Winamp Logo
GRL GANG ft. PIMPPI PT Cover
GRL GANG ft. PIMPPI PT Profile

GRL GANG ft. PIMPPI PT

Finnish, Social, 6 seasons, 65 episodes, 1 day, 20 hours, 21 minutes
About
GRL Gangin kuudes kausi on naisten ABC! Rosanna Kulju on saanut aisaparikseen Piritta Hagmanin eli Pimppi PT:n. Yhdessä Rosanna ja Piritta ruotivat tärkeitä naisiin ja naisten terveyteen liittyviä aiheita asiantuntijatiedon ja omien kokemustensa kautta. Tämä podcast on kaikille pimpillisille ja pimpeistä kiinnostuneille!
Episode Artwork

Hedelmällisyys - synnytys - palautuminen

Rosanna on käynyt hedelmällisyystestissä, mitä tulokset kertovat? Raskauden myötä on edessä myös synnytys ja Piritalla on paljon kerrottavaa aiheesta. Kuten hän toteaa: "hyvään lopputulokseen on monta tietä".
4/26/20221 hour, 1 minute, 47 seconds
Episode Artwork

Endometrioosi

Endometrioosi on gynekologinen vaiva, joka vaivaa monia menstruoivia ihmisiä. Arvioiden mukaan jopa 200 000 suomalaista sairastaa tätä ajoittain hyvinkin kivuliasta sairautta. Pirittan ja Rosannan kanssa aiheesta on keskustelemassa Jasmiina, joka tuntee endometrioosin läpikotaisin. Miksi sairaus on niin alidiagnosoitu ja millaisia tunteita se herättää?
4/19/20221 hour, 13 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Ikäkriisi

Ikäkriisiä pukkaa ennemmin tai myöhemmin, toisilla enemmän ja toisilla vähemmän. Kärsivätkö Piritta ja Rosanna Ikäkriisistä? Missä vaiheessa ikä alkaa vaikuttamaan hedelmällisyyteen ja miten tämä kannattaa ottaa huomioon? Minkä ikäisenä nainen kokee olevansa kauneimmillaan?
4/12/202246 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

Seksi ja nautinto

Syitä harrastaa seksiä on yhtä monta kuin seksin harrastajaa. Rosanna ja Piritta puhuvat tällä viikolla seksistä ja nautinnosta. Mikä kaikki lasketaan seksiksi? Kuinka paljon suomalaiset harrastavat seksiä? Millainen muutos seksin harrastamisen määrässä on tapahtunut? Siivousintoilijana tunnettu Rosanna paljastaa jotain yllättävää itsestään.
4/5/20221 hour, 4 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

Q&A

Tällä viikolla Rosanna ja Piritta vastaavat kuulijoiden lähettämiin kysymyksiin, joita on laidasta laitaan. Milloin synnytyksen jälkeen voi taas harrastaa seksiä? Mitkä ovat Pirittan ja Rosannan kolme parhainta ominaisuutta? Entä mikä on parasta naiseudessa? Kaksikko vastaa näihin ja moniin muihin kysymyksiin tässä jaksossa.
3/29/202252 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

Pimppivaivoja

Rosanna ja Piritta käyvät läpi pimpille tyypillisiä toimintoja, tuoksuja ja vaivoja. Millaisilla tavoilla esimerkiksi hiivatulehdusta voidaan ennaltaehkäistä? Millä tavoin kuukautiskierto vaikuttaa pimpin tuottamiin eritteisiin?
3/22/202246 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

Ehkäisymenetelmät

Ehkäisy on historiallisesti merkittävä keksintö naisille. Se on mahdollistanut naisille niin opiskelun kuin työelämään osallistumisen.Rosanna ja Piritta jakavat kokemuksiaan erilaisista ehkäisymenetelmistä. Mikä on toiminut ja mikä ei. Myös ehkäisyyn liittyvät myytit saavat jaksossa kyytiä.
3/15/202246 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

Kuukautiset

GRL GANG X Pimppi PT on täällä! Tällä kaudella Rosanna Kulju saa aisaparikseen pimppi-pt:nä vaikuttavan Piritta Hagmanin. Luvassa on tuotantokauden täydeltä asiaa pimpillisille ja aiheesta kiinnostuneille. Ensimmäisessä jaksossa Rosanna ja Piritta keskustelevat kuukautisista, kuukautissuojista ja kuukautisiin liittyvästä häpeästä. Kuukautiset ovat useimmille pimpillisille tuttu vieras, joka vierailee noin kerran kuukaudessa. Millaisia muutoksia kehossa kierron eri vaiheissa tapahtuu?
3/8/202256 minutes, 37 seconds