Winamp Logo
Huffagjengen Cover
Huffagjengen Profile

Huffagjengen

Norwegian, Children-Kids, 1 seasons, 17 episodes, 6 hours 25 minutes
About
Lydbøker om barnefavoritten Huffagjengen! Egner seg for godt for barn i alderen 4-8 år. Her kan du la barna drømme seg bort med spennende lydbøker om Huffagjengen, og alt det magiske de opplever i sin hverdag. Bakteppe for historiene: Heksen Huffa Spraglekatt og Trollmannen Kadobris den mektige har dratt til Hufferdalen og startet barnehage. I Trollskogen (skogen i barnehagen) har de plassert ut en heksegryte som de fyller med barnesnørr . De trenger dette for å holde seg unge og sterke skjønner du. Denne heksegryten fungerer også som en portal mellom deres hjem på Trollfjell og menneskeverden i Hufferdalen. Så da kan du jo tenke deg hva som kan komme gjennom den (grøss og gru). Uansett, de klarer ikke å fylle denne gryten alene og det hele må være strengt hemmelig for at ingen skal finne heksegryten og avsløre at barnehagen egentlig drives som en snørrfabrikk for en heks og en trollmann. Det er her Huffagjengen kommer inn. Selv om det skjer mye magisk og rart i barnehagen er denne tøffe og kule gjengen de eneste som vet om denne hemmeligheten. Slik må det nesten fortsette og være… hvis de ikke blir avslørt da. Denne serien er laget for store og små. Men vi tenker at Huffahjengen passer best for barn barn i alderen 4 – 8 år. Når det er sagt så har vi laget historiene slik at selv du som voksen skal finne humor og glede i å lytte til dette sammen med barna dine.
Episode Artwork

Huffas Helgehekseri 1

🪄✨ Hei alle sammen! ✨🪄 Huffa Spraglekatt synes helgene kan bli litt stille, så nå sender hun direkte fra hekseriet i Trollportens kjeller! 📹🧙‍♀️ Bli med på en magisk opplevelse med gåter, vitser og mye moro 🌈🎩 Huffas Helgehekseri er den nyeste serien i Huffagjengen-universet. Du finner flere Helgehekseri i appen vår. Den laster du enkelt ned fra Google Play eller App Store🪄🔮 
10/11/20239 minutes 39 seconds
Episode Artwork

Bonusepisode - Historien om ”Rumpa til Aud”

Har du hørt sangen "Rumpa til Aud"? Den har blitt utrolig populær i Hufferdalen. Sangen er tilgjengelig både på Spotify og her i appen vår, og her får du den spennende historien om hvordan denne sangen ble til. Men ikke avslør det for Aud Barnslig; hun er bare klar over at rumpa hennes har blitt kjendis og at den blir sunget om på radioen, men hun bryr seg ikke så mye om hvordan det har skjedd. Noe som kanskje er like greit? For det er jo som alltid noe magisk som skjer her...
21/10/20238 minutes 19 seconds
Episode Artwork

Huffagjengen lydok 15, del 1 - Bananas Halloween

Oktober er her, og i Huffa Barnehage gjøres det klart for årets Halloween-feiring. Dette er en gøyskummel fortelling om morsomme og skremmende kostymer, ekkel mat, ukjente gjester og nye mysterier som må løses. Gjør deg klar for en uforglemmelig Bananas Halloweenfest sammen med Huffagjengen!
20/10/202317 minutes 21 seconds
Episode Artwork

Hekseråd 1: Hvorfor kan mørket være skummelt?

I dagens hekseråd snakker Huffagjengen med Huffa Spraglekatt om det å kjenne på redsel når det blir mørkt. De deler tanker og gir tips om hvordan man kan føle seg tryggere. Du vil også får høre om Sebastian sin kreative "Monstervern" - oppfinnelse. 
08/09/20239 minutes 52 seconds
Episode Artwork

Huffagjengen lydbok 12, del 1 - Skremmende heksefest

Hvert eneste år arrangerer heksen Huffa Spraglekatt en skikkelig heksefest på Trollfjell. Denne dagen inviterer hun alle heksene, trollene, monstrene og andre skapninger på Trollfjell hjem til slottet sitt "Trollporten". Nå vil også Huffagjengen være med, og det viser seg å by på store utfordringer.
08/09/202329 minutes 53 seconds
Episode Artwork

Huffagjengen 11 - Dugnadsmonsteret

Det er klart for den store vårdugnaden i Huffa barnehage. Det blir en spennende dag der det hele utvikler seg til litt av et kaos. Opplev mystiske hendelser, uheldige voksne og hjelp Huffagjengen med å avsløre mysteriet; hvem er det egentlig som prøver å ødelegge for dugnaden?
04/06/202332 minutes 24 seconds
Episode Artwork

Huffagjengen lydbok 11 - Dugnadsmonsteret

Det er klart for den store vårdugnaden i Huffa barnehage. Det blir en spennende dag der det hele utvikler seg til litt av et kaos. Opplev mystiske hendelser, uheldige voksne og hjelp Huffagjengen med å avsløre mysteriet; hvem er det egentlig som prøver å ødelegge for dugnaden?
02/06/202332 minutes 14 seconds
Episode Artwork

Huffagjengen lydbok 10 - Mysteriet på Gårdsbruket

Huffagjengen besøker nabogården Gårdsbruket, men bonden Anne Avling står ikke på trappa og møter dem slik hun bruker. Det viser seg bare å være starten på en lang rekke uforklarlige og med mystiske hendelser gården. Huffagjengen bestemmer seg for å finne ut av hva som skjer, vil de lykkes i å avsløre sannheten? 
21/04/202333 minutes 28 seconds
Episode Artwork

Huffagjengen lydbok 9 - Hjelp, Fredrik krympet seg selv!

Huffa Spraglekatt viser Huffagjengen krympesaften som hun bruker til å krympe storgubber på Trollfjell. Dette er kraftige saker og en dråpe er nok til å gjøre deg liten som en maur. Fredrik er en eventyrlysten type, og vil selvfølgelig prøve krympesaften til tross for advarsler om at det kanskje ikke er så lurt.
28/02/20230
Episode Artwork

Huffagjengen lydbok 8 - Vikingkongen

Huffagjengen bestemmer seg for å lete etter nedgravde skatter i barnehagen. Aud Barnslig får to store kuler i hodet, og Eira mener selv at hun blir uovervinnelig. Som ved et trylleslag dukker det opp en hel landsby i Trollskogen, og en vikingkonge gjør seg til kjenne.     Vikingkongen er en spennende historie fylt med magiske, spennende og lærerike øyeblikk.  Huffagjengen må samarbeide godt for å løse utfordringene de står ovenfor.
09/02/202329 minutes 53 seconds
Episode Artwork

Huffagjengen lydbok 7 - Buseladden og forsvinningsmysteriet

Solen skinner, fuglene kvitrer og det er en fin morgen i Huffa Barnehage. Men i Trollskogen står Huffagjengen og heksen Huffa Spraglekatt ovenfor et stort mysterium. De har nettopp oppdaget at heksegryten er tom for snørr. Det kan bare bety at en snørrtyv er på ferde i barnehagen. Dette blir starten på en spennende dag der gjengen må løse store utfordringer både i barnehagen og på Trollfjell!
07/01/202330 minutes 13 seconds
Episode Artwork

Huffagjengen lydbok 6 - Ragnar Gamlerud

Selveste brannvesenet tar turen til barnehagen og Aud Barnslig tabber seg ut. Huffa Spraglekatt står i fare for å bli avslørt og den merkelige mannen Ragnar Gamlerud må trå til for å unngå at barnehagens hemmeligheter blir oppdaget.
07/01/202333 minutes 35 seconds
Episode Artwork

Huffagjengen lydbok 5 - Tegnekaos

Eira finner en magisk gave i hylla si i barnehagen. Det byr på utrolige og fantastiske opplevelser, men når Fredik stikker av med gaven blir det trøbbel uten like. 
07/01/202330 minutes 30 seconds
Episode Artwork

Huffagjengen lydbok 4 - Besøk fra verdensrommet

Politiet kommer på besøk i barnehagen. Det er mistanke om at noe fra en annen planet befinner seg i Trollskogen. Det dukker opp grønt slim over alt, og sammen med en spraglete katt begir Huffagjengen seg ut på en reise som de aldri vil glemme.
07/01/202331 minutes 4 seconds
Episode Artwork

Huffagjengen lydbok 3 - Piratene kommer

Fredrik har bursdag, og barna skal bake boller for å feire. Det går ikke helt som planlagt. Samtidig øser regnet ned, og det blir oversvømmelse i barnehagen. Det byr på et uventet besøk, og Huffagjengen blir satt på prøve.
07/01/202322 minutes 40 seconds
Episode Artwork

Huffagjengen lydbok 2 - Mysteriet i Trollskogen

Det er første dag i barnehagen etter sommerferien. Huffagjengen samles endelig igjen – og nå er de til og med førskolebarn. Når Eira plutselig oppdager noe mystisk som foregår i Trollskogen, må alle i Huffagjengen samarbeide for å redde barnehagen
07/01/202320 minutes 6 seconds
Episode Artwork

Huffagjengen lydbok 1 - Snørrfabrikken i Hufferdalen

Det skjer underlige ting i Hufferdalen. Heksa Huffa Spraglekatt og Trollmannen Kadobris den Mektige, åpner en snørrfabrikk kamuflert som en barnehage. Journalisten Nys Gjerrig kommer skremmende nære på å avsløre planene før de i det hele tatt har startet.
07/01/202314 minutes 36 seconds