Winamp Logo
Handen Cover
Handen Profile

Handen

Swedish, Arts, 1 season, 7 episodes, 2 hours, 2 minutes
About
Handen av Jens Lapidus är en novell baserad på hans senaste trilogi, Topp Dogg. Det är en sidohistoria i fem avsnitt om Emelie i bokserien. Novellen är skriven i samarbete med 3.
Episode Artwork

Handen – Hela novellen

Advokaten Emelie får reda på att hon befinner sig på en så kallad dödslista på Darknet. Tillsammans med hennes hackervän Loke försöker hon ta reda på varför. Det här är hela novellen i ett svep.Handen är en novell skriven av Jens Lapidus i samarbete med 3. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/26/20171 hour, 34 seconds
Episode Artwork

Handen – Avsnitt 5: The Darkness

Emelie kommer närmare och närmare. Kommer hon tillslut förstå vem det är som har satt upp henne på dödslistan? Svaret verkar finnas i Palma. Avsnitt 5 av 5.Handen är en novell skriven av Jens Lapidus i samarbete med 3. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/26/201714 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

Handen – Avsnitt 4: Zagreb

Ett spår leder till Zagreb. Är det där dödslistans skapare befinner sig? Avsnitt 4 av 5.Handen är en novell skriven av Jens Lapidus i samarbete med 3. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/18/20178 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

Handen – Avsnitt 3: The Hand

Loke och Emelie försöker infiltrera Darknet och kommer i kontakt med The Hand. Kan The Hand hjälpa Emelie i sin fortsatta kamp? Avsnitt 3 av 5.Handen är en novell skriven av Jens Lapidus i samarbete med 3. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/11/201716 minutes
Episode Artwork

Handen – Avsnitt 2: Max Gobardi

Emelie gräver djupare i Darknet och söker upp hennes klient Max Gobardi för att ta reda på vad som egentligen händer. Avsnitt 2 av 5.Handen är en novell skriven av Jens Lapidus i samarbete med 3. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/4/201711 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

Handen – Avsnitt 1: Dödslistan

Emelie får reda på att hon befinner sig på en så kallad dödslista på Darknet. Tillsammans med hennes hackervän Loke försöker hon ta reda på varför. Avsnitt 1 av 5.Handen är en novell skriven av Jens Lapidus i samarbete med 3. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/27/201711 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

Jens Lapidus – Novell in the making

Jens Lapidus specialskrivna novell för 3 är snart klar. Den har premiär lagom till din semester. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/13/201732 seconds