Winamp Logo
Giganterne Cover
Giganterne Profile

Giganterne

Danish, Strength-based sports, 2 seasons, 10 episodes, 4 hours, 33 minutes
About
Sarah Mahfoud er verdens bedste bokser. Og nu skal hun snart i ringen igen og forsvare sit VM-bælte for første gang. Imens hun forbereder sig på sit livs vigtigste kamp, fortæller hun i denne serie historien om de største danske boksere, der har stået i ringen før hende; de danske giganter, der har kæmpet deres vigtigste kampe og skabt den mytologi, hun selv er ved at skrive sig ind i. For hvad kræver det at nå toppen - og blive deroppe - i én af verdens mest krævende sportsgrene?
Episode Artwork

5:5 - Sarah Mahfoud: Nu er det min tur!

Efter flere års ufrivillig pause fra boksningen skal Sarah Mahfoud endelig forsvare sin VM-titel for første gang. Den tyske mester, Nina Meinke, kommer til København, og hun vil gøre alt for at tage VM-bæltet fra Sarah. Nu må Sarah kaste alt, hvad hun har i hænderne og træne op til den vigtigste boksekamp i karrieren. I dette sidste afsnit af Giganterne kommer vi helt tæt på de fysiske- og mentale forberedelser op til kampen, der kan være altafgørende for Sarah Mahfouds boksekarriere. Tilrettelagt af Mikkel Bøgeskov Andersson. Redaktion, klip og mix af Mikkel Bøgeskov Andersson. Produceret for DR af MonoMono.
6/21/202227 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

4:5 - Brian Nielsen - Del 2: Jagten på Tyson

Alle er sikre på, at det bliver en nem kamp for Brian, da han går i ringen for at møde Dicky Ryan. Kampen kan skal bare overstås, og så vil vejen være banet mod højdepunktet i karrieren -den længe ventede kamp mod Mike Tyson. Men under kampen mod Ryan går det helt galt for Brian. For øjnene af et fyldt Messecenter Herning går han for første gang nogensinde i gulvet. Og det er tæt på, at han bliver liggende. Tilrettelagt af Celine Klint og Mikkel Bøgeskov Andersson. Redaktion, klip og mix af Mikkel Bøgeskov Andersson. Produceret for DR af MonoMono.
6/21/202227 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

3:5 - Brian Nielsen - Del 1: Tumlingen, Bonderøven, Bokse-bamsen

Det er en underlig stjerne, der i starten af 90'erne indfinder sig på den danske boksehimmel. Brian Nielsen, skrothandlerens søn fra Korsør, der med sine godt 115 kilo og ukonventionelle boksestil overrasker alle med sine resultater. Og selv om boksningens parnas rynker på brynene af Brian, vinder han alle sine kampe og lægger planer om at nå de højeste tinder i sporten. Tilrettelagt af Celine Klint og Mikkel Bøgeskov Andersson. Redaktion, klip og mix af Mikkel Bøgeskov Andersson. Produceret for DR af MonoMono.
6/21/202227 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

2:5 - Mikkel Kessler: Tilbage fra de døde

Mikkel Kesslers kometkarriere med en stime af ubrudte sejre og verdensmesterskaber rammer pludseligt mod en mur, da han taber til waliseren, Joe Calzaghe. Mange begynder at tvivle på, om Kessler stadig stadig har det, der skal til for at komme tilbage til toppen af sporten? Og tvivlen begynder også at nage Kessler selv. Nu må bokseren fra Bryggen tage sin karriere op til revision. Kan han rejse sig fra de døde? Tilrettelagt af Celine Klint og Mikkel Bøgeskov Andersson. Redaktion, klip og mix af Mikkel Bøgeskov Andersson. Produceret for DR af MonoMono.
6/21/202227 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

1:5 - Hans Henrik Palm - Del 2: Det endelige opgør

Ikke lang tid efter det første opgør, hvor den unge Hans Henrik Palm må se sig slået af sine ven og læremester Jørgen "Gamle" Hansen, får Palm en chance for revanche. Nu sætter han alt ind for at slå den gamle mester af pinden. Men kan venskabet holde til endnu et opgør? Tilrettelagt af Celine Klint og Mikkel Bøgeskov Andersson. Redaktion, klip og mix af Mikkel Bøgeskov Andersson. Produceret for DR af MonoMono.
6/21/202227 minutes, 26 seconds