Winamp Logo
Gjennom Glitter og Gråstein med Sofie & Anja Cover
Gjennom Glitter og Gråstein med Sofie & Anja Profile

Gjennom Glitter og Gråstein med Sofie & Anja

Norwegian, Cultural, 1 seasons, 98 episodes, 2 days 23 hours 13 minutes
About
Er livet en dans på roser så lenge man har nok følgere på Instagram? I denne uhøytidelige podcasten får vi innsikt i livene til Anja Catrine Venås og Sofie Karlstad bak de polerte Instagramkontoene.  Jentene deler oppturer og nedturer, juicy historier, diskuterer seg gjennom store og små temaer, og leverer perspektiver og meninger rett fra hjertet. For selv om disse jentene er bestevenninnner er de absolutt ikke enige om alt. For annonsering: [email protected]
Episode Artwork

Alt fra hudproblemer til kattunge

Jentene sklir ut igjen! Anja har ut av det blå fått hudproblemer og akne og har spurt Instagram om hjelp. Sofie tenker på solfaktor og rynkete bryst. Hvordan takler jentene aldringstegn og det å bli eldre??
26/02/202435 minutes 44 seconds
Episode Artwork

Alt fra NATT&DAG til jodelrykter på rød løper

Jentene har vært på Vixen! Mange har reagert både på humoren og «dissene» i etterkant - men hva synes jentene? En av jentene blir taklet på rød løper med rykter. Hva var det beste og verste? Her får du svarene.
19/02/202431 minutes 26 seconds
Episode Artwork

We are back!

Etter en muligens litt for lang juleferie er jentene endelig tilbake! De har vært i Miami, kjørt Bugatti og en av de fikk nesten permanent hjerneskade. Og etter hvisking og rykter, hvem er egentlig kompisen til Anja? Det er første gangen jentene er single på ferie sammen, kanskje har de også datet. All the juice får du i dagens episode.
12/02/202445 minutes 25 seconds
Episode Artwork

We are back!

Etter en muligens litt for lang juleferie er jentene endelig tilbake! De har vært i Miami, kjørt Bugatti og en av de fikk nesten permanent hjerneskade. Og etter hvisking og rykter, hvem er egentlig kompisen til Anja? Det er første gangen jentene er single på ferie sammen, kanskje har de også datet. All the juice får du i dagens episode.
12/02/202447 minutes 23 seconds
Episode Artwork

Diskusjon om standpunkt, nyttår i Miami og sminketips fra Sofie

Det er siste episode før jul og de to nysingle jentene skal tilbake til Miami for å feire nyttår. De ser for seg kaos og mimrer tilbake til forrige tur. Sofie har opplevd sine første dager med fylleangst. Skal man tviholde på standpunkt og «verdier», eller skal man tørre å slippe seg løs i visse situasjoner?
18/12/202355 minutes 48 seconds
Episode Artwork

Spekulasjoner om privatlivet

I flere uker har Sofie holdt en del fra offentligheten, men har nå kommet ut med bruddet. I dagens episode snakker jentene rundt dette og dating, de har tidligere ikke vært singel samtidig og det bekymrer en av jentene. Hva gjør man om man liker samme person??
11/12/202336 minutes 12 seconds
Episode Artwork

Hjelp, jeg gjør ikke det jeg ønsker å gjøre...

Begge jentene har kjent på at de kanskje ikke er der de vil være i livet. Mange muligheter er skumle å ta, men hva er vitsen med et A4-liv om du hater det?I dagens episode har jentene besøk av Andrea Alvarez.  Hun snakker om selvutvikling, det å tørre å velge annerledes, ta egne, selvstendige valg og virkelig tenke over hva man vil i livet.
04/12/202340 minutes 42 seconds
Episode Artwork

Etterdønning av å kutte venner

Sofie har fått høre fra flere hold at en tidligere venninne snakker dårlig om henne. Hvordan bør man egentlig være etter et vennskapsbrudd? Hvor går grensen på hva som er å snakke dritt? For er det greit å fortelle venner om negative situasjoner med en person? Eller bør man holde seg for god for det også?Sofie mener vi bør kutte 70% av den negative praten, mens Anja trenger ofte bekreftelse på at en situasjon er urettferdig.
20/11/202348 minutes 12 seconds
Episode Artwork

Dating eller holde på?

Hvor mange kan man date samtidig, hva definerer det å holde på? Når slutter man å møte andre? Jentene snakker om de mange stadiene før et forhold og hvordan de føler seg fram. Sofie kommer med en kontroversiell mening og Anja forteller om en skabbepidemi i studietiden.
13/11/202333 minutes 38 seconds
Episode Artwork

Halloween og livsoppdateringer

Lei lenge før halloween har startet, jentene har vært på de største halloweenfestene i Oslo. Hva skjer ellers i livet og hvordan har de det egentlig? Alt fra a til å i dagens episode.
06/11/202330 minutes 37 seconds
Episode Artwork

Umoden eller bare barnslig?

Jentene begynner å nærme seg 30, men begge føler de har stoppet på 22. I hjembygdene har folk fått barn og familie, mens det fremdeles danses i sofaer i Oslo. Blir man noen gang helt voksen? Og er det i det hele tatt mulig å definere hva det å være "voksen" betyr? Jentene diskuterer forskjellen på det å være umoden og det å være barnslig og har spurt Chat GPT om råd.
30/10/202349 minutes 19 seconds
Episode Artwork

Treningsvaner, motivasjon og uskrevne regler

Hva gjør man når treningsmotivasjonen er på bunn? Og hvilke normer og regler følger egentlig jentene på treningssenteret?  Sofie har fått en stygg kommentar fra en jente på sitt lokale treningssenter og Anja har endelig knukket koden på morgentrening.
23/10/202353 minutes 56 seconds
Episode Artwork

En verden som endres

I dagens episode snakker jentene om hva som skjer i verden, det er utrolig at kriger fortsetter å bryte ut i verden. Er media helt upartiske? Og har vi rette folk på makten her hjemme?
16/10/202344 minutes 26 seconds
Episode Artwork

Tiktok Beefs

Det krangles mye på tiktok, komikere diskuterer. Jentegrupper oppløses og Kristin starter glowup kurs, er hun blitt den hun har vært moralpoliti mot.
09/10/202341 minutes 15 seconds
Episode Artwork

The Game

Hva gjør man når datingkulturen har blitt et eneste stort spill om hvem som bryr seg minst? Selv om man selv mener man hater spill og ikke faller for det - er dette egentlig tilfellet eller blir man selv toxic og venter med å svare? Jentene snakker om hvordan de har opplevd “The Game” og Sofie mimrer tilbake til et forhold hun nå ikke aner hvorfor hun ble værende i. Anja mener hun ikke gidder respondere på spillet, men hvordan går egentlig det?
02/10/202336 minutes 3 seconds
Episode Artwork

Vi lider av FOMO

Hvorfor sitter man alltid et sted og ønsker at man er et annet? Hvor kommer FOMO fra? Og hvorfor er det vanskelig å binde seg til noe/noen? Jentene lurer på om det rett og slett er lagt opp til en generasjon som aldri vil være 100% fornøyd. 
25/09/202342 minutes 58 seconds
Episode Artwork

Vi tar politikk på knusende ualvor

I dagens episode snakker jentene om valget. For en av jentene har hjembygda gått i oppløsning, og ting har vært preget av store krangler og svartmaling. Kanskje også korrupsjon. Den andre synes valget har vært uproblematisk, men spør seg selv om det egentlig blir «endring” ved eventuelt partibytte. Helt enkelt forklart, fra to som ikke er veldig politisk engasjert. Slakt i vei!
18/09/202334 minutes 34 seconds
Episode Artwork

Let’s talk about sex, baby

 Det blir hett i studio når sex er på agendaen. Hvordan mistet jentene jomfrudommen? Hva påvirker sexlysten? Hvordan har forholdet til sex endret seg over årene? Og ville man tatt inn en tredjepart i forholdet? Dette og mer får du høre om i ukens episode.
04/09/202343 minutes 52 seconds
Episode Artwork

Q&A få svar

I dagens episode har jentene en Q&A der dere får svar på alt dere lurer på. Anja snakker om bulimi og dating. Hva er egentlig jentenes største frykt? Dette og mye mer finner du i dagens episode.
28/08/202340 minutes 49 seconds
Episode Artwork

Fiskeslo, singelsommer og campingdusj-snylter

Jentene er endelig tilbake fra en innholdsrik sommerferie med den ene historie etter den andre. Kleine situasjoner, misforståelser, blackmailende taxisjåfører, surrete hukommelse og ikke minst mye latter.  For hvordan klarer man snakke om en fyr til selve fyren uten å skjønne at det er samme person? Og hva gjør man når man får voksenkjeft på feil grunnlag?
21/08/202339 minutes 30 seconds
Episode Artwork

Hva skjedde med ubåten, sommer og oppdatering

Får melding av anja sin ex, begge har vært på fest og hatt en hektisk uke. Hva skjedde med ubåten? Var det en ulykke, folk sier milliardærer ikke bare forsvinner, men blir drept. Skravla går.
26/06/202326 minutes 35 seconds
Episode Artwork

«Bibelene falt ned fra hyllene»

Spøkelser, ånder, gjenferd og energier… Jentene har i senere tid funnet ut at begge har opplevd uforklarlige hendelser - men ingen har turt å snakke om det. Etter forespørsel fra en lytter forteller de nå om de skumle opplevelsene. Er de «koko» eller finnes det faktisk noe mer mellom himmel og jord?
12/06/202330 minutes 4 seconds
Episode Artwork

Juicy Q&A

Fuck, marry, kill på norges største influencere, en av jentene kan ha startet en stor kjendis skandale. Hvem i huleste legger til en kis med fake snapchat og blir catcha og hvor flaut er det å lage svin til en muslim.
05/06/202344 minutes 29 seconds
Episode Artwork

Sykemelding: Helsetjeneste eller bjørnetjeneste?

Er man syk nok om man kan være sosial med venner under en sykemelding? Hvor mange utnytter systemet? Og kan en sykemelding ende opp med å gjøre oss psykere? Noen ganger i livet kan en sykemelding være akkurat det som trengs, men mange ender opp med å isolere seg i frykt for å se dårlig ut. Jentene har ulike opplevelser med sykemelding og diskuterer både for og imot. For når den dårlige samvittigheten gnager, klarer man da å bli helt frisk?
30/05/202339 minutes 41 seconds
Episode Artwork

Hvem ser storyen, sekskant og kollektiv griser

I dagens episode er jentene innom mye forskjellig, alt fra hvem som ser storyene deres til kjendiser som faktisk svarer på de. Hvem vil ha kjæreste i kollektiv der jenter titter inn romdøra til typen i bare stringtrusa og hvem vil komme på besøk til et kollektiv som har sekskant. Joda dessverre, vi har slanger i Norge. Hvor?
22/05/202352 minutes 20 seconds
Episode Artwork

Humlefight, 17.mai-tale og søljesaks

Jentene splittes! Det er straks 17.mai og Sofie er trukket ut til å holde 17.mai-tale, men vil alle tåle det hun har å si? En stjålet sølje er kommet tilbake, og jentene forteller om en traumatisk fight og voktere på Bislett Kebab.
15/05/202337 minutes
Episode Artwork

Advokat, løgner og dating

Anja blir overrasket. I denne episoden snakker jentene om livet i det siste. En er lei av å bli misbrukt og den andre har dyppa stortåa i dating-bassenget. Ting blir bedre når man står opp for seg selv. Hvem er jeg alene?
08/05/202337 minutes 38 seconds
Episode Artwork

Strikk på buksa og tunika med tights

Sofie og Anja reagerer på hvor pene ungdommene er i 2023. Hvor er deres «stygge» fase, både når det gjelder sminke og klær? Jentene går gjennom sine egne faser, fra WESC t-skjorter og buksetights til nagle-bh og for store bryn. 
01/05/202341 minutes 38 seconds
Episode Artwork

Om 94% av Norge gikk på dop.

Det er snakket lite om hvor mye dop som florerer blant unge. Vi ser det i serier som exit, i populære sanger, blant artister og store forbilder. Hva skjer egentlig med samfunnet og hvordan skal vi lære unge at dop er farlig når de fleste plasser unge ser det glorifiserer det. Noen trekker inn at alkohol er det farligste av de alle, men 94% av Norsk befolkning drikker og hva hadde skjedd om samme prosentandel gikk på illegal narkotika? Jentene snakker ut.
24/04/202346 minutes 45 seconds
Episode Artwork

Edruhooking, rollebytte og et litt for sensitivt samfunn

Jentene har vært på hver sin type påskeferie og oppsummerer happenings før samtalen (som i gamle dager) sklir ut. For hvem har ansvar når en 16-åring lyver om alder? Hvor lik vennene dine bør du egentlig være? Og hvor er verden på vei om man ikke kan ta en spøk på egen bekostning?
17/04/202348 minutes 26 seconds
Episode Artwork

Sugarbabe ferie

Jentene snakker om ferie og det å reise, den ene har blitt beskyldt av jodel for sugarbabe tur, den andre vurderer om hun skal dra bort en god stund. Her får dere også noen ferietips!
11/04/20231 hour 30 seconds
Episode Artwork

Studiepress og forventninger fra samfunnet

Bør man studere? Isåfall hva? Og hvordan vet man hva som er riktig for seg selv? Jentene valgte hver sin vei etter vgs, men hvordan stiller de seg til de ulike retningene nå? 
03/04/202342 minutes 53 seconds
Episode Artwork

Hvordan få et forhold til å vare?

Hva er red flags, dealbreakers og hvor går grensa? Vi liker å tro at et forhold skal være perfekt, men i alle lage forhold sies det at det er «a piece of work» men er vi villig til å jobbe i det samfunnet vi lever i nå? Der sikkerhetsnettet alltid vil ligge under deg, det vil alltid henge folk rundt deg som har de 10% du mener du mangler. En av jentene har endret helt holdning til dette, den andre står fast ved at det kan finnes folk der ute som passer deg bedre.
27/03/202349 minutes 21 seconds
Episode Artwork

Er det virkelig nå man bør kjøpe leilighet?

Høye strømpriser, økt inflasjon og stigende rente... Men hva betyr det egentlig i praksis? Sofie og Anja forteller om sine ulike opplevelser med økonomi, dilemmaer rundt leilighetskjøp i dagens marked og materialistisk press.  Spare- og forbrukerøkonom Cecilie Tvetenstrand gjester episoden og hjelper jentene med spørsmål, kommer med tips til sparing og investering, og forteller hva man bør gjøre om man har havnet i en vanskelig gjeldssituasjon.
13/03/202350 minutes 10 seconds
Episode Artwork

Spise kiwi med skall er for psykopater

Jentene snakker sammen om alt og ingenting i dagens episode. En har fått en hemmelig venn på jobb og den andre sliter med sykdom som ikke går vekk. Kan man egentlig bare spise kiwi med skall?  Hva har vi gjort i det siste og hvordan er livene våre nå som the «tables have turned»
06/03/202342 minutes 23 seconds
Episode Artwork

Styggen på ryggen - Hvor mye selvkritikk er bra for oss?

Når går vår indre kritiker fra konstruktiv til destruktiv? Sofie og Anja opplever på ulike måter hvordan "styggen på ryggen" påvirker hverdagen og for noen har dette blitt verre med årene. Å rette seg etter kritikk kan være positivt, men kan det til slutt ødelegge identiteten vår? Jentene får besøk av psykolog og forfatter Aksel Inge Sinding som forklarer hva selvkritikk faktisk er, hvilke former den kan ta, funksjonen bak og ikke minst hvordan man kan få et bedre forhold til kritikeren i hodet. 
27/02/20231 hour 1 minute 32 seconds
Episode Artwork

Diskusjoner er et minefelt

Jentene snakker om det å diskutere, når er det egentlig man skal ta kampen og når bør man la være? De har en opplevelse fra byen, der en ukjent tvinger seg inn i taxien og det oppstår både diskusjon med de og mellom jentene. Når sier man egentlig ifra? Og ender alltid en diskusjon med en bedre løsning?
20/02/202348 minutes 39 seconds
Episode Artwork

Å bo midt oppi et brudd

Med lang pause fra podcast er det også mye som har skjedd i livet til jentene. En av dem går gjennom en stor og vond livsendring, som den andre kjenner seg igjen i. 
13/02/202345 minutes 20 seconds
Episode Artwork

Bak kullissene på Farmen

Jentene snakker om alt som skjer på Farmen, det har vært mye drama denne sesongen og vi har en som har sittet behind the scenes.
06/02/202346 minutes 37 seconds
Episode Artwork

Grunnen til at det ble stille

Som mange allerede har spekulert i så har ikke Sofie og Anja hengt like mye som før. Podcast episoder har ikke lenger blitt sluppet hver mandag - faktisk ikke på et halvår - og Instagramposter sammen har minket. Og det er faktisk mer som ligger bak. Nå snakker jentene endelig ut om de tunge tingene, og et vennskap som til tider har vært tungt å bære. Hva skjer videre?
30/01/20231 hour 6 minutes 25 seconds
Episode Artwork

Spekulasjoner rundt vennskapet

Jentene er tilbake for en god og en dårlig nyhet. Praten løper fritt etter mange måneder uten pod grunnet Farmen-innspilling og ferie. Mange har spekulert i uvennskap, noe jentene forteller grunnen til, samt hva som skjer videre med poden. 
29/08/202231 minutes 43 seconds
Episode Artwork

Gjensynsglede, smertehelvete og kroppspress i modellbransjen

I siste episode før sommeren har Anja besøk av influenser og modell Pernille Juvodden. Pernille forteller om det å bli mor, hvordan det er å leve med endometriose, og reflekterer rundt hvordan bransjen har påvirket hennes selvbilde. 
27/06/202252 minutes 35 seconds
Episode Artwork

Generasjon ensomhet: Syke og psyke med dårligere økonomi

Hvorfor føler såpass mange av oss på ensomhet, selv om vi er med andre mennesker? Anja får besøk av psykolog og professor Tilmann von Soest som forteller om konsekvensene av ensomhet, hvorfor vi føler på det og ikke minst; hvordan det kan bli bedre.
20/06/202233 minutes 2 seconds
Episode Artwork

Ekte schendis og hønemensen

Sofie skal være med på årets Farmen kjendis!Hva er arbeidsmoralen hennes? Hva gruer hun seg til? Og hva blir taktikken inne på gården?Jentene tar samtalen rundt forventningene Sofie har før hun drar inn, og markerer årsdag for podcasten. 
13/06/202211 minutes 22 seconds
Episode Artwork

Chris Abolade: Et liv uten regler

Hvordan blir man akseptert i musikkbransje etter et raskt gjennombrudd? Hvordan håndterer man oppmerksomheten som følger med? Og ikke minst - hvordan lærer man å akseptere seg selv? Chris Abolade har levd et jetset liv, men forteller nå om demoner på innsiden, familieliv og vanskelige følelser.
06/06/20221 hour 37 seconds
Episode Artwork

Om å gjøre å få årnings først

Sommerprat med Anja kickstartes med to gjester jentene har hatt i studio før. Er denne podduoen bestevenner eller kun kollegaer? Anja forteller om sitt hat mot sommeren, Morten har stjålet jakke på fylla, mens Marcus forteller hvem samfunnets avskum er.
30/05/202242 minutes 53 seconds
Episode Artwork

Overrasket for første gang på 18 år

Jentene har feiret både 17.mai, bursdagen til Sofie og vært på flere eventer. Hvordan klarte Anja å overraske Sofie? Ble 17.mai like ille som de forventet? Og hvorfor er det ikke «lov» å ha venner av det andre kjønn?Sofie blir bortreist på ubestemt tid, og før jentene avslutter sesongen fortsetter Anja alene med sommersnakkiser.
23/05/202242 minutes 29 seconds
Episode Artwork

Rosaruss, champagnefrokost og ekskludering

Hipp hipp hurra! Sofie flyttet til Oslo for å få med seg den store 17.mai feiringen i hovedstaden, men levde den opp til forventningene? Hva er tradisjonene til jentene? Hva har de vært tidligere? Og hvordan kan Anja mislike «verdens beste dag»?Jentene har fått med seg at det er en god del ekskludering og prøver å finne en løsning på det. 
16/05/202235 minutes 19 seconds
Episode Artwork

De var som to pitbullterrier som rottet seg sammen

Det har vært drama i Celebrity Ex on The Beach og Sofie og Anja snakker om hvorfor det ble slik. Hvem er hun fortsatt venn med og har hun angret på deltakelsen? Siste episode av serien er sendt, men ikke alle detaljer kom med på TV. Her får du resten.
09/05/202239 minutes 22 seconds
Episode Artwork

"YT Pro pud er noe av det verste du kan spise..."

Selv med to ulike forhold til mat, synes begge jentene det er vanskelig å vite hva  som er sunt og ikke. For hvor ofte bør man optimalt spise? Hva skal man velge på butikken, og hva bør man holde seg unna? Er faktisk lettbrus verre enn vanlig brus? Og er det sant at banan er usunt? Alt jentene trodde blir snudd på hodet når ernæringsbiolog og matviter Marit Kolby kommer på besøk og forteller om ultraprosessert mat.
02/05/20221 hour 10 minutes 4 seconds
Episode Artwork

Godt og blandet påskeoppsummering

Etter litt forsinkelser kommer endelig oppdateringen fra Hemsedal! Synes Sofie fortsatt fylla fra 11 til 03 er en dårlig idé, og har Anja klart seg?Folk misforstår ironien til jentene, og klarer ikke ta en spøk. Er det egentlig lov å dra en hvit løgn i ny og ne? Og er det lurt å avskaffe alle klærne man har hjemme for å så kjøpe nye? 
25/04/202234 minutes 19 seconds
Episode Artwork

Jentene har påskeferie, og derfor kjører vi reprise av første episode for de som ikke har hørt den allerede

Sofie har blitt kalt hore av tidligere PH deltaker og Anja har blir grabbet in the vajayjay uten samtykke. I første episode snakker jentene om hvordan den omtalte «skandalefesten» gjorde dem til bestevenner, hvor de kommer fra, hvordan oppveksten der har formet dem, og svarer på spørsmål om shaving og one night stands.
18/04/202252 minutes 26 seconds
Episode Artwork

Hemsegal, for mye restylane og dating oppdateringer

Jentene skal til Hemsedal!! Dette har de planlagt over to pandemiår, men en av de aner ikke hva det faktisk innebærer. Nå er de snart 27 og 25, så overlever de egentlig Hemsegal-kjøret og 4-dagers?Og apropos fylla… Jentene litt brisne etter et event i dagens episode. Så her kommer alt rett fra levra. Bokstavelig talt. 
11/04/202229 minutes 42 seconds
Episode Artwork

Å lære å elske på nytt

Jentene har tidligere snakket om toxic forhold, men har ikke dypdykket ned i hva konsekvensene kan være. I dagens episode er modell og influencer Eline Syrdalen på besøk, og jentene snakker sammen om hva et virkelig usunt forhold etterlater seg av spor. Hvordan kommer man seg ut av et slikt forhold, og hvordan tillater man seg selv å få et forhold som kun er bra?
04/04/202258 minutes 44 seconds
Episode Artwork

Prevensjon, større pupper og mindre sexlyst

Listen over de ulike prevensjonsmidler er lang, men vet vi egentlig nok om det vi putter i oss? Sofie har hatt en p-stav sittende fast i armen, mens Anja har fått høre at hun kun kan gå på minipille.Hva er myter og hva er sant? Og hvorfor er kondom det eneste prevensjonsmiddelet som finnes for menn når vi er i 2022?Jentene får besøk av Trine Aarvold fra Sex og samfunn som hjelper med å finne svar.
28/03/20221 hour 6 minutes 53 seconds
Episode Artwork

Alt dere vil vite om Celeb Ex

Hva tenker Sofie egentlig om deltakelsen på Ex? Hun mener hun ikke er en typisk realitydeltaker, men skal nå menge seg med de store fra UK. Hvordan var det å være med? Havner hun i drama? Og skjer det ting der som vi ikke får se på skjermen?
21/03/202236 minutes 40 seconds
Episode Artwork

Dilemmaer og uenigheter

Bli forvist fra Norge for godt, eller aldri kunne forlate Norge? Sier man ifra til en venninne om at hun er for selvsentrert? Og om bestevennen din er utro, bør man fortelle det til partneren? Jentene svarer på alt fra små til store dilemmaer, på lytternes bestilling. 
14/03/202242 minutes 8 seconds
Episode Artwork

Krigsfrykt, festsmeller og ny jobb

Det skjer mye i Europa, og jentene forholder seg til krigen på to ulike måter. Og selv om man skulle tro de var vant med alkohol etter Miami, har de begge gått på hver sin smell. Anja forteller om fylleangst og ny jobb, mens Sofie har tatt en “Houdini” på Dorsia igjen.
07/03/202233 minutes 5 seconds
Episode Artwork

Prokrastinering: Et samfunnsproblem?

I dagens episode snakker jentene om noe de er veldig forskjellige på, nemlig prokrastinering. En prokrastinerer alt, den andre ikke. Hvorfor prokrastinerer vi egentlig? Hvorfor har det blitt så vanlig? Og hvorfor kan redselen for å ikke få et perfekt resultat være viktigere enn å faktisk gjennomføre?
28/02/202256 minutes 1 second
Episode Artwork

We’re back from Miami bitches!

Striptease, bading, ikke-fungerende køsystemer, shopping og middagsfester - jentene har vært i Miami og forteller alt om turen.
21/02/202251 minutes 1 second
Episode Artwork

Når det naturlige ikke lenger er nok

Idealutseende i samfunnet blir vanskeligere og vanskeligere å nå uten å ty til kosmetiske inngrep, og flere influencere står i store stormer for «fronting» av mer og mer drastiske operasjoner. Jentene har to ulike synspunkter på temaet, og har hentet inn Maria fra @psyktdeg, for å få svar på hvorfor samfunnet fortsetter å utvikler seg denne veien, og om man egentlig blir lykkeligere av alle disse inngrepene.
14/02/20221 hour 4 minutes 41 seconds
Episode Artwork

Vi har pratet med gutta!!

I dagens episode får jentene besøk av to gutter som prøver å gjøre det enklere for andre å forstå seg på det mannlig kjønn. For hvordan snakker egentlig gutta om oss jenter?Foretrekker gutter et naturlig eller «operert» utsende? Og hvilket kjønn knytter seg EGENTLIG mest til sin partner?Jentene får svar på alt de lurer på, fra A til Å, gutter enkelt forklart.Velkommen Morten og Marcus!
07/02/20221 hour 25 minutes 12 seconds
Episode Artwork

Store avsløringer, forholdsløgner og spontantur

Mye spennende har skjedd de siste ukene i jentenes liv. De snakker igjen om hendelser med utro gutter som prøver seg, hvordan i alle dager Celebrity Ex on the Beach UK fant sofie og hvordan det var å delta der. Anja har en depressiv periode og jentene bestilte derfor spontant en tur til miami. Hvordan tror de det kommer til å gå med tanke på den forskjellige livsgnisten? Dette er episoden med alle detaljene. 
31/01/202257 minutes 40 seconds
Episode Artwork

Frivillig barnløs og forventninger

Er det egoistisk å ikke ville ha barn? Jentene føler samfunnet har store forventinger til hvordan livet bør se ut - spesielt i småbygdene de er fra. Er meningen med livet virkelig hund, volvo, hus og barn?Den ene har opplevd ting som gjør at det skal mye til før hun skaffer seg barn, mens det er uaktuelt for den andre med en partner som ikke vil ha barn. Jentene hadde en gang en tanke om hvor de ville være i livet i 20-årene, men er det der de har endt opp?
25/01/202237 minutes 46 seconds
Episode Artwork

Falle for fristelser eller lytte til fornuft?

Jentene har besøk av den norske artisten Amara. Den nye plata hans har fått navnet «Kognitiv Dissonans» - ubehaget som oppstår når tankene og verdiene våre ikke stemmer overens med det vi gjør. Dette vil jentene grave dypere i. Hvordan er det å være tøff rapper i forhold? Og hvordan fungerer det egentlig på innsiden av artistmiljøet i Oslo? At det dukker opp fristelser kan de fleste tenke seg, men hvordan balanserer man disse med et «sunt» liv?  Hemmeligheter om den tidlige artistkarrieren hans kommer frem, og det viser seg at en av jentene er skikkelig fan.
17/01/202234 minutes 9 seconds
Episode Artwork

Covid jul og akevitt på Gol

Etter 3 uker fra hverandre har jentene MYE å prate om. Sofie har vært hjemme med to typer virus herjende, mens Anja har sittet fast med bil på riksveien og stoppet all trafikk. En av jentene blir litt for dritings hos «svigers», mens den andre griner når sin andre halvdel skal skyte opp raketter. Og Covid ja? Hvem sitt ansvar er egentlig fortsettelsen?
10/01/202247 minutes 45 seconds
Episode Artwork

God jul og godt nyttår

En liten hilsen fra jentene som har tatt juleferie!
27/12/20213 minutes 38 seconds
Episode Artwork

Kan man gå glipp av livet ved å forhåndsdømme?

Alle forhåndsdømmer, enten vi vil det eller ei. Men er ting ofte slik vi tenker, eller ikke? Og hvordan er det å være en offentlig person, når «alle» har en forutinntatt mening om deg?Anja føler førsteinntrykk har mye å si, mens Sofie har blitt best venn med de hun ikke likte i starten. Hun har nemlig vært innelåst med samme mennesker over en lenger periode, og sett at førsteinntrykk ikke alltid er rett. 
20/12/202146 minutes 11 seconds
Episode Artwork

Julen er både trist og fin

Julen, noe vi alle har et forhold til, men som kan endre seg fra år til år. En av jentene har mange venninner å komme hjem til, mens den andre har mistet mange av juletradisjonene sine ved å kutte tidligere venninner. Anja snakker skilte foreldre og julefeiring, og Sofie bryter for første gang ut i gråt når hun forteller om en spesiell juletradisjon etter å ha mistet noen. 
13/12/202146 minutes 35 seconds
Episode Artwork

Fra jentedrøm til utsolgt kolleksjon på 15 minutter

I dagens episode har jentene besøk av Kaja Høglund. Kaja hadde livet på stell med fulltidsjobb før hun ble permittert under corona. Men historien til Kaja er noe annerledes enn resten av permitteringene jentene har hørt om. Å miste jobben ga nemlig Kaja det pushet hun trengte for å satse på sin største drøm.Hvordan turte hun å starte? Hva er hennes beste tips til de som vil starte noe eget? Og hvordan gikk hun fra å sy enkle plagg på soverommet til å samarbeide med den internasjonale influenceren @minamarlena?
06/12/202135 minutes 44 seconds
Episode Artwork

I et forhold med en narsissist

De fleste av oss vil en eller annen gang komme i kontakt med en narsissist. Både Sofie og Anja har opplevd narsissistiske og psykopatiske trekk hos tidligere partnere. Begge mistet selvtilliten og troen på seg selv i disse forholdene, men å gi slipp viste seg likevel å være ekstremt vanskelig. Sofie har ønsket seg tilbake til starten av forholdet og Anja sin eks truet med å ta livet sitt om det ble slutt. De sitter inne med mange spørsmål, og har derfor hentet inn en gjest.Psykolog og forsker Pål Grøndahl har nettopp gitt ut boken «Narsissisme» og tar seg tid til å svare på spørsmålene til jentene. For hva innebærer egentlig det å være forelsket eller i et forhold med en ekte narsissist? Har de noen gang elsket deg, eller er alt et skuespill?
29/11/20211 hour 10 seconds
Episode Artwork

Forelskelse, bortkastet tid og the ultimate low

Forelskelse er både den beste og verste følelsen jentene vet om. Sofie har skrudd av følelsene sine og sluttet å jage etter en partner, mens Anja har hatt en tendens til å bli for fort forelsket.Hva skjer når forelskelsen går over i et forhold? Og finnes det ulike typer forelskelse? Jentene forteller om sine første forelskelser, hvordan det er når de ender, og om de har gitt opp kjærligheten. 
22/11/202139 minutes 55 seconds
Episode Artwork

Madeleine Pedersen om singelliv, utroskap og depresjon

Hva gjør utroskap med selvsikkerhet og tillit? Hvordan var det å bli singel under pandemien? Og hvordan takler man en depresjon og en spiseforstyrrelse når man er introvert og ikke vil snakke med noen om problemene sine?Mange kjenner episodens gjest som bloggeren «Maddepaddee», mens andre kjenner henne som influencer og stilikon Madeleine Pedersen. Men selv om Madeleine har vært i bloggbransjen siden 2010, og tidligere vært åpen om både psykisk helse og den medfødte sykdommen Microtia, har hun sluttet å dele ting fra privatlivet sitt. I dagens episode skal jentene likevel komme dypere under overflaten og bli bedre kjent med disse mer skjulte sidene av henne. Som Sofie ble hun singel midt under pandemien, og jentene er nysgjerrig på både dating, tidligere forhold, selvtillit og den gamle bloggperioden.
15/11/202150 minutes 11 seconds
Episode Artwork

Nora Haukland om biseksualitet i forhold og å finne kjæreste på reality-tv

Jentene har sin første gjest, nemlig Sofies venninne Nora Haukland. De har gått på videregående sammen, men med samme eks har de ikke alltid vært like gode venninner.Nora forteller om det å være biseksuell i forhold, og jentene har mange spørsmål. Får man utforske, eller er det utroskap? Føler man på et savn? Og hva sier kjæresten når du kommer hjem og har ligget med en jente?På Love Island 2020 fant Nora kjærligheten, men hvordan er det egentlig å bli kjærester på et tv-program, når man ikke kjenner hverandre i det virkelige liv? Og hva skjedde når realitybobla sprakk?
08/11/202144 minutes 50 seconds
Episode Artwork

Moderne heks og Annie Leonhart

Sofie has gone on an adventure og Anja har grått på Bislett kebab. Jentene har hatt tidenes Halloween og tar en recap av helgen. 
01/11/202129 minutes 54 seconds
Episode Artwork

Eksplosjon av neddoping på byen

Forrige helg ble Sofie dopet ned på byen. Hun forteller om hva som skjedde, og hvordan responsen har vært, mens Anja forteller om en lignende opplevelse i NYC. Hvordan er det å ikke bli trodd? Hvorfor er det jentene som må «passe på» drinken sin? Og hva tror jentene er hensikten med å putte noe i drinken til noen andre? Politiet har ikke fått inn anmeldelser som indikerer at det har vært en økning i antall neddopingssaker, men innboksen til Sofie koker over av folk som har samme opplevelser etter gjenåpning. 
25/10/202130 minutes 6 seconds
Episode Artwork

Hentai, stalking og full nordlending

GG-fans har stalket fyren det var snakk om i forrige episode, og Sofie har revet ned blomstervaser på lanseringsfest. Jentene tar en liten oppsummering av uken som har gått, og snakker om planer for Halloween og Anjas sære interesser.
18/10/202133 minutes 40 seconds
Episode Artwork

Ensom selv om jeg har venner

Anja føler selvtilliten er satt tilbake 4 år, mens Sofie vil utfordre lytterne til å ta mer initiativ. Etter forrige episode har jentene fått mange meldinger angående ensomhet etter gjenåpning av Norge. Og selv om jentene har et nært og fint vennskap i hverandre, føler også de seg ensomme. Hvordan har åpenhet og inkludering blitt etter begrensingene som har vært? Det tærer på mange å se andre ute hele tiden i sosiale medier, og hvordan skaffer man seg egentlig nye venner?I slutten av episoden kommer de opp med en brilliant idé. 
11/10/202130 minutes 19 seconds
Episode Artwork

Klein sjekking og delte følelser om «åpent Norge»

Jentene snakker for første gang på en måned. Hva har de gjort? Hvem har de vært med? Og hvor faen har Sofie vært?Sofie kom hjem til åpent Norge, noe jentene har delte følelser om. Første møte endte med  at Anja måtte steppe opp Sofies sjekke-game. 
04/10/202133 minutes 8 seconds
Episode Artwork

Trøbbel i vennskapet

Hva er en god venn, og hva er egentlig en dårlig en? Jentene snakker om gode og dårlige vennskap, hva de forventer av sine bestevenner og hva de ikke setter pris på. Har de like forventninger til hverandre?Ulike situasjoner har skapt turbulens i vennskapet, men kan kommunikasjon løse alt? Sofie svarer på hvorfor hun synes det er så vanskelig å snakke om følelser, og ulike dilemmaer blir tatt opp
27/09/20211 hour 6 minutes 40 seconds
Episode Artwork

Lykkelig, men ulykkelig

Hvorfor er man så ulykkelig når man har all grunn til å være lykkelig? Anja har hatt en kjip periode og snakker om å havne i en ond spiral, og Sofie er frustrert over at hun ikke setter pris på mer i livet.Hva er det egentlig som gjør jentene lykkelige? Og kan man jobbe for å bli lykkelig?
20/09/202144 minutes 35 seconds
Episode Artwork

0kr i oljefond og abort

Det er valgdag! Jentene er forvirret og har prøvd valgomat. Hva er viktig for de når de skal de stemme? Og hvordan skal de velge riktig parti? En av de fikk KrF på topp 3, men har selv tatt abort, og den andre mener Norges økonomi går rett vest om MDG går til topps. 
13/09/202137 minutes 37 seconds
Episode Artwork

Sjalu jenter og notorisk utro gutter

Etter spørsmål fra lyttere tar jentene endelig opp temaet sjalusi, både i vennskap og i forhold. Hvor sjalu er de i forhold? Blir de sjalu på venninner? Og ville de valgt at kjæresten får lapdance eller gir lapdance? Sofie sin eks har hatt et forhold til en annen jente, og samtalen utvikler seg til prat om utroskap. Jentene nøster også opp i en liten krangel de har hatt på privaten. 
30/08/202142 minutes 59 seconds
Episode Artwork

Personlig utvikling, sjuk fest og utestenging

Jentene har vært ute og stupt kråke!! Det går rykter om hvitt pulver i veska på fest, og sarkasmen og ironien til Sofie har skapt historier. Samtalen ledes inn på selvutvikling og hva man ville bli «når man ble stor». Å forbedre seg som menneske er alltid bra, men hvor går grensen? Sofie tar til seg absolutt alt av kritikk, noe Anja mener kan være ødeleggende for både identitet og personlighet.  Begge har hatt vanskelige perioder med venninnegjengene hjemmefra, og åpner opp om de ulike måtene de taklet dette på.
23/08/202146 minutes 49 seconds
Episode Artwork

Årets PH, avsløringer og nattklubbprostitusjon

Det er fyr og flamme rundt årets cast på Paradise Hotel. Hva synes jentene om dramaet inne på hotellet? Og hva foregår egentlig når kameraene er slått av? Sofie avslører juicy detaljer som ikke kommer frem på TV. Sannheten om PH-forholdet kommer endelig frem. Hva skjedde egentlig hos Dan Bilzerian? Og hva slags shady business foregår på disse festene i NYC og LA?
16/08/202136 minutes 59 seconds
Episode Artwork

(Trigger warning) Når spiseforstyrrelsen tar over livet

I tidligere episoder har jentene streifet innom Anja sin spiseforstyrrelse. Nå går de helt i dybden.Sofie forteller om hvordan hun synes spiseforstyrrelser er en vanskelig problematikk, at tilbakefallet til Anja kom som et sjokk, og hvordan diskusjonen rundt coronarestriksjoner med en ex on the beach deltaker faktisk utartet seg.Denne episoden kan kanskje føles triggende for noen, og om du trenger noen å snakke med kan du ringe mental helse på 116 123 eller chatte på sidetmedord.no Om du sliter med lignende problematikk, kontakt fastlegen din eller kommunen sitt lavterskeltilbud.
09/08/20211 hour 47 seconds
Episode Artwork

Fest med EM-gutta og coronaangst

Ferien er ferdig! Jentene var på fest i går med morsomme historier, og det god stemning i studio med oppdateringer fra sommeren. Sofie har møtt på venner av Kardashian-klanen og driter seg ut, og Anja holdt på å falle ned en fjelltopp.  Sofie har også vært på fest med em gutta og begge forteller om sommeren i sin helhet. Er det virkelig greit å reise nå?
02/08/202141 minutes 54 seconds
Episode Artwork

Influencere: De verste i samfunnet?

Hva er en influencer? Og hvordan er egentlig dette miljøet som ser så flott ut på Instagram? Jentene har vært i to ulike influencermiljø og snakker om hvordan disse har påvirket dem. Hvor vanlig er det med dop? Heier man på hverandre, eller er det bare drama? Og hvor sunt er det egentlig å bli kjent over natta gjennom reality, når deltakere sniffer kokain på åpen gate? Anja mener influencer-begrepet er misforstått, Sofie føler ikke hun blir kvitt PH-stempelet og åpner opp om et vanskelig vennskap.
26/07/202136 minutes 52 seconds
Episode Artwork

Giftige forhold og hvordan komme seg ut av kjærlighetssorg

Kan man dø av kjærlighetssorg? Og hvordan kommer man seg videre fra et toxic forhold? Anja åpner opp om et manipulerende kjærlighetsforhold, og Sofie snakker ut om utroskap. I tillegg snakker jentene om ulike typer kjærlighetssorg, hvordan komme seg gjennom denne sorgen og den beste måten å leve bra på. 
19/07/202148 minutes 27 seconds
Episode Artwork

SOMMERSPESIAL: Bursdagsfeiring, "berste" fyllahistorier og sommer i Norge

Det er sommerferie!! Jentene har feiret Anja sin bursdag, noe som resulterte i en skandalefest nummer to. De gir tips til Norgesferie, snakker om å reise alene og hva planene deres er for sommeren, før de drar dere gjennom sine «BERSTE» fyllahistorier
12/07/202144 minutes 8 seconds
Episode Artwork

Ungdomstiden, motstand og lærdom

Ungdomstiden blir omtalt som den «beste» tiden i livet, men jentene synes den nesten var den kjipeste. Hva skulle de ønske de kunne endret på fra den tiden? Og hva er de beste minnene?Jentene svarer på spørsmål om mensen, pubertet, jomfrudom, gutter, alkohol og sex. 
05/07/202151 minutes 32 seconds
Episode Artwork

Pornofisert sex, onlyfans og overgrep

Flere unge debuterer seksuelt med å begå grove overgrep, og det har blitt en trend å selge nakenbilder og sex. Hvor skal dette ende når vi kun lærer om sex via porno, og få foreldre snakker med barna sine om grenser?I dagens episode tar jentene opp hvordan dagens sex minner mer om voldtekt enn kjærlighet, og hvordan onlyfans blir glorifisert i sosiale medier. Men hvordan skal man egentlig gå frem hvis dette er en fetisj? Skal man spørre eller ikke spørre om hva som er greit under sex?Anja forteller om en ukul sexopplevelse, og politiet har prøvd å få Sofie til å gå til konfliktråd for en spredt sexvideo som ble filmet uten samtykke da hun var mindreårig.
28/06/202137 minutes 58 seconds
Episode Artwork

«Jeg har ikke ansvar for dine komplekser»

Er det bedre å gjøre kosmetiske inngrep, eller redigere seg til det ugjenkjennelige på Instagram? Jentene tar opp en omtalt instagramkonto, «the Zoom Boom» og bloggkrangel. Er det bedre å være åpen om inngrep, eller er det bedre om det holdes skjult? Og hvor mye er det egentlig lov å redigere?
21/06/202143 minutes 5 seconds
Episode Artwork

Bruddet og katastrofe-dates

Sofie åpner endelig opp om bruddet i vinter. Hvorfor ble det slutt? Og hvordan er det å date som offentlig person? Jentene forteller om sine beste og verste dater, å bli mer keen på den andre fyren på dobbeldate, mind games i «holde på»-fasen og snakker om sjalusi i forhold
14/06/202148 minutes 30 seconds
Episode Artwork

Kroppspress: Hvem er ansvarlig?

Hva slags ansvar har influencere når det kommer til kroppspress? Sofie fikk beskjed om å kle på seg på Sats, Anja åpner opp om tidligere spiseforstyrrelse og jentene diskuterer det ulike synet deres på kropp. Hva er egentlig løsningen på kroppspress? Og har egentlig en organisasjon som FIM noe for seg?
07/06/202154 minutes 7 seconds
Episode Artwork

Norges første influencer?

Hvordan ble egentlig Sofie influencer? Hva ville hun vært om hun ikke var det? Og hvorfor valgte Anja å legge influencerlivet på hylla?5 kjappe setter standarden for tempoet på episoden, hvor jentene blant annet tar et oppgjør med det å ha en «fasade» på Instagram.
31/05/202135 minutes 45 seconds
Episode Artwork

Skandalefesten som aldri endte

Sofie har blitt kalt hore av tidligere PH deltaker og Anja har blir grabbet in the vajayjay uten samtykke. I første episode snakker jentene om hvordan den omtalte «skandalefesten» gjorde dem til bestevenner, hvor de kommer fra, hvordan oppveksten der har formet dem, og svarer på spørsmål om shaving og one night stands.
24/05/202152 minutes 18 seconds
Episode Artwork

Teaser: Gjennom Glitter og Gråstein med Sofie & Anja

12/05/202130 seconds