Winamp Logo
Game On Cover
Game On Profile

Game On

Hungarian, Leisure/Hobby/Lifestyle, 1 season, 12 episodes, 8 hours, 5 minutes
About
Magazinműsor a játékok világáról. A műsorvezetők régi és új játékokról, az iparág mögötti piacról és az e-sportról is beszélgetnek. Casual gaming és e-sport, konzolok, PC-k, trendek, gazdasági elemzések..
Episode Artwork

#012 - jogi kérdések

A Game On legfrissebb adásában olyan érdekes témákat járunk körül, mint a játékon belüli gyűlöletbeszéd következményei: jogos-e, ha kitiltanak a viselkedésünk miatt, és vajon mi történik ilyenkor az addig elért vagy megvásárolt jutalmakkal? Fény derül arra is, hogy egy szoftver megvásárlása egy digitális platformon milyen jogviszonyt hoz létre forgalmazó és játékos közt. Vendégeink dr. Tiborcz Attila és dr. Zebegnyei Ádám mesterséges intelligencia és technológiai jogi szakjogászok.
2/22/202441 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

#011 - kalandjátékok

Többféle témát is hoztunk, például megemlékeztünk az E3 rendezvényekről, illetve volt pár keresetlen szavunk a Counter-Strike 2 kapcsán. De a fő témánkat nem ezek, hanem a kalandjátékok adták. 
4/17/202343 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

#010 - sikerek és zsákutcák

Avagy érdekességek a játékvilágból. Milyen új eszközökkel és technológiákkal próbálkoztak az elmúlt évtizedekben a fejlesztők, és ezek közül melyek lettek sikeresek, és melyek tűntek el a süllyesztőben. 
4/17/202345 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

#009 - A városépítés játékokról

Sid Meier, Civilization, Tycoon játékok, Sim City, Cities: Skylines. Ha szereted a birodalom- és városépítés játékokat, akkor azért hallgass minket, ha pedig nem annyira, akkor hátha most kedved kapsz. Ideiglenes műsorvezetőnk az A-ból B-be című műsorból ismert Khell Bogdán.
3/9/202340 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

#008 - A Naughty Dog története és a Last of Us

Te is nézed a Last of Ust az HBO-n? Tetszik? Tudtad, hogy egy játék alapján készült, és részben ugyanazok a szakemberek felelősek érte? Ha igen, ha nem, most elmeséljük az egész történetet, kezdve onnan, hogy pár általános iskolás srác megalapította a később Naughty Dogra keresztelt fejlesztőstúdiót, akiknek nem csak a Last of Ust, hanem az Unchartedot, a Jak and Daxtert és a Crash Bandicootot is köszönhetjük. Izgalmas lesz!
2/8/202343 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

#007 - Józsa Szabolcs interjú

A Game On vendége a Nemesys Games alapítója és ügyvezetője, aki az egyik legérdekesebb ember, akivel valaha interjút készítettünk. Ebből adódóan ő volt a fókuszban, hiszen kíváncsiak voltunk, hogy hogyan lehet a semmiből felépíteni egy olyan játékfejlesztő céget Magyarországon, amelyik ma már AAA játékokon dolgozik, például az Elder Scrolls: Online-on. Portréinterjú Józsa Szabolccsal.
2/1/202338 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

#006 - BIG interjú

A Berlin International Gaming, rövidebb nevén BIG a világ egyik legnagyobb e-sport szervezete, CS:GO csapatuk major tornát is nyert és egy ideig a világranglista élén volt. Vendégünk Lengyel "Draulon" Balázs, a szervezet digitális vezetője, akivel arról beszélgettünk, hogy hogyan is épül fel egy efféle organizáció, mennyire hasonlítható egy klasszikus sportegyesülethez, honnan van bevételük és mit jelentenek számukra a rajongóik.
2/1/202339 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

#005 - 2022-es évösszefoglaló

Mi történt 2022-ben a játékok világában? Érdekes játékok, izgalmas történetek, trendek a mai epizódban.
1/25/202338 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

#004 - a konzolválasztásról

A műsor témája a konzolválasztás volt: melyik konzolt érdemes megvásárolni, milyenek a hardverek és mit nyújtanak a platformokhoz kapcsolódó szolgáltatások.
1/21/202342 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

#002 - a Fabular-sztori

A Game On eheti vendége Meszlényi Péter, alias Hero, a nemrég megjelent Fabulart fejlesztő Spiritus Games stúdió művészeti vezetője. A műsorból kiderül, hogy a már jó hat éve készülő játék miként keverte össze a mesék világát a science fictionnel.
12/19/202231 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

#003 - japán játékok

Ezúttal Ázsiába utazunk, témánk ugyanis a japán játékok piaca. Részletesen beszélünk arról, hogy miért lett ennyire különutas a japán játékfejlesztés, miért volt benne kezdetben sokkal több pénzt, és még arra is kitérünk, hogy milyen történelmi okokból alakult ki a manga és az anime. A második utolsó harmadában pedig a VR-eszközök aktuális helyzetét tárgyaljuk ki.
12/19/202242 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

#001 - Turbucz ”7URBO” Ádám

A Game On vendége Turbucz “7URBO” Ádám, hazánk egyik legismertebb Valorant streamere, akinek a játékok világához kapcsolódó karrierjéről ebben a portré-jellegű interjúban szinte mindent meg lehet tudni. Hogyan ismerkedett meg a játékokkal, milyen műfajokban próbálta ki magát, mennyire volt sikeres Call of Duty versenyzőként, hogyan talált rá a Valorantra, miért indította el a streamjét és hogyan lett ennek köszönhetően hazánk egyik legígéretesebb csapatának az edzője? A műsorból többek között ezek is kiderülnek.
12/6/202238 minutes, 28 seconds