Winamp Logo
Ganduri cu dichis Cover
Ganduri cu dichis Profile

Ganduri cu dichis

Romanian, Education, 1 season, 9 episodes, 5 hours, 5 minutes
About
Povești și alte dichisuri
Episode Artwork

Vasile Lupsac la Gânduri cu dichis: „Fii creativ cu ceea ce ai”

Vasile Lupsac sau Vasi de la Let's Coffee cum îl știe toată lumea a venit să povestim. Să fim creativi cu ceea ce avem, să ne mulțumim cu ce avem și să facem cel mai bine posibil din asta astfel încât să obținem eficiență maixmă. Acestea sunt doar câteva din gândurile dichisite pe care le are un Barista și Antreprenor din Cluj-Napoca.
11/24/202219 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

Diana Nechita la Gânduri cu dichis „Tot ce faci azi, fă să nu ai regrete.”

Un interviu superb cu Diana Nechita, Lector Universitar Doctor la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, Cercetător în Psihologie și Psihoterapeut. Dacă ne uităm la ce ne spune Diana dar ce ne spun și studiile din psihologie, ei bine „Nu regretăm mai mult ce am făcut, ci lucrurile pe care nu le-am făcut. Cred că important ar fi să pot să îmi permit orice îmi doresc ca la finalul vieții să nu am regrete. Tot ce faci azi, fă să nu ai regrete.”
11/24/202246 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

Gabriela Groza la Gânduri cu dichis „Cu cât vedem mai multă complexitate cu atât ne vedem mai bine.”

O altă ediție, un alt invitat remarcabil în platoul nostru. Gabriela Groza, o personalitate carismatică cu multiple interese și zone de expertiză. Am putea descrie în detaliu numeroasele tipare profesionale pe care ea le navighează cu o mare pasiune și curiozitate, însă lăsăm discuția să vă introducă în lumea Gebrielei. Un om al oamenilor și o sursă de inspirație, vă invităm cu mare drag să vizionați o discuție autentică și plină de dichis:  "Cred că trăim în foarte multe lumi fizice și mentale. Avem șansa să alegem ușile pe care le deschidem și granițele pe care le traversăm. Cu cât vedem mai multă complexitate cu atât reușim să ne înțelegem mai bine pe noi. Să aveți curiozitatea să vă cunoașteți cât mai multe dimensiuni și dintre cele mai străine pentru voi. O să vă descoperiți așa cum ați descoperi un alt om."
11/24/202231 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Vasile Cipcigan la Gânduri cu dichis: „Poți face față oricărui efort dacă îți organizezi resursele.”

Vasile Cipcigan, salvator montan, practicant de sporturi outdoor, monitor outdoor, trainer outdoor. Ne place să spunem că Vasi este omul poveștilor, pentru că are o tolbă plină de ele. Dar, pentru noi este mai mult de atât, pentru că el în sine este o poveste. Și am avut ocazia să purtăm o discuție foarte interesantă în acest interviu. Mesajul de final a fost simplu„ Poți face față, și vă garantez, la orice efort pe care ți-l dorești, dacă te organizezi.”
11/24/202213 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

Eugen Tudor la Gânduri cu dichis: „Fiecare clipă irosită este trecut, dar cea folosită este viitor.”

Eugen Tudor este consultant, trainer, coach și psihiatru.  Ne-am bucurat să îl avem la noi în interviu pentru că este o adevărată sursă de inspirație. Pentru noi a fost una din cele mai briliante și complexe minți pe care le-am întâlnit, pline de umor și seninătate. Unul din mesajele pe care ni le-a transmis este că „Fiecare clipă pe care o irosești este trecut, iar fiecare clipă pe care o folosești este viitor. Viitorul este ceea ce facem acum și de-acum în colo!”
11/24/202218 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Prof. Univ. Dr. Adrian Opre la Gânduri cu dichis „Rețeta eșecului este să încerci să placi tuturor!”

Întrebările pot deschide cutii pline cu lucruri valoroase. Tot ce trebuie să faci e să asculți atent, iar de cele mai multe ori vei primi exact ce ai tu nevoie.   Am avut onoarea să îl avem în studio-ul nostru pe domnul Decan al Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, U.B.B. Cluj-Napoca, Prof. Univ. Dr. Adrian Opre. Suntem bucuroși să avem lângă noi oameni de asemenea calitate, care să ne inspire în a ne descoperi și redescoperi adevăratele gânduri cu dichis.
11/24/202257 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

Crăciun dichisit cu Arcadius, Mihai, Loredana și Mădălina - Echipa Gânduri cu dichis

După cum vă spuneam, de Crăciun vrem să fim mai aproape de voi. Așadar ne-am luat puțin timp și am răspuns la o serie de întrebări surpriză.  Într-un interviu special de Crăciun, echipa Gânduri cu Dichis dorește să împărtășească cu voi autenticitatea care formează acest grup. Crăciun Fericit, cu pace și cu sens!
11/24/202241 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Oana Fodor la Gânduri cu dichis „Try, fail. Try again. Fail better!”

”Tot ce am trăit în zadar s-a făcut zid, tot ce am înțeles s-a făcut fereastră”. Despre curiozitatea de a-l cunoaște pe adevărat pe celălalt, puzzle-uri și trăirea în prezent.  Oana Fodor este un adevărat specialist în domeniul ei de activitate fie că vorbim de consultanță organizațională sau de mediul academic. Foarte multe lucruri sunt de spus despre Oana Fodor.   Ne-a plăcut mult să povestim cu Oana, are mereu de împărtășit lucruri însemnate și cu dichis. Semințe cu tâlc să le spunem așa, care dacă prind rădăcină pot înfrumuseța grădina trăirii cu sens. Este o adevărată plăcere să o asculți pe Oana și pentru o scurtă perioadă să intri în universul poveștilor ei.
11/24/202223 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

Bogdan Bob Rădulescu la Gânduri cu dichis: Să ne punem și pe „to be list” nu doar pe „to do list”

Povești și alte dichisuri împreună cu Bogdan Bob Rădulescu. Discuții autentice care ne inspiră despre sens, scop, pălincă și cum să gândim dichisit.
11/24/202253 minutes, 35 seconds