Winamp Logo
GondolatOK Czippán Anettel Cover
GondolatOK Czippán Anettel Profile

GondolatOK Czippán Anettel

Hungarian, Education, 1 seasons, 6 episodes, 3 hours 56 minutes
About
Nőiesség, siker, kiteljesedés: ez a Life&Body Magazin podcastje, a GondolatOK Czippán Anettel, ahol a női lét ezer arcát mutatjuk be.
Episode Artwork

Hagyjuk a kisfiúkat babázni? GondolatOK Bojti Andrea gyermekpszichológussal gyermeknevelésről és a modern szülői szerepekről

GondolatOK Czippán Anettel podcast sorozatunk hatodik részében Bojti Andrea klinikai gyermek- és ifjúságpszichológus segít eligazodni a modern gyermeknevelés útvesztőiben. Kell-e különbséget tennünk lányok és fiúk nevelésében? Hova vezethet, ha elnyomjuk a gyerekünk negatív érzéseit? Miért nem baj, ha a fiúk is sírnak és ha haragszik ránk a saját gyerekünk? A beszélgetésből kiderül!
16/12/202239 minutes 1 second
Episode Artwork

Ami az ágyban történik, az ott is marad? GondolatOK Dr. Hevesi Krisztinával libidóról, párkapcsolati szerepekről és vágyakról

GondolatOK Czippán Anettel podcast sorozatunk ötödik részében Dr. Hevesi Krisztina szexuálpszichológus segít megérteni, miért olyan nehéz a szexről a párunkkal beszélni, hogyan rabolják el a férfiak vágyát a felnőttfilmek és kinek érdemes kedvezni, ha az egyik fél kevesebb szexet akar. Mi több, azt is elárulja, a nők hány százaléka játssza meg rendszeresen az orgazmust és mitől indulnak be szerinte igazán.
09/12/202240 minutes 41 seconds
Episode Artwork

Csillagainkban a hiba? GondolatOK az önismeretről a tarot és az asztrológia tükrében Markó Barbarával és Paár Zoltánnal

GondolatOK Czippán Anettel podcast sorozatunk negyedik részében arra keressük a választ, hogyan használható a tarot és az asztrológia modern megközelítésben önismeretre! Az adásban Markó Barbara, a Tarot Kollektíva alapítója árulja el, kell-e hinni a kártyákban ahhoz, hogy működjenek, hogyan kérdezzünk tőlük és mi a valódi csoda ebben az eszközben. Paár Zoltán asztrológustól pedig megtudhatjuk, mit árul el a születési képletünk és miért ne essünk kétségbe, ha nem tudjuk a pontos születési dátumunkat.
02/12/202240 minutes 56 seconds
Episode Artwork

Az a bizonyos anyai bűntudat – GondolatOK az anyaság és karrier kapcsolatáról Köböl Anitával és Bojti Andreával

GondolatOK Czippán Anettel podcast sorozatunk harmadik részében Köböl Anita és Bojti Andrea a meghívott vendégeink. A beszélgetésben szó lesz az anyai bűntudat leggyakoribb kiváltó okairól, a gyermekvállalás és karrier összeegyeztethetőségéről, és arról is, miért fontos megtanulnunk anyaként, nőként időnként segítséget kérni, Hallgassátok meg az egyedülálló édesanya és műsorvezető, valamint a gyermekpszichológus gondolatait a témában!
25/11/202241 minutes 39 seconds
Episode Artwork

Szenvedély, intuíció és bátorság = siker? Illatok bűvöletében Feller Adriennenel

GondolatOK Czippán Anettel podcast sorozatunk második részében Feller Adriennenel beszélget Anett az illóolajok erejéről, de az is kiderül, hogy fér össze a spiritualitás és ambíció Adrienne életében, mit bán a legjobban és miért kel minden nap fél 5-kor.
18/11/202233 minutes 46 seconds
Episode Artwork

Mi tart össze, ha elmúlt a szerelem? GondolatOK a sikeres párkapcsolatok titkáról, Dr. Almási Kittivel

GondolatOK Czippán Anettel podcast sorozatunk első részében Dr. Almási Kitti tanácsait hallgathatjátok meg arról, mik az alappillérei egy sikeres párkapcsolatnak, mikor érdemes kompromisszumot kötni a párunkkal súrlódás esetén és miből ne engedjünk semmiképp, amikor párt választunk.
11/11/202240 minutes 35 seconds