Winamp Logo
Hallo sexy mama! Cover
Hallo sexy mama! Profile

Hallo sexy mama!

Dutch, Cultural, 1 season, 52 episodes, 10 hours, 4 minutes
About
De meest intieme podcast ever. Drees Koren (journalist en mama van vier) gaat op zoek naar een sensueel en sensationeel leven. Dat gaat met vallen en opstaan. Soms is het grappig, opwindend, maar soms ook gedoe, stom, gênant of zelfs verdrietig. Spannend. Voor wie niet bang is voor (schaam)rode oortjes. 18+
Episode Artwork

Sekspositief opvoeden doe je zo

Deze podcast gaat over onze a-ma-zing opvoedskills. Over, zoals dat heet, sekspositief opvoeden. Want willen we niet allemaal dat onze kinderen opgroeien tot mensen die liefdevol en bewust plezier beleven aan hun eigen seksualiteit? Wij oefenden met sekspositief opvoeden met onze dochter van vier. Het lukte best goed. 
5/21/202414 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

Voor self-pleasure heb je geen toestemming nodig (ook niet van je partner)

Over mijn magic wand, self-dearmouring van de cervix (baarmoedermond) en masturberen. Ik ontdekte dat ik op toestemming van mijn man zat te wachten, om met mijn nieuwe speeltje aan de slag te gaan. Onzin natuurlijk, want ik heb van niemand toestemming nodig, en al helemaal niet om genot te ervaren, ook niet als dat seksueel genot is.Wat was er aan de hand? Ik had een magic cervix wand cadeau gekregen van mijn lieve vriendin Veronique. Maar ik durfde hem niet te gebruiken, want Floris had er toch wel een beetje moeite mee. Alsof ik hem niet meer nodig zou hebben als ik mijn nieuwe seksspeeltje zou gebruiken. Daar had hij wel een punt. Luister het hele verhaal in de podcast!Wil je meer weten? Volg mij op instagram (https://www.instagram.com/hallosexymama_podcast/) of op Facebook (https://www.facebook.com/drees.koren.1/?locale=nl_NL) PS1 Wist je dat je bij mij ook terecht kunt voor (sexual) healing coaching? En voor LoveSupport by Drees en Floris? Stuur een mailtje naar [email protected] Wil je ook jezelf leren beminnen? Ik heb een vette kortingscode voor je! Met de code Drees-100 krijg je maar liefst 100 euro korting op de cursus Bemin Jezelf van de Sacred Sex Academy. https://sacredsex.nl/training-bemin-jezelf/
4/15/202423 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Verbinding met je vulva

Hoe krijg je een betere relatie met je vulva, yoni, pussy, vagina? Echte verbinding levert je niet alleen een leuker leven op, maar ook wijsheid, mindfulness, richting en zelfs gezondheid. In deze podcast doe ik een pleidooi voor een betere relatie met je vulva en doe ik uit de doeken hoe ik daar zelf mee aan de slag ging. Ik legde zelfs mijn hypotheek vast op advies van mijn yoni. Maar er was ook verdriet. Dit verhaal verscheen eerder, in andere vorm, met de titel 'Vriendinnen met je vulva' in Wilde Vrouw Magazine. 
2/20/202416 minutes, 1 second
Episode Artwork

Mijn ongemakkelijke, ultra orgastische yonimassage

Seks kan alles zijn: ongemakkelijk, orgastisch, liefdevol, raar... Toen Floris mij aanbood om me te masseren, stond ik in eerste instantie niet te springen. Toen ik begreep dat hij mij een yonimassage wilde geven, werd het helemaal ongemakkelijk. Daar lag ik dan; als tante Sidonia met mijn behaarde benen in veel te grote pantoffels. En het was heerlijk. Luister het hele avontuur en ontdek welke kleuren deze intieme avond kreeg. Spoiler alert: alle kleuren van de regenboog, inclusief schaamrood en mystiek donker. 
12/12/202316 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

Waarom ik drie keer per week masturbeer

Masturberen is belangrijk. Daarom doe ik het drie keer per week, in de ochtend. Soms vaker.De voordelen zijn eindeloos. En niet alleen voor mij, maar ook voor mijn omgeving. Ik word er een lievere moeder van. Ik doe dan ook niet zomaar wat. In de podcast leg ik je uit wat ik doe, en welke hulpbronnen in daarbij gebruik, zoals de taoïstische technieken die ik onder meer leer bij de Sacred Sex Academy en vallei-orgasme.
10/31/202314 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

Wij hadden een tantrische seksdate waarbij alles er mocht zijn

Een date waarbij alles welkom is, of het nu fijn of niet fijn is. Is dat mogelijk? Ja, maar het is wel spannend. En interessant. En lekker. En emotioneel. En super tantrisch.Floris en ik kwamen vanmorgen samen, omdat we nu eenmaal een date gepland hadden. We hebben ons geopend voor alles wat zich aandiende, en ik gaf toe aan elke impuls. Dat resulteerde in boksen en seksen, maar ook in stilte en tranen. In deze podcast hoor je hoe ik direct na de date verslag uitbreng, om je mee te nemen in die hele emotionele rollercoaster. Luister naar mijn ongecensureerde verhaal en ontdek dat het wel degelijk mogelijk is om super intiem en orgastisch te worden als je eigenlijk niet zo veel zin hebt. Tenminste, als het niet hoeft. 
10/13/202324 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

Geen zin

Misschien wel een intiemere aflevering dan je van me gewend bent. Ik voel me namelijk ongeïnspireerd, onsexy, lusteloos. Letterlijk en figuurlijk. Ik heb geen zin. In niets, en zeker niet in seks. Ik weet dat het een goed idee zou zijn om toch een vuurtje op te stoken, maar pfff.In deze podcastaflevering ben ik vooral eerlijk tegen je. Want ook dit stukje hoort bij mijn zoektocht naar een sensueel en sensationeel leven. Al voelt dat sensationele leven nu wel heel ver weg...
9/20/20239 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

Op vakantie met kinderen, maar toch een beetje sexy spanning?

Oef, ik realiseerde me dat ik een beetje tegen de vakantie op keek.Want kamperen met het hele gezin, dat is wel leuk, maar ook best hard werken. En: slecht voor ons seksleven.Om de vakantie toch nog een beetje (boel) sexy te maken, heb ik iets bedacht. Ik heb een cadeautje voor je: een erotisch verhaal voor in je oren. Voor als je op het strand of op een terrasje zit en zin hebt om het heel erg heet te krijgen. Wil je hem ontvangen? Stuur dan een mailtje via Instagram of [email protected] met de tekst 'Dit verhaal gaat niet over mij' en je mailadres. Dan krijg je de mp3 met het supersext avontuur(tje) in je mailbox!
7/21/20236 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

En nu jij: Zelfzorg quickie

En nu ben jij aan de beurt! Heb jij de grote 'Hallo sexy mama, zorg je wel goed voor jezelf?'-quiz gedaan? En? Wat kwam eruit? Of je hem nu wel of niet gedaan hebt, het is HOOG tijd dat wij mama's beter voor onszelf gaan zorgen. Wil jij dat ook? Ja! Luister dan nu deze extra.Ik noem het een 'quickie' omdat dit een supersnelle oefening is voor gevoelsbewustzijn, waarna je jezelf exact geeft wat je nodig hebt. Snel en lekker ;-)Deze extra hoort bij aflevering 24, met die a-ma-zing over-the-top quiz over zelfzorg. No worries, je hoeft die niet geluisterd te hebben om deze extra te kunnen luisteren.Veel plezier!PS: volg je me al? Op dit platform of op instagram?
7/11/20236 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

De grote 'Hallo sexy mama, zorg je wel goed voor jezelf?' zelfzorgquiz!

Hoe goed zorg jij voor jezelf?Kom er nu achter met de a-ma-zing, bombastische, over-the-top en super inzichtgevende zelfzorgquiz!Mama's zijn er heel goed in om zich in te leven in anderen, om oneindig pasta voor hun kinderen te koken en onvermoeibaar koude thee te drinken.Maar mama's zijn ook de batterij van het gezin, waar iedereen zich aan op moet kunnen laden. Dus... hoe is het met jouw batterij? Doe de quiz om te weten of je hem nódig op moet laden. 
7/4/202311 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

En nu jij: taoistische glimlach meditatie voor je lieve borsten

En nu ben jij aan de beurt! Borsten; te klein, te groot, te uitbundig, te verlegen, eigenlijk is er altijd wel iets mis. Het is HOOG tijd voor zelfliefde voor onze borsten. Wil je je lieve borsten vullen met liefdesenergie? Ja! Luister dan nu deze extra.Gedurende ongeveer 7 minuten doen we een hele krachtige oefening: een taoïstische innerlijke glimlach meditatie.Deze extra hoort bij aflevering 23, waarin je kunt horen hoe ik een ode breng aan mijn borsten. No worries, je hoeft die niet geluisterd te hebben om deze extra te kunnen luisteren.Veel plezier!PS: volg je me al? Op dit platform of op instagram?
6/20/20238 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Ode aan mijn borsten

In deze serie over borsten breng ik een ode aan die van mij. Aan mijn hele liefdevolle borsten, die ik niet altijd even goed kan omarmen. Ze zijn zo veel, die borsten van mij. Na vier kinderen en meer dan tien jaar borstvoeding zijn ze verworden tot de keukentafel van ons gezin. Hoog tijd voor een ode, een lofzang. Met onder meer de column die ik schreef voor Kiind.nl.Volg je me al op instagram?En wil je mij een (5*) rating geven? Ik vraag het gewoon! Dan help je mij enorm. 
6/13/20238 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

En nu jij: eerlijke vragen over borstvoeding en seks

En nu ben jij aan de beurt! Wil jij jezelf eens testen over hoe je denkt over de combinatie van borstvoeding en seks? Over je oordelen, gedachten, je waarheid, los van die van mij? Ja! Luister dan nu deze extra.Het is een wat uitgebreidere Extra dit keer, omdat we een beetje gaan filosoferen. Of eigenlijk: jij gaat met jezelf filosoferen.Deze extra hoort bij aflevering 22, waarin je kunt horen hoe ik worstel met mijn haat-liefde verhouding tussen dirty talk. Over het verschil tussen jakkes en jammie. No worries, je hoeft die niet geluisterd te hebben om deze extra te kunnen luisteren.Veel plezier!PS: volg je me al? Op dit platform of op instagram?
6/7/202313 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Borstvoeding is (niet) sexy

Borstvoeding en seks, gekke combinatie? Oké, borstvoeding is van alles. Het is mooi, moeilijk, overrated, belangrijk, magisch, de norm, raar, maar is borstvoeding ook sexy? Als je sommige (ongepaste!) opmerkingen hoort, lijkt het wel zo. Natuurlijk, borstvoeding is vooral voeding, en dat is heel normaal. Maar tegelijkertijd komen er allerlei emoties los bij het zien van een blote borst. Hoe zit dat? Ook fysiologisch komt er van alles op gang bij zowel moeder, kind als voorbijganger. En seks scheiden van het krijgen van een baby, en zelfs het voeden van een baby, dat is eigenlijk best wel raar. Een moeder moet een heilige maagd zijn. Eh? Hoe dan? In deze podcast praat ik over twee van mijn favoriete onderwerpen: borstvoeding en seks. Ik realiseerde me dat ik er al een keertje een heel artikel over schreef voor Kiind Magazine (Kiind.nl) dus dat heb ik er even voor je bij gepakt. In het artikel komen lactatiekundigen, antropologen en schrijvers aan het woord. Amy Brown, Sheila Kitzinger en Michel Odent bijvoorbeeld. Interessant! Wat vind jij? Ben jij van kamp 'borstvoeding is niet sexy' of van het kamp 'borstvoeding is wel degelijk sexy'? 
6/1/202323 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

En nu jij: conscious dirty talk

En nu ben jij aan de beurt! Wil je meteen zelf ervaren hoe het is om couscious dirty talk te beoefenen? Om meer verbinding met jezelf, de ander en tussen je seks en je hart te voelen? Ja! Luister dan nu deze extra.In een paar minuten geef ik je de spelregels voor een spannende oefening. Deze extra hoort bij aflevering 21 én 20, waarin je kunt horen hoe ik worstel met mijn haat-liefde verhouding tussen dirty talk. Over het verschil tussen jakkes en jammie. No worries, je hoeft die niet geluisterd te hebben om deze extra te kunnen luisteren.Veel plezier!PS: volg je me al? Op dit platform of op instagram?
5/23/20236 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

Dirty talk, nieuwe poging (niet succesvol)

In dit tweede deel over dirty talk ga ik uitproberen hoe je wél fijn dirty talk kunt beoefenen. Zodat het een turn-on wordt in plaats van een turn-off. In verbinding met jezelf en de ander, wel sexy, maar toch ook uit je hart. Ik noem het: 'conscious dirty talk'. En ik heb het voor je uitgeprobeerd. Het mislukte. We beoefenden radical honesty, haalden het wheel of consent erbij, werkten (min of meer) aan de juiste context. Het haardvuur brandde, de muziek speelde.We kregen ruzie. Floris en ik bleken toch getriggerd te raken door wat de ander zei. Er kwamen oordelen, ik voelde me onveilig, en we deden ons best om niet al te kinderachtig te doen, maar dat mislukte. Luister en leer van mijn fouten…
5/16/202315 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Dirty talk, nee bedankt

Dirty talk, het werkt bij mij niet.En dat vind ik raar. Hoezo werkt het niet? Het heeft te maken met de context. Met de timing. Met dat ik gewoon niet in de stemming ben voor vunzige opmerkingen als ik in de keuken sta met vier kinderen aan mijn legging. En ook met dat ik zo veel van mezelf moet. Inclusief zijn dirty talk als compliment opvatten, er opgewonden van worden én een geniale opmerking terug maken.Ik bedoel: ik ben podcastmaker en schrijver, ik zou toch zeker wel iets gevats en geils moeten kunnen ophoesten? In deze aflevering schep ik meer helderheid over waarom dirty talk soms gewoon niet werkt. Volg je me al op instagram? Zoek naar instagram.com/hallosexymama_podcast.
5/9/202315 minutes
Episode Artwork

En nu jij: sexy mindfulness voor jou

En nu ben jij aan de beurt! Wil je meteen zelf ervaren hoe het is om je mindful én sexy te voelen? Ja! Luister dan nu deze extra.In een paar minuten geef ik je alle praktische info die je nodig hebt: handvatten, tips en valkuilen. Deze extra hoort bij aflevering 19, waarin ik je 12 tips voor sexy minfulness momentjes geef.No worries, je hoeft die niet geluisterd te hebben om deze extra te kunnen luisteren.Veel plezier!PS: volg je me al? Op dit platform of op instagram?
4/21/20236 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

12 sexy mindfulness momentjes voor moeders

Mindful zijn als moeder is super waardevol. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je kinderen en vice versa. Maar ik probeerde lang om mindful te zijn op wilskracht. Mezelf eraan te herinneren om mijn voeten te voelen. Elke keer vergat ik het. Maar sinds ik mijn sensuele pad bewandel, heb ik een nieuwe tool. Ik maak connectie met de sensualiteit in mezelf. Dat is soms heel sexy, maar soms gewoon realistisch. Ik geef je twaalf voorbeelden. Ik heb ze verzameld uit de tantra, tao, van mijn lievelingsexperts, zoals Regina Thomashauer en Kersti Vervloet. En ik heb ze natuurlijk uitgeprobeerd. De bevindingen hoor je in de podcast! Doe je mee?Reageren? Volg me op Instagram of mail naar [email protected]
4/14/202321 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

En nu jij: leren van lichamelijke ongemakken

En nu ben jij aan de beurt! Wil je meteen zelf ervaren wat je kunt leren van lichamelijk ongemak? Luister dan nu deze extra.In een paar minuten geef ik je alle praktische info die je nodig hebt: handvatten, tips en valkuilen. Deze extra hoort bij aflevering 12, waarin ik zelf een lesje leerde van mijn vaginale schimmelinfectie. Inderdaad, niet fijn, maar wel zinvol.No worries, je hoeft die niet geluisterd te hebben om deze extra te kunnen luisteren. Mag wel. Aanrader!Veel plezier!PS: volg je me al? Op dit platform of op instagram?
4/11/20235 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

En nu jij: cervicaal orgasme of baarmoederhalsorgasme

En nu ben jij aan de beurt! Wil je meteen zelf ervaren hoe het is om met een cervicaal orgasme te experimenteren? Luister dan nu deze extra.In een paar minuten geef ik je alle praktische info die je nodig hebt: handvatten, tips en valkuilen. Deze extra hoort bij aflevering 5, waarin ik zelf zo'n bijzonder psychedelisch baarmoederhalsorgasme beleefde.No worries, je hoeft die niet geluisterd te hebben om deze extra te kunnen luisteren. Mag wel. Aanrader!Veel plezier!PS: volg je me al? Op dit platform of op instagram?
4/11/20236 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

En nu jij: mediteren door te masturberen

En nu ben jij aan de beurt! Wil je meteen zelf ervaren hoe het is om te mediteren door te masturberen? Ja! Luister dan nu deze extra.In een paar minuten geef ik je alle praktische info die je nodig hebt: handvatten, tips en valkuilen. Deze extra hoort bij aflevering 4, waarin ik zelf experimenteerde met een blinddoek. Ik gaf mijn lief een blinddoek cadeau.No worries, je hoeft die niet geluisterd te hebben om deze extra te kunnen luisteren.Veel plezier!PS: volg je me al? Op dit platform of op instagram?
4/11/20234 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

En nu jij: experimenteren met een blinddoek

En nu ben jij aan de beurt! Wil je meteen zelf ervaren hoe het is om met een blinddoek te experimenteren? Luister dan nu deze extra.In een paar minuten geef ik je alle praktische info die je nodig hebt: handvatten, tips en valkuilen. Deze extra hoort bij aflevering 3, waarin ik zelf experimenteerde met een blinddoek. Ik gaf mijn lief een blinddoek cadeau.No worries, je hoeft die niet geluisterd te hebben om deze extra te kunnen luisteren.Veel plezier!PS: volg je me al? Op dit platform of op instagram?
4/11/20235 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

En nu jij: orgastisch ademen

En nu ben jij aan de beurt! Wil je meteen zelf ervaren hoe het is om met (orgastische) ademhaling te experimenteren? Luister dan nu deze extra.In een paar minuten geef ik je alle praktische info die je nodig hebt: handvatten, tips en valkuilen. Deze extra hoort bij aflevering 17 en 18, waarin ik resp. een verrassend sexy ervaring had bij een ademsessie (ik kwam bijna klaar), en ademcoach Joyce van Raam interviewde over de vraag of dat normaal is.No worries, je hoeft die afleveringen niet geluisterd te hebben om deze extra te kunnen luisteren. Mag wel. Aanrader!Veel plezier!PS: volg je me al? Op dit platform of op instagram?
4/11/20234 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

En nu jij: doelgericht vrijen

En nu ben jij aan de beurt! Wil je liever meteen zelf ervaren hoe het is om (niet) doelgericht te vrijen? Luister dan nu deze extra.In een paar minuten geef ik je alle praktische info die je nodig hebt: handvatten, tips en valkuilen. Deze extra hoort bij aflevering 2, waarin ik zelf experimenteerde met doelgericht vrijen, en een gesprek had met relatie met sekscoach Renske Julia. Veel plezier!PS: volg je me al? Op dit platform of op instagram?
4/11/20235 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

En nu jij: gezonde sexy woorden kiezen

En nu ben jij aan de beurt! Wil je meteen zelf ervaren hoe het is om met gezonde (sexy) woorden te spreken? Luister dan nu deze extra.In een paar minuten geef ik je alle praktische info die je nodig hebt: handvatten, tips en valkuilen. Deze extra hoort bij aflevering 15, waarin ik een punt maak van het benoemen van het beestje bij het naampje: de yoni. Belangrijk voor je zelfwaarde.No worries, je hoeft die niet geluisterd te hebben om deze extra te kunnen luisteren. Mag wel. Aanrader!Veel plezier!PS: volg je me al? Op dit platform of op instagram?
4/11/20234 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

En nu jij: spelen met seksuele energie

En nu ben jij aan de beurt! Wil je meteen zelf ervaren hoe het is om met seksuele energie te experimenteren? Luister dan nu deze extra.In een paar minuten geef ik je alle praktische info die je nodig hebt: handvatten, tips en valkuilen. Deze extra hoort bij aflevering 7, waarin ik mijn saunabezoek aanzienlijk spannender maakte door te spelen met mijn eigen seksuele energie. Dat deed ik alleen, door te masturberen.No worries, je hoeft die aflevering niet geluisterd te hebben om deze extra te kunnen luisteren. Mag wel. Aanrader!Veel plezier!PS: volg je me al? Op dit platform of op instagram?
4/11/20234 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

En nu jij: overgave oefenen

En nu ben jij aan de beurt! Wil je meteen zelf ervaren hoe het is om met je helemaal over te geven aan je minnaar? Luister dan nu deze extra.In een paar minuten geef ik je alle praktische info die je nodig hebt: handvatten, tips en valkuilen. Deze extra hoort bij aflevering 11, waarin ik me helemaal over kon geven aan mijn geliefde, en aan de omstandigheden. Wat dat opleverde: vuurwerk!No worries, je hoeft die niet geluisterd te hebben om deze extra te kunnen luisteren. Mag wel. Aanrader!Veel plezier!PS: volg je me al? Op dit platform of op instagram?
4/11/20235 minutes, 1 second
Episode Artwork

En nu jij: leren om te ontvangen

En nu ben jij aan de beurt! Wil je meteen zelf ervaren hoe het is om schaamteloos te ontvangen? Luister dan nu deze extra.In een paar minuten geef ik je alle praktische info die je nodig hebt: handvatten, tips en valkuilen. Deze extra hoort bij aflevering 8, waarin ik zelf nogal struggelde met de massage die mijn lief aan mij wilde geven. Was ik hem nu aan het pleasen, of mezelf?No worries, je hoeft die niet geluisterd te hebben om deze extra te kunnen luisteren. Mag wel. Aanrader!Veel plezier!PS: volg je me al? Op dit platform of op instagram?
4/11/20234 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

En nu jij: tantric dance

En nu ben jij aan de beurt! Wil je meteen zelf ervaren hoe het is om met tantric dance experimenteren? Luister dan nu deze extra.In een paar minuten geef ik je alle praktische info die je nodig hebt: handvatten, tips en valkuilen. Deze extra hoort bij aflevering 13, waarin ik zelf mijn eerste keer tantric dance beleefde. Wauw.No worries, je hoeft die niet geluisterd te hebben om deze extra te kunnen luisteren. Mag wel. Aanrader!Veel plezier!PS: volg je me al? Op dit platform of op instagram?
4/11/20234 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

En nu jij: voluit leven bij seksueel trauma

En nu ben jij aan de beurt! Wil je meteen zelf ervaren hoe het is om te leren voelen terwijl je seksueel geweld hebt meegemaakt? Luister dan nu deze extra.In een paar minuten geef ik je alle praktische info die je nodig hebt: handvatten, tips en valkuilen. Deze extra hoort bij aflevering 9, waarin ik haptotherapeut Nicky de Troije interviewde over de vraag: is er nog hoop na seksueel geweld?No worries, je hoeft die niet geluisterd te hebben om deze extra te kunnen luisteren. Mag wel. Aanrader!Veel plezier!PS: volg je me al? Op dit platform of op instagram?
4/11/20235 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

En nu jij: je eigen levensbehoeften vervullen

En nu ben jij aan de beurt! Wil je meteen zelf aan de slag met je basisbehoeften? Luister dan nu deze extra.In een paar minuten geef ik je alle praktische info die je nodig hebt: handvatten, tips en valkuilen. Deze extra hoort bij aflevering 10, waarin ik zelf tot de ontdekking kwam dat het helemaal niet zo gek was dat ik geen zin in seks had, aangezien ik nog niet eens aan mijn eigen eerste levensbehoeften toekwam.No worries, je hoeft die niet geluisterd te hebben om deze extra te kunnen luisteren. Mag wel. Aanrader!Veel plezier!PS: volg je me al? Op dit platform of op instagram?
4/11/20233 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

Orgastisch ademen, is dat normaal? Interview met ademcoach Joyce van Raam

'Ik voel zelf ook vaak opwinding bij de yoga of ademsessie.' Ademcoach Joyce van Raam geeft antwoord op de vraag: 'is het normaal om bijna klaar te komen op je yogamat?' "Het is eerder gek dat we daar nooit over praten." Daar komt nu verandering in. Want in deze podcast gaan we er uitgebreid op in. Ik interviewde Joyce over het hoe, wat en waarom van ademen, en, specifieker, over opwinding bij zo'n ademsessie. In de vorige aflevering hoor je trouwens mijn persoonlijke  speciale, sexy en orgastische ervaring. Als je die gemist hebt, kun je hem luisteren (aflevering 17).  Maar je hoeft hem niet te kennen om deze podcast te kunnen luisteren. Reageren? Volg mij op Instagram, abonneer je op deze podcast en geef me vooral een rating. Mailen kan naar [email protected]
3/30/202323 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

Wauw, sexy, orgastische ademsessie (deel 1)

Deze podcast gaan we het hebben over ademen en orgastisch zijn.Over orgastisch ademen.Ik heb namelijk een ademsessie gedaan en die was zo extatisch, opwindend, sexy. Rewind… we doen gewoon alsof het weer vrijdagavond is, en ik net de deur van de yogastudio uitstap. Ga je mee? Ik ga het hebben over- De geweldige panty free friday of waarom iedereen op vrijdag haar slipje uit moet laten. - De psoas release, de release van de spier van de ziel, waarom dat belangrijk is.- Het vallei orgasme en de geweldige masturbatie cursus die ik volg. En natuurlijk over ademen, zonder hijgerig te worden. Of nou ja, misschien een beetje.Contact? Mail me op [email protected] of volg me op insta en Facebook!Kus.
3/24/202312 minutes, 1 second
Episode Artwork

Verbeter de wereld, begin bij je seks, deel 1: de natuur

In deel 1 van ‘verbeter de wereld, begin bij je seks, ga ik het met je hebben over de natuur. En over hoe goede seks goed is voor de natuur.!Drie voorbeelden. De cyclus, consumptie en een stukje energie. Aan het einde fijn een korte meditatie (met dank aan vagina heks Grace Hazel) aan het einde van deze toch al niet zo lange talk.  En je zult zien: jij bent sexy, de natuur is sexy en als je ziet dat jij en de natuur hetzelfde zijn, kun je niet anders dan goed voor jezelf en moeder aarde zorgen. En volgens mij doe je dat het beste door goede seks (met jezelf) te hebben!Verder praten? Volg mij op insta of mail naar [email protected].
3/10/202318 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

Waarom ik mijn yoni gewoon yoni noem (en geen vagina of muts) en waarom dat belangrijk is

Woorden doen ertoe.Ze is mijn inmiddels bff en ik noem haar yoni. En mijn dochters trouwens ook. En niet vulva, vagina, muts, trut, abrikoos, voorbips.... Hoe zit het nou en waarom is het belangrijk? Iets dat geen naam heeft, bestaat niet. Als je eigen geslachtsdeel geen naam mag hebben, dan heb jij eigenlijk, als vrouw, geen bestaansrecht. Daarom maakt het wel uit hoe we haar noemen. Het doet me denken aan 'Je-weet-wel' van Harry Potter, hij (zij) die niet genoemd mag worden. Alsof de yoni iets engs is. Iets waar je liever niet over praat... Maar dat is ze niet. Ze is prachtig en goddelijk en belangrijk. Dus laten we haar weer terugclaimen en het beestje bij het naampje noemen.Reageren? [email protected] of volg me via instagram!
2/28/202311 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Cadeautje! Pussymeditatie voor zelfliefde

Special! Deze podcast is een extraatje voor jou. Een geleide meditatie. Voor zelfliefde. Om jezelf te eren. Om te verbinden met je lijf en je pussy. Het enige dat je hoeft te doen is zitten, luisteren en zorgen dat je niet gestoord wordt. Je kleren blijven aan. Zie het als een (valentijns)cadeautje aan jezelf. Het duurt ongeveer een half uurtje. Veel plezier!Ik ben benieuwd wat het met je doet. Stuur je me een DM via Instagram? https://www.instagram.com/hallosexymama_podcast/ Of een mailtje naar [email protected]. Vind ik leuk!
2/8/202326 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

Vrouwencirkels, tantra, extatic dance en mijn eerste keer tantric dance

Ik heb iets nieuws meegemaakt. En het is echt huge. Mind blowing. Misschien een beetje een droom die uitkomt. Mijn eerste keer tantric dance.In deze podcast hoor je heel veel informatieblokjes. Joepie! Want voordat ik mijn intieme tantric dance ervaring met je deel, geef ik antwoord op de vragen:- Wat is een vrouwencirkel en waarom moet je dit willen?- Wat is tantra en is het nu wel of niet geil?- Wat is extatic dance en wat zijn de regels?- Wat is tantric dance en waarom gebruiken ze blinddoeken?Klik snel op de audio voor alle antwoorden!
2/3/202321 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

Hoe een vaginale schimmel een sekspauze afdwong en waar dat goed voor was

Waar een vaginale schimmel al niet goed voor is.We namen een sekspauze. Niet omdat we dat wilden, maar omdat onze lichamen het afdwongen; ik kreeg een vaginale schimmelinfectie. Ik zal je de details besparen, maar ik vervloekte die stomme candida. Inmiddels lukte het me steeds beter om naar mijn lichaam te luisteren. Naar mijn hormonen, menstruatiecyclus, de tintelingen van mijn yoni. Maar deze tintelingen waren van een ander kaliber. Moest ik ook luisteren naar deze schimmel? Nee toch? Of? 
1/23/202313 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

Vuurwerk, overgave en goede voornemens met happy end op nieuwjaarsnacht

Mijn intentie voor het nieuwe jaar is ‘shinen’, had ik gezegd: glitters, glamour, vuurwerk. In mijn grootsheid en goddelijkheid. Maar misschien moet ik het veranderen in ‘ervaren’. Deze nieuwjaarsnacht ervaar ik tot in de puntjes van mijn tenen. Ik ervaar die heerlijke man tussen mijn benen, maar ook de peuter aan de borst. Alles mag er zijn en ik geef me eraan over. Overgave. Ook zo'n mooie intentie. Het brengt mij in elk geval naar een spetterend happy end. Luister zelf hoe ik mijn aandacht elke keer weer terughengel en ontdek hoe heilig het hier en nu is. Happy new year!
1/7/202314 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

'Geen behoefte aan seks? Check je basisbehoeften, mama,' aldus de piramide van Maslow

Hm, jij denkt misschien dat ik altijd geil ben. Altijd bordeauxrood of roze, maar dat ben ik niet. Het is te plat. Te ordinair. Een image.Ineens heb ik een image neergezet waarin ik sexy en sprankelend voor de dag kom. Maar vandaag voel ik me alles behalve dat. Ik heb geen behoefte aan seks, voel me stom, dik, lelijk. Ik wil een verklaring voor deze moddergrijze gevoelens. Mijn hormonen zijn het dit keer niet. Laten we de piramide van Maslow er eens bij pakken. Ken je die? Zo niet, dan leg ik hem je uit in deze podcast. Er blijkt meer aan te ontdekken dan je denkt. 
12/22/202217 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

Is er nog hoop na seksueel geweld? Interview met haptotherapeut Nicky de Troije

Kun je nog genieten van seks na seksueel geweld? Dat vraag ik me af. Mijn idee is: ja, ja, en nog eens ja. Sterker nog: er is voor vrouwen die beschadigd zijn zo veel te winnen, juist!Maar misschien doe ik hier te lichtvoetig over. Daarom ga ik bellen met een expert: haptotherapeut Nicky de Troije. Zij is gespecialiseerd in seksueel trauma. Haar opmerkelijke antwoord is dat het soms (nog) helemaal niet zo'n goed idee is om met trauma aan de slag te gaan. Een van de belangrijkste sleutels naar heling is de regie weer terugnemen. En soms betekent dat dat je de pijn nog niet aan wil gaan.In deze aflevering hoor je haar waardevolle inzichten en praktische tips. Want natuurlijk is er nog hoop na seksueel geweld. Gelukkig wel. 
12/8/202224 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

Geen zin in een massage met kokosolie

De pot met kokosolie was kwijtgeraakt met de bagage vanuit Sri Lanka. Wékenlang moest Floris op zijn koffer wachten en wekenlang fantaseerde hij er dan ook over wat hij ermee zou doen als hij hem eenmaal in zijn bezit had. Dus toen de dag daar was dat zijn koffer ein-de-lijk werd afgeleverd, trok hij hem direct open en toverde de enorme pot met olie tevoorschijn. De verwachtingen waren hoog gespannen, net als zijn broek. Hij ontstak het houtvuur, drapeerde er alle schapenvachtjes voor die hij kon vinden, en troonde mij naar zijn love nest. Ik nam plaats. Maar ik had het koud. Ik wilde er niets van zeggen, want ik wilde de sfeer niet verpesten. Ik was niet in de stemming. Maar dat wilde ik niet zeggen, want ik wilde de sfeer niet verpesten. Komt dit nog goed? Luister naar dit verhaal uit de oude doos (ja echt). 
11/27/20225 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

Zo werd de saaie sauna een sexy sauna

Vandaag stond er een wolkje in mijn agenda. Ik ga menstrueren dus werd ik gewaarschuwd voor PMS. Slecht nieuws. Ik wilde erop anticiperen en besloot naar de sauna te gaan. Eerlijk gezegd vond ik het een beetje tegenvallen. Het was een kleinere sauna dan ik gewend ben. Tot mijn schrik moest je badkleding aan, en die had ik niet bij me. Gelukkig trok iemand ergens een badpakje vandaan. Het paste nog ook, dus dat was opgelost. Maar er waren wat dingetjes.Ik besloot mezelf in de wc te verstoppen, om te gaan edgen. Wat dat is? Masturberen totdat je nét niet klaarkomt... Luister maar.
11/18/20228 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

Seks is geen luxe

Seks is geen luxe. Nee. Het is ons, mijn recht, niet meer en niet minder. Mijn recht om mijn eigen seksualiteit te beleven, te voelen en te onderzoeken. Om contact te maken met mijn eigen pussy, mijn power en mijn hart. En mijn recht om van mijn eigen sappigheid te genieten. Maar als westerse blanke vrouw heb ik wel een privilege. Hoe groot is dat privilege eigenlijk? Wat zijn de cijfers over seksueel geweld? Die zijn shocking, en niet alleen in derde wereld landen.Ik denk aan Regina Thomashauer, oftewel Mama Gena, die haar boek Pussy, a reclamation, opdraagt aan alle vrouwen die niet in de positie zijn om hun seksualiteit vrij te onderzoeken... 
11/4/20229 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

Psychedelisch klaarkomen met Halloween

Op een van de meest magische avonden van het jaar, Halloween, Samhain, als de sluiers dun zijn, vrijen we zo intens dat ik bijna van mijn stokje ga.Ik beleef mijn eerste cervixaal orgasme. Dat is betoverend, maar geen sprookje. Want er is een verklaring waarom een baarmoederorgasme zo psychedelisch kan voelen. Hij vrijt met mij, met het universum. Maar, helaas, dit sprookje heeft voor hem geen happy end. Het universum fuckt hem genadeloos terug. 
10/31/202210 minutes
Episode Artwork

M*sturberen is net als mediteren

Reflecteren, masturberen, mediteren (audiocolumn).Ik kan niet slapen, zit in mijn hoofd. Heeft hij zijn huiswerk wel gedaan? Hoeveel schermtijd hebben ze gehad? Moet ik nog...Ik wil uit mijn hoofd, in mijn lichaam. Dat is de sleutel naar geluk. Vraag het maar aan Eckhart Tolle. In deze audiocolumn citeer ik Eckhart Tolle, maar probeer ik vooral mezelf uit mijn hoofd, in mijn lijf te masturberen. Of het me lukt?
10/21/20228 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

Ik gaf hem een blinddoek cadeau

Wat gebeurt er als je een blinddoek opdoet? Ik besloot het uit te proberen en ging zelfs naar de seksshop. De gestippelde glazen buttplugs en leren lingerie waren een welkome variatie op de dagelijkse andijvie en snacktomaatjes in de supermarkt. Ik voelde me net een kat. Doordat een zintuig wegviel, gingen de overige vijf op scherp.
10/13/20229 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

Tips voor een meer vervuld seksleven

BONUS: heb je aflevering 1 geluisterd? Dan heb ik voor jou wat tips op een rijtje gezet, voor een meer vervuld seksleven. 5 supersimpele tools die voor mij werken. En waarschijnlijk ook voor jou!Veel plezier, sexy mama :-)Niets meer missen? Abonneer je op deze podcast. PS Volg me ook op instagram. Gezellig. 
10/11/20224 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Hoe ik van een libido van min twintig naar de beste seks ging

Hallo, wie is sexy mama eigenlijk? Mijn seksleven kent/kende vele gezichten. Van een vermeend seksbeest via een oververmoeide moeder tot een tantrische godin in wording. Of zoiets. Wat deed de geboorte van mijn kind met mij? Hoe kan een zwangerschap zorgen voor betere seks? Wat heeft persoonlijke ontwikkeling te maken met een sensationeel seksleven? Over orgasmic birth, touched out zijn, het verdwijnen van mijn libido, de vrouwelijke menstruatiecyclus, tantra, meditatie en zelfhulp.Dit artikel verscheen ook in Wilde Vrouw Magazine. https://www.wildevrouwmagazine.nl/
10/11/202214 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

Waarom doelgericht vrijen zo'n slecht idee is

Werken naar een orgasme is helemaal passé. Wat je wel wilt, is het laten ontstaan. Vanuit ontspanning samen komen en laten komen wat er wil komen. En vooral: voelen, voelen, voelen.Dat zeg ik niet alleen, maar dat zeggen ook de sexperts die ervoor hebben gestudeerd. Bijvoorbeeld Renske Julia. In deze aflevering hoor je hoe Floris en ik experimenteren met vrijen zonder doel én hoe we per ongeluk juist mega doelgericht zijn. Relatie met sekscoach Renske (www.renskejulia.nl) vertelt wat de nadelen zijn van het najagen van een orgasme, en wat je wel kunt doen.
10/11/202224 minutes, 1 second
Episode Artwork

Hallo sexy mama! Deze podcast is voor jou (trailer).

Hallo sexy mama, deze podcast is voor jou. Ook als je je niet sexy voelt. Want misschien voel jij ook wel, dat je hier geen genoegen mee wilt nemen. Dat je meer wilt: een sensueel en sensationeel leven. Mijn naam is Drees, ik ben schrijfster en moeder van vier kinderen. In deze podcast ga op zoek naar een sensueel en sensationeel leven. Intiemer dan dit wordt het niet. Ga je mee?
10/11/20222 minutes, 9 seconds