Winamp Logo
Genåbnet Cover
Genåbnet Profile

Genåbnet

Danish, Investigative journalism, 1 season, 3 episodes, 2 hours, 35 minutes
About
- Genåbnet er Dagbladet B.T.s krimipodcast. Vi kigger både på de helt aktuelle og de største kriminalsager fra Danmark. Podcasten tager dig med bagom sagerne i selskab med de journalister, som dækkede dem. Genåbnet udkommer også som videoserie på BT.dk.
Episode Artwork

Seriemordene på Østerbro

Genåbnet ser denne gang på sagen om seriemordene på Østerbro. I foråret 2019 blev tre ældre mennesker myrdet på Vangehusvej på Østerbro. De boede alle i samme ejendom. Det var nær aldrig blevet opdaget. Først troede politiet nemlig, at de tre ofre var døde af naturlige årsager.See omnystudio.com/listener for privacy information.See omnystudio.com/listener for privacy information.
12/16/201958 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

Afsnit 2: "De svigtede Marcus og Liv"

 De to teenagere Marcus og Liv kunne være blevet reddet, hvis bare nogle af de mennesker, som var i nærheden af dem den aften, havde grebet ind. I andet afsnit af Genåbnets podcast forsøger vi at forstå, hvorfor og hvordan alle svigtede de to børnSee omnystudio.com/listener for privacy information.See omnystudio.com/listener for privacy information.
11/12/201947 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

Afsnit 1: Dødslejligheden

Natten til 11. marts 2018 blev fatal for 14-årige Marcus og 14-årige Liv. De var begge forgiftede af stoffer og Marcus havde indre blødninger og lå hjælpeløse og døde langsomt i en lejlighed, hvor også deres kammerater, Livs mor og endda politiet også var til stede på et tidspunkt. Men ingen hjalp dem. Genåbnet gennemgår i podcastens første afsnit præcis hvad der skete den tragiske aften.See omnystudio.com/listener for privacy information.See omnystudio.com/listener for privacy information.
11/6/201949 minutes, 53 seconds