børn her i podcasten var i Berlin i 2019, denne gang er det er i Disneyland Paris. Vi fik en snak om os, børnene, podcasten og vores liv og vores død. Så endnu engang; min bedre halvdel, min kone, mit anker, min Karina Feldborg Fuhlendorff. Gå fornøjelse, Christian.
9/8/20221 hour, 35 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Morten Ankerdal

Afsnit 421. Morten Ankerdal! Morten er studievært og journalist. Han er bedst kendt som sportsvært, hvilket meget af dagens afsnit også handler om - Doping, kønsopdeling og historiske sportsskandaler er faktisk dette afsnits hellige treenighed. Og ikke alene er Morten en enormt dygtig sportsformidler, han er også et ekstremt vidende menneske der virkelig kan sin sport, om det så hedder højdespring eller herrelandsholdet. Jeg håber i nyder at lytte til afsnittet, bare halvt så meget som vi nød at lave det. Gå fornøjelse, Christian.
9/5/20221 hour, 33 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Jim Lyngvild

Afsnit 420. Jim Lyngvild. Jim havde ikke et konkret svar på "hvad han er", men hvis du har været på de sociale medier eller haft dit fjernsyn tændt de sidste 10-15 år, så ved du godt hvem Jim Lyngvild er. Jim er vild, for udover at være praktiserende asetroende, så er han fuldstændig ligeglad med hvordan andre opfatter ham - Hvilket dagens afsnit er et bevis på. I dagens afsnit snakker vi bl.a. også om vores begges fortid i børnepsykatrien på Nordvang, Jim's livsændrende åbenbaring på et toilet på efterskolen og hvad der egentlig har gjort Jim til Jim Lyngvild. Rigtig gå fornøjelse, Christian.
9/1/20221 hour, 37 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Morten Spiegelhauer

Afsnit 419. Morten Spiegelhauer! Morten er reporter og journalist. Du kender ham fra Operation X - TV 2 programmet der afdækker ulovligheder som skattesvindel, dyremishandling osv... Dagens afsnit handler selvfølgelig om Mortens risikable og nervepirrende job og hvordan det har påvirket ham. Men derudover handler afsnittet også, overraskende nok, om klatring. Hvor klatring for Morten er en passion han udøver, er klatring for mig nok mere en fascination og noget jeg kan lide at betragte. Om udfordringen er underslæb og bagvaskelse eller en 5'er rute på en klippevæg i Chile, hænger Morten fast med ihærdighed, hård hånd og klemkiler. Gå fornøjelse, Christian.
8/29/20221 hour, 26 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Jalal Arabi

Afsnit 418. Jalal Arabi! Jalal er standupkomiker og foredragsholder - Derudover kender du ham måske fra DR-serien "Macho". Jalals historie er ekstremt interessant og unik, for udover at være opvokset i Gellerupparken i Aarhus og at arbejde på et safehouse for æresrelaterede konflikter, så er Jalal også transkønnet. Hele denne livshistorie, og alt hvad den har indeholdt, har selvfølgelig mundet ud i en masse at snakke om på scenen som standupkomiker - For det er også lige præcis dét dagens afsnit er; et vaskeægte komiker-afsnit! Rigtig gå fornøjelse, Christian.
8/25/20221 hour, 40 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Josephine Park

Afsnit 417. Josephine Park! Josephine er skuespiller og lige nu aktuel i Netflix-serien "Skruk". Ikke alene er Josephine en ekstremt god skuespiller, hun er også ekstremt godt selskab - Hvilket man ikke er i tvivl om efter dagens afsnit, hvor vi både snakker om at blive genkendt i kunst, at være i kontakt med sit "ur-mennske", at blive starstruck, forældreskab og meget, meget mere. Jeg håber at i kommer til at nyde afsnittet, bare halvt så meget som jeg nød at lave det. Gå fornøjelse, Christian.
8/22/20221 hour, 45 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Thomas Bense

Afsnit 416. Thomas Bense! Thomas er ejer og stifter af Pixel.tv, som er et medie der beskæftiger sig med computer- og konsolspil - Noget der ligger Thomas meget nært. Derfor er snakken i dag selvfølgelig meget nørdet; vi snakker om alt fra pay-to-win til skins og Legend of Zelda til Breath of the Wild. Men udover at være manden bag Pixel.tv, så har Thomas også en lang karriere i TV og fjernsyn. I dagens afsnit fortæller Thomas om sin egen indgang til TV-verdenen, som bl.a. udsprang fra et DK4-program om gaming. Rigtig gå fornøjelse, Christian.
8/18/20221 hour, 31 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Johannes Langkilde

Afsnit 415. Johannes Langkilde. Johannes er journalist, TV-vært og korrespondent. Du kender ham sikkert fra hans dækning af USA, valgudsendelser eller royale begivenheder - Men Johannes er også musiker, jazz-musiker for at være mere præcis. I forlængelse af netop det, fortæller han i dagens afsnit om sin tid som musikstuderende i Frankrig og hvorfor han valgte ikke at være musiker. Derudover snakker vi om importerede problemer fra USA, Trump's mulige tilbagevenden og hvordan man er "ordentlig" uden at være en badebold. Alt det, og meget mere, i denne mandags "Hva så?!". Gå fornøjelse!
8/15/20221 hour, 42 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Natasha Brock

Afsnit 414. Natasha Brock. Natasha er standup-komiker og lige om lidt aktuel med sit nye one man show "Ha' det godt i Natashaland". Natasha er, udover en ekstremt talentfuld komiker, opvokset mormon - Og det er bl.a. en af dagens samtales omdrejningspunkter. Derudover snakker vi om generationernes evige kamp, magtens korrumpering og hvor ulækker Peter Pan er. Natasha er unik, finurlig og overraskende, om det er på en standupscene, i et baglokale eller i denne torsdags afsnit af "Hva så?!". Gå fornøjelse!
8/11/20221 hour, 34 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Kristian Leth

Afsnit 413. Kristian Leth. Kristian er musiker, skuespiller, journalist, forfatter og meget, meget mere - Men spørger du ham selv, så er han historiefortæller. Med alt det i mente er der lagt op til en ekstra lang snak om kreativitet og det at udkomme. Vi snakker om klichéernes opståen, at elske sig selv, politisk kunst og kunst der er politisk. Kristian er yderst vant til at udkomme på mange forskellige medier og platforme, og i dag blev det altså i "Hva så?!"-podcasten. Gå fornøjelse, Christian.
8/8/20222 hours, 10 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Jesper Rofelt

Afsnit 412. Jesper Rofelt. Jesper er instruktør, manuskriptforfatter og manden bag en enormt stor del af dansk comedy - Alt fra Banjos likørstue til Klovn og Drengene fra Angora til Minkavlerne. Kort sagt er Jesper ekstremt god til det han laver og han har en succesrate uden lige. Dagens afsnit handler selvfølgelig derfor hovedsagligt om tilblivelsen og skabelsen af dansk comedy, set inde fra maskinrummet, når vi i dag vender mikrofonen den anden vej og hører hvad der sker bag kameraet på prisvindende succeser. Gå fornøjelse, Christian.
8/4/20221 hour, 23 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Thomas Buttenschøn

Afsnit 411. Thomas Buttenschøn! Thomas er sanger og musiker. Han brændte sig for alvor fast i Danmark i 2006 med hans debutplade "Fantastiske Mandag", som indeholder kæmpe hits som "Præsident i USA", "Hjerter Dame" og mange, mange flere. Hans underfundighed og varme er heldigvis ikke kun udelukket til hans musik og tekster, hvilket dagens afsnit er et digitalt bevis på - For Thomas er et fantastisk let og ubesværet menneske, hvilket skinner hele vejen igennem hele dagens samtale - Uanset om vi snakker om hans sjælefulde musik eller HIV. Gå fornøjelse, Christian.
8/1/20221 hour, 28 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Ekaterina Andersen

Afsnit 410. Ekaterina Andersen. Ekaterina beskriver sig selv som husmor, instagrammer, teolog og anti-woke. Kort sagt var Ekaterina med til at starte fjerdebølgefeminismen i Danmark, hvilket hun i dag har "trukket tilbage" - I den periode af hendes liv var hun i revolte imod gud, hvis hun skulle sige det selv. Og lige præcis gud spiller i dag en stor rolle i hendes liv, da hun er kristen ortodoks. Ekaterina er yderst utilfreds med status quo, hvad angår kønsidentitet, politisk korrekthed, kønsroller og alt det man i historiebøgerne måske vil forbinde med vores tid og hun forsøger at kæmpe en kamp for de mere klassiske kønsroller og de forhenværende dyder. Alt dette prøver Ekaterina at gøre mig klogere på, imens jeg prøver at gøre mig klogere på Ekaterina. Gå fornøjelse, Christian.
7/28/20221 hour, 57 minutes
Episode Artwork

Hva så?! - Timm Vladimir

Afsnit 409. Timm Vladimir. Timm siger selv, at hvis han skal beskrives kort, så er han kok - Men han er meget mere end det. For han er også uddannet skuespiller, TV- og radiovært og tidligere standupkomiker. Derfor tager vi bl.a. fat i det at køre parløb, som han selv har gjort med Gordon Kennedy, at indtage en værtsrolle, hans adieu med standup, hans meget uhyggelige dykkerture samt hans specielle forhold til hans far. Der er altså lagt op til et klassisk "Hva så?!"-afsnit hvor snakken virkelig går i øst og vest. Rigtig gå fornøjelse, Christian.
7/25/20221 hour, 44 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Kasper Nielsen

Afsnit 408. Kasper Nielsen! Du kender måske Kasper som Klavs Bundgaard, når han optræder i podcasten "Undskyld vi roder" på R8dio. Derudover kender du ham måske også fra Radio 24Syv hvor han også har lavet radio eller fra improgruppen "Speicalklassen". Sidstnævnte rører ved et af denne samtales store omdrejningspunkter; nemlig "impro". For en af Kaspers store forcer er, ikke alene at han er ekstremt underholdende, men at han også kan være det helt uden at forberede sig. Dette skyldes muligvis hans medfødte evnte til at være "ufrivilligt sjov", hvilket vi blandt meget andet snakker meget mere om i denne torsdags "Hva så?!"-afsnit. Rigtig gå fornøjelse, Christian.
7/21/20221 hour, 21 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Rie Jespersen

Afsnit 407. Rie er shaman, antropolog og spirituel ind til benet. Spritualiteten fylder en del i dagesn afsnit, da vi både snakker om de UFO'er hun har set, hvordan hun snakker med sjæle fra efterlivet og hendes arbejde med at fortælle folk om deres tidligere liv. Derudover har hun skrevet en bog - "De Bosniske Pyramider" - Der beskriver det, Rie mener, er de ældste menneskeskabte pyramider og hvordan de muligvis er blevet bygget vha. aliens for over 27.000 år siden. Men med aliens, hemmelige tunneller og ånden "Hvide Ørn" i baglommen, handler dagens snak også om hvordan det er at leve med en nonkonform virkelighedsopfattelse som moderne shaman i 2022, både i opvæksten og i det daglige. Jeg håber jeres verdensbillede er klar til at blive udfordret, i denne mandags "Hva så?!". Gå fornøjelse, Christian.
7/18/20221 hour, 24 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Mazen Ismail

Afsnit 406. Mazen Ismail. Mazen's visitkort siger "en mand på en mission". Oven i det siger han selv at hans opgave er at skabe mere empati og forståelse i verden igennem satire og forfatterskab. Dette noble projekt har han bl.a. arbejdet på igennem sit one-man show "Sådan overtager vi Danmark", en to-do liste for brune danskere til at overtage Danmark - Et show han modtog en hæderspris fra Statens Kunstfond for. Dagens afsnit centrerer sig om Mazens liv; fra ungdomsfængsel til scenekanten. Kort sagt er Mazen fyldt med tanker og idéer og jeg tvivler på at de alle kunne klemmes ned i en times podcastafsnit - Men en håndfuld af dem kommer i hvert fald her! Gå fornøjelse, Christian.
7/14/20221 hour, 21 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Tobias Hamann

Afsnit 405. Tobias Hamann. Tobias kom for alvor ind i danskernes hjem da han i 2014 vandt Bagedysten, bl.a. ved hjælp af hans meget utraditionelle kager. Og denne disciplin, at dyrke det utraditionelle, er gennemgående for hele Tobias' liv; I dagens afsnit beretter han om hvordan han smed alt han havde i hænderne og tog ud og rejste, besteg vulkaner og boede i telt i en nationalpark. Om det er i hans bagværk, udlandstrang eller dagligdag forsøger Tobias at smage mest muligt på livet, hans appetit for det ukonventionelle får de fleste til at drømme sig væk, hvilket ikke er en undtagelse i denne mandags afsnit af "Hva så?!". Gå fornøjelse, Christian.
7/11/20221 hour, 28 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Rasmus Wallbridge & Martin Johannes Larsen

Afsnit 404. Rasmus Wallbridge & Martin Johannes Larsen! Rasmus og Martin er lige om hjørnet med deres comedy tour "Vil I se vores smukke navler?", og det er langt fra første gang de to har teamet up. De er efterhånden synonymet for hinanden på bl.a. Instagram, hvor deres sketches nærmest har fået fast ejendom på de fleste danskeres forside. Dagens snak er lige så elegant som en mursten i en tørretumbler, når vi som et skib med 3 kaptajner drager i nord, øst og vest på samme tid. Rasmus og Martin er en velsignelse af et makkerpar i dansk komik, som vi helt sikkert kun har set begyndelsen på. Rigtig gå fornøjelse, Christian.
7/7/20221 hour, 18 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Umut Sakarya

Afsnit 403. Umut Sakarya! Umut er kok og du kender ham; om det er fra hans massive tilstedeværelse på sendefladen i alskens mad- og/eller ikke-mad-programmer, hans kæmpe platforme på de sociale medier eller "bare" har smagt hans mad på en af hans restauranter - Så kender du Umut. Ghita Nørby sagde at folkelighed er noget man får givet, det er ikke noget man tager, og det har Umut helt bestemt fået af os alle sammen. Men på trods af det, så handler dagens afsnit mere om den rejse af et liv Umut lever og hvordan han faktisk er i tvivl om hvad det næste kapitel i hans eventyr skal handle om. Gå fornøjelse, Christian.
7/4/20221 hour, 26 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Kim Madsen

Afsnit 402. Kim Madsen. Kim er forhandler af produkter fra "Forever Living Products" og han er omdrejningspunktet for TV2 Play-dokumentarserien "Kunsten at sælge en drøm". Kim har tjent mange millioner, trods global kritik af "Forever Living", ikke nødvendigvis for deres produkt, men for deres forretningsmodel; Multi-level marketing. Kritikere ser "Forever Living Products" som et pyramidespil, men Kim, og millioner af private Forever Living-forhandlere, kalder det "Network marketing" - En udvidet form for franchising. Kim mener selv at hans dovenskab har givet ham succes, i og med at han bl.a. tjener penge på at hverve nye deltagere til at sælge produkter - Men dagens gåtur kunne ikke udliciteres og måtte derfor gåes af manden selv, Kim Madsen. Gå fornøjelse, Christian.
6/30/20221 hour, 13 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Ann Lind

Afsnit 401. Ann Lind. Ann er film- og tv-anmelder og har i mange år leveret filmanmeldelser til de morgenfriske danskere på "Go' morgen Danmark". Derudover har hun anmeldt for Aarhus Stiftstidende, Nova FM, Berlingske og mange flere. Ann kender altså sine film - Derfor drejer dagens samtale sig naturligvis om hvordan vi bruger medier, streaming og biografer til at opleve film og serier. Vi runder alt imellem Marvel, kønskvoter, 70'er film og Netflix' skæbne. Rigtig gå fornøjelse, Christian.
6/27/20221 hour, 15 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Jesper Juhl

Afsnit 400! Jesper Juhl. Jesper er tekstforfatter, komiker og en virkelig, rigtig god ven. Jesper var med til at skrive og spille “Kristian” for år tilbage, hvilket vi bl.a. runder i dette meget spurgte efter afsnit! Derudover bærer snakken præg af at det er to mennesker der har kendt hinanden længe, kigger tilbage og mindes det der nu er bag os. Hvilket egentlig hænger super godt sammen med denne 400-afsnits fødselsdag. Rigtig gå fornøjelse, Christian.
6/23/20221 hour, 34 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Johannes Lilleøre

Afsnit 399. Johannes Lilleøre. Johannes er skuespiller, forfatter og bl.a. aktuel som en af hovedrollerne i "Esthers Orkester". Dagens afsnit udspiller sig på en kirkegård, hvor Johannes bl.a. fortæller om tilblivelsen af hans teaterstykke "Kannibalen" der er baseret på den sande historie om en tysk mand, der vil forenes med at andet menneske, ved at blive spist. Johannes er et varmt og super behageligt menneske, hvilket ikke bliver overladt til fantasien i denne mandags afsnit af "Hva så?!". Gå fornøjelse, Christian.
6/20/20221 hour, 7 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Søren Malling

Afsnit 398. Søren Malling! Søren er skuespiller og du kender ham sikkert for hans mange roller i danske film og serier - Senest fra den nyeste sæson af Borgen. Sørens styrke i hans roller ligger i at være det ordinære og normale menneske, hvilket har printet hans person fast i de fleste af de universer han har optrådt i. I dagens afsnit er han dog i "Hva så?!"'s univers og her er han er alt andet end et ordinært og typisk menneske; Vi snakker nemlig om alt hvad han har måtte lægge på hylden fra sine dannende år, vores fælles laster i livet, hvad der kendetegner en god instruktør og meget, meget mere. Søren er en fantastisk gå-makker i denne torsdags ekstra lange afsnit af "Hva så?!". Gå fornøjelse, Chrisitian.
6/16/20221 hour, 57 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Tony Lindkold

Afsnit 397. Tony Lindkold! Tony er tidligere undercover-agent og medlem af Aktionsstyrken, hvilket han har skrevet en bog om "Undercover - Mit dobbeltliv som PET-agent". Dagens snak handler derfor om hans liv i den kriminelle underverden, hvordan han blev uddannet ved FBI og hvilke indikationer han holder øje med, for nåde at spotte og selv blive en ægte løgner. I stærk kontrast til hans rolige og afventende ydre, har Tony levet et vildt liv og efter dagens afsnit, har man som lytter fået et lille indblik i vores alles verdens mørke undermave... Rigtig gå fornøjelse, Christian.
6/13/20221 hour, 15 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Eva Marie Rødbro

Afsnit 396. Eva Marie Rødbro! Eva er dokumentarist og kvinden bag bl.a. DR 3's "Prinsesser fra blokken", men lige om lidt er hun aktuel med endnu en dokumentarserie - "Ponylove", der følger en håndfuld piger i deres formative år på en rideskole. Og med hendes nye serie som springbræt, er de dannende år, teenagetiden, coming-of-age også et stort omdrejningspunkt i dagens samtale. Eva dokumenterer og observerer mennesker og deres relationer til dagligt - Hvilket giver god mening, hendes opvækst taget i betragtning; Alt det, og meget mere, i dagens afsnit. Gå fornøjelse, Christian.
6/9/20221 hour, 15 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Esben Dalgård II

Afsnit 395. Esben Dalgård. Siden Esben sidst var i "Hva så?!" (afsnit 136) er der sket en del - Og desværre ikke kun godt. Esben er blevet uhelbredeligt syg med kræft. Men på trods af at dagens afsnit har hans sygdom som omdrejningspunkt, er Esben indbegrebet af ikke at være sin sygdom; For han er hudløst ærlig og sårbar omkring hans situation og ynder at sprøjte galgenhumor ind i hans fortællinger om den. Esben er en inspiration når han fortæller om hvordan det at "træffe en hjernebeslutning" har været katalysator for hans tilgang til hans sygdom i dagens afsnit. Rigtig gå fornøjelse, Christian.
6/6/20221 hour, 36 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Mikael Bertelsen II

Afsnit 394. Mikael Bertelsen - Ja, Mikael Bertelsen. En forårsdag i maj, år 2020 var Mikael gæst i 'Hva så?!' (afsnit 179), og det er han igen. Ja eller det er han faktisk ikke, for dagens afsnit er nemlig resten af optagelsen fra den skæbnesvangre dag i maj, år 2020 - Ja, den fortsatte. Dagens afsnit er altså derfor en to år gammel, uudgivet samtale fra arkiverne. Motivet for samtalens arkivering og meget, meget mere snakker vi om i dagens afsnit, hvor vi går et lille spadestik dybere, med Mikael Bertelsen. Rigtig gå fornøjelse, Christian.
6/2/20222 hours, 28 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Christian Tafdrup II

Afsnit 393. Christian Tafdrup! Christian er filminstruktør, skuespiller og manden bag (gyser)filmen "Speak No Evil" der havde præmiere tidligere i år. "Speak No Evil" er den barske historie om en dansk familie, hvis idylliske weekend i Holland begynder at trevle, da deres værter besvarer deres insisterende høflighed med eskalerende ubehageligheder. "Speak No Evil" er selvfølgelig omdrejningspunkt for dagens snak, men filmens emner giver afsæt for at snakke om bl.a. forældreautoritet, mandetyper og selvkritikkens bestandighed. Rigtig gå fornøjelse, Christian. Læs mere om Neo QLed 8K på qled8k.samsung.dk
5/30/20221 hour, 39 minutes, 1 second
Episode Artwork

Hva så?! - Irina Olsen

Afsnit 392. Irina Olsen! Irina er influencer og faktisk nok en af de første herhjemme i Danmark. I dagens afsnit fortæller hun bl.a. om at være first-mover på hele blogger-bølgen; Fra at skrive sin blog til i dag at udkomme på utallige platforme og være sin egen chef. Som hun selv siger det, har hun gennemgået en forandring der hedder fra skøjteprinsesse, til realitystjerne og businesskvinde. Lige så stort et output hun har på de sociale medier, har hun heldigvis også i en samtale. Der er ikke noget der ikke kan drøftes, fortælles, drejes eller vendes - Hvilket dagens afsnit er et stående bevis på. Gå fornøjelse, Christian.
5/26/20221 hour, 14 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Adam Duvå Hall

Afsnit 391. Adam Duvå Hall! Adam er radio- og TV-vært og har i 20 år været stemmen bag og ansigtet på en lang række programmer. Dagens afsnit går, i klassisk 'Hva så'-facon, i øst og vest. Men den centrerer sig meget om det journalistiske rundhyl der præger de medier vi omgiver os med i dag. "Hvorfor bliver folk mere intrigante når de sidder bag en skærm, på samme måde som når folk sidder bag et rat?" er et spørgsmål, et udpluk og et øjebliksbillede af dagens samtale. Rigtig gå fornøjelse, Christian.
5/23/20221 hour, 18 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Huxi Bach II

Afsnit 390. Huxi Bach! D. 9. marts 2020, to dage før danmark lukkede ned første gang, var Huxi gæst i 'Hva så?!' (afsnit 161). Der er, historisk set, gået en menneskealder siden sidste afsnit. Så vi prøver forsigtigt at spise af de seneste to års ulykker, her i anden omgang. Derudover snakker vi om vores delte interesse; Vidensbegærlighed. Denne sult efter "quirky viden" agerer brændstof for denne times podcast-afsnit, hvor vi vender alt mellem religion, twitter og jokeskrivning. Gå fornøjelse, Christian.
5/19/20221 hour, 26 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Burhan G

Afsnit 389. Burhan G! Burhan er hele danmarks R'n'B-konge og har ad flere omgange brændt sig fast i den danske musikscene med numre som "Mest Ondt", "Tættere På Himlen", "Kalder Mig Hjem" og mange, mange flere... Burhan er virkelig en superstjerne, og det er ikke noget han har valgt - Det er helt tydeligt, også i dagens afsnit, at det altid har været 'meant to be' for ham. I dagens snak tager han os nemlig tilbage til dens spæde start på værelset, hvor det hele startede med et keyboard og nogle kassettebånd. Burhan er, med rette, en af danmarks mest populære popmusikere, og hans fløjlsbløde stemme er fantastisk på scenen, i studiet og rundt om søerne i København i 'Hva så'-podcasten. Gå fornøjelse, Christian.
5/16/20221 hour, 37 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Bodil Jørgensen II

Afsnit 388. Bodil Jørgensen. Bodil er en af de mest ikoniske danske skuespillere - Hvis ikke også mennesker. Og lige præcis det at være menneske, er et af omdrejningspunkterne i dagens samtale; hvorfor stræber vi imod at transcendere det menneskelige i os selv? hvornår vil man gerne være mæt af dage? Findes A- og B- mennesker, og hvis ikke, er det så et spørgsmål om tid før de gør? Alt det, og meget mere, vendes i dagens afsnit med en af vores mest alsidige skuespillere nogensinde - Bodil Jørgensen. Gå fornøjelse, Christian.
5/12/20221 hour, 14 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Mark Le Fêvre II

Afsnit 387. Mark Le Fêvre! Mark har været med i podcasten før (Afsnit 192) for næsten 2 år siden. Dengang havde corona sit jerngreb om Danmark - Men sådan er det heldigvis ikke længere; Dette er bl.a. en af dagens emner, sammen med motionering, psykologtimer, comedy-snak og meget, meget mere. Mark er gaven der bliver ved med at give og han er, endnu engang, fyldt med en smittende glæde - Hvilket, uden tvivl, også smitter på den anden side af mikrofonerne. Gå fornøjelse, Christian. Dagens afsnit er sponsoreret af Samsung - Læs mere om Neo QLed 8k på qled8k.samsung.dk
5/9/20221 hour, 19 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Casper Harding

Afsnit 386. Casper Harding! Du kender muligvis Casper fra hans YouTube-kanal "Spørg Casper", eller fra hans medvirken i diverse DR-produktioner. Casper er et unikum, og selvom at han ikke vil kaldes komiker, så er han ekstremt sjov, skæv og superspændende - Hvilket du ikke er i tvivl om efter dagens afsnit. Men udover at kunne sætte kulør på alt hvad han rør, så har han også personlige kampe; Disse kampe er et stort omdrejningspunkt i dagens afsnit. Casper er aktuel i dokumentaren om ham selv der hedder "Ingen kender Casper". Rigtig gå, fornøjelse.
5/5/20221 hour, 28 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Christian Arnstedt

Afsnit 385. Christian Arnstedt. Christian er founder og CEO af Blazar Capital. Du kender ham sikkert som investor i de seneste tre sæsoner af "Løvens Hule". Christian har opnået mere end de fleste ville turde håbe på i hans alder, hvilket vi selvfølgelig snakker meget om i dagens afsnit. Derudover snakker vi om hvordan det er at være "jordmoder for virksomheder", springet ud i at være selvstændig og omkostningen ved at arbejde for meget. Udover at kunne skrive kommende far, iværksætter, investor, entrpenør, alpin skiløber, founder og CEO på sit CV, kan Christian nu også skrive "dagens gæst i Hva så?!". Gå fornøjelse, Christian.
5/2/20221 hour, 20 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Tina Dickow II

Afsnit 384. Tina Dickow. For lige over 2 måneder siden var Tina dagens gåmakker - Og det er hun igen i dag, for vi blev simpelthen ikke færdige! I mellemtiden har Tina udgivet albummet 'Bitte Små Ryk' og Rusland har invaderet Ukraine - Det er to ting vi bl.a. kommer ind på i dagens afsnit. Derudover snakker vi om det liv Tina lever på Island, at være kvinde i den danske musikbranche og sværhedsgraden i at skrive på dansk kontra engelsk både i sange og jokes. Tina er endnu engang - goes without saying - en fantastisk gåmakker. Rigtig gå fornøjelse, Chrisitian.
4/28/20221 hour, 16 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Sebastian Dorset

Afsnit 383. Sebastian Dorset! Dorset er standupkomiker, og en af de originale fra øverste hylde. Selvom hans CV er lige så flot dekoreret som det er langt, snakker vi i dagens afsnit ikke så meget om hans karriere - Vi snakker nærmest udelukkende om dansk comedys spæde start... Et epicenter er et geografisk sted der er centrum for et fænomen, og hvorfra det breder sig videre; Og der findes nok ikke en bedre beskrivelse for det sted, der dengang, hed "Kul Kafeen", hvilket naturligvis er afsæt for vores tur ned ad Memory Lane. Alt det, en masse MC-jokes og meget mere i dagens afsnit. Rigtig gå fornøjelse, Christian.
4/25/20221 hour, 31 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Mads Toudal Frandsen

Afsnit 382. Mads Toudal Frandsen! Dagens afsnit er et forskerafsnit, for Mads er nemlig lektor i partikel- og astropartikelfysik og en person med hovedet skruet ordentligt på. Udover at være et forskerafsnit, så er dagens afsnit også lidt specielt - den er nemlig delt i to. Og det er den fordi dagens samtale er bygget rundt om visningen af filmen 'The Quintessence' på Nationalmuseet d. 27. Marts. Det vil altså sige at den første 3/4 af samtalen er en ganske almindelig gåtur, som så sluttes af med 1/4 foran et live publikum der, ligesom os selv, lige har set filmen 'The Quintessence'; en film der dokumenterer forskere der forsker i nogle af videnskabens mest grundlæggende spørgsmål og abstrake dillemaer. Rigtig gå fornøjelse, Christian.
4/21/20221 hour, 13 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Anders Refn

Afsnit 381. Anders Refn! Anders er klipper, manuskriptforfatter, filminstruktør og, kort sagt, en person der virkelig har viet sit liv til filmkunsten. Han er manden bag bl.a. "De forbandede år 2", der har præmiere i slutningen af april. Så derfor var det helt naturligt at snakke om skabelsen af efterfølgeren og Anders' vej ind i filmens verden. Fra da han sad i gymnasiet og klippede og klistrede i 8mm film, voksede op uden fjernsyn til at droppe ud af sit sociologistudie og arbejde sig op fra rekvisitørassistent til instruktør i et af de danske filmstudiers røverborg. Anders er utroligt vidende og dagens afsnit bevæger sig nærmest tilbage fra Anders' første flirt med film og frem til i dag hvor præmieren på "De forbandede år 2" står for døren. Gå fornøjelse, Christian.
4/18/20221 hour, 27 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Jakob Ellemann-Jensen

Afsnit 380. Jakob Ellemann-Jensen. Jakob er politiker og formand for Venstre. Selvom et klassisk Hva så?!-afsnit oftest går i øst og vest rent emnemæssigt, så forbliver vi faktisk rimelig meget i det politiske samtalen igennem - For der er simpelthen så meget at spørge om, når man endelig har muligheden; Når du selv kommer fra en politisk familie, er du så blevet pacet hjemmefra? Må politikere have aktier? Hvilken effekt har sociale meder på en politikers liv? Alt det, og meget mere, fortæller Jakob om, på en stille og rolig gåtur med hans hund Chewie. Rigtig god fornøjelse, Christian.
4/14/20221 hour, 23 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Jonas Mogensen

Afsnit 379. Jonas Mogensen. Jonas er standupkomiker, men derudover er han også - i ledtog med Kasper Gross - manden bag "Minkavlerne" og meget, meget mere. Selvom Jonas er "nordenfjords", så mener han alligevel at han passer meget godt ind i Aarhus, hvor dagens afsnit faktisk også er indspillet. Jonas' underspillethed kommer også til udtryk i denne mandags afsnit, når vi bl.a. snakker om hans tidligere igangværende kandidatuddannelse i jura, at holde sig ved ilden som standupkomiker og manuskriptskrivning som disciplin og som holdsport med hans kompagnon Kasper Gross. Gå fornøjelse, Christian.
4/11/20221 hour, 24 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Marianne Blicher

Afsnit 378. Marianne Blicher. Marianne er instruktør og manuskriptforfatter, hun er lige nu aktuel med sin debutfilm "Miss Viborg"; en ægte feelgood film om et usædvanligt venskab mellem en førtidspensionist og en 17-årig rodløs pige, i forstaden Houlkær, lige uden for Viborg - Hvor Marianne faktisk selv er vokset op. I dagens afsnit snakker vi selvfølgelig om tilblivelsen af "Miss Viborg", er karaktererne nogle du kan genkende fra din egen opvækst? Hvor lang tid går der fra idé til virkeliggørelse? Og hvordan i alverden caster man til rollen som "rund dame der er oppe i alderen"? Alt det, og meget mere, snakker vi om i dagens afsnit, i studiet I Kælderen På Amager (Danmarks højeste kælder på første sal). Sid fornøjelse, Christian.
4/7/20221 hour, 33 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Silja Okking

Afsnit 377. Silja Okking! Udover at være skuespiller, TV-vært, forfatter og musiker, så er Silja en rigtig god ven. De fleste af jer kender hende sikkert fra hendes over 10 år på Ramasjang - MEN, nogle af jer kender hende måske som Sif, Helga eller Kamala fra Stemmernes Tårn. I dag går vi med dem begge og hende der ligger indimellem; For vi snakker nemlig om alt fra Siljas opvækst som Jens Okking's datter, til i dag hvor hun udkommer med sin fantasyroman - "Jeg er Saga" - Og er på skærmen på Ramasjang, TV-vært, dubber og meget, meget mere.Rigtig gå fornøjelse, Christian.
4/4/20221 hour, 37 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Andreas Mogensen

Afsnit 376. Andreas Mogensen! Andreas er en vaskeægte dansk astronaut. Han blev den første dansker i rummet i 2015, og om halvandet års tid skal han gentage succesen, når han med SpaceX' Dragon rumskib tager til den internationale rumstation i et halvt år. Så hvad i alverden spørger man en astronaut om? Eller rettere sagt, hvad spørger man ham ikke om? For der er SÅ meget jeg gerne vil vide - Hvordan har du det med privatisering af rumforskning? Hvad gør i når i prutter i rummet? Er du troende? Hvad er dine yndlings sci-fi film? Kan man sammenligne en opsendelse til rummet med en rutsjebanetur?. Alt det, og meget mere, giver Andreas svar på i dagens afsnit. Rigtig gå fornøjelse, Christian.
3/31/20221 hour, 57 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Mikkel Vedby Rasmussen

Afsnit 375. Mikkel Vedby Rasmussen. Mikkel er professor ved Institut for Statskundskab ved Københavns Universitet og han ved ekstremt meget om krig. Dagens afsnit udformede sig noget anderledes, end først antaget... Vi lavede nemlig et afsnit omkring d. 20. februar, som (heldigvis?) ikke blev udgivet lige efter indspilningen - For i kraft af Mikkels viden om krig, snakkede vi utroligt meget om Rusland/Ukraine-situationen. Få dage efter vores snak, d. 24. februar, eskalerede den situation og med ét blev vores snak forældet, letsindig og gisnende. Vi blev simpelthen nødt til at snakke igen. Så det du skal høre nu, er et helt eksklusivt Ukraine-afsnit + en smagsprøve på verdensstemningen, få dage før Ruslands invasion af Ukraine af ca. 15 minutters varighed - Med Mikkel Vedby Rasmussen. Gå fornøjelse, Christian.
3/28/20221 hour, 27 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Lars Henrik Ostenfeld

Afsnit 374. Lars Henrik Ostenfeld. Lars er filminstruktør og fotograf. Derudover er han manden bag "Into The Ice", et storslået og tankevækkende dokumentareventyr på den grønlandske indlandsis, hvor Lars følger tre videnskabsmænd, der undersøger hvad isen fortæller om vores klima og vores fremtid. Kan man virkelig ikke se noget på bunden af et +150 meter dybt smeltehul? Hvad udstyr bærer man rundt på, når man skal dokumentere indlandsisen? Og hvad er så det næste projekt? Det, og meget mere, snakker vi om, når vi vender Lars' geomorfologiske bedrift af en klimafilm - "Into The Ice". Gå fornøjelse, Christian.
3/24/20221 hour, 28 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - DJ Aligator

Afsnit 373. DJ Aligator, der har det borgerlige navn Ali Movasat, er manden bag numre som "Whistle Song", "Lollipop" og "Doggystyle". Han fik sit internationale gennembrud i år 2000, men snakken i dag handler mest om de 20 år før og efter DJ Aligator's himmelflugt. For inden der overhovedet blev tænkt på "DJ Aligator" oplevede Ali en masse ting, som nok er bedst at overlade til ham selv at fortælle i dagens afsnit. I stærk kontrast til det, fortæller han bl.a. også om hvordan han har Britney Spears ølkrus i sit studie og hvordan det føles at se sit eget navn tatoveret på andre menneskers kroppe. Gå fornøjelse, Christian.
3/21/20221 hour, 16 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Medina

Afsnit 372. Medina! Dagens gæst behøver ingen yderligere introduktion, for siden 2009 har hun været uundgåelig på den danske musikscene. Om det er "Kun for mig", "Ensom" eller "Jalousi", har Medina gang på gang bevist, at hun er en fast del af dansk musiks DNA. I dagens afsnit snakker vi derfor om mediernes dækning af hendes person, hendes navneskift til Medina og at være i udvikling som et kreativt og skabende menneske. Og i kraft af hendes nylige graviditet, går snakken selvfølgelig også på forældreskab. Samtalen går i øst og vest, imens vi går i Frederiksberg Have. Rigtig gå fornøjelse, Christian.
3/17/20221 hour, 30 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Rasmus Alenkær

Afsnit 371. Rasmus Alenkær. Rasmus er psykolog og beskæftiger sig hovedsagligt med spørgsmål der omhandler børn og unges trivsel. Han har altid arbejdet med børn - Også da han selv var barn! Derudover siger han selv at han har "nørdet" børn, hvilket har gjort hans egen rolle som forælder væsentligt nemmere. Udover at han aldrig har råbt af sine børn, snakker vi om pædagogiske tiltag, forældrestilen gennem tiden og inklusionens effekt anno 2022. Rasmus er lige så behageligt et menneske som han er vidende, hvilket ingen kan være i tvivl om, efter dagens afsnit. Gå fornøjelse!
3/14/20221 hour, 19 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Ghita Nørby

Afsnit 370. Ghita Nørby. Udover at være en kulturarv, et koryfæ og en levende nationalskat, er Ghita skuespiller. Ghitas filmografi er næsten ligeså lang som listen over hendes teaterroller, for Ghita har en enestående karriere, der har spændt over 7 årtier. Dagens samtale handler dog mere om perfekthed, at give videre til den næste generation og at være menneske generelt, mere end den handler om hendes professionelle liv. Betagetheden, benovelsen og begejstringen kæmper om min opmærksomhed i dagens afsnit, og jeg håber at i har set bare halvt så meget frem til at høre samtalen, som jeg så frem til at have den. Gå fornøjelse, Christian.
3/10/20221 hour, 25 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Vincent F. Hendricks

Afsnit 369. Vincent F. Hendricks. Vincent er professor i formel filosofi og har en bibliografi der kunne være en bog i sig selv. Men udover at have hovedet godt skruet på, har Vincent en masse tanker, viden og idéer som han rundhåndet deler ud af i dagens afsnit; tech-platforme som den offentlige debats nye hjem, opmærksomhedsøkonomi og at tilgå verden uden fordomme er blot et udpluk af alt det vi dykker ned i i dagens afsnit. Gå fornøjelse, Christian.
3/7/20221 hour, 23 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Christian Bonde

Afsnit 368. Christian Bonde! Christian er radiovært og du kender ham nok fra Curlingklubben på P3 hvor han, sammen med Maria Fantino, hver dag har sat spørgsmålstegn ved alle de ting man ikke selv har tænkt på man tænker over. Hvem er manden bag mikrofonen på et af de største radiosucceser i Danmark? Hvorfor er radio det absolut fedeste medie at arbejde i? Og hvad sker der for at Christian både er comedy-, superhelte- og fantasy-nørd? Alt det og meget, meget mere vender og drejer vi i dagens afsnit af Hva så?!. Gå fornøjelse, Christian.
3/3/20221 hour, 34 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Anders Antonsen

Afsnit 367. Anders Antonsen! Anders er ikke alene badmintonspiller, han er den tredje bedste badmintonspiller i verden. De færreste kan prale af at være i top 3 i verden til noget som helst, men det kan Anton - Så hvad skal der til for at opnå det? Hvorfor ved man ikke mere om de bedste badmintonspillere i verden? Og hvad er en overhead smash egentlig? Alt det, og meget mere, snakker vi om i dagens afsnit, hvor vi gik en tur, skygget af hans kameramand Oliver. Gå fornøjelse, Christian.
2/28/20221 hour, 12 minutes, 1 second
Episode Artwork

Hva så?! - Tina Dickow

Afsnit 366. Tina Dickow! Udover at være en levende nationalskat, så er Tina en vaskeægte singer-songwriter, kunstner og multi-platin-modtagende musiker. Hun har de sidste 10 år været bosat på Island, hvilket vi bl.a. snakker om i dagens afsnit. Derudover snakker vi om cyklusser, både hormonelt og kreativt, og dens effekt på os begge hver især. At se sig selv udefra og se andre indefra er en svær disciplin, men jeg er sikker på at uanset hvordan i ser Tina i dagens afsnit, vil i være enige med mig i, at hun er et pragteksemplar af et menneske. Gå fornøjelse, Christian.
2/24/20221 hour, 21 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Mahamad Habane

Afsnit 365. Mahamad Habane! Mahamad er komiker og er lige nu aktuel med sit første one-man show, "Ham Der Komikeren". I læ for regnen, sad vi i studiet I Kælderen På Amager på første, og snakkede om alt fra relgion til hans møde med Dave Chapelle og somalisk giftekultur til hans sidste 6 års rejse ind i comedy-verdenen. Mahamad er altid i ekstremt godt humør, og i dag var heldigvis ingen undtagelse. Gå fornøjelse, Christian!
2/21/20221 hour, 27 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Dennis Knudsen

Afsnit 364. Dennis Knudsen. Dennis er makeupartist, frisør og åbenbart også parykmager! Dennis har en af de længste og mest succesfulde karrierer indenfor skønhedsbranchen. Derudover er Dennis ekspert i at navigere i situationer, hvor livet tager en drejning - For den stjernestatus han har opnået indenfor f.eks. frisørverdenen har haft sin pris, hvilket vi lærer meget mere om i dagens afsnit. På trods af at Dennis har bestået livets skole og gennemført fire Ironmans, skulle vi heldigvis bare gå en tur ved vandet og i skoven, ved Dennis' nye hus i Korsør. Gå fornøjelse, Christian.
2/17/20221 hour, 25 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Jacob Risgaard

Afsnit 363. Jacob Risgaard! Jakob er medstifter af Coolshop og så kender du ham sikkert som investor fra Løvens Hule. Som vi lærer i dagens afsnit, er Jakob kommet langt fra at være skolens rod og gro pot på kollegieværelset til i dag at være god for x-antal millioner i en strandvilla - Og han er ikke kommet sovende til det. Derudover snakker vi om hans drivkraft som forretningsmand, at double up på det man er god til, robotter på lageret og hvorfor han egentlig ikke bare tager fri resten af sit liv på Maldiverne. Jakob er ren energi og hans umiddelbarhed skinner igennem alt hvad han er med i - Også i dagens afsnit af Hva så?! Gå fornøjelse, Christian.
2/14/20221 hour, 37 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Stine Øland Hansen

Afsnit 362. Stine Øland Hansen! Stine er bikini-atlet og hører til i aller øverste skuffe, hvad angår dansk bikini-fitness. Stine har, som den første og eneste dansker, konkurreret ved Olympia, og hun er ikke kommet sovende til det; For på dagens gåtur mødte vi hende i hendes “off-season”, hvor hun f.eks. “kun” træner omkring 5 dage om ugen. Stine er en af de mest dedikerede gå-makkere i Hva så-podcasten, og i dagens afsnit åbner hun døren op for hendes ekstreme passion: Ikke at drikke væske i 24 timer, tykke på et stykke slik igennem posen og undgå stereotyper og fordomme er blot en bid af Stines liv. Gå fornøjelse, Christian.
2/10/20221 hour, 13 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Torben Chris & Thomas Hartmann

Afsnit 361. Thomas og Torben! Dagens afsnit er lidt specielt, fordi det for første gang er en gåtur med to gå-makkere. Anledningen til at lige præcis Chris og Hartmann er stykket sammen i dagens afsnit, er at de er aktuelle i med “Men’s Room 4”. Altså fjerde installation af deres tour om de hverdagsproblematikker i parforholdet, vi er bedst tjent med bare at grine af. Jeg håber i nyder vores snak, når vi i dagens afsnit bøjer Hva så?!’s ellers monogame format. Gå fornøjelse, Christian.
2/7/20221 hour, 6 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Karl William

Afsnit 360. Karl William! Karl er sanger. Og udover sit ikoniske røde hår, er Karl kendt for at være bannerfører for en helt ny lyd, da han i 2014 udgav ‘Døende’. Derudover kender du ham måske fra hans deltagelse i ’Toppen af Poppen’, hvor han for alvor fik sømmet fast at Karl William er kommet for at blive. Og lige præcis det, at alle pludselig syntes at Karl var ganske interessant, har været en katapult for hans store og velfortjente karriere. I dag er han aktuel med hans nye album ‘REN’. Dette og meget mere snakker vi om i dagens afsnit af Hva så?!. Gå fornøjelse, Christian.
2/3/20221 hour, 20 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Jesper Ole Feit Andersen

Afsnit 359. Jesper Ole Feit Andersen! Jesper er skuespiller og du har måske oplevet ham i Kastanjemanden, Sygeplejeskolen eller Retfærdighedens Ryttere. Jesper er en sand historiefortæller; Om han fortæller om sin første muldvarpejagt som barn eller hans første gang på settet med Lie Kaas, er det lige så levende og fantastisk komponeret at lytte til. Jesper er lige så inspirerende som han er underholdende, hvilket ingen kan være i tvivl om efter dagens afsnit.Gå fornøjelse, Christian.
1/31/20221 hour, 56 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Rasmus Wallbridge

Afsnit 358. Rasmus Wallbridge! Rasmus er skuespiller, du kender ham måske fra Instagram, DR-programmet “Wellington Special” eller som doktor levermis, TV-dæmonen Ole og Hestedrengen Finn i “Fuhlendorff og de skøre riddere”. Dagens snak er i øst og vest, lige fra Enhedslistens syn på ejendomsretten til Rasmus’ forkærlighed for parykker. Derudover får vi en drypvis opridsning af Rasmus’ snoede og interessante vej i sin karriere. Jeg håber i nyder at lytte, lige så meget som vi nød at snakke. Gå fornøjelse, Christian.
1/27/20221 hour, 23 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Annika Aakjær

Afsnit 357. Annika Aakjær! Annika er både sangskriver, komiker og performer. Annika, jeg og Tove (Annikas hund), gik langt om længe en tur — Her snakkede vi bl.a. om det at leve af og i underholdningsbranchen anno 2022, musikbranchens indvirkning på Annikas liv og vores delte kærlighed til Seinfeld. Hvis ikke vidste det i forvejen, så ved i helt sikkert efter dagens afsnit, at Annika er lige så unik og underholdende på scenen, som hun er nede fra den. Gå fornøjelse, Christian.
1/24/20221 hour, 44 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Per Vers

Afsnit 356. Per Vers kender de fleste som rapkunstner, performer og freestyle rapper. Per har evnen til at rime en smuk bro af vokaler og konsonanter mellem græsplæne og gammelsmølf — Uden at kigge i sit bagkatalog! Det er muligvis fordi Per er velsignet med den fortælleglæde, han udnytter i fulde drag i dagens afsnit, når han fortæller om alt fra hans henkastelse til hiphop som 12-årig til nutidens A- og B-rotationen på P3 og algoritmokrati. Gå fornøjelse, Christian.
1/20/20221 hour, 32 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Janus Buster Forssling

Afsnit 355. Janus Buster Forssling. Janus er danmarksmester i freestyle rap, derudover studerer han lingvistik. Så hvis der er nogen der er bekendt med ordets magt, så er det Janus. Vi fik et deep-dive i freestyle rap som disciplin, hvilket viser sig, ikke at ligge alt for langt væk fra standup. Janus er vant til at stå på en scene og vinde publikum over på sin side ved hjælp af selvtillid, sproglig rytmik og hans kæmpe repertoire af ord og rim — Men i dag skulle han heldigvis bare have en samtale med mig, i dagens afsnit af ‘Hva så?!'. Gå fornøjelse, Christian!
1/17/20221 hour, 27 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Jim Latrache-Qvortrup II

Afsnit 354. Jim Latrache-Qvortrup! Jim kender du måske stadig som 'Mr. James' fra Muldvarpen. Derudover, hvis du har været en del af det københavnske jetset-miljø i 90’erne og 00’erne, ringer hans navn måske en klokke som kokainpusher. Som lovet i første afsnit med Jim, fortsætter vi vores snak hvor vi slap — Nemlig, Nordkorea! Mr. James og Jim Latrache-Qvortrup er heldigvis to meget forskellige personer, men noget de har til fælles er at de begge er larger than life, hvilket Jim beviser endnu en gang i dagens afsnit. Gå fornøjelse, Christian.
1/13/20221 hour, 37 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Julie Rudbæk

Afsnit 353. Julie Rudbæk! Julie er skuespiller, instruktør og manuskriptforfatter og du kender hende måske fra én af de fem sæsoner af ’29’, ‘Jaloux’ eller ‘Generation SoMe!'. I dagens afsnit snakker vi om Julies rejse i hendes karriere; lige fra hun trådte ud af Det Danske Filmskuespillerakademi, til DR's talenthold, til hun idag spiller og instruerer serier og film. Julie har mange bolde i luften, da hun både har skuespiller- og instruktørhatten på, samtidig med at hun jonglerer på den tynde linje der ligger imellem komik og drama — Men i dag skal hun heldigvis kun spille bold op ad mig i dagens afsnit af ‘Hva så?!’. Gå fornøjelse, Christian.
1/10/20221 hour, 35 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Emil Simonsen

Afsnit 352. Emil Simonsen! Emil, bedre kendt som Orgi-E, er en del af gruppen Suspekt, der i over 20 år har leveret grænsesøgende og omdebatteret musik til danskernes øregange. Men før Orgi-E og Suspekt var en realitet, voksede Emil op i Albertslund, hvilket naturligvis også er dagens location. Her snakker vi om vores delte erfaringer med shows, kollegaer og det at være betingelsesløs i sin udtryksform. Dagens afsnit er et bevis på at Emil er lige så skarp og velformuleret på scenen og i studiet, som han er i sit barndomskvarter i en podcast. Gå fornøjelse, Christian.
1/6/20221 hour, 33 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Thomas Blachman

Afsnit 351. Thomas Blachman. Thomas er jazzmusiker, trommeslager, TV-skikkelse og ikke mindst X Factor dommer. Hvis man ikke har levet under en sten det sidste årti, er man i Danmark bekendt med Thomas’ spidsfindige måde at formulere sig på, der sætter gang i omvendte tankebaner; Her er dagens ‘Hva så?!’-afsnit heldigvis ingen undtagelse! Vi snakker om alt fra eksponeringstrang til arkitektur og ADHD som styrke til at være til at være til rådighed for dem man elsker. Gå fornøjelse, Christian.
1/3/20221 hour, 21 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Joakim Mæhle

Afsnit 350. Joakim Mæhle! Joakim er fodboldspiller, nærmere betegnet landsholdsspiller og højre back for italienske Atalanta B.C.. Counter Strike, Christian Eriksen og øl på landsholdet er blot et udpluk af dagens emner. Men det er ikke Joakim alene der gør dagens afsnit til noget helt specielt, det er nemlig også det sidste ‘Hva så?!’-afsnit i år. Derfor er dagens intro belagt med en hyldest til ‘Hva' så’-året 2021 — Det var en god årgang.Rigtig gå fornøjelse, Christian.
12/30/20211 hour, 42 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Sarah Bro

Afsnit 349. Sarah Bro! Sarah er tidligere dansk svømmer og betegner sig selv som 25-årig pensionist. Hun konkurrerede ved OL i 2016 og har indenfor de sidste par år trukket sig tilbage fra sporten og er nu på en ny rejse. Dagens samtale går på hvornår hun vidste at det var slut, hvad man vil med sit liv og det at have en karriere bag sig som 25-årig. Jeg håber i nyder at lytte til samtalen, lige så meget som vi nød at have den. Rigtig gå fornøjelse, Christian.
12/27/20211 hour, 33 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Nicklas Brendborg

Afsnit 348.Nicklas Brendborg. Der er dømt forskerafsnit i ‘Hva så?!’ — For Nicklas er forfatter af bogen “Gopler ældes baglæns" om videnskaben bag et langt liv, derudover er han kandidat i bioteknologi. Dagens afsnit handler derfor om et emne der ikke er uvant i ‘Hva så’-regi, nemlig døden… eller nærmere flugten fra den! For hvordan er tandtråd og bloddonation en del af nøglen til et langt liv? Hvorfor lever mexicanske amerikanere længere end hvide amerikanere? Og hvordan ældes gopler egentlig baglæns? Alt det og meget, meget mere er der svar på i dagens afsnit!Gå fornøjelse, Christian.
12/23/20212 hours, 8 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Stine Bramsen

Afsnit 347. Stine Bramsen. Stine er kendt som forsanger i Alphabeat, og alene der er der nok historier og anekdoter til at fylde de næste 347 afsnit — Alt fra da de stod i Silkeborg og spillede popmusik, til de boede i England og afslog en mulighed for at varme op for Spice Girls. Derudover snakker vi om vores delte erfaringer med at være på “toilet-tour”, sociale medier og hendes søns indlæggelse på intensiv. Stine siger selv at hun har haft mange oplevelser, som hun glæder sig til at fortælle til sine børnebørn — Men heldigvis får i dem først, i dagens afsnit.Gå fornøjelse, Christian.
12/20/20211 hour, 34 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Ankerstjerne

Afsnit 346. Ankerstjerne! Ankerstjerne er guld- og platinmodtagende sanger, rapper, sangskriver og producer. Men det er ikke kun i radioen han har været umulig at undgå, han var nemlig også dommer på X Factor. Og med sådan en karriere, var der masser at snakke om; Nik og Jay-anekdoter fra New York, James Bond-klingende jobsamtaler på X Factor og besøget af den kunstneriske helligånd er blot et udpluk af dagens emner. Ankerstjerne er lige så fortællelysten som jeg selv, så jeg håber i er dobbelt så lyttelystne i dagens afsnit! Gå fornøjelse, Christian.
12/16/20211 hour, 43 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - John Leif Jørgensen

Afsnit 345. John Leif Jørgensen! Dagens afsnit er et forskerafsnit, for John er nemlig en vaskeægte videnskabsmand. Han har bl.a. en sonde ved Jupiter, hans egne billeder fra månen og udstyr på Mars med NASAs Perseverance-rover. John har dedikeret sig til at finde svar på de spørgsmål vi har som menneskehed — Men idag er vi så heldige, at han ville finde svar på mine spørgsmål her i ‘Hva så?!'. Hvorfor kan vi takke månen for vores eksistens? Er Venus er mere spændende end Mars? Er livet kommet til Jorden fra Mars? Følg med, når vi i dagens afsnit kigger ind i retroreflektorens katteøje og får kortlagt alt fra peer review-stridigheder til byer i skyerne ved Venus. Touchdown Confirmed, Christian!
12/13/20211 hour, 20 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Christian Degn

Afsnit 344. Christian Degn. Christian er TV-vært og du kender ham måske fra Hammerslag eller Hvem Vil Være Millionær?. Men før hans tid foran kameraet, ligger der faktisk en karriere som vaskeægte graverjournalist, hvilket vi bl.a. kommer ind på i dagens afsnit. Derudover snakker vi om Hammerslags ansvar for at samle Danmark, medierne i et mikrokosmos og klimadebatten som tæppefald for vestens sande ansigt. Selvom dagens snak er ud over det hele, er den heldigvis guidet af Christians rolige og optimistiske væsen — Hvilket jeg glæder mig til at i skal opleve! Gå fornøjelse, Christian.
12/9/20211 hour, 25 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Sofie Jo Kaufmanas

Afsnit 343. Sofie Jo Kaufmanas! Sofie er skuespiller og komiker. Du kender hende måske bl.a. fra "Danmark Griner" på DR1, hvor hun i et overflødighedshorn af sketches og comedysange bl.a. optræder som den fiktive blogger “Alberte My”. Som Sofie selv siger, er hun ikke den danske opfattelse af en “komiker”, da dette ofte implicere at man er standupkomiker — Men Sofie læner sig mere mod impro. Dette fylder også en stor del i dagens samtale, sammen med arketypen af en kunstner, anti-historier og hendes yderst perfekte opvækst. Gå fornøjelse, Christian.
12/6/20211 hour, 36 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Jakob Oftebro

Afsnit 342. Jakob Oftebro. Jakob er skuespiller og er ekstremt erfaren både på det hvide lærred og på de skrå brædder. På trods af at han er uddannet fra Statens Teaterskole i København er Jakob nordmand. Med en højderager på følgende parametre; norske ord per minut og grin i timen, runder dagens afsnit bitterheden mellem Danmark og Sverige, Norden som familie og fænomenet “skuespil”. Jakob er lige så autentisk som han er lattermild og jeg glæder mig til at i skal møde ham! Gå fornøjelse, Christian.
12/2/20211 hour, 44 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Peter Ingemann

Afsnit 341. Peter Ingemann! Peter er TV-vært og journalist, du kender ham sikkert fra ‘3xBeliggenhed' og ‘Hammerslag' eller en af de mange andre produktioner han har været inde over de sidste mange år, på både DR og TV2. Dagens afsnit foregår i det Peter selv kalder “Whiskeybæltet i Silkeborg” nemlig Sejs-Svejbækområdet. Og udover at snakke om huspriserne på egnen, snakkede vi bl.a. om hans praktiktid som korrespondent i Kosovo, hans fars brandert der resulterede i at afspore et tog og hans store issue med ‘Gift ved første blik’. Peter er autentisk ind til benet, og ham du ser i fjernsynet er 1:1 ham du kommer til at høre i dagens afsnit — Hvilket man kun kan tage hatten af for. Gå fornøjelse, Christian.
11/29/20211 hour, 56 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Niels-Peter Henriksen

Afsnit 340.Niels-Peter Henriksen. Niels-Peter er standupkomiker og en af dem med allermest anciennitet i branchen. Men udover at have lavet standup i over to årtier, adskiller han sig også fra resten af branchen ved at være bosat i Jylland, nærmere sagt Aarhus. Dagens samtale foregår dog øst for storebælt; Her fik vi bl.a. jammet jokes og snakket standup. Niels-Peter Henriksen er original og enestående, både som person og som standupkomiker - Hvilket skinner igennem i dagens afsnit.Gå fornøjelse, Christian.
11/25/20211 hour, 24 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Natasja Crone

Afsnit 339. Natasja Crone! Natasja er journalist, studie- og nyhedsvært og er efterhånden synonym for ordet “studievært" i Danmark. Natasjas fortællertrang har altid lagt i hende, hvilket også er omdrejningspunktet for dagens samtale. Derudover er det også et klassisk 'Hva så?!’ Afsnit, da snakken også går på sociale medier, politik og TV-serier. Natasja er lige så god til at fortælle som hun er til at lytte, en evne hun beskriver som sin nysgerrighed. En nysgerrighed der, i denne omgang, har landet hende i dagens afsnit. Gå fornøjelse, Christian.
11/22/20211 hour, 24 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Jeppe Druedahl

Afsnit 338. Jeppe Druedahl. Jeppe er lektor i økonomi på økonomisk institut på Københavns universitet. Udover det er han en del af centeret “Center for Economic Behavior and Inequality”. Kort sagt ligger Jeppe inde med en helt masse viden om økonomi, en viden han glædeligt deler ud af i dagens afsnit. Er ulighed farligt? Har corona økonomiske konsekvenser for vores børn og deres børn? Og ville der ikke være god økonomi i at genetabere Kalmarunionen? Alt det, og meget mere, får vi Jeppes bud på i dag. Gå fornøjelse, Christian.
11/18/20211 hour, 27 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Jesper Skibby

Afsnit 337. Jesper Skibby! Jesper er tidligere cykelrytter, men selvom cyklen er lagt på hylden, er hans bramfrihed og gåpåmod lige så tilstede som den altid har været. Dette er dagens afsnit et digitalt bevis på; Jesper fortæller om alt fra hans omgang med doping og misbrug til hvordan hans forældres kontrastfyldte opdragelse har haft indflydelse på hans liv. Jeg håber i nyder at lytte, lige så meget som vi nyder at snakke. Gå fornøjelse, Christian.
11/15/20211 hour, 25 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Lau Højen

Afsnit 336. Lau Højen! Lau er guitarist og forsanger i Carpark North, derudover er han aktuel med sit soloprojekt, fremført på hans modersmål. Sidstnævnte er afsættet på dagens afsnit, hvilket både munder ud i betragtninger om livets fixpunkter, det at skabe sammen og sorgen i at miste en forælder. Lau mistede for 5 år siden sin mor. Da vi snakkede om det, kom ham med et rigtig flot citat, som ´bliver nødt til at blive foreviget på skrift; "Sorgen starter som iskoldt vand, men når man så har ligget der i noget tid, bliver det lunkent og varmt”. Gå fornøjelse, Christian.
11/11/20211 hour, 38 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Julie Zangenberg

Afsnit 335. Julie Zangenberg! Julie er skuespiller og har egentlig været en konstant del af showbusiness siden hun var 12 år, lige indtil for nogle år siden hvor hun gik fuldtid på sit tøjfirma, Cozy by JZ. Dagens samtale går derfor meget på hendes nedtrapning af skuespillet over i at være iværksætter, men bl.a. også hvordan en ubehagelig oplevelse i skolegården var snebolden der trillede og blev til en skuespillerkarriere. Julies tøjmærke har hygge som fokus, hvilket går hånd i hånd med dagens afsnit, for det er nemlig — Super hyggeligt. Gå fornøjelse, Christian.
11/8/20211 hour, 44 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Kurt Thyboe fra 2019

I 2019 sad jeg med Kurt Thyboe i Odense og havde en snak om boksning, livet og døden. Jeg er beæret over at have mødt ham. Hvil i fred.
11/4/20211 hour, 2 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Jan Gintberg II

Afsnit 334. Jan Gintberg! Jan virker som et af de mennesker, der tidligt forstod at succes ikke er nøglen til glæde, men at glæde er nøglen til succes — For udover sit altid fornøjede væsen, er Jan kendt for sin utroligt, utroligt lange standupkarriere. Standup er derfor omdrejningspunktet for dagens afsnit og vi dykker helt ned i materien og undersøger alt fra jalousiens ulmen i karriens pilotfase til zeitgeistens indflydelse på vores fælles virke. Jeg håber i nyder at lytte til podcasten, lige så meget som jeg nyder at lave den. Gå fornøjelse, Christian!
11/4/20211 hour, 38 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Charlotte Fich

Afsnit 333. Charlotte Fich. Charlotte er skuespiller og dagens snak handler bl.a. om da Danmark for alvor lærte hende at kende, som Ingrid Dahl i ‘Rejseholdet’. Derudover snakker vi om hendes liv på de skrå brædder og tilværelsen som en “kreativ person”. Charlotte er lige så helstøbt som hun er sammensat; med fødderne solidt plantet på jorden er hun ikke bange få at tænke bredt, stikke dybt og rage op for at se hvad der skulle gemme sig i forskellige udtryksformer - Hvilket er lige præcis det der gør Charlotte utrolig spændende at høre på. Gå fornøjelse, Christian.
11/1/20211 hour, 42 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Erik B. Jørgensen

Afsnit 332.Erik B. Jørgensen. Erik er en vaskeægte eventyrer med en lang millitærbaggrund i bl.a. Jægerkorpset og Sirius Patruljen. Erik har brugt det meste af sit liv på at samle på eventyr og heldigvis delte han ud af disse i dagens afsnit. Erik byder f.eks. på anekdoter fra specialopgaver i Afghanistan som finskytte, pizza og cola i faldskærm i Sirius Patruljen, jagten på strøm på indlandsisen og meget, meget mere. Erik har oplevet mere end de fleste tør drømme om; og til lytterens fordel er han lige så formidlingsdygtig en fortæller som han er en flittig eventyrer.Gå fornøjelse, Christian.Podcastafsnittet er sponsoreret af MobilePay Invoice.
10/28/20211 hour, 47 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Gustav Salinas

Afsnit 331. Gustav Salinas. Gustav er reality-personlighed og iværksætter. Hans karriere blev for alvor sparket igang da han deltog i Dagens Mand i 2008 og siden da har han medvirket i en lang række TV programmer. Men på trods af hans liv inde i dit fjernsyn, handler dagens samtale mere om Gustavs liv inde i hans eget hoved; For Gustav er nemlig et ekstremt entreprenant og skabende menneske. Til lytterens potentielle overraskelse, kunne dagens afsnit minde en smule om gåturen med Jesper Buch (afsnit 322), da iværksætteri er i højsædet og gode idéer er i fokus. Gå fornøjelse, Christian.
10/25/20211 hour, 28 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Stig Rossen

Afsnit 330. Stig Rossen! Stig er sanger og skuespiller. Selvom du måske kender ham bedst som f.eks. musicalskuespiller i Les Misérables eller som stemmen bag stribevis af Disney-sange, så åbner dagens afsnit mere op for mennesket Stig… Hvordan dansen i en ung alder fødte hans lyst til at optræde, hvilken rolle ensomhed spiller i hans karriere og hvorfor han lige præcis spiller Sid Meier’s Civilisation VI. Stig er lige nu aktuel i forestillingen ‘Atlantis’, men dagens afsnit er ikke et sagnomspunden drama med overdådige scenebilleder - Det er en stille og rolig samtale med Stigs rolige væsen som motor. Gå fornøjelse, Christian.
10/21/20211 hour, 18 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Flemming Møldrup

Afsnit 329. Flemming Møldrup! Du kender ham nok fra “Kender du typen?” Hvor han er denne varme, åbne og interesserede mand der går rundt i kendte danskeres hjem. Det du vil erfare i dagens afsnit er, at den eneste forskel på Flemming i fjernsynet og Flemming i virkeligheden, er at han ikke går rundt i andres hjem i sin fritid - Derudover er han lige så autentisk og sympatisk som man forestiller sig. Med den erfaring i lommen gik, gik vi en tur og snakkede om alt fra sorgbearbejdelse til generationskonflikter og claim-to-fame til verdenssyn. Løb fornøjelse, Christian.
10/18/20211 hour, 41 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Jim Latrache-Qvortrup

Afsnit 328. Jim Latrache-Qvortrup! Du kender måske Jim som ‘Mr. James’ fra Muldvarpen - Men de fire år som undercover forretningsmand i Nordkorea viser sig at være et komma i Jim’s utroligt indholdsrige liv. Dagens afsnit resumerer derfor, i grove træk, hans liv op til hans medvirken i Muldvarpen; Hans tid i fremmedlegionen, hofleverandør af kokain til det københavnske jetsetmiljø og hans tid i fængsel. Jim har levet for to, så der kommer uden tvivl et afsnit to med ham, da hans film af et liv simpelthen ikke kan presses ned i et enkelt ordinært "Hva så?!"-afsnit. Gå fornøjelse, Christian!
10/14/20211 hour, 45 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Christian Mogensen

Afsnit 327. Christian Mogensen! Christian kan opsummeres som “Kæmpe nørd”, men hvis man pakker ham ud finder man bl.a. “Nysgerrig specialkonsulent med ansvar for fake news, konspirationer, køn, seksualitet, gaming og destruktive fællesskaber på nettet”. Sidstnævnte var udløseren for dagens samtale, fordi Christian har undersøgt fænomenet 'incels’ (involuntary celibates). Kort sagt er han ekspert i vrede og bitre (muligvis også voldsparate) unge mænd på nettet der går under fællesdefinitionen “ude af stand til at kunne finde en romantisk eller seksuel partner på trods af et ønske om at finde det”. Som førnævnt er Christian en kæmpe nørd, så samtalen blomstrer i mange, mange retninger - Og jeg glæder mig til at i skal høre det!Gå fornøjelse, Christian.
10/11/20211 hour, 32 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Yepha II

Afsnit 326. Yepha! Yepha, eller Jeppe, er rapper og sanger og lige nu aktuel med sin EP 'Sidste Liv’. Dagens afsnit udspringer fra Jeppe og jegs forrige samtale (Afsnit 26), hvor han umiddelbart efter optagelsen fortalte at han var i et vadested i livet. Her aftalte vi at gå igen, når han var et nyt sted i tilværelsen - Og det er han nu. Dagens afsnit handler derfor om hvordan det er at genfinde sig selv i at genopfinde sig selv, at se sin fortid som en del af sin rejse fremad og de modningsprocesser man bliver mødt med i løbet af et menneskeliv. Gå fornøjelse, Christian.
10/7/20211 hour, 15 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Frederik Dirks Gottlieb II

Afsnit 325. Frederik Dirks Gottlieb! Frederik er filmproducer, TV- og radiovært - Men lige for tiden er han nok mest manden bag podcasten “Flyvende Tallerken”. I det tidligere afsnit med Frederik (Afsnit 254) gik snakken meget på Pentagons længeventede UFO Rapport - Den er nu ankommet og er selvfølgelig et fixpunkt for samtalen. Frederik er lige så åbensindet og udadskuende som han er nede på jorden - Derfor er han den perfekte kandidat til at have en casual snak med om konspirationsteorier, debunking, kunstig intelligens og Ancient Aliens, hvilket jeg ved i kun kan give mig ret i efter dagens samtale. Gå fornøjelse, Christian.
10/4/20211 hour, 33 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Liam O'Connor

Afsnit 324. Liam O’Connor — L.O.C. Liam er rapper og en af de musikere herhjemme der altid har været her. 2021 markerer hans første albums 20-års jubilæum, og alt hvad der er sket i mellemtiden kan desværre ikke presses ned i en 2 timers samtale — Men det kan en snak om algoritmen og TikToks rolle i musikbranchen, formatskiftet fra fysisk til digital og at blive spist af de nye generationer i både musik og standup heldigvis. Selvom Liam i dagens afsnit er talende, frem for rappende, er der ingen tvivl om at det her er L.O.C., autenciteten fosser ud af hans lattermilde væsen. God fornøjelse, Christian.
9/30/20211 hour, 57 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Maria Lucia

Afsnit 323. Maria Lucia. Maria er sanger- og musicalskuespillerinde. Hun har haft stribevis af hovedroller i musicals og har bl.a. lagt stemme til Elsa fra ‘Frost’, men du kendte hende sikkert først i 2003 hvor hun vandt Popstars og fulgte på med singlen “Taking Back My Heart” året efter. Dagens afsnit handler derfor selvfølgelig meget om hendes tid som soloartist og hendes liv på de skrå brædder, men lige så meget om hendes tid i New York, hendes fars bortgang, børneopdragelse og meget mere!Marias sjæleglade og nysgerrige væsen er ikke til at overse i dagens afsnit - Og det skal i glæde jer til.Rigtig god fornøjelse, Christian.
9/27/20211 hour, 39 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Jesper Buch

Afsnit 322. Jesper Buch! Jesper er iværksætter, investor og en af mændende bag Just Eat. Dagens afsnit har helt klart mest fokus på Jespers iværksætterliv; Han uddyber Just Eat’s spæde år i en kælder i Kolding, hvor kosten var pasta, ketchup og knofedt - For så senere at flytte til England og gøre det hele om igen. Mere overordnet fortæller han også om hvor motivationen til en startup bør ligge og hvad det vigtigste i en forretning er for en investor. Jesper er en ekstremt fængende person, og hvis du er interesseret — eller er interesseret i at blive interesseret — i startups, så vil jeg anbefale at du starter her! Gå fornøjelse, Christian.
9/23/20211 hour, 7 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Julie Berthelsen

Afsnit 321. Julie Berthelsen. Julie er sangerinde og solist. Hun fik sit folkelige gennembrud i 2002 med sin deltagelse i Popstars og har siden udgivet platin- og guldmodtagende album. På trods af hendes musikkarriere handler dagens afsnit mere om det med at være et produkt af rigsfællesskabet - For Julie er nemlig halvt dansk og halvt grønlandsk. Det grønlandske sprog, Eskimo-debatten og børneopdragelse i Grønland er et udpluk af de emner vi kommer ind på i dagens afsnit, hvilket I skal glæde jer til. For Julie udstråler autencitet og lige-ud-af-posen, hvilket jeg ved kan mærkes på den anden side af mikrofonerne.Gå fornøjelse, Christian.
9/20/20211 hour, 19 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Mick Øgendahl II

Afsnit 320. Mick Øgendahl! Mick er mange ting, men mest af alt er han nok standup komiker. På trods af det, indeholder CV’et titler kun de færreste kan prale af, hvilket dagens samtale bærer stærkt præg af — Vi snakker anciennitet på scenen, arbejdsmoral og manuskript- og jokeskrivning. Samtalen er rent standupnørderi og et kig ind i maskinrummet på en af vores mest prominente komikere - Og til lytterens store fordel, er han lige så gung ho i ‘Hva så' som han er på scenen! Gå fornøjelse, Christian.
9/16/20211 hour, 8 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Malte Ebert

Afsnit 319. Malte Ebert! Malte er sanger og du kender ham nok som Gulddreng. Malte er, under sit alias, manden bag landeplagerne ‘Model', 'Se mig nu' og mange flere. Dagens samtale handler dog ikke udelukkende om hans diskografi, men snarere om hvordan det var at “være en anden”. Hvordan kunne Gulddreng pludselig blive en selvstændig karakter uafhængigt af Malte? Hvordan er det at have rivaler, når man er en “fiktiv” karakter? Det og meget mere i dagens afsnit!Gå fornøjelse, Christian.
9/13/20211 hour, 22 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Brian Mørk

Afsnit 318. Brian Mørk. Brian er standupkomiker og har en lang karriere bag sig. Derudover er han fornyligt havnet i en shitstorm der udsprang fra twitter og derfra tog hurtigt fart. På trods af at denne shitstorm er omdrejningspunktet for dagens samtale, runder vi alligevel mål i livet, hans tid som hovedforfatter på Live fra Bremen og zeitgeistens uendelige pendulsvingninger. Gå fornøjelse, Christian.
9/9/20211 hour, 29 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Søren Østergaard

Afsnit 317. Søren Østergaard! Søren er skuespiller og komiker samt manden bag Zirkus Nemo. Selvom afsnittet ikke er gående i sin oprindelige forstand, er det alligevel en gåtur ned ad mindernes allé; for Søren har historier og anekdoter fra hans lange og spændende liv, af og på scenen, hvilket polstrer samtalen med fakta og fortællinger om revy, teater, cirkus og scenekunst. Jeg håber i nyder at lytte til Søren bare halvt så meget som jeg gjorde - Det var en ren fornøjelse! God fornøjelse, Christian.
9/6/20211 hour, 40 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Shaka Loveless

Afsnit 316. Shaka Loveless! Shaka er sanger og bl.a. manden bag landeplagen “Tomgang”, der for alvor satte gang i hans karriere som solokunstner. Hans historie stopper dog langt fra der, for dagens samtale handler nemlig også om hans fortid som livemusiker, hans oplevelse af musikbranchen indefra og den identitet man ligger i at “leve af” sin kunst. Shaka er et ekstremt afbalanceret menneske med en misundelsesværdig rolighed over sig. Oven i det er hans stemme fantastisk - Både talende og syngende... Gå fornøjelse, Christian.
9/2/20211 hour, 7 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Jesper Groth

Afsnit 315. Jesper Groth. Jesper er skuespiller, musiker og komiker. Du kender ham sikkert fra Sygeplejeskolen, Stormester eller som vinder af Melodi Grand Prix ’21. På trods af sin succes i årets Melodi Grand Prix som frontmand for ‘Fyr og Flamme’, handler dagens samtale mest om hans skuespil; Fra imposter syndromets tiltag på skuespillerskolen til den dag i dag, hvor han er gået sin egen vej som skuespiller og kunstner. Det at finde sin egen vej i tilværelsen og tage de første skridt op ad en trappe man ikke ved hvor ender er uhyggeligt, men det har ikke afholdt Jesper fra livets trappetræning - Tværtimod! Gå fornøjelse, Christian.
8/30/20211 hour, 5 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Heino Hansen II

Afsnit 314. Heino Hansen! Den sidste gåtur med Heino (afsnit 205) var på min hjemmebane - altså på Amager - I det afsnit aftalte vi at den næste tur skulle være på hans turf. Dette løfte blev indfriet i dagens afsnit og resulterede i en guidet tour i Næstved! Udover danmarks mindste rytterstatue, munkebakken og hvad den sydsjællandske købstad ellers kunne byde på, snakkede vi om hans debutshow, vores individuelle fejring af adrenalinudslag og meget mere! Gå fornøjelse, Christian.
8/26/20211 hour, 21 minutes, 1 second
Episode Artwork

Hva så?! - Anders Thomas Jensen

Afsnit 313. Anders Thomas Jensen! Anders er manuskriptforfatter, filminstruktør og manden bag bl.a. Blinkende Lygter, Retfærdighedens Ryttere, De Grønne Slagtere, Adams Æbler og mange, mange flere… Dagens afsnit er lige så meget en guidet tour rundt i Anders’ hjerne som manuskriptforfatter som det er et smut om bag kulissen på et filmset; Anders deler rundhåndet ud af sin fremgangsmetode og hans tætte samarbejde med Nikolaj Lie Kaas, Mads Mikkelsen, Nicolas Bro, Ulrich Thomsen osv., osv… Dagens afsnit fortjener altså de spidseste ører! Gå fornøjelse, Christian.
8/23/20211 hour, 23 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Victor Lander

Afsnit 312. Victor Lander. Victor er standupkomiker og skuespiller. Du har måske set ham som vært på Lego Masters eller i Sikker og Søn på Ramasjang. Kigger man på anciennitet i standupmiljøet er Victor ikke den med flest år på bagen - Men kigger man procentmæssigt på hvor lang tid af sit liv han har lavet standup, er Victor blandt de helt store drenge. For Victor var nemlig utrolig tidligt ude og havde sin debut som 13-årig sammen med Anders Mathessen, og har lige siden dygtiggjort sig inden for faget, parallelt med en skuespillerkarriere. Alt dette og meget snakker vi om i dagens afsnit! Gå fornøjelse, Christian.
8/19/20211 hour, 20 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Janni Pedersen

Afsnit 311. Janni Pedersen! Janni er vært på Go’ Aften Danmark, Station 2 og Bag Forbrydelsen - Men derudover er hun også krimiforfatter. Sidstnævnte er specielt i fokus i dagens afsnit, da Janni åbner op i maskinrummet til hendes krimiromaner og fortæller om hendes fremgangsmetode, inspiration og samarbejde med sin mand. Udover hendes arbejde som forfatter, snakker vi bl.a. om krydsfeltet mellem frygt og fascination og balancen mellem nærvær og professionalisme. Janni er mor, krimiforfatter, enormt autentisk og dagens gæst i ‘Hva så?!’. Glæd jer! Gå fornøjelse, Christian.
8/16/20211 hour, 16 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Lasse Rimmer

Afsnit 310. Lasse Rimmer! Lasse er standupkomiker og TV- og radiovært. Hvis du (imod al forventning) ikke har stødt på Lasse som standupkomiker, så har du med sikkerhed set ham i dit fjernsyn, hvor han nærmest har været omnipresent de sidste 10 år. Hans CV indeholder bl.a. Mandrillen, Jeopardy, Live fra Bremen og Stormester Dagens afsnit opsummerer også dansk standup fra sine spæde rødder på den hedengangne DIN’s, til den sprudlende urskov af talent og momentum vi har set i løbet af det sidste årti. Dagens afsnit er et digitalt bevis på at Lasse er lige så knivskarp og spot-on på en gåtur som han er på en scene. Gå fornøjelse, Christian.
8/12/20211 hour, 59 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Martin Johannes Larsen

Afsnit 309. Martin Johannes Larsen! Martin er TV- og internetpersonlighed. Du mødte ham sikkert først som DR3 og P3-karakteren Magic Mrtin, derudover kender du ham måske fra ‘Wellington Special’ eller fra hans videoer på Instagram. Kan aber grine? Hvordan udvikler Martin sine sketches? og hvad kan hentes i krydsfeltet mellem frygt og humor? Alt dette, og meget mere, vender vi i dagens afsnit - I skal glæde jer! Gå fornøjelse, Christian.
8/9/20211 hour, 32 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Mette Bluhme Rieck

Afsnit 308. Mette Bluhme Rieck. Mette er TV-vært på Aftenshowet og er tidligere kendt for bl.a. DR Sporten og Guld i Købstederne. Dagens samtale er sprudlende og vi får vendt alt fra forældreskab til feminisme og sociale medier til småskænderier. Mette er, qua sit arbejde, enormt god til at manøvrere i en samtale - Hvilket skinner igennem dagens afsnit. Gå fornøjelse, Christian.
8/5/20211 hour, 31 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Anders Matthesen II

Afsnit 307. Anders Matthesen! Anders er standupkomiker, skuespiller, sanger, manuskriptforfatter og instruktør. Dagens afsnit er, bl.a., et blik bagud på Anders’ æon af en karriere med hans kommende film “Ternet Ninja 2” i relief. Dette affødte naturligvis en snak om vores fælles passion for manuskriptskrivning og vores dimentralt modsatte retninger at tilgå gerningen på. Anders beviser gang på gang hvorfor han er i toppen af fødekæden i underholdningsbranchen, og idag har du chancen for at opleve ham for anden gang i ‘Hva så?!’. Gå fornøjelse, Christian.
8/2/20211 hour, 49 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Nikolaj Lie Kaas

Afsnit 306. Nikolaj Lie Kaas! Nikolaj er skuespiller og hvis du har set en dansk film, nogensinde, så har du nok også set Nikolaj. Blinkende Lygter, De Grønne Slagtere, Afdeling Q og Retfærdighedens Ryttere er blot udpluk af hans medvirkener i epokegørende og evergreenende film. Det har taget lige omkring 3 år at få Nikolaj med i ‘Hva så?!’, og endelig faldt det i hak! Lang tom længe, Nikolaj Lie Kaas. Gå fornøjelse, Christian.
7/29/20211 hour, 40 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Pernille Ørum

Afsnit 305. Pernille Ørum! Pernille er tegner og illustrator - Og virkelig en af de helt store - Hendes CV indeholder bl.a. Disney, Warner Brothers, Dreamworks, Nickelodeon, you name it. Hun er bosat i Kenya og havde heldigvis lige tid til en gåtur i Danmark. Fra tegneskolen i Viborg til en illustrationskomet med en snart 6-cifret følgerskare vidner ikke kun hendes kunst og arbejde om hvor inspirerende og hårdtarbejdende et menneske Pernille er, det gør hendes historie nemlig også - Og denne historie har du en enestående mulighed for at få et indblik i, i dagens afsnit. Gå fornøjelse, Christian.
7/26/20211 hour, 27 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Nicholas Kidd II

Afsnit 304. Nicholas Kidd! Nicholas er rapper og manden bag hittet ‘Buongiorno’. Dagens afsnit er, bl.a., et recap på hvad der er sket siden sidst han var med i 'Hva så?!' (Sep. 2018). Derudover er det også et spadestik dybere i hvem Nicholas er som person; hvordan er det at være Nicholas’ nabo? Hvem håber han at blive som gammel? Han er, endnu engang, brillant - Nicholas udstråler “godt selskab”, hvilket jeg ved kan mærkes på den anden side af mikrofonerne. Gå fornøjelse, Christian.
7/22/20211 hour, 4 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Nicolas Bro

Afsnit 303. Nicolas Bro! Nicolas er skuespiller og kendt for 'De grønne slagtere’, ‘Adams æbler’, for nyligt ‘Retfærdighedens ryttere’ og ’Smagen af sult’ og meget, meget mere… Nogle gange, når man møder skuespillere i virkeligheden, kan magien og den mytiske forestilling frafalde - Her er Nicolas en kæmpe undtagelse - For han er lige så autentisk og fortryllende på en gåtur i Frederiksberg Have som han er på det hvide lærred. Jeg garanterer at jeres begejstring for Nicolas enten bliver bekræftet eller erhvervet, når i har hørt dagens afsnit. Gå fornøjelse, Christian!
7/19/20211 hour, 39 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Mads Hedegaard

Afsnit 302. Mads Hedegaard. Mads er instruktør og har for nyligt debuteret med sin dokumentar ‘Kim Kanonarm og Rejsen mod Verdensrekorden’. Det er en hjertevarmende dokumentarfilm, der i grove træk omhandler ‘Kim Kanonarm’ der, med hjælp fra sine venner, vil spille arkadespillet ‘Gyruss’ 100 timer i træk. Dette har Mads dokumenteret, hvilket også er omdrejningspunktet for dagens samtale. Mads er en passioneret og talentfuld instruktør - Og ikke mindst en fantastisk gå-makker. Gå fornøjelse, Christian.
7/15/20211 hour, 16 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Pilfinger

Afsnit 301. Pilfinger, der går under det borgerlige navn Lasse Kramhøft, er producer og har de seneste par årtier været manden bag de største hits i ind- og udland. Om du har hørt ham igennem Johnson, Xander, Natasja, Jordin Sparks eller hans egen duo, Djämes Braun, er der en ting der er sikker - Du har hørt ham. Men om du kender ham, er en anden ting; For det har du nu en enestående chance for, i dagens afsnit! Løb fornøjelse, Christian.
7/12/20211 hour, 25 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Trine Dyrholm

Afsnit 300. Trine Dyrholm! Trine er skuespiller og nok en af de mest prominente vi har herhjemme. Dagens afsnit bekræfter at Trine ikke alene er en multi Robert- og Bodilmodtagende skuespillerinde som har medvirket i stribevis af epokegørende danske og udenlandske spillefilm, serier og teaterstykker, men oven på alt det, er et uforfalsket-, fuldblods- og i sandhed enestående menneske. Jeg glæder mig til at i skal møde hende. Som mængden af Spartanere i Slaget ved Thermopylæ, som den højeste score i bowling, som antallet af ‘Hva så?!’-afsnit - Mine damer og herrer, afsnit nummer 300. Gå fornøjelse, Christian.
7/8/20212 hours, 17 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Ida Corr

Afsnit 299. Ida Corr! Ida er sanger og er bl.a. kendt for det internationale hit ‘Let Me Think About It’. Men hendes musikkarriere starter langt tid før hendes internationale gennembrud; Alt det snakker vi selvfølgelig om i dagens afsnit. Derudover snakker vi også om hendes opvækst i et multikulturelt og musik miljø, forælderskab og den guidende egenskab det har at opleve sit værk igennem andre mennesker. Ida er et ekstremt åbent menneske, som ikke er bange for at give af sig selv, hvilket dagens afsnit er et digitalt bevis på! Gå fornøjelse, Christian.
7/5/20211 hour, 22 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Mathias Ebbesen Jensen

Afsnit 298. Mathias Ebbesen Jensen. Dagens afsnit er virkelig et nørdeafsnit, for Mathias forsker nemlig i svampe - Ja, de svampe - Psykadeliske svampe, magiske svampe, psilocybinsvame. Han forsker bl.a. i hvordan man kan bruge psykoaktive stoffer til at hjælpe folk ud af alkoholisme. Udover svampe snakker vi også om MDMA’s effekt på PTSD-ramte, danmarks historisk dårlige forsøg med LSD og fremtiden for psykedeliske stoffer i psykiatrien. Lige så klog Mathias er i sit felt, lige så god er han til at fortælle om det - Hvilket skinner igennem dagens afsnit! Gå fornøjelse, Christian.
7/1/20211 hour, 27 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Mads Brügger

Afsnit 297. Mads Brügger! Mads er journalist og tidligere programchef på Radio24syv sammen med Mikael Bertelsen. Derudover har han også lavet flere film og stiftet et nyt medie; ‘Frihedsbrevet’. Alt dette snakker vi, selvfølgelig, om på dagens gåtur - Men vi runder bl. a. også lige aliens og konspirationsteorier. Jeg ved i vil nyde hans beherskede måde at tale på, når han f. eks. beretter om at afsløre sydafrikanske undergrundsmilitser i at begå folkedrab med vacciner. Rigtig gå fornøjelse, Christian.
6/28/20211 hour, 43 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Christoffer Boe

Afsnit 296. Christoffer Boe! Christoffer er instruktør og manuskriptforfatter. Han er lige nu aktuel med ’Smagen af sult’. Christoffer er instruktør helt ind til benet, hvilket han ikke lægger skjul på i dagens afsnit; så hvis du som lytter sidder med en spirende filminstruktør i maven, kan det anbefales at spidse øre når Christoffer opsummerer moderne filmhistore og hans tid på Den Danske Filmskole. Gå fornøjelse, Christian.
6/24/20211 hour, 11 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Hjalmer

Afsnit 295. Hjalmer. Hjalmer er singer-songwriter og, udover for sin musik, kendt for sit nærværende og rolige væsen, som både manifesterer sig på scenen og heldigvis også i dagens gåtur. Der findes ikke noget mere interessant end at høre et menneske fortælle om deres passion og kreative output - Og Hjalmer er ingen undtagelse; Vi snakkede bl.a. om inspirationskilder og skriveprocesser, både i musik og standup - Hvor jeg endnu engang blev bekræftet i at de to fag ikke er så langt fra hinanden, som man skulle tro... Hjalmer var super fed og jeg glæder mig til at i skal opleve ham! Gå fornøjelse, Christian.
6/21/20211 hour, 33 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Sara Bovin

Afsnit 294. Sara Bovin. Sara er radiovært og nok mest kendt for at være kvinden bag ’Tværs’ på P3. Sara har en vild historie, som desværre nok ikke kan fortælles på 01:42:17 - Til gengæld kan du i dagens afsnit se frem til at høre udpluk og fortællinger fra lige præcis den historie, og blive klogere på hvad der har gjort Sara til den hun er i dag. Vi snakker bl.a. om den konstante dårlige samvittighed man har som forælder, at åbne døren til euforiseringens verden og at miste kontakt til et familiemedlem. Gå fornøjelse, Christian.
6/17/20211 hour, 40 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Jørgen Leth

Afsnit 293. Jørgen Leth. Jørgen er på pairet journalist, forfatter, digter, tv- og filmmand. Men kigger man væk fra hans CV, er han en ekstremt intelligent kulturmastodont der i mange år har haft kultstatus i Danmark - Og kort sagt er han en person der ikke behøver en introduktion; for om vi kender ham som poetisk kommentator på Tour De France eller digter fra pensum i gymnasiet har vi alle stiftet bekendskab med Jørgen Leth. I dagens afsnit fortæller han, bl.a., om prisen for at være inspireret indimellem, frygten for at blive sindssyg og hans blodpropper i lungerne, der har gjort ham nødsaget til at gå hver dag. Gå fornøjelse, Christian.
6/14/20211 hour, 19 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Lars Bom

Afsnit 292.Lars Bom. Lars er skuespiller og nok bedst kendt for sine roller i 'Rejseholdet' og 'Strisser På Samsø'. Dagens samtale er broget; for selvfølgelig handler den om skuespilkunsten og metoderne deri, men den drejer også over i de mere sjælelige og spirituelle nuancer af livet, for til slut at handle om hvordan man kan forandre folks liv ved at være Bamse. Lars er et super sympatisk menneske, der er lige så interessant i hans vante métier - skuespil - som han er i det filosofiske og æteriske hjørne. Gå fornøjelse, Christian.
6/10/20211 hour, 47 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Manu Sareen

Afsnit 291. Manu Sareen! Manu er politiker, tidligere børneminister, tidligere politisk leder for De Radikale Venstre og så er han desuden også forfatter. Men dagens afsnit er ikke kun en snak med en tidligere minister; det er en snak med en mand der har levet et liv og prøvet sig selv af indenfor mange fag. Det er sikkert også det Manu kan takke sin spændende og facetterede karakter for - En karakter der bestemt kommer til udtryk i dagens samtale, hvor vi snakker om alt fra at blive diagnosticeret med ADHD som voksen til at få en halvfed på af at køre i ministerbil. Gå fornøjelse, Christian.
6/7/20211 hour, 29 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Adam Price

Afsnit 290. Adam Price! Adam er manuskriptforfatter og restauratør. Han er bl.a. manden bag ‘Borgen', 'Herrens Veje' og 'Nikolaj og Julie'. Derudover kender du ham måske også fra DR2, hvor han med sin bror, James Price, laver madprogrammet ’Spise med Price’. Dog er dagens afsnit med fokus på fortællekunsten og manuskriptskrivning. Adam dissekerer f.eks. manuskriptforfattergerningens anatomi og tager os, i grove træk, igennem hvad det vil sige at skrive en TV-serie; fra du får idéen, til den er på DR1 i bedste sendetid. Gå fornøjelse, Christian.
6/3/20211 hour, 15 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Andreas Odbjerg

Afsnit 289. Andreas Odbjerg. Andreas er sanger og sangskriver. Han er en af hjernerne bag f.eks. Lord Siva og Vera’s “Paris”, Ericka Jane’s “I say stupid things”, hans egne “føler mig selv 100” og “I morgen er der også en dag” blandt mange, mange flere... Dagens snak handler bl.a. om det at arbejde som kreativ; hvornår arbejder man med matematikken bag sit fag og hvornår kommer kommer der uforklarlige, nærmest guddommelige, højere magter ind og får planeterne til at stå på linje. Andreas er et dybt sympatisk menneske og jeg glæder mig til at i skal møde ham! Gå fornøjelse, Christian.
5/31/20211 hour, 45 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Rikke Gøransson

Afsnit 288. Rikke Gøransson! Rikke er TV-vært, du kender hende nok bedst som vært på Paradise Hotel, hvilket hun har været nu i 15 sæsoner. I dagens afsnit fortæller Rikke om hendes vej ind i underholdningsbranchen, hvilket bl.a. indebar selv at deltage i Paradise Hotel. Derudover snakker vi også om hvad hun laver på luksushotellet, når hun ikke er foran kameraet. Rikke er et super sympatisk og dejlig autentisk menneske - Hvilket dagens afsnit indrammer perfekt! Gå fornøjelse, Christian.
5/27/20211 hour, 37 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Signe Molde

Afsnit 287. Signe Molde! Hvis du har haft dit fjernsyn tændt i løbet af de sidste 20 år, så ved du helt sikkert hvem Signe er - Men hvis du ikke har, så er hun TV-vært og har været ansigtet på bl.a. ’Signe Molde på udebane' og ‘Quizzen med Signe Molde’. Dagens afsnit er nærmest en Signe Molde-extravaganza, da det i realiteten er et dobbelt-afsnit; Vi gik vores første tur i 2020, for så at afslutte den i 2021. Jeg håber i vil nyde vores snak(ke) lige så meget som vi nød at have dem! Gå fornøjelse, Christian.
5/24/20212 hours, 12 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Mark O. Madsen

Afsnit 286. Mark O. Madsen! Mark er MMA-fighter i UFC, hvor han gør sit comeback imod amerikaneren Clay Guida til august. I modsætning til i ringen, har Mark begge fødder på jorden i dagens afsnit; Her beretter han bl.a. om hans møde med Mike Tyson og hvordan det føles at løbe ind i et knæ. Derudover uddyber han også den psykologiske krigsførsel, spionage og Tonya Harding-klingende metoder der bliver benyttet måneder før man faktisk står i oktagonen. Gå fornøjelse, Christian.
5/20/20211 hour, 43 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Mathias Helt

Afsnit 285. Mathias Helt! Mathias er radiovært på P3 og tidligere på programmet ‘Er Du Sunshine’ på Radio24Syv, hvor han med sit entourage talte om stort og småt. Dagens snak handler derfor, bl.a., om det at være radiovært og nogle gange indse at ens rolle “bare" er at fastholde lyttere indtil det næste stykke musik. Men vi vender også angst og hvordan det har haft indflydelse på Mathias’ liv. Mathias er helt autentisk og det var en fornøjelse at have ham som gå-makker i dagens afsnit. Gå fornøjelse, Christian.
5/17/20211 hour, 22 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Martin Hylander

Afsnit 284. Martin Hylander. Martin er skuespiller og podcaster, han er manden bag true crime-podcasten 'True Story' og samtalepodcasten ‘Guttermand’. Med den viden han har erhvervet sig om dansk kriminalhistorie igennem 'True Story', havde jeg lommen fuld af spørgsmål; "Har du givet op på nogle historier fordi de var for voldsomme?” Og “Tror du der findes ondskab?” Er blot et uddrag af de spørgsmål jeg simpelthen bare blev nødt til at få svar på. Det var en super behagelig samtale med et super sympatisk menneske, hvilket jeg håber kan mærkes på den anden side af mikrofonerne. Gå fornøjelse, Christian.
5/13/20211 hour, 38 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Jonatan Spang

Afsnit 283. Jonatan Spang! Jonatan er komiker og skuespiller. På standup-scenen er hans navn boltret fast på A-listen og han er igennem de sidste 15 år nærmest blevet et synonym for dansk standup. Derudover er han også vært på ’Tæt På Sandheden’. Men alt dette vidste du sikkert godt i forvejen - For hey, det er Jonatan Spang... Så mine damer og herrer, en af de mest efterspurgte gæster; Jonatan Spang! Gå fornøjelse, Christian.
5/10/20211 hour, 31 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Ibi Støving

Afsnit 282. Ibi Støving! Ibi er skuespiller, TV-vært og meget, meget mere. Hun fik for alvor sit navn ind i danskernes hjem da hun var vært på ‘Paradise Hotel’ - Men Ibi’s liv ikke altid været et luksusophold i paradis, hvilket vi bl.a. dykker ned i i dagens afsnit, hvor hun f.eks. fortæller om at blive skudt, få dobbeltsidet nyresvigt og meget mere af det hun kalder sin “traume-lagkage”. Ibi er lige ud af posen og et pragteksempel på en gå-makker. Gå fornøjelse, Christian.
5/6/20211 hour, 34 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Poul Madsen

Afsnit 281. Poul Madsen. Poul er journalist og tidligere chefredaktør på Ekstra Bladet. Dagens afsnit er nærmest en presse-special, for det er nemlig dansk journalistik og presse, set gennem Pouls øjne, der er dagens omdrejningspunkt. Vi følger hans opstart som landevejsreporter på TV2, til pressedækning af Gnags i Indien, for til i dag at fratræde sin stilling som chefredaktør. Poul er et super sympatisk menneske med talemusklen i orden. Jeg håber i nyder dagens afsnit! Gå fornøjelse, Christian.
5/3/20211 hour, 17 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Sara Blædel

Afsnit 280. Sara Blædel. Sara er multiprisvindende forfatter og hele danmarks krimidronning. Så det er klart at dagens afsnit er et deep dive i hendes hjerne som forfatter; vi snakker om hendes måde at bygge karakterer, hendes research af locations og hvordan hendes samvittighed egentlig har det når hun dræber sine karakterer. Sara lever i fiktionens verden, men i dag fik jeg muligheden for at møde hende i virkeligheden - Og det skal i glæde jer til at høre! Gå fornøjelse, Christian.
4/29/20211 hour, 26 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Mikael Wulff

Afsnit 279. Mikael Wulff! Mikael er komiker og bl.a. kendt som den ene halvdel af Wulffmorgenthaler. Dagens snak har Mikaels længere pause fra standup-scenen som omdrejningspunkt; hvordan han stilisere sit materiale samt hans arbejde med Anders Morgenthaler. Mikael er så fed en person og nok en af de sjældneste komikere vi har herhjemme - En mere off-beat komiker skal man altså over Atlanten for at finde. Jeg håber i nyder dagens snak, lige så meget som jeg nød at have den. Gå fornøjelse, Christian.
4/26/20211 hour, 28 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Niarn

Afsnit 278. Niarn. Niarn (eller Niels) er en rapper der for alvor fik sit gennembrud i start-00’erne og har siden 2014 haft pause - Indtil nu; for Niarn har nemlig annonceret en tour! Dagens afsnit handler derfor først og fremmest om hans comeback som Niarn, men lige så meget om hvad der er sket i de 7 år hvor han bare har været Niels. Jeg er dybt fascineret af mennesket Niels, hans kampe med afhængighed og vores fælles forståelse for accept af egne begrænsninger. Gå fornøjelse, Christian!
4/22/20211 hour, 29 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Ihan Haydar

Afsnit 277. Ihan Haydar! Ihan er trommeslager og en del af L.I.G.A. Ihan er indbegrebet af en go-getter, hvilket, for det første, kommer til udtryk i hendes nye bog “Pigen med trommestikkerne” men også i dagens Hva så?!-afsnit; For Ihan har måtte tage nogle kampe de fleste har været forskånet, for at nå til hvor hun er i dag. Ihan er flygtning fra Irak og dagens afsnit handler ikke kun om hendes imponerende karriere, men også om hende og hendes families flugt til Danmark. Gå fornøjelse, Christian.
4/19/20211 hour, 32 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Zissel Astrid Kjertum-Mohr

Afsnit 276. Zissel Astrid Kjertum-Mohr! Zissel er podcaster og tidligere ansat på Radio24syv, hvor hun var en del af Den Korte Radioavis. Zissels talent er bl.a. at finde de små huller i et interview vi andre nok overser, hvor der kan gemme sig noget interessant og finurligt. Det dykker vi f.eks. ned i i dagens snak, hvor jeg dertil også hører hende; Hvordan er det at arbejde sammen med Jørgen Leth? Og hvor meget magt har kultureliten i virkeligheden? Gå fornøjelse, Christian.
4/15/20211 hour, 30 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Sebastian Klein II

Afsnit 275. Sebastian Klein! Sebastian er TV-vært, forfatter og nok mest af alt naturmenneske; Derfor foregår dagens afsnit med en kikkert i hånden i fugletårnet ved Hejresøen på Amager. Sebastian er velsignet med den evne, at lige så meget viden han har, lige så god er han til at formidle den. Derfor ved jeg at i som lyttere vil elske når Sebastian fortæller og forklarer om bl.a. den vildeste fugl han fandt på Christiansø, hvor lidt vi egentlig ved om dyr og om hans seneste bog “Verdens 100 mest truede dyr”. Gå fornøjelse, Christian.
4/12/20211 hour, 38 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Martin Jensen

Afsnit 274. Martin Jensen! Martin er DJ og kunstner, og er blevet et velkendt ansigt for de fleste, efter at optræde som dommer ved årets X-factor. Der er knald på Martin, hele afsnittet igennem! Dagens afsnit giver et godt indblik i hvordan det er at brage frem som DJ, og hvordan man tager bestik af koncertmiljøet anno 2021 som kreativ person. Derudover var "Hvem vinder X-Factor?” Og “Hvor meget bliver der rodet ved deltagernes lyd” to spørgsmål jeg simpelthen måtte få svar på. Gå fornøjelse, Christian.
4/8/20211 hour, 27 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Signe Lindkvist

Afsnit 273. Signe Lindkvist! Signe er podcaster, men derudover kender du hende sikkert som TV-vært fra DR’s B&U-afdeling, hvilket hun var indtil 2013. Dagens afsnit maler, for det første, et billede af Signe og hendes karriere; Hvorfor flyttede hun hjemmefra som 16-årig? Hvorfor laver hun aldrig børnefjernsyn mere? Hvordan kom “Ramasjang Sover” til verden?. Men derudover fik vi også taget pulsen på det danske podcastmiljø! Signe er fantastisk, og det er dagens afsnit et levende bevis på. Gå fornøjelse, Christian.
4/5/20211 hour, 38 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Claus Meyer

Afsnit 272. Claus Meyer! Claus er kok og kulinarisk iværksætter. Dagens afsnit fokuserer på hvad der gjorde Claus til Claus; Hans måde at drive forretning med hjertet, hvordan hans barndom har gjort det nemt for ham at være altruistisk og hvordan den amerikanske arbejdsmoral påvirkede hans måde at åbne restauranter. Claus har mange sider, og dagens afsnit belyser én af dem - Jeg håber i nyder at lytte på Claus, lige så meget som jeg gjorde. Sponsor er BLOX Parkering i kbh. SMS "LOKALHJÆLP" til 1919. Gå fornøjelse, Christian.
4/1/20211 hour, 10 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - René Fredensborg

Afsnit 271. René Fredensborg, langt om længe! René er journalist og forfatter, og en virkelig unik en af slagsen. Hans professionelle liv, såvel som private, gang på gang har været udløser for at Hr. & Fru Danmark fik kaffen galt i halsen. For René er et menneske med mange facetter, så jeg vidste han ville blive en god gå-makker, hvilket han uden besvær levede op til! Jeg håber i nyder at lytte, lige så meget som vi nød at snakke. Gå fornøjelse, Christian.
3/29/20211 hour, 25 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Sara Bro

Afsnit 270. Sara Bro! Sara brager afsted på hitlisterne, bl.a. som vært på ’Sara & Monopolet’ og ‘Hjerteflimmer for voksne’ - Men disse er blot toppen af isbjerget på Sara's utroligt flotte karriere, som vi selvfølgelig kommer nærmere ind på i dagens afsnit. Men udover at høre om hvordan Sara overtog danmarks mest lyttede radioprogram og podcast, er dagens afsnit virkelig specielt; For hun fik mig nemlig overtalt til at vinterbade! Det var fantastisk at gå med Sara, og jeg håber ikke det bliver sidste gang. Gå fornøjelse, Christian.
3/25/20211 hour, 35 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Morten Elsøe II

Afsnit 269. Morten Elsøe! Morten er samfundsdebattør, ernæringsekspert og forfatter, men arbejder idag oftest med adfærdspsykologi. Siden vores sidste snak er Morten blevet engageret i debatten om pandemien, hvilket bl.a. inspirerede os til endnu en gåtur. Dagens snak er med stærk fokus på kritisk tænkning, konspirationsteorier og biaser. Er du nem eller svær at manipulere? Hvordan kan du handle, når du opdager en bias? Svarene på dette og meget mere - I dagens afsnit! Gå fornøjelse, Christian.
3/22/20211 hour, 50 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Lars Daneskov

Afsnit 268. Lars Daneskov! Lars er kanalredaktør på P4, journalist, forfatter samt TV- og radiovært. Han var vært på bl.a. ‘Strax’ på P3 og skriver nu på en lang række børnebøger. Børnebøgerne involverer ofte børn der prøver at navigere i voksnes rod, hvilket ikke ligger langt fra hans egen barndom; Dette kommer vi nærmere ind på i dagens afsnit. Lars er et fantastisk og fredeligt væsen - Hvilket jeg håber skinner igennem dagens afsnit. Gå fornøjelse, Christian.
3/18/20211 hour, 35 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Maria Fantino

Afsnit 267. Maria Fantino! Maria er DR-personlighed og radiovært på P3’s ‘Curlingklubben’. Derfor vidste jeg også at hun ville være en fantastisk gå-makker, hvilket var en spådom hun bestemt lod gå i opfyldelse. Vi snakkede om alt fra ekko-kamre til selvdiagnosticering og harajuku-emoer til normcore. Dagens afsnit er derudover også et scoop, da der sker det pinligste i ‘Hva så?!’s historie… Gå fornøjelse, Christian.
3/15/20211 hour, 39 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Silas Holst

Afsnit 266. Silas Holst. Silas er danser, skuespiller og musicalsanger. Han har vundet 'Vild med dans’ op til flere gange og har derudover spillet et utal af roller på teatre rundt i landet. Det var fantastisk at gå med Silas, og udover at udveksle vores fobier og hvide løgne man fortæller sine børn, følte jeg virkelig at jeg lærte ham bedre at kende personligt. Som lytter er det uundgåeligt at mærke at Silas er et let og nærende menneske - Så jeg håber i nyder dagens afsnit! Gå fornøjelse, Christian.
3/11/20211 hour, 35 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Nikolaj Stokholm

Afsnit 265. Nikolaj Stokholm! Nikolaj er standup-komiker - Og du kender ham helt 100% sikkert, for de sidste år er han nemlig braget frem og er nu et household name på den danske comedy scene. Nikolajs krøllede energi og nærvær rækker altid langt ud over scenekanten, og er i dagens anledning med på en gåtur. Her er han lige så hurtig og skarp, som du ville forvente ham i de oneman-shows, der har været primus motor for hans succes. Jeg håber i nyder at lytte til os, lige så meget som vi nød at snakke til jer. Gå fornøjelse, Christian.
3/8/20211 hour, 56 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Cecilie Beck

Afsnit 264. Cecilie Beck! Cecilie er journalist og studievært på TV 2 Nyhederne og har mange års erfaring i faget. Rent professionelt, er hun kendt for sin nysgerrighed og karisma - Disse lod hun heldigvis ikke blive hjemme, da hun skulle være gå-makker i dagens afsnit! Vi fik bl.a. rundet offentlighedens tiltro til medierne anno 2021 samt mediernes (manglende) evne til at holde øje med sig selv. Det var fantastisk at gå med Cecilie, hvilket jeg håber kan mærkes. Gå fornøjelse, Christian.
3/4/20211 hour, 26 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Simon Kvamm

Afsnit 263. Simon Kvamm! Simon er forsanger i Nephew, HUGORM og De Eneste To. Derudover kender du ham sikkert også som enten Pim de Keyergracht, Baune eller Angoras studievært i 'Drengene fra Angora' og 'Angora by Night' - Og listen fortsætter! Simon tænker over de ord han bruger, i kontrast til mig selv, som oftest bruger de ord jeg tænker; Dette bærer dagens afsnit helt sikkert også præg af. Jeg håber i nyder at lytte, lige så meget som vi nyder at snakke! Gå fornøjelse, Christian.
3/1/20211 hour, 32 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Søren Pape Poulsen

Afsnit 262. Søren Pape Poulsen. Søren er formand og politisk leder for Det Konservative Folkeparti. Fra 2010 til 2014 var han borgmester i Viborg Kommune, hvilket også er hvor dagens afsnit finder sted. Med i bilen, på vej til Viborg, havde jeg selvfølgelig en masse spørgsmål. “Roser man sin moddebattør når tæppet bliver trukket for?”, “Er kommissioner ikke bare politisk tidsudtrækning?” og “Hvad gør du for at slappe af?” - Er blot et udklip af de spørgsmål jeg havde til Søren. Han var virkelig et behageligt menneske med is i maven! Gå fornøjelse, Christian.
2/25/20211 hour, 38 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Jacob Riising

Afsnit 261. Jacob Riising! Jacob er TV-vært, skuespiller og forfatter. Du kender ham måske som vært for Amigo, MGP og Gepetto-news eller Melodi Grand Prix og Versus. Jacob er, i min optik, en af de bedste TV-værter vi har herhjemme, da han er en af de mennesker med “en ræv bag øret” - Altså en af dem der ikke finder sig selv midt i en samtale, men snarere som en legemliggørelse af den. Uanset hvad, er det i hvert fald det, der gør ham til en fantastisk gå-makker i dagens afsnit!Gå fornøjelse, Christian.
2/22/20211 hour, 19 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Eva Jin

Afsnit 260. Eva Jin! Eva er stand up komiker og fik for alvor fart på karrieren sidste år, da hun optrådte til Zulu Comedy Galla! På scenen er hun karakteriseret ved sine skæve observationer og quirky person, men i dag er hun en ekstremt velovervejet og fornuftig gå-makker med en lang karriere foran sig. Vi snakkede karate, Comedy Galla og manuskriptskrivning - Og selvom gåturen var under frysepunktet, var stemningen lun og jeg håber det smitter! Gå fornøjelse, Christian. Vil du prøve Nextory? Så brug linket www.nextory.dk/christian og få de første 45 dage gratis!
2/18/20211 hour, 11 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Anders Kofod-Petersen

Afsnit 259. Anders Kofod-Petersen. Anders er professor i kunstig intelligens og er rimelig hands-on i hvad der rører sig i både AI- og machine learning teknologien. Alt det, og meget mere, blev jeg klog på i dagens afsnit; Vi fik snakket om kragernes overraskende intelligens, hvordan vi tager vare på og demokratiserer viden og hvordan konventioner kan være et bias hvis man er menneske. Det er super lærerigt at høre på Anders - Så jeg håber i lytter godt efter!Gå fornøjelse, Christian.
2/15/20211 hour, 51 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Birgitte Hjort Sørensen

Afsnit 258. Birgitte Hjort Sørensen. Birgitte er skuespiller og bl.a. kendt fra ‘Borgen’ - Derudover er hun også kendt i teater- og musicalverdenen og har spillet i både London og på Broadway. Birgitte er et super sympatisk menneske og hun snakker lige ud af posen, om det er en akavet rolle hun fik i Game of Thrones eller arbejdet i rollen som mor. Jeg håber at i nyder at lytte til denne samtale lige så meget som jeg nød at have den. Gå fornøjelse, Christian.
2/11/20211 hour, 52 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Michael Jeppesen

Afsnit 257. Michael Jeppesen! Michael er journalist og forfatter, i kender ham måske fra da han var bagsideskribent på Urban eller for hans nyeste bog 'For han ved ikke hvad han gør’. Med hjælp fra Michaels skæve væsen, bliver Hva så’s grundformat, i dagens afsnit, en køkkenelastik om en evigtudvidende motionsbold; Bolden sprænger, elastikken bliver og den sidder nu rundt om det mindst ‘Hva så’-agtige ‘Hva så’-afsnit. Meta-niveauet bliver holdt så højt, at det til tider føles som om at podcasten kigger sig selv i nakken i et sfærisk spejl. Kort sagt er dagens afsnit specielt! Gå fornøjelse, Christian.
2/8/20211 hour, 28 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Morten Münster

Afsnit 256. Morten Münster. Morten er ekspert i adfærdsdesign, det betyder at Morten har brugt de seneste år på at holde foredrag i ind- og udland om, hvordan man kan bruge adfærdsdesign til at skabe forandringer; F.eks. i sin virksomhed! Men udover hans evner til at ændre folks adfærd og synspunkter, snakkede vi om bogstaveligt talt alt andet - Jokes, machine learning det at være en hvid, priviligeret cis-kønnet mand osv... Det er med at holde tungen lige i munden i dagens afsnit! Gå fornøjelse, Christian.
2/4/20211 hour, 56 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Jan Grarup

Afsnit 255. Jan Grarup! Jan er fotograf og har fotograferet mange af klodens knudepunkter. Han har vundet mange, både danske og internationale, fotopriser for sine billeder af katastrofer; Og det er bl.a. historierne bag nogle af dem vi kommer ind på i dagens afsnit. Med afspring i Jans anekdoter, kommer vi bl.a. ind på den naturlige reaktion på frygt, korruption og at bruge humor som overlevelse. Jan har oplevet nok til tre menneskeliv - Og lidt til - så det var utroligt spændende at have ham med i dagens afsnit. Gå fornøjelse, Christian.
2/1/20211 hour, 30 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Frederik Dirks Gottlieb

Afsnit 254. Frederik Dirks Gottlieb! Frederik er filmproducer, TV- og radiovært. Du kender ham muligvis fra DR-podcasten 'Flyevende Tallerken’, som undersøger om der er liv i rummet, og om vi allerede har haft besøg. Naturligvis kravler vi derfor, i denne samtale, ned i et UFO-kaninhul og forsøger at finde rundt i de smalle gange, gravet af Pentagon, vores egen nysgerrighed og måske rumvæsener? Inden vi kom så langt, delte Frederik ud af sin livshistorie, og hvad der har gjort Frederik til den han er i dag. Der var super god kemi i dagens afsnit - Og det håber jeg også at i kan mærke! Gå fornøjelse, Christian.
1/28/20212 hours, 1 minute, 33 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Adam Holm

Afsnit 253. Adam Holm! Adam er historiker og journalist, men du kender ham måske bedst fra hans 10 år som vært på Deadline på DR2. Einstein sagde “Hvis du ikke kan forklare det på en simpel måde, er det fordi du ikke har forstået det godt nok”, og det citat er som skabt til Adam, for lige så begavet og veltalende han er - Lige så forståelig og jordnær er han. Adam er en super fyr og man kan mærke at han har beskæftiget sig med næsten alt mellem himmel og jord; Om det er internationale forhold, personlige livskriser eller værdikamp - Adam er knivskarp! Gå fornøjelse, Christian.
1/25/20211 hour, 42 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Sissel-Jo Gazan

Afsnit 252. Sissel-Jo Gazan! Sissel er biolog og forfatter, hun står bl.a. bag bøger som Dinosaurens Fjer, Svalens Graf og Hvide Blomster. Sissel nævner i dagens afsnit, om hendes eget eventyr af en forfatterkarriere; “Det var først da jeg dyppede pennen i mit eget hjerteblod at jeg fik læsere”. Denne sætning er stemningsbeskrivende for dagens afsnit, da vi f.eks. kommer ind på Berlins erindringsmosaikker af en mørk tid og jordens undergang i børnehøjde. Det var super interessant at snakke med Sissel, og jeg håber i lyttere også får noget ud af dagens snak - For det gjorde jeg! Gå fornøjelse, Christian.
1/21/20212 hours, 1 minute, 15 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Roland Møller

Afsnit 251. Roland Møller. Roland er skuespiller og virkelig en one-of-a-kind! Han er fra Odense og har i sin ungdom været en del af det kriminelle miljø, men efter sin 10. Voldsdom i 2002 vælger han at fralægge sig sin kriminelle løbebane. Herefter er han, som en føniks-fugl, genopstået i sin egen aske og er de seneste 10 år fløjet til bl.a. Hollywood for at medvirke i en af de mange film og serier han har på CV’et. Roland er en inspiration, en sand legemliggørelse af "The American Dream" og indbegrebet af en humlebi; Han modstrider moderne beregninger og empiriske observationer, flyver hvor det passer ham og siger hvad han vil. Det håber jeg også i kan mærke i dagens afsnit! Gå fornøjelse, Christian.
1/18/20211 hour, 31 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Rune Møller Stahl

Afsnit 250. Rune Møller Stahl! Dagens afsnit er endnu et forsker afsnit. Denne gang med Rune, som er forsker i international politisk økonomi og postdoc. på Institut for Statskundskab. Derfor ser Rune alle de usynlige økonomiske magtstrukturer vi alle er omgivet af i den sociale konstruktion, vi har valgt at kalde et "samfund”. Viden er at vide at tomater er en frugt - Visdom er ikke at putte den i en frugtsalat; Lige såvel deler Rune, i dagens afsnit, rundhåndet ud af både sin viden om det frie marked og borgerens tilskuerrolle i demokratiet samt sin visdom om hvad penge egentlig er og hvilke alternativer vi har til kapitalisme. Jeg elsker at snakke med forskere - Og jeg håber at i, i dagens afsnit, forstår hvorfor! Gå fornøjelse, Christian.
1/14/20212 hours, 12 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Ulrich Thomsen

Afsnit 249. Ulrich Thomsen! Ulrich er skuespiller og en sand A-liste en af slagsen. Du kender ham måske fra 'Blinkende Lygter', 'Adams Æbler' eller James Bond filmen 'The World Is Not Enough’. Normaltvis er Ulrich en multi Robert- og Bodil-vindende skuespiller, men i dag er han gæst i 'Hva så?!', hvor vi bl.a. snakker om kinas finger i filmbranchen, pressen der er presset og sociale mediers slagside. Det var fantastisk, langt om længe, at have Ulrich med i podcasten og jeg håber bestemt ikke at det bliver sidste gang. Jeg nød at snakke med ham - Jeg håber i nyder at lytte til ham!Gå fornøjelse, Christian.Vil du prøve Nextory? Så brug linket www.nextory.dk/christian og få de første 45 dage gratis!
1/11/20211 hour, 29 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Thomas Kolster

Afsnit 248. Thomas Kolster. Thomas er marketings- og bæredygtighedsekspert. Derudover er han også eks-reklamemand, hvilket vil sige at han i flere år har arbejdet i reklamebranchen og har en masse know-how om danskernes forbugervaner og medielandskabet gennem tiden. Nu er han foredragsholder og forfatter og bruger sine vågne timer på at inspirere firmaer, folk og regeringer til at ændre sig til det bedre og styrke deres grønne profil. I dagens afsnit røber han blandt andet den guerilla-metode han brugte til at komme ind i reklamebranchen og hvordan danskerne er et discount-folkefærd. Gå fornøjelse, Christian!
1/7/20211 hour, 43 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Paw Lagermann

Afsnit 247. Paw Lagermann. Paw er den ene halvdel af Infernal. Han har, sammen med Lina Rafn, de sidste 20 år lavet musik - Men hans karriere starter mange år før det, hvilket vi bl.a. kommer ind på i dagens afsnit. Paw var en super fed gå-makker, eller rettere sagt sidde-makker; For dagens afsnit foregår i Infernals studie. Her kommer vi ind på vores fælles kærlighed for dance musik, Infernals historie og alle de drengestreger man lavede som ung. Jeg håber i nyder podcasten lige så meget som jeg nyder at lave den. Gå fornøjelse, Christian. Vil du prøve Nextory? Så brug linket www.nextory.dk/christian og få de første 45 dage gratis!
1/4/20211 hour, 43 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Remee

Afsnit 246. Remee. Remee er, hvis han selv skal sige det, alting og ingenting. Han er kendt som sangskriver, producer og dommer på X Factor. Derudover er han hands on i 'Social Works’, som er et influencer agency, der strategisk og kreativt hjælper brands. Remee er et levende bevis på at der ikke er en erstatning for hårdt arbejde, hvilket for eksempel kommer til udtryk i hans måde at omfavne svagheder og sætte omvendt fortegn på negative situationer - Hvilket vi blandt andet snakker om i årets sidste afsnit af ‘Hva så?!’. Og så er der vidst heller ikke mere at sige end; Gå fornøjelse og godt nytår, Christian.
12/31/20201 hour, 54 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Birgit Aaby

Afsnit 245. Birgit Aaby. Birgit er iværksætter, erhvervskvinde og stifter af rengøringsfirmaet Combi Service. Derudover er hun også et velkendt ansigt fra tre sæsoner af Løvens Hule. Birgit er, som person, enormt jordnær og snaksaglig, det var derfor så fedt at have hende med i dagens afsnit. Vi gik en tur i Tivoli og jeg fik hørt om bl.a. hendes møde med Lars Larsen, datinglivet som velhavende kvinde og hvordan man, trods alle odds og fordomme, kan være en både ung og god mor og samtidig blive en af danmarks mest succesrige kvindelige iværksættere. Gå fornøjelse, Christian.
12/28/20201 hour, 32 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - David Mandel II

Afsnit 244. David Mandel - Julespecial! David er journalist og tidligere vært på P3 - Hvor vi lavede Gandhi sammen. Men selvom dagens gå-makker er med en gammel kollega, så er det langt mere en gåtur med en gammel ven, hvilket jeg håber også kan mærkes i afsnittet. Her snakkede vi snakkede bl.a. om de farlige 40’ere og “wokeness" på godt og ondt. Jeg håber i nyder dagens afsnit! Glædelig jul og gå fornøjelse, Christian
12/24/20201 hour, 40 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Alexandre Willaume

Afsnit 243. Alexandre Willaume! Alexandre er skuespiller, du kender ham måske som Jonas fra Rita eller Wupti-Pede. Derudover har han de seneste år også udvidet sit bagkatalog af skuespillerjobs i udlandet. Det kommer vi ind på i dagens afsnit, hvor vi bl.a. også snakker om akavede teaterpremierer, hans eksperimenteren med standup som 18-årig og det at sige fra - Både som menneske og som forælder. Det var en super fed gåtur og Alexandre er virkelig nede på jorden, hvilket jeg håber i kan høre i dagens afsnit! Ellers er der ikke så meget andet at sige end; Gå fornøjelse, Christian. Vil du prøve Nextory? Så brug linket www.nextory.dk/christian og få de første 45 dage gratis!
12/21/20201 hour, 44 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Anders Grau

Afsnit 242. Anders Grau! Anders er standup-komiker og udover hans enestående evne til at finde de skæve og uopdagede vinkler på scenen, kender du ham måske som den grænseoverskridende vejrvært på DR2 i “Vejret på DR2”. Anders var en fantastisk gå-makker; Vi kom bl.a. ind på Super Mario 64, det at ville læse men stadig ikke gøre det og de nye sociale opdateringer til hjernen, som vi bliver ved med at trykke “installer senere” på. Jeg håber i nyder Anders’ underfundige stemme i dagens afsnit! Gå fornøjelse, Christian.
12/17/20201 hour, 41 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Karoline Stjernfelt

Afsnit 241. Karoline Stjernfelt! Karoline er tegneserietegner og illustrator og er netop nu aktuel med “I morgen bliver det bedre 2”. Selvom afsnittet i dag mest af alt handler om tegneserieverdenen, er det et virkelig godt indblik i hvordan det er at leve som kreativ person - Hvordan det er at tage en anden vej i livet. Vi fik udvekslet tegneteknikker, drøftet animation og hvordan man bringer bevægelse i et statisk medie. Alt dette og meget mere i dagens afsnit, det var super fedt og jeg håber i nyder det. Gå fornøjelse, Christian.
12/14/20201 hour, 21 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Morten Münster

Afsnit 240. Morten Münster! Morten er til dagligt forfatter, iværksætter og YouTuber med over 384.000 subscribers, men I dag er han gå-makker i ‘Hva så?!’. Morten er en fremadskuende optimist der, på trods af sin ellers flyvende karriere, altid leder efter nye steder at lande; Det kommer bl.a. til udtryk i dagens afsnit hvor vi snakker om YouTubes fremtid som platform, idoldyrkelse og Mortens arbejdsprocesser fra sketchskrivning med hans mor til uforsonligheden med et kamera. Alt det og meget mere i dagens afsnit. Gå fornøjelse, Christian.
12/10/20201 hour, 35 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Rune K. Drewsen

Afsnit 239.Rune K. Drewsen. Rune er co-founder af spilvirksomheden 'Triband'. ’Triband’ specialiserer sig i humoristiske spil og er lige nu aktuelle i bl.a. Apple Arcade med spillet “What The Golf” som er et golfspil for folk der ikke kan lide golf - Siger han i hvert fald selv! På vores gåtur kom vi selvfølgelig ind på game development, design og alt hvad der ligger bag at lave et computerspil, men vi fik også taget temperaturen på både rollespillere og hecklere. Det var fantastisk at have Rune med i podcasten - Gå fornøjelse, Christian. Vil du prøve Nextory? Så brug linket www.nextory.dk/christian og få de første 45 dage gratis!
12/7/20201 hour, 19 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Phillip Faber

Afsnit 238. Phillip Faber! Phillip er komponist og dirigent. Du kender ham sikkert bedst bag et klaver når han bliver guider os igennem de allerbedste sange fra den danske sangskat i bl.a. "Fællessang - hver for sig” og “Morgensang" på DR. Philip er ekstremt vidende og tildels en super nørd hvad angår komponister, jeg blev nemlig klogere på alt fra opløsningen af dur og mol, hvorfor naturen ikke er lavet til Melodi Grand Prix’ format og Bachs omgang med Fibonacci-talrækker. Derudover var det super interessant at snakke med en kunstner der faktisk har trivedes under corona og filosofere med ham om hvorvidt musik er opdaget eller opfundet. Phillip er fantastisk - Og jeg håber i nyder dagens afsnit! Gå fornøjelse, Christian.
12/3/20201 hour, 32 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Poul Krebs

Afsnit 237.Poul Krebs. Poul er musiker og sangskriver, du kender ham sikkert fra 'Sådan Nogen Som Os' eller 'Johnny Han Var Lige Ved At Blive Sindssyg'. Det er så fedt at snakke med musikere og endnu federe er det at snakke med nogle der er “gamle i gamet”. Der ligger en visdom hos dem, der har gjort deres ting siden nogle af os blev født - Og den visdom var Poul heldigvis rundhåndet med i dagens afsnit. Vi fik snakket om det at møde sine helte, hvad kunst giver til samfundet, sangskrivning som terapi og omstillingsparathed, før vi vidste hvad det betød! Det var fantastisk at snakke med Poul og jeg håber bestemt ikke det bliver sidste gang. Nyd dagens afsnit!Gå fornøjelse, Christian.
11/30/20201 hour, 25 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Asger Juhl

Afsnit 236. Asger Juhl. Asger har været redaktør, redaktionschef og radiovært på Radio24syv, han har erfaring fra Ekstra Bladet, DR og Weekendavisen og arbejder nu på ‘Den Uafhængige’. Asger er kendt for sine kritiske og nysgerrige interviews, der sikrer at magthaverne ikke slipper afsted med halve sandheder og formildende mumlerier - Derfor var det så fedt at have ham med i ‘Hva så?!’. Her farvelagde han vores gåtur med hans erfaring som interviewer og gav hele samtalen en Radio24syv’sk kulør. Derudover tegnede vi også stregerne op på fantasyromaner, slik i øret og de spæde tegn på debatkulturens tilbagegang. Gå fornøjelse, Christian.
11/26/20201 hour, 45 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Sofie Lassen-Kahlke

Afsnit 235. Sofie Lassen-Kahlke! Sofie er skuespiller og har et kæmpe bagkatalog; Deriblandt ‘Anja og Viktor’-filmene, ‘Live Fra Bremen’, ‘2900 Happiness’, ‘City Singler’ og meget, meget mere. Det var super fedt at snakke med skuespilleren og showbiz-womanen Sofie og høre om hendes oplevelser med de akavede og grænseoverskridende facetter af skuespillerverdenen. Men det var næsten endnu mere spændende at snakke med moren og mennesket Sofie og dele erfaringer om overgangen fra barn til forælder og impulsivitetens engimatiske evne til at kaste gode historier af sig. Jeg glæder mig til at i skal høre dagens afsnit, for Sofie er super cool! Gå fornøjelse, Christian.
11/23/20201 hour, 59 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Anne Glad

Afsnit 234. Anne Glad! Du kender måske Anne som livstilsekspert i ‘Kender Du Typen?’, men derudover har hun også flere års erfaring som reklametekstforfatter og foredragsholder. De mange år i reklamebranchen har beriget Anne med et stort kendskab til danskernes livsstilsvaner, det var derfor super spændende at høre hendes take på nye tendenser i samfundet - F.eks. hvordan en global sundhedskrise fører til at danskerne bager mere surdej. Men udover ’nudging’ og ‘megatrends’ snakkede vi om mændenes rolle gennem historien, millennials og Flemming Møldrup. Anne er lige dele intelligent og eftertænksom, så jeg håber i nyder at lytte til Anne, lige så meget som jeg nød at gå med hende. Gå fornøjelse, Christian.
11/19/20201 hour, 43 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Benjamin Herbst

Afsnit 233. Benjamin Herbst. Benjamin er ejer af ‘Superhelten’, en legetøjsbutik på både Østerbro og Frederiksberg. Men udover det er han også en kæmpe nørd - Og en ekstremt passioneret en af slagsen! Det var super spændende at snakke med Benjamin og høre hvordan det, for det første, er at drive en fysisk butik med fysiske varer i en digital levealder. For det andet, hvordan man oveni det tackler en global pandemi! Derudover fik vi også snakket om legetøjsmesser hvor børn ikke har adgang, amazoniseringen af hans marked og hans statue-samling, som er den største i Danmark. Benjamin Herbst; Erhvervsdrivende, nørde-arketype og fuld af integritet! Gå fornøjelse, Christian.
11/16/20201 hour, 19 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Magnus Millang II

Afsnit 232. Magnus Millang! Magnus er skuespiller, manuskriptforfatter og komiker og lige for tiden er han biografaktuel i Thomas Vinterberg’s “Druk”. Derudover kender du ham måske fra ‘Brødrene Ost’ eller som den ene halvdel af ‘Danish Dynamite’, hvor han bl.a. har spillet ‘Jeppe K’. I dagens gåtur fik vi vendt og drejet “Druk”, både forberedelsen, produktionen og modtagelsen. Magnus’ evner og præstationer, både som komiker, skuespiller og manuskriptforfatter, er super inspirerende og det var så fedt, endnu engang, at få lov til at gå med ham. Mine damer og herrer, en af danmarks absolut sjoveste mænd, Magnus Millang. Rigtig gå fornøjelse, Christian.
11/12/20201 hour, 18 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Annette Heick

Afsnit 231. Annette Heick, mine damer og herrer! Annette siger selv at hun er sanger, men udover sine sangjobs er hun bl.a. kendt fra både TV og radio, revy og teater. Annette er entertainer med stort ‘E’ og hun har det ikke fra fremmede; Hendes forældre er nemlig Keld og Hilda Heick. Det var derfor enormt interessant, ikke alene, at snakke med sangeren, showbiz-womanen og karrierekvinden, men også datteren Annette. Ærlighed er det første kapitel i Visdommens Bog og Annette er mange sider foran os andre - Hendes autencitet stråler fra start til slut i dagens afsnit og jeg håber det kan mærkes på den anden side af mikrofonerne. Rigtig gå fornøjelse, Christian.
11/9/20201 hour, 25 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - René Sascha Johannsen

Afsnit 230. René Sascha Johannsen! René er instruktør og filmmand, vi kender hinanden fra 'Livet i Nødsporet'. Siden da har han bl.a. boet i USA og er nu tilbage i Danmark, hvor han er biografaktuel med dokumentarfilmen ‘7 Years of Lukas Graham’. Vi gik en fortræffelig tur og fik bl.a. diskuteret hvornår film bliver “rigtigt”, hvilket jeg føler er noget af det René er allerbedst til - At fange de ægte og intense momenter, hvor man som seer bliver fordøjet af et lærred. Derudover fik vi også kastet blikket på 'Livet i Nødsporet’ samt glæderne og trængslerne bag produktionen på ‘7 Years of Lukas Graham’. Gå fornøjelse, Christian.
11/5/20201 hour, 5 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Christopher

Afsnit 229. Christopher! Christopher er sanger og du kender ham, for han har i løbet af de sidste 8 år cementeret sig i den danske (og Sydøstasiatiske) musikscene med numre som “Told You So”, “My Heart” og “CPH Girls”. Det fortæller han om i dagens afsnit, hvor vi også snakker om dengang jeg satte ham på scenen som “Medina’s kæreste”, kreative processer som et cyklisk fænomen og det faktum at han snart skal være far. Christopher er mange ting; talentfuld, sympatisk, likeable og gemytlig - Men i dag er han gæst i 'Hva så?!’. Det var så fedt at have Christopher med i podcasten og jeg glæder mig til at i skal høre ham. Gå fornøjelse, Christian.
11/2/20201 hour, 30 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Joel Hyrland

Afsnit 228. Joel Hyrland! Joel er skuespiller og marketingschef men du kender ham måske bedst som Adam fra 'Adam & Noah'. Joel er knivskarp, både som komiker, forretningsmand og menneske - Og det lægger han bestemt ikke skjul på i dagens afsnit. Her snakker vi bl.a. om hvordan hans karakter på scenen læner sig meget op ad hvem han var i skolen og hvordan Joel, som iværksætter, brandede Adam & Noah i den spæde start.Mine damer og herrer, Adam & Noah’s Atlas; Joel Hyrland! Gå fornøjelse, Christian.
10/29/20201 hour, 23 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Peter Lund Madsen

Afsnit 227. Peter Lund Madsen! Peter er hjerneforsker og kendt for sin naturvidenskabelige formidling om hjernen i forskellige radio- og TV-programmer. Peter transcenderer begrebet ‘vidende’, for han er langt mere end bare intelligent. Peter har nemlig mestret det at være et levende leksikon, samtidig med at kunne formidle sin viden og servere den på en spændende og appetitlig måde; Og det var lige præcis hvad han gjorde i dagens afsnit. Jeg elsker at snakke med forskere her i podcasten - Og Peter er et glimrende eksempel på hvorfor. Så hvis du har lyst til at høre mere om hvordan denne gåtur blot er objektiv information der omdannes til en subjektiv oplevelse af at være tilstede, så er dette et afsnit for dig! Gå fornøjelse, Christian.
10/26/20201 hour, 25 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Isabella Arendt

Afsnit 226. Isabella Arendt. Isabella er landsformand for kristendemokraterne og gjorde sig ekstra bemærket, da hun i 2019 vikarierede i partilederrunden. Det var super interessant at snakke med Isabella og få stillet min nysgerrighed på hvordan man som parti og menneske kan have et værdigrundlag der stammer fra kristendommen, men samtidig ikke vil blande religion og politik. Vi fik også taget pulsen på krænkelse i det politiske miljø og akavede samtaler ved gynækologen, omskæringsdebatten og fantasygenren. Jeg nød at gå med Isabella og jeg glæder mig til at i skal høre (eller genhøre) hende i dagens afsnit. Gå fornøjelse, Christian.
10/22/20201 hour, 29 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Michael "MC" Christiansen

Afsnit 225. Michael “MC” Christiansen - Komikernes komiker! MC har de seneste 20 år opnået legendestatus både som komiker men også som tekstforfatter, han har nemlig skrevet materiale til bl.a. Dybvaaad, Tæt På Sandheden, Wulffmorgenthaler og nærmest alle vores fælles kollegers shows, hvilket gør ham til en af de mest anvendte comedywritere. Derudover er han også en af de mest efterspurgte gæster her på podcasten, så jeg er super glad for endelig at have ham med. MC faldt i comedygryden som spæd og har lige siden levet og åndet komik - Hvilket jeg håber i kan fornemme i dagens afsnit! Gå fornøjelse, Christian.
10/19/20201 hour, 30 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Rasmus Nøhr

Afsnit 224. Rasmus Nøhr! Rasmus er musiker og du kender ham måske for numre som “Det Glade Pizzabud” eller “Sommer I Europa” - Eller også kender du ham fra den debat om corona der har kørt den seneste tid; For Rasmus har positioneret sig som covid-skeptiker og er generelt ikke enig i hvordan den danske regering har reageret på den globale pandemi - Han frasiger sig dog rollen som konspirationsteoretiker og sølvpapirshatten der følger med, selvom flere nyhedsplatforme har forsøgt at give ham den på. Derfor var det selvfølgelig naturligt at vi snakkede om corona, demokrati og hvorfor vi reagerer som vi gør. Derudover kommer vi selvfølgelig også ind på hvordan Rasmus blev til Rasmus, hvilket bl.a. indebar at tage beslutninger på sit dødsleje, være gademusikant rundt i Europa samt at leve af at spille backgammon i USA. Det var super spændende at gå med Rasmus - Han har meget på sinde, hvilket jeg håber i kan mærke i dagens afsnit. Gå fornøjelse, Christian.
10/15/20201 hour, 42 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Ane Høgsberg

Afsnit 223. Ane Høgsberg! Ane er standupkomiker og har de sidste år været nærmest umulig at undgå med både one-man shows, talentpris, podcast og TV-jobs. Ane er hvad der sker når man blander lige dele intelligens og charme; for lige så skarp og velovervejet hun er, på hendes person som på punchlines, lige så varm og sjæleglad har hun altid haft renomme for at være - Oven i købet er hun også gravid! Så det var en fornøjelse at have hende med i dagens afsnit. Vi fik snakket både statens retorik overfor befolkningen, omskæring, trælår og lammere, samfundstrukturer og parforholdsmekanismer. Alt det og meget mere i dagens afsnit! Gå fornøjelse, Christian.
10/12/20201 hour, 45 minutes, 1 second
Episode Artwork

Hva så?! - Emil Lange

Afsnit 222. Emil Lange! Hvem er Emil Lange? Det spurgte jeg ham også om - For hans rolle i den danske musikbranche kan være en smule enigmatisk. Men det korte af det lange er at Emil er en DJ, en musiker og en artist, hermetisk lukket sammen til en profil - En profil der har taget Danmark med storm det sidste år! Han har nemlig, siden 2019, udgivet musik, under eget navn, med prominente personer som bl.a. Benal, Klamfyr og Tobias Rahim. Det var så fedt at gå med Emil, for udover at have en sjette sans for hvad der får folk ud på et dansegulv, er hans sans for humor også et særsyn! Det får han bevist i dagens afsnit, hvor vi bl.a. snakker om hans møder med Skrillex, Mariah Carey og Birdman og hvordan hans første koncert i Forum gik helt i vasken. Jeg glæder mig til at i skal høre det! Gå fornøjelse, Christian.
10/8/20201 hour, 31 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Torben Chris

Afsnit 221. Torben Chris! Torben er en gudsbenådet standupkomiker der konstant er med til at hæve niveauet for dansk standup. Torben er kendt for sine rants der ofte tager udgangspunkt i hverdagssituationer, hvilket bl.a. er det der har været med til at cementere ham som en af de absolut bedste vi har herhjemme. Hans talent manifesterer sig også i dagens afsnit, hvor vi hører om hans vej fra Homogården i Måløv til ejerkredsen af Comedy Zoo. På vejen derhen runder vi onani og demokrati, dyresex og udfordringen ved at optræde med halv kapacitet. Torben er så let en fyr at snakke med og jeg er så glad for at han ville snakke med mig i dagens afsnit. I skal virkelig glæde jer - Trods tekniske udfordringer... Gå fornøjelse, Christian.
10/5/20201 hour, 39 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

Hva så?! - Peter Lyngdorf

Afsnit 220. Peter Lyngdorf. Peter er grundlægger af Hi-Fi Klubben, men han er meget mere end det! For på vores lille halvanden times gåtur guider Peter mig igennem hans filosofi, både som menneske og som forretningsmand; Han beretter, på nærmest stoicistisk vis, om hvor