Winamp Logo
HEINO’S PODCAST Cover
HEINO’S PODCAST Profile

HEINO’S PODCAST

Danish, Comedy, 1 season, 43 episodes, 2 days, 8 hours, 39 minutes
About
Det her er min podcast. Monolger, behind the scenes, talks med kolleger, og alt hvad der under en generalforsamling ville kategoriseres som værende ”eventuelt”.
Episode Artwork

Information ved Ralf

4/17/20241 minute, 10 seconds
Episode Artwork

#42 - Manden der ikke vil tro, manden der ikke kan være utro: Anders Stjernholm

Formand for ateisitsk selskab, og foretaler for polyamorøse forhold.Jeg har længe haft Anders Stjernholm på shortlisten over ønskegæster her i programmet, så da han selv for nylig foreslog at vi tog en snak i podcasten, var det en no-brainer. Hvad der til gengæld ikke er en no-brainer er Anders Stjernholms hoved. Selvom vi ikke er enige om alt, så er det jo bare fedt at debatere med en person hvor trumlen har sat sig fast i 1200 omdrejninger. Bør man melde sig ud af folkekirken, og er princippet om "kun" at have én kæreste noget old-school bullshit? Lyder det som noget Anders Stjernholm og Heino Hansen kan diskutere på under 3 timer og 40 minutter? Nej vel?Vi satte os ved mit stambord på Hvide Lam på Kultorvet, og vi sluttede snakken på Comedy Zoo i Knabrostræde. Der indtages mangt en bajuer i episoden, og vi er således ikke 100% appelsinfri i den sidste tredjedel af episoden. Da det er podcast og ikke live-radio, er alkoholen ikke = kontroltab. Jeg har jo trods alt lyttet det hele i ædru tilstand før udgivelse. Rigtig god lytter - håber du vil bruge et minut på at anmelde podcasten <3 
3/25/20243 hours, 53 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

#41 - Min psykolog Henrik Krogh: "Forstå nu jeg ikke er din psykolog, Heino"

I dagens danmark er det eftethånden et tabu ikke at fejle noget. Dem der render rundt uden diagnoser føler sig udenfor, men på den positive side nærmer de sig så noget der kan give et traume at tale om. Jeg ramte en gigatisk mur efter et par år på toppen. Alt gik stærkt. Jeg fik 5 prime-time programmer på TV2 og DR1 indefor 2 år, jeg lavede en tour med 140 udsolgte shows, og jeg blev kåret til årets komiker. Dagen efter havde jeg fri. Og jeg var rundtosset. Rigtig, rigtig, rundtosset. Folk gloede på mig, og blev starstruck i Bilka. Jeg var bare rundtosset, fordi jeg jo godt vidste at jeg ikke var en star - jeg var Heino. Men hvem var han så nu? Min hjerne lukkede ned, som et windowssystem ved årtusindeskiftet. Noget var gået galt i kodningen. Jeg ringede til Henrik Krogh - og jeg sad overfor ham få timer senere. Det vildeste var ikke at han forstod mig, det vildeste var at han lærte mig at forstå mig selv. I en måned havde jeg ham på speed-dial, som feks. inkluderede en akuttid en hverdagsaften kl 23. Henrik er selvlært kropsterapeut, og har afholdt tusindevis af foredrag om stress.Henrik betegner sig ikke som psykolog, af to grunde.1: Nok den bedste grund: Han er IKKE psykolog, og slet ikke min psykolog. 2: Han er søn af en professionel bokser. Hele hans tilgang er ikke metakognitiv - men kamp. Han er ikke i process, han er i kamp. Han er ikke psykolog, men sekundant i ringhjørnet. Ham med håndklædet. Henrik lovede mig at fortælle mig om jeg skulle hænge plakater op for næste show, eller være den der kastede håndklædet for mig - for jeg kunne ikke selv gennemskue det. Intet håndklæde er kastet, jeg er ovenpå, og jeg er i gang med at udvikle mit livs show. Det skylder jeg Henrik Krogh meget for. Sådan, rigtig meget. 
3/21/20241 hour, 34 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

#40 - Med folketingsmedlem Louise Brown (LA) på Snoopy Bodega i Vanløse

40 episoder. FYRRE! Folk der har fulgt min karriere som podcastvært ved at dette ikke er en selvfølge. Jeg har holdt fast i et projekt, i 40... FYRRE EPISODER. Ved i hvorfor? Fordi jeg elsker at lave "Heino's Podcast". Jeg kan gøre, og jeg gør, præcis hvad der falder mig ind. Er det salgsbart? Ikke engang en parodi på det. Er det frihed? Ja, i sin reneste form. Ah. Den frihed har jeg nu brugt til at invitere Louise Brown med i universet. Louise er folketingsmedlem fra meningsmålingernes bud på blå bloks største parti efter næste valg: Liberal Alliance. Louise er randerspige, og jeg mødte hende via min gode ven Jeppe Søe fra Moderaterne - da de har en podcast sammen ("Fuck jeg er folkevalgt") Hør den her Vi mødtes mandag aften og startede først med at optage 20:30. Snakken greb om sig, da Louise er virkelig let og inspirerende at tale med - så det blev til 3,5 times audio fra bås nr. 4 (hvis man tæller fra døren <og det gør man> vel at mærke) på Snoopy.Episoden er i udgivende stund den længste i Heino's Podcast regi, men tag mig på ordet: Det er ikke den episode der føles længst.
2/20/20243 hours, 29 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

#39 - Team "Heino & The FunnyBoyz”

Willi, Kenneth og Thørner fra vestegnen, i et 20+ år gammel vrag med hjul, eller, lad os iføre os en ja-hat af en størrelse der får Bendtners nye hat til at ligne en sixpence - og kalde det en bil. Det lyder jo ikke som en sætning der indgår i én eneste solstrålehistorie - men det vil fra nu af og i al fremtid være en stor fed løgn.Beskrivelsen af de 3 gutter med tilhørende bil, er nemlig Carbage Run's mest berømte og berygtede hold, der nu har vundet 2 år i streg under holdnavnet "TEAM HEINO & THE FUNNY BOYS". Vi satte os på Albertslund Sports Pub med 4 mikrofoner og ligeså mange pilsere (ad gangen). Hvis du partout SKAL springe en episode af min podcast over, så vil jeg ikke anbefale at det er denne her.
2/18/20241 hour, 23 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

#38 - Studietur til fyn

Hvem har ikke haft drømmen om at tage mod lufthavnen, kun iført en lille ryksæk (og selvfølgelig tøj, jævnfør ordensbekendtgørelsen), uden at vide hvor man skal hen. Man dukker op, kigger på skærmene, eeny, meeny, miny, moe. Sådan er denne episode ikke helt, men lidt derhenad. Jeg vidste jeg skulle på et indenrigs skriveophold i 3 dage, og jeg vidste at det skulle ende ud i en optræden på Comedy Zoo. Det endte som du kan høre i ægte "Heino's Podcast" ånd: Det blev langt, det blev flere afstikkere end reelt indhold - og så blev det helt vanvittigt nørdet.
2/16/20241 hour, 56 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

#37 - Telefonopkald til Aaalborgs komiker

Pludselig tikker der en SMS ind fra min gode ven, komiker Nicolaj Lange, Aalborgs finest, næst efter snapsen, naturligvis. Jeg vil ikke reveale den her, for det gør Lange selv i podcasten, men ikke desto mindre var den grund nok for mig til at tænde optageren og ringe til min gode ven og kollega. Det bliver nørdet, det bliver anekdotisk - og det bliver internt. Hvis du nyder at være fluen på væggen når 2 private venner i showbizz taler sammen over en flaske vin, så er det her episoden for dig. God lytter <3
2/8/20241 hour, 48 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

#36 - Hjemmedate med @heinoswifey

Intet er mere efterspurgt i min podcast end @heinoswifey.  Det er jeg glad for, fordi det er et fremragende modargument når folk har en fordom om at jeg kun er sammen med hende fordi hun er tosset lækker at kigge på. Det her er audio, de grimme menneskers røde løber - så når hun fungerer SÅ godt i det univers, er det fordi hun også er interessant at lytte til, og snakke med.    Vi sidder i vores lejlighed på Vesterbro i København, vi er godt i gang med en flaske champagne efter en fiskeanretning, og så tester vi om det smager af mazarintærte når man blander cherry coke med captain Morgan.    Får i 2 timer til at gå med det?  Nej, vi kommer omkring mange mange ting.    God fornøjelse, og tak fordi du lytter med. Heino
1/12/20242 hours, 16 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

#35 - På hotel alene i Århus

Dengang jeg drog afsted, for 8 timer siden fra Københavns hovedbanegård, der var rejsekufferten ladet med udstyr. Podcastudstyr.  Anledningen til indløsningen af voksenbillet fra danmarks hovedstad til Jyllands hovedstad, var at jeg her til aften skulle optræde på et udsolgt Århus street food til en almindelig stand-up klubaften.  Efter showet satte jeg mig på mit hotelværelse med en Coca Cola Zero CHERRY - samt 2 færdigblandede Gin & Tonic's.  Med på telefon er @heinoswifey aka Cecilia.  Og ligeså meget med på telefon er min absurd gode ven Anders Nielsen aka @denandersnielsen.   Derudover svarer jeg fyldestgørende på spørgsmål fra lytterne.    Tak fordi du er med her på projektet. Er det ikke i dag du lige giver podcasten 5 stjerner og et par bevingede ord? <3    PS: Hører du med, Thomas Helmig? 
1/9/20241 hour, 14 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

#34 - Et umoderat antal fadøl med min gode ven, folketingsmedlem Jeppe Søe

Kender du det at du sidder og drikker fadøl med Jeppe Søe fra Moderaterne?  Det håber jeg for dig - for det er altid sindssygt givende.  Danmarks modigste politiker, second to none.  I sidste episode citerede jeg i beskrivelsen en sang fra højskolesangbogen.  Denne gang er der besøg af manden der ejer højskole.dk .. og værtshus.dk .. og netfisse.dk ... - det er nok sidstnævnte der har fået mest omtale på diverse statsfinansierede satiremedier.  Fra 1/1 ejer han ikke længere netfisse.dk - for det gør jeg.  Episoden varer 3 timer og 22 minutter. Vi får juleøl på stambordet nede på Hvide Lam, så hatten passer, vi går en tur, møder en overrabiner - og ender med en sidste øl i folketingets præsidium.  Alt i alt en helt normal tirsdag aften, ik?   
12/20/20233 hours, 22 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

#33 - Chriz & Heino i Aalborg

Skuld gammel venskab rejn forgo og stryges fræ wor mind? Skuld gammel venskab rejn forgo med dem daw så læng, læng sind? De skjønne ungdomsdaw, åja, de daw så swær å find! Vi' el løwt wor kop så glådle op for dem daw så læng, læng sind!   Sådan synges der i højskolesangbogens sang nr. 193, i den skotsk folkemelodisk inspireret sang af Jeppe Aakjær.  Ordene er svære at tyde, men budskabet er ikke.    Jeg har lavet radio i 5-6 år med Chriz på The Voice, vi har ikke sendt sammen siden 2016, og alligevel kan jeg stadig kalde ham en af mine absolut bedste venner.  Vi har lige været på hygge-weekend i Aalborg - så jeg tog podcast-studiet med.  PS: Vi lavede en frisk udgave af Krejlerklubben - live fra Jomfru Ane Gade. 
12/18/20231 hour, 29 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

#32 - Lifehack til alle gaver i al fremtid

"Heino Hansen's første afskedsshow" - tourplan og billetter på https://heinohansen.dk    
9/12/202346 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

#31 - Tipsy kærestesnak med HeinosWifey

Du kender det. Dit liv er stagneret, du har ikke kunnet komme ned på den lokale bæverding og høre på halvfulde ogginokker der kloger sig på livet og/ eller verdenssituationen.  Fortvivl ej, jeg har drukket mig halvfuld med HeinosWifey, og vi havde mikrofonerne tændt alt imens boblerne blev kastet i kasketten.  På mange måder en episode der er right down the alley for denne podcast - fordi vi gad, og fordi det var sjovt.  Rigtig god fornøjelse!
8/15/20232 hours, 9 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

#30 - med Michael Schøt efter en Open Mic på Comedy Zoo

Ja, hvorfor lave beskrivelse af en episode med en titel der har flere anslag end en gennemsnitlig debutroman?  Der var Open Mic på Comedy Zoo - både Michael Schøt og jeg havde optrådt.  Vi satte os i baren efter showet, og du får lov at komme med på en lytter.  Jeg lærte faktisk en del om Michaels karrierevej jeg ikke anede. Vi har ellers været på klubtour sammen, vi har været værter sammen på Comedy Aid - og vi har haft kontor sammen. Enten er han skørt nærig med info i det daglige, og ellers spørger jeg skørt lidt ind til mine gode venner.  Any ways - jeg nød denne part 1 af en samtale, og det bør du også gøre. 
7/12/202350 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

#29 - med Sofie Hagen på Hvide Lam

Sofie Hagen er dansker, men ikke dansk komiker. Det har hun været, men nu, og de seneste 10 års tid har hun været international komiker.  Hun har vundet "Best newcommer" prisen på Fringe, hun optræder for udsolgte sale i London - og så startede det hele på en måde med telefonfis sammen med mig på The Voice.  * Hør et par af vores telefonfis indslag fra 2011.  * En snak om comedy miljøet i England vs. Danmark  * En ret nørdet snak om at skrive et show
7/2/20231 hour, 13 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

#28 - #SnakkerMedMigSelv om.. mest om røræg

Optaget på min iPhone. Fra sengen, med et glas Chardonnay i hånden. 
6/24/202323 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

#27 - Thomas Wivel metoden

Når folk spørger mig: Hvem er dit forbillede?, tænker jeg altid: Det kommer godt nok an på hvad du mener.  En af mine helt store udfordringer i denne kreative klasse, er at mine idéer står i kø for ikke at blive ekspederet. Jeg har et gigantisk bagkatalog, inde i min egen hjerne. 95% af dem ser aldrig dagens lys.  Jeg overtænker, og faktum er jo nu engang at jo længere dit ansigt nærmer sig suppen for at finde et hår, jo tættere kommer dit hår på suppen. Oversat til dansk: Alle idéer er uholdbare, hvis du tænker nok over dem.  Derfor ringede jeg til mit publicistiske forbillede, Thomas Wivel.  Han har udgivet 60 bøger, og lavet omtrendt samme antal onemanshows. Det er ikke skrevet nedladende, tværtimod er jeg fuld af fascination.  Episoden handler om Wivels tilgang til det kreative arbejde - og vi slutter af med en udfordring til mig selv: Kan jeg skrive en bog som bliver sendt til udgivelse om en måned? 
6/2/202346 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

#26 - På Hvide Lam med Anne Bakland & Louise Brink

Bakland og Brink - ja, det lyder jo kraftedeme som om jeg har inviteret et advokathus i podcasten for at snakke p-bøder til knallerter der kun må køre på cykelstien. Men nej, Anne Bakland er en håndleds-gene fra bageruddannelsen, og Louise Brinks CV bliver afsløret i denne optagelse.  Så nej, Bakland & Brink er ikke et advokathus, men derimod 2 dygtige komiker-kolleger der driver podcasten "Hvad er planen".  Vi tog plads på Hvide Lam. Ikke bare plads, men på Heino's plads. Dét bord hvor jeg også optog med Johan Olsen og Jan Hertz. Det bord hvor Hvide Lam har sagt at mit navn kommer på, i form af et skilt. Dét bord.    Der bliver brugt lyd fra TikTok og fra et TV2 program på YouTube. 
5/27/20231 hour, 55 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

#25 - HeinosWifey’s podcast: ”SVAR HEINO!”

3 strikes and vært.  Sådan må det være her i verdensfirmaet Heinos podcast.  Hun har været gæst 2 gange tidligere, så nu vender vi bøtten. Cecilia, aka min kæreste, aka @heinoswifey på instagram har lavet take-over i denne episode. Jeg er gæst.  @heinoswifey havde bevæbnet sig med 8500 spørgsmål fordelt på 1t og 40 minutters samtale - så faktisk lidt færre end når vi bare taler sammen en helt normal aften. 
5/25/20231 hour, 42 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

#24 - På nordens største Ginbar med Jan Hertz

Så er den her. Part 2 med Jan Hertz.  Lyden den første halve time er af svingende kvalitet, MEN, det er også blot vores optakt til den rigtige snak. Hvis dine ører bløder og din hjerne springer, så spring til 31:10, hvor den rigtige snak begynder inde i Copenhagen Pool og Snooker House, med vanlig god og lækker lyd.  Undervejs smager vi en Gin & Tonic der bliver præsenteret som verdens bedste. Den består af: Kyro gin, fentimans Indian tonic samt rosmarin og frosne tranebær.  
5/24/20231 hour, 30 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

#23 - Advokat Ole om P-bøden til min knallert 30

Så er der udvikling. Alt mulig udvikling.  Først og fremmest viser det sig at i læser de her beskrivelser.  Klaus Beck skrev få sekunder før episoden blev udgivet, og har derfor fået en kop. Og et tilhold. Og jeg har fået persienner. Nå, men tillykke.  Vi er i gode hænder her på podcasten. Alle lyttere er jurister og advokater.  I denne episode ringer jeg til Ole som er advokat, og derfor bliver kaldt Advokat Ole. Sådan er det.  Jeg vil gå så langt at sige, at du i denne episode af Heinos Podcast bliver en lille smule klogere. Det skal jeg natuligvis beklage.  Hvis du hører episoden på Spotify kan du se billedet af hvor jeg havde parkeret svinet. 
5/22/202343 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

Heino’s knallert 30 vs. Q-Park

DRAMA.  Eller, jeg har fået en p-bøde, og jeg tror ikke jeg vil betale den før en dommer har sagt jeg skal. Jeg gider ikke forklare det hele her, jeg har jo faktisk lige lavet en hel podcast episode om det. Er der overhovedet nogen der læser de her podcast beskrivelser?  Den sidste remouladedomstolen kop jeg har, går til den første der skriver at de læste det her. Jeg må vide hvem der læser med. Jeg har det som Mikael Berthelsen da Radio24Syv gik i luften. "Er her nogen", lød det i æteren. Ring ind. Jeg kan relatere. 
5/19/202326 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

#21 - Jan Hertz - dronningen af dansk scenekunst

Godt.  Nu bliver jeg lidt direkte i tonen, men: Nu sætter du episoden på, og så dropper du alt andet du går og koncentrerer dig om samtidig. Du lytter, du holder kæft, og du lærer.  Hvad der læres af Jan's ord er op til dig - men han siger så utroligt mange ting mellem linjerne at det er en inspirationsgave til os alle.  Jan's imponerende CV, evner og personlighed giver alle hans ord pondus.  Lyt på dem, forstå dem - og brug dem.  Tak for din tid i min podcast, Jan. 
2/27/202351 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

#20 - Sure Heino på besøg hos Se & Hør

Er det helt efter bogen, eller en halvmarathon over stregen når Se & Hør sætter en journalist til at ringe til en bar i Næstved, for at få be, - eller afkræftet hvad jeg måtte have foretaget mig i weekenden på baren?  SPOILER: Vi er ikke helt enige, chefredaktør Niels Pinborg og jeg.  Dog taler vi pænt til hinanden - og det tror jeg på en måde man kan komme langt med.   
2/24/202330 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

#19 - En dum dum air fryer

Kom med på min gåtur fra kontoret og hjem - som i dag lige gik via Power.  Resten af gåturen blev ikke som planlagt.  Dette er teknisk set en podcast.  Heino
2/21/202341 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

#18 - JOHAN OLSEN!. - på Jazzklub med mit idol

BUM.  Jeg har drømt om det her i et årti eller mere.  At drikke en øl med Johan Olsen fra Magtens Korridorer.  Jeg har ikke behov for at komme med en lang beskrivelse - det her er sket, og jeg er lykkelig.  God fornøjelse. 
1/30/20232 hours, 7 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

#17 - Kundeservice ”overholder du sundhedsstyrelsens anbefalinger om alkohol?”

Farver jeg mit hår rødt søndag? Hvornår skal jeg jonglere på Næstved stadion? Er jeg bange for at ”HeinosWifey” får flere følgere end mig på Instagram? Hvilen fodboldtrøje er den flotteste i historien? Er det pinligt at købe remoulde hvis kassemedarbejderen er lækker? Har jeg planer om nyt show? Har jeg droppet Topform? Hvordan forholder jeg mig til Tsunamis shitstorme? Er det mig der har sagt ”Gamle Dreng” på Hetfy og Jøden hit? Følger jeg sundhedsstyrrelsens anbefaling for alkohol?   Svarene findes i denne episode.  God fornøjelse. 
1/28/202343 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

#16 - 3 timer i selskab med min gode ven Anders Nielsen

2 Næstveddrenge går ind på Sørens Værtshus, tænder podcastmaskineriet og snakker i 3 timer.  Jeg vil ære samtalen ved ikke at klippe i den.  Alt er hyggeligt, og du er hermed inviteret som fluen på væggen.
1/23/20232 hours, 54 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

#15 - Sløjt nytår

Fik lige lyst til at tænde min podcastoptager denne nytårsaften, da jeg sidder alene med sygdomshed.  Selvom episoden er trukket direkte ud af røven, indeholder den både nærdødsoplevelser, hel-livs skuffelser og et revolutionerende forslag til fremtidige juleaftener.  Godt nytår allesammen.  Heino
12/31/202239 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

#14 - Nyhedsbrevet. 35 kroners drama på landevejen og rygrad på bagkant

Så blev det torsdag. Det betyder nyt fra Heinoland.  Kom med på landevejen ved årets sidste job, hvor alt gik som smurt - på nær én ting. En ting til 35 kroner.  Jeg har gjort mig korte tanker om VM, jeg giver en update på bamsegate - og så fortæller jeg om den eneste billet der, so far, er i salg til noget med mig i 2023.   Heino
12/22/202221 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

#13 - Nyhedsbrevet. Bamsegate, Shownyt og Mokais fra Linda P

Så sparker jeg gang i et ugentligt nyhedsbrev her i Heinos Podcast.  Skal vi ikke lade det tale for sig selv, og så i stedet opfordre alle til at få givet podcasten stjerner og en god skriftligt anmeldelse. Tak, hvis du vil det.  Heino
12/15/202213 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

#12 - Harboe vs. Wiibroe feat. Mads Holm

"Jeg tror jeg taler på hele befolkningens vegne når jeg spørger: Kan Deres kongelige højhed smage forskel på Harboe og Wiibroe?".  Den jokes lavede jeg foran Frederik og Mary ved Kronprinsparrets priser 2022 i Ringsted Kongresscenter.  Fin joke, men giver den mening?  Jeg satte mig sammen med årets talent 2019 Mads Holm på Feed Bistro ved Rådhuspladsen i København, og afgjorde én gang for alle: 1: Kan man smage forskel?  2: Hvis ja, hvem vinder?   
12/11/20221 hour, 13 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

#11 - Samtalespil med ”heinoswifey” på hotel

Vi bor i denne uge på Peak 12 i Viborg, fordi jeg optræder til årets store julefrokost event i Tinghallen i Viborg.  Jeg satte mig på gulvet på hotelværelset med min kæreste Cecilia, vi hentede et samtalespil i AppStore, hentede forsyninger i hotelbaren - og så trykkede vi record.  God fornøjelse med episoden. Heino
12/10/20221 hour, 26 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

#10 - #SnakkerMedMigSelv om mad til nisser, midtuges dating og at være ligeglad

Back to basic. En mand, en zoom-recorder, en ILVA stol, mere end én pilsner - og langt mere end et emne.  Jeg satte mig mandag aften og tømte hjernen, tømte øllene, og fik podcasten tilbage på et stadie hvor den bare er til.  Tak fordi du lytter med.  Heino
12/6/202242 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

#9 -The Real Pejs Experience

Julen er hjerternes fest. Hjerterne. Ej at forveksle med hjernernes fest.  For hjertet betyder åbenbart snaps.  Som komiker optræder man til en del julefrokoster, og det er en helt særlig disciplin indenfor komikken. Nogen bryder sig ikke om det, mens andre direkte hader det.  I år er jeg fast komiker på Pejsegården i Brædstrup, og i Tinghallen i Viborg.  Begge steder hvor forskellige firmaer køber sig ind, og holder julefrokost sammen. Mega hyggeligt koncept - og rigtig meget alkohol.  I denne episode kommer I med som fluen på væggen, mod det der på papiret kunne blive årets "hårdeste" job.  Tak fordi du lytter.  Håber du vil skrive en anmeldelse i podcast appen.  Heino
12/5/202249 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

#8 - Heino som marathonløber?

Denne episode er et meget præcist eksempel på hvad denne podcast skal kunne.  Den starter med at jeg sidder i gården ude foran mit kontor og drikker en fyraftensøl, og slutter med at jeg sidder og snakker med en professionel løbetræner om jeg skal/ikke skal løbe Copenhagen Marathon 2023 eller 2024.    Medvirkende: Peter Liljensten
11/3/202249 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

#7 - Farvel, Zulu Comedy Galla

Zulu Comedy Galla lukker og slukker.  Aldrig igen skal Andreas Bo gennempules af en kanin på Det Kongelige Teater, uden at det medfører livsvarig karantæne.  Men hvad betyder det for mig og for dansk comedy at TV2 ZULU lukker gallashowet, og generelt trækker sig i en retning væk fra dansk comedy?  Jeg stillede mig ude ved Operaen med min optager og nedfældede mine tanker i en skrevet monolog.  Derudover kan du i denne episode høre et sammendrag fra da jeg besøgte kulturmagasinet "Babylon" på 24Syv.    Lyd lånt fra: 24Syv.  Medvirkende: Ida Gaunø Scheel-Bech, vært på Babylon. 
11/2/202242 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

#6 - Har Ekstra Bladet timet en kampagne mod Søren Pape? Feat. Simon Astrup

Heino's podcast trækker i de graverjournalisterne overalls, og lader nysgerrigheden styre slagets gang.  Er jeg den eneste der finder timingen pudsig, i at der går SÅ få timer fra Søren Pape melder sig som statsministerkandidat til historierne vælter frem?  Hvem tipper?  Har Ekstra Bladet en skuffe?  Hvad tænker Søren Pape om processen?  Vil Knud komme ud?  Til at hjælpe mig frem til et sted hvor nysgerrigheden kan blive afhjulpet, får jeg hjælp af min gode ven Simon Astrup, journalistuddannet samt satiriker på Embedsværftet og Schøtministeriet. 
10/12/20221 hour, 31 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

#5 - Jeg var beruset i ”Tsunami” på 24Syv - reportage

I onsdags deltog jeg i et radioprogram på en lidt anderledes måde end normalt.  Det var programmet "Tsunami" med Sebastian Peebles og Chano Jørgensen, og vi havde på forhånd aftalt at det skulle foregå i beruset tilstand.  Jeg valgte derfor at tage min Zoom recorder i hånden og lave en lille reportage, lige fra jeg forbereder et indslag 2 dage før, til vi drikker os beruset på Palæ Bar inden live-udsendelsen, og til vi lander til en efterdrink på en bar i København.    Der er i denne episode brugt lyd fra: - 24Syv - Gramsespektrum     
9/30/202256 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

#4 - Wife, Vino og TREDS(?!) tinderdates

Du er landet i en "spørg min kæreste Cecilia om alt" udgave.  Q's to my Q.  Vi åbnede en flaske vin(o)(o), drak den, åbnede nogle andre ting, og drak dem.  Imens svarede Cecilia på alverdens ting, blandt andet hvor mange tinderdates hun har været på. Som du kan se i titlen havde vi ikke haft den snak før.  TREDS?! TREDIVE? Jeg var på 2.  Nå.. jeg havde heller ikke premium. Kun i date 2.  God fornøjelse med afsnittet.    Der er brugt lyd fra 24syv programmet Tsunami.  Der er også brugt lyd fra Gatecrashers "Spectator". 
9/24/20221 hour, 12 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

#3 - Smørbøf på Capa med Jakob Svendsen

Jakob Svendsen og Smørbøf på Capa.  Det er det bedste jeg ved - og så når det bliver kombineret med Jakob Svendsen, så kan det næsten ikke blive bedre.  Jeg skulle have takket Jakob Svendsen i min takketale. Som den første, måske endda. Jeg mistede overblikket, og hvad man ikke har i hjernen må man have i pungen, som min farfar altid sagde - hvilket betød at jeg ofte måtte betale hans frokost.  Du kan trykke på afspil og være fluen på væggen under vores smørbøfbaserede frokost.  Jeg hader dig personligt hvis du ikke giver podcasten en dejlig anmeldelse i podcast appen.  Heino
9/17/20221 hour, 51 seconds
Episode Artwork

#2 - Heino’s kundeservice (1)

KUNDESERVICE ER ÅBNET.  En gang imellem vil jeg her i podcasten svare på Q & A's og tømme mine indbakker for åben mikrofon.    Kommer der mere Lokalposten?  Hvad er min holdning til figner? Sender du videohilsner?  Hvorfor smager øl altid af en mere?  Hvad med Remouladedomstolen?  Hvor mødte du din smukke kone?  Bedste grund til ikke at have 2 giraffer som kæledyr? Gode tips til en jobsamtale?  Hvorfor er danske fodbolddommere elendige? Går du kun i blå jakkesæt? 
9/16/20221 hour, 9 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

#1 - #SnakkerMedMigSelv over en Grimbergen Double Ambree på Enghave Plads

Søndag aften gik jeg i Netto, købte et par AA-batterier, satte dem i min Zoom-H4 recorder, og trykkede på record.  Lad os se hvor de bærer henad. I denne episode: - Hør Hvordan jeg spenderede de første 500kr jeg tjente på stand-up - Hør den del af min takketale der var klippet ud af Zulu Comedy Galla - Hør opkaldet til ham jeg burde have takket  - Hør hvad jeg fik i løn for serien Tung Metal i 2010. Og hvorfor. 
9/12/20221 hour, 1 minute, 29 seconds