Winamp Logo
Helt Væk Cover
Helt Væk Profile

Helt Væk

Dutch, Comedy, 1 season, 112 episodes, 3 days, 5 hours, 38 minutes
About
Har du mistet en genstand eller kontakten til en barndomsven? Er dit kæledyr løbet væk, eller ville du bare ønske, at du var gået hen til den søde pige, da du havde chancen? "Helt Væk" er en podcast, der hjælper dig med at finde det, du søger. Instagram-fænomenet Anders Hemmingsen bestyrer hittegodskontoret i selskab med kendte og aktuelle værter.
Episode Artwork

206. Sidste Helt Væk - med Sebastian Bull

Denne episode er sponseret af Lyko. Få 20% rabat på din næste bestilling med koden ”Heltvæk20”. Vi lukker og slukker podcasten - det gør vi i selskab med skuespiller Sebastian Bull (Jagten, Submarino). Marie har travlt til Roskilde koncert, men søger sød person, der vil med til Niall Horan koncert i 2024.Bertram mangler øl-bowle-dommer til en fødselsdag - Det er betalt arbejde, du. Andreas forelskede sig i sød pige til Tinderbox.See omnystudio.com/listener for privacy information.
6/29/202338 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

205. Helt Væk med Boris og Rasmus fra Bachelorette

Denne episode er sponseret af Greenmind.Vi har Boris og Rasmus fra Bachelorette med som ugens gæster.Vi har en opfølgning på Marius, der søgte en sød pige fra Rock Under Broen, hvis navn "Signe, Stine eller Lotte" han fik tatoveret.Cecilie søger Mikkel fra en rejse til Tyrkiet, som hun havde lovet en bytur til.Cucaracha bar efterlyser en person, der til landskamp var iført en landsholdstrøje med deres logo - og lover at kvittere med en aften med godt til ganen.See omny.fm/listener for privacy information.
6/22/202340 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

204. Helt Væk med Jesper Ole

Denne episode er sponseret af HelloFresh. Få op til 1.153 kr. rabat på dine første 5 måltidskasser med koden 'HELTVÆK23’, samt fri fragt på første kasse hvis du endnu ikke har prøvet HelloFresh. Dette gælder kun for nye kunder, eller forhenværende kunder, der ikke har haft et abonnement i de sidste 12 måneder.  Jesper Ole gæster studiet! Sebastian med Café Segall har et fantastisk initiativ ift. børn der har det svært Marius søger sød pige fra Rock Under Broen. Han har fået tatoveret hvad han tror hun hedder. Albert søger en tennisketcher, som var hans fars og som hans søster mistede til karneval i Aalborg.See omnystudio.com/listener for privacy information.
6/15/202355 minutes, 1 second
Episode Artwork

203. Helt Væk med Julie og Mette fra Bachelorette

Denne episode er sponseret af HelloFresh. Få op til 1.153 kr. rabat på dine første 5 måltidskasser med koden 'HELTVÆK23’. Gælder også tidligere kunder, der ikke har haft et abonnement i de sidste 12 måneder. Der er kærlighed i luften, når hele DK’s Bachelorettes, Julie & Mette, gæster studiet!  Anine søger sin søde gamle nabo, som hun ved flere lejligheder er stød ind i og delt et kys med i byen.  Camilla søger Johan fra Smukfest - hun tog et skønt billede af ham og hans camp, men fik aldrig sendt billedet.  Jesper har tæt på 1 million følgere på TikTok - hvad er det, han kan?See omnystudio.com/listener for privacy information.
6/8/202342 minutes, 1 second
Episode Artwork

202. Helt Væk med Tobias Hamann

Denne episode er sponseret af Lyko. Få 20% rabat på din næste bestilling med koden ”Heltvæk20”. Han kan bage kage og lege militær (Stjerner i Trøjen) - Tobias Hamann er ugens gæst. Ditte laver alle dine ønsker i miniudgave. Lasse kan ikke gå, men jagter en jobmulighed. Harris elsker buksedragter og snakkede med drømmepigen (der tilfældigvis havde buksedragt på), MEN han fik ikke hendes nummer.See omnystudio.com/listener for privacy information.
6/1/202337 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

201. Helt Væk med Emil fra Suspekt (Orgi-E)

Denne episode er sponseret af Greenmind. Vi har 'klamfyr'/Orgi-E/Emil Simonsen fra Suspekt med som ugens gæst. Susanne søger brugte bleer - helst med tis i. Mathilde giver råd til, hvad man IKKE skal gøre i byen. Sarah og Mille vil gerne spørge Julius og Lasse til galla - med hjælp fra Emil.See omnystudio.com/listener for privacy information.
5/25/202337 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

200. Helt Væk med Pia Olsen Dyhr

Tidligere transportsminister Pia Olsen Dyhr har transporteret sig ind i studiet og er ugens gæst. Markus søger en minibus til at leve van-livet, når han bliver student. Thea søger Arriva-kundeservicemedarbejder ift. hjælp med fragt af ged. Anja søger Movia-plakat med fræk fyr på. Alice fra Trendhim, som har lavet plakaten, kan måske hjælpe. See omnystudio.com/listener for privacy information.
5/18/202338 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

199. Helt Væk med Martin Thorborg

Denne episode er sponseret af HelloFresh. Få op til 1.153 kr. rabat på dine første 5 måltidskasser med koden 'HELTVÆK'. Gælder også tidligere kunder, der ikke har haft et abonnement i de sidste tre måneder. Han er rig og finder sig ikke i noget pis - Martin Thorborg er ugens gæst. Thomas er i krig med veganere, der hærger hans slagterbutik. Sophia søger sød fyr, hun 'lys-flirtede' med inden Post Malone koncert. Telefonisk Tinder er tilbage - Emilie søger kærligheden, og første date må, ifølge Anders, ikke være om søerne i København.See omnystudio.com/listener for privacy information.
5/11/202341 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

198. Helt Væk med Julie Zangenberg

Denne episode er sponseret af HelloFresh. Få op til 1.153 kr. rabat på dine første 5 måltidskasser med koden 'HELTVÆK'. Gælder også tidligere kunder, der ikke har haft et abonnement i de sidste tre måneder. Vi har selveste 'Klatretøsen' med - Julie Zangenberg. Rasmus søgte sød eksamensvagt, der hentede kaffe til ham - vi har fundet hende, og hun fortæller den måske lidt akavede sandhed om deres møde. Kasper T deltog i en konfirmation, han ved en fejl var inviteret til. Kasper søger flink pædagog for at takke ham for de gode tider.See omnystudio.com/listener for privacy information.
5/4/202339 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

197. Helt Væk med Fredrik Trudslev

Han er ikke kun influencer men også skuespiller - Fredrik Trudslev er ugens gæst. Vi snakker med Frederiksbergs borgmester om Irma 'hærværks' udsmykning. Cille søger sød Greats Gatsby fyr. Rasmus leder efter et 'lillebror-ostehaps-kostume'See omnystudio.com/listener for privacy information.
4/27/202335 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

196. Helt Væk med Chief 1

Han var med til at bringe Hip-Hop til Danmark - Har vundet melodi Grand Prix 4 gang - Det er selvfølgelig Chief 1. Jacob Risgaard savner en rap sang om 'Hvor godt politiet er'.  Silas har fundet en flaskepost fra 'Lisa' - Men hun svarer ikke på det nummer der kom med i flasken. Nicklas hjælper folk der ikke har så meget, med at køre konfirmations kørsel i hans veteranbil.See omnystudio.com/listener for privacy information.
4/20/202341 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

195. Helt Væk med Stig Tøfting

Kendt som Landsholdets 'badboy' - Stig Tøfting gæster studiet. Rikke mødte 2 fyrer på en bænk og tog dem med hjem - Nu vil hun gerne finde dem igen til endnu en session. Freja vil gerne have en Topgunn tatovering på røven. Jeppe Chris er Danmarks nye fodbold ekspert på Tiktok.See omnystudio.com/listener for privacy information.
4/13/202334 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

194. Helt Væk med Casper Christensen

Han har husket tandbørsten, Mandrilaftalen under armen og en klovn på slæb - Det er selvfølgelig, Casper Christensen der gæster studiet! Julie vil gerne klappe en pingvin. Jeff der har været med i Klovn fortæller om sin oplevelse på settet. Rasmus fik en Eksamensvagt til at hente ham kaffe - nu er han forelsket. Sasse jagter 'Bruse-skideren fra Slagelse Svømmehal'.See omnystudio.com/listener for privacy information.
4/6/202343 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

193. Helt Væk med Remee

Dansk legende - Remee gæster studiet!Hør om hans tid fra X Factor, hvorfor kan købte 'Ex on the Beach'-huset og meget mere.Frederikke søger en kreativ person til at mixe DR nyhedernes intro til noget, man kan danse til. Har du det koldt dernede? Rebecca laver da bare en 'Willy Warmer' til dig. Oskar står bag den helt vidunderlige restaurant 'Tartel' i Rødovre centrum. Hvor du kan få tarteletter, og imens du venter på dem, giver tjenerne lige en lille sang.See omnystudio.com/listener for privacy information.
3/29/202339 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

192. Helt Væk med Kathrine Abrahamsen

I denne uge gæster skønne Kathrine Abrahamsen studiet - der er aktuel i den kommende sæson af Stormester.  Der er opklaring i Niels' efterlysning om de 2 gutter fra Jelling Festival.  Jakob Riising søger åbenbart alt på DBA. Men hvad har det at gøre med Melvin Kakooza?  Hvem lægger stemme til din telefonsvarer? Det fandt DanskerBingo frem til for 6 år siden, eller gjorde de?See omnystudio.com/listener for privacy information.
3/23/202337 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

191. Helt Væk med Louise Herping fra Løvens Hule

Vi har en vaskeægte 'løvinde' i studiet - Louise Herping Ellegaard. Hun har peget på hele Danmark gennem mange år med ordene 'Vi ses, i Biva' - vi har reklame-legenden Millie med på en telefon. Niels søger 2 gutter fra Jelling Festival - som vist nok var søde. Han har taget Instagram med storm - Fiskehandleren Dan fra Brøndby.See omnystudio.com/listener for privacy information.
3/16/202339 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

190. Helt Væk med Amin Jensen

Skuespiller og komiker Amin Jensen er ugens gæst! Julie søger sød fyr fra bustur på vej hjem fra byen. Roar søger svar på pizza slice mysterie. Charlie skal på tre år gå fra Cameroon tværs gennem Afrika for at ende i Tanzania - han søger en mule (barnevognsstel til turen). Niklas er træt af folk, der ikke samler op efter deres hunde i Maxi Zoo.   See omnystudio.com/listener for privacy information.
3/9/202347 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

189. Helt Væk med Abdel Aziz Mahmoud

TV-vært Abdel Aziz Mahmoud er ugens gæst!Markus leder efter 15 mennesker ved navn 'Mika' - af en helt særlig grund. Velik blev påkørt og modtog et falsk telefonnummer fra personen, der gjorde det. Lykke elsker Avatar - i modsætning til podcast-holdet - og leder efter en masse merch. Odense ZOO mangler heste - men måske ikke alligevel - men kun måske.See omnystudio.com/listener for privacy information.
3/2/202346 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

188. Helt Væk med Andreas Cornelius

Corner, Corner, Corner, Corner, Corner - Cornelius!!Dagens gæst er fodboldspilleren Andreas Cornelius. Maia har tatoveret en fyr på røven i 'Sunny' - nu leder hun efter ham. Mikkel sælger ben efter en bytur... Roskilde Internats katte vil gerne skide på din ekskæreste(s navn). Martin melder om et vaskeægte mysterium fra Dagli'Brugsen i Gjerlev.See omnystudio.com/listener for privacy information.
2/23/202344 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

187. Helt Væk med Gitte Von G

Vi kan vist godt kalde hende en 'bombshell' - Gitte Von G er ugens gæst! Warner Brothers efterlyser deres 'Magic Mike' papfigur af Channing Tatum i bar overkrop. Miranda fra Paradise søger følgere. Markus vil gerne af med en uønsket gave fra sin far.See omnystudio.com/listener for privacy information.
2/16/202343 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

186. Helt Væk med Joachim Stender fra GranTurismo Cars

Han har helt sikkert svinet din yndlingsbil til - ugens gæst er Joachim Stender fra GranTurismo Cars. Marcus søger en sød pige (med en Audi), han mødte i byen. AK Anders og hans vilde BMW er med igen - og får bilen vurderet af Joachim.See omnystudio.com/listener for privacy information.
2/9/202333 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

185. Helt Væk med Mads Gdahl

Rejseguiden Mads Gdahl er ugens gæst! Sigurd Barrett er blevet udsat for et vaskeægte røveri - et mysterie 'Bjørnen Bjørn' desværre ikke kan hjælpe med. Albert, der søgte en Netto-trøje, er tilbage - kunne der være nyt i sagen? Kunne vi friste med en samling på 9000 objekter? Michael Marco sælger ud - men hvad er det lige, han sælger, og hvorfor er der 9000?See omnystudio.com/listener for privacy information.
2/2/202339 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

184. Helt Væk med Rasmus Brohave

Han er tilbage i podcasten (og i byen) - Rasmus Brohave.Malte søger en sød pige, der stod i Bao-boden ude på Reffen - han har tænkt på hende lige siden. Jakob står for Beermile i Aalborg. Han vil så gerne have, at der kommer nogen og drikker GRATIS øl og hepper. Yvonne står bag en TikTok, der eksploderer lige p.t. FuFu - og så siger vi ikke mereSee omnystudio.com/listener for privacy information.
1/26/202335 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

183. Helt Væk med Adnan Al-Adhami

Nok bedst kendt fra 'Adnan på Tværs' har vi selve Adnan med som gæst!Emil søgte efter sagnomspunden hoodie fra 'Alchemist' uden held - MEN til hans held skulle Anders tilfældigvis derind. Kunne Anders skaffe hoodien?Karoline søger, på vegne af sin 'veninde', en sød fyr, der var på Wokshop i Rungsted Havn - hun kom til at afvise ham, men fortrød straks.Albert søger Netto-medarbejdertrøje. Det er til en ven, der bliver ved med at skyde bolden i nettet til paddle - heraf 'Net-to trøjen'.See omnystudio.com/listener for privacy information.
1/19/202335 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

182. Helt Væk med Julia Sofia

Du kender hende, vi kender hende, alle kender hende - ugens gæst er Julie Sofia! Har du hørt om banegårdskatten Allan? Allan er blevet den nye passer på Nyborg station. Vi har DSB med for at fortælle om, hvordan det gik til. Ellen er en frisk pige, der søger elevplads som frisør - men det er umiddelbart lidt sværere, end man skulle tro. Emil vil elske en hoodie fra Alchemist (det serverer de åbenbart også). Til Emils held skal Anders tilfældigvis derind i dag.See omnystudio.com/listener for privacy information.
1/12/202331 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

181. Helt Væk med Thomas Rode

Denne episode er sponseret af Just Eat. Ugens gæst er Thomas Rode - kok, stifter af Rigtigmad.dk og meget mere! Jens vil gerne have hjælp til at peppe sin toast-madblog op. Lone er blevet 'forfulgt' de sidste 10 år - hun ved ikke, hvem det er. William får unge til at bruge RIGTIG mange penge på en meget simpel måde.See omnystudio.com/listener for privacy information.
1/5/202350 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

180. Helt Væk med Olivia Salo - Vært på Paradise

Denne episode er sponseret af Just Eat. Astrid søger fyr, der glemte sit ur hjemme hos hende. Sarah var kommet i uføre og skulle opkalde en leguan 'Uffe' - en umulig opgave - indtil et opkald fra Florida. Benedikte forsøger at hjælpe højt hostende nabo - men kan ikke finde ham.See omnystudio.com/listener for privacy information.
12/29/202238 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

179. Helt Væk med Tinka

Denne episode er sponseret af Just Eat. Vi kunne ikke få fat i huen, men vi har dælme skaffet selve pigen bag - Tinka! Charlotte søgte ænder at kæle med og har endelig skabt kontakt til de lokale ænder. Mikhail vil gerne af med sit pisse grimme billede, han har købt i en brandert. Udstillingsstedet Sydhavn Station søger deres pik-skulptur.See omnystudio.com/listener for privacy information.
12/22/202242 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

178. Helt Væk med Jacob Taarnhøj

Denne episode er sponseret af Just Eat. Komiker, 'fordragsholder og fotomodel' Jacob Taarnhøj gæster studiet! Christian gik viralt ved at give en gave til en mega nice Meny-medarbejder - hvorfor gjorde han det? Sarah søger leguan, der skal opkaldes Uffe - men det er åbenbart ikke ligetil. Vibes mand savner Faxe Kondi Booster med ananassmag - det giver ham angiveligt super-sæd. Emil/'Den hvide gorilla' fra Suspekt hjælper holdet med at skaffe en limited-edition Suspekt julekugle.See omnystudio.com/listener for privacy information.
12/15/202243 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

177. Helt Væk med nissen Kandis aka. Christiane Bjørg Nielsen

Denne episode er sponseret af Just Eat. Det er juletid, og så skal man selvfølgelig have en vaskeægte nisse med - Kandis fra Alletiders nisse. Lewis måtte bytte sin Roma trøje væk og har ikke set den siden. Marie søger en Suspekt julekugle - men er Suspekt overhovedet til at få fat i? Samson har tænkt en tanke - 'Hvorfor er det så rart at skide?' Tarmekspert 'Tarm Tine' til at give en forklaring på.See omnystudio.com/listener for privacy information.
12/8/202244 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

176. Helt Væk med Hans Pilgaard

Han har hjulpet folk til at blive millionærer i 'Hvem vil være Millionær' og så er han en legende i dansk TV - Hans Pilgaard. Mikkel søger en sød Kattekande pga. den kærligste bryllupsgave. Frederiksdal Kirsebærvin søger folk til at plukke kirsebær GRATIS - fordi de har alt for mange! Gustav elsker døde dyr og samler på dem i sin fryser - Ja, han har en kæreste.See omnystudio.com/listener for privacy information.
8/30/202236 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

175. Helt Væk med Nikita Klæstrup

Vores første gæst er tilbage! Nyligt single, Nikita Klæstrup! Hvor stammer 'Du lukker bare bøtten, mand!' fra? Vi har skaberen Oscar med (Du nægter at tro hvordan det skete) også fortæller Morten Saxnæs hvordan sådan en trend kan starte. Mads turde ikke spørge nøgensolbader om hendes nummer. Tellina nåede kun sige hej til sød 'båd-fyr' før han sejlede væk.See omnystudio.com/listener for privacy information.
8/23/202245 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

174. Helt Væk med Christian Brøns

Sangeren bag 'Du kan gøre hvad du vil' gæster studiet! Sanger/skattejæger - Christian viser hans metaldetektor frem og nogle af hans vilde fund. Ingrid er flyttet til USA men søger en gammel veninde hun havde en drøm om. Anton på 24 var til TOTO koncert og søger den søde unge kvinde han sad ved siden af. Louis drømmer om at spille på Orange - han bygger op til drømmen ved at give random koncerter ude i landet. Han har også en plan om en luftballon.See omnystudio.com/listener for privacy information.
8/16/202245 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

173. Helt Væk med Mai Manniche

Hun er mange ting. Men nu er hun dét OG content creator på Onlyfans - Mai Manniche. Hun er inde og snakke om hendes nye eventyr på sitet. Victoria har kysset med fyr på ferie, men hun ved ikke hvem han er? Anne-sofie kom til at stjæle ikke bare 1, men 2 jakker! Hvordan aflevere man dem igen? Johannes jammede med pige i toget, nu leder han efter pigen.See omnystudio.com/listener for privacy information.
8/9/202242 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

172. Helt Væk med Morten Kirckoff

Trut i hornet og gør plads! Bedst kendt fra 'Nul stjerner' og 'Forladte steder - En vaske ægte eventyrer gæster studiet - Morten Kirckoff! Hør om alle de vilde situationer han har været ude for på sine eventyr og hvad han absolut aldrig ville gøre. Emil fandt slange på værelset imens han var på ferie i Spanien - Vi spørger hvordan han håndterede situationen. Nikolaj vil gerne hjælpe dem der dater, ved at tage gode billeder af dem til deres datingprofil - Kender du nogen der kunne bruge et boost? See omnystudio.com/listener for privacy information.
7/26/202245 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

171. Helt Væk med Zilas fra Paradise

Ugens gæst har råbt 'BREEEEV' en helt masse - Det er nemlig Zilas fra Paradise.Columbus er fyldt af gode og vanvittige ideer. En af dem er at lave en 'klasse' for folk der ikke afsluttede deres studie, lave aktiviteter, få en hue og slutte af med studenterkørsel. Michael Marco fra TikTok er med - han stryger til tops og direkte ind i danskernes hjerter. Anni søger fyr hun havde med hjem - Hun ved kun at han hedder Nikolaj og arbejder på ambassaden i Berlin. Hvad fanden sker der får solen?! Vi har TV-legende, Peter Tanev  - med til at forklarer fænomenet.See omnystudio.com/listener for privacy information.
7/12/202249 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

170. Helt Væk med Eva og Frida fra Bachelor

Vi har igen fået besøg fra Bachelor! Denne gang er det Eva Lund Rasmussen og Frida Bolm. De tager os med bag ved kulissen på programmet. Har du også haft lyst til at grave et hul - Så skulle du have været med da Hector fik samlet 50 gutter til lige præcis det - At grave et stort hul. Patrick besvimede om morgenen på Roskilde Festival - En kvinde hjalp ham, men hvem er hun?Minions går i biograferne og det har startet en trend - Jakkesæt, banan i lommen også ind og se filmen med 40 af dine venner. Det har Phillip gjort, men var det alle i biografen der synes det var lige sjovt? Det kan Amalie give os svaret på.See omnystudio.com/listener for privacy information.
7/7/202247 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

169. Helt væk på Roskilde festival med Melvin Kakooza, Andreas Jessen og Carl Knast

Der er Roskilde Festival - så holdet smed et par mikrofoner i kufferten og tog afsted.Hvordan har Melvin Kakooza snydt sig ind på scenen under Major Lazer koncert.Andreas Jessen startede på festival som 15-årig og ingen camp, penge eller telefon.Hvad fanden er det Carl Knast er med i rygsækken.Vi skal undskylde for lyden!See omnystudio.com/listener for privacy information.
7/1/202230 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

168. Helt Væk med Szhirley

Ugens gæst er selveste Szhirley!Berlin med hund og familie er fedt.. men det er federe at feste med andre unge i Berlin! Berghain, here we come. Joakim snakkede med den sødeste kvinde i S-toget - men han formåede ikke at få hendes nummer. Katrine ønsker inderligt at en bestemt person skriver i hendes hue - Sebastian Klein. Kan vi få det til at lykkes?See omnystudio.com/listener for privacy information.
6/23/202238 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

167. Helt Væk med Kasper Skak fra Bachelor

Kasper Skak fortæller om at være med i Bachelor og om de gode gamle dage på reality, hvor han var ude for at finde kærligheden. Mimis gamle veninde var umulig at opspore, men så meldte hun sig pludseligt. Hør genforeningen live! Pelle fandt sin cykel med en splinterny kurv monteret - men den blev ikke monteret af ham. Er det verdens bedste prank, eller er det en stor misforståelse? Og så ringer Ida ind for at efterlyse DVD'er med reality fra de helt gamle dage, som nu til dags ikke er til at finde.See omnystudio.com/listener for privacy information.
6/14/202238 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

166. Helt Væk med F*sse, K*sse, Schmeichel er en mur

Du ved, jeg ved, vi ved det allesammen. Schmeichel er en mur! Men hvordan i alverden startede det, spørger Kesi om. Vi fandt kaninhullet og gav os til at grave - du tror ikke dine egne ører, når du hører svaret. Emilie låste sig selv ude af hendes lejlighed - på den hvide hest kom så et Wolt-bud, med et sødt smil og god mad. Men hvem er han? Vi har haft hende med før - Laura blev drugged i byen men hjulpet af fremmed fyr. Vi har fundet fyren! Mats gav Kronprinsesse Mary en håndboldtrøje under Royal Run 2022 - men hvor nervøs var han lige?See omnystudio.com/listener for privacy information.
6/7/202238 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

165. Helt Væk med Clemens

Vi kalder ham Champion, ugens gæst er nemlig, Clemens! Fie vil gerne have en mand - Der kan alt og ser alt for godt ud. Oliver vil gerne på ferie med andre unge - fællesnævneren er 'Druk'. Marcus og vennen kyssede på 2 søde piger til Smukfest's medarbejderfest - men hvem er de? for de dukker ikke op i databasen.Alt det, og meget mere i denne ugens 'Helt Væk'.See omnystudio.com/listener for privacy information.
5/31/202238 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

164. Helt Væk med Casper Drømme

Du har helt sikkert set ham spise, alene, i sin bil - Det er nemlig Casper Drømme! Marie spottede Belgisk, svampe-studerende på Old, imens hun flækkede moves på floor. Men hvem er han? Mads besvimede imens han løb CPH Marathon, han vil gerne takke dem der hjalp ham, da det skete. Laura blev drugged under studenterugen - nu søger hun den flinke fyr der hjalp hende.See omnystudio.com/listener for privacy information.
5/24/202238 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

163. Helt Væk med Alex Vanopslagh

Tiktok-politikeren, Alex Vanopslagh er ugens gæst! Kristine vil gerne sælge hendes plakat med en meget.. blottet Tobias Rahim på. William vil spørge Alberte til Galla på en anderledes måde - Holdet træder til og hjælper. Sisse søger hendes hun-kalkun 'Kenneth' - Men er det allerede for sent?See omnystudio.com/listener for privacy information.
5/17/202237 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

162. Helt Væk med Brian Lykke

Han undskylder for at rode, det er Brian Lykke! Anders samler på FCK-trøjer - 'æft der er mange. Linettes nabo påstår at hendes gamle kat har ødelagt hans skærm, det er hun ikke enig i. Amanda søger mænd ved navn 'Flemming Sørensen' til at lave videoer til hendes søsters konfirmation. Ole gider ikke betale 1000 kr på single.dk for at snakke med Jette - Er hun derude eller er hun en Bot?See omnystudio.com/listener for privacy information.
5/10/202245 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

161. Helt Væk med Lars Elbæk

Han sælger kun de allerdyreste huse - Lars Elbæk er ugens gæst! Hvordan var det nu Amigo-farvelsangen lød? Det kan Jacob Riising genopfriske for os. Mads vil gerne hjælpe folk i Nordjylland med konfirmationskørsel i en flot bil. Karen-Marie har mistet sin jakke - fået tilsendt en andens jakke - der var bilnøgler i - hvad fanden gør man? Lars Elbæk nåede ikke bestille en Myselfie boks til datteren konfirmation, hvad gør man så? - Man ringer da til Jesper Buch.See omnystudio.com/listener for privacy information.
5/3/202241 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

160. Helt Væk med Denice Klarskov (18+)

Indrøm det nu, du ved godt hvem ugens gæst er - Vi har alle set hende arbejde. Denice Klarskov gæster studiet! Vi stiller ALLE de spørgsmål i gerne vil vide om branchen - Blandt andet svaret på hvorfor 'Step-porn' er SÅ stort!Emma søger fyr med en fræk svenskernakke til Dizzy Miss Lizzy koncert. Milles roommate, Mille var fuld og endte med at få hjælp fra sød fyr i byen, hvem er den mystiske hjælper? Malene ville gerne have tatovering fra Tobias Rahims sang - Men kan man få legenden selv til at skrive den?See omnystudio.com/listener for privacy information.
4/26/202251 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

159. Helt Væk med Lisbeth Østergaard

Vi har altid skønne Lisbeth Østergaard med i studiet! Hvad er hemmeligheden bag den nye topsburger? McD giver endelig lyd fra sig. Astrid søger et helt specielt bordfodbold-bord hun solgte i 2014. Thomas søger hysterisk morsom Telenor medarbejder, der solgte lorte abonnement, for 5 år siden.See omnystudio.com/listener for privacy information.
4/19/202245 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

158. Helt Væk med Dennis Knudsen

Sæt håret for her kommer ugens gæst, Dennis Knudsen. Frederik aka. Monkeman på TikTok, har flere millioner visninger på app'en. Men hvordan startede det hele? Alexander har mødt drømmepigen.. Eller.. han så hende og hans ven talte til hende. Så den var halvt inde. Else sælger små søde kælegrise.See omnystudio.com/listener for privacy information.
4/14/202235 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

157. Helt Væk med Camilla Frederikke

Influencer, Camilla Frederikke er ugens gæst! Hun fortæller om alle de ting der skete under optagelserne af 'Stjerner i Trøjen' og hvordan det er at leve som influencer på Tiktok - på godt og ondt. Cecilie er en af de mange der i weekenden kunne se deres hjem brænde til grunden. Hun søger et en ny lejlighed hvor hende og kæresten kan starte forfra. Rasmus og papegøjen Joe er tilbage! De har fået linet 2 dates op, men nu mangler de en stor hal hvor gøjerne kan flyve rundt og 'hygge'.See omnystudio.com/listener for privacy information.
3/30/202240 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

156. Helt Væk med Sofie Østergaard

Super værtinden, Sofie Østergaard er ugens gæst! Michella er blevet bedste venner med koen Gertrud - hvordan dælen fungere det? Christan giver næsten transporterbare gratis campingvogne væk. Ann har købt en stjerneprojektor med højtalere... Men den hopper på alle bluetooth enheder i nærheden - Det leder til en masse musik, tiktok videoer og endda porno, der bliver spillet igennem højtaleren.  See omnystudio.com/listener for privacy information.
3/22/202242 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

155. Helt Væk med Mads Steffensen

Smørstemmen Mads Steffensen gæster studiet. Vi skal hjælpe Jessica, som er på udkig efter morgenbollefyre. Amanda vil give sin studenterhue væk og leder derfor efter en anden Amanda Hansen, som vil overtage den. Vi har også Mads fra G'dahls Rejseguide med på linjen - og han fortæller om et projekt, som han netop har afsluttet, og som du snart kan se.See omnystudio.com/listener for privacy information.
3/15/202239 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

154. Helt Væk med Markus Grigo

Har du set 'Den store Bagedyst'? - så kender du helt sikkert ugens gæst, Markus Grigo. Markus (Ikke Grigo) søger sød pige fra byen. De skiltes efter et slagsmål og nu savner han hende. Den lille by Ans skal måske have en swinger klub - i hvert fald hvis man spørger ny undersøgelse i byen. Byrådsmedlem Johan Brødsgaard er med og får en masse råd fra Swinger connoisseur, Allan. Ægte True-Crime alarm! Sankt Nikolajs katolske menighed har fået stjålet en computer og ekstern harddisk.See omnystudio.com/listener for privacy information.
3/8/202242 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

153. Helt Væk med Emmelie de Forest

Hun har vundet hele pisset - nemlig hele Melodi Grand Prix! Emmelie de Forest er ugens gæst! Rasmus Tantholdt befinder sig lige nu i krigshærgede Ukraine - hvordan ser hverdagen ud for en krigskorrespondent og hvor langt vil man gå. Emmelie har fået en stalker eller 2 efter hun blev berømt - hør de vilde møder. Mikkel og gutterne kommer fra Schweiz og vil gerne feste i KBH, men de mangler en guide. Bettina er pænere end konerne tillader - 'snøren knækker' hver gang hendes fiskepartners koner ser hende. See omnystudio.com/listener for privacy information.
3/1/202242 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

152. Helt Væk med Lucas Lynggaard Tønnesen

Har du set 'Borgen'? eller måske hørt om en lille Netflix serie der hedder 'The Rain'?Så har du helt sikkert set vores gæst, Lucas Lynggaard Tønnesen. Hader du også paprør? så støt Christians borgerforslag. Lotte har mistet en halskæde der betyder virkeligt meget for hende og familien. Gustav kalder alle eventyrer! Du skal da med til Mauritanien på jerntoget igennem ørkenen. Casper Drømme er eksploderet på TikTok, hør alt om hans madeventyr.See omnystudio.com/listener for privacy information.
2/22/202250 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

151. Helt Væk med Sebastian Klein

Hey, hey - Doktor Pjuskebusk! Hey, hey - Anders og Emma! Vi har besøg af en af vores barndomshelte, der lærte os alt om dyr, selveste Sebastian Klein. Julie har modtaget roser på Valentin - men fra en hemmelig beundre. Kenneth 'Kay' fra Paradise hotel og meget andet, fortæller om dengang han var på Tv-skærmen og hvor han er i dag. Papegøjen Joe er træt af at sidde på grenen, nu skal den også bruges! Derfor søger Rasmus (Hans ejer) en 'Fugle-bolleven' til Joe. København Zoo tager omsider ansatte ind - Brian fortæller lidt om livet i Zoo. See omnystudio.com/listener for privacy information.
2/15/202245 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

150. Helt Væk med Jim Latrache-Qvortrup

Denne uges gæst er bedre kendt som Mr. James i dokumentaren “muldvarpen”. Vi snakker med Viola fra Bamse og Kylling, for at høre hvad hun laver i dag. Tobias Dybvad har en jetski han gerne vil af med. Abdullah er meget irriteret over mangel på donuts i Lidl. Mikkel og Malte er to unge iværksætter som har startet et diskotek men mangler nogle gæster. See omnystudio.com/listener for privacy information.
2/8/202242 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

149. Helt Væk med Ditte Haue

Hvis der findes en perfekt gæst til 'Helt Væk', så er det ugens gæst - Ditte Haue!Sporløs-værtinden hjælper den dynamiske duo med: Sygeplejersken, Christina vil have horoskoper tilbage i B.T. Århus. Emma, fra danseskole med underligt navn, søger elever til danseskole. Remee fortæller hvordan du kan komme med til fest under modeugen. Felicia har travlt med noget vigtigt, men når da at fortælle at hun søger unge fyrer til fest i sommerhus. Ida Louise har set en flot fyr i hendes koma rus og fundet ham efter.. troede hun. Hun har nemlig fundet en næste nøjagtig kopi af fyren.See omnystudio.com/listener for privacy information.
2/2/202244 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

148. Helt Væk med Pernille Skipper

Vi har Pernille Skipper i studiet! altså politikeren - men vi har faktisk også Pernille skipper fra 'Ex on the Beach' med! Pernille modtager nemlig Pernilles beskeder nogle gange. Dean søger tømrersvende til sit nye firma. Anne Dorthe har en gammel vestjysk julesang med som hun kun kan 4 linjer af. Har du plads i fryseren? for så søger Sarah en plads til hendes kat! Det er skørt, det er sjovt, det er helt væk!See omnystudio.com/listener for privacy information.
1/18/202242 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

147. Helt væk med Puk Elgård

Pik Uldgaard, hov! PUK Elgård! Den garvede Go' morgen TV-legende gæster studiet. Hun er lige stoppet som vært, så hvad står fremtiden så på for Puk Elgård. Uncas mor, Charlotte, søger en gammel veninde. Signe søger en på +18 til at tage med hende til en 18 årsfest - på Færøerne. Sabrina modtog en besked fra en maler, men beskeden var ikke til hende! Hvem fa'en var den så til? Det skal vi finde ud af!Og selvfølgelig svarer Puk på alle jeres spørgsmål til hende.See omnystudio.com/listener for privacy information.
1/11/202240 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

146. Helt Væk med Pernille Vermund

Vi er tilbage! Og vi har taget Pernille Vermund med! Den blonde politiker fortæller om hendes datingliv, Vild med Dans og snaveriet med Jonathan Spang. I efterlysningerne har vi bla. Michelle der måtte forlade en Benjamin Hav koncert, hun fortæller hvorfor - med en gæste optræden af, Benjamin Hav. Emil har en 200 kg tung 'Predator' metal statue han gerne vil sælge. Jeppes chef har en kinesisk tatovering som ingen ved hvad betyder - Kunne det være noget meget dumt? eks. nudel eller dum? Nanna har svaret!See omnystudio.com/listener for privacy information.
1/6/202246 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

145. Helt Væk med Året der gik

Husker du? Det gør vi heller ikke selv, derfor opsummere vi årets gang i denne episode af Helt Væk. Vi ringer til nogle af de kendte vi har haft med, blandt andet Faustix der er gået i fuld 'Food-daddy'-mode til jul. Malte Ebert teaser os næste års store hit. Vi har Hasan med, der har været meget uheldig med sine fugle(igen). Jasper aka. mister JCW sender os inde i det nye år med sin 'nytårs-motivational speech'. Fra hele holdet bag 'Helt Væk' - glædelig jul og et godt nytår!See omnystudio.com/listener for privacy information.
12/21/202150 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

144. Helt Væk med Martin Brygmann

Han er sted-far til Jesus, og har boet i Valhal under dæknavnet, 'Loke'. Det er selvfølgelig Martin Brygmann der er på besøg! Ejgil vil starte et boy-band med lokale drenge og KUN drenge. Emma brokker sig over skrabe kalenderen - og Danske Spil svarer tilbage! Tivoli Friheden har været indblandet i en decideret 'True Crime'-historie. Helle har fået nok - 'Det går altid ud over kattene'.See omnystudio.com/listener for privacy information.
12/14/202141 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

143. Helt Væk med Pyrus

Han vil ha' gang i den, sang i den - mere ramasjang og tju-bang i den! Det er nemlig den legendariske nisse, Pyrus. aka. Jan Linnebjerg der er ugens gæst! Vi træder sømmet helt i bund og siger - Kristina leder efter julekondomer til julefrokost. Hvad de skal bruges til kan vi kun gisne om. Katrine og kæresten har fået deres 'julekamel' stjålet - og mistanken falder direkte tilbage på Katrine selv. Dinahs vibrator larmer så meget at hun ikke kan høre hvad der bliver sagt i 'Alle tiders julemand'. See omnystudio.com/listener for privacy information.
12/7/202130 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

142. Helt Væk med Drew Sycamore

Ugens gæst vil gerne danse. Det er nemlig selveste Drew Sycamore vi har med! Karl søger ny roomie, da den sidste bare smuttede ud af det blå. Emma søger pige fra byen der ofrede sin McD for at hjælpe hende. Sabine har en syvsover (gnaver), Henning. Han er lidt et problem barn, da han flænsede hans eneste ven - Mr. Kipling. Nu skal Sabine have hjælpe til at styre ham og finde en ny Mr. Kipling. Emilio har lavet en sang om cykellygter der blænder. Så svarer Drew også på en masse af jeres spørgsmål. Lyt med! See omnystudio.com/listener for privacy information.
11/30/202147 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

141. Helt Væk med Oliver Bjerrehuus

Danmarks ældste fuckboy, Oliver Bjerrehuus er ugens gæst! Elias har et problem med hvordan folk hænger toiletpapiret. Stine har hapset 2 billetter til klatring.. Nu vil hun gerne af med dem, da hun hader klatring. Kyrosh ligner VIRKELIG meget musikeren - Tobias Rahim. Så kommer Oliver også med en masse spice i vores Q&A - Lyt med! See omnystudio.com/listener for privacy information.
11/23/202141 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

140. Helt Væk med Sille og Patrick H fra Paradise Hotel

'Breeev!' Vi har 'Hype-man' Patrick H og Boss lady Sille, fra Paradise Hotel med i ugens program! Alexander har an masse myrer som han viser frem på TikTok, men hvorfor har ham dem egentlig? Noah søger en pige fra koncert - angiveligt bare for at blive venner med hende. Så svarer Sille og Patrick på alle jeres spørgsmål! Hvorfor meldte i jer til det, hvad Sille synes som Davids opførsel i programmet, hvordan var Patricks 10 sekunder med Ida?  Alt det og meget mere, i denne udgave af 'Helt væk'See omnystudio.com/listener for privacy information.
11/16/202148 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

139. Helt Væk med Pia Kjærsgaard

'Moniqie! Tigerhovedet!' Vi har politisk legende og BAMF, Pia Kjærsgaard med i podcasten. I programmet hjælper hun Anders og vikar-værtinde, Julie Schoen med at finde det danskerne står og mangler. Spøger det i hjemmet? Der er måske lidt koldt? Enten skal du tjekket fyret eller også skal du ringe til spøgelses/dæmon jægeren Martin. Pia elsker julen, det gør Rasmus slet ikke! Derfor sælger han sine julelys. Emil har været i byen, men glemt hvor han har smidt sin jakke. Et mysterium der er så nemt at løse, men nok aldrig bliver opklaret - Da Emil ikke lige kan overskue at lede efter den. Alt det og meget mere i denne udgave af 'Helt Væk'.See omnystudio.com/listener for privacy information.
11/9/202139 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

138. Helt Væk med Jeanette Ottesen

Ohøj i stuen, vi har en svømmer med! Jeanette Ottesen er svømmet forbi studiet og hjælper Anders og Emma med deres efterlysninger. De snakker blandt andet om Jeanettes hektiske uger efter hendes bogudgivelse - Men, det er ikke alt, fordi: Theis samler på kranier, yep, menneskekranier (Han sværger, han er normal) Så er en pige hoppet på Olivers pølse - hun tog en bid af hans pølsehorn og forsvandt ud i natten. Det årlige tjek på Elvira fandt sted, og nu ved vi definitivt hvor hun bor. Hannibal Hildorf stiller op til kommunevalget, og han skiller sig RIGTIGT meget ud. FriisCarClean søger Danmarks mest beskidte bil, hør alt om hvad man vinder ved at være et svin.See omnystudio.com/listener for privacy information.
11/2/202143 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

137. Helt Væk med Malte Ebert

Han har før været dybbet i guld - det er han ikke længere. Det er selvfølgelig Malte Ebert vi har med i studiet. Hør hvordan han har det med Gulddreng i dag, og om hans EM og måske VM hit. Holdet hjælper med at lede en kæreste til 'en uheldig ven'. Frem med køllen, for der er nøgengolf flere steder i Danmark. Kenneth mødte sin kæreste på damhuskroen (Som vi tidligere kaldte et enkebal) og fortæller en dyb hemmelighed. Camilla er træt af at modtage 'Dick-pics'. See omnystudio.com/listener for privacy information.
10/19/202145 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

136. Helt Væk med Mascha Vang

Hvis der er nogen der har været med i alt, så er det Mascha Vang! Hun er også med her, hvor hun hjælper holdet. Flemming Møldrup skal stå på mål for meget og nu har Annie fået ham som tatovering, Emilie vil vide hvem der hjalp hende hjem fra byen, og Amalie mødte en flot fyr med en hund der hedder Jackie. Alt det og meget mere i ugens program af 'Helt Væk'! Det er pisse fedt!See omnystudio.com/listener for privacy information.
10/12/202141 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

135. Helt Væk med L.O.C.

Kender du en Frk. Escobar, eller sagt undskyld i en sang - nej? Det gør og har vores gæst, for det er selveste L.O.C.! Ulla prøver at få Liam på TikTok, vi har selveste Dirch Passer med, Peter har leget ´Wedding crashers´ og taget lumre billeder med en ven til nogle andres bryllup. Alt det og meget mere i denne uges udgave af 'Helt Væk' See omnystudio.com/listener for privacy information.
10/5/202132 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

134. Helt Væk med Vlado

Du kender ham fra Politijagt - Legenden Vlado er i studiet! Hør om livet som politibetjent! Hør også om Chris fra Paradise Hotels penis projekt. Bjarne skal af med sin Gurli Gris scooter. Hvorfor er der frøer over det hele? Få svaret i podcasten!See omnystudio.com/listener for privacy information.
9/28/202135 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

133. Helt Væk med Cecilie Beck

Vi har besøg af Mrs News - Cecilie Beck! Silke har fundet en masse efterladte kærestebreve. Stewardessen Sofia giver tips og tricks til flyturen. Veronica søger tænder fra dyr og mennesker. Anne har fået en buket fra Patrick, men aner ikke hvem han er.See omnystudio.com/listener for privacy information.
9/21/202132 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

132. Helt Væk med Micki Cheng

Danse- og bagemester Micki Cheng er ugens gæst! Hør om alt hvad der sker bag scenen i Vild med dans, og meget mere! Thea har fået en besked fra den forkerte farmor. Camilla får hadebeskeder fordi folk tror hun er gift med Paludan og har datet Peter Madsen. Malene søger en kæreste/håndværker. Emil mangler sin bil efter han crowdsurfede til Minds of 99 koncert.See omnystudio.com/listener for privacy information.
9/14/202143 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

131. Helt Væk med Adam & Noah

De har gang i deres store afskedtourne "Farvel og tjak" - men inden de stopper helt, er de denne uges gæster! Tanya vil vide hvorfor Bubber kører folk ned på cykel. Lasse søger en sød pige fra en tur i photoboothen og Jeppe søger damer til svendegilde!See omnystudio.com/listener for privacy information.
9/7/202136 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

130. Helt Væk med Melvin og Martin

Den dynamiske duo - Melvin og Martin er ugens gæster! Anders er på ferie, men programmet er stadig skønt og pakket med efterlysninger. Hvem var drengen som løb ind på fodboldbanen? Wolfie Sun Forest leder efter et sted at bo. Christopher søger en sød pige fra Salling og så har Sundby Kirke fået stjålet deres engel.See omnystudio.com/listener for privacy information.
9/1/202141 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

129. Helt Væk med Anders Matthesen

Filmaktuelle Anders Matthesen er ugens gæst! Anne har en hane som boller alt andet end høns. Der er nyt om det mystisk kærestebrev fra kollegiet. Ollie og gutterne søger damer i Sydspanien. Hvem er Mads som er gået viralt på DSBs Facebook? Og selvfølgelig meget mere.See omnystudio.com/listener for privacy information.
8/18/202147 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

128. Helt Væk med politiet

Christian Berthelsen fra politiet er ugens gæst! Hør røverhistorier fra politiet og masser af efterlysninger. Christian sælger en rulletrappe. Henrik sælger polititøj. Rasmus har købt en falsk Iphone. Mads vil hjælpe et par med at få nogle gratis kondomer og så har Jimmie en næææsten lovlig politi-knallert.See omnystudio.com/listener for privacy information.
8/10/202145 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

127. Helt Væk med Jonas fra 'Prince Charming'

Han er den alle fyrene drømmer om, Jonas fra Prince Charming er ugens gæst! Christine søger sine nye venner fra en brandert. Marcus og gutterne søger kvindeligt selskab i sommerhus i Blokhus og Anders søger grøn Faxe Kondi! Der er også nyt i sagen om den forsvundne landsholdstrøje og forbandede barnevogn.See omnystudio.com/listener for privacy information.
8/3/202133 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

126. Helt Væk med Michaela fra 'Bachelor'

Hun fik den sidste rose fra Casper fra 'Bachelor', men hvordan går det i dag? Michaela er ugens gæst! Barham har fået et anderledes kærestebrev. Signe har mistet sin Birthe Kjær kasket. Jakob søger en sød tjener. Mogens er røvtræt af sin klapvogn. Hvem er de mystiske mennesker som går rundt i København med bind for øjnene?See omnystudio.com/listener for privacy information.
7/20/202153 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

125. Helt Væk med DJ Aligator

Han hedder Ali, men du kender ham som DJ Aligator - og han er ugens gæst! Emilie har smurt en fyr ind i solcreme og nu vil hun have ham med på date. Der er nyt i sagen om Butter chicken fra Roskilde Festival. Toke flirtede med en snacky sygeplejerske og så kan du blive rig på at fange lille fjæssing!See omnystudio.com/listener for privacy information.
7/13/202146 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

125. Helt Væk med Nicki Bille

Emma er i karantæne, derfor får vi backup af Nicki Bille og Kasper som normalt producerer programmet. Henrik Larsen søger sin trøje fra EM i 92 som er blevet stjålet. Cecilie søger fodboldentusiaster på Mallorca. Emma søger ståplads til Minds of 99. Jonathan har købt fra 700 taquitos, og ved ikke hvordan de skal tilberedes.See omnystudio.com/listener for privacy information.
7/6/202149 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

124. Helt Væk med Jan Elhøj

Kører du et bestemt sted? Måske på P!kken? - Så er det fordi vi har Jan Elhøj med i studiet! #FreeSilas er i fuld flor og derfor prøver holdet at finde livstegn fra den unge mand - Men Hans chef holder os tilbage. Mathilde søger en flot, ældre herre til hendes veninde på 80! Rasmus søger en sød pige fra tinder, der brændte ham af pga. menstruation. Victor fik sit livs bedste måltid mad på Roskilde festival, i 2018, i et mystisk hus, igennem et hegn - Hvem er de? han vil gerne have mere!See omnystudio.com/listener for privacy information.
6/29/202141 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

123. Helt Væk med Casper fra 'Bachelor'

Du har nok set ham blive bejlet til af 20 kvinder på TV - Casper fra 'Bachelor' er ugens gæst! Alfred mangler en klunke som fungerer. Zoologisk have søger heste der skal spises. Tivolis direktør mangler glade fodboldfans til at se EM. Maria har måske reddet en drengs liv og så er Klaus gået viralt fordi han er god til at bære mange øl.See omnystudio.com/listener for privacy information.
6/25/202150 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

122. Helt Væk med Marcuz Jess Petersen

'Bo' fra Klovn er ugens gæst! Jørgen Leth søger en gåmakker. Mads har lavet en Tinder til sin vens mormor. Alfred der tager rom-bongs er fundet. Amalie søger en sød poder og så har Anne kørt en fyr ned.See omnystudio.com/listener for privacy information.
6/15/202139 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

121. Helt Væk med Basim

Han gør det godt - Især fordi han har skrevet årets sang til Paradise Hotel! Klaudia fra Paradise har brug for et job. Inger Støjberg søger en kæreste. Vi har fundet en pige som vil gå Caminoen med Claus. Alexander sælger sin smadrede bil - og meget mere!See omnystudio.com/listener for privacy information.
6/8/202147 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

120. Helt Væk med Artigeardit

Rapperen Artigeardit er ugens gæst! Emmas far søger en sød dreng der er god til at bunde rom-bong. Hvad er der med Albert fra LEGO MASTERS halskæde? Camilla søger en sød kontrollør. Vibeke Manniche gør os klogere på om navlen hænger sammen med de nedre dele!See omnystudio.com/listener for privacy information.
6/1/202133 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

119. Helt Væk med Simon Jul

Mennesket over dem alle Simon Jul er ugens gæst! Emma søger hjælp til en meget intim gave til sin ven. Kirstine kunne ikke høre hvilket nummer hendes flirt råbte efter hende. Oliver er håndværker og han er godt træt af at blive gloet på. Anders har verdens vildeste bil, og søger folk som gider at køre i den - og selvfølgelig meget mere end det!See omnystudio.com/listener for privacy information.See omnystudio.com/listener for privacy information.
5/25/202145 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

118. Helt Væk med Lasse Madsen - igen!

På grund af en aflysning, så har vi fundet verdens bedste backup - Komiker Lasse Madsen! Malte tror ikke på at vi stiller spørgsmål fra følgerne - nu får han lov til at stille et spørgsmål. Nanna søger par som fandt hendes mobil på Heidis Bierbar. Oliver søger en pige fra Old Irish Pub - og meget meget mere!See omnystudio.com/listener for privacy information.See omnystudio.com/listener for privacy information.
5/18/202138 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

117. Helt Væk med Lasse Madsen

Komiker Lasse Madsen er ugens gæst og fødselar! Maja søger ekstreme oplevelser til 12.000 kr. Hassan har mistet sine kanariefugle. Victor Lander fortæller inside viden om LEGO Masters og så har Svend Hjort haft en uønsket underbo.See omnystudio.com/listener for privacy information.See omnystudio.com/listener for privacy information.
5/11/202140 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

116. Helt Væk med Sinan og Jasmin

De to paradisoer Sinan og Jasmin er i studiet! Præstø har brug for en ordentlig omgang strip. Mikkel søger en pige han tog billede af i byen inden nedlukning. Har Johannes Langkilde lavet skuespil? Andreas søger sin et-hjulede cykel sådan han kan levere Wolt.See omnystudio.com/listener for privacy information.See omnystudio.com/listener for privacy information.
5/4/202143 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

115. Helt Væk med Benjamin Hav

Musiker og rimsmed Benjamin Hav er ugens gæst! Buster sælger sin scooter med plads til 7 mennesker. Ea laver varmere til sjoverten. Heino vil have hævet prisen på Topform sodavand. Kristian har løst sit havetraktorproblem og så er der bydere på en enkelt airpod!See omnystudio.com/listener for privacy information.See omnystudio.com/listener for privacy information.
4/27/202145 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

114. Helt Væk med Sarah Bro

Elitesvømmer Sarah Bro er ugens gæst! Vil du på date med Carl-Mar? Susan mangler en earpod til det ene øre. Sara søger en fyr der tog et billede af hendes ryg. Der er nyt i sagen om Basims foto-bomber. Isak har mistet sit ur, fordi han var forsinket til CS.See omnystudio.com/listener for privacy information.See omnystudio.com/listener for privacy information.
4/20/202139 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

113. Helt Væk med Sarah Grünewald

Værtinde og model Sarah Grünewald er ugens gæst! Hvem er den bro der ligner Bro? Frederik fik gratis Wolt-mad. Andrea, India og Maja skal bruge en influencer. Aske fejrer årsdag med sin podcast-kæreste og så søger Basim efter en fed fyr, der fik taget et fedt billede!See omnystudio.com/listener for privacy information.See omnystudio.com/listener for privacy information.
4/13/202133 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

112. Helt Væk med Nikolaj Kirk

Kok og eventyrer Nikolaj Kirk er ugens gæst! Andreas Odbjerg mangler en plads til sin campingvogn. Mille har fået et anonymt kærestebrev. Jesper Groth er gået shop-amok på Blockbuster. Storbarmet læge søger kæreste uden for pædogisk rækkevidde. Til sidst når vi et skridt nærmere i at finde en opskrift på Grønlandsrullen!See omnystudio.com/listener for privacy information.See omnystudio.com/listener for privacy information.
4/6/202143 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

111. Helt Væk med Kevin Magnussen

Racerkører Kevin Magnussen er ugens gæst! Hvordan er det at blive testet for Corona med Tourettes? Samuel søger kunder som han kan klippe ganske gratis. Jesper leder efter en dum fyr, som gerne vil lægge tagsten. Baris giver tips til hvordan du bestiller pizza. Anker har tabt sin bamse og så har Dar Salim fået et kæmpe skæg.See omnystudio.com/listener for privacy information.See omnystudio.com/listener for privacy information.
3/30/202148 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

110. Helt Væk med Jakob Ellemann-Jensen

Politiker Jakob Ellemann-Jensen er i gæst! Nick rakte fuck til Statsministeren, men nu er billedet slettet - hvorfor? Inge søger en kat med et ordentligt sæt kugler. Ditte vil gerne vide hvad en grønlandsrulle er. Lasse er gået viralt med stereotype insta-videoer og meget mere!See omnystudio.com/listener for privacy information.See omnystudio.com/listener for privacy information.
3/23/202137 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

109. Helt Væk med Mahamad Habane

Stormester kandidat Mahamad Habane er i studiet! Hvad fanden laver Torben Chris egentlig? Minik søger sin barndomsven. Mai Manniche er single og leder efter en kæreste. Elise søger sin pingvin og så er der et nyt borgerforslag på banen!See omnystudio.com/listener for privacy information.See omnystudio.com/listener for privacy information.
3/16/202141 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

108. Helt Væk med Jakob Thrane

Krøltoppen Jakob Thrane er gæst! Hvem er bag skiltet i "Smæk for skillingen"? Mød Danmarks yngste DJ. Hvordan lyder en ræv? Hvorfor er der en kasket på en rød brandhane? Josefine og hendes veninde søger nogle sjove drenge - og meget meget mere!See omnystudio.com/listener for privacy information.See omnystudio.com/listener for privacy information.
3/9/202153 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

107. Helt Væk med Christiane Schaumburg-Müller

Bosslady Christiane Schaumburg-Müller er ugens gæst! Lisa har været på en mærkelig barfodet date. Janni Ree er kommet på TikTok og har taget Karsten med på rejsen. Lucas søger en sød kæreste. Danseren Simon søger bolig og job. Patrick har friet til sin kæreste på en meget offentlig, anderledes facon.See omnystudio.com/listener for privacy information.See omnystudio.com/listener for privacy information.
3/2/202142 minutes
Episode Artwork

106. Helt Væk med Tobias Hamann

Bagemesteren er kommet hele vejen til København! Tobias Hamann er denne uges gæst. Noah tegner ikke længere Peter Plys på folks fortove. Casper Christensen er begyndt at campere. Chano sælger en af de sidste poser Dumle - men måske har vi en løsning på Dumle-krisen! Victor mister alt lyst når først de kolde vintermåneder rammer.See omnystudio.com/listener for privacy information.See omnystudio.com/listener for privacy information.
2/23/202135 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

105. Helt væk med Christian Arnstedt

Der er en vaskeægte løve med som gæst - Christian fra Løvens Hule! Inger Støjberg er helt tossede noget ganske særligt på insta. Uffe Holm har startet en mærkelig virksomhed. Mads søger fattige konfirmander. Og hvem er manden bag den episke snehader video?See omnystudio.com/listener for privacy information.See omnystudio.com/listener for privacy information.
2/16/202144 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

104. Helt Væk med Lars Hjortshøj

Lars Hjortshøj er med som gæst! Jasper forsøger at tage genmæle og komme med kloge engelske livsråd. Jan har fået en forkert dør. Nikolaj har tourettes og vil gå hele Danmark bagvendt, og så er der nyt om den podcastens egne krimi-startup.See omnystudio.com/listener for privacy information.See omnystudio.com/listener for privacy information.
2/9/202135 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

103. Helt Væk med Irina

Irina er ugens gæst! Claus mangler en buddy til Caminoen. Nogle piger vil gerne have sponsoreret et par navlepiercinger. Stines mormor har måske verdens største servietsamling og til sidst skal insta-profilen OSV_Secondhand have kunstigt åndedræt, efter at have mistet deres profil og følgere.See omnystudio.com/listener for privacy information.See omnystudio.com/listener for privacy information.
2/2/202143 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

102. Helt Væk med Martin Jensen

Martin Jensen er i studiet! Hør hvorfor han hader Ukulululer og elsker kage. Niels har fundet en mobil i Tivolis sø. Thalia Pitzner mangler en til at hjælpe sig med kemi B. Jasper giver verdens bedste motivational speeches og Line fra 'I hus til halsen' ligner Mette Frederiksen.See omnystudio.com/listener for privacy information.See omnystudio.com/listener for privacy information.
1/26/202141 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

101. Helt væk med Jonas Wind

Vi har en gæst i studiet! Jonas Wind fra FCK er med som ugens gæst. Anja er en orkan på et lagen og søger drømmemanden. Emil kører hjem-is-bil og søger en pige med et smil. Sandra er en knag, men har fået stjålet sin cykel uha! Vi skal forhåbentlig også have svar, hvem står bag skiltet i "smæk for skillingen"?See omnystudio.com/listener for privacy information.See omnystudio.com/listener for privacy information.
1/19/202143 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

100. Helt væk fylder rundt!

Afsnit nummer 100 er i hus! og i anledning af det runde afsnit er der en overraskelse i slutningen af programmet! Katja har købt en brugt kalender, Steff har hjulpet med en underkop, Trine broderer alt - undtaget grimme børn, Isabella er desperat og single og så er der nyt i sagen om hvem der er bag skiltet i 'Smæk for en skilling'.See omnystudio.com/listener for privacy information.See omnystudio.com/listener for privacy information.
1/12/202134 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

99. Helt væk med John Dillermand

Få alt at vide om Ramasjang serien John Dillermand i dagens afsnit! Derudover søger Sofia en satanistisk bibel. Thomas vil gerne sælge gamle kort fra cigaræsker. Der skal bruges stemmer til et borgerforslag. Hvem er manden bag skiltet i ¨Smæk for en skilling¨? og så søger Carmen nogle nedgravede breve.See omnystudio.com/listener for privacy information.See omnystudio.com/listener for privacy information.
1/5/202136 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

98. Helt væk med 2020

Det er blevet tid til en nytårsspecial! Lars H.U.G hjælper med en efterlysning fra 2018, Marc leder efter en sang han kun kan nynne og så får du lige en status på Tinas krimiprojekt. Du får også at vide hvad aaaalle de kendte skal til nytår!See omnystudio.com/listener for privacy information.See omnystudio.com/listener for privacy information.
12/29/202042 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

97. Helt væk julespecial

NU skal der jules igennem! Hvad laver Karl Mar Møller i dag? Henriette søger en person der klæder sig lidt anderledes end de fleste. Laura søger en fyr hun slettede fra Tinder. Julie har vundet 50.000 på sin skrabejulekalender og så undersøger vi hvem der har fået den værste gave nogensinde!See omnystudio.com/listener for privacy information.See omnystudio.com/listener for privacy information.
12/22/202036 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

96. Helt væk helt alene

På grund af corona må Anders og Emma ikke have gæster i studiet, derfor sender de helt alene! En mand kaster med afføring efter han har fået et billede af Peter Plys. Der er en bro som er kollapset. En stakkels single mand er blevet snydt godt og grundigt på en datinghjemmeside og meget mere!See omnystudio.com/listener for privacy information.See omnystudio.com/listener for privacy information.
12/15/202037 minutes, 32 seconds