Winamp Logo
Hjulmand: Mennesket, lederen, landstræneren Cover
Hjulmand: Mennesket, lederen, landstræneren Profile

Hjulmand: Mennesket, lederen, landstræneren

Danish, Football, 1 season, 3 episodes, 1 hour, 10 minutes
About
Kasper Hjulmand er Danmarks nye landstræner. Han har allerede skabt fremragende resultater og dette er portrættet af Hjulmand, der igennem hans liv fortæller, hvordan dansk fodbold og landsholdet er nået til dette niveau. Produceret for DR af BEAM Audio Agency.
Episode Artwork

3:3 - Landstræneren

Kasper Hjulmand er ved at pakke flyttekasserne, og tage et nyt trænerjob i udlandet. Men pludseligt dukker et uventet tilbud op, der rammer ham lige i hjertet. Han er blevet udset som Åge Hareides mulige arvtager, der skal genskabe den folkelige opbakning til det danske fodboldlandshold. Men kan han overhovedet udfylde den tidligere landstræners store sko? Produceret for DR af BEAM Audio Agency.
7/12/202123 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

2:3 - Lederen

Efter en succesrig periode som træner i Lyngby rykker Hjulmand over til lokalrivalerne fra FC Nordsjælland, hvor han opnår topresultater. I jagten på nye udfordringer rykker han videre til det store udland, men uanset hvor Kasper sætter sig i trænersædet, bliver der sat spørgsmålstegn ved, om han nogensinde vil kunne klare sig mod de største modstandere, hvis han holder fast i sin stil. Produceret for DR af BEAM Audio Agency.
7/12/202124 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

1:3 - Mennesket

Efter en skadespræget karriere som fodboldspiller i klubben Randers Freja skifter Kasper Hjulmand for en stund fodboldstøvlerne ud med højskolesangbogen, da han starter på den Jyske Idrætshøjskole. Her skal han møde et helt nyt syn på livet - et syn, der senere kommer til at forme ham som træner. Produceret for DR af BEAM Audio Agency.
7/12/202122 minutes, 47 seconds