Winamp Logo
Generation WOW Podcast Cover
Generation WOW Podcast Profile

Generation WOW Podcast

Dutch, Finance, 4 seasons, 39 episodes, 22 hours, 36 minutes
About
Een uplifting community voor ambitieuze, ondernemende vrouwen met een spark. 'Empower your network' met een hart voor kwaliteit, content en 'contentment'!
Episode Artwork

Ep. 38 - Tim Van Steenbergen & Ruth Goossens

In deze nieuwe aflevering gaan Barbara & Angelique in gesprek met succesvolle ondernemers Tim Van Steenbergen en Ruth Goossens. Zij zijn het duo achter RE Antwerp, een duurzame modelijn, dat gelimiteerde collecties maakt uit reststoffen van onze Belgische topontwerpers. De ontwerpen zijn gemaakt door vluchtelingen die een passie voor of kennis van textiel hebben. Tim & Ruth vertellen in deze nieuwe podcastaflevering hoe zij, door in te zetten op lokale productie, duurzaamheid, solidariteit en samenwerkingen, een steen verleggen in de modesector.In het nieuwe seizoen van onze podcastreeks met als thema Better Together gaan we in gesprek met ondernemers en business partners over het belang van samenwerken en hoe ze hun business uitbouwen. Samen ontdekken we hoe zij dat doen en waar hun ankerpunten liggen. 
4/17/202450 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

Ep. 37 - Goed, en met jou? - Sandra Bekkari

In deze aflevering gaat onze WOW redacteur Thalisa op wandel met Sandra Bekkari, bestsellerauteur en oprichter van Sana Wellbeing, het voedingsbureau, en de gelijknamige methode. Sandra straalt warmte en nieuwsgierigheid uit. Nooit meer diëten, wél bewegen, gezond eten en vooral genieten, dat is de basis. We hebben het over hoe de combinatie van positiviteit en volharding haar sterker maakt in het leven.“Goed, en met jou?” En daarna valt het gesprek stil. Herkenbaar, niet? Wanneer vragen we écht naar hoe het met de ander gaat, duiken we verder dan de oppervlakte en antwoorden we zelf ook niet met een luchtige ‘goed hoor’? In deze 4-delige reeks “Goed, en met jou”, in samenwerking met Insentials, het supplementenmerk gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, graaft onze redacteur Thalisa Devos, dieper. Hoe gaat het écht met jou? Wat gaat goed, wat niet. We polsen naar de vrouw achter de naam of het merk. Naar haar ondernemerschap, de wins, maar ook naar de obstakels onderweg. En wat betekent Better Together voor haar?
4/16/202438 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

Ep. 36 - Taxi WOW - Nele Verstraete

In deze aflevering spreken we met Nele Verstraete, founder en bezieler van Lilola, een fashion- en concept store in hartje Brugge. In de tweede aflevering van ons nieuwe seizoen neemt Nele het stuur van de Generation WOW Polestar en rijdt ze ons in stijl rond, terwijl we een gesprek hebben over hoe zij als lokale ondernemer gelooft in warme collabs en een glimlach wil toveren op het gezicht van haar klanten.In het derde seizoen van onze Taxi WOW reeks gaan Barbara & Angelique samen met vier ondernemende vrouwen on the road! Onderweg naar hun kantoor vertellen ze over hun business en how they are Better Together.
4/9/202428 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

Ep. 35 - Make me up before you go go - Charlotte Giroud

In deze aflevering praat onze make-up artist Liesbeth Huys met Charlotte Giroud, Chief Commercial & Marketing Officer bij Mylène. Ze deelt de magie achter het verhaal van Mylène, een échte community avant la lettre, waarbij samenkomen de kern van het verhaal is en ook het zaadje voor de toekomst.Echte schoonheid komt van binnenuit. Maar de kracht van een mooie make-up look kan je niet onderschatten. Daarom nodigden we samen met Mylène, 4 vrouwen uit in de stoel van WOW make-up artist Liesbeth Huys. Liesbeth gaat met hen in gesprek over hun missie, hoe make-up hen een extra boost geeft en wat inner en outer beauty voor hen betekent. 
4/3/202433 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

Ep. 34 - Goed, en met jou? - Amandine de Paepe

In deze aflevering gaat onze WOW redacteur Thalisa op wandel met Amandine De Paepe, oprichter en bezieler van Insentials, het populaire supplementenmerk gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Amandine zegt een op no-nonsense manier wat ze denkt, zonder filter. Samen met diëtisten, artsen en andere experts zet ze in op preventie. En vanuit een holistische visie op gezondheid maakt ze haar missie waar. Die missie? ‘pak de oorzaak aan, niet de symptomen’. “Goed, en met jou?” En daarna valt het gesprek stil. Herkenbaar, niet? Wanneer vragen we écht naar hoe het met de ander gaat, duiken we verder dan de oppervlakte en antwoorden we zelf ook niet met een luchtige ‘goed hoor’?In deze 4-delige reeks “Goed, en met jou”, in samenwerking met Insentials, het supplementenmerk gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, graaft onze redacteur Thalisa Devos, dieper. Hoe gaat het écht met jou? Wat gaat goed, wat niet. We polsen naar de vrouw achter de naam of het merk. Naar haar ondernemerschap, de wins, maar ook naar de obstakels onderweg. En wat betekent Better Together voor haar?
3/26/202424 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

Ep. 33 - Taxi WOW - Katrien Van Eeckhoutte

In deze Taxi WOW aflevering, spreken we met Katrien Van Eeckhoutte, algemeen directeur van Concertgebouw Brugge. Zij neemt het stuur van de Generation WOW Polestar en rijdt ons in stijl rond in Brugge, terwijl we een gesprek hebben over hoe zij cultureel onderneemt en het Concertgebouw als een dynamisch kunstenhuis op de kaart blijft zetten, mét veel aandacht voor samenwerkingen.In het derde seizoen van onze Taxi WOW reeks gaan Barbara & Angelique samen met vier ondernemende vrouwen on the road! Onderweg naar hun kantoor vertellen ze over hun business en how they are Better Together.
3/22/202422 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

Ep. 32 - Ellemieke Vermolen & Ann Van Elsen

In de eerste aflevering van het nieuwe Better Together podcastseizoen gaan Barbara & Angelique in gesprek met succesvolle ondernemers Ellemieke Vermolen en Ann Van Elsen. Nadat ze beiden een succesvol boek op de markt brachten, lanceerden ze eind vorig jaar samen hun eerste podcast ‘Go with the flow’. In onze podcast nemen ze Generation WOW mee op een inspirerende reis waarin de focus ligt op innerlijke kracht en zelfontwikkeling. En waar openheid centraal staat, in alle facetten van het leven.In het nieuwe seizoen van onze podcastreeks met als thema Better Together gaan we in gesprek met ondernemers en business partners over het belang van samenwerken en hoe ze hun business uitbouwen. Samen ontdekken we hoe zij dat doen en waar hun ankerpunten liggen.  
2/5/202443 minutes, 15 seconds