Winamp Logo
Hankøn Cover
Hankøn Profile

Hankøn

Danish, Cultural, 5 seasons, 87 episodes, 3 days, 12 hours, 27 minutes
About
VELKOMMEN TIL NYE AFSNIT AF HANKØN.  Hvad vil det egentlig sige at være en moderne mand – og hvad skal der til for at opnå et godt forhold, ikke bare til sig selv - men også til sin partner? De spørgsmål og mange flere undersøger forfatter, coach og foredragsholder Mikkel Braginsky i hans jagt på at genfinde mandens identitet.  Lyt med til personlige og underholdende samtaler med kendte danske mænd om at tage ansvar for sig selv og sin relation at leve sit formål kende sine behov i sit parforhold – og havde adgang til ens sårbarhed. Følg HANKØN på Instagram: @hankoen_ Hosted on Acast. See acast.com/privacy (https://acast.com/privacy) for more information.
Episode Artwork

#85 - Jesper Westmark: Fra stylist til shaman, om maskulinitetens sande natur og om at lytte efter fuglene.

Jesper havde et succesfuldt og hæsblæsende liv som frisør og stylist og arbejdede med de største modebrands og magasiner i verdenen. Men med livsstilen kom også et stort forbrug af alkohol, kvinder og stoffer. Og det havde en meget høj pris. En morgen vågnede Jesper op på et hotelværelse og måtte indse, at han fuldstændigt havde mistet kontrollen over sit eget liv. De næste tre dage stod han ikke ud af sengen, for han indså at han måtte tage en radikalt beslutning. Skulle han tage livet af sig selv - eller havde han det, der skulle til for fuldstændigt at ændre sit liv?I episoden fortæller Jesper også om hans syn på maskulinitet og kønsroller, om vigtigheden af broderskaber, og hvad der sker når manden ikke tager lederskab.Tilmeld dig mit nyhedsbrev. Få råd og værktøjer til dig og dit forhold:https://mikkelbraginsky.dk/tilmeld-nyhedsbrev/Mød Jesper her:https://www.instagram.com/jesperwestmark/Følg HANKØN på Instagram:https://www.instagram.com/hankoen_/ Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/4/20241 hour, 3 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

#85 - Felix Smith: Om en fraværende far, at indtage faderollen ansvarsfuldt, ADHD diagnose og mekanikeruddannelse til masaier.

Felix´s karriere sejlede for fulde sejl, og det handlede om at være i bevægelse og have fokus på, at få det næste projekt også kom i hus. Men da hans far døde, gik det pludselig op for ham, at der i hans liv kun havde været plads til ham og, at han havde glemt, at han var en del af en familie med to børn. Efter en del eftertænksomhed besluttede Felix sig for, at der skulle ske nogle radikale ændringer i hans liv. Det betød blandt andet, at en skilsmisse var uundgåelig.Tilmeld dig mit nyhedsbrev. Få råd og værktøjer til dig og dit forhold:https://mikkelbraginsky.dk/tilmeld-nyhedsbrev/Mød Felix her:https://www.instagram.com/felixtsmith/Følg HANKØN på Instagram:https://www.instagram.com/hankoen_/ Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/21/202452 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

#84 - Frej Prahl: Om at forstå hinandens kærlighedssprog, og hvordan man bliver bedre til at støtte sin partner i svære samtaler.

Frej Prahl er uddannet psykolog og parterapeut med fokus på parforholdet. I denne episode svarer han på spørgsmål om, hvordan man kan støtte sin partner i at blive bedre til at åbne op for, hvad der foregår indeni. For hvordan får man gang i samtaler, der kan være svære for ens partner? Hvordan støtter man, uden at tage over? Og så fortæller Frej om ‘kærlighedssprog’ og om hvilke fordele, der er i at kende sit eget - og sin partners.Tilmeld dig mit nyhedsbrev. Få råd og værktøjer til dig og dit forhold:https://mikkelbraginsky.dk/tilmeld-nyhedsbrev/Mød Frej her:https://www.instagram.com/frejprahl/Følg HANKØN på Instagram:https://www.instagram.com/hankoen_/ Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/7/202453 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

#83 - Kristian Halkan: Om at blive ældre. De veje man ikke tog, og dem man skal til at tage. Og meget vigtige livsråd.

Skuespiller Kristian Halken er aktuel med filmen 'Rom', som han både har skrevet og spiller en hovedrolle i. Det er på mange måder en personlig film, hvor Kristian undersøger det at blive ældre, og dynamikken i en langvarig relation. I episoden fortæller Kristian åbenhjertet om det at blive ældre. For hvad gør tiden ved ens selvbillede og identitet som mand? Hvordan udvikler kærligheden sig mellem to mennesker efter et mange års forhold? Og hvilke vigtige råd ville Kristian give til sit yngre selv?Tilmeld dig mit nyhedsbrev. Få råd og værktøjer til dig og dit forhold:https://mikkelbraginsky.dk/tilmeld-nyhedsbrev/Lær mere om Kristian her:https://da.wikipedia.org/wiki/Kristian_HalkenFølg HANKØN på Instagram:https://www.instagram.com/hankoen_/ Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/22/202455 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

#82 - Komiker Rasmus Wallbridge: Om at overkomme sin frygt og så efter det man vil, hashmisbrug og om at være introvert i en ekstrovert verden.

Selvom Rasmus altid har været introvert, besluttede han sig alligevel for at træde frem i spotlyset og gå efter det han drømte om. Han skulle dog en del igennem, blandt andet et hashmisbrug, før han tog springet. Men Rasmus vidste inderst inde, at han var sjov og at på den anden side af frygten, var der en stor personlig belønning.Modtag min mail hver 14. dag og få råd og værktøjer til dig og dit forhold:https://mikkelbraginsky.dk/tilmeld-nyhedsbrev/Mød Ramsus på Instgram:https://www.instagram.com/rasmuswallbridge/Følg HANKØN på Instagram:https://www.instagram.com/hankoen_/ Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/8/202447 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

#81 - Torben Haugaard // Manderådet: Om mandens manglende stemme i ligestillingsdebatten, vigtigheden af familien og et uddateret offentligt system.

Torben Haugaard er forfatter, virksomhedskonsulent med fokus på ledelse, psykoterapeut med speciale i par og er talsmand for Manderådet. En organisation der arbejder for ligestillingen af kønene.Torben har gennem en årrække haft en agenda: mandens manglende stemme i ligestillingsdebatten. Han mener, at der tales ud fra helt forkerte udgangspunkter, som gør, at vi aldrig kan få en ordentlig debat. Og at de vigtigste områder drukner i en skyttegravskrig mellem kønnene. Nemlig værdien af familie og ikke mindst en stor generation af børn der bliver ofre i debatten.Tilmeld dig mit nyhedsbrev. Få råd og værktøjer til dig og dit forhold:https://mikkelbraginsky.dk/tilmeld-nyhedsbrev/Mød Manderådet her:https://manderaadet.dk/manderaadet/Følg HANKØN på Instagram:https://www.instagram.com/hankoen_/ Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/25/202449 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

#80 - Silas Holst: Om manglende faderrolle, empati, mobning og at lære af kriser

Silas Holst er skuespiller, danser og foredragsholder. Hans barndom var udfordret fordi han var anderledes end de andre drenge i skolegården. Og selvom han blev mobbet, var han allerede som dreng meget opmærksom på at sørge for at de der var rundt om ham, havde det godt. Men hvordan kan man forblive empatisk selv i modstanden? Hvordan finder man viljen til at få succes selvom, at det lige så godt kunne have gået den anden vej? Og hvorfor mener Silas at alle par burde give hinanden en terapisession i gave?Interviewet er optaget før julen i 2023Tilmeld dig mit nyhedsbrev. Få råd og værktøjer til dig og dit forhold:https://mikkelbraginsky.dk/tilmeld-nyhedsbrev/Mød Silas her:https://www.instagram.com/silasholst/Følg HANKØN på Instagram:https://www.instagram.com/hankoen_/ Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/11/20241 hour, 2 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

#79 - Online dating med Steven Højlund: Om hvor mange man kan date samtidigt. Regler om sex på første date. Tinder-Etikette og meget mere.

Steven Højlund swipede i sin tid 44.000 gange på Tinder, inden det lykkedes ham at finde kærligheden. Imens han jagtede den eneste ene, begyndte han at interessere sig for fænomenet online dating. Både selve datingen men også mekanikken bagved etter og nullerne.Det har gjort at han i dag, er ekspert indenfor feltet. Han har blandt andet podcasten ‘Søger noget seriøst’ og har udgivet bogen ‘Fra dating til kærlighed og kæreste”. I årets sidste episode svarer Steven blandt andet på spørgsmål som: Hvor mange kan man date samtidigt? Må man dyrke sex på den første date? Hvad er egentlig etiketten på Tinder? Og hvad er egentligt forskellen på de forskellige apps?-- -- -- Tilmeld dig mit nyhedsbrev. Få råd og værktøjer til dig og dit forhold:https://mikkelbraginsky.dk/tilmeld-nyhedsbrev/Følg HANKØN på Instagram:https://www.instagram.com/hankoen_/Lyt til Steven her:https://podcasts.apple.com/dk/podcast/s%C3%B8ger-noget-seri%C3%B8st-fra-dating-til-k%C3%A6rlighed-og-k%C3%A6reste/id1548217818Mød Steven her::https://singletips.dk/ Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/28/202354 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

#78 Livsstils- og bilekspert Christian Grau: Om mænd, biler og identitet. Og alt for store ure.

Ud over at Christian Grau er livsstilsekspert, er han også en stor bilentusiast. I mange år har han beskæftiget sig med biler og hvilken identitet, de giver deres fører. Så hvad siger en bil om en mand? Hvorfor er den bil man kører i, stadig for mange så vigtig? Hvad skal man vælge og køre i? Og hvordan ser fremtiden ud for det firhjulede køretøj og dens indflydelse på, hvordan vi ser på os selv? Tilmeld dig mit nyhedsbrev. Få råd og værktøjer til dig og dit forhold:https://mikkelbraginsky.dk/tilmeld-nyhedsbrev/Følg HANKØN på Instagram:https://www.instagram.com/hankoen_/Lyt til Christian her:https://podcasts.apple.com/dk/podcast/graus-garage/id1573913179Og her:https://podcasts.apple.com/dk/podcast/bilklubben/id1557103016 Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/14/202342 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

#77 Jesper Zuschlag: Om livskrise, at løbe fra problemerne, at kunne tale dybt med vennerne og et godt trick til at blive en bedre lytter.

Jesper Zuschlag er skuespiller, manuskriptforfatter og instruktør. Han fik sit gennembrud med rom-com serien '29', som han kreerede med sin kreative partner skuespilleren Julie Rudbæk. Senest har han instrueret filmen 'Elsker dig for tiden'. Han og Julie er igen aktuelle i slutningen af december for serien 'Bag enhver mand' på DR1.Jespers filmunivers bevæger sig primært rundt om parforholdet. Især de svære og til tider problemfyldte emner, der opstår i relationen såsom identitet, kønsroller, venskaber, sårbarhed og den svære kommunikation i relationen. Tilmeld dig mit nyhedsbrev. Få råd og værktøjer til dig og dit forhold:https://mikkelbraginsky.dk/tilmeld-nyhedsbrev/Mød Jesper her:https://www.instagram.com/jesperzu/Følg HANKØN på Instagram:https://www.instagram.com/hankoen_/ Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/30/202355 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

#76 Sexolog og parterapeut Sara Skaarup: Det åben parforhold

Hvad vil det egentlig sige at være i et åbent parforhold? Kan det overhovedet lade sig gøre, uden at det går galt? Hvorfor vælger man at åbne ens relation for andre partnere? Og hvordan navigerer man bevidst i det som par? Disse og mange flere spørgsmål svarer sexolog og parterapeut Sara Skaarup på. Hun er også forfatteren bag 'Kærlighedskontrakten'. En bog der hjælper par til  hvordan de sammen kan navigere i det åbne parforhold. Tilmeld dig mit nyhedsbrev:https://mikkelbraginsky.dk/tilmeld-nyhedsbrev/Mød Sara Skaarup:https://saraskaarup.dk/Følg HANKØN på Instagram:https://www.instagram.com/hankoen_/ Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/16/202351 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

#75 Christine Feldthaus: Om Alfahunner, at bede om hjælp, om at forventningsafstemme forholdet - og give plads til sårbarheden.

Christine Feldthaus er livsstilsekspert, tv-vært gennem 20 år, foredragsholder og entertainer. Hun er en selvstændig, stærk og selvgjort kvinde, der har haft stor succes gennem hele sin karriere. Men det stærke ydre har også haft en pris i hendes privatliv. For hun har tiltrukket en speciel type mænd - og skubbet andre fra sig. I dag har Christine opdaget, at det ikke bare handler om at være stærk, men også kunne vise sine sårbare sider. Men hvordan gør man det? Kan hun bede om hjælp? Og hvilke råd har hun til det andet køn, når de møder en rigtig alfahun?Tilmeld dig mit nyhedsbrev:https://mikkelbraginsky.dk/tilmeld-nyhedsbrev/Mød Christine på Instagram:https://www.instagram.com/christinefeldthaus/Følg HANKØN på Instagram:https://www.instagram.com/hankoen_/ Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/2/20231 hour, 8 seconds
Episode Artwork

#74 - Caspar Eric: Om at være mand med et handicap, kærlighed, fordomme, maskulinitet og manglende besøg hos lægen.

Caspar Eric er 36 år. Han er digter, handicap-aktivist og har cerebral parese. Han maler stærke generationsportrætter med sine digtsamlinger, igennem rørende og meget personlige poesi. I år udgav han sin ottende digtsamling ‘Nye balancer’ med undertitlen 'Handicap Digte'.Hvordan er det at være en ung mand med et handicap, og hvordan ser omverdenen på ham? Hvad med kærligheden? Og hvilke tanker gør Caspar sig om maskulinitet anno 2023?Tilmeld dig mit nyhedsbrev:https://mikkelbraginsky.dk/tilmeld-nyhedsbrev/Mød Caspar Erik på Instagram:https://www.instagram.com/caspareric/Følg HANKØN på Instagram:https://www.instagram.com/hankoen_/ Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/19/202352 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

#73 - Niels Overgaard: Kønsroller, moderne stoicisme, maskulinitet, opskriften på et godt liv og parforhold.

Niels Overgaard er manden bag bestselleren 'Det hele handler ikke om dig', som reintroducerer stoicismen i en opdateret version. En græsk filosofi der tilbyder en relativt maskulin guideline til, hvordan du bedre kan tag ansvar for dit eget liv. Men hvordan kan det være at en 2000 års græsk filosofi, stadig er aktuel? Hvad er det ved bogen, der især tiltrækker mænd til livsfilosofien? Er manden ved at miste sin identitet? Og hvad er opskriften på en stoisk mand anno 2023?-- -- --Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få gode råd til dig og dit parforhold:https://mikkelbraginsky.dk/tilmeld-nyhedsbrev/Mød Niels på Instagram:https://www.instagram.com/nielsovergaardalle/Følg HANKØN på Instagram:https://www.instagram.com/hankoen_/Se Niels' bogen her:https://peoplespress.dk/boger/det-hele-handler-ikke-om-dig/ Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/5/202356 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

S5E13 Mohammed 'Skinz' Ahmed: "Jeg har selv skulle finde svar på mange spørgsmål i livet"

Mohammeds historie er en af de lidt mere unikke af slagsen. Som lille dreng, kom han sammen med sine to søskende fra Somalia uden sin mor, og skulle starte sit nye liv i Danmark hos sin onkel i en lille lejlighed. Og selvom at Mohammed beskriver sin opvækst som god, gjorde det store skift, at han i en ung alder måtte tage en del mere ansvar end, hvad der er normalt for drenge i hans alder. Og det blev ikke mindre da hans mor, efterfølgende kom til landet.Hans store ansvarsfølelse over for familien havde en sidegevinst: Et meget stærkt drive. Et drive der har været benzinen til den succes, han har opnået i dag. Men en ting er at tage ansvar for hverdagen og familien, et helt andet er at tage et følelsesmæssigt ansvar for sig selv.---Tilmeld dig mit nyhedsbrev:https://mikkelbraginsky.dk/tilmeld-nyhedsbrev/Mød Skinz på Instagram:https://www.instagram.com/skinz/Følg HANKØN på Instagram:https://www.instagram.com/hankoen_/FIND VÆRDIERNE I EPISODENAnsvar: 04:06Formål: 28:15Behov: 47:48Sårbarhed: 1:00 Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/22/20231 hour, 11 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

S5E6 Hadi Ka-Koush: "Hvad end jeg bygger er det til mine børn".

I dag kan du møde stand up komiker, tv-vært og skuespiller Hadi Ka-koush. Et Hankøn, der sætter en stor ære i at være maskulin. Både indeni men så sandelig også udenpå. For ham er det vigtigt, at det han tilbyder sine relationer, venner og partner er farvet af det faktum, at han er en mand. Men hvad betyder det så at være en mand og maskulin for Hadi? I denne episode taler Hadi og vært Mikkel Braginsky om, hvad det vil sige at være en mand, om vigtige venskaber, om at bruge humoren som et redskab til at løfte et vigtigt bidrag til verden. Og hvordan man kommer frem til konklusionen, at sårbarhed ikke er svagt - men det er svagt ikke at være sårbar.Tilmeld dig Parkurset: Den stærke samtale i forholdethttps://daisylovendahl.dk/parkursus-den-staerke-samtale-i-forholdet/Tilmeld dig mit nyhedsbrev:https://mikkelbraginsky.dk/tilmeld-nyhedsbrev/Mød Hadi Ka-Koush på Instagram:https://www.instagram.com/noahklogskab/Følg HANKØN på Instagram:https://www.instagram.com/hankoen_/Værdierne i podcastenAnsvar: 02:36Formål: 26:58Behov: 35:32Sårbarhed:49:50MUSIKQuarantine Beats Vol. 1by Audiobingerhttps://freemusicarchive.org/music/Audiobinger/ Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/16/20231 hour, 5 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

Trailer: HANKØN - Jagten på mandens identitet

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/17/20221 minute, 32 seconds
Episode Artwork

S4E7 - Summer Special: Fire passager - og en fantastisk udtalelse

I denne episode har vært Mikkel Braginsky lavet en lille Summer Special, og udvalgt fire passager fra de i alt 46 episoder, fra serien. En fra hver sæson. Det er fra episoder der sig ud. Hvor noget faldt på plads for Mikkels egen selvforståelse - eller for gæstens.Du kan lytte til hvordan Thure Lindhardt tager sig af sit ansvar, Flemming Møldrup finder ord for at definerer sit formål, Heino Hansen opdager der plads til en bedre forståelse af sine behov - og Mads Christen opdager styrken i sårbarheden.Og så er der en ekstra lille udtalelse fra en af vores store danske forfattere - som en lidt krydderi på toppen.Lyt til Thure LindhardtApple: https://apple.co/3d3hrPvSpotify: https://spoti.fi/3SoTvWLLyt til Flemming MøldrupApple: https://apple.co/3QkH9NxSpotify: https://spoti.fi/3JzvSa7Lyt til Heino HansenApple: https://apple.co/3zuLjf5Spotify: https://spoti.fi/3oRAu1LLyt til Mads ChristensenApple: https://apple.co/3d4eWMQSpotify: https://spoti.fi/3vDLgfMLyt til Ib MichaelApple: https://apple.co/3OW6mNiSpotify: https://spoti.fi/3zrTLf3Mød HANKØN på Instagram:https://www.instagram.com/hankoen_/ Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/4/202243 minutes, 46 seconds