Winamp Logo
Het mysterie van de Diriyah Star Night Cover
Het mysterie van de Diriyah Star Night Profile

Het mysterie van de Diriyah Star Night

Dutch, Cultural, 1 season, 4 episodes, 56 minutes
About
Kunstenaar Jeroen van der Most leest in een Saudische krant dat zijn schilderij voor 3,2 miljoen dollar is verkocht. Alleen… het schilderij is niet van hem en het geld staat ook niet op zijn rekening. Hij schakelt de hulp in van journalist Lex Boon. Wat is hier gebeurd? Het mysterie van de Diriyah Star Night is een vijfdelige serie over een raadselachtig schilderij, een uitvinder en een Saudische prinses… De eerste twee afleveringen zullen overal te beluisteren zijn. De rest van de serie luister je via de Podimo app. Ga naar www.podimo.nl/mysterie en luister de eerste 3 maanden gratis. Tijd genoeg dus om de komende weken deze serie af te luisteren en een heleboel andere mooie verhalen te ontdekken.
Episode Artwork

Luister nu ook naar Villa Betty

Villa Betty is het grootste en duurste huis van Amsterdam. Vernoemd naar Clara Betty von Hunteln. Betty houdt het gewone volk altijd ver buiten de deur, maar één buurman blijkt een bijzonder inkijkje te hebben. Hij ziet hoe Betty de tuinman commandeert, hoe de kamermeisjes het bordes op rennen en hoe de de chauffeur de wagen parkeert. Maar op de dag dat Betty honderd jaar wordt - raakt ze alles kwijt. Floor Doppen gaat in deze podcast op zoek naar de erfenis van Betty. Een kwestie die al jaren vast zit- in het hoofd van mijn buurman Kees. En nu eindelijk moet worden opgelost. Voor Betty, en voor Kees.Luister de hele serie nu exclusief op Podimo. Probeer Podimo 60 dagen gratis via podimo.nl/betty
3/24/20232 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

2 - Palm Garden

Lex en Jeroen arriveren in Saudi-Arabië en ontmoeten de Uitvinder. Hij is grenzeloos gastvrij en neemt hen mee voor een diner. Na urenlang luisteren en beleefdheden uitwisselen vertelt de Uitvinder hoe de naam van Jeroen volgens hem in het artikel terecht is gekomen. Het is allemaal de schuld van de krant, de Saudi-Gazette. Maar voordat Lex kan bevatten of dit verhaal wel klopt, krijgt het verhaal een nieuwe wending.De eerste 2 afleveringen van deze serie zijn in alle podcastapps te beluisteren. De rest van de serie luister je via de Podimo app. Daar staat aflevering 3 nu al voor je klaar! Ga naar podimo.nl/mysterie en luister de serie meteen verder.Via deze link heb je 3 maanden gratis toegang tot Podimo. Tijd genoeg dus om deze serie af te luisteren en een heleboel andere mooie verhalen te ontdekken.
10/26/202228 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

1 - De Uitvinder

Kunstenaar Jeroen leest op een dag in een Saudische krant dat één van zijn schilderijen voor 3,2 miljoen is verkocht. Alleen… het schilderij is niet van hem. En het geld staat ook niet op zijn rekening. Wat is hier gebeurd? Op zoek naar antwoorden schakelt hij de hulp in van journalist Lex Boon. Hun zoektocht brengt ze in contact met een Saudische prinses en een uitvinder die zegt álle vragen te kunnen beantwoorden.Vanaf 26 oktober is aflevering 2 in alle podcastapps te beluisteren. Maar in de Podimo app staat die aflevering nu al voor je klaar! Ga naar podimo.nl/mysterie en luister de serie meteen verder.Via deze link heb je 3 maanden gratis toegang tot Podimo. Tijd genoeg dus om de komende weken deze serie af te luisteren en een heleboel andere mooie verhalen te ontdekken.
10/19/202224 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

Trailer: Het mysterie van de Diriyah Star Night

Journalist Lex Boon ontvangt een mail van kunstenaar Jeroen van der Most. Jeroen heeft in een Saoedische krant gelezen dat zijn schilderij ‘Diriyah Star Night’ is verkocht voor 3,2 miljoen dollar. Alleen, hij heeft het schilderij niet gemaakt. De aan hem toegeschreven citaten zijn verzonnen. En zijn bankrekening is leeg. Wat is hier gebeurd?De eerste 2 afleveringen zullen in alle podcast apps te beluisteren zijn, de rest van de serie wordt gepubliceerd via Podimo.Via www.podimo.nl/mysterie heb je 3 maanden gratis toegang tot Podimo. Tijd genoeg dus om de komende weken deze serie af te luisteren en een heleboel andere mooie verhalen te ontdekken.
10/14/20221 minute, 12 seconds