Winamp Logo
FunX Latin Cover
FunX Latin Profile

FunX Latin

Dutch, Music, 1 season, 236 episodes, 2 days, 15 hours, 45 minutes
About
Vamos! In FunX Latin geven Q-Bah en Mickster je het laatste nieuws uit de Latin scene: de laatste releases, mixes, interviews en Latino lifestyle.
Episode Artwork

#236 - Latin Mix / This Is Not Goodbye

Shakira, J Balvin, Daddy Yankee, Anitta, Nicky Jam, Farruko, Becky G, Manuel Turizo, Ozuna en nog veel meer artiesten waren te gast in de FunX Latin podcast. Na ruim vier jaar en bijna 250 afleveringen, gaan presentatoren Q-Bah (QBah) en Mickster elders verder. In deze laatste aflevering hoor je hoe. En de chicos blikken terug op een mooie tijd. Muchas gracias!
12/29/202358 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

#235 - Met Golpe A Golpe in de studio van J Balvin, Karol G en Ryan Castro

We zijn met Golpe A Golpe bij Palma Productions. Dat is de opnamestudio waar J Balvin, Karol G en Ryan Castro hun eerste hits opnamen. Mr Dec van Golpe A Golpe is een van de oprichters en werkt met ze allemaal. Hij vertelt  over het aankomende album van zijn groep. En hij laat nieuwe muziek horen. Subelo!
12/22/202359 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

#234 - Karol G weer naar Amsterdam / Scaf scoort op Latin Village

Karol G komt. De zangeres staat in juni in de Ziggodome. Q-Bah heeft haar eerder aangekondigd en geinterviewd. Dus die vertelt je wat je mag verwachten van het concert. Verder is de Colombiaanse artiest Scaf te gast. Die woont sinds kort in Amsterdam en maakt muziek met D-Rashid, Albert Harvey, Morry en zijn vaste producer Sandro Cronic. Subelo! 
12/15/202358 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

#233 - New Latin Music Mix by dj Mickster

In deze aflevering hoor je de heetste Latin tracks die deze winter zijn uitgekomen. Ze zijn aan elkaar gemixt door dj Mickster. Subelo! 
12/8/20231 hour, 41 seconds
Episode Artwork

#232 - J Balvin naar Amsterdam, Karol G haalt Tiesto, Daddy Yankee bekeerd

J Balvin komt naar Nederland, Karol G haalt dj Tiesto over, en Daddy Yankee geeft zijn allerlaatste concert. Dat en meer hoor je in deze nieuwe aflevering van de FunX Latin podcast, met Q-Bah en dj Mickster.
12/1/202358 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

#231 - Latin Mix / Dj Mickster beroofd van Rolex

Dj Mickster is beroofd van zijn horloge. Het gebeurde voor de deur van zijn huis, in Amsterdam. Mickster had net gedraaid bij Fiesta Macumba. En toen hij bij zijn huis aankwam, werd hij opeens aangevallen door twee mannen. Hij is er gelukkig met schrammen vanaf gekomen. Je hoort zijn verhaal in deze show. En natuurlijk krijg je een mix met de nieuwste Latin tracks. 
11/24/202358 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

#230 - Latin Mix / Bad Bunny stiekem uit in Medellin

In de wijk Provenza in de Colombiaanse stad Medellin, is de club Perro Negro. Q-Bah is er laatst nog geweest tijdens zijn vakantie. In Perro Negro wordt alleen maar reggaeton gedraaid. En daarom besloot Bad Bunny dat hij daar uit wilde, toen hij in Medellin was. Het publiek werd gevraagd om niets te filmen. Maar natuurlijk lekte het nieuws wel uit. En de Puerto Ricaanse superster had het zo naar zijn zin, dat hij zijn single met Feid vernoemd heeft naar de club: Perro Negro. Dat en de mix van dj Mickster, hoor je in deze show. 
11/17/202357 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

#229 - Latin Mix / Avonturen met Farruko, Nicky Jam en Manuel Turizo

In deze FunX Latin podcast hoor je welke avonturen Q-Bah en Mickster hebben meegemaakt met Nicky Jam, Farruko en Manuel Turizo. En natuurlijk krijg je een mix met de nieuwste Latin tracks van deze week.
11/10/20231 hour, 29 seconds
Episode Artwork

#228 - Latin Mix / Latin Top 10 in de FunX DiXte 1000

Welke Latin artiesten staan het hoogst in de FunX DiXte 1000? En welke tracks zijn dat? Dat hoor je in deze show van Q-Bah. En natuurlijk krijg je ook een Latin Mix van dj Mickster.
11/3/20231 hour, 11 seconds
Episode Artwork

#227 - Latin Mix / Jeon werkt met Don Omar, Jowell & Randy en Gente De Zona

Jeon, is te gast in de FunX Latin Podcast. De Arubaanse zanger achter hits als Bon Vibe, Machika en Dushi Bida, komt met een nieuwe single samen met Gio en Keizer. En hij produceert en schrijft voor een hoop bekende reggaeton artiesten. Wie dat zijn, dat hoor je in deze show. En natuurlijk krijg je ook een mix van dj Mickster.
10/27/202359 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

#226 - Latin Mix / Maffio facetimed met Fat Joe

Dj Mickster is in Amsterdam met hitproducer Maffio. En ze facetimen samen met Fat Joe. En Q-Bah vertelt je over de concerten van Jowell & Randy en Piso 21. Dat en de nieuwste tracks hoor je in deze nieuwe FunX Latin Podcast.
10/20/202359 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

#225 - Jasmine Ortiz te gast / Bad Bunny dropt 5e studio album

Zangeres Jasmine Ortiz woont in Miami. Maar ze vliegt op en neer naar Medellin, Colombia. Daar maakt ze muziek met hitproducer SOG, Darkan, Onyl en nog vele anderen. In deze show laat ze haar nieuwe tracks horen en vertelt ze hoe ze betrokken is geraakt bij de Grammy Awards. Verder hoor je wat het nieuwe album van Bad Bunny zo bijzonder maakt. Escuchalo!
10/13/202353 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

#224 - Latin Mix / Nieuwe tracks van Bad Bunny, Karol G en J Balvin

De allernieuwste Latin tracks hoor je in deze aflevering van de FunX Latin Podcast. En het is een goede maand voor de liefhebbers van reggaeton. Want de meest gestreamde artiest ter wereld - Bad Bunny - heeft eindelijk weer een nieuwe single. De vrouw die de meeste concertickets verkoopt op dit moment - Karol G - ook. En zelfs de Colombiaan die net nieuwe Jordan-sneakers heeft gedropt - J Balvin - heeft nieuwe muziek voor je. Je hoort het allemaal in deze mix-show. 
10/6/20231 hour, 13 seconds
Episode Artwork

#223 - Nicky Jam Mix / Nicky Jam koopt huis in Amsterdam?

Nicky Jam schijnt een vakantiehuis gekocht te hebben in Amsterdam. Hij vertelde eerder al in de FunX Latin Podcast dat hij onze hoofdstad de leukste stad van Europa vindt. Daarom in deze show een ode aan de Puerto Ricaanse superster: Een Nicky Jam Mix!
9/29/202356 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

#222 - Latin R&B Mix

Heb je zin in een R&B mix.. maar dan in een andere taal? Luister dan naar de FunX Latin podcast van deze week. Want daarin hoor lekkerste, zwoelste en heetste, Spaanstalige R&B, naadloos aan gemixt door dj Mickster. Subelo!
9/22/20231 hour, 7 seconds
Episode Artwork

#221 - After Summer Mix / Shakira shout out

Een shout out van Shakira. En: de zon uit je speakers! Dat krijg je via de FunX Latin podcast van deze week. Omdat de herfst is begonnen, hebben we de zonnigste en heetste tracks verzameld. En die hoor je in een Latin mix van een uur. Asi que.. subelo!
9/15/20231 hour, 1 minute, 36 seconds
Episode Artwork

#220 - Chilean Mix / Mix met de grootste hits uit Chili

Het gaat goed met Chileense artiesten zoals Cris MJ, Pablo Chill-E en Pailita. De Chileense artiesten scoren hits in veel Latijns-Amerikaanse landen. De makers van deze podcast hebben allebei een band met Chili. Dj Mickster vanwege zijn roots en Q-Bah woonde er ook toen hij klein was. Dus in deze show: een mix met de grootste Chileense hits!
9/8/20231 hour, 31 seconds
Episode Artwork

#219 - Latin Mix / Dj Mickster is jarig

Dj Mickster is jarig. En wie jarig is, die trakteert. Daarom heeft Mick zijn favoriete Latin tracks voor je aan elkaar gemixt. En die hoor je in deze mix van een uur. Subelo!
9/1/202359 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

#218 - Maluma Mix / Maluma dropt nieuw album Don Juan

Met een releaseparty waar J Balvin de host is, lanceert Maluma zijn nieuwe album Don Juan. Het album staat vol met samenwerkingen met Marc Anthony, Anuel AA, Yandel, Don Omar, Ryan Castro, Jowell & Randy en nog vele anderen. Dus veel van hen zijn ook bij de party. In deze show hoor je een mix van de nieuwe Maluma-tracks. En Q-Bah en Mickster hebben nieuws over Bad Bunny, Karol G en Farruko. Subelo!
8/25/202357 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

#217 - Latin Mix / Ir Sais werkt met Ozuna

Ir Sais is de studio ingedoken met Ozuna. Dat vertelt hij in deze show. Wanneer de muziek uitkomt, dat weet hij nog niet. Maar de twee staan steeds vaker op dezelfde festivals. In Nederland, maar bijvoorbeeld ook in Polen. Dus ze praten steeds vaker met elkaar. Ir Sais is ook bijna klaar met een nieuw project / album. Zijn verhaal, en de pontentiele hits van deze week, hoor je in deze FunX Latin Podcast. Subelo!
8/18/202356 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

#216 - Latin Mix / Rauw Alejandro zingt over breuk met Rosalía

Veel nieuwe muziek over gebroken relaties, deze week: Rauw Alejandro zingt op Hayami Hana - een liedje voor zijn ex Rosalía - dat hij echt niet is vreemd gegaan. En Karol G zingt op Mi Ex Tenía Razon, dat ze iemand beters heeft gevonnden dan haar ex Anuel AA. Q-Bah en Mickster draaien en bespreken de tracks. Verder bestaat hiphop 50 jaar. Daarom heeft Billboard de beste Latin rappers op een rijtje gezet. In deze show hoor je een mix met tracks van een van de toppers: Daddy Yankee. 
8/11/202356 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

#215 - Latin Mix / Vicente García gaat uit in Europa

De Dominicaanse zanger Vicente Garcia vertelt in deze show over zijn tour door Europa. Welke plekken bezocht deze Grammy-winnaar in Amsterdam? En waarom wilde hij graag uit in Berlijn? Vicente Garcia vertelt ook waar hij zijn inspriratie vandaan haalt: onder anderen uit house muziek die hij hier hoort. En er komt een nieuw - salsa - album aan van de zanger. Verder hoor je de nieuwste reggaeton-tracks in de mix. Subelo!
8/4/202355 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

#214 - Latin Mix / Ryan Castro checkt Nederlandse artiesten

De Colombiaanse superster Ryan Castro was in Nederland voor Festival Macumba. Q-Bah & Mickster spraken hem daar. Ryan Castro stond maanden lang op #1 in de Latin lijsten met Monastery. Hij had al hits met (dus) Feid, J Balvin, Blessd en Brray. En nu is is er ook QUEMA, de single met Mexicaan Peso Pluma die alle eerdere records verbreekt. Welke Nederlandse artiesten kent hij? En wie was hij in de studio? Je hoort het in deze show!
7/28/202351 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

#213 - Latin Mix / Elvis Crespo vertelt over clipopname in Amsterdam

Mr. Suavemente - Elvis Crespo is te gast in de FunX Latin Podcast. Hij vertelt over clipopnames in Amsterdam en over zijn optreden op festival Pal Mundo. Elvis Crespo werd deze week ook nog eens aangehouden door de politie - omdat de agenten op de foto wilden met de superster. Je hoort het in deze aflevering. Subelo! 
7/21/202351 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

#212 - Latin Mix / Darkan maakt muziek met Colombiaanse supersterren

Feid, J Balvin, SOG, Ronald El Killa en nog veel meer Latin supersterren. Daar heeft de Colombiaanse artiest Darkan al mee gewerkt. Hij is in Nederland voor een optreden bij festival Pal Mundo. Met Q-Bah en dj Mickster praat hij over het succes van artiesten uit zijn woonplaats Medellin. En hoe het voor hem is, om voor het eerst in Europa te zijn. Verder hoor je de nieuwste Latin tracks in de mix. Subelo!
7/14/202359 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

#211 - Latin Mix / Iski vertelt over zijn nieuwe album Creamy Dancehall Caramel Fudge

Iski ken je vast wel van clubhits als Donkey Kong en Chick Bollie Bollie. Vanaf Curacao vertelt de dj, atiest en producer over zijn nieuwe album Creamy Dancehall Caramal Fudge. Wist je dat Iski bevriend is met de Colombiaanse superster Ryan Castro, omdat die ooit ook op Curacao woonde? En dat Iski regelmatig naar Colombia vliegt voor optredens? Dat en de Latin Mix van dj Mickster, hoor je in deze show!
7/7/202358 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

#210 - Latin Mix / Farruko treedt op in Utrecht

De maker van de wereldhit Pepas komt deze zomer naar Nederland: Farruko treedt op in Utrecht. Ook Angel Dior en Mariah Anqeliq vliegen naar Schiphol om hier concerten te geven. En er is liefdesnieuws: Karol G en Feid (die ook deze maand komt) zijn officeel samen. Kortom, Q-Bah & Mickster hebben je veel te vertellen in deze podcast. En ze draaien de nieuwste muziek voor je, zoals Copa Vacia van Shakira en Manuel Turizo samen. 
6/30/202356 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

#209 - Latin Lente Mix 2023 / Latin Spring Mix 2023

Dj Mickster heeft een mix gemaakt van de Latin hits van deze lente. En die hoor je in deze aflevering van de FunX Latin Podcast. Zet hem aan je tuin, op je balkon, onderwerg naar een feestje of festival, of gewoon op je koptelefoon tijdens de zonnige dagen. In het Spaans zeggen we: Subelo!
6/23/20231 hour, 27 seconds
Episode Artwork

#208 - Don Omar Mix

Reggaeton-koning Don Omar ken je vast wel van hits als Dale Don Dale en Danza Kuduro. Hij had al een paar jaar geen album uitgebracht. Maar nu is er Forever King, de achste studio-plaat van de zanger. Om dat te vieren, heeft dj Mickster een mix gemaakt met grootste hits van Don Omar. En die hoor je, in deze nieuwe aflevering van de FunX Latin Podcast.
6/16/20231 hour, 37 seconds
Episode Artwork

#207 - Latin Mix / Meezingen met de FunX Latin Karaoke

De nieuwste Latin releases hoor je in de mix. En waar je deze zomer kan meezingen met de FunX Latin Karaoke, hoor je ook in deze show. Verder is er concertnieuws: Juanes, Danny Ocean en Angel Dior komen naar Amsterdam en Rotterdam. En hoe schunnig wordt het optreden van Jowell y Randy in Den Haag? Je hoort het in de FunX Latin Podcast met Q-Bah en Mickster!
6/9/202359 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

#206 - Latin Mix / Ozuna dropt Afro EP met Davido en Omah Lay

Q-Bah en Mickster bespreken de Afro EP van Ozuna. En er is veel concertnieuws. Verder hoor je wat je moet doen als iemand je in het Spaans naar de weg vraagt. En in de Latin Mix van deze week: nieuwe muziek van Tainy, Yng Lvcas, Karol G, Rosalía, Natti Natasha, Jahyco, Feid en Myke Towers. 
6/2/202358 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

#205 - Mix met Spaanse Hits / Mix Éxitos España

Steeds meer reggaeton-hits die het goed doen in Latijns-Amerika, worden in Spanje gemaakt. Tegelijkertijd wonen er ook steeds meer Spanjaarden in Nederland. Artiesten als Quevedo, Bad Gyal, ROSALÍA en Saiko worden hierdoor vaak aangevraagd bij Latin feesten hier. En dat merken DJ Mickster en MC Q-Bah ook. Dus de chicos vinden dat het tijd is voor een Spaanse Mix: Een mix met tracks die in Spanje zijn gemaakt. En die hoor je in deze aflevering. Subelo!
5/26/202358 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

#204 - Latin Mix / Anuel AA en Feid maken ruzie om Karol G

De ex en de nieuwe vriend van Karol G maken ruzie. En ze nemen hun fans daarin mee. Er is nieuwe muziek van Shakira en haar kids. En Bad Bunny dropt voor het eerst een single met een Engelse titel. Verder hoor je alles over de Latin tattoos van dj Mickster. En natuurlijk een Latin mix. Subelo! 
5/19/202358 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

#203 - Latin Mix / J Balvin tourt door Europa

J Balvin is treedt deze zomer op in Europa. Feid komt naar Nederland. En er is meer Latin concertnieuws. Verder draaien Q-Bah en Mickster nieuwe muziek van de legendarische reggaeton-artiesten Tego Calderon. De LaGhetto en Hector El Father. En in de Latin mix hoor je voor het eerst een artiest uit Barcelona: de Marokkaans-Spaanse rapper Morad heeft een nieuw album waar heel wat potentiële hits op staan. Subelo!
5/12/202359 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

#202 - De Mexicaanse Wave

De Top 10 van de wereld staat momenteel vol met Mexicaanse tracks. En op bijna al die tracks is de Mexicaanse zanger / rapper Peso Pluma te horen. In deze show vertellen presentatoren Q-Bah & Mickster je meer over de populaire Mexicaanse muzieksoort Corridos Tumbados, die nu de charts domineert. Ze draaien de grootste hits voor je. En je hoort waarom juist deze muziek nu zo in trek is. 
5/5/202353 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

#201 - Feid Mix / Ferxxo Mix

De Colombiaanse zanger Feid (ook bekend als Ferxxo) is een van de meest gestreamde Latin artiesten van dit moment. Hij staat in de Top 10 van de wereld chart. En een groot festival wil hem deze zomer weer naar Nederland halen. Om je aan hem voor stellen, hoor je de allergrootste hits van Feid, in de nieuwe aflevering FunX Latin Podcast. Ze worden aan elkaar gemixt door dj Mickster. 
4/28/20231 hour, 7 seconds
Episode Artwork

#200 - Ir Sais (Ir-Sais) & Enmeris laten nieuwe muziek horen

Dream Girl, de wereldhit van Ir Sais, was niet zijn eerste keus. Op het album Deeper 2.0 van destijds, stond een andere track waar de zanger meer van verwachtte als single. Inmiddels is Dream Girl miljoenen keren gestreamed, gedownload en gedraaid. En er zijn versies met Rauw Alejandro, Sean Paul en Davido samen. Ir Sais is te gast in deze 200ste aflevering samen met Enmeris, die ook heel wat clubhits op zijn naam heeft staan. En ze hebben net een nieuwe track en een videoclip opgenomen. Chequealo ahora!
4/21/20231 hour, 2 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

#199 - Latin Mix / Gente De Zona komt deze zomer

Het Cubaanse duo Gente De Zona komt deze zomer naar Amsterdam. De Mexicaanse superster Peso Pluma is hier nu, voor clipopnames en een ontmoeting met voetballer Edson Alvarez. En Q-Bah en Mickster voorspellen dat Romeo Santos er binnenkort ook weer is. Kortom, de nieuwtjes vliegen je om de oren, in deze 199ste aflevering van de FunX Latin Podcast. 
4/14/202355 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

#198 - Anitta viert Birthday in Amsterdam / Merengue, Bachata & Salsa Mix van dj Toni

Superster Anitta viert haar 30ste verjaardag in Amsterdam. Bad Bunny bevestigt zijn relatie met Kendall Jenner en krijgt kritiek daarop van LatinXs. En de Costa Ricaanse dj Toni staat achter de draaitafels. Dat en meer hoor je in deze nieuwe aflevering van de FunX Latin Podcast met Q-Bah & Mickster.
4/7/202359 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

#197 - ROSALÍA & Rauw Alejandro Mix / Ryan Castro naar Festival Macumba

Veloofden ROSALÍA en Rauw Alejandro lanceerden onlangs hun RR EP. Daarom hoor je in deze show een speciale mix met de beste tracks van de twee artiesten. En er is nieuws over het Amsterdamse festival Macumba. Q-Bah en Mickster vertellen je in deze show wie je daar kan zien. Subelo!
3/31/202359 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

#196 - Nicole Manzo draait nieuwe Latin tracks

Zangeres Nicole Manzo is te gast vanwege haar nieuwe single La Inocente. Je hoort haar lievelingstracks in deze show. En natuurlijk ook grappige verhalen: Nicoles vorige hit Hayabusa (de naam van een sportmotor) heeft al 3 miljoen plays. Maar Nicole heeft nog nooit motor gereden. Dat en meer, hoor je in de FunX Latin Podcast met Q-Bah & Mickster. 
3/24/202358 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

#195 - Manuel Turizo Mix / Manuel Turizo Interview

Colombian superstar Manuel Turizo is our guest, in the FunX Latin podcast with Q-Bah & Mickster. Dj Mickster also does a mix of his favorite tracks of of Turizo'n new album '2000'. Escuchalo ahora!
3/17/202356 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

#194 - Dj Mickster en Manuel Turizo draaien in Londen

Dj Mickster is samen met superster Manuel Turizo in Londen. Hij interviewt hem voor deze podcast. En Mickster draait voor en na het optreden van Manuel Turizo. Maar bijna liep alles mis. Voordat Mickster de Colombiaanse zanger ontmoette, miste hij zijn trein, vlucht en uber. Escuchalo ahora!
3/10/202357 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

#193 - Latin Mix / Sebastian Yatra wint vier awards

De Colombiaanse zanger Sebastian Yatra is de grote winnaar van de Lo Nuestro Awards dit jaar. Je kent hem vast wel van de liedjes van de animatiefilm Encanto. En Chileen Chris MJ zong deze week opeens met Karol G op het belangrijkste muziekfestival van Latijns Amerika: Festival Internacional de la Canción de Viña del Mar. Ze deden een remix van zijn hit Una Noche En Medellin. Maar het allerleukste nieuws is: Dj Mickster gaat optreden met Manuel Turizo. En hij gaat hem ook weer interviewen. Je hoort het in deze FunX Latin Podcast!
3/3/20231 hour, 41 seconds
Episode Artwork

#192 - Karol G Mix / DaChoyce scoort hits met Lirico En La Casa, Mariah Angeliq en Dixson Waz

Dj Mickster mixt de nieuwste tracks van Karol G aan elkaar. En Q-Bah praat met de Amsterdamse zangeres DaChoyce. Haar grootste hit Jetlag heeft al meer dan 40 miljoen plays.  En ze heeft tracks uitgebracht met Lirico En La Casa, Mariah Angeliq en Dixson Waz. En bijna.. met Farina. Hoe DaChoyce binnen een paar jaar haar carrière heeft opgebouwd, hoor je in deze show. 
2/24/20231 hour, 10 seconds
Episode Artwork

#191 - Latin Mix / Karol G dropt album Mañana Será Bonito

Karol G dropt een nieuw album, Shakira maakt meer disstracks en Daddy Yankee is toch niet met pensioen. Hoe het zit hoor je in de FunX Latin Podcast met Q-Bah & Mickster!
2/17/202358 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

#190 - Latin Mix / Omega El Fuerte en Kiko Rodriguez komen

De Dominicaanse artiesten Omega en Kiko Rodriguez komen naar Nederland. Er is nieuwe muziek van Karol G. En je hoort een speciale reggaeton mix. Dale al Play!
2/10/20231 hour, 2 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

#189 - Latin Mix / Bad Bunny wint Grammy Award

Q-Bah en Mickster draaien de nieuwste Latin tracks voor je. En er is veel nieuws: Bad Bunny maakt met zijn album Un Verano Sin Ti kans op meerdere Grammy Awards. Wordt hij de eerste die met een Spaanstalig album Album Of The Year wint? Of krijgt hij alleen een andere prijs? Verder: J Balvin doet een gratis VR / online concert. En hij heeft nieuwe sneakers gelanceerd. Mickster probeert ze uit. Subelo!
2/3/20231 hour, 15 seconds
Episode Artwork

#188 - Latin Mix / Rauw Alejandro voor het eerst in Nederland

Rauw Alejandro kondigt aan dat hij naar Nederland komt. Op 25 september staat de Puerto Ricaanse superster in 'Ahoy in Rotterdam. Verder is er nieuws over Bad Bunny en Karol G. En je hoort een mix met tracks van het nieuwe album van Quevedo, in deze show. Sube el volumen!
1/27/20231 hour, 47 seconds
Episode Artwork

#187 - Latin Mix / Shakira meest gestreamde artiest in Latijns-Amerika

Shakira is nu de meest gestreamde artiest in Latijns-Amerika. En de makers van de Fish Market Riddim klagen veel reggaeton-artiesten aan. Hoe het zit? Dat hoor je in de FunX Latin Podcast. En natuurlijk krijg je ook een Latin Mix met de nieuwste tracks. Subelo!
1/20/20231 hour, 11 seconds
Episode Artwork

#186 - Latin Year Mix 2022 by dj Mickster

De grootste Latin hits van 2022, hoor je in deze jaarmix van de FunX Latin Podcasts eigen dj Mickster. De beste wensen, krijg je van Q-Bah. 
1/13/20231 hour, 7 seconds
Episode Artwork

#185 - Gente De Zona te gast in de FunX Latin Podcast

Gente De Zona is te gast in de FunX Latin podcast. Het Cubaanse duo vertelt over hun tour door Europa, hun studio in Miami en over een wilde nacht in Rotterdam. En podcast hosts Q-Bah & Mickster draaien de grootste hits van Gente De Zona. Se formó la Gozadera!
1/6/202348 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

#184 - Latin Mix / De mooiste Latin momenten van 2022

Q-Bah en Mickster blikken terug op de mooiste Latin concerten en de leukste Latin releases van 2022. Bij welk concert of festival was jij? Verder draaien de chicos de nieuwste tracks voor je. En dj Mickster doet een mix van een kwartier. Subelo! 
12/30/20221 hour, 1 minute, 53 seconds
Episode Artwork

#183 - Bachata Mix van dj Latin Mania

Feliz Navidad! In deze aflevering staat dj Latin Mania achter de draaitafels. Latin Mania is onder anderen bekend van Festival Macumba. En hij is een bachata expert. A bailarrr.
12/23/202258 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

#182 - Reggaeton Mix van dj Zaja

De grootste reggaeton hits aller tijden, hoor je in deze mix van de Colombiaanse dj Zaja. Zaja werkt bij Mix 89,9, een radiostation uit Medellin en een van de bekendste zenders van Colombia. Voor deze aflevering van de FunX Latin Podcast heeft hij dus alle classics en smash hits verzameld. Una bulla para dj Zaja!
12/16/202258 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

#181 - Arcangel mix

Q-Bah & Mickster vinden het nieuwe album van Arcangel te gek: SR. SANTOS. Ze interviewden de Domicaanse New Yorker al eens, toen hij in Amsterdam was. In deze aflevering hoor je Arcangels grootste en nieuwste hits, in een mix van dj Mickster.  
12/9/20221 hour, 20 seconds
Episode Artwork

#180 - Ryan Castro Mix

De Colombiaanse superster Ryan Castro en zijn producer SOG hebben een nieuwe EP gedropt: Los Piratas. Beiden waren eerder al te gast in de FunX Latin podcast. In deze aflevering hoor je de nieuwe en de grootste hits van Ryan Castro a.k.a. El Cantante Del Ghetto. Ze zijn naadloos aan elkaar gemixt door dj Mickster. Subelo!
12/2/202259 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

#179 - Rauw Alejandro Mix

De leukste tracks van het nieuwe album SATURNO, van Rauw Alejandro. En nog wat andere grote hits van de Puerto Ricaanse zanger. Die hoor je in de FunX Latin Podcast van deze week. Ze zijn naadloos aan elkaar gemixt door dj Mickster. 
11/25/20221 hour
Episode Artwork

#178 - Bachata Mix van dj Latin Master

Dj Latin Master is te gast en hij draait een uur lang Bachata. De romantische muzieksoort wordt over de hele wereld gedanst. Maar de populairste artiesten hebben nog altijd roots in de Dominicaanse Republiek. Denk aan namen als Romeo Santos, Luis Vargas, Toby Love, Raulin Rodriguez, Antony Santos, Hector Acosta en Prince Royce. Je hoort ze allemaal in deze mixshow. Subelo!
11/18/202259 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

#177 - Salsa Mix van dj Lalo "El Bandido"

Dj Lalo "El Bandido" is een van de toonaangevende Salsa-dj's van Nederland. De Peruaan is de te vinden op de grootste Latin feesten en festivals. In deze aflevering van de FunX Latin Podcast laat hij horen wat volgens hem de grootste Salsa-hits zijn. Subelo! 
11/11/202259 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

#176 - Maffio talks about his career and plays new music

Super producer and artist Maffio talks about his career and his new music in this episode of the FunX Latin Podcast. He has worked with Latin superstars like Daddy Yankee, Farruko, Gente de Zona and Fuego. And he is one of the pioneers of genres like merengue electronico and mambo urbano. In this podcast Maffio also talks about his family life and that he and his wife were offered a reality television show. Podcast hosts Q-Bah and Mickster also play his biggest hits. Dale al Play!
11/4/202258 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

#175 - Latin Mix / Quique werkt aan album

Quique werkt aan een solo-album. En de Bici-zanger geeft twee concerten in Amsterdam en Rotterdam. Quique is te gast in deze show, samen met zijn producer Pablito. Je hoort zijn hits en de nieuwste Latin tracks. Subelo! 
10/28/20221 hour, 24 seconds
Episode Artwork

#174 - Ozuna Mix / Shakira en Ozuna droppen Monotonia

Een speciale Ozuna show! Je hoort een Ozuna mix en alles over de nieuwe muziek van de Puerto Ricaanse artiest. Q-Bah en Mickster bespreken zijn vijfde solo-album Ozutochi en de single Monotonia met Shakira. Dale al Play.
10/21/202257 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

#173 - Brazilian Mix / Dj Balbino laat Braziliaanse hits horen

Baile Funk, Samba, Piseiro, Forró, Pagode, Sertanejo.. het is een greep uit de talloze muzieksoorten die uit Brazilië komen. En je hoort ze allemaal in deze show. De Braziliaanse dj Balbino legt uit wat wat is. En hij draait de grootste hits voor je. Wist je dat bekende voetballers zoals Neymar invloed hebben op de Braziliaanse hitlijsten? Hoe dat zit, hoor je ook in deze FunX Latin Podcast. 
10/14/202259 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

#172 - Latin Mix / B4E lanceert reggaeton-single Cazadores

Ze stonden al eens op #1 in de XChart met Si Bo Bai, een hit waarop ze in het Papiaments zingen. Nu zijn de broers JMcClain en Nachi - beter bekend als de groep B4E - terug met de Spaanstalige single Cazadores. Ze groeiden ondermeer op in La Romana in de Dominicaanse Republiek. En hun moeder is Dominicaans. Vervolgens woonden ze op de eilanden Curaçao en Sint Maarten. En nu in Nederland. Vandaar dat jongens van B4E vier talen vloeiend spreken: Spaans, Papiaments, Engels en Nederlands. Maar de focus ligt nu op Spaanstalige muziek. Dat en de nieuwste Latin tracks, hoor je in deze show. Subelo!
10/7/202259 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

#171 - Q-Bah's Birthday / Wisin & Yandel Mix

Q-Bah is jarig. Daarom hoor je in deze show zijn favoriete Latin tracks. En de verhalen die daarbij horen. Je hoort ook hoe Q-Bah en dj Mickster elkaar ooit bij het Amsterdamse feestje Gasolina leerden kennen. En sindsdien bij veel meer feesten en festivals optreden. De chicos zijn deze week in de ban van het nieuwe  album van Wisin y Yandel. Dat heet La Ultima Mision, de laatste missie, omdat de Puerto Ricanen stoppen als duo. Daarom in deze aflevering ook: een Wisin & Yandel Mix. 
9/30/20221 hour, 2 seconds
Episode Artwork

#170 - Latin Mix / Manuel Turizo talks about his career

Manuel Turizo is our guest! De Colombiaanse superster vertelt in deze show hoe hij als kind al begon met liedjes opnemen. En hoe hij vervolgens als tiener werd ontdekt vanwege zijn zware stem. Inmiddels hebben zijn bekendste clips miljarden views. Check the interview here. Dale al Play.
9/23/202258 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

#169 - Latin Mix / Album Feid lekt uit: Feliz Cumpleaños Ferxxo Te Pirateamos El Album

Een Latin Mix en nieuws over Feid, Jeon, Karol G, Gente De Zona en Bad Bunny. Dat hoor je allemaal in deze aflevering van de FunX Latin Podcast. Terwijl Mickster zich klaarmaakt voor een interview met de Colombiaanse ster Manuel Turizo, bereidt Q-Bah zich voor om de Arubaanse zanger en producer Jeon aan te kondigen bij diens eerste grote soloconcert in Amsterdam. Kortom, er is veel te vertellen. Escuchalo ahora!
9/16/20221 hour, 2 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

#168 - Bachata Mix / Bad Bunny is Artist Of The Year

Bad Bunny en Anitta zijn de in de prijzen gevallen tijdens de MTV VMA's. Bad Bunny is de eerste Latin artiest die Artist Of The Year heeft gewonnen. En Anitta de eerste Braziliaanse die ooit een VMA heeft gewonnen. Er is ook nieuws over J Balvin. Die ontmoette afgelopen week de paus. En Q-Bah en Mickster vertellen over hun ontmoetingen met al deze artiesten. Verder krijg je een bachata mix met veel tracks van Romeo Santos. Want die heeft net zijn album Formula Vol. 3 gedropt. Subelo!
9/9/20221 hour, 3 seconds
Episode Artwork

#167 - Birthday Mix van dj Mickster

Dj Mickster is jarig. En wie jarig is, die trakteert. Daarom hoor je in deze aflevering de favoriete Latin tracks van de jarige job. Naadloos aan elkaar gemixt. Un megamix de dj Mickster!
9/2/202258 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

#166 - Latin Mix / Q-Bah & Mickster vertellen over Latin Village en Lowlands

De Latin festivalzomer is nog niet voorbij! Na Latin Village en een Latin blok bij Lowlands, volgt nog een Latin podium op Mysteryland. En er komen concerten aan van Rochy RD, Ray De La Paz, Tromboranga en Jeon. Kortom, de mannen van de Latin Podcast zijn aan het genieten. Dj Mickster en MC Q-Bah treden elk weekend op. In deze aflevering vertellen ze hoe het er 'on stage' aan toegaat. En ze draaien de Latin hits voor je, die iedereen meezingt op de festivals. Subelo!
8/26/202259 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

#165 - Dembow Mix / Chimbala leert Nederlands

De Dominicaanse superster Chimbala is te gast. Die ken je vast wel van hits als El Boom, Tumbala of el Maniqui. Dat zijn namelijk nummers die op alle Latin feesten worden gedraaid. Chimbala maakt Dembow, de snelle reggaeton die al jaren wordt gemaakt op de Dominicaanse Republiek en nu de wereld verovert. Hij trad onlangs op bij Festival Pal Mundo en tourt nu verder door Europa. In deze show leert hij wat Nederlands van Q-Bah en Mickster. Verder is er liefdesnieuws over Anuel AA en Yailin La Mas Viral en Jennifer Lopez en Ben Affleck. En je hoort de nieuwste Latin releases. Subelo!
8/19/202255 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

#164 - Ir Sais (Ir-Sais) vertelt over Deeper 3.0 en stelt zijn dochter voor / Latin Mix

Ir Sais (Ir-Sais) is bijna klaar met zijn derde album 3.0. Dat vertelt hij in deze aflevering van de FunX Latin Podcast. Verder stelt hij zijn dochter aan je voor. Voordat hij een single lanceert, laat hij zijn muziek altijd eerst even horen aan zijn kids. Die keuren alles goed of af. En tijdens festival Pal Mundo kwam zijn dochter - die Ir Sais zijn Dream Girl noemt - ook het podium op. Dat en de Latin Mix van dj Mickster, hoor je hier. Subelo!
8/12/202258 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

#163 - K-Liber ontvangt gouden plaat / Latin Mix

K-Liber ontvangt een gouden plaat voor hun album Schuurpapier. En het is voor het eerst sinds tien jaar dat Mega Master, Teddo Juice en Pugistix weer samen door Nederland touren. Twee van de originele leden van K-Liber wonen namelijk op Curaçao nu. Je hoort alle ins en outs in deze aflevering. Subelo!
8/5/202258 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

#162 - Latin Mix / Bizzey en Frenna praten over Culo pt. 2

Bizzey en Frenna vertellen over hun ervaringen met Latin supersterren en Latin tracks. Bizzey appt met J Balvin en hij is in de studio ingedoken met Ryan Castro. En hij en Frenna praten in deze show over een mogelijke Culo pt. 2. Verder hoor je van Q-Bah en Mickster alle backstage verhalen van Festival Macumba waar de laatste mede-organisator van is. En natuurlijk hoor je nieuwste Latin hits. Dale al Play!
7/29/202257 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

#161 - Jeon komt met nieuw album / Salsa stage op Festival Macumba

Q-Bah & Mickster maken zich klaar voor Festival Macumba. En je hoort Jeon in deze aflevering. Die vertelt over zijn nieuwe album waar hij nu aan werkt. In deze aflevering hoor je ook hits van Bad Bunnny, Maluma, Feid, Daddy Yankee, Grupo Extra en La Maxima 79. 
7/22/202257 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

#160 - Anitta interview / Anitta talks about Envolver challenge / Anitta's first time in the Netherlands

Anitta talks about the Envolver challenge, meeting Brazilian friends all over the world en performing in the Netherlands for the first time. She's also happy to see her friend and colleague J Balvin again. She does all this in the interview with Q-Bah at festival Pal Mundo in The Hague. Dj Mickster and Balbino play Anitta's greatest hits in this episode. Press Play!
7/15/202257 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

#159 - Latin Mix / J Balvin en Rolf Sanchez in de FunX Latin Podcast

J Balvin en Rolf Sanchez vertellen in deze aflevering over hun ervaringen op festival Pal Mundo. En Rolf vertelt over nieuwe Spaanstalige muziek die eraan komt. Sinds de lancering van zijn album Mi Viaje, is hij alweer de studio ingedoken. Herinner je je nog dat hij eerder al eens een single dropte met Farruko? De twee sturen elkaar nog steeds DM's op Instagram. Verder draaien Q-Bah & Mickster de nieuwste Latin tracks voor je. Escuchalo ahora!
7/8/202257 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

#158 - Latin Mix / Natalie Blumen lanceert Party En La Casa

Dj Mickster staat achter de draaitafels. En zangeres Natalie Blumen laat haar nieuwe single Party En La Casa horen. De Ecuatoriaanse reggaeton-zangeres is speciaal naar FunX gekomen om hem in deze podcast lanceren. En Q-Bah vraagt haar natuurlijk naar al haar muzikale avonturen. Met welke Nederlandese artiesten gaat Natalie de studio in? Escuchalo ahora!
7/1/202257 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

#157 - Latin Mix / Ozuna naar festival Latino Gang

Calentura! Q-Bah & Mickster draaien en bespreken de heetste Latin hits. Deze aflevering begint met de mix van dj Mickster. Die zit vol classics. En de boys bespreken de carrière van Daddy Yankee, de optredens van La Perversa en Frank Reyes bij de party Calle Ocho in Rotterdam, en wie ze deze zomer hopen te interviewen. MC Q-Bah en DJ Mickster treden op bij de festivals Pal Mundo, Latino Gang en Macumba. En daar komen een hoop Latin supersterren naartoe. De grootste wens van Mickster? Ozuna interviewen. Dale al Play!
6/24/202256 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

#156 - Latin Mix / Nicole Manzo en Morry vertellen over Hayabusa

Met het geluid van een motor. Een Hayabusa. Daarmee onstond de gelijknamige track van zangeres Nicole Manzo, Dixson Waz en DaChoyce die net uit is. Producer en dj Morry maakte de beat. Nicole en Morry vertellen erover in deze show. Ze laten ook andere producties horen. En ze verklappen dat ze samen optreden deze zomer. Daarnaast draaien Q-Bah en Mickster de Latin hits van nu. Subelo! 
6/17/20221 hour, 10 seconds
Episode Artwork

#155 - Latin Mix / Kilate Tesla vertelt over Juntos met Ir Sais

Kilate Tesla vertelt over Juntos met Ir Sais. Hij schreef oorspronkelijk de track voor een vriend die er niet meer is. En sinds het succes van Juntos maakt hij vaker muziek met Ir Sais. Kilate Tesla was ook in de studio met Dixson Waz, de Dominicaan die de wereldhit Toco Toco To maakte. In deze show hoor je er alles over. En Q-Bah & Mickster draaien de nieuwste Latin hits voor je. 
6/10/202257 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

#154 - Latin Mix / Backstage Verhalen

Dj Mickster staat achter de draaitafels. En je hoort van Q-Bah & Mickster meemaken achter de schermen. On stage met Grupo Niche, backstage met Nicki Jam en naast het podium met Daddy Yankee. Alle ins en outs hoor je in deze show. Subelo!
6/3/202255 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

#153 - Latin Mix / Steve Andreas maakt hits met Alex Sensation, Anitta, Luis Fonsi, Llane, Manuel Turizo..

Producer en dj Steve Andreas prodceerde Pa' Lante van Alex Sensation, Anitta en Luis Fonsi. En hij is genomineerd voor een FunX Music Award met Juntos van Ir Sais en Kilate Tesla. Hoe is hij zo groot geworden? En leeft hij echt in vier landen tegelijk? Je hoort het in deze show. Dale Al Play!
5/27/202259 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

#152 - Latin Mix / Otra Vez van Jorda, Darkan, Q-Bah, Jordani, Delmo & DJ Patio

In Colombia namen Q-Bah en Jorda een single en een videoclip op met lokale artiesten Darkan en Delmo en de Dominicanen Jordani en DJ Patio. De track heet Otra Vez. En hij wordt gelanceerd in deze show. Q-Bah en Jorda vertellen hoe hij onstond en wat ze tijdens de opnames meemaakten. Verder staan DJ Mickster en Q-Bah samen in het voorprogramma van Nicky Jam. Dus daar blikken ze op vooruit. En Mickster mixt de nieuwste Latin tracks aan elkaar. Escuchalo aqui!
5/20/202259 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

#151 - Latin Mix / Puerto Ricaan Brray in studio met Afro Bros en Morry

De Puerto Ricaanse artiest Brray is voor het eerst in Europa. Je kent hem van hits als Marimba Gringa, La Jeepeta en Sigue Bailandome. En op zijn laatste album Err Bambini doen o.a. Rauw Alejandro en Chencho Corleone mee. In Nederland vetelt Brray dat hij hier nieuwe tracks maakt met Afro Bros en Morry. En zijn volgende project is ook al bijna af. Escuchalo ahora!
5/13/202258 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

#150 - Bad Bunny Mix / Peso El Connect doet Zuid-Amerika tour

Dj Mickser mixt de belangrijkste tracks van het nieuwe album van Bad Bunny aan elkaar. En Peso El Connect praat me Q-Bah over zijn aankomende reis naar de Dominicaanse Republiek en zijn plan om door Zuid-Amerika te touren met JM Fuego. Ze maakten samen de single Jeans, die je ook hoort in deze show. Dale al Play!
5/6/202259 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

#149 - Tokischa Mix / Tokischa's releaseparty in Amsterdam

Tokischa houdt een releaseparty in een club in Amsterdam. En Q-Bah & Mickster zijn erbij. In deze aflevering hoor je er alles over. En er ontstaat een discusie over Farina's en Ryan Castro's remake van R. Kely's Fiesta. In de mix - aan het einde van het uur - hoor je de grootste hits van Tokischa. Escuchalo ahora! 
4/29/202256 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

#148 - Latin Mix / Zangeres Lunaty gaat voor Latin R&B

Zangeres Lunaty is te gast. Die schrijft liedjes over wat ze meemaakt. En dat is de horen in de tracks die ze heeft meegebracht. In deze show vertelt ze dat ze zich de komende meer op Latin R&B gaat richten. En Lunaty dropt hints over haar aankomende EP. Verder is er nieuwe muziek van Shakira, Karol G, Becky G en Anitta. Dale al Play!
4/22/20221 hour, 7 seconds
Episode Artwork

#147 - Latin Mix / Dixson Waz vertelt over Toco Toco To (zijn wereldhit)

De Dominicaan Dixson Waz is in de studio. Hij praat met Q-Bah over zijn enorme hit Toco Toco To. En Dixson vertelt hoe zijn muziek belandde in de nieuwe Fast & Furious-film en in de game FortNite. Hij heeft nieuwe tracks klaarliggen met artiesten als Lil Pump en Maffio. En Dixson Waz tourt nu door Europa. Escuchalo aqui!
4/15/20221 hour, 2 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

#146 - Latin Mix / Festival Macumba met Grupo Extra, Afro Bros en Quique

Q-Bah en Mickster geven je de ins en outs over Festival Macumba. Mick is mede-organisator en ook vaste dj bij de kleinere versie: Fiesta Macumba. Samen met dj Cruzito en MC Maurino vormt hij ook de Macumba Soundsystem, die deze zomer op veel festivals staat. In deze aflevering vertelt Mickster wie er komen optreden bij Festival Macumba en hoe het allemaal is ontstaan. Escuchalo aqui! 
4/8/202258 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

#145 - Latin Mix / Latino Gang Festival met Anuel AA, El Alfa, Blessd en Tokischa

Het Latino Gang festival haalt deze zomer o.a. Anuel AA, El Alfa, Blessd en Tokischa naar Nederland. Q-Bah en Mickster praten met organisator Manuel over de line up van het Bredase festival. En ze vragen hem of de bijna gepensioneerde Daddy Yankee nog deze kant op komt. Want Manuel is ook de organisator van al zijn concerten hier. Daarnaast draait dj Mickster de nieuwste tracks voor je. Escuchalo! 
4/1/202257 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

#144 - Daddy Yankee Mix / Darkan en Maluma komen naar Nederland

Daddy Yankee heeft voorlopig zijn laatste album gelanceerd: LEGENDADDY. Dus Mickster mixt daarvan de heetste tracks aan elkaar. En de Colombiaanse artiest Darkan laat nieuwe muziek horen. Hij vertelt ook over zijn samenwerkingen Ronald El Killa, Yelsid en SOG. En Darkan verklapt alvast dat er een videoclip aankomt voor Otra Vez, een track waarop ook Q-Bah staat. Verder komen zowel Darkan als Maluma deze zomer naar Nederland, om op te treden bij festival Pal Mundo. Escuchalo!
3/25/20221 hour, 2 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

#143 - Latin Mix / Festivalzomer met Nicky Jam, Ozuna, J Balvin en Marc Anthony

Nicky Jam, Ozuna, J Balvin, Marc Anthony en nog vele anderen komen deze zomer naar Nederland. Het lijkt daarmee een van de beste festivalzomers ooit te worden, voor liefhebbers van Latin supersterren. Hoe komt dat? En welke andere artiesten komen er nog meer? Q-Bah en Mickster geven je de ins en outs en draaien de nieuwste Latin tracks. Subelo!
3/18/202259 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

#142 - Latin Mix / Festival Pal Mundo met J Balvin, Prince Royce, Anitta en..?

J Balvin, Prince Royce en Anitta komen deze zomer naar Nederland voor Festival Pal Mundo. In deze aflevering praten Q-Bah en Mickster met mede-organisator en dj Patrick Paul. Die vertelt dat Pal Mundo verhuist naar het Zuiderpark in Den Haag. En het wordt een weekender. Patrick verklapt ook dat er nog een superster komt optreden. Wie dat is? Je krijgt alle clues in de FunX Latin Podcast van deze week. Dale al Play!
3/11/202256 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

#141 - Ryan Castro is #1 in Colombia / Latin Mix

Ryan Castro is te gast in de FunX Latin Podcast. De zanger uit Medellin staat op #1 in alle Colombiaanse charts met de single Monastery. Hij heeft hits gemaakt met Feid en Blessd. En tracks opgenomen met J. Balvin en Karol G. Zijn album El Cantante Del Ghetto is in de maak. En Ryan Castro is nu in Europa. Hij heeft een speciale band met Nederland, want hij woonde vier jaar op Curaçao. Daarom heeft Castro veel vrienden die hier naartoe verhuisd zijn. Check het interview nu: Dale al Play!
3/4/202249 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

#140 - Latin Mix 2022 van DJ Mickster (& MC Q-Bah)

Dj Mickster staat een uur achter de draaitafels, in deze aflevering van de FunX Latin Podcast. Q-Bah vliegt terug van Colombia naar Nederland omdat de Latin parties hier weer beginnen. En volgende week spreken de chicos de #1 uit Colombia: Ryan Castro. Escuchalo ahora! 
2/25/202259 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

#139 - Latin Mix / Morry maakt After Party voor Alex Sensation, Farruko, Prince Royce, Mariah Angeliq & Kevin Lyttle

Producer Morry vertelde eerder in deze show over een aankomende single met Latin supersterren. En die is er nu. After Party van Alex Sensation, Farruko, Prince Royce, Mariah Angeliq en Kevin Lyttle is geproduceerd door Morry en zijn vrienden. Hij vertelt erover in deze show. En hij laat weten welke volgende Latin hits hij heeft klaarliggen. En met wie. Verder hebben de chicos het over de Nederlandse Latin festivals zoals Festival Macumba en Pal Mundo. Dit jaar lijkt het echt te gaan gebeuren. Nicky Jam komt voor zijn solo-concert. En J Balvin en Gente De Zona komen naar Den Haag voor Pal Mundo. Subelo!
2/17/20221 hour, 5 seconds
Episode Artwork

#138 - Nicky Jam te gast in de FunX Latin Podcast

Nicky Jam is te gast. De zanger vertelt over zijn nieuwe muziek, zijn ups en downs, zijn liefde voor Amsterdam en.. waarom hij opeens voor het huis van dj Mickster stond. Dit jaar treedt Nicky Jam op in 'Ahoy in Rotterdam. Dj Mickster en Q-Bah doen dan zijn voorprogramma. Ook over het concert hoor je meer, in deze aflevering van de FunX Latin Podcast. Dale al Play!
2/11/20221 hour, 2 seconds
Episode Artwork

#137 - Latin Mix / Tribal Kush genomineerd voor Grammy

Alymar (a.k.a. Gordito) van Tribal Kush, is de eerste Arubaan die genomineerd is voor een Grammy Award. Hij heeft Nederland tijdelijk verlaten en is al een jaar op het Caribische eiland. In maart tourt Tribal Kush door Latijns-Amerika. En vanaf april is het duo weer samen in Nederland om hier op te treden. Daarnaast komen er een Latin remix aan van hun enorme hit Bad. In deze show hoor je met welke Spaanstalige supersterren ze nu samenwerken. 
2/4/202257 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

#136 - Latin Mix / El T1gre runt platenlabel J Balvin

El T1gre is een goede vriend van J Balvin, met wie hij vroeger in een groep zat: La Universidad De La Calle. Nu is hij een belangrijke speler in de Latin muziekindustrie. El T1gre runt namelijk het platenlabel van J Balvin: MA. G. NATION. En hij werkt vanuit Vibras Lab, het managementkantoor dat artiesten als Bad Bunny, Karol G en Sech managed. Q-Bah gaat op bezoek bij El T1gre en checkt hoe het daar werkt. En dj Mickster staat achter de draaitafels. Fuego!
1/28/202256 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

#135 - Latin Mix / Tuny D maakt hits voor Jowell & Randy, Sebastian Yatra, Justin Quiles, Andy Rivera, R.K.M & Ken-Y, Cazzu, Javielo, Yelsid en Wolfine

Tuny D produceert sinds 2010 hits voor supersterren zoals Jowell y Randy, Sebastian Yatra en Justin Quiles. En hij heeft gewerkt met de nieuwe #1 in Colombia: Ryan Castro. In zijn studio vertelt de producer aan Q-Bah wat er aankomt. En Tuny D laat nieuwe muziek horen. Daarnaast staat dj Mickster achter de draaitafels, in deze nieuwe aflevering van de FunX Latin podast. 
1/21/202257 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

#134 - Latin Mix / Alina Pozi wil samenwerking met Daddy Yankee

Alina Pozi heeft al veel tracks met Tribal Kush. En de samenwerkingen met Charlie Black (Whine & Kotch, Party Animal) en Richie Loop (Manimal) doen het ook goed. Maar de komende tijd komt er weer meer reggaeton uit van Alina. Zowel in het Spaans als in het Nederlands. In deze show hoor je als eerste (primeur) de nieuwe single Rikicito met Elilluminari. En Alina vertelt over haar deelname aan de tv-show I Can See Your Voice..
1/14/202251 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

#133 - Latin Mix / Sog produceert #1 Ryan Castro en Feid

Sog is een van de populairste producers in Colombia op dit moment. Hij staat op #1 met Monastery met Ryan Castro en Feid. En hij heeft bijna alle grote hits van Ryan Castro geproduceerd. Verder zijn ook grote namen als Feid en Blessd vaak bij hem in de studio. En Sog tourt mee met Ryan Castro als dj. Met zijn team bij Kapitol Music werkt hij ook aan nieuwe tracks voor andere artiesten. In deze show spreekt Q-Bah de Colombiaanse producer. En dj Mickster staat achter de draaitafels. 
1/7/202245 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

#132 - Latin Mix / Feliz Año Nuevo 2022!

Feliz año! Q-Bah & Mickster wensen je een fantastisch 2022. In deze show hoor je wat nu de beste Latin albums zijn. Pepas van Farruko, wordt als Latin hit van 2021 bekroond. En de chicos blikken terug op de mooiste momenten van het afgelopen jaar. In 2022 willen ze onder anderen Nicky Jam, Ryan Castro en J. Balvin interviewen. En jij kan aangeven welke andere artiesten je wil horen, in de FunX Latin Podcast.
12/31/202159 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

#131 - Latin Mix / Karol G en Juanes in hotel met QBah

Feliz navidad! Q-Bah zit in Medellin met Karol G en Juanes. En Mickster viert de feestdagen in Amsterdam met zijn Chileense familie. Hoe vieren Latinos kerstmis en oud jaar? En welke tracks hoor je dan? Je hoort het in deze aflevering van de FunX Latin podcast. 
12/24/20211 hour, 7 seconds
Episode Artwork

#130 - Ir Sais / Ir-Sais kom met Latin EP en meer tracks met Rauw Alejandro

Ir Sais komt met een nieuwe EP in 2022. De track Baila Kumi is een voorproefje wat er aan komt. Want hij werkt met meer Latin supersterren samen. Het liefst doet Ir Sais ook een track met Daddy Yankee, vertelt hij in deze podcast. En hij heeft - na de Dream Girl remix - meer tracks opgenomen met Rauw Alejandro. Wat daar mee gaat gebeuren? Je hoort het in deze aflevering van de FunX Latin Podcast met Q-Bah & Mickster!
12/17/202159 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

#129 - Latin Mix / Q-Bah in Colombia met Afro Bros en Bizzey

Afro Bros en Bizzey treden op in Colombia. Q-Bah is erbij en doet live verslag. De party Papi Chulo neemt de artiesten mee naar drie steden: Bogota, Medellin en Cartagena. De Afro Bros zijn er vaker en werken met veel Colombiaanse supersterren samen. Maar de boys verbazen zich telkens dat alle Colombianen ook de Nederlandse tracks meezingen, tijdens hun shows. Bizzey is er voor het eerst. Hij is goed bevriend met J. Balvin en Sky Rompiendo, die hij appt over de reis. Beiden acts willen in Colombia onder anderen samenwerken met Farina. 
12/11/202159 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

#128 - FunX Latin Mix met DJ Mickster (en Q-Bah)

Dj Mickster heeft zijn favoriete Latin tracks aan elkaar gemixt. Deze week hoor je welke muziek hij thuis draait, als hij alles zelf mag uitkiezen. Su casa es tu casa. Want je maakt het dus mee. Q-Bah doet je de groeten uit Colombia. Die tourt daar met Bizzey en de Afro Bros. En hij neemt nieuwe aflevering op van deze FunX Latin podcast, met lokale artiesten en producers. Subelo!
12/3/202158 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

#127 - Latin Mix / Bizzey en Afro Bros naar Colombia, met Papi Chulo, QBah, Jorda en MCA El Divino

Bizzey en Afro Bros gaan voor het eerst samen naar Colombia. De feestorganisatie Papi Chulo brengt ze daar naartoe. En FunX Latin podcast-presentator en MC Q-Bah gaat mee. Hij praat erover met dj en producer Jorda en rapper, tekstschrijver en tolk MCA El Divino. Die vliegen volgende week ook naar het Zuid-Amerikaanse land. De chicos zullen allemaal optreden in de steden Medellín, Bogota en Cartagena. Que? Je hoort het in deze aflevering!
11/26/202159 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

#126 - Nicky Jam Mix / Nicky Jam Show

Een uur lang het allerbeste van Nicky Jam! Q-Bah en Mickster zouden draaien in het voorprogramma van Nicky Jam. Zouden. Want Nicky Jam's concert in 'Ahoy Rotterdam is verplaatst vanwege de nieuwe coronamaatregelen. Daarom hebben de chicos een speciale Nicky Jam show gemaakt. Zo is de reggaetonero toch een beetje bij je. De grootste hits van de Nicky Jam, hoor je in deze aflevering van de FunX Latin podcast. Subelo!
11/19/202156 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

#125 - Latin Mix / FunX Music Awards vs. FunX Latin Awards

Dj Mickster staat achter de draaitafels. En Q-Bah & Mick laten weten wie zij zouden nomineren als de FunX Music Awards louter voor Latin artiesten zouden zijn. Welke Latin artiesten die in Nederland wonen verdienen een prijs? Wie is de Latin Artist Of The Year Female? En wie Male? Wie is Next Best 2021? En welke Latin dj draait het beste? Je hoort het allemaal in deze aflevering van de FunX Latin podcast. Subelo!
11/12/202159 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

#124 - Latin Mix / Nicole Manzo vertelt over Euforia

Nicole Manzo heeft een nieuwe EP: Euforia. De Arubaanse zangeres maakte de tracks samen met (haar vriend en) producer Morry en zijn collega Alex Sargo. In deze show vertelt ze over de persoonlijke tracks, hoe haar omgeving reageert op haar muziek en de droom om in de toekomst vanuit Miami te werken. Escuchalo ahora!
11/5/202159 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

#123 - Latin Mix / Steven Brezet komt met salsa-album

Percusionist en producer Steven Brezet is te gast in de FunX Latin podcast. Hij laat alvast muziek horen van zijn aankomende salsa-album World Traveler, waarop hij samenwerkt met een aantal internationale gasten waaronder Pedrito Martinez en Luisito Quintero. Steven heeft veel van de wereld gezien. Hij tourde met bands als Snarky Puppy, Koffie, Bokante en Bill Laurance. En hij verbleef lang in Cuba en Brazilië en speelde daar met de bekendste artiesten. In deze show hoor je zijn verhaal. Meer weten? StevenBrezet.com.
10/29/20211 hour, 38 seconds
Episode Artwork

#122 - Latin Mix / Jordy Jota a.k.a. Jordy J scoort met Dembow

De Dominicaanse artiest Jordy Jota is al een tijd kind aan huis bij FunX. Hij schopte het ver in FunX Talent. En hij is een van de weinige Europese Latin artiesten die zich volledig focussed op het muziekgenre Dembow. Op Dominicaanse feesten wordt al jaren veel Dembow gedraaid. Maar met het huidige internationale succes van artiesten als El Alfa, Chimbala, Rochy RD, Tokischa en Kiko el Crazy, staan de rest van de Latin liefhebbers er ook open voor. De Belgisch-Dominicaanse Jordy Jota treedt nu elk weekend op. In deze show laat hij zijn grootste clubhits horen. 
10/22/202158 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

#121 - Latin Mix / Maurino dropt EP Las Revueltas en vertelt over Fiesta Macumba

Maurino is de MC en mede-oprichter van de Fiesta Macumba. Maar hij is ook al jaren artiest. Maurino tourde de wereld rond met zijn band TenTemPiés. En ook als solo-artiest treedt hij op in binnen- en buitenland. Deze week verschijnt zijn 2e EP Las Revueltas. De titel is een verwijzing naar de demonstraties in Chili. En Maurino laat meer nieuwe muziek horen. Escuchalo ahora!
10/15/20211 hour
Episode Artwork

#120 - Latin Mix / Nixon Joseph eert de ABC-eilanden met PURU 1991

Nixon Joseph is MC, FunX-presentator, producer, evenementen-organisator en nog een aantal dingen. Maar boven alles is hij trots dat hij van de ABC-eilanden komt. Op zijn nieuwe album PURU 1991 rapt Nixon in het papiaments over zijn jeugd, het verliezen van zijn ouders en over dat hij onlangs vader is geworden. Even iets anders dan de partytracks waar hij al veel streams mee pakte. Nixon Joseph: "Ik wil met met muziek anderen inspireren en laten zien dat je ver kan komen als je er echt voor gaat". Chequealo ahora!
10/8/202159 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

#119 - Latin Mix / Alex Sargo produceert hits voor Major Lazer, Kilate Tesla, Ir Sais / Ir-Sais, Enmeris, Robin Roxette, Adje, Nicole Manzo en Anitta

Alex Sargo heeft heel wat hits geproduceerd in Nederland. Maar na een lang coronajaar zonder feesten, verlangde hij weer naar zijn geboorteland Curaçao. Dus de dj en producer verkaste terug naar het zonnige eiland. Vanuit daar werkt hij aan zijn eigen releases en tracks voor artiesten als Kilate Tesla, Nicole Manzo en Davie Reel. Alex Sargo werkte ook mee aan de hitsingle Make It Hot van Major Lazer, Anitta en Diplo. In deze show laat hij zijn muziek horen. En hij vertelt hoe de tracks zijn ontstaan. Chequealo ahora!
10/1/202159 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

#118 - Latin Mix / Macumba's dj Cruzito maakt clips voor Quique en Maurino

Dj Cruzito is een van de twee resident dj's van Fiesta Macumba en Festival Macumba. Daarnaast is hij clipmaker en videograaf. Hij schiet onder anderen clips voor Quique en Maurino. In deze show vertelt hij zijn verhaal. En je hoort de favoriete Latin tracks van dj Cruzito. Escuchalo ahora!
9/24/202159 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

#117 - Latin Mix / DJ HATO's video's belanden bij J Balvin en Randy

Hij is al jaren een bekende dj in de scene. Zijn remixes worden door veel collega-dj's gedraaid. Maar de meeste fans bereikt dj HATO met zijn video's op Youtube en TikTok. Daar kreeg hij er in de afgelopen dagen 50k volgers per dag bij. Ook J Balvin en Randy hebben zijn video's geliked en ge-repost. Wat HATO doet in die video's? En wat zijn succesformule is? En wat zijn favoriete tracks zijn? Dat hoor je allemaal in deze FunX Latin podcast met Q-Bah & Mickster. Subelo!
9/17/202159 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

#116 - J. Balvin Mix van dj Mickster

Deze week een J. Balvin mix in de FunX Latin podcast. Met als aanleiding dat J. Balvins zesde album JOSE eindelijk is verschenen. JOSE is volgens de Colombiaanse zanger zijn meest persoonlijke album ooit. Er staan maar liefst 24 tracks op. Onder anderen Yandel, Arcángel, Nicky Jam, Ozuna en Bad Bunny doen gastbijdrages. En de Nederlandse producer Alvaro - die eerder in deze show was - produceerde mee aan de track Si Te Atreves. Dale al Play!
9/10/202158 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

#115 - Latin Mix / Jody Bernal laat zijn reggaeton tracks horen

In Nederland kent iedereen hem van zijn allergrootste hit Que Sí Que No. Maar Jody Bernal heeft veel meer hits op zijn naam staan. Hij is naast een bekende zanger ook al jaren dj en producer. Onlangs kwam Papacito uit met Flori del Pino en RUGGED. En in deze show laat hij nieuwe tracks horen met JPB, Emy Perez en Rino Sambo. En Jody vertelt over zijn reizen naar Colombia waar zijn biologische ouders wonen en waar hij zijn grootste inspiratiebronnen vond. Chequealo ahora!
9/3/20211 hour, 7 seconds
Episode Artwork

#114 - Latin Mix / Dahiana Candelo treedt op in Amsterdam met Reflejo

Q-Bah & Mickster draaien tracks van de nieuwe albums van Nicky Jam en Lunay. En de Colombiaans-Nederlandse actrice Dahiana Candelo is te gast. Die treedt op in verschillende theaters in Amsterdam met haar voorstelling Reflejo. Hierin gaat Dahiana opzoek naar haar identiteit. In Colombia voelt ze zich Nederlands en in Nederland Colombiaans. Naast dit herkenbare verhaal, voor iedere Nederlander met een biculturele achtergrond, onderzoekt Dahiana de vloeibaarheid van identiteit. En ze laat een aantal nummers horen uit haar voorstelling. Escuchalo ahora!
8/27/202159 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

#113 - Latin Mix / Mariposa pakt streams in Colombia

Je hoort de heetste Latin hits. En Mariposa is te gast in deze aflevering van de FunX Latin podcast. De Colombiaans-Nederlandse zangeres/rapper doet het goed met haar singles Pastorita Mariposa en Callan. Vooral in de VS en in Colombia worden de tracks veel gestreamed. En dat terwijl Mariposa nog geen twee jaar Spaanstalige muziek maakt. Q-Bah en Mickster praten ook met haar over 'mental health'. J. Balvin meldt op zijn socials dat hij er soms doorheen zit. En Mariposa weet daar ook veel vanaf. Check de nieuwe aflevering nu: Dale al Play!
8/20/202159 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

#112 - Latin Mix / Flori del Pino maakt meer muziek met Gianluca Vacchi

Vanuit Barcelona vertellen Flori del Pino en Q-Bah over de Spaanse scene. En dj Mickster draait vanuit zijn studio in Amsterdam de nieuwste Latin tracks. Flori del Pino vertelt over haar ineractieve album, waar ze aan werkt met verschillende Spaanse artiesten. En er komt meer aan met de Italiaanse hitmaker Gianluca Vacchi. Flori is al samen met Bracket en NEVRMIND te horen op Vacchi's single Africa Ya. Subelo!
8/13/20211 hour, 3 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

#111 - Festival Macumba Mix 2021

Deze week in de FunX Latin Podcast: Een Festival Macumba mix van dj Mickster en Q-Bah. Je hoort alle tracks die je ook op het festival zou horen. Dit jaar stonden artiesten als Ir-Sais, Afro Bros, Quique, Sarita Lorena en Kilate Tesla in de line up. Het festival is doorgeschoven naar 2022. Maar de sounds.. die krijg je hier. Subelo!
8/6/202158 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

#110 - Latin Mix / Ritmo Real ontmoet Nicky Jam en laat nieuw album horen

Ritmo Real heeft de grootste artiesten al ontmoet in de studio: van Nicky Jam tot 50 Cent. Maar hij vergeet zijn roots niet. Deze week dropt de Arubaanse artiest een album met alleen maar lokale featurings. Het project heet Real McCoy. In de FunX Latin podcast laat hij vast wat tracks horen. En Ritmo Real vertelt hoe hij - samen met zijn goede vriend Jeon - met al die grote sterren in contact is gekomen. Ritmo en Jeon wonen en werken tegenwoordig in Miami. Farruko is hun buurman. En er komt heel veel nieuwe muziek aan. Escuchalo ahora!
7/30/20211 hour, 1 minute, 11 seconds
Episode Artwork

#109 - Cubaanse Mix / #CubaLibre #SOSCuba

Subelo! Een mix van de favoriete Cubaanse tracks van dj Mickster & Q-Bah. Die hoor je deze week in de FunX Latin podcast. Hiermee vragen de chicos aandacht voor het overheidsgeweld tegen demonstranten in Cuba. Cubaanse en andere Latin artiesten posten ook #SOSCuba en #CubaLibre om dit aan te kaarten. Cuba heeft het economisch gezien zwaar: er is veel armoede. Daarom gaan mensen de straat op. Maar dat protest wordt door de Cubaanse regering dus beantwoord met zwaar geweld en een blokkade van het internet. Er worden wel economische hervormingen aangekondigd. Maar wat er echt verandert, valt nog te bezien. 
7/23/202156 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

#108 - Latin Mix / MCA EL DIVINO is terug en hij werkt samen met Bizzey

MCA EL DIVINO stond bij FunX op #1 met de hit Te Amo. En zijn track Controlando met Kalibwoy deed het ook goed bij de fans. Jaren lang werd hij geboekt op alle Latin feesten. Daarna was het even stil. MCA moest zich concentreren op zijn familie. Nu is de Domnicaanse Amsterdammer terug. Met veel nieuwe muziek. En hij werkt samen Bizzey aan diens Spaanstalige carierre. In deze show hoor je zijn verhaal en Q-Bah & Mickster draaien de grootste Latin hits voor je. Subelo!
7/16/202157 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

#107 - Latin Mix / Afro Bros werken met Anitta, Piso 21 en Akon

Omdat de clubs weer even open waren dropten de Afro Bros de track Pum Pum met Iski. De video is inmiddels een miljoen keer bekeken. En er liggen meer hits op de plank. De Afro Bros hebben tracks opgenomen met artiesten als Anitta, Piso 21, Akon en MC Fioti (Bum Bum Tam Tam). En de single 'Boomerang' met Ghetto Flow zou deze maand verschijnen. Maar de Afro Bros maken muziek voor feesten en festivals. "Dus als die er niet zijn, dan wachten we waarschijnlijk weer even", vertelt Afro Bro Rashid in deze show. Check het interview en de mix met de heetste Latin tracks nu: Dale al Play!
7/9/202159 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

#106 - Latin Mix / Latin Festivals / Mexicaanse zanger Georgel

Er mag weer gefeest worden! Q-Bah & Mickster bespreken de Latin fiestas en festivals. En de Mexicaanse zanger Georgel is te gast. Die woont in Amerika en het is Pride Month daar. Georgel wordt daarom extra veel geïnterviewd over zijn single No Putx. Met die single strijdt hij tegen de macho cultuur en homofobie in de Latin scene. Escuchalo ahora!
7/2/202158 minutes, 1 second
Episode Artwork

#105 - Latin Mix / Iski vertelt over Pum Pum, Donkey Kong en Chick Bollie Bollie

Pum Pum van Iski en de Afro Bros gaat de wereld over. En Iski werkt aan zijn nieuwe album Money Magnet. In deze show vertelt de Curaçaose artiest, dj en producer erover. Het is een spannende tijd voor Iski. Hij is in onderhandeling over een grote platendeal. In Colombia is een club naar hem vernoemd. En veel bekende artiesten willen met hem samenwerken. Samen met Q-Bah en Mickster blikt Iski ook terug op zijn club-classics Donkey Kong, Chick Bollie Bollie en zijn tijd met de groep Immorales. Dale al Play!
6/25/202159 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

#104 - Latin Mix / B4E primeurt nieuwe muziek

EL Alfa komt in september naar Nederland. Jeon chillt met Rae Sremmurd. En B4E primeurt een nieuwe single Kachipin. Dat en meer hoor je in deze show. B4E stond eerder al op #1 bij FunX met Si Bo Bai (in Papiamentu). Nu zijn de Curacaose broers terug, en met Spaanstalige muziek. Q-Bah en Mickster draaien ook veel andere Latin hits voor je. Dale al Play!
6/18/202158 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

#103 - Latin Mix / Albert Harvey in de club met Beyonce

Hij werkt met Nicky Jam, J. Balvin en Rolf Sanchez. En als onderdeel van het dj-team GlowInTheDark heeft hij de wereld rond getourd. Producer Albert Harvey is te gast in de FunX Latin Podcast. Hij vertelt over zijn producties. En over zijn ontmoetingen met de supersterren. Ook Beyonce weet wie hij is. Escuchalo ahora!
6/11/20211 hour, 1 minute, 22 seconds
Episode Artwork

#102 - Latin Mix / Morry produceert voor Karol G, Prince Royce, Farruko en Alex Sensation

Hier kennen we producer Morry van grote hits van Rolf Sanchez en Tabitha. Maar in Latijns-Amerika werkt hij voor supersterren zoals Karol G, Farruko en Prince Royce. Wie is deze Amsterdamse producer? En hoe is hij zo ver gekomen? Je hoort het in deze aflevering van de FunX Latin Podcast. Morry laat ook nieuwe muziek met Quique horen.
6/4/202158 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

#101 - Latin Mix / Jeon in de studio met Nicky Jam, Ozuna en Don Omar

Jeon woont sinds een half jaar in Miami. Daar maakt hij muziek met latin supersterren zoals Alex Sensation, Nicky Jam, Ozuna en Don Omar. En er is een nieuwe single met Joey Montana: Todo Pa' Ti. In deze show vertelt Jeon over de samenwerkingen. En: Hij laat nieuwe muziek horen. Subelo!
5/28/202159 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

#100 - Aflevering 100 / Jowell (Jowell & Randy) interview

Jowell -  van het duo Jowell & Randy - is te gast. De Puerto Ricaan feliciteert Q-Bah en Mickster. Dit is namelijk de 100ste aflevering van de FunX Latin podcast. En daar zijn de chicos trots op. Jowell blikt ook terug op zijn optredens in Amsterdam en Zoetermeer (festival Pal Mundo). En hij vertelt hoe deze tijd zijn muziek beïnvloedt . Voor het laatste album Viva El Perreo werkten Jowell & Randy samen met Bad Bunny. En dit is niet de eerste keer dat het duo volledig vertrouwt op de visie van een ander. Jowell vertelt dat hun wereldhit No Te Veo een idee was van dj Blass. Die wilde Spaanstalige soca muziek maken. Toen de track af was klonk hij zo anders dan wat ze eerder uitbrachten, dat ze hem eerst niet durfden uit te brengen. Dat en meer, hoor je in het interview met Jowell. Escuchalo ahora!
5/21/20211 hour, 14 seconds
Episode Artwork

#99 - Latin Mix / SOS Colombia (deel 2)

Een nieuwe mix met Colombiaanse muziek. En uitleg over wat er gaande is in het land. Maleja is een van de Colombianen die laatst de drukbezochte demonstratie in Amsterdam organiseerde. In deze show vertelt ze hoe de Colombianen aanvankelijk protesteerden tegen hogere belastingen. Die protesten werden beantwoord met zwaar politiegeweld. Vervolgens gingen meer mensen de straat op in de Colombiaanse steden. En de politie trad nog harder op. Inmiddels zijn daar mensen vermist, vermoord en verkracht. Maleja en een aantal jonge landgenoten organiseren daarom op 28 mei een nieuwe demonstratie in Amsterdam. Via hun Facebook-pagina 'Protestas Amsterdam' roepen ze mensen op om te joinen. Artiesten zoals Shakira, J. Balvin, Maluma, Nicky Jam en ook Justin Bieber vragen ook om aandacht voor Colombia. 
5/14/20211 hour, 3 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

#98 - Latin Mix / SOS Colombia (deel 1)

Deze week in de FunX Latin Podcast: een mix met muziek die in Colombia is gemaakt. Veel artiesten posten deze week "SOS Colombia". Vanwege misstanden en kansenongelijkheid in het Zuid-Amerikaanse land, gaan daar veel mensen de straat op om te protesteren. En dat wordt beantwoord met politiegeweld. Kortom er moet iets veranderen in Colombia. En daar vragen ook de muzikanten aandacht voor.
5/7/202158 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

#97 - Latin Mix / Ir-Sais dropt remix met ChocQuibtown en Afro B

Ir-Sais heeft een nieuwe versie van Midnight Boom gemaakt met ChocQuibtown en Afro B. En er is nieuwe muziek van Maluma, Beele, Piso 21, Yendry, Mozart La Para, Rafa Pabon, Jowell & Randy, Chris Andrew, Ozuna en nog veel meer. Dale al Play!
4/30/202158 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

#96 - Latin Mix met Karol G, Daddy Yankee, Sech, Llane en Fuego

Sube el volumen! Nieuwe muziek van Daddy Yankee, Fuego, Karol G, Sech, Llane en Feid hoor je in de aflevering van deze week. Dj Mickster staat achter de draaitafels dus de voetjes mogen van de vloer. A balairrrr. 
4/23/202159 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

#95 - Latin Mix / Caldera en Papi Chulo lanceren Pa Mi / Bad Bunny gaat op wereldtournee

Bad Bunny heeft zijn nieuwe wereldtour aangekondigd. J Balvin wordt vader. En Caldera en Papi Chulo samen een single uit: Pa Mi. De Dominicaan Caldera is te gast in deze show om je er meer over te vertellen. En Q-Bah en Mickster vertellen hoe reggaeton ze van hun coronakilo's afhelpt. Dale al Play!
4/16/20211 hour, 1 minute, 1 second
Episode Artwork

#94 - Latin Mix / Alvaro logeert bij Diplo van Major Lazer

Producer Alvaro maakte de beats van Rosa voor J Balvin en QueLoQue voor Major Lazer en Paloma Mami. Vooral met Diplo van Major Lazer doet hij heel veel. Alvaro mag zelfs in zijn huis in Los Angeles logeren als hij daar is. En via Diplo belanden de beats van Alvaro bij de grootste sterren van de wereld. De track Close To Me van Ellie Goulding, Diplo en Sway Lee, die al 500 miljoen keer is gestreamed, komt bijvoorbeeld uit Alvaro's computer. Hoe hij ook in Latijns-Amerika populair is geworden, vertelt Alvaro je in deze show.
4/9/202159 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

#93 - Bizzey schiet clips met Latin supersterren in de Dominicaanse Republiek

Bizzey is deze week in de Dominicaanse Republiek om clips en tracks op te nemen met artiesten als Sky, Juanka en Kiko El Crazy. Hij heeft ook wekelijks contact met J. Balvin. Nu zijn Nederlandse tracks grijsgedraaid worden in clubs in Colombia, Panama, Puerto Rico en DR, is het tijd voor Bizzey om muziek te maken met de supersterren uit die landen. Dat doet hij in het Nederlands en in het Spaans. In deze show vertelt Bizzey alles over zijn Latin plannen.
4/2/202159 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

#92 - Latin Mix / La$$a maakt #1 hits / Karol G dropt album: KG 0516

Karol G's nieuwe album 'KG0516' hoor je in de mix. En producer La$$a is te gast. De nummer #1 hit Mas Mas Mas is door hem geproduceerd. Met Rolf Sanchez maakte hij ook de opvolger Ven Ven. En er komt een single aan met een Nederlandstalige superster. Verder is La$$a in Miami de studio ingedoken met Tainy, Dalex en Alvaro Diaz. In deze show hoor je er alles over. Subelo!
3/26/202159 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

#91 - Latin Mix / Jorda en Jones Suave laten nieuw album horen

Producer Jorda en artiest Jones Suave hebben samen een album gemaakt: Sin Suerte. De een bracht al Nederlandstalige hits uit en muziek onder het Braziliaanse platenlabel KondZilla. De andere heeft ook al heel wat singles op zijn naam staan en is ook bekend als MC op de party Calle Ocho en festival Pal Mundo. Jorda en Jones Suave leerden elkaar kennen via gemeenschappelijke vriend Peso El Connect. In het coronajaar 2020 werkten ze samen aan dit album. In deze show hoor je de tracks en het verhaal erachter. En Q-Bah en Mickster draaien nieuwe muziek van Rauw Alejandro, Paloma Mami, Boza en nog veel meer. Subelo!
3/19/20210
Episode Artwork

#90 - Latin Mix / Ortzy maakt hits met J. Alvarez, Juan Magan en Bryzan

De Colombiaanse producer Ortzy laat zijn nieuwe tracks horen met J. Alvarez, Jonna Torres, Juan Magan en Bryza. En er komt meer aan. Hij kent bijvoorbeeld ook de jongens van Piso 21 goed. Ortzy woont sinds een paar jaar in Amsterdam. Hij is naast producer ook A&R bij Revealed, het platenlabel van Hardwell. En hij heeft al eens de wereld rond getourd met zijn dance groep HIIO. In deze show hoor je waarom Ortzy terug gaat naar zijn Latin roots. Dale al Play!
3/12/202159 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

#89 - Latin Mix / Flori del Pino vertelt over Spaans debuutalbum

Flori del Pino is verhuisd naar Barcelona. Ze was altijd kind aan huis bij de FunX Latin podcast. Maar de zangeres voelt zich beter in haar geboortestad. In Spanje werkt ze aan haar album met lokale artiesten en producers. In deze aflevering vertelt Flori over haar toekomstplannen en laat ze nieuwe muziek horen. Verder draaien Q-Bah & Mickster de grootste Latin hits voor je. Subelo!
3/5/20211 hour, 3 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

#88 - Latin Mix / Dj Junny geeft 3000 euro voor gouden tip inbraak Exito Records studio

Er is ingebroken bij de de studio waar de Afro Bros hun hits opnemen. Dj Junny - die mede-eigenaar is van deze Exito Records studio - looft drieduizend euro uit aan degene die een gouden tip heeft die leidt naar de daders. In deze show vertelt hij erover. En je hoort van Junny wat Exito Records dit jaar zal uitbrengen. Ghetto Flow - de reggaetongroep die onlangs een award kreeg voor 50 miljoen streams - heeft er een deal getekend. En er komt muziek aan met internationale supersterren. Escuchalo ahora!
2/26/20211 hour, 1 minute, 25 seconds
Episode Artwork

#87 - Latin Mix / D-Rashid wil dat zijn Latin Village festival doorgaat

Latin Village-oprichter en dj D-Rashid is te gast in de FunX Latin podcast. Hij vertelt over de toekomst van het festival en laat remixes horen. Verder zijn Q-Bah & Mickster in de ban van de nieuwe talkshow van Nicky Jam. Ze starten de podcast daarom met zijn nieuwe single met Romeo Santos. En ze draaien nog veel meer Latin hits voor je. Subelo!
2/19/20211 hour, 3 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

#86 - Latin Valentijn Mix van dj Mickster

Het is San Valentin deze week. Ja, je mag ook gewoon Valentijnsdag zeggen. Maar Q-Bah en Mickster houden van Spaans. In deze aflevering hoor je de mooiste Spaanstalige love songs: van Reggaeton tot Salsa. Con amorrrrr. Enjoy!
2/12/202155 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

#85 - Daddy Yankee Mix / Daddy Yankee interview

Daddy Yankee is deze week jarig. Q-Bah & Mickster hebben hem geïnterviewd en met hem op het podium gestaan. In deze aflevering praten ze met elkaar - en met Daddy Yankee - over de hoogtepunten uit de carrière van de reggaeton koning. En ze mixen zijn grootste hits aan elkaar. Dale al Play!
2/6/20211 hour, 5 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

#84 - Latin Mix / Kaplu werkt met Juan Magan, Brray en Piso 21-leden

Q-Bah & Mickster draaien nieuwe muziek van Maluma, Anuel AA & Ozuna en nog veel meer. En de Colombiaanse artiest Kaplu is te gast. Die heeft een nieuwe single Kuiko "Las 12". En hij laat ook vast zijn volgende single horen. Kaplu woont sinds een paar jaar in Coevorden met zijn familie. In zijn geboortestad Baranquilla hoorde hij Ghetto Flow op de radio met de Spaanstalige versie van 18+. Nu hij zelf ook in Nederland woont, werkt hij samen met de groep. En hij schrijft nummers voor grootheden zoals Juan Magan en Brray, samen met producer Ortzy. Escuchalo ahora! De aflevering van volgende week heet: Phonecall with Daddy Yankee.
1/29/20211 hour, 57 seconds
Episode Artwork

#83 - Latin Mix / Domino Saints maken Latin soundtrack Fifa 21

Ze tourden al met J Balvin. Hun nieuwe album Island Kings Deluxe is net uit. En hun single BUYA is uitgekozen als soundtrack voor de game Fifa 21. De Domino Saints uit Miami zijn te gast in de FunX Latin Podcast. Gigi en David zijn een koppel en ze maken al negen jaar muziek samen. In deze aflevering vertellen ze over opgroeien in Puerto Rico, werken met Latin hitproducers en touren door Colombia. Escuchalo ahora!
1/22/202159 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

#82 - Latin Mix / Paul Morris neemt hits op in Miami

De Venezolaanse zanger Paul Morris is de neef van Rolf Sanchez. Hij heeft al sterke singles op zijn naam staan zoals Cuanto Mas en Como Vivo. Hij werd ook finalist in de tv-show DanceSing. En Paul is momenteel in Miami om nieuwe muziek op te nemen. En dat in coronatijd. Je hoort zijn verhaal in deze aflevering van de FunX Latin Podcast. En Q-Bah & Mickster draaien de grootste Latin hits. Subelo!
1/15/202159 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

#81 - Latin Mix / DJ Da Phonk werkt met J Balvin en Mr. Eazi

Hij maakte de officiële remix van Lento van J Balvin en Mr. Eazi. En inmiddels hebben ook de teams van Ozuna en Zion & Lennox hem geappt. Kortom, het gaat goed met dj Da Phonk. Hij vertelt erover in deze show. En Q-Bah & Mickster draaien de nieuwste Latin hits. Escuchalo ahora!
1/8/20211 hour, 59 seconds
Episode Artwork

#80 - Latin Mix / Ozuna, El Alfa, Annita, Natti Natasha, Gente De Zona en Anuel AA naar festival Pal Mundo

Feliz año nuevo! Q-Bah en Mickster draaien de heetste Latin tracks. En festivalorganisator Manuel Acosta vertelt over zijn plannen voor 2021. De man achter festival Pal Mundo heeft goede hoop voor dit jaar. Al alles straks weer kan, dan komen Ozuna, El Alfa, Annita, Natti Natasha, Gente de Zona en waarschijnlijk ook Anuel AA optreden. Manuel vertelt ook over hoe Pal Mundo is ontstaan. En hoe het was om te touren met artiesten als Romeo Santos, Marc Anthony, Daddy Yankee en Wisin y Yandel. Dale al Play!
1/1/202159 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

#79 - FunX Latin Jaarmix 2020 door dj Mickster

In deze aflevering van de FunX Latin podcast met Q-Bah en Mickster, hoor je de beste tracks van 2020. Dj Mickster mixt ze naadloos aan elkaar. En de chicos bedanken je voor je support in het afgelopen jaar. Alvast: Feliz año nuevo!
12/25/202056 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

#78 - Latin Mix / Orbe Yorgenis onderweg naar Cuba

Q-Bah & Mickster draaien de nieuwe Latin tracks van deze week. En de Cubaanse artiest Orbe Yorgenis is te gast. Orbe komt uit de muziekstad Santiago de Cuba en groeide op met de verschillende muziekstijlen Son, Salsa Cubana en Reggaeton. En dat is te horen in zijn muziek. In deze show hoor je Orbes nieuwe singles. En hij vertelt waarom hij afgelopen zaterdag werd aangehouden in Parijs, toen hij op een vliegtuig naar Havana wilde stappen. Escuchalo ahora!
12/18/202059 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

#77 - Latin Mix / Riverali primeurt Acelera / Daddy Yankee en Nicky Jam streamen concerten

Er is nieuws over Daddy Yankee en Nicky Jam. En de Colombiaanse artiest Riverali komt langs om zijn aankomende single Acelera te primeuren. In de bijgaande videoclip scheurt hij in een Panamera door Nederland. En de muzikale carrière van Riverali gaat ook hard. Samen met producer Jahmo dropt hij bijna elke maand een nieuwe single. Verder in deze show: Q-Bah & Mickster bespreken de Jordans van J. Balvin en blikken vooruit op de Latin Jaarmix van 2020. Welke track mag daarin niet ontbreken? Subelo!
12/11/202059 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

#76 - Latin Mix / Cubaanse Alina wil Latin track met Poke

Bad Bunny is de meest gestreamde artiest van het jaar. Dus Q-Bah en Mickster draaien zijn grootste hits. En zangeres Alina is te gast. Die gaat terug naar haar Cubaanse roots want voorlopig brengt ze alleen nog Spaanstalige singles uit. Alina laat vast nieuwe tracks horen met JPB & RGGD en de Vunzige Deuntjes Soundsystem. En ze vertelt over samenwerkingen met Jamaicaan Charly Black en Spanjaard Danny Romero. Haar nieuwe muziek wordt geproduceerd door Tribal Kush, het duo dat laatst ook een track produceerde voor Major Lazer. Met welke Nederlandse ster Alina nog de studio in wil? "Ik wil een Latin track met Poke maken". Sube el volumen!
12/4/20201 hour, 1 minute, 18 seconds
Episode Artwork

#75 - Latin Mix / Los Danys brengen TikTok Video

Q-Bah & Mickster draaien de nieuwe Latin tracks. En Los Danys komen langs met hun singles No Tengas Miedo, Ulala en Tik Tok Video. Dany D en Dany O kennen elkaar al jaren. De een is Dominicaan en is het neefje van merengue-superster Fernando Villalona. De ander woonde jaren in Mexico en groeide op met de muziek van de Mexicaanse bandas. Nu vormen ze samen een Amsterdams reggaeton duo. Sinds 2020 brengen Los Danys elke maand een Spaanstalige single uit. Voor de singles werken ze samen met producers als Stavros Martina, Kevin D en WLKRBEATZ. Ander nieuws: De winnaars van de Latin Grammys zijn bekend. En Bad Bunny heeft een nieuw album: El Ultimo Tour Del Mundo. Je hoort het in de FunX Latin podcast!
11/27/202058 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

#74 - Latin Mix / Nigel Hey en Rauw Alejandro samen naar Miami

Hij werkt dagelijks met superster Rauw Alejandro. En als ze geen muziek maken dan spelen ze FIFA of Modern Warfare. Producer Nigel Hey ontmoette Rauw twee jaar geleden op een Latin schrijfkamp. Sindsdien zijn de twee bevriend en maken ze muziek samen. Nigel Hey is medeproducer van El Efecto van Rauw Alejandro en Chencho Corleone (en de remix). In de deze show laat hij ook nieuwe tracks horen. En Q-Bah & Mickster draaien de grootste Latin hits. Subelo!
11/20/202058 minutes
Episode Artwork

#73 - Latin Mix / Ephrem J zoekt titel voor nieuw album

Hij stond al op #9 en #13 in de Amerikaanse Billboard Top 100. En er komt nog veel meer aan. Bachata-zanger. Ephrem J is te gast in deze aflevering van de FunX Latin podcast. Q-Bah & Mickster laten nieuwe tracks van hem horen. En Ephrem vertelt over zijn aankomende album, dat hij opneemt in een tijd waarin zijn internationale shows werden afgezegd vanwege de coronacrisis. "We zijn veel in de studio", vertelt de zanger vanaf Curaçao. Hij is nog op zoek naar een titel voor het nieuwe project. Heb jij een goede suggestie? Compártelo!
11/13/20201 hour, 47 seconds
Episode Artwork

#72 - Latin Mix / Sech en J Balvin droppen La Luz

Het is de DiXte 1000 week op FunX. Dus Q-Bah en Mickster draaien de DiXte Latin tracks voor je, in deze nieuwe aflevering van de FunX Latin podcast. Een van de opvallende singles van nu is La Luz van Sech en J Balvin. Aanvankelijk zeiden de twee vrienden dat ze alleen op remixes zouden samenwerken. En nu hebben de reggaetoneros toch een track met zijn tweeën gemaakt. La Luz is gelanceerd op Halloween en dat zie je ook terug in de videoclip. Als een soort Ghostbusters gaan Sech en J Balvin de strijd aan met zombies en monsters. De videoclip is geschoten door Colin Tilly, die ook alle clips voor Balvins album Colores heeft gemaakt. Dale al Play!
11/6/202058 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

#71 - Latin Mix / Tribal Kush werkt met Major Lazer

Q-Bah en Mickster draaien de grootste Latin hits. En Tribal Kush is te gast in deze aflevering. Het Arubaans-Groningse producersduo staat op het nieuwe album van Major Lazer met de track Bam Bam, waarop ook French Montana staat. Verder heeft Tribal Kush een nieuwe single - Cuidao - met de Chileense rapper Aire Urbano en de Colombiaan Lion Fiah. En ze hebben een internationale deal gekregen. Hoe dat zit, vertellen de boys je in de FunX Latin podcast.
10/30/20201 hour, 8 seconds
Episode Artwork

#70 - Latin Mix / Kilate Tesla's muziek belandt bij Rihanna

Kilate Tesla is te gast in de nieuwe aflevering van de FunX Latin Podcast. Hij stond al op #1 in de XChart met Mala Fama. Onlangs werd zijn track Palo gebruikt voor Rihanna's fashion show. En Kilate heeft een nieuwe - zelfgeproduceerde - single: Loco Por Ti. In deze show laat hij meer nieuwe muziek horen. Kilate vertelt hoe Palo bij Rihanna is beland. En hij verklapt iets over de aankomende EP Energia en een project met Ir-Sais. Verder draaien Q-Bah en Mickster de laatste singles van Karol G, Maluma, Bad Bunny, Sebastian Yatra, Daddy Yankee, Anuel AA en nog veel meer.
10/23/202059 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

#69 - Latin Mix / Cubaanse Evelyn Dupuy maakt Chocolate

Q-Bah & Mickster draaien de nieuwste Latin hits voor je. En de Cubaanse zangeres Eveyn Dupuy is te gast. Die heeft een nieuwe single: Chocolate. Ze deed eerder mee aan The Voice. En Evelyn zingt ook in Latin Society, de band van Rolf Sanchez. Escuchalo ahora!
10/16/20201 hour, 33 seconds
Episode Artwork

#68 - Latin Mix / Ir Sais remixt Dream Girl met Sean Paul en DaVido

DJ Mickster mixt zijn favoriete Latin tracks aan elkaar. En Q-Bah vertelt over de global remix van Dream Girl, die Ir Sais al vanaf zijn telefoon afspeelde bij de opnames voor de FunX Music Awards. De chicos zijn je dankbaar, want dankzij jou is de FunX Latin podcast deze week weer de populairste FunX podcast. Disfrutalo!
10/9/202059 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

#67 - Latin Mix / Artistic Raw produceert voor Rauw Alejandro

Q-Bah & Mickster draaien de nieuwste Latin hits. En dj/producer Artistic Raw vertelt over samenwerken met Rauw Alejandro. Hij produceerde ondermeer El Efecto voor Rauw en Chencho Corleone. En er komt nog veel meer aan. In deze show hoor je de nog niet uitgebrachte track Dile. Escuchalo ahora!
10/2/202059 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

#66 - Latin Mix / Si Christina en Sarita Lorena droppen 'Eu E Voce'

Q-Bah & Mickster draaien de grootste Latin hits voor je. En Si Christina vertelt over haar nieuwe single met Sarita Lorena. Hij heet 'Eu E Voce' en op de track hoor je Braziliaans Portugees en Kaapverdisch. Chequealo ahora!
9/25/202058 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

#65 - Latin Mix / Afro Bros en Ghetto Flow samen in de studio

De Afro Bros produceerden al hits voor Nicky Jam, J. Balvin, Sebastian Yatra en nog veel meer Latin sterren. En sinds het succes van de Spaanstalige versie van 18+, nemen ze ook veel op met Ghetto Flow. Zo is er nu de single Dame De Eso. En in deze show hoor je meer nieuwe tracks die ze samen hebben gemaakt. Verder draaien Q-Bah en Mickster hits van Maluma, Feid, Anitta, Llane, Myke Towers, Ozuna en nog veel meer. Dale al Play!
9/18/202057 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

#64 - Latin Mix met DJ Mickster en MC Q-Bah

In deze speciale aflevering van de FunX Latin Podcast draait DJ Mickster een uur lang zijn favoriete Latin hits van dit moment. Q-Bah praat de tracks aan elkaar. Sube el volumen!
9/11/202059 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

#63 - Latin Mix / Gianni Rota primeurt NASA

Q-Bah & Mickster draaien tracks van de nieuwe albums van Ozuna, Maluma, De La Ghetto en Jowell & Randy. En de Argentijns-Nederlandse Gianni Rota is te gast. Die heeft binnenkort een writers camp met een hoop Latin artiesten uit Nederland. Zijn tracks Dushi Vai (met Jhorrmountain) en Toxica (met Flori Del Pino) doen het goed. Er komt nieuwe muziek aan met Quique en Nicole Manzo. En Gianni laat de nog niet uitgebrachte single NASA horen, in deze aflevering van de FunX Latin podcast. Dale al Play!
9/1/202059 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

#62 - Latin Mix / Sattivo 9 en zijn muzikale familie

Q-Bah & Mickster draaien de heetste Latin tracks. En Sattivo 9 is te gast. Die doet het goed op TikTok met Dimelo. Hij staat ook op Cuentale met Team Rush Hour. En hij dropt tracks met familieleden zoals zijn neef Kilate Tesla en zijn vader Diarmando. Chequealo ahora!
8/28/20201 hour, 9 seconds
Episode Artwork

#61 - Latin Mix / Arubaanse Nicole Manzo wil Presidente worden

Q-Bah & Mickster draaien de grootste Latin hits voor je. En zangeres Nicole Manzo belt in vanuit Aruba. Ze heeft een nieuwe single die alles te maken heeft met de serie Casa De Papel: Como Tokio. En Nicole is samen met Chris Tamayo en Quique te horen op Presidente. Daarop vertelt ze wat zij zou doen als ze president was (o.a. wiet overal legaliseren). Dale al Play!
8/21/202058 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

#60 - Latin Mix / Dominicaanse Valentina heeft Ganas

Deze week: een Latin Mix en een Dominicaanse gast. Valentina werkt met artiesten uit verschillende Latin landen. Maar het trotst is ze op haar solowerk. Haar nieuwe single Ganas bijvoorbeeld, die ze laat horen. De Dominicaanse zangeres vertelt vanuit haar thuisstad Santo Domingo over hoe ze daar bekend is geworden. Ze praat ook met Q-Bah en Mickster over haar favoriete artiesten zoals Rosalia, Bad Bunny en Ozuna. Valentina's droom: een keer optreden in het grote Madison Square Garden stadion in New York. Escuchalo ahora!
8/14/20201 hour, 1 minute, 14 seconds
Episode Artwork

#59 - Latin Mix / Ataniro komt met Spaanstalig album

De Arubaanse artiest Ataniro scoorde hits op FunX met tracks als Te Paden, Bon Vibe en Nami Loke Bo Tin. Op Aruba werkt hij aan twee grote projecten: een Spaanstalig album en een album met zijn zoon Jahmani. Verder vertelt Ataniro hoe het nu is op het eiland, in deze gekke tijden. En Q-Bah en Mickster draaien nieuwe Latin tracks. Dale al Play!
8/7/202059 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

#58 - Latin Mix / Jahari doet het voor Curaçao

Q-Bah en Mickster draaien de grootste Latin hits. En zanger Jahari te gast. Er is een TikTok-dansje bedacht bij zijn nieuwe single Bati, met Chris Strick. En zijn vorige track Oso Deh deed het ook al goed op FunX. Jahari zingt in Papiamento. In de FunX Latin podcast vertelt hij hoe hij vanuit New York, naar Curaçao en vervolgens naar Nederland verhuisde. En wat voor invloed dat heeft op zijn muziek. Chequealo aqui!
7/31/202059 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

#57 - Latin Mix / Feylus uit de kleren voor clip Quinientas Veces

Q-Bah en Mickster draaien de Latin hits voor je. En Feylus vertelt over zijn nieuwe single Quinientas Veces. Hiervoor nam de Peruaanse zanger een clip op in de Spaanse badplaats Altea.. in zijn boxershort. Porque? Je hoort het in deze aflevering van de FunX Latin podcast.
7/24/202058 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

#56 - Latin Mix / Coño-producer Puri werkt met Mariah en DeLaGhetto

Met Jason Derulo maakte hij een remix van Coño. En nu werkt Puri ook samen met Latin supersterren als DeLaGhetto en Mariah. De producer/dj vertelt over de aankomende muziek. En Q-Bah & Mickster draaien de grootste Latin hits voor je. Dale al Play!
7/17/202058 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

#55 - Latin Mix / Papi Mikey Dinero overleeft bijna fataal ongeluk

Bienvenido! Hij werkt met artiesten als Willie Wartaal, Vjeze Fur, Sevn Alias en Josylvio. Maar het meest indrukwekkend verhaal dat Papi Mikey Dinero vertelt, gaat over een bijna dood ervaring. De Venezolaans-Nederlandse artiest is in de FunX Latin show vanwege zijn nieuwe single Silencio. Tussendoor vertelt hij Q-Bah en Mickster over de gebeurtenis die hem een andere kijk op het leven heeft gegeven. Je hoort ook nieuwe tracks van Maluma, Ozuna, Farruko, Nio Garcia, Dixson Waz en nog veel meer. Ecuchalo ahora!
7/10/202058 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

#54 - Latin Mix / Peso El Connect en JM werken met hitproducer Shafique Roman

Feid, Justin Quiles, J. Balvin, Sech, Maluma en Nicky Jam hebben samen een remix gemaakt voor Porfa. Dus dat is een van de vele Latin hits die Q-Bah & Mickster voor je draaien. Verder zijn Peso El Connect en JM te gast. Die droppen meerdere Spaanstalige singles met Shafique Roman, de producer van hits als Wat Is Je Naam (Yxng Le en Frenna), Coco (Jayh), Hup (Bizzey en SFB) en nog veel meer. In deze show vertellen de boys over de samenwerking. En ze laten ze gloednieuwe muziek horen. Dale al Play!
7/3/20201 hour, 1 minute, 37 seconds
Episode Artwork

#53 - Latin Mix / Ledesma (Uruguay) en Masquraid (NL) maken samen een album

Q-Bah en Mickster draaien nieuwe tracks van Anuel AA, Ozuna, Sebastian Yatra, Manuel Turizo, Beele, Natti Natasha en nog veel meer. Te gast zijn de Nederlandse dj/producer Masquraid en de Uruguyaanse artiest Ledesema. Die dropten deze week de single Mia samen. En ze werken aan een album. Lebesma is in Montevideo en vertelt over het leven daar. Escuchalo ahora!
6/26/20201 hour, 23 seconds
Episode Artwork

#52 - Latin Mix / Zanger Matias was in huis Emilio en Gloria Estefan

Latin zanger Matias vertelt vanuit Colombia over zijn carrière en zijn nieuwe muziek. Naast zijn single No Me Dejes Solo hoor je ook nieuwe tracks van Dalex, Myke Towers, Yandel, NK, Justin Quiles en Daddy Yankee. En Q-Bah & Mickster hebben nieuws over legale Latin parties in Amsterdam, voor dertig man. Dale Play!
6/19/202059 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

#51 - Latin Mix / Nelly Cortez vertelt over Santo Domingo

Q-Bah en Mickster draaien de heetste Latin tracks. En de Dominicaanse artiest Nelly Cortez is te gast. Hij vertelt over zijn nieuwe single Contigo. En de boys hebben het over de betrokkenheid van artiesten als Anuel AA, J Balvin, Zion, Becky G en Justin Quiles bij de Black Lives Matter beweging. Dale, dale, dale Play!
6/12/20201 hour, 1 minute, 11 seconds
Episode Artwork

#50 - Latin Mix / Maurino (Macumba) zingt En Camino

Q-Bah en Mickster draaien de heetste Latin hits. En zanger Maurino vertelt hoe Latinos deze week protesteren tegen racisme en politiegeweld. Hij schreef er een track over: No Puedo Respirar (I Can't Breathe). En zijn gloednieuwe single En Camino past ook bij deze tijd. Verder bespreken de boys de laatste albums van Anuel AA, Bad Bunny, Lunay, Sech en El Alfa. Dale al Play!
6/5/202058 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

#49 - Latin Mix / Sarita Lorena werkt met Famke Louise

Sarita Lorena is te gast. Ze vertelt over een aankomende EP, laat nieuwe muziek horen en verklapt iets over samenwerkingen met Famke Louise en (meer met) producersteam SoulSearchin'. Verder draaien Q-Bah en Mickster nieuwe tracks van o.a. Anuel AA, Rosalia en Sech. Escuchalo!
5/29/20201 hour, 3 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

#48 - Latin Mix / Kilate Tesla primeurt nieuwe muziek

Dj Mickster staat achter de draaitafels. En Kilate Tesla laat nieuwe muziek horen. De zanger is de winnaar van FunX Talent Origins 2020. En met zijn Mala Fama staat hij in de Top 50 in Colombia. Hij werkt aan een nieuw album (of EP) met producer Alex Sargo. En zijn tracks Palo en Magia (met Ir Sais) gaan ook hard. Subelo!
5/22/20201 hour, 1 minute, 41 seconds
Episode Artwork

#47 - Latin Mix / Jeon werkt weer met J Balvin

Calentura! Q-Bah & Mickster draaien de heetste Latin hits. En Jeon vertelt over zijn aankomende album, samenwerken met J Balvin en aankomende tracks samen met Don Omar, Jowell & Randy en Nacho. De Arubaanse zanger zingt ook zijn hit Dushi Bida in deze show. Daarnaast praat Jeon over de huidige situatie op de ABC-eilanden. Chequealo ahora!
5/15/20201 hour, 28 seconds
Episode Artwork

#46 - Latin Mix / El Choco ontdekt in Amsterdamse kapperszaak

Subelo! Q-Bah & Mickster draaien de heetste Latin hits. En de Dominicaanse artiest El Choco is te gast. Die deelde als studio's met artiesten als Jayh en Sarita Lorena. El Choco maakte ook al reclame-tracks voor merken Nike en Armani. En zijn eerste single Te Gusto komt deze maand uit. El Choco: "Ik ben ontdekt in een Amsterdamse kapperszaak, waar ik kapper was". Check de show nu, dale al PLAY!
5/8/20201 hour, 1 minute, 59 seconds
Episode Artwork

#45 - Latin Mix / Rolf Sanchez laat nieuwe muziek horen

Rolf Sanchez is in quarantaine in de studio. Er komen nieuwe tracks aan met Tabitha, Nicky Romero en nog vele anderen. Zijn nieuwe solosingle Como Tu gaat lekker. En Rolf brengt Spaanstalige versies uit van bestaande NL liedjes. In deze show vertelt hij hoe deze coronatijd hem getroffen heeft. En hij zingt een gloednieuw nummer voor je. Verder draaien Q-Bah & Mickster de heetste Latin hits. Escuchalo!
5/1/202059 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

#44 - Latin Mix / Quique zingt Candela ?

Quique is te gast om zijn nieuwe single Candela live te doen. En hij vertelt over een studiosessie met Rauw Alejandro. Q-Bah en Mickster draaien ook nieuwe muziek van Maluma, J Balvin, Camilo, Feid, Justin Quiles, Dalex en nog veel meer. Dale al Play!
4/24/202059 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

#43 - Latin Mix / Yostin Flow lanceert Vida Loca voor iedereen in quarantaine

Q-Bah & Mickster draaien nieuwe Latin tracks voor je. Anuel AA heeft een single met Rvssian en Juice WRLD. Ook Rauw Alejandro dropt nieuwe tracks. Sech heeft een nieuwe EP. En Fuego, Camilo en Miky Woodz hebben allemaal nieuwe albums. Verder is Yostin Flow te gast. Deze Dominicaanse artiest was eerder al FunX' Talent Of The Week. Nu vertelt hij vanuit zijn woonkamer over zijn single Vida Loca. Escuchalo ahora!
4/17/20201 hour, 52 seconds
Episode Artwork

#42 - Latin Mix / Jones Suave: "Album komt eraan"

Q-Bah & Mickster draaien de nieuwste Latin hits voor je. Te gast is Jones Suave. Als MC is hij te vinden op feesten en festivals zoals Calle Ocho, Pal Mundo, Vunzige Deuntjes en Latin Village. En als artiest dropte hij deze maand de nieuwe single Ponte Loca. Jones Suave laat ook vast de volgende single Choque horen met Unik0. Dale al Play!
4/10/20201 hour, 7 seconds
Episode Artwork

#41 - Latin Mix / Ir-Sais: "Dream Girl heeft nu 33 miljoen views"

Ook Ir-Sais blijft thuis om te voorkomen dat meer mensen het coronavirus krijgen. "We moeten zorgen voor onze ouders", vertelt de zanger. Ondertussen heeft zijn grote hit Dream Girl (remix) met Rauw Alejandro 33 miljoen views op Youtube. Er ligt een nooit uitgebrachte versie met Farruko op de plank. En de volgende single is een remix aan van Ir-Sais' Midnight Boom met Chocquitown en Afro B. Hij praat er over met Q-Bah & Mickster in deze aflevering van FunX Latin. Escuchalo ahora!
4/3/202059 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

#40 - Latin Mix / Bad Bunny update / QBah & Mickster over fiestas in 2020

Bad Bunnny ligt te zonnen in zijn tuin. Anuel AA scheldt corona uit vanuit zijn appartement. Ozuna en Daddy Yankee zitten vooral op hun boten. En Maluma maakt vanuit huis TikTok video's. Ook Q-Bah & Mickster werken vanuit huis vanwege de coronacrisis. Want alleen zo beschermen we elkaar tegen de epidemie. In deze aflevering hoor je hun blik op het Latin festivalseizoen. Wat kan er nog wel en wat niet in 2020? En de chicos draaien nieuwe muziek van o.a. J. Balvin, Lunay, Sech, Tainy en Ovy On The Drums. Dale al Play!
3/27/20201 hour, 33 seconds
Episode Artwork

#39 - Latin Mix / J Balvin dropt Colores / Q-Bah & Mickster draaien vanuit huis

Q-Bah en Mickster maken de show vanuit huis, vanwege de coronacrisis. Ook artiesten als Anuel AA, Ozuna, Daddy Yankee en Nicky Jam zitten in quarantaine. J. Balvin dropte zijn album Colores, dus daar hoor je tracks van. En in deze aflevering hoor je extra veel vrolijke tracks, om mee te zingen, om op te dansen of om gewoon van te genieten. Escuchalo ahora!
3/20/202059 minutes
Episode Artwork

#38 - Dj Mickster draait de heetste Latin tracks

DJ Mickster en la casa! Op verzoek van luisteraars van de FunX Latin podcast draait Mick zijn favoriete Latin tracks in deze aflevering. Q-Bah vertelt je welke Latin albums binnenkort verschijnen. Een album waar de boys naar uitkijken is Colores van J. Balvin. Dale Play!
3/13/202057 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

#37 - Latin Mix / Gatto Gabriel ontmoet Marc Anthony

Q-Bah en Mickster draaien de grootste hits van het nieuwe album van Bad Bunny: YHLQMDLG (Yo Hago Lo Que Me Da La Gana). Gatto Gabriel is te gast en vertelt over zijn avontuur met Marc Anthony en Jennifer Lopez. En de boys blikken vast vooruit op Colores van J. Balvin. Escuchalo ahora!
3/6/20201 hour, 5 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

#36 - Latin Mix / Dj Junny, Flori del Pino en Peter vertellen over Exito Records

Wepa! Q-Bah en Mickster draaien nieuwe muziek van Sech, Anuel AA, Shakira, Dimelo Flow, Lunay, Bad Bunny en nog veel meer. Dj Junny en zijn compagnon Peter vertellen over het nieuwe platenlabel Exito Records. En zangeres Flori del Pino is net terug van een writers camp met Latin artiesten. Dat en nog veel meer in de nieuwe FunX Latin Podcast. Dale al Play!
2/28/20201 hour, 14 seconds
Episode Artwork

#35 - Latin Mix / Ritmo Real laat nieuwe muziek met Jeon horen

Q-Bah en Mickster draaien gloednieuwe tracks van Ozuna, Jhay Cortez, Nicky Jam, Wisin & Yandel en J. Balvin. En er is nieuws over Daddy Yankee, want die komt deze zomer. De gast in deze aflevering is Ritmo Real. De Arubaanse artiest heeft behoorlijk wat hits op zijn naam staan, waaronder Desde Cu Ma Bai (1.5 miljoen views). Ritmo Real is een van de beste vrienden van Jeon (Machika, Bon Vibe, Dushi Bida) en hij maakte veel muziek met hem. In deze aflevering van de FunX Latin Podcast laat hij nieuwe tracks horen die nog niet uit zijn. Escuchalo ahora!
2/21/202058 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

#34 - Latin Valentijns Mix met dj Double-R

Hij draait op festival Latin Village en Latin parties als Lovumba, Piña en Salsa Breeze. Dj Double-R is te gast in deze aflevering van de FunX Latin Podcast. De dj is net vader geworden. In deze aflevering vertelt hij hoe hij dat combineert met zijn drukke leven. En Double-R en Q-Bah vertellen over hun Valentijns-plannen. Waar gaan ze naartoe? En met wie? En waar is Mickster deze week? Je hoort het in deze aflevering van FunX Latin. Escuchalo ahora!
2/14/202058 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

#33 - Latin Mix / Da Phonk maakt remixes voor Nicky Jam en J. Balvin

Dj Mickster staat achter de draaitafels. En Dj Da Phonk laat zijn Latin remixes horen. Die worden over de hele wereld gedraaid, ondermeer in de shows van Nicky Jam en J. Balvin. De dj's van deze twee reggaetoneros hebben Da Phonk ook al benadert. Waarom zijn remixes zo goed zijn? En hoe het komt dat hij direct na de lancering van een nieuwe single al een remix heeft gemaakt? Dat hoor je in deze aflevering van de FunX Latin podcast met Q-Bah en Mickster. Escuchalo ahora!
2/7/20201 hour, 4 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

#32 - Latin Mix / La$$a scoort hit met Tainy, Dalex en Alavaro Diaz

DJ Mickster staat achter de draaitafels. Q-Bah heeft de laatste Latin nieuwtjes voor je. En de Amsterdamse producer La$$a vertelt over zijn reis naar Miami. Daar maakte hij de hit Mera met Latin supersterren Tainy, Dalex en Alvaro Diaz. En La$$a komt met meer Spaanstalige tracks. Escuchalo ahora!
1/31/202059 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

#31 - Latin Mix met DJ Mickster en MC Q-Bah

Musica buena! DJ Mickster draait op de Canarische eilanden. Vanaf Tenerife mixt hij de nieuwste Latin tracks naadloos aan elkaar. Q-Bah belt hem om te checken wat hij daar verder doet en wie er nu voor hem invalt op de fiestas. Verder hebben de chicos het over festival Macumba en festival Pal Mundo. Voor de laatste komen Ozuna, Gente de Zona en Natti Natasha naar Nederland. En die acts hebben Q-Bah en Mickster al eens ontmoet. Escuchalo aqui!
1/24/202058 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

#30 - Tribal Kush maakt hits voor Latin supersterren

Q-Bah en Mickster draaien nieuwe muziek van Shakira, Anuel AA, Nicky Jam, Bad Bunny, Tainy, Bizzey, Sky, Sech en nog veel meer. Er wordt gekletst over het aankomende album van J. Balvin. En Tribal Kush is te gast. Dit producersduo werkt samen met artiesten als Dj Blass, Beenie Man, Bad Gyal, Playero, Flori del Pino en Freddy Moreira. In FunX Latin laat Tribal Kush nieuwe tracks horen. En de boys vertellen over een tour door Colombia. Escuchalo ahora!
1/17/202059 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

#29 - Jordy Jota: "Dembow muziek is populairder dan ooit"

Q-Bah en Mickster draaien nieuwe muziek van Nicky Jam, Daddy Yankee, Bad Bunny, Karol G, Rauw Alejandro, Jamsha en nog veel meer. Ozuna en El Alfa komen dit jaar Europa, dus daar wordt over gekletst. En FunX Talent finalist Jordy Jota is te gast om zijn laatste Dembow single Pom Pom te doen. En hij primeurt de volgende: Modo Avion. Dale al Play!
1/10/20201 hour, 3 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

#28 - Latin mix van dj D'Maduro voor FunX Latin

De Arubaanse dj D'Maduro maakt remixes die gedraaid worden in de shows van J. Balvin, Major Lazer, dj Snake en Tropkillaz. Hij is ook resident dj bij Latin parties zoals Lovumba en Copas. In deze aflevering van FunX Latin draait hij zijn beste edits en remixes. En Q-Bah en Mickster wensen je natuurlijk een gelukkig nieuw jaar: Feliz año nuevo!
1/3/20201 hour, 16 seconds
Episode Artwork

#27 - DJ Shann mixt de grootste Latin hits aan elkaar

Ze stond al in het voorprogramma van Daddy Yankee en ze is resident dj bij feesten als Latin District en Baile Baile. Dj Shann is te gast in deze aflevering van FunX Latin. Om het jaar mooi af te sluiten doet ze een speciale Latin party mix. Ook leuk: Q-Bah is terug van vakantie. Sube el volumen!
12/27/20191 hour, 4 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

#26 - Extra lange Latin Mix van DJ Mickster

Voor deze editie van de FunX Latin Podcast heeft Mickster weer een heerlijke mix gemaakt, met de nieuwste bangers en een paar klassiekers. A rumbiar!!
12/20/201958 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

#25 - De favoriete Latin tracks van Patricia & DJ Mickster's Latin Mix

Mickster en Patricia doen voor de laatste keer de Funx Latin podcast samen. Tijdens deze aflevering bespreken zij een paar van hun favoriete latin liedjes en artiesten en waarom het zo veel voor hun betekent. Natuurlijk weer een heerlijke mix van onze eigen Mickster!
12/13/20191 hour, 39 seconds
Episode Artwork

#24 - Latin Mix / Rishi Romero: "Ik organiseerde de eerste grote Latin House feesten in Nederland"

Dj Mickster staat achter de draaitafels. En Rishi Romero - een van de pioniers van de Latin House movement in Nederland - is te gast. Hij vertelt over de grote feesten waar hij mede verantwoordelijk voor was, en waar wereldberoemde dj's zoals Afrojack en Hardwell hun eerste sets deden. Rishi Romero ziet dat zijn Zsa Zsa Su mixtapes bij elkaar 10 miljoen keer zijn gestreamd. En hij laat horen van welke Latin ritmes hij houdt. Check it out!
12/6/201958 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

#23 - Hoogtepunten van het jaar en Ozuna mix

Patricia en Mickster blikken terug op hoogtepunten uit eerdere shows, zoals gesprekken met Bizzey, Ir-Sais, Sarita Lorena en Rolf Sanchez. Ook heeft Mickster een speciale mix van dé release van het moment: Nibiru van Ozuna!
11/29/20191 hour, 7 seconds
Episode Artwork

#22 - Patricia en Mickster doen het samen / Best of 2019 Mix

Onze Q-Bah neemt even een welverdiende vakantie, maar gelukkig neemt onze Patricia het een maandje van hem over. Samen met Mickster hebben ze het over de impact van de Latin scene wereldwijd en wat voor invloed het heeft op Nederland. Speciaal voor deze aflevering draait Mickster zijn favoriete Latin tracks van 2019!
11/22/20191 hour, 5 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

#21 - Munchi: "Ik heb nee gezegd tegen Beyonce" / Latin Mix

DJ en producer Munchi werkte veel met Diplo en diens groep Major Lazer. Hij was te gast bij Pharrell. Hij werd gevraagd voor een sessie met Beyonce. En hij werkte met Latin sterren zoals Voltio en Don Chezina. Als DJ draaide hij ook nog eens op de grootste festivals ter wereld. Maar Munchi wilde wat anders. Wat dat is, hoor je in deze aflevering van FunX Latin. En Q-Bah en Mickster draaien de grootste Latin hits van nu.
11/15/201958 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

#20 - Jorda dropt zonnige videoclips / Latin Mix

Hij is dj, producer en videoclipmaker. Zijn single Anitta met Quique en Jay Fonseca is net uit. En hij heeft al hits op zijn naam staan met De Fellas, JPB, Lina Ice en Peso El Connect. In deze aflevering van FunX Latin laat Jorda gloednieuwe Spaanstalige en Portugese tracks horen. En Q-Bah en Mickster draaien de laatste singles van o.a. Nicky Jam, Ozuna, Shakira, Rauw Alejandro en Farruko voor je. En er is nieuws over Ir-Sais en Gente De Zona.
11/8/201959 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

#19 - The Flexican: "Volgend jaar woon ik in Colombia" / Latin Mix

The Flexican produceerde de hit Watch Out For This (Bumaye) met Major Lazer en FS Green. O.a. Daddy Yankee maakte een remix die de hele wereld overging. Nu vertrekt hij voor een aantal maanden naar Colombia. Om te werken aan nieuwe muziek en om te kijken of hij, zijn vriendin en hun kleine dochter er langer willen wonen. Want The Flexican is verliefd geworden op het land. Omdat hij half Mexicaans is en omdat hij als kind in Mexico woonde, is zijn Spaans goed. En dat komt van pas. Want hij wil in Colombia artiesten benaderen voor samenwerkingen. In deze show hoor je zijn nieuwste tracks en het verhaal van The Flexican. Verder draaien Q-Bah en Mickster de grootste Latin hits van nu.
11/1/201959 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

#18 - DJ Matias: "Gente De Zona komt bij mij feesten" / Latin Mix

Voorprogramma's voor Daddy Yankee, Bad Bunny en Ozuna. Feesten met Gente de Zona. En optredens bij de grootste Latin feesten en festivals. Dj Matias is dankbaar voor alle mijlpalen in zijn carrière. Onlangs draaide hij in Engeland en in Bulgarije. En dat smaakt naar meer. Matias: "Mijn toekomst? Er komt een groot project aan. En ik wil nog vaker draaien in het buitenland". De DJ die vooral bekend staat om zijn reggaeton- en bachata-sets vertelt er over in deze aflevering van FunX Latin. Verder draaien Q-Bah en Mickster de grootste en de nieuwste Latin hits voor je. Escuchalo!
10/25/201959 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

#17 - Kilate Tesla: "We treden op in India met Akon" / Latin Mix

Met tracks als Palo en Bala haalde Kilate Tesla al miljoenen streams. Hij treedt ook regelmatig op in het buitenland. Toch is Kilate nog geen household name in de internationale Latin scene. En daar wil hij verandering in brengen. "Binnenkort verschijnt de EP Multi Language van Puri en mij. Daarmee zetten brengen we een nieuwe sound." In deze aflevering van FunX Latin laat Kilate vast wat tracks horen. En hij vertelt over een optreden met Akon in India. Q-Bah & Mickster draaien ook nieuwe muziek van o.a. Daddy Yankee, Anuel AA, Sech, Dalex, Justin Quiles en Lenny Tavarez.
10/18/201958 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

#16 - Flori del Pino: Afro Bros en miljonair Gianluca Vacchi haalden me 's nachts naar de studio / Latin Mix

Het was vrijdagnacht. Zangeres Flori del Pino was net gaan slapen toen de telefoon ging. Dano van Afro Bros wilde weten of ze naar de studio kon komen. De Italiaanse miljonair en dj Gianluca Vacchi wilde daar een nieuwe Spaanstalige track maken. En daar kon Flori bij helpen. Ze had immers al hits op haar naam staan met F1rstman, Kempi en Xerxes waarop ze ook in het Spaans zingt. De zangeres stemde in en er werd een vooraf betaalde taxi gestuurd. Binnen een mum van tijd stond Flori del Pino zanglijnen in te zingen voor Gianluca Vacchi, die eerder al de hit Mueve maakte met Nacho en Becky G. In deze aflevering van FunX Latin vertelt ze hier over en laat ze haar nieuwe muziek horen. Verder draaien Q-Bah en DJ Mickster de heetste Latin tracks voor je. Escuchalo!
10/11/201958 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

#15 - Chris Strick: "Ik ben met Sech, Lunay en Alex Sensation op Aruba" / Latin Mix

Op Curaçao staat Chris Strick bekend als een radio-dj die geen blad voor de mond neemt. Als artiest maakte hij hits met de Afro Bros, Freddy Moreira en Ataniro. En hij staat binnenkort op het podium met Sech, Lunay en Alex Sensation tijdens Festival Aruba Island Takeover. In deze show hoor je waarom Chris voorgoed (terug) vertrokken is naar Curaçao. En welke tracks hij op dit moment grijs draait op de radio daar. Verder draaien Q-Bah & Mickster de grootste Latin hits voor je. Escuchalo!
10/4/201958 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

#14 - Q Bah is jarig / Latin Mix / JPB: "Op Curaçao optreden is het mooiste wat er is"

De grootste hit van JPB is Bo Ke Chill. Maar de zanger heeft er nog veel meer op zijn naam staan. Dit jaar verschijnt zijn nieuwe EP. Flori Del Pino doet hierop een gastbijdrage. En dj-team RUGGED (dat eerder de FunX DJ Battle wonnen) werken veel met hem samen. Hij was ook in de studio met de Jaimaicaanse zanger Gyptian (Hold You). JPB doet wekelijks meerdere shows. De leukste optredens? "Op Curaçao en op trouwerijen". Verder in deze aflevering: Q-Bah en Mickster draaien nieuwe singles van Maluma en J. Balvin samen, Paolo Londra met A Boogie WIt da Hoodie, en een remix Daddy Yankee met Becky G en Bad Bunny.
9/27/20191 hour, 3 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

#13 - Unik0: "Ze wilden een album met Ir-Sais" / Latin Mix

Hij stond bovenaan in de XChart met The Love Song. De track met Ir-Sais zorgde destijds voor veel aandacht voor Unik0. Vervolgens verscheen nog The Love Song Part 2. Maar daarna werd het even stil rondom de drietalige rapper. Que pasó? In deze show laat Unik0 zijn nieuwe Spaanstalige tracks (met o.a. dj Moortje) horen. En hij doet zijn verhaal. Verder draaien Q-Bah en Mickster hits van o.a. Rosalia, Ozuna, Piso 21, Nicky Jam en Manuel Turizo.
9/20/20191 hour, 30 seconds
Episode Artwork

#12 - DJ Mickster wordt vader tijdens Lowlands / Fiesta Macumba Soundsystem

Terwijl hij staat te draaien op een van de grootste festivals van Nederland, krijgt dj Mickster een appje: "Je wordt nu vader". Hoe dat ging vertelt Mickster in deze show. Verder doet de Fiesta Macumba Soundsystem een dj-set. De boys vertellen hoe ze van één naar vijftig optredens per jaar gingen. De volgende stap? "Coachella in Amerika". En Q-Bah draait de grootste Latin hits van o.a. Farruko, Anuel AA, Bad Bunny en Ozuna voor je. Escuchalo!
9/13/201959 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

#11 - Sarita Lorena komt met Latin project / Latin Mix

Q-Bah & Mickster draaien de grootste Latin hits voor je. En Sarita Lorena vertelt over haar aankomende Latin project. Ze maakte al bachata met Ronnie Flex, dembow met SXTEEN en Latin trap met Sigourney K en Jayh. En ook op haar solo hits zoals On Top en Denk Maar Niet is te horen dat Sarita Zuid-Amerikaanse roots heeft. De zangeres: "Ik was negen toen ik mijn geboortestad Fortaleza (Brazilië) verliet. In Nederland wonen was wel even wennen." Nu heeft ze profijt van haar roots. "Ronnie Flex had een Latin iemand nodig en kwam via via bij mij", vertelt Sarita over de grootste hit Haal Me Naar Boven. "Nu werk ik aan mijn Latin project. Daarop ben ik in het Portugees en Spaans te horen". Of het een album wordt of iets anders weet Sarita Lorena nog niet: "Ik noem het een creatief project." Escuchalo aqui!
9/6/201958 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

#10 - Mula B ontmoet rechterhand Pablo Escobar / Latin Mix

Mula B brengt veel tracks uit met Spaanse titels: Bandolero, Papito en Amigo bijvoorbeeld. Voor de videoclip van Bandolero reisde hij ook door Colombia, van grote stad Medellin naar de kustplaats Cartagena. Hij ontmoette daar de rechterhand van Escobar: Popeye. In FunX Latin vertelt Mula ook dat hij naar de Dominicaanse Republiek gaat voor een nieuw project. Maar hoe veel weet hij eigenlijk van de Latin scene? De rapper: "Ik vind Anuel AA heel hard". Verder in deze aflevering: QBah & Mickster draaien nieuwe muziek van Nicky Jam, Sech, Ozuna, J. Balvin, Camilo, Pedro Capo en nog veel meer. Escuchalo!
8/30/201959 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

#9 - Ghetto Flow: "Don Omar vroeg ons voor zijn album"

Het gaat super met Ghetto Flow. De reggaeton groep komt op een nieuwe single van de Franse superster Willy William (o.a. bekend van Mi Gente met J. Balvin). Ze scoorden al hits met de Afro Bros (18+), Jose De Las Heras (Culo) en dj Irwan (Wip Wap). En er is nieuwe muziek met GlowInTheDark en Johnny 500. Ook de boekingen stromen binnen. Onlangs gaven ze een show van maar liefst een uur op festival Latin Village. Maar Ghetto Flow wil meer: "Don Omar vroeg ons voor zijn album". In deze aflevering van FunX Latin vertellen de leden waarom ze bijna elke week een single willen uitbrengen. Verder draaien Q-Bah en Mickster nieuwe muziek van o.a. Anuel AA, Ozuna en Marko Silva voor je.
8/23/201959 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

#8 - FunX Talent Winnaar Quique: “Ik zit mijn eigen succes soms in de weg”

Quique is de winnaar van FunX Talent Fuego. Hij treedt op op Lowlands en Festival Macumba. Binnenkort verschijnt zijn nieuwe EP. En meerdere platenlabels bieden hem een deal aan. Toch gaat het bij Quique niet zo snel als je zou verwachten. De single Bici kwam pas uit toen de live versie al een miljoen views had op Youtube. En besproken samenwerkingen blijven uit. Que pasa? In FunX Latin met Q-Bah & Mickster doet Quique zijn bijzondere verhaal. Verder hoor je nieuwe tracks van Rosalia, Bad Bunny en Joel y Randy.
8/16/20191 hour, 10 seconds
Episode Artwork

#7 - Organisator Pal Mundo: "Daddy Yankee appt me vaak"

Manuel Acosta is de organisator van concerten van Latin supersterren zoals Daddy Yankee, Ozuna en Anuel AA. En hij is de bedenker en CEO van Pal Mundo. Deze zomer schitterden Bad Bunny, Karol G, Becky G en Victor Manuelle op dat festival. Acosta is ook bevriend met veel Latin artiesten en hun managers. Acosta: “Daddy Yankee is bijvoorbeeld echt een maatje geworden. We doen dit echt met ons hart. Als een artiest niet naar Nederland wil komen doe ik mijn best om ze persoonlijk te overtuigen.” Hoe hij dat doet hoor je in deze aflevering van FunX Latin met Q-Bah & Mickster. Dj Mickster draait ook nieuwe tracks van Nicky Jam, CNCO, J. Balvin en Bad Bunny voor je.
8/9/201957 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

#6 - Ir-Sais: "Er komt muziek aan met Rauw Alejandro, Farruko en Natti Natasha" / Latin Mix

Het gaat goed met Ir-Sais. Hij werkt aan nieuwe muziek met Natti Natasha, Rauw Alejandro en Farruko. En zijn volgende album Deeper 3.0 is af. In FunX Latin met Q-Bah & Mickster vertelt de zanger over zijn toekomstplannen. In oktober reist hij af naar Curaçao voor zijn eerste show in vier jaar daar. En hij vliegt naar Miami om artiesten waaronder Anuel AA te onmoeten in de studio. In FunX Latin primeurt Ir-Sais ook zijn volgende single Claramente. En dj Mickster doet een Latin mix. Escuchalo!
8/2/201958 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

#5 - Rolf Sanchez wil winnen: “In de Beste Zangers zing ik bijna alles in het Spaans”

Rolf Sanchez is misschien wel de beste Latin zanger van Nederland. Zelf wil hij de beste van de wereld worden. En dat kan. Want Sanchez stond al bovenaan in de Billboard Latin chart. Hij werkte samen met Farruko en een van de producers van de wereldhit Despacito. In deze show vertelt hij over een aankomende hit met iemand uit het kamp van Karol G. En over hoe het allemaal is begonnen. Verder draaien Q-Bah en Mickster de nieuwste Latin hits voor je.
7/26/201959 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

#4 - D-Rashid: "Latin Village is mijn baby"

D-Rashid is al jaren actief in de Latin scene. Als dj, producer en mede-oprichter van Latin Village en Salsa Lounge reist hij heen en weer naar Zuid-Amerika om het beste van daar hier naartoe te halen. Zijn singles en Lucha Libre mixtapes hebben vaak een Latin sausje. In deze aflevering primeurt D-Rashid nieuwe muziek. En hij vertelt over een docu over Latin Village. Verder draaien Q-Bah en Mickster nieuwe tracks van o.a. Bad Bunny, Fuego, Becky G en Paulo Londra.
7/19/20191 hour, 31 seconds
Episode Artwork

#3 - Afro Bros: “We zijn in de studio met J Balvin, Piso 21 en Sebastian Yatra”

De Afro Bros schreven al veel hits voor Latin supersterren. Bijvoorbeeld ‘X’ voor Nicky Jam en J. Balvin met Jeon. En de single ‘Instagram’ van Daddy Yankee en Natty Natasha met Dimitri Vegas & Like Mike en David Guetta. Onlangs waren de Afro Bros in Colombia voor een paar optredens. Dano: “Daar kwamen we in contact met popgroep Piso 21. Met hen maakten we twee tracks. We zijn ook bezig met een nieuwe productie voor J. Balvin voor zijn album. En er verschijnt deze zomer een nieuwe single met Dimitri Vegas & Like Mike en Sebastian Yatra: BOOMSHAKALAKA.” Dit en meer in de FunX LATIN mixhow met Q-Bah & Mickster.
7/12/201959 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

#2 - DJ Steve Andreas scoort opeens een wereldhit: "Pa' Lante van Alex Sensation, Anitta, Luis Fonsi schreven we in een dag"

Steve Andreas scoort met Pa' Lante. De clip heeft al 23 miljoen views. Steve vertelt over de hit die hij produceerde voor Alex Sensation, Anitta en Luis Fonsi. Hij deed dat met Jeon (Machika, Bon Vibe, Dushi Bida). En er komt nog veel meer aan, vertelt hij in FunX Latin. Verder in de mixshow met Q-Bah & Mickster: Nieuwe tracks van Daddy Yankee, Piso 21 en Sech.
7/5/201959 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

#1 - Bizzey: "DJ Snake wil me op een track met J. Balvin" (en QBah & Mickster draaien nieuwe muziek van o.a. Nicky Jam, Sech, Ozuna, Bad Bunny, Daddy Yankee en Maluma)

Bizzey vertelt over zijn liefde voor Reggaeton. Hij is gevraagd voor een track met DJ Snake en J. Balvin. Verder hoor je in deze show meer van het nieuwe album van Bad Bunny en J. Balvin: Oasis. Er is nieuws over festival Pal Mundo. En Q-Bah en Mickster hebben een primeurtje voor je.
6/28/201956 minutes, 19 seconds