Winamp Logo
Harry Podden Cover
Harry Podden Profile

Harry Podden

Swedish, Comedy, 1 seasons, 74 episodes, 3 days 13 hours 10 minutes
About
Komikerna Sebastian From och Happy Hagman nördar in sig på Harry Potter en timme i veckan. Denna podd är för den klassiska Harry Potter nörden, den som vill veta mer och den som älskar humor.
Episode Artwork

Deathly hallows del 1 - boken och filmen

Happy och Sebbe följer med trion när de ska ut och hitta fler horrokruxer. Det blir fett stelt eftersom dom bara bråkar, inte äter och tar dåliga beslut. Inte minst diskuterar de Lupins val om att inte vilja bli pappa, Rons sjukanmälning och att Harry är en blandning av Kanye och typiskt pick-me. Den första delen av sista boken öppnas, missa inte detta! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
22/01/20241 hour 5 minutes 45 seconds
Episode Artwork

Ett år med Harry Podden

ETT ÅR MED HARR PODDEN! Happy och Sebbe ser tillbaka på året som gått, skrattar åt goda minnen och reflekterar över hur år 2 kommer att bli. Happy avslöjar vem Santa Maria verkligen är, medan Sebbe ännu än gång drar in Renée Nyberg i sammanhang där hon inte hör hemma. Lyssna och ta del av några av årets best off Harry Podden Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
25/09/20231 hour 5 minutes 31 seconds
Episode Artwork

Fred och George Weasley del 1

Oj va Happy är lycklig när duon äntligen ska snacka om hennes favoritkaraktärer, Fred och George Weasley. Hon dricker vin och babblar på och Sebbe kommer med intressanta instickare. De hinner till sommaren när quidditch world cup börjar, så en del två är minst sagt behövlig! Under resans gång diskuterar dom skillnaderna mellan tvillingarna, deras relation till sina bröder och föräldrar och inte minst har Happy tankar kring Percys teknik att klämma på pattar. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
04/09/20231 hour 5 minutes 55 seconds