Winamp Logo
Helt konge! Cover
Helt konge! Profile

Helt konge!

Norwegian, Personal health, 2 seasons, 39 episodes, 23 hours, 30 minutes
About
Øysteins nye podkast der han dykker i hvordan, hvorfor og hva vi kan gjøre for å føle oss helt konge! En podkast om utvikling, frykt, hamsterhjul, mot, forfengelighet og mye mer. See acast.com/privacy (https://acast.com/privacy) for privacy and opt-out information.
Episode Artwork

Noen tanker for sommeren (Film meg nå)

God sommer folkens! Jeg forsøker å si det så ofte jeg kan, men jeg er helt utrolig takknemlig for at dere hører på podkasten, følger med i sosiale medier og sender hyggelige meldinger og ideer. Håper dere fortsetter med det. Gi meg feedback. Det inspirerer og motiverer meg! Takk. Vi høres over sommeren! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/30/202317 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

John Hammersmark

John Hammersmark, kjent som Kapteinen, har 23 års bakgrunn fra Forsvaret. Dere har kanskje sett han på TV som kapteinen i Kompani Lauritzen. En skikkelig bra fyr! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/23/20231 hour, 11 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

Detaljer og bagateller

Det er lett å blande sammen bagateller og detaljer. Og noen ganger kan vi til og med ha en tendens til å ta det ene for det andre.  Og, når ga du egentlig deg sjæl en skikkelig utfordring sist?    Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/16/202333 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Hva ser du etter?

Prestasjonsangst og press er noe jeg ofte får spørsmål om i jobbsammenheng. Og det er utrolig relevant for veldig mange. I denne episoden deler jeg noen av mine erfaringer og perspektiver på hvordan komme dette til livs. Spørsmålet, "Hva ser du etter?", er definitivt et av mine beste tips. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/2/202330 minutes
Episode Artwork

Anja Hammerseng-Edin

Anja er en modig, rå og inspirerende dame. Dette er en god en. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/26/20231 hour, 3 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

Sammenligninger

Hvorfor sammenligner vi oss med alle andre? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/24/20238 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Gyrid Beck Solberg - Tankens kraft

Gyrid Beck Solberg er en dame som inspirerer meg på mange plan. Hvordan forholder en datter av Norges første mental trener seg til tankens kraft? Hvordan forholder hun seg til utfordringer og mot? Er hun modig selv? Hvordan vil du fullføre setningen: jeg er ....? Og hva er hennes beste råd til deg som har lyst til å gi det et ærlig forsøk? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/12/202356 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Motivasjon må skapes

Motivasjon er en følelse. Du føler det når du er motivert, eller umotivert for den saks skyld. Men der du kan svare på hva som gjør deg glad og sint, er du like klar på spørsmålet: Hva gjør deg motivert? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/8/202314 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

Oppfølger til "Tro på deg sjæl"

Jeg tror ikke du kan klare alt. Jeg vet du ikke kan klare alt på en gang. Men jeg er overbevist om at du klare veldig mye hvis du gir deg sjæl muligheten. Personlig tror jeg på det jeg får bevist. Gi deg sjæl bevis på at du klarer. Det begynner med å sette deg i posisjon til å klare. Gjør du ikke det vil du få flere bevis på at du ikke får til enn at du mestrer. Og det er veldig dumt når det kommer til å skape tro på seg sjæl. Om du kjenner noen som skal konfirmere seg så vil jeg slå et slag for min egen bok, Helt deg!. Jeg mener oppriktig at det er en fantastisk god konfirmasjonsgave med mening og virkning. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/5/202322 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

Tro på deg sjæl

Utdrag fra boka Helt deg! I all ydmykhet anbefaler jeg denne til alle, men kanskje spesielt til årets konfirmanter. Tro på deg sjæl. Du har hørt det før, og du vil forhåpentligvis gjøre det også. Men det å si det er noe annet enn å faktisk skape det. Hvordan skaper en tro på seg sjæl? Min erfaring tilsier at det ikke hjelper med å si det og henge post it lapper på kjøleskapet i hvert fall. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/28/202326 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Stian Grastveit - Mot til å være deg selv

Stian Grastveit er en tidligere langrennsløper, foredragsholder og student. Han har en viktig historie og et viktig budskap alle burde høre. Spesielt dere unge. Hvorfor er det slik at vi så ofte ikke tør å være helt oss selv, enda vi vet at det er det som må til for at vi skal være på vårt lykkeliste? En god prat. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/21/202356 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

Selvsabotering - Utdrag fra Helt deg!

Prater om noe vi alle burde prate mye mer om. Selvsabotering. Her er mine refleksjoner. Jeg leser et utdrag fra det beste jeg noen sinne har laget, boka Helt deg! Jeg mener i all forsiktig ydmykhet at alle burde lese den, men spesielt de unge. Dersom du kjenner noen som skal konfirmere seg denne våren vil jeg anbefale den som gave. Jeg garanterer at det er en gave som ikke vil slutte å gi! Dere finner meg i sosiale medias. Håper dere vil dele deres refleksjoner med meg! Helt deg! finnes i alle bokhandlere, og her: https://www.norli.no/boker/dokumentar-og-fakta/livssyn-og-selvutvikling/selvutvikling/typisk-deg Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/14/202322 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

Lars Christian Larssen , Schibsted

I dag har jeg besøk av Lars Christian Larssen, forretningsutvikler i Schibsted. Hva gjør egentlig en forretningsutvikler? Hvordan angriper de oppgaven med å utvikle Schibsted? Og er det folka eller produktene som har fokus?  Om du har spørsmål eller refleksjoner setter jeg alltid pris på meldinger. Du finner meg enklest på Instagram, @oeysteinpettersen, eller på Linkedin. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/31/20231 hour, 3 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

Ønsker vs mål

Mange ønsker seg ting de aldri får til. Hvorfor? Mine betraktninger rundt KONGE-metoden, ønsker og mål. Om du har spørsmål eller refleksjoner setter jeg alltid pris på meldinger. Du finner meg enklest på Instagram, @oeysteinpettersen, eller på Linkedin. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/23/202337 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Tom Nordlie - Feedback, feedbackkultur og hvordan gjøre det riktig

Tom Nordlie er kjent for hvordan han gang på gang umiddelbart har klart å endre kulturen i et lag, bedrift eller organisasjon gjennom å bruke tilbakemeldinger på riktig måte. Jeg hadde en nydelig prat med Tom der jeg lærte mye om hva og hvordan han tenker rundt begrepet feedback. Om du har spørsmål eller refleksjoner setter jeg alltid pris på meldinger. Du finner meg enklest på Instagram, @oeysteinpettersen, eller på Linkedin. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/17/202350 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

Elisabeth Hartz Braathen - Plutselig en dag er du lam fra livet og ned. Hva ville du gjort?

Som 17 åring våkna Elisabeth opp lam. Hvordan angriper man en slik situasjon? Tenke positivt? Denne praten inspirerte meg og fikk meg til å se på egne utfordringer med nytt perspektiv. Jeg tror du kommer til å reflektere litt sjæl også. God lytt. Om du har spørsmål eller refleksjoner setter jeg alltid pris på meldinger. Du finner meg enklest på Instagram, @oeysteinpettersen, eller på Linkedin. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/10/20231 hour, 10 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

Atle Vårvik, MOT - Mot

Motets betydning for å bli bedre. Jeg tok en samtale med MOT grunder Atle Vårvik om utvikling, eierskap, drømmer og mål, samt motets betydning i å kunne få til. Denne praten inspirerte meg. Om du har spørsmål eller refleksjoner setter jeg alltid pris på meldinger. Du finner meg enklest på Instagram, @oeysteinpettersen, eller på Linkedin. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/3/20231 hour, 7 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

Hans Ragnar Berg, Deloitte - Bonus - Trening og utvikling i næringslivet vs idretten

I idrett er det veldig enkelt, øvelse gjør mester. Og alle dager er lagt opp rundt trening. Mekanismene bak prestasjonsbegrepet er like i næringslivet, men der har en ikke mulighet til å legge opp dagene etter trening på samme måte. Hvordan jobber næringslivet for å bli bedre? Dette reflekterer jeg rundt sammen med Hans Ragnar Berg, leder i Deloitte. Dette er en bonusepisode etter vår samtale i forrige uke. Om du har spørsmål eller refleksjoner setter jeg alltid pris på meldinger. Du finner meg enklest på Instagram, @oeysteinpettersen, eller på Linkedin. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/27/202312 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

Hans Ragnar Berg, Deloitte - Viktigheten av å trene/øve for å bli god, idrett vs næringsliv

I idrett er det veldig enkelt, øvelse gjør mester. Og alle dager er lagt opp rundt trening. Mekanismene bak prestasjonsbegrepet er like i næringslivet, men der har en ikke mulighet til å legge opp dagene etter trening på samme måte. Hvordan jobber næringslivet for å bli bedre? Dette reflekterer jeg rundt sammen med Hans Ragnar Berg, leder i Deloitte. Om du har spørsmål eller refleksjoner setter jeg alltid pris på meldinger. Du finner meg enklest på Instagram, @oeysteinpettersen, eller på Linkedin. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/24/202355 minutes
Episode Artwork

Atle Pettersen - Hvordan gikk det, Atle? - Post MGP 2023

I etterkant av delfinalen tok jeg en rask prat med Atle for å la han få bryte den sine egne erfaringer med oppkjøring og gjennomføringen av hans opptreden. Om du har spørsmål eller refleksjoner setter jeg alltid pris på meldinger. Du finner meg enklest på Instagram, @oeysteinpettersen, eller på Linkedin. Vi snakkes! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/20/202319 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

Atle Pettersen - Frykt og forfengelighet - Pre MGP 2023

Hvordan ville du takla å få terningkast 1 i riksmediene dager før du skal på scenen og synge låta di? Bli med inn på innsiden av Melodi Grand Prix og hør om min gode venn Atle Pettersen sine tanker om det å få slakt, kjenne på usikkerheten og hans dialog med styggen på ryggen før delfinalen.  Om du har spørsmål eller refleksjoner setter jeg alltid pris på meldinger. Du finner meg enklest på Instagram, @oeysteinpettersen, eller på Linkedin. Vi snakkes! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/17/202356 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

Film meg nå!

Når var sist gang du følte deg helt konge? Sånn helt ærlig. Øystein kickstarter sesongen med en historie til ettertanke.  Om du har spørsmål eller refleksjoner setter jeg alltid pris på meldinger. Du finner meg enklest på Instagram, @oeysteinpettersen, eller via Linkedin. Vi snakkes! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/10/202315 minutes, 39 seconds