Winamp Logo
FunX Bingewatch Cover
FunX Bingewatch Profile

FunX Bingewatch

Dutch, TV & Video, 1 season, 194 episodes, 1 day, 4 hours, 39 minutes
About
FunX Bingewatch helpt je door de jungle van series heen met binge-tips en updates, zodat je helemaal up-to-date bent. Ben je door jouw favoriete series heen of kan je wel wat kijkadvies gebruiken? Dan is Binge Watch dé plek waar FunX je tipt over de spannendste, engste en vooral leukste series die je kan checken.
Episode Artwork

#194 - 12 lekkere series om het zwarte gat mee te vullen.

Welk zwarte gat? Nou, het gat dat FunX Bingewatch achter gaat laten. Ja, je leest het goed, dit is de aller-, aller-, allerlaatste aflevering. Het is misschien wat rauw op je dak, maar de pijn is altijd het minst als je de pleister er in één snelle ruk vanaf trekt. Maar Niels en Jochgem laten je niet met lege handen achter. Luister de laatste aflevering om te horen met welke twaalf series jij de komende maanden nog vooruit kan. We're out! Peace!
9/23/20221 hour, 18 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

#193 - Apple TV+ komt met rampenfilm-achtige serie over orkaan Katrina.

Elisabeth Moss - die van The Handmaid's Tale - gaat in een nieuwe serie spelen van de maker van Peaky Blinders. Game Of Thrones geeft jou de mogelijkheid om je eigen draak op te voeden. Jochgem keek alvast naar de nieuwe Apple TV-serie Five Days At Memorial. Dat - en nog veel meer - hoor je in een nieuwe editie van FunX Bingewatch.
8/5/20221 hour, 2 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

#192 - Samuel L. Jackson, Kate Winslet, bloedzuigers en de Godfather.

Kate Winslet werk samen met HBO niet aan één, maar aan twee nieuwe series. Samuel L. Jackson belooft ons de beste Marvel-serie tot nu toe. Het vampierenseizoen is blijkbaar geopend en Jochgem keek een serie die eigenlijk voor Niels bedoeld is. Dit, en meer, in een nieuwe aflevering van FunX Bingewatch.
7/29/20221 hour, 18 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

#191 - The Boys 2.0, Euphoria 2.0 en Ted Lasso 2.0

De spin-off van The Boys heeft eindelij een naam
. Ted Lasso krijgt serieuze concurrentie
. De makers van Euphoria proberen zichzelf te overtreffen
. We zien oud bende-leden muffins verkopen. Dat en meer in een nieuwe editie van FunX Bingewatch.
7/22/20221 hour, 10 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

#190 - Wie gaat er dit jaar aan de haal met de Emmy's?

Het is weer zover: de nominaties zijn bekendgemaakt! Welke streamingdiensten komen er het beste uit de bus en welke series maken de meeste kans op het begeerde beeldje? Daarnaast geeft Jochgem zijn mening over de eerste afleveringen van The Terminal List en heeft HBO Max een oude cultserie aangekocht.
7/15/202259 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

#189 - Successerie van HBO en Kate Winslet krijgt (g)een vervolg.

Nieuwe series voor Kate Winslet en Hugh Grant, een nieuwe komedie die misschien Insecure kan doen vergeten en Jochgem keek alvast naar de nieuwe Apple TV+ serie Black Bird.
7/8/20221 hour, 17 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

#188 - The Last Dance: de L.A Lakers editie

De Lakers zijn hot! Na Winning Time en de Magic Johnson documentaire van Apple TV, komt er nu een hele docureeks over het succesvolle basketbalteam uit L.A. Jochgem zag deze week een serie die in zijn top 5 van het jaar gaat eindigen en goed nieuws over True Detective en Game Of Thrones.
7/1/20221 hour, 8 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

#187 - Fan favorite krijgt eigen Game Of Thrones spin-off.

Een nieuwe spin-off van Game Of Thrones
, een docureeks over een beruchte drugsbende uit het New York van de jaren ’80
 en de maffiaserie met Sylvester Stallone in de hoofdrol is bijna daar! Dat - en meer - in een verse editie van FunX Bingewatch!
6/24/20221 hour, 5 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

#186 - Squid Game geeft jou de kans multimiljonair te worden!

Je kon er op wachten: Squid Game wordt werkelijkheid. Netflix geeft jou de kans om multimiljonair te worden in de grootste, meest krankzinnige spelshow ooit. We hebben nieuwe series van Mike Tyson, Kid Cudi en Issa Rae. En Jochgem moest bij de herstart van zijn lievelingsserie meerdere keren naar adem happen.
6/17/20221 hour, 16 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

#185 - De meest krankzinnige week met trailers ooit?!

Zelden kwamen er in één week zoveel (vette) trailers uit en Niels en Jochgem bespreken ze allemaal. Ook het serieoverzicht barst compleet uit zijn voegen. Alleen mensen die de komende week een volledig lege agenda hebben, kunnen al deze nieuwe titels wegwerken. Als ze ook midden in de nacht doorkijken, tenminste.
6/10/20221 hour, 24 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

#184 - Hoofdrolspeler van Narcos:Mexico in nieuwe Star Wars trailer.

De Star Wars franchise blijft maar met nieuwe serie komen. Bingewatchers die na de laatste aflevering van Shameless in een zwart gat vielen, kunnen opgelucht ademhalen: Lip is terug! En Jochgem is bang dat Disney+ gaat lopen kloten met de mooiste herinneringen uit zijn jeugd.
6/3/20221 hour, 13 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

#183 - Stranger Things en The Boys are back in town!

We hebben er even op moeten wachten, maar twee knallers van series droppen deze week een nieuw seizoen. CBS komt met een remake van een Schwarzenegger film en Jochgem is een beetje teleurgesteld in een serie die in eerste instantie leek uit te groeien tot een klassieker...
5/27/202255 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

#182 - Worden we blij van Resident Evil en She-Hulk?

Het was deze week bijltjesdag bij de grote zenders. ABC, NBC, CBS en Fox draaide een heleboel series de nek om. Misschien ook wel één van jouw favorieten? Het was ook de week waarin de trailers van Resident Evil en She-Hulk dropten, maar of we daar nou echt heel blij van worden?!
5/20/20221 hour, 6 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

#181 - De docureeks over Tupac - en zijn moeder - is bijna daar!

Deze week dropte de eerste teaser van Dear Mama, een aangrijpende docureeks over Tupac en zijn moeder. Netflix speelt met vuur, de nieuwe Dr Who is bekend en Jochgem keek alvast naar de nieuwe HBO-serie The Time Traveler's Wife.
5/13/20221 hour, 14 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

#180 - Michael Jackson indirect verantwoordelijk voor vreemde nieuwe serie.

Na weken van chaos lijkt de rust in serieland (voor even) teruggekeerd. Natuurlijk is er weer nieuws rondom televisiemaker David E. Kelley, is Michael Jackson indirect verantwoordelijk voor een nieuwe serie en wordt Jochgem net iets te enthousiast vanwege de doorstart van zijn favoriete show, maar dan heb je het ook wel zo'n beetje.
5/6/202254 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

#179 - Carrie uit Homeland is terug!

Homeland is klaar, maar dat weerhoudt actrice Claire Danes niet van acteren. Zij is binnenkort te zien in een nieuwe spannende serie. J.J. Abrams - de man achter Lost, Westworld en Lovecraft Country - heeft grootse plannen. En Jochgem keek naar de nieuwe Hulu-serie The Dropout en vertelt je of die de moeite waard is.
4/29/20221 hour, 12 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

#178 - Misschien wel de beste serieweek ooit?

Netflix in zwaar weer? George RR Martin komt binnenkort met een serie die voor de verandering niks met Game Of Thrones te maken heeft. Goed nieuws voor fans van Orphan Black en we maken ons op voor een krankzinnige serieweek.
4/22/20221 hour, 14 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

#177 - Is We Own This City een goede opvolger van The Wire?

Deze week kregen we antwoord op de grootste vraag die we sinds de eerste aflevering van Better Call Saul hadden. De maker van Knives Out en The Last Jedi komt met een eigen serie. En Jochgem keek alvast naar de officieuze The Wire 'spin-off' We Own This City en vertelt je wat hij ervan vond.
4/15/20221 hour, 19 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

#176 - Jason Momoa, Ted Lasso, Benito Mussolini en de nieuwe Peaky Blinders.

De zender achter Gomorra en Zerozerozero komt met een indringende serie over de fascistische Italiaanse leider Mussolini. Jason Momoa gaat weer met zijn spierballen rollen voor Apple TV+ en de man achter Peaky Blinders dropte deze week de trailer van zijn nieuwste serie over de Britse commando's. Genoeg lekkers om over te praten in een nieuwe editie van FunX Bingewatch.
4/8/202259 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

#175 - Marvel's Moon Knight: top of flop?

Één van de meest bekende horrorfilms wordt omgebouwd tot serie. Issa Rae - die van Insecure - zit in een hele bizarre nieuwe serie van Apple TV+. En is dat Marvel's Moon Knight een beetje de moeite van het kijken waard? Dat - en meer - in de 175ste editie van FunX Bingewatch.
4/1/20221 hour, 10 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

#174 - De officieuze spin-off van The Wire is eindelijk daar!

Velen noemen het de beste serie ooit gemaakt en nu is er een officieuze spin-off van The Wire. Er is goed nieuws rondom de donkere misdaadserie True Detective en Jochgem keek alvast naar de nieuwe Apple TV+ serie Shining Girls.
3/25/20221 hour, 15 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

#173 - Amazon verrast met een frikandel speciaal verkleed als serie.

De man achter Austin Powers komt met een nieuwe serie. Toby hoeft na This Is Us niet in een zwart gat te vallen. HBO dropt weer een paar lekkere trailers en Jochgem keek naar een frikandel speciaal verkleed als serie.
3/18/20221 hour, 23 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

#172 - Is de basketbalserie Winning Time de nieuwe The Last Dance?

Disney+ werkt aan haar eerste Nederlandse Original, The Walking Dead komt wéér met een spin-off, HBO Max dropt trailers en Niels en Jochgem bespreken de nieuwe series Winning Time en The Last Days Of Ptolemy Grey.
3/11/20221 hour, 15 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

#171 - 10 must see series op HBO Max.

Eindelijk is het dan zover: HBO Max gaat live in Nederland. Vanaf dinsdag heb je alles van HBO Max, HBO, DC, Warner en Cartoon Network binnen handbereik. Niels en Jochgem tippen wat series die je absoluut MOET kijken. Verder nieuws over Quentin Tarantino en de maker van Mr. Robot én FX komt met een True Detective-achtige misdaadserie.
3/4/20221 hour, 20 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

#170 - 1883, True Blood, Stranger Things, Atlanta en drie first ladies.

Na The Wire komt HBO opnieuw met een podcast over één van hun klassiekers: ditmaal True Blood. We hebben slecht nieuws voor de fans van Atlanta en Showtime dropte deze week de eerste trailer van een nieuwe politieke serie met niemand minder dan Michelle Pfeiffer, Viola Davis en Gillian Anderson.
2/25/202258 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

#169 - De eerste trailer van Lord Of The Rings: yea or nay?

De eerste teaser van Lord Of The Rings: The Rings Of Power is daar en is het alles waar we op gehoopt hadden? We hebben eerste indrukken van Bel-Air en Inventing Anna en dit is de week van een shitload aan nieuwe premieredata en verlengingen. Genoeg te beluisteren dus!
2/18/20221 hour, 11 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

#168 - Nicole Kidman, Samuel L Jackson, Anne Frank en Elisabeth 'Handmaid' Moss.

2022 blijft ons maar rond de oren slaan met trailers van nieuwe series, waaronder veelbelovende titels van Samuel L. Jackson en Elisabeth Moss. Er is goed nieuws over Lord Of The Rings en Better Call Saul én Jochgem heeft een nieuwe favoriete antiheld.
2/11/20221 hour, 28 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

#167 - Hoe goed is de sekstapeserie Pam & Tommy?

Eindelijk. Eindelijk. Eindelijk. HBO Max komt naar Nederland en daar moeten we het natuurlijk even over hebben. Er is een trailer voor de serie over The Godfather, we bespreken Niels zijn toekomstige favoriete politieke drama én we vertellen je of Pam & Tommy een beetje de moeite waard is.
2/4/20221 hour, 14 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

#166 - Opnieuw een waslijst nieuwe series voor 2022.

Jochgem en Niels waren even afwezig voor een welverdiende vakantie, maar ze zijn terug... En hoe?! Ze knallen uit de startblokken met een waslijst aan nieuwe, veelbelovende series die in de komende maand(en) te zien gaan zijn. Houd je telefoon dus maar binnen handbereik, want deze aflevering van Bingewatch schreeuwt om het maken van aantekeningen!
1/27/20221 hour, 18 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

#165 - Dit zijn 15 nieuwe series die je in 2022 niet mag missen.

Nieuw jaar, nieuwe series. De meeste streamingdiensten komen dit jaar met hele grote nieuwe titels en de meest aansprekende hebben we even voor je op een rijtje gezet. Overzichtelijk op een rijtje zetten zou het mooiste zijn, maar met Jochgem en Niels weet je op voorhand nooit hoe chaotisch het wordt.
1/7/202257 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

#164 - Wat zijn de beste series van 2021?

Daar istie weer, de meest arbitraire opsomming van het jaar: de lijst met de beste nieuwe series van 2021. Zoals altijd, verre van compleet en natuurlijk zo subjectief als het maar zijn kan. Over de volgorde kunnen we het oneens zijn, maar niet over het feit dat er weer een heleboel lekkers tussen staat.
12/24/20211 hour, 43 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

#163 - Wie gaat er met de Golden Globes vandoor?

De Golden Globes worden geteisterd door beschuldigingen van seksisme, racsime en corruptie, maar dat weerhield ze er niet van om afgelopen week hun nominaties bekend te maken. Snoop en 50 Cent gaan een serie maken over het verhaal achter Murder Is The Case en Michael Jordan's serie The Last Dance krijgt hevige concurrentie.
12/17/20211 hour, 15 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

#162 - Maker van Boardwalk Empire doopt Sylvester Stallone om tot maffiabaas.

Sylvester Stallone staat op het punt om voor de eerste keer de hoofdrol te gaan spelen in een nieuwe serie van de maker van Board Walk Empire. Marvel heeft goed nieuws voor twee van zijn superhelden. Amazon probeert Tom Cruise te overklassen en de ellende die Tiger King heet, weet maar van geen ophouden...
12/10/20211 hour, 10 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

#161 - De maker van Sons Of Anarchy komt met een maffiawestern.

De tweede spin-off van Game Of Thrones is officieel in gang gezet, de maker van Sons Of Anarchy duikt in de ontstaansgeschiedenis van de Italiaanse maffia en we kijken naar de nominaties voor beste nieuwe serie van 2021. Dat, en meer, in een nieuwe editie van FunX Bingewatch.
12/3/20211 hour, 9 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

#160 - Bosch, Ray Donovan, Billy The Kid, Pamela Anderson, The Fresh Prince en de kerstman.

Je zou kunnen denken dat het bovenstaande het begin van een hele slechte mop is, maar niks is minder waar. Bosch, Billy The Kid, Pamela Anderson, The Fresh Prince en de kerstman schitteren allemaal in een nieuwe editie van Bingewatch! Én je hoort of Hellbound - de opvolger van Squid Game - een beetje de moeite waard is!
11/26/20211 hour, 9 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

#159 - Is The Wheel Of Time de moeite waard?

Moet jij dit weekend je agenda leegvegen voor de nieuwe fantasyserie The Wheel Of Time? Is de hitserie You van Netflix verantwoordelijk voor misschien wel het meest bizarre tv-moment van 2021? Was dit niet de week dat we naar een nieuwe serie van Kevin Hart en Wesley Snipes konden kijken? Luister naar een nieuwe aflevering van Bingewatch en je komt erachter.
11/19/20211 hour, 10 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

#158 - De beste week met nieuwe series ooit?

Er komen deze week nogal wat dikke nieuwe series uit, dus daar staan we natuurlijk even bij stil. Verder goed nieuws voor de fans van Squid Game en Yellowstone én we gaan zien of Jochgem een geheim kan bewaren...
11/12/20211 hour, 4 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

#157 - Krijgen we een nieuwe Narcos?!

Netflix heeft een nieuwe drugsbaron op het oog en het zal je verbazen wie die rol gaat spelen. Of niet, dat kan ook natuurlijk. HBO dropt binnekort twee nieuwe series en we hebben goed nieuws voor de Dexter fans onder jullie.
11/5/20211 hour, 8 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

#156 - Kevin Hart en Wesley Snipes maken een The Hangover-achtige serie.

Kevin Hart en Wesley Snipes zijn volgende maand te zien in een Hang Over-achtige serie van Netflix. Octavia Spencer en Kerry Washington bundelen de krachten voor een verhaal dat leest als een jongensboek. Er is goed nieuws voor Niels en Jochgem keek eindelijk weer eens wat (nieuwe) series.
10/29/20211 hour, 3 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

#155 - Krijgt de (anti)superheldenserie The Boys serieuze concurrentie?

Krijgt The Boys het aan de stok met de nieuwe HBO Max serie Peacemaker? Wordt Apple TV's Invasion de ultieme rampenserie? Is Dopesick een beetje de moeite van het kijken waard? Zomaar wat vragen waar jij binnen no-time een antwoord op krijgt als je luistert naar een nieuwe editie van Bingewatch!
10/22/20211 hour, 13 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

#154 - Pakt HBO groots uit met een krankzinnig dure serie over Napoleon?

De maker van True Detective werkt aan een ambitieuze serie over niemand minder dan Napoleon. De maker van The Americans komt met een verhaal over een nogal schuldbewuste seriemoordenaar. En de makers van Bingewatch hebben nog veel meer lekkere serienieuwtjes voor je in de aanbieding!
10/15/202158 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

#153 - De cultfilm Trainspotting wordt een serie!

Één van de meest besproken cultfilms van de jaren '90 wordt opgevolgd door een serie. Na Lebron James begint ook NBA-ster Kevin Durant zich te bemoeien met series. De eerste spin-off van Game Of Thrones komt steeds dichterbij. En Netflix heeft na Squid Game en The Chestnut Man opnieuw een belachelijk goede serie gemaakt.
10/8/20211 hour, 18 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

#152 - Nieuwe serie van de maker van Peaky Blinders!

Afgelopen zaterdag was de eerste editie van het Netflix fan event TUDUM, dus natuurlijk besteden we aandacht aan al het nieuws wat daar gedropt werd. Verder hebben we goed nieuws voor de fans van superheldenserie The Boys én de maker van Peaky Blinders komt met een nieuwe serie.
10/1/20211 hour, 16 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

#151 - Hebben die jongens van de Emmy's er een beetje verstand van?

De Emmy's zijn uitgereikt en daar vinden Niels en Jochgem natuurlijk wat van. Ook lopen ze even alle series die deze week van start gaan met je door. En dat zijn er nogal wat. Nogal goeie series ook. Wat te denken van misschien wel het beste scifi-verhaal ooit, een serie over de Black Mafia Family én een nieuwe misdaadthriller van de schrijver van The Killing!
9/24/20211 hour, 15 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

#150 - Een bizar sadistische Koreaanse serie en heel goed nieuws voor fans van Marvel en DC.

Hij was even druk met een bevalling - althans, zijn vriendin was even druk met een bevalling - maar Jochgem is terug. En net op tijd want deze week ontploft er echt een clusterbom aan nieuwe series. Tijd om die allemaal even stuk voor stuk door te nemen.
9/17/20211 hour, 25 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

#149 - 1 telefoontje is genoeg voor een Entourage-reboot, nieuws over Firefly Lane en nieuws over Insecure

Deze week staan we natuurlijk stil bij het overlijden van Michael K. Williams, maar daarnaast hebben Niels en Daniel ook nog veel ander - en positiever - nieuws over Star Trek, Warrior, Firefly Lane en nog veel meer! 
9/10/20211 hour, 15 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

#148 - Seinfeld binnenkort eindelijk te streamen en The Fresh Prince maakt zijn comeback!

Jochgem is nog even van zijn vaderschap aan het genieten en dus hoor je deze week Niels & Daniel weer over je favoriete series. Zo is er nieuws over Seinfeld, is er een datum voor de reboot van The Fresh Prince Of Bel Air, La Casa De Papel, Billions en hebben we de eerste trailer van Chicago Party Aunt. 
9/3/202157 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

#147 - Dexter komt de losse eindjes vastknopen en een reboot van The Office?

Jochgem is afgelopen week vader geworden, en dus moet BingeWatch het voor het eerst ooit doen zonder "de Messi van de series"! Niels praat je deze week samen met Daniel bij over een mogelijke reboot van The Office, een nieuw seizoen Dexter, docu's over Feyenoord en Fernando Alonso en een nieuw seizoen van Empire. Verder nog trailers van Maid, Kin, en nieuws over Tiger King. 
8/27/20211 hour, 18 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

#146 - Eminem gaat acteren en AMC komt met twee hele hele brute series.

Eminem kruipt in de huid van een legendarische FBI-informant. AMC - de thuishaven van Breaking Bad en Better Call Saul - komt met premieredata voor twee nogal brute series. We hebben de trailer van een When They See Us-achtige serie en één van een nieuwe docureeks die naadloos aansluit bij alle verschrikkingen die momenteel in Afghanistan plaatsvinden.
8/20/20211 hour, 20 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

#145 - Nieuwe serie van de maker van Ted Lasso.

De nieuwsdroogte houdt nog een beetje aan, maar er is wel nieuws rondom één van de makers van Ted Lasso. Ook hebben we de eerste trailer van de verfilming van de duistere comic Y: The Last Man én het is de week waarin Nicole Kidman te zien is in haar nieuwste serie Nine Perfect Strangers.
8/13/20211 hour, 19 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

#144 - Een week vol belachelijk dikke nieuwe series!

Het is hartje zomer en dat is te merken. Niet aan het weer, maar wel aan het gebrek aan serienieuws. Gelukkig kunnen we ons focussen op de nieuwe series die er deze week allemaal uitkomen, want dat zijn er nogal wat!
8/6/20211 hour, 12 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

#143 - Is het vervolg op Big Little Lies een aanrader?

Niet alleen Dexter is terug, ook Chucky de moordzuchtige pop laat weer van zich horen. Issa Rae knutselt met topproducer J.J. Abrams aan een nogal bizarre serie en Jochgem keek alvast naar een nieuwe serie van het team achter Big Little Lies.
7/30/20211 hour, 2 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

#142 - Is The Mysterious Benedict Society de beste Disney+ serie tot dusver?

Wat hebben 50 Cent, Charlize Theron en Taika Waititi - de man achter de geweldige film Jojo Rabbit - met elkaar gemeen? Precies, ze komen alle drie - binnen afzienbare tijd - met een nieuwe serie. De één nog interessanter dan de ander. Jochgem ontdekte een nieuwe serie met Colin Farrell in de hoofdrol én we hebben het over de nieuwe Disney+ serie The Mysterious Benedict Society.
7/23/20211 hour, 7 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

#141 - De Emmy's, de Obama's en The Godfather.

Het was de week van de Emmy-nominaties, dus natuurlijk moeten we het er even over hebben wie er - wat ons betreft - in de prijzen moet vallen. De Obama's werken aan een nieuwe serie, goed nieuws voor de fans van Power én er komt een serie over - misschien wel - de beste film ooit: The Godfather.
7/16/20211 hour, 15 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

#140 - The Weeknd, 50 Cent, The Sopranos en een nieuwe comedy van HBO.

Jochgem en Niels waren er even twee weken tussenuit, dus dat betekent nu een ramvolle normale editie van Bingewatch! Deze week met The Weeknd, Gabrielle Union, 50 Cent, The Sopranos en Jochgem's eerste indruk van de nieuwe HBO comedy The White Lotus.
7/9/20211 hour, 11 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

#139 - Zes onbekende series die veel meer shine verdienen.

Breaking Bad, Game Of Thrones, This Is Us en Power kennen we allemaal wel, maar er zijn ook zoveel series die niet de shine krijgen die ze verdienen. Daarom hebben wij voor deze Bingewatch special zes minder bekende, maar wel hele vette series voor je op een rijtje gezet.
7/2/202147 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

#138 - Negen gangsterseries die je gezien móét hebben.

Vroeger keken we voor goede gangsterseries altijd naar Amerika, maar inmiddels hebben we in Europa ook een tandje bijgeschakeld. De afgelopen jaren zijn er echt heel veel lekkere maffia-, gangster- en misdaadseries uitgekomen en Niels en Jochgem hebben er een paar voor je op een rijtje gezet.
6/25/202151 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

#137 - Is The Punisher nou een gigolo geworden?

Jazeker, de film American Gigolo wordt een serie en Jon Bernthal gaat de hoofdrol spelen. Ook goed nieuws voor fans van de acteur Jeff Daniels, want ook hij is later dit jaar in een nieuwe serie te zien. En Netflix slingert maar weer wat true crime verhalen de wereld in. Dat en meer in weer een propvolle aflevering van Bingewatch!
6/18/20211 hour, 5 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

#136 - Is dat Sweet Tooth een beetje de moeite waard?

Niels en Jochgem hebben de laatste tijd veel kritiek gehad op Netflix, maar misschien moeten daar na het zien van Sweet Tooth een beetje op terugkomen? Ook hebben ze een bindende kijktip voor liefhebbers van katten én gaan er deze week weer een paar populaire series van start.
6/11/20211 hour, 5 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

#135 - De Obama's, nieuwe superhelden en gangsters.

Het was een rustig weekje in serieland. Maar Bingewatch zou Bingewatch niet zijn, als we toch niet wat leuke content voor je bij elkaar wisten te schrapen. Zo komen de Obama's met een nieuwe serie voor Netflix, wordt een iconische horrorfilm omgebouwd tot serie én beginnen er deze week vier nieuwe series met veel potentie.
6/4/202158 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

#134 - Is er een belachelijk goeie nieuwe Disney+ serie op komst?

Daar heeft het alle schijn van! The Mysterious Benedict Society had zomaar uit de briljante geest van regisseurs als Wes Anderson en Tim Burton kunnen komen. Verder nieuws over de woedende streamingsdienstoorlog, Michiel Huisman, mannelijke strippers en de nieuwste Amazon Original die vandaag in premiere gaat.
5/28/20211 hour, 8 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

#133 - Veel nieuwe series voor fans van black tv-shows!

ABC lijkt alvast voor te sorteren op het einde van Black-ish en kondigde deze week een hele hoop nieuwe 'black shows' aan. Niemand minder dan Snoop laat zijn leven verbouwen tot serie. Bridgerton heeft zijn eerste spin-off te paken en het is dan eindelijk tijd voor die langverwachte Friends reunie.
5/21/20211 hour, 17 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

#132 - Kiefer Sutherland is back én de volgende Nederlandse Netflix Original is in de maak.

Na 24, Designated Survivor en The Fugitive heeft Kiefer Sutherland weer een hoofdrol voor een nieuwe serie binnen gehengeld. Er is nieuws over een nieuwe Nederlandse Netflix Original. En Niels krijgt zowel goed als slecht nieuws te verwerken.
5/14/20211 hour, 15 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

#131 - Series voor outlaw Billy The Kid, kapitein Zwartbaard en übergangster Al Capone.

Dit was duidelijk de week van de bad guys. Het leek wel alsof iedereen die iets op zijn kerfstok heeft zij eigen serie kreeg. Één van de beste true crime docu's ooit wordt verbouwd tot serie en Jochgem keek alvast het hele seizoen van de nieuwe serie The Underground Railroad.
5/7/20211 hour, 22 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

#130 - Een vrachtlading nieuwe series met potentie.

Er kwamen deze week een heleboel trailers uit van nieuwe series. Zoals je inmiddels van ons gewend bent, praten we je daar natuurlijk over bij. Verder goed nieuws over Martin Scorsese, American Psycho, Parasite, Nicole Kidman en Power Book III.
4/30/20211 hour, 12 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

#129 - Nieuwe serie voor de maakster van Queen Sugar en When They See us.

Ava DuVernay - de maakster van Queen Sugar en When They See Us - komt met haar eerste animatieserie. De volgende Marvel-serie van Disney+ krijgt een cast om de vingers bij af te likken. Misschien toch goed nieuws voor een low key goede Netflix-serie die onlangs nog gecanceld leek. En we hebben de eerste trailer voor - in potentie - één van de beste series van 2021.
4/23/20211 hour, 10 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

#128 - Wat hebben Serena Williams, Paul Pogba en David Beckham met elkaar gemeen?

Williams, Pogba en Beckham gaan zich bemoeien met series en hebben hun eerste ideeën al bekendgemaakt. Ryan Reynolds kruipt mogelijk weer in de huid van Deadpool. Amazon heeft een interessant zoethoudertje voor de liefhebbers van The Boys. Zondag begint de nieuwe HBO-detectiveserie Mare Of Easttown en Jochgem mocht hem alvast kijken.
4/16/202157 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

#127 - Zijn de nieuwe series Them en The Nevers de moeite waard?

Jochgem keek alvast naar twee grote titels die komende week op HBO en Amazon in première gaan. Zijn ze de moeite waard of kun je ze gewoon links laten liggen. Verder bespreken we een nieuwe superheldenserie waar Netflix hele hoge verwachtingen van heeft én is er goed nieuws voor de liefhebbers van Tyler Perry.
4/9/20211 hour, 3 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

#126 - Ally McBeal, The Wonder Years en Adriaaaaaaaaaaaaaaan!

Links en rechts schieten de reboots als paddestoelen uit de grond en ook deze week worden twee klassiekers weer nieuw leven ingeblazen. Sylvester Stallone flirt openlijk met de streamingsdiensten en vanaf vandaag kunnen we kijken naar Muppets on steroids.
4/2/202155 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

#125 - Jamie Foxx wordt Mike Tyson.

Niemand minder dan de grote filmregisseur Martin Scorsese gaat een miniserie maken met Jamie Foxx als Mike Tyson. De spin-off van Breaking Bad - Better Call Saul - krijgt zijn eigen spin-off en hetzelfde geldt voor WandaVision. En natuurlijk moeten we het - jammer genoeg - ook hebben over de verontwaardiging die - terecht - is ontstaan rondom de acties van twee Mocro Maffia acteurs.
3/26/20211 hour, 7 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

#124 - Krijgt Band Of Brothers eindelijk serieuze concurrentie?

Niemand minder dan Ridley Scott en Steven Knight - de man achter Peaky Blinders - zijn bezig met een serie over de Tweede Wereldoorlog die zijn weerga niet kent. Ook Samuel L Jackson en de regisseur van Trainings Day komen met nieuwe series én er is goed nieuws over Game Of Thrones.
3/19/20211 hour, 8 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

#123 - Komt The Wire terug?

Niet helemaal, maar wel een soort van. David Simon - het geniale brein achter The Wire - gaat voor HBO namelijk opnieuw de straten van Baltimore op. Ook Hans Rosenfeldt - de maker van The Bridge - komt met een nieuwe serie en niemand minder dan Steven Spielberg gaat samenwerken met de bedenkers van Stranger Things. Dat zoveel goed nieuws überhaupt in één aflevering van Bingewatch past.
3/12/20211 hour, 22 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

#122 - Documentaires van Spike Lee en Janet Jackson.

Nog niet eerder hadden we zoveel nieuwe serietrailers als deze week. Ook aan de tiplijst voor de komende week leek maar geen einde te komen. En dan moeten we het ook nog hebben over serienieuws rondom Spike Lee, Janet Jackson, Grey's Anatomy en de dating app GRINDR. Als dat allemaal maar in een podcast van een uurtje past.
3/5/20211 hour, 11 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

#121 - Goed nieuw voor de liefhebbers van hiphopseries.

Niet alleen is de man achter Black-ish bezig met een serie over 50 Cent, ook de rapster Eve zal binnenkort in een serie te zien zijn. Één van de populairste series uit de 90's krijgt officieel een reboot én de Belgen komen weer met een interessante Netflix Original.
2/26/20211 hour, 7 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

#120 - Is Childish Gambino beter dan Brad Bitt?

Donald Glover - beter bekend als Childish Gambino - gaat voor Amazon een serie knutselen van een film met Brad Pitt. Ze vestigde haar naam met haar rol in Titanic, maar vanaf volgende maand is Kate Winslet te zien in een gloednieuwe detectiveserie van HBO. Én de jongens achter Game Of Thrones beginnen weer aan een nieuw project.
2/19/20211 hour, 5 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

#119 - Aretha Franklin, Michael B Jordan, Muhammad Ali, Kevin Costner en Claire Danes

Michael B Jordan en Jay Z maken een portret van één van de grootste sporters ooit. HBO's verfilming van de populaire game The Last Of Us heeft zijn hoofdrolspelers. Claire Danes heeft na het stoppen van Homeland weer haar eerste grote klus. De serie over Aretha Franklin is af en wordt geweldig. Hopen we.
2/12/20211 hour, 14 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

#118 - Lekker hate-watchen met de nieuwe Tekashi 6ix9ine docureeks.

De Golden Globe nominaties, een waslijst aan 'nieuwe' series op Disney+, de spin-off van Black Panther, een docureeks over de meest controversiële rapper van het moment, flink wat nieuwe trailers, een Japanse serie om de vingers bij af te likken en meer. Zelden zat een aflevering van Bingewatch voller dan die van deze week.
2/5/20211 hour, 20 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

#117 - Wéér een bizarre true crime docu voor Netflix.

We zijn nog maar net bekomen van Night Stalker en Netflix slaat ons alweer om de oren met een nieuwe true crime docu. HBO heeft met 30 coins een nogal lugubere horrorserie gemaakt. Het is de dag dat één van onze favoriete series weer van start gaat.
1/29/20211 hour, 2 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

#116 - Dwayne 'The Rock' Johnson is back! Een soort van.

We moesten er even op wachten, maar de stroom met nieuwe serietrailers begint langzaam weer op gang te komen. Deze week bespreken we een nieuwe hiphopserie, het leven van The Rock, de vervanger van Denzel 'The Equalizer' Washington en het vervolg op de komedie King Of Queens.
1/22/20211 hour, 9 minutes
Episode Artwork

#115 - Maker van House Of Cards komt met een nieuwe serie.

Niet alleen Beau Willimon - de maker van House Of Cards - komt met een nieuwe serie, ook de regisseur van Trainspotting en Slumdog Millionaire - Danny Boyle - is met een interessant project bezig. We bespreken de eerste afleveringen van Lupin, we hebben een serie voor liefhebbers van Queen Of The South én vandaag komt Disney+ eindelijk met nieuwe content.
1/15/202158 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

#114 - Ons eerste interview met een wereldster!

Vandaag begint op Netflix de Franse misdaadserie Lupin. Omar Sy - die van de blockbuster Intouchables - speelt de hoofdrol en Niels en Jochgem mochten hem kort wat vragen stellen. Verder krijg je ook in het nieuwe jaar alles wat je van ons gewend bent: nieuwtjes, nieuwe trailers en lekkere kijktips voor je weekend.
1/8/202159 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

#113 - De beste series van 2020.

Het jaar zit er bijna op, dus het is de hoogste tijd om de balans op te maken. Wat waren de beste series van 2020? Niels en Jochgem hebben hun favorieten op een rijtje gezet en vertellen jou precies waarom.
12/24/20201 hour, 18 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

#112 - Disney+ dropt een clusterbom aan series.

Afgelopen week dropte Disney+ een clusterbom aan nieuwe series. Met name in het Marvel- en Star Wars universum kunnen we de komende jaren grootse dingen verwachten. Jochgem keek een nieuwe serie van Euphoria-maker Ron Leshem en Niels kan binnenkort zijn inner-nerd de vrije loop laten gaan.
12/18/20201 hour, 4 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

#111 - Populaire HBO-serie krijgt reboot!

Één van de grootste titels van HBO krijgt na een pauze van zeven jaar een reboot. Kevin Hart gaat voor Netflix samenwerken met niemand minder dan Wesley Snipes. Jiskefet komt terug. Nou ja, een soort van dan. En Hulu gaat na The Handmaid's Tale opnieuw in zee met actrice - en producer - Elisabeth Moss.
12/11/202055 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

#110 - Nieuwe serie voor bedenker van Black Mirror en Walter White is back!

Charlie Brooker - de man achter de krankzinnige serie Black Mirror - gaat voor Netflix het rampjaar 2020 in een mockumentary vastleggen. We hebben een nieuwe serie voor fans van Insecure en Walter White is back!
12/4/202053 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

#109 - De Penoza spin-off Doodstil heeft eindelijk een premieredatum.

Penoza mag dan afgerond zijn, Luther is nog springlevend. Binnenkort zie je zijn levensverhaal in de vierdelige Penoza spin-off: Doodstil. HBO maakt ons alvast gek met twee nieuwe series die we hopelijk volgend jaar kunnen checken en er is ook weer een krankzinnig verhaal voor liefhebbers van bizarre true-crimeseries.
11/27/202058 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

#108 - Eindelijk nieuwe superhelden op Disney+.

We hebben er even op moeten wachten, maar na The Mandelorian komt Disney+ dan eindelijk met een nieuwe grote serie: WandaVision. Natuurlijk is er weer nieuws rondom Ryan Murphy - neemt de man achter Hollywood en Ratched ooit een dagje vrij? - en we hebben zoals gebruikelijk weer wat serietips voor je.
11/20/20201 hour, 10 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

#107 - Is The Queen's Gambit de beste Netflix Original van 2020?

Het was voor Netflix een drukke week met de invoering van een nieuwe dienst, veel verlengde series én de aangekondigde samenwerking met één van de grootste acteurs van de jaren '90. Letterlijk, de grootste. Daarnaast wordt hun serie The Queen's Gambit bedolven onder complimenten en Niels en Jochgem bespreken of dit een beetje terecht is of niet.
11/13/20201 hour, 21 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

#106 - Nieuwe serie van de maakster van When They See Us.

Ava DuVernay - de maakster van When They See Us en Queen Sugar - is met een nieuwe serie bezig, dus dat moet besproken worden. Ook is er goed nieuws voor de fans van Bryan 'Walter White' Cranston én hebben we natuurlijk weer een paar lekkere serietips voor je.
11/6/20201 hour, 1 minute, 28 seconds
Episode Artwork

#105 - 9 enge series om te kijken met Halloween

Het is bijna Halloween. Ben jij te lui om het hoofd van Freddy Krueger uit een pompoen te snijden, maar wil je wel lekker in Halloweensferen komen, dan hebben wij een lijstje met enge series voor je.
10/30/202058 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

#104 - Maker van Moonlight en If Beale Street Could Talk komt met een indrukwekkende serie.

Barry Jenkins - de maker van Moonlight en If Beale Street Could Talk - komt met een indrukwekkende serie over de route die slaafgemaakten namen om aan hun situatie in het zuiden van Amerika te ontsnappen. Quibi is ter ziele en we doen even een klein rondje leedvermaak. HBO dropte deze week een boel nieuwe trailers en daar zijn we natuurlijk nieuwsgierig naar.
10/23/20201 hour, 2 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

#103 - Is de comeback van Dexter goed nieuws of niet?

Dexter komt terug! De populaire seriemoordenaar krijgt na acht jaar afwezigheid een negende seizoen, maar moeten we daar wel zo blij mee zijn? Verder zijn de kernwoorden: Elon Musk, Band Of Brothers, I Know What You Did Last Summer, Total Recall en bingeweekend.
10/16/20201 hour, 12 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

#102 - De koning van de cultfilm gaat een serie maken.

Hij maakte cult classics als Snatch, Lock Stock & Two Smoking Barrels en Rock 'n Rolla en nu maakt Guy Ritchie de overstap naar het kleine scherm. Ook Ryan Murphy zit niet stil, want Ratched is nog maar net uit of hij en Netflix kondigen alweer een nieuw project aan. En Jochgem is heel erg enthousiast over een serie waar hij nog niks over mag zeggen.
10/9/202057 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

#101 - Fargo S04, Tehran, The Comey Rule en een flink aantal lekkere tips voor het weekend.

Afgelopen week kwamen er een hele berg nieuwe series uit en Niels en Jochgem hebben hun best gedaan om zoveel mogelijk te kijken. Wat is er de moeite waard en wat kun je lekker overslaan? Verder goed nieuws over The Boys en mooie berichten uit het kamp van Marvel.
10/2/20201 hour, 7 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

#100 - De beste serieweek uit de geschiedenis van het bingen?

Ja, daar istie dan: de 100ste Bingewatch! Wie jarig is trakteert, dus wij schotelen je - met een beetje hulp van de streamingdiensten - misschien wel de beste serieweek ooit voor. We hebben voor komende week een tiplijst opgesteld waar maar geen einde aan lijkt te komen. Hoe nice is dat?!
9/25/20201 hour, 6 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

#99 - Overload aan nieuwe series.

In navolging van Leeds United, Manchester City en Sunderland krijgt nu ook Feyenoord haar eigen docuserie bij een grote streamingdienst. Er is nieuws over Tiger King met Nicolas Cage, we hebben echt belachelijk veel nieuwe trailers én Jochgem werd aangenaam verrast door een komedie die op voorhand maar mèh mèh leek.
9/18/20201 hour, 4 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

#98 - Seizoen twee van The Boys: hot or not?

Het was natuurlijk de week waarin de allerbeste superheldenserie ooit - The Boys - weer van start ging, dus daar moeten ook Niels en Jochgem wat van vinden. Verder nieuws over de Fresh Prince of Bel-Air reboot, een serie over de grootste held uit de Formule 1 én Jason Momoa verbindt zijn naam aan één van de populairste series van afgelopen jaar.
9/11/202055 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

#97 - Snoop Dogg, Martin Lawrence, Jamie Foxx en Arnold Schwarzenegger

Je kunt wel zien dat het televisieseizoen weer begonnen is, want het nieuws trekt weer aan. Deze keer nieuwtjes over series met Snoop, Martin Lawrence, Jamie Foxx en Arnold Schwarzenegger. Flinke namen. Verder de eerste trailer voor de opvolger van de hitserie Fauda, Jochgem keek alvast een nieuwe HBO-serie én we hebben deze week echt belachelijk goeie kijktips. Dus.
9/4/20201 hour, 4 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

#96 - Serienieuws over twee van Donald Trump's grootste kwelgeesten.

In deze editie nieuws over twee van Trump's grootste kwelgeesten. Zo is er eindelijk een echte trailer van de onthullende serie The Comey Rule. Een serie waarin oud-FBI director James Comey zijn ervaringen met Trump uit de doeken doet. Daarnaast krijgt Sarah Cooper - beroemd geworden door haar Trump persiflages op Tiktok - haar eigen serie. Verder nieuws over The West Wing, 50 Cent en de nieuwe scifiserie Raised By Wolves. Dat het allemaal in een uur past.
8/28/202054 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

#95 - Sneakerheads en liefhebbers van 90's R&B opgelet!

Netflix komt met een serie die de zichzelf respecterende sneakerhead niet mag missen. Één van de grote namen uit de R&B gaat wellicht haar 90's sitcom reanimeren. De jongens van Chef's Table hebben de barbecue uit de schuur gehaald en Nick Miller - die van New Girl - scheldt de hele boel bij elkaar in de nieuwe animatieserie Hoops.
8/21/202059 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

#94 - The Fresh Prince en Walter White maken hun comeback.

Deze week werd bekend dat Will Smith werkt aan een comeback van zijn populaire 90's comedy The Fresh Prince. Hij is echter niet de enige die aast op een terugkeer, want ook Bryan Cranston a.k.a. Walter White is binnenkort weer terug op je beeldscherm. Verder goed nieuws over het vierde seizoen Fargo en we hebben drie lekkere series voor je om het weekend mee te overbruggen.
8/14/20201 hour, 7 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

#93 - Is Lovecraft Country - de nieuwe serie van HBO en Jordan Peele - hot or not?

Nog een weekje wachten en dan zie je op HBO de nieuwe horrorserie Lovecraft Country van Jordan 'Get Out' Peele. Jochgem keek alvast de eerste vijf afleveringen en geeft zijn oordeel. Verder aandacht voor een tweedelige docu over de geschiedenis van 'black tv' én we hebben vijf belachelijk lekkere trailers voor je.
8/7/20201 hour, 5 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

#92 - Waar zijn de Emmy's mee bezig?!

Afgelopen week werden de genomineerden voor de Emmy's van 2020 bekend en daar zaten - zoals gebruikelijk - weer wat vreemde keuzes tussen. Logischerwijs moeten Jochgem en Niels daar even hun gal over spugen. Ook was het een week met heel veel nieuwe trailers, waaronder een nieuwe Marvel-serie én de langverwachte serie over de ruzie tussen Trump en voormalig FBI-directeur James Comey.
7/31/20201 hour, 4 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

#91 - Een nieuwe dystopische thriller van de maker van The Handmaid's Tale?

In deze editie van Bingewatch heel veel nieuws over Hulu. Zo werken ze aan een hele vette scifi-serie, gaat Elisabeth Moss (die van The Handmaid's Tale) zich toeleggen op produceren en gaat het leven van Hillary Clinton in de remix. Verder moet Jochgem zijn excuses aanbieden en dat doet hij dan ook.
7/24/20201 hour, 2 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

#90 - Netflix brengt The Sopranos tot leven

In de docureeks Fear City: New York vs. The Mafia zien we hoe de echte Tony Sopranos het New York van de 70's onveilig maakten. Winston Bishop - die van New Girl - is terug en zijn nieuwste serie kon niet op een beter moment uitkomen. Liefhebbers van Sin City en 300 kunnen hun lol op, want regisseur Frank Miller dropt deze week een cartooney serie met zijn kijk op het verhaal van King Arthur.
7/17/20201 hour, 1 minute, 38 seconds
Episode Artwork

#89 - Childish Gambino. Pharrell Williams. Kevin Hart. Hillary Swank. Adil El Arbi en Bilall Fallah.

Alleen maar grote namen in deze editie van Bingewatch. Zo komen Pharrell Williams, Kevin Hart en Hillary Swank alle drie met een eigen serie, reist Childish Gambino voor het derde seizoen van Atlanta naar Nederland en zijn de makers van de laatste Bad Boys film - Adil El Arbi en Bilall Fallah - bezig met een nieuwe Vlaamse serie. Hoeveel goed nieuws wil je hebben?!
7/10/20201 hour, 4 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

#88 - Mahershala Ali en Tom Hanks bundelen de krachten voor HBO.

Deze week veel nieuwtjes in Bingewatch. Zo komen de makers van When They See Us met een nieuwe serie over Colin Kaepernick, werken Mahershala Ali en Tom Hanks aan een miniserie voor HBO en komt Netflix met een pikante Nederlandse Original over de opkomst van telefoonseks in de jaren '80. Verder voegt Amazon deze week een hele hoop grote, klassieke titels toe én is er goed nieuws over de nieuwe horrorserie van Jordan Peele en J.J. Abrams, Lovecraft Country.
7/3/202059 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

#87 - Heeft Apple TV+ haar eigen 'Game Of Thrones' in handen?

Deze week dropte Apple TV+ de eerste trailer van Foundation en dat is met afstand hun meest indrukwekkende serie tot nu toe. We moeten niet te vroeg juichen, maar het zou zomaar hun 'Game Of Thrones' kunnen worden. Verder veel nieuws van Netflix en Jochgem zag een serie die zo in het rijtje met hersenkraker als Legion, Maniac en Mr Robot kan.
6/26/202055 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

#86 - Bedenker van Sin City en 300 komt met zijn eigen Netflix-serie.

Door de coronacrisis is het serieaanbod een beetje opgedroogd, maar gelukkig kunnen we altijd rekenen op Netflix. De streamingdienst komt met twee nieuwe fantasyseries, waarvan één uit het brein van de bedenker van Sin City en 300: Frank Miller. Ook is er nieuws over The Comey Rule: een nieuwe miniserie over de 'oorlog' tussen Trump en voormalige FBI-directeur James Comey. Smeuïg! Tot slot - zoals gewoonlijk - wat tipjes voor het weekend, waaronder een nieuwe detectiveserie van HBO.
6/19/20201 hour, 3 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

#85 - Gaat #blacklivesmatter de seriewereld voorgoed veranderen?

De ontwikkelingen rondom #blacklivesmatter hebben ook in de televisiewereld de nodige ogen geopend. En niet zonder gevolgen. Mooi zo. Verder veel nieuws rondom HBO. Zo is er een nieuwe trailer voor Jordan Peele's serie Lovecraft Country, geeft Jochgem zijn eerste reactie op het detectivedrama Perry Mason én is er de aftrap van een spannende 'whodunnit' van HBO Asia.
6/12/20201 hour, 13 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

#84 - 7 leerzame #blacklivesmatter-series.

Amerika staat vanwege de moord op George Floyd - letterlijk - in brand. Ook in Nederland - en de rest van de wereld - gingen duizenden mensen de straat op om het belang van #blacklivesmatter uit te dragen. Want ook hier is er racisme. Om elkaar te begrijpen is kennis nodig en daar kan ook 'bingewatchen' misschien een beetje bij helpen! Voor iedereen die zich door middel van series meer in het onderwerp #blacklivesmatter wil verdiepen, hebben we daarom samen met Nasrdin Dchar een lijstje opgesteld met ontroerende, confronterende, dramatische, grappige en vooral leerzame series. Doe er je voordeel mee.
6/5/20201 hour, 23 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

#83 - Nieuwe komedie van Steve Carell en de maker van The Office.

Door de coronacrisis drogen ook de sappige nieuwtjes in serieland een beetje op, maar Jochgem en Niels hebben toch weer lekkere editie van Bingewatch in elkaar weten te zetten. Wat denk je van nieuws over: - een mogelijke Die Hard 3.0 van de maker van Gangs Of London? - een serie van de Scandinavische thriller Girl With The Dragon Tattoo? - een documentaire over de compleet gestoorde sekteleider Charles Manson? - een nieuwe komedie van Steve Carell en de maker van The Office en Parks & Recreation? Niet verkeerd toch?
5/29/20201 hour, 3 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

#82 - P-Valley: een serie voor fans van Power.

Deze week dropte Starz - de thuishaven van Power - een nieuwe trailer voor een serie waar fans van Ghost, Tommy en Tasha waarschijnlijk wel goed op zullen gaan. Verder is er na Talking Sopranos nu ook een podcast over die andere HBO-klassieker - The Wire - én is niemand minder dan Janelle Monáe vanaf vandaag te zien in het tweede seizoen van Homecoming.
5/22/20201 hour, 7 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

#81 - Het einde van Gomorra in zicht?

Aan al het goede komt een eind en zo ook aan Gomorra. Althans, daar heeft het alle schijn van. Natuurlijk hebben we ook goed nieuws. Niemand minder dan onze eigen Paul Verhoeven gaat een serie maken, we hebben de eerste moddervette trailer van The Good Lord Bird én Narcos komt deze week terug. Een soort van.
5/15/20201 hour, 7 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

#80 - Topregisseurs Jordan Peele en J.J. Abrams verantwoordelijk voor nieuwe homerun van HBO?

Niemand minder dan Jordan Peele (Get Out, Us) en J.J. Abrams (Mission Impossible, Star Wars) zijn betrokken bij Lovecraft Country, een nieuwe krankzinnige serie van HBO. Funny man Steve Carell komt eind deze maand met een nieuwe komedie - Space Force - en daar is nu een trailer van. Zondag start HBO met het gitzwarte familiedrama I Know This Much Is True en Jochgem - die het hele seizoen al keek - vertelt je of die de moeite waard is. Spoiler: ja heel erg!
5/8/20201 hour, 6 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

#79 - Top Boy on steroids de beste serie van 2020?

Afgelopen week dropte Sky Atlantic de gangsterserie Gangs Of London en het was het meest brute wat Jochgem ooit zag. Een soort Top Boy 8.0. ESPN wil na Michael Jordan en zijn 90's Bulls opnieuw een docureeks maken over een legende op het basketbalveld. Amazon doet Narcos nog eens dunnetjes over, maar dan met de échte hoofdrolspelers.
5/1/202052 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

#78 - Nieuwe serie van de man achter La Casa De Papel en Vis A Vis.

We waren even een weekje afwezig in verband met een hardnekkige 'griep', maar we zijn terug en dat betekent een ramvolle, nieuwe editie van Bingewatch! Met onder andere lekker nieuws over het nieuwe streamingplatform HBO Max, een interessante samenwerking tussen Dwayne 'The Rock' Johnson en Issa 'Insecure' Rae én de maker van La Casa De Papel komt voor Netflix met een nieuwe serie!
4/24/20201 hour, 22 seconds
Episode Artwork

#77 - Krijgt Tiger King een vervolg?

Er wordt in de wandelgangen gefluisterd dat de waanzinnige Netflix-docu Tiger King nog een staartje gaat krijgen. Daar moeten Niels en Jochgem het natuurlijk even over hebben. Curtis '50 Cent' Jackson werkt voor de zender Starz - de thuishaven van Power - aan een nieuwe serie met échte gangsters. Deze week start een docureeks die absoluut verplicht kijkvoer is voor iedereen die liefde koestert voor hiphop en street culture.
4/10/202057 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

#76 - Hiphop culture. Sneaker culture. Street culture.

Drake gaat voor de nieuwe streamingdienst Quibi aan de haal met een boek waar de hele hiphopwereld hard op gaat. Michael Jordan komt eerder dan gedacht met zijn langverwachte docu The Last Dance. Lena Waithe gaat je alles vertellen over sneakers. Eminem en Snoop steken de loftrompet voor twee Latino's - Mr Cartoon en Estevan Oriol - die vervlochten zijn met de hiphop scene in Los Angeles en omstreken. Als deze editie van Bingewatch geen premium content is, dan weten wij het ook niet meer.
4/3/202057 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

#75 - 6 lekkere series op Amazon Prime.

Amazon Prime is sinds kort officieel te zien in Nederland en dat roept de vraag op: is it any good? Speciaal voor jou hebben we wat titels op een rijtje gezet die in elk geval de moeite van het checken waard zijn. Daarnaast aandacht voor een aantal series van de nieuwe streamingdienst Quibi én Kenya Barris - de bedenker van Black-ish - komt volgende maand met een nieuwe komedie.
3/27/20201 hour, 7 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

#74 - Corona gooit hele seriewereld overhoop.

Kroegen en restaurants moeten dicht, grote festivals en sportevenementen worden afgelast en ook de seriewereld ontkomt niet aan het coronavirus. In deze editie van Bingewatch bespreken we wat dat allemaal betekent voor jouw favoriete series. Misschien pakt dat trouwens nog wel positiever uit dan je denkt. In elk geval voor één dikke (Nederlandse) serie. Oooh en dj Johnny 500 vertelt ons deze week in de Very Important Bingewatcher wat hij allemaal kijkt als hij de komende weken niet naar buiten mag.
3/20/202055 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

#73 - Populaire game The Last Of Us wordt door HBO omgebouwd tot serie.

HBO schiet deze week met scherp. Niet alleen kondigden ze een nieuwe serie aan die is gebaseerd op de populaire game The Last Of Us, vanaf maandag 16 maart kun je ook kijken naar hun indrukwekkende serie The Plot Against America. Verder vertelt Jamie Li ons The Very Important Bingewatcher alles over haar kijkgedrag en geven we commentaar op twee interessante nieuwe Netflix-series. Hoezo een afgeladen editie van Bingewatch?
3/13/20201 hour, 8 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

#72 - De The Sopranos podcast: de beste uitvinding sinds gesneden brood.

Twee van de kopstukken uit The Sopranos komen met een nieuwe podcast waar iedere liefhebber, van misschien wel de beste serie ooit, naar moet luisteren. Verder kwam HBO deze week met de eerste bewegende beelden van het superdonkere familiedrama I Know This Much Is True én Young Ellens vertelt ons in VIB (Very Important Bingewatcher) wat hij allemaal loopt uit te spoken in de drive through van de Maccie.
3/6/202056 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

#71 - Eerbetoon aan Quentin Tarantino zorgt wereldwijd voor ophef.

Amazon dropte deze week haar nieuwste serie - Hunters - en daar was niet iedereen even over te spreken. In de Very Important Bingewatcher vertelt GTST-acteur Alkan Çöklü van welke series zijn hart sneller gaat kloppen. Lil Dicky komt deze week met zijn serie Dave én BET dropt mogelijk een waardige concurrent voor Insecure.
2/28/202057 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

#70 - The Goonies: The Series en drukke tijden voor Jude Law.

Het zijn drukke tijden voor Jude Law. Hij is momenteel te zien in The New Pope, komt binnenkort met een nieuwe serie voor HBO én hij gaat met de maker van Jojo Rabbit - Taika Waititi - een satire knutselen voor Showtime. Hoe nice is dat? Misschien wel net zo nice als Fox die op een hele creatieve manier de classic The Goonies nieuw leven in gaat blazen. Tot slot hebben we met The Very Important Bingewatcher een nieuw item en niemand minder dan Rashid van Afro Bros vertelt ons alles over zijn favoriete series. Hoe bedoel je een ramvolle editie van Bingewatch?!
2/21/20201 hour, 6 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

#69 - Liefhebbers van Gomorra, Top Boy en Mocro Maffia opgelet...

In deze editie draait het (bijna) allemaal om gasten die je 's nachts niet in een donker steegje tegen zou willen komen. Zo komt Sky Atlantic bijvoorbeeld met een keiharde serie van de maker van The Raid. Als je die film nog niet gezien hebt: doen! Daarnaast begint er vandaag een serie die je misschien het beste kunt omschrijven als een bloedverwant van Gomorra. Wie wordt daar nou niet blij van?!
2/14/20201 hour, 2 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

#68 - Chrissy Teigen, Idris Elba, Kevin Hart, Tyra Banks en Steven Spielberg bundelen hun krachten.

Een enorme lijst aan grote namen gaat content maken voor de nieuwe mobiele streamingdienst Quibi (Quick Bites). In deze editie van Bingewatch vertellen we je onder andere wat deze dienst precies inhoudt en wat je er allemaal van kunt verwachten. Verder natuurlijk een paar lekkere bingetips voor het weekend én David Simon - de man achter The Wire, Treme en The Deuce - komt bij HBO met een gruwelijke nieuwe serie.
2/7/20201 hour, 33 seconds
Episode Artwork

#67 - HBO maakt een serie van de krankzinnige film Parasite.

Parasite is één van de meest bizarre films die de afgelopen jaren in de bios te zien is geweest en HBO gaat daar een serie van maken. Interessant. Verder bespreken we de eerste trailer van The Undoing - een serie met niemand minder dan Nicole Kidman, Hugh Grant en Donald Sutherland - én tippen we het tweede seizoen van Manhunt en een docu over een grote fraudezaak bij McDonald's.
1/31/202059 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

#66 - Ares, wat moeten we daar nou in hemelsnaam van vinden?!

Afgelopen week kwam de allereerste 100% Nederlandse Netflix Original uit en die was nogal, nou ja, vreemd. Natuurlijk moeten Niels en Jochgem het daar even over hebben. Verder nieuws over Watchmen, Better Call Saul, het vervolg op Game Of Thrones én een nieuwe serie met niemand minder dan Reese Witherspoon en Kerry 'Scandal' Washington.
1/24/202059 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

#65 - Chris Rock, Awkwafina, Lil Dicky en The Rock.

Dit is de Bingewatch van de bekende namen. Chris Rock, Awkwafina, Lil Dicky en The Rock zijn allemaal - binnen nu en afzienbare tijd - in een nieuwe serie te bewonderen en daar hebben wij het natuurlijk over. Want zo rollen we. Maar dat weten jullie ook.
1/17/202059 minutes, 1 second
Episode Artwork

#64 - Kan het nog bizarder dan de docu Don't F**k With Cats?!

In de eerste reguliere Bingewatch van 2020 móéten we het natuurlijk hebben over Don't F**k With Cats. Wat de fok was dat?! Verder hebben we goed nieuws voor de fans van Top Boy en keek Jochgem alvast de eerste afleveringen van een spiksplinternieuwe serie van HBO.
1/10/202052 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

#63 - 10 nieuwe series die je in 2020 niet mag missen!

Nieuw jaar, nieuwe series. Ook in 2020 slaan de HBO's, Netflixen en Amazones van deze wereld ons weer om de oren met nieuwe titels om de vingers bij af te likken. Om alvast een beetje in de stemming te komen hebben Niels en Jochgem wat van die nieuwe series voor je op een rijtje gezet. Hoe handig is dat?!
1/3/202031 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

#62 - Wat waren de beste series van 2019?

2019 was een meer dan prima seriejaar. Als je echt had gewild, had je in principe het hele jaar tevreden knorrend op de bank kunnen liggen met een zak cheese onion op je pens. Maar wat waren nou echt de toppers? Niels en Jochgem zetten de lekkerste tien series van dit jaar even voor je op een rijtje. Zo zijn zij, dienstbaar als altijd.
12/27/201958 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

#61 - Wat waren de beste series van dit decennium?

De 10's zitten er bijna op, dus dat is een prima moment om eens te kijken naar wat de afgelopen tien jaar ons eigenlijk aan series heeft gebracht. Verder komt Netflix deze week met een serie die Game Of Thrones moet doen vergeten én krijgen we een kijkje achter de voordeur van grappenmaker Kevin Hart.
12/20/20191 hour, 6 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

#60 - When They See Us is groot onrecht aangedaan.

Deze week werden de nominaties van de prestigieuze Golden Globes bekendgemaakt en één serie schitterde daar in afwezigheid. Schandalig. Maar echt. Verder aandacht voor The New Pope, een serie die zomaar tot de beste van 2020 kan gaan behoren, én Steven 'Peaky Blinders' Knight gaat aan de haal met het allerbekendste kerstverhaal ooit. Mooie dingen!
12/13/201952 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

#59 - De comeback van Jesse Pinkman. Maar dan anders.

HBO komt met zowel Amerikaans als Europees serienieuws, André 300 kan niet alleen rappen maar ook acteren én dit weekend begint een nieuwe serie met niemand minder dan Aaron "Jesse Pinkman" Paul en Octavia Spencer.
12/6/20191 hour, 19 seconds
Episode Artwork

#58 - 10 lekkere series waar (bijna) niemand het over heeft.

Game Of Thrones, Breaking Bad, Power en Suits kennen we allemaal wel, maar wat zijn nou de lekkere series waar (bijna) niemand het over heeft? Speciaal voor jou zet Bingewatch een aantal van de meest onbekende smullers voor je op een rijtje. Heb jij ook weer iets om interessant mee te doen op feestjes. Hieronder de tien besproken series: 1. The Spoils Of Babylon 2. Flesh And Bone 3. The Booth At The End 4. Babylon Berlin 5. Sneaky Pete 6. Snowfall 7. Kidding 8. Trust 9. Comrad Detective 10. Survivors Remorse
11/29/201959 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

#57 - Kevin Hart geeft Netflix de sleutels van zijn huis.

Netflix komt met een zesdelige docu over één van de 'grootste' comedians van dit moment, Jochgem's favoriete film wordt een serie en HBO heeft nieuwe trailers. Zomaar wat onderwerpen in deze nieuwe editie van Bingewatch.
11/22/201955 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

#56 - Wat hebben The Mandalorian, Friends en Ray Donovan met elkaar te maken?

Ze gaan allemaal over de tong in een nieuwe editie van jouw favoriete seriepodcast Bingewatch! Verder spuwt Jochgem zijn gal over Joe en fietst Niels er waarschijnlijk weer ongevraagd een bioscoopfilm in. Je hoort het al: business as usual. Zwengel maar aan die handel!
11/15/201955 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

#55 - Apple TV+: hot or not?

Het was de week waarin Apple TV+ haar eerste series lanceerde en Niels en Jochgem hebben daar een mening over. Het zal weer eens niet. Verder komt Jordan Peele - de maker van films als Us en Get Out - met een serie over opgefokte nazihunters én This Is Us is in het Nederlands vertaald. Tsja, wat moeten we daar nou van vinden?
11/8/201949 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

#54 - Goed nieuws voor fans van The Bridge en Game Of Thrones.

Deze week zag Jochgem een serie waar fans van The Bridge de vingers bij af zullen likken en kwam HBO met goed nieuws voor een ieder die na Game Of Thrones in een zwart gat is gekletterd. Wij allemaal dus! Ook gaat Apple TV+ vandaag live, dus tipte wij drie van hun series die je absoluut moet checken. Hoeveel goed nieuws wil je hebben?!
11/1/201948 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

#53 - Man achter The Wire en The Deuce komt met nieuwe serie

The Wire, volgens sommigen de beste serie ooit gemaakt. Één van de schrijvers - Richard Price - komt nu met een nieuwe serie en de trailer is echt belachelijk hard. Ook keek Jochgem alvast de eerste vier afleveringen van de nieuwe fantasyserie His Dark Materials die 3 november van start gaat. Als je lekker ging op Harry Potter, dan moet je nu dus sowieso op 'play' drukken.
10/25/201945 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

#52 - Apple TV+ blijft maar uitpakken.

Jochgem had deze week met El Camino en de eerste afleveringen van Watchmen twee grote teleurstellingen te verwerken, maar er is ook goed nieuws. Apple TV+ blijft maar met mooie projecten strooien en Bingewatch zou Bingewatch niet zijn als wij jou daar niet tot in detail van op de hoogte zouden brengen.
10/18/20191 hour, 7 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

#51 - Penoza heeft een waardige opvolger.

Ging je lekker op Penoza, Undercover en Mocro Maffia, check dan deze editie van Bingewatch, want er is opnieuw een Nederlandse maffiabaas met zijn eigen serie. Verder gaat Rico Verhoeven Jean-Claude Van Damme achterna én verschijnt deze week een serie die is gebaseerd op het universum van Jason Bourne. Waar wacht je nog op?! Luisteren met je donder!
10/11/20191 hour, 5 minutes, 1 second
Episode Artwork

#50 - HBO heeft het super hero virus te pakken.

Watchmen is nog niet eens begonnen of HBO heeft al bekendgemaakt dat ze werken aan een pilot voor een andere rauwe DC Comic. Goed nieuws! Niet in de laatste plaats omdat ze in zee gaan met een regisseur die momenteel in topvorm verkeert. Wie zou dat zijn? Doe maar luisteren, dan kom je er vanzelf achter.
10/4/201954 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

#49 - Een goed alternatief voor Top Boy.

Vorige week voorspelden Niels en Jochgem wie er vandoor zouden gaan met de Emmy's en deze week moeten ze eerlijk toegeven dat ze blijkbaar helemaal geen verstand hebben van series. Nee hoor, de glazen bol deed redelijk zijn werk. Ook even fanboyen op de nieuwe El Camino: A Breaking Bad Movie én we tippen een goed alternatief voor Top Boy. Hoe kan die níét jouw (nieuwe) favoriete podcast zijn?!
9/26/201949 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

#48 - Wie worden de grote winnaars bij de Emmy's?

Niels en Jochgem hebben hun glazen bol er maar eens bij gepakt en gaan een poging wagen om te voorspellen wie er dit weekend met de Emmy's vandoor gaan. Een kansloze missie natuurlijk, maar je moet die Bingewatch podcast toch op één of andere manier zien te vullen.
9/19/20191 hour, 13 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

#47 - Apple en Disney op oorlogspad.

Vanaf deze week kan Nederland als eerste gebruik maken van de nieuwe streamingdienst Disney+ en Apple dropte de trailer van een nieuwe serie met niemand minder dan Jason 'Khal Drogo' Momoa in de hoofdrol. Kerst is vroeg dit jaar!
9/13/201952 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

#46 - Gomorra 2.0 in de maak?

Als Gomorra één van je favoriete series is, opgelet! De mensen achter Genny en Ciro zijn met een nieuw hoogstandje bezig en daar kijkt Jochgem nu al naar uit. Ook premièredata voor twee grote HBO producties én Borat is terug, maar wel compleet anders dan je van hem gewend bent.
9/6/201945 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

#45 - El Camino: A Breaking Bad Movie komt er aan!

Breaking Bad wordt een film, Star Wars wordt een serie en Jochgem en Niels worden worden daar dan weer heel erg hyper van. En geef ze eens ongelijk. Verder nieuws over Mocro Maffia, Top Boy en Ballers. Wat wil je nog meer van je favoriete podcast?!
8/29/20191 hour, 8 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

#44 - Tien lekkere nieuwe series in het najaar.

Ook in de tweede helft van 2019 hoeven we ons niet te vervelen, want er staan een paar belachelijk lekkere nieuwe series op het programma. Vandaag bespreken we tien nieuwe titels die jou door die donkere herfstmaanden gaan slepen. Graag gedaan!
8/23/201936 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

#43 - De beste series van 2019. Tot nu toe.

Aangezien iedereen zeeën van tijd heeft i.v.m. de zomervakantie, leek het ons een goed plan om een aantal van de lekkerste, bizarste, spannendste en meest onderbelichte series van 2019 voor je op een rijtje te zetten. Huiswerk tijdens je vakantie, wij geven het gewoon.
8/16/201940 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

#42 - Goed nieuws over Homeland, Modern Family en Atlanta!

Homeland, Modern Family en Atlanta komen met goed nieuws, Forest Whitaker speelt een meedogenloze gangster en Jay Z en Oprah komen deze week allebei met een nieuwe serie. Dat zal allemaal niet even een potje interessant zijn! Waar wacht je nog op? Luisteren met je donderrrrr!
8/9/201956 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

#41 - The Boys: misschien wel de beste superheldenserie ooit

Afgelopen week zag Jochgem de beste superheldenserie ooit, dus daar moet over gepraat worden. Twee grote series krijgen een spin-off én Wu-Tang: An American Saga wordt met het droppen van iedere nieuwe trailer vetter en vetter.
8/2/201944 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

#40 - San Diego Comic-Con is een goudmijn voor nieuwe series.

Afgelopen week was het in San Diego weer tijd voor Comic-Con en dat is traditiegetrouw de plek waar zenders trailers droppen voor al hun nieuwe series. Nice! In deze editie van Bingewatch zetten we er een paar voor je in het zonnetje. Ook aandacht voor het tweede seizoen Homecoming - met een hoofdrol voor niemand minder dan Janelle Monae - én in Australia komt er na 11 seizoenen Masterchef een einde aan een tijdperk.
7/26/201955 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

#39 - Maakt jouw favoriete serie kans op een Emmy?

Het is weer zover: de Emmy's komen er aan! De hele waslijst aan genomineerden is deze week bekendgemaakt en Niels en Jochgem gaan die eens even goed doorlichten. Verder komt Alicia Keys met een serie én HBO heeft zo'n beetje iedere zwarte, vrouwelijke comedian weten te strikken voor een hilarische sketchshow.
7/20/20191 hour, 8 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

#38 - Game of Thrones prequel belooft veel goeds!

George R.R. Martin dropte deze week wat nieuwe feitjes over de spin-off van Game of Thrones en daar worden Niels en Jochgem best wel een potje hyper van. Helaas is er minder enthousiasme over Showtime's City on a Hill. Het blijkt jammer genoeg niet de nieuwe The Wire te zijn. Het was ook te mooi om waar te zijn.
7/12/201959 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

#37 - Krijgt Harry Potter zijn eigen serie?

Het antwoord op die vraag is nee, maar Warner is wel iets van plan met het Harry Potter-universum. Ook niet verkeerd. Verder veel hiphop met het nieuwe drama Wu-Tang: An American Saga en de docureeks over DefJam's (mede)oprichter Rick Rubin. Oh ja, en The Walking Dead lijkt dan eindelijk z'n beste tijd gehad te hebben. HET ZOU EENS TIJD WORDEN!
7/6/201948 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

#36 - Michael B Jordan en Oprah komen met een nieuwe serie.

Na Apple, Facebook, YouTube, Disney en nog een hele rits andere grote platformen timmert ook IMDb aan de weg met haar eigen streamingsdienst. En het is nog gratis ook! Verder trailers voor drie hele lekkere nieuwe series én Russell Crowe kruipt in de huid van een man die lange tijd Trump's agenda bepaalde.
6/30/20191 hour, 19 seconds
Episode Artwork

#35 - Onrust in het Midden-Oosten vanwege nieuwe Netflix Original.

In Jordanië is niet iedereen even enthousiast over één van de nieuwste Netflix Originals, George Clooney komt na Catch-22 opnieuw met een interessante serie en Jochgem keek misschien wel de meest ontoegankelijke serie ooit. Dat het allemaal in een uurtje Bingewatch past! Het is bijna niet te geloven!
6/21/201956 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

#34 - Wordt Drake de nieuwe Spike Lee?

Na de gangsterserie Top Boy heeft Drake zich opnieuw bemoeid met een serie en half Amerika spreekt er schande van, Bob Odenkirk - die van Better Call Saul - zit in een animatie om de vingers bij af te likken én deze week start en serie die misschien wel kan wedijveren met The Wire. Okay, waarschijnlijk is dat wat overdreven, maar City On A Hill is wel de tip van de week.
6/15/201952 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

#33 - When They See Us: hoeveel frustratie kan een serie opleveren?

Na Queen Sugar heeft Ava DuVernay opnieuw een serie afgeleverd die bol staat van de maatschappijkritiek en daar moeten we het natuurlijk even over hebben. Disclaimer: het gaat niet goed zijn voor je bloeddruk. Verder wat aandacht voor de eerste Apple Original én een hele berg 'oude' series komen met een nieuw seizoen.
6/8/20191 hour, 9 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

#32 - Wat doen Obama, Bill Clinton en Snoop Dog in dezelfde documentaire?

In deze editie bespreken we een aantal nieuwe series die je in juni absoluut niet mag missen. Verder maken we kennis met Clarence Avant. Ook geen idee wie dat is? Twee oud-presidenten, Snoop Dog, P. Diddy, Babyface en nog een hele waslijst aan bekende gezichten leggen uit waarom hij de godfather van de black entertainment is. Mooie dingen!
5/31/201959 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

#31 - Krijgen we met His Dark Materials een soort Harry Potter on crack?

Tillen HBO en de BBC het fantasygenre met His Dark Materials naar een nieuw niveau? Kan Marilyn Manson ook acteren? Wordt Jochgem's jeugd geweld aangedaan of maakt Netflix van Jim Henson's Dark Crystal een waar eerbetoon? De antwoorden hoor je in een nieuwe aflevering van Bingewatch!
5/25/20191 hour, 4 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

#30 - Undercover. Fantastisch of een New Kids parodie op Narcos?

De eerste Nederlandse Netflix Original is een feit, maar de meningen zijn op z'n zachtst gezegd verdeeld. Game Of Thrones fans eisen een remake van seizoen acht en goed nieuws voor de liefhebbers van This Is Us. Van alles wat dus, in deze nieuwste editie van Bingewatch!
5/17/201956 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

#29 - De Coen brothers maakten geen serie, maar Ben Affleck en Matt Damon wel.

George Clooney zit in een serie die rechtstreeks uit de keuken van de Coen brothers had kunnen komen, Benn Affleck en Matt Damon gaan met Kevin Bacon in zee en wat vinden Jochgem en Niels van de eerste Nederlandse Netflix Original? Zomaar wat dingen uit deze bomvolle editie van Bingewatch.
5/11/20191 hour, 35 seconds
Episode Artwork

#28 - De thuishaven van Dexter en Homeland gaat in zee met Kanye West.

Ja, het staat er echt. Showtime heeft groen licht gegeven voor het maken van een serie die is ontsproten uit het geniale (?) brein van Kanye West. Wij gaan proberen uit te leggen waar de serie over gaat. Proberen. Verder een ode aan de man die ons Omar Little en Chalky White gaf én één van George Lucas z'n films wordt misschien verbouwd tot serie, en het is niet Star Wars. Het is me allemaal nogal wat!
5/2/201954 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

#27 - Heeft HBO met Chernobyl een nieuwe klapper te pakken?

Zelden zat er meer leuks in één editie van Bingewatch. We hebben Jochgem's eerste reactie op HBO's allernieuwste serie: Chernobyl. Niet alleen Michael Jordan is in 2020 in een serie te zien, maar ook de NBA-grootheid Magic Johnson. Ava DuVernay dropt een nieuwe Netflix Original én Masterchef Australia is weer terug! Woohoo! Dat het allemaal in een podcast van een uur past.
4/27/20191 hour, 3 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

#26 - Lekker fanboyen op Snoop, Mohammed Ali en Russell Crowe.

Snoop praat over wiet, Russell Crowe over Fox News en Mohammed Ali vooral over zichzelf. En Niels en Jochgem praten dáár dan weer over in een nagelnieuwe aflevering van Bingewatch. Ook nog wat aandacht voor een superheldenserie die zomaar wél heel tof kan worden en een kleine lofzang voor Lena Waithe en haar serie The Chi. Dat het allemaal in één podcast past. Niet te geloven. Disclaimer: Deze editie is voor de eerste keer opgenomen in Discord, dus vergeef het ons als de geluidskwaliteit een beetje afwijkt van wat je van ons gewend bent.
4/19/201951 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

#25 - Wordt 2019 het jaar van HBO?

Gaat HBO ons dit jaar omverblazen met een shitload aan heerlijke, nieuwe series? Wat zijn de eerste indrukken rondom Disney+? Waar is AMC in hemelsnaam allemaal mee bezig? Dit, en nog veel meer, in een kakelverse editie van: Bingewatch! Doe maar lekker luisteren!
4/12/201949 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

#24 - Iets met Casa de Papel, Drake en Niels zijn liefde voor The Umbrella Academy

Netflix gaat als de brandweer. In deze editie van Bingewatch komen we dan ook met goed nieuws rondom After Life, The Umbrella Academy, Top Boy én Casa de Papel. Het kan niet op. Verder zijn Steffen en Flip van New Kids met een nieuw projectje bezig en komt HBO binnenkort met een lekker kostuumdrama. Interessante dingen!
4/6/201943 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

#23 - Wat heeft Apple TV+ voor ons in petto en wat zijn dé series van april?

Terwijl Vanessa ergens op een tropisch strand cocktails ligt te slurpen, praten Niels en Jochgem je in een nieuwe aflevering van Bingewatch bij over de lekkerste nieuwe series van april én kijken we naar het allernieuwste streamingplatform: Apple TV+. Waar wacht je nog op?! Klikken, klikken, klikken!
3/29/201938 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

#22 - 8 'verborgen' topseries op Netflix

Homeland, Narcos, Orange Is The New Black en House Of Cards kennen we allemaal wel, maar Netflix is meer dan alleen maar hitseries. Daarom zetten we vandaag wat minder bekende series in het zonnetje.
3/22/201918 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

#21 - Disney gebruikt Nederland als proeftuin voor hun nieuwe streamingdienst

In deze editie van Bingewatch hebben we goed nieuws voor de fans van Orphan Black, krijgt Nederland een cadeautje van Disney e?n bespreken we drie gloednieuwe series die deze week hun eerste trailer dropten.
3/15/201927 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

#20 - Tien 'black tv shows' die het kijken meer dan waard zijn.

Black television lijkt aan een enorme come-back bezig. Sinds de nineties zijn er niet zoveel series uitgebracht met voornamelijk zwarte acteurs in de hoofdrol. Empire, Being Mary Jane, Power, Black-ish, Greenleaf, de lijst gaat maar door. Goeie zaak! In deze editie van Bingewatch bespreken we tien 'black tv shows' die iedereen eigenlijk gezien zou moeten hebben. Iedereen ja. Jij dus ook!
3/8/201934 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

#19 - Vier nieuwe series die jij in maart in de gaten moet houden!

In deze negentiende editie van Bingewatch nieuws over de samenwerking tussen Lil' Dickie en Kevin Hart. Verder deelt Will Smith op Facebook zijn midlifecrisis met de wereld én tippen we vier nieuwe series die in maand van start gaan. Waar wacht je nog op? Luisteren met je donder!
3/1/201926 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

#18 - Wat hebben Mary J. Blige, Kelly Rowland en Aretha Franklin met elkaar gemeen?

Deze keer vertellen we je wat Mary J Blige, Kelly Rowland en Aretha Franklin met elkaar gemeen hebben. Apart from the obvious. Ook wat aandacht voor de shitload aan nieuwe series waar Hulu mee komt én Jochgem tipt een nieuwe Netflix Original die Marvel direct doet vergeten. Het is me allemaal wat.
2/15/201926 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

#17 - Kelly Rowland in nieuwe serie over de legendarische muziekshow Soul Train

In deze editie van Bingewatch hebben we de premièredatum van Penoza de film, komt Walter White (een soort van) terug op je beeldbuis en gaat de zender BET na The New Edition Story vrolijk verder met het maken van soulvolle series over de geschiedenis van black music. Dat wordt weer smullen geblazen!
2/12/201928 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

#16 - Welke nieuwe series mag jij in februari absoluut niet missen?

Nieuwe maand, nieuwe series. In deze editie van Bingewatch kijken we wat februari allemaal voor ons in petto heeft op het gebied van nieuwe series. Tipje van de sluier: je hoeft ook de komende weken niet naar buiten, als je daar geen zin in hebt.
2/4/201931 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

#15 - Een docuserie voor één van de beste hiphopformaties ooit.

Deze keer zetten we het ondergeschoven kindje onder de maffiaseries in het zonnetje, vertelt hiphopconnaisseur Reinout waarom we enthousiast moeten worden over de docuserie Wu-Tang Clan: Of Mics & Men én treedt een jonge Tony Soprano in de voetstappen van zijn vader. Zal allemaal niet een potje interessant wezen?!
1/28/201931 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

#14 - Turkije. Maken ze daar een beetje leuke series of wat?!

Verandering van spijs doet eten. Probeer zo nu en dan dus eens wat anders, een Turkse serie bijvoorbeeld. Liefhebber Burç vertelt jou deze week welke welke drie series van Turkse bodem je absoluut moet checken. Verder aandacht voor YouTube's antwoord op The End Of The F***ing World en wordt maar weer eens onderstreept waarom je altijd veilig moet seksen. Whoop whoop!
1/19/201939 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

#13 - De Netflix Original You: hot or not?

Soms heb je van die series die meteen voor verdeeldheid zorgen. You love 'em or you hate 'em. You is zo'n serie. Ook bij Bingewatch verschillen we nogal van mening. Ben jij #teamvanessa of #teamjochgem. Verder aandacht voor Judas, Surviving R. Kelly en het derde seizoen True Detective.
1/11/201931 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

#12 - Welke nieuwe series móét jij checken in 2019?!

Nieuw jaar, nieuwe series. Ook in 2019 hoef je in theorie geen seconde naar buiten, want er valt binnen meer dan genoeg te doen. In deze editie van Bingewatch komen we met een aantal nieuwe titels die jij absoluut niet mag missen. Check voor de hele lijst met nieuwe series in 2019: www.npo3.nl/bingewatch
1/5/201926 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

#11 - Wat waren de beste series van 2018?

Het jaar zit er bijna op. Het is december en dat is traditioneel de tijd van de lijstjes. De lijst-der-lijsten is natuurlijk die van de beste series van 2018. In deze editie van Bingewatch bespreken we de absolute must-sees van 2018. De volledige lijst vind je terug op www.npo3.nl/bingewatch.
12/23/201832 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

#10 - Wat is de populairste Netflix Original van 2018?

Ook deze week beantwoorden we weer de vragen, waarvan jij niet eens wist dat je ze had. Hebben ze in Duitsland bijvoorbeeld ook een Mocro Maffia? Gaat The Umbrella Academy dan eindelijk die superheldenserie worden waar iedereen verliefd op wordt? En welke Netflix Original werd in 2018 volledig uitgewoond? Je hoort het in een spiksplinternieuwe aflevering van Bingewatch!
12/14/201838 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

#9 - R. Kelly gaat op de pijnbank en wie heeft Mesut Özil vermoord?

Deze keer schotelen we je twijfelachtig This Is Us nieuws voor. Zeer twijfelachtig nieuws. Ook veel aandacht voor twee grote mannen uit de muziekindustrie. Grote foute mannen. R. Kelly en Suge Knight krijgen namelijk hun eigen documentaires. En wie heeft Mesut Özil vermoord? Je ziet het in de nieuwste Netflix Original.
12/7/201832 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

#8 - Lebron James heeft overduidelijk een nieuwe hobby.

LBJ verveelt zich daar in L.A. blijkbaar te pletter, want hij slingert de ene na de andere serie de wereld in. Wij bespreken er in deze editie van Bingewatch twee. Ook even wat spotlichten op het werk van een activistische power vrouw én we hebben het over de beste serie die (bijna) niemand kent.
11/30/201834 minutes, 1 second
Episode Artwork

#7 - Welke maffiaserie legt The Sopranos en Gomorra het vuur aan de schenen?

Wat vond Vanessa van Good Girls? Welke acteur ruikt er s' ochtends aan zijn onderbroek om te checken of ie nog schoon genoeg is? Waar is Noah "Fargo" Hawley nou weer mee bezig? Wat is de maffiaserie die iedereen - ja, iedereen - gezien móét hebben? Zomaar wat vragen waar je in deze editie van Bingewatch het antwoord op krijgt.
11/23/201838 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

#6 - Jim Carrey schittert in tragische en gitzwarte komedie

In deze aflevering maak je kennis met Vanessa, het nieuwste lid van de Bingewatch-familie. Verder hoor je waarom Ross uit Friends een enorme klootviool is en steekt Jochgem de loftrompet over een nieuwe serie met Jim Carrey in de hoofdrol. Mooie dingen!
11/16/201841 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

#5 - Breaking Bad the movie, zitten we daar echt op te wachten?

Beter slinger je de nieuwste editie van Bingewatch aan, want we hebben nogal wat moois in petto. Wat dacht je van Breaking Bad the movie? Ook bespreken we het nieuwste seizoen van Narcos en tippen we een paar nieuwe series die in november beginnen. Volle bak!
11/9/201832 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

#4 - Apple gaat de strijd aan met Netflix en Amazon Prime

Nieuwe aflevering, nieuwe onderwerpen. Zo komt NPO3 met een ode aan 30 jaar Nederlandse hiphop, waagt Apple zich vanaf volgend jaar aan een eigen streamingdienst en geven we met Bodyguard en De Dag twee lekkere serietips voor het weekend.
10/26/201827 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

#3 - Mocro MaffiJAZEKER!

Deze week bewijst Dyantha dat het altijd goed is om naar Jochgem te luisteren, bespreken we de beste HBO-serie van 2018 en wordt de loftrompet geblazen over een meesterlijk eerste seizoen Mocro Maffia.
10/23/201831 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

#2 - Films die worden omgebouwd tot serie, moeten we dat eigenlijk wel willen?

In ronde twee van FunX Bingewatch gaat Halle Berry aan de haal met een Eddie Murphy classic, geeft de seriedokter advies aan een doorgewinterde film freak en bespreken we of Michiel Huisman’s The Haunting of Hill House een ware nagelbijter is.
10/12/201825 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

#1 - Is er een goed alternatief voor Breaking Bad?

In de eerste aflevering van FunX Bingewatch denderen we meteen uit de startblokken met goed nieuws voor Sons Of Anarchy fanaten, een hele dikke testcase rondom het nieuwe seizoen van Black Mirror en we voorzien de host der host, Fernando, van gepast serieadvies. Want wat moet je kijken als je een goede opvolger voor Breaking Bad zoekt?!
10/5/201828 minutes, 10 seconds