Winamp Logo
Frontvonal Cover
Frontvonal Profile

Frontvonal

Hungarian, News, 1 seasons, 46 episodes, 1 day 5 hours 53 minutes
About
Biztonságpolitika másként - Tarjányi Péterrel.
Episode Artwork

Frontvonal - 2023.11.29.

29/11/202341 minutes 38 seconds
Episode Artwork

Tarjányi Péter: Óriási társadalmi krízis van Ukrajnában

A második világháborúhoz hasonló helyzet alakult ki Ukrajnában Tarjányi Péter szerint. A biztonságpolitikai szakértő az Index Frontvonal című műsorában arról beszélt, körülbelül 70 ezer halottja és több százezer sérültje van a harcoknak, ezért már olyan területeken is, mint az építőipar vagy a bányászat, nőknek kellett munkába állniuk, hogy valahogy működtetni lehessen a ukrán gazdaságot.
22/11/202340 minutes 5 seconds
Episode Artwork

Tarjányi Péter: Németországban és Nagy-Britanniában is jó eséllyel terrortámadások lesznek

A biztonságpolitikai szakértő szerint a terroristák elérték a céljukat, mert nem csupán a Közel-Keleten, de Európában is egyre feszültebb a helyzet.
15/11/202345 minutes 26 seconds
Episode Artwork

Tarjányi Péter: Izraelnek számolnia kell azzal a forgatókönyvvel, hogy Irán is támadást indít ellene

Korábban csak elmélet volt, ma azonban már tényként lehet beszélni róla, hogy Irán és a Hamász összejátszik a biztonságpolitikai szakértő szerint. Tarjányi arról is beszélt az Index Frontvonal című műsorában, hogyan tette akaratán kívül dollármilliomossá a terrorista szervezet vezetőit a zsidó állam.
08/11/202340 minutes 28 seconds
Episode Artwork

Tarjányi Péter: Pokoli helyzet jöhet, ha az iszlám országok összefognak a Nyugat ellen

A biztonságpolitikai szakértő tart tőle, hogy az izraeli-palesztin konfliktus egy új, vallási alapú tömbösödést indíthat el a világban.
01/11/202342 minutes 41 seconds
Episode Artwork

Tarjányi Péter: A Hamász időhúzásra használja a túszokat, valójában nem érdekük elengedni őket

A biztonságpolitikai szakértő úgy látja, a terrorszervezet valójában nem akarja szabadon engedni az Izraelből elrabolt embereket, csupán élőpajzsként használja fel őket, mint a palesztin lakosságot.
25/10/202342 minutes 59 seconds
Episode Artwork

Tarjányi Péter: Még soha nem sikerült egy terrorszervezet teljesen felszámolni, ez a Hamásszal is így lesz

A biztonságpolitikai szakértő szerint hiába tesz olyan nyilatkozatokat az izraeli elnök, hogy minden Hamász-tagot meg fognak találni és likvidálják őket, erre valójában nincs esély. Tarjányi Péter szerint a civil lakosság előtt megnyitott biztonsági folyósokon keresztül a terrorista vezetők is megpróbálnak majd kijutni a térségből, ekkora méretű embertömeget ugyanis képtelenség teljes egészében ellenőrzés alá vonni.
18/10/202345 minutes 36 seconds
Episode Artwork

Tarjányi Péter: Számolnunk kell azzal, hogy Európa újabb terrorhullám által sújtott terület lesz

A koronavírus-járvány miatt nehezebbé vált a terroristasejtek bejutása is Európában, de a következő években arra számítok, hogy itt is lesznek újabb támadások - jelentette ki Tarjányi Péter biztonságpolitikai szakértő az Index Frontvonal című műsorában.
11/10/202342 minutes 46 seconds
Episode Artwork

Tarjányi Péter: Az oroszok hadigazdálkodásra álltak át, de a szankcióktól nem térdeltek le

Elképesztő összegeket költ el a jövőben Oroszország a védelmi kiadásainak növelésére. A biztonságpolitikai szakértő az Index Frontvonal című műsorában azt mondta, erre meg is van a fedezete, mivel a kivetett szankciók nem vágták földhöz az orosz gazdaságot.
04/10/202337 minutes 58 seconds
Episode Artwork

Tarjányi Péter: Ukrajna nem haragíthat magára mindenkit, az amerikaiak támogatása önállóan kevés

Lengyelország után Szlovákia is bejelentette, hogy az ukrán gabona exportja miatt leállítja a fegyverszállítást a védekező ország irányába. Tarjányi Péter biztonságpolitikai szakértő az Index Frontvonal című műsorában arról beszélt, bár Ukrajna érvei is elfogadhatók, ugyanakkor a nyugati szövetségeseknek is meg kell húzniuk valahol a határt Zelenszkijékkel szemben.
27/09/202343 minutes 48 seconds
Episode Artwork

Tarjányi Péter: Ha az északi és a déli fronton is áttörnek az ukránok, bekeríthetik az oroszokat

Bár korábban úgy tűnt, hogy pár héten belül véget érhet az ukrán ellentámadás a kedvezőtlen idő miatt, de a harctéri sikerek miatt most úgy fest, nem akarnak leállni a támadó tevékenységgel Zelenszkijék. Tarjányi Péter biztonságpolitikai szakértő az Index Frontvonal című műsorában felhívta a figyelmet a morál fontosságára, szerinte ugyanis egy demoralizált orosz hadsereget könnyen szétverhet egy felkészült ukrán haderő.
20/09/202339 minutes 57 seconds
Episode Artwork

Tarjányi Péter: Egyre jobban látszik, hogy Oroszország nem készült fel erre a háborúra

A biztonságpolitikai szakértő az Index Frontvonal című műsorában arról beszélt, hogy szerinte azzal, hogy Vlagyimir Putyin az észak-koreaik támogatását kérte a háború folytatásához, jól mutatja, hogy nem egy elhúzó konfliktusra számítottak.
13/09/202338 minutes 29 seconds
Episode Artwork

Tarjányi Péter: Több mindenben igaza van Orbánnak a háborúval kapcsolatban, de ebben téved

A biztonságpolitikai szakértő az Index Frontvonal című műsorában arról beszélt, azért mert az ukrán hadsereg kisebb létszámú, még nincs vereségre ítélve. Abban azonban egyetért a magyar miniszterelnökkel Tarjányi Péter, hogy Ukrajna a Nyugat segítsége nélkül nem lenne képes ellenállni Oroszországgal szemben.
06/09/202337 minutes 20 seconds
Episode Artwork

Tarjányi Péter: Prigozsin azzal, hogy visszafordult, már aláírta a halálos ítéletét

Az orosz elnök nem bocsátott és nem is bocsáthatott meg a Wagner-vezérnek, amiért fellázadt ellene, a sikertelen puccskísérlet pedig végül Prigozsin életébe került. Nincs ebben semmi meglepő - jellentette ki Tarjányi Péter biztonságpolitikai szakértő az Index Frontvonal című műsorában.
30/08/202342 minutes 21 seconds
Episode Artwork

Tarjányi Péter: Oroszország egy szempontból már el is veszítette ezt a háborút

Az orosz elnök korábban úgy hitte, hogy az ukránok ellen indított háborúja a kormányzásának csúcsa lesz, de ebben hatalmasat tévedett - jelentette ki Tarjányi Péter az Index Frontvonal című műsorában. A biztonságpolitikai szakértő szerint korábban az volt Oroszország célja, hogy egész Ukrajnát a befolyásuk alá vonják, ez azonban már soha nem fog megvalósulni, ebből a szempontból tehát már el is veszítették a háborút az oroszok.
23/08/202339 minutes 32 seconds
Episode Artwork

Tarjányi Péter: Ha az ukránok nem változtatnak, búcsút mondhatnak a nyugati szövetségesek támogatásának

Tarjányi Péter biztonságpolitikai szakértő az Index Frontvonal című műsorában az ukrán ellentámadással kapcsolatban azt mondta, szerinte az eddig elért eredmények nem elégségesek ahhoz, hogy rászorítsák Putyint a béketárgyalások megkezdésére, az idő azonban Oroszországnak kedvez. Ha ugyanis a konfliktus elhúzódik az amerikai elnökválasztásokig, és ott végül republikánus győzelem születik, akkor szerinte változhat Ukrajna finanszírozása, amely el is billentheti a mérleg nyelvét Oroszország irányába.
16/08/202335 minutes 56 seconds
Episode Artwork

Tarjányi Péter: Amíg a világ az orosz-ukrán konfliktusra koncentrál, addig Kínát más foglalkoztatja

A hétvégi békekonferencia célja nem az volt, hogy elhozza a háború végét, hanem hogy nyomást gyakoroljon Oroszországra, hogy végre leüljön tárgyalni - jelentette ki Tarjányi Péter biztonságpolitikai szakértő az Index Frontvonal című műsorában.
09/08/202336 minutes 21 seconds
Episode Artwork

Tarjányi Péter: A második hidegháború korát éljük

Putyin engedélyével lehetett ott Prigozsin az Orosz-Afrika csúcson Szentpéterváron – közölte Tarjányi Péter a Frontvonal legújabb adásában. A szakember hangsúlyozta, hogy Moszkva felhasználja a Wagner csoport korábbi vezetőjét, mivel nagyon jó kapcsolatokat ápol a déli kontinens országainak vezetőivel és fontos, hogy azt lássák van egy folyamatosság a vezetésben és az üzletmenetben.
01/08/202338 minutes 50 seconds
Episode Artwork

Tarjányi Péter: Ez az, amit Orbán Viktor nagyon-nagyon elmér

Korai volt Orbán Viktor részéről állást foglalni a Kínai hatalomátvételről – közölte Tarjányi Péter a Frontvonal legújabb adásában. A szakember arról is beszélt, hogy míg a miniszterelnöknek a Tusványoson elhangzott beszédében abban igaza volt, hogy egyfajta tömbösödés zajlik a világban, de összességében rossz következtetéseket vont le a világban zajló folyamatokkal kapcsolatban.
25/07/202336 minutes 36 seconds
Episode Artwork

Tarjányi Péter: Két és fél Magyarországnyi terület van aláaknázva Ukrajnában

A NATO nem kockáztathatja meg egy világméretű háborús konfliktus kirobbanását azzal, hogy soron kívül beveszi Ukrajnát a szövetség soraiba – közölte Tarjányi Péter a Frontvonal legújabb adásában. A szakember ugyanakkor kiemelte, hogy Zelenszkij elnök törekvései az elmúlt hetekben nem voltak hiába valóak, hiszen Dánia és Románia segítségével megkezdődhet az F16-os vadászpilóták kiképzése, ami minden bizonnyal azt eredményezi, hogy a közeljövőben gépeket is biztosít számukra az Észak-atlanti szövetség.
19/07/202337 minutes 17 seconds
Episode Artwork

1 milliárd dollárba kerül Oroszországnak és a nyugatnak is naponta a háború

Ukrajna látja azt, hogy az oroszok képesek még akár évekig is elhúzni a háborút, ezért követnek el mindent, hogy a NATO tagországok támogatását elnyerjék, vagy hogy csatlakozhassanak a szövetséghez – közölte Tarjányi Péter a Frontvonal legújabb adásában. A biztonságpolitikai szakember hangsúlyozta, hogy a konfliktus már annyira eszkalálódott, hogy ha most hitelen ki is törne a béke akkor is generációknak kellene eltelni ahhoz, hogy az orosz és az ukrán fél bármilyen normális viszonyt ki tudjon alakítani a másikkal.
12/07/202340 minutes 20 seconds
Episode Artwork

A Wagner-csoport elfoglalta volna Moszkvát, ha továbbmegy

Jevgenyij Prigozsin már a Wagner-csoport feloszlatásáról hozott döntéskor tudta, hogy neki vége és lépnie kell valamit, így szinte biztos, hogy hetek óta készítették elő a múlt heti akciót – közölte Tarjányi Péter a Frontvonal legújabb adásában. A biztonságpolitikai szakember szerint ezt bizonyítja az is, hogy kevesebb, mint 24 óra alatt tudott 800 kilométert megtenni a Wagner-csoport Oroszország területén belül különösebb ellenállás nélkül.
26/06/202341 minutes 19 seconds
Episode Artwork

A béke kilátástalannak tűnik az orosz-ukrán háborúban, de akkor hogyan tovább?

Azzal, hogy Vlagyimir Putyin beismerte, hogy elhurcolták az ukrán gyerekeket, lényegében minden vitát semmissé tett, ami arról szólt, hogy ki a felelőse a jelenleg zajló háborúnak – jelentette ki Tarjányi Péter a Frontvonal legújabb adásában. A biztonságpolitikai szakember arról is beszélt, hogy az orosz vezetés azért akar békét sürgetni, mert győzelemként tudnák kommunikálni az eddig történteket. Ugyanakkor Ukrajna és a Nyugat érdekeit legkevésbé sem szolgálja az, hogy keleti szomszédunk elveszítse területe ötödét.
21/06/202339 minutes 20 seconds
Episode Artwork

Tarjányi Péter: Baj van, de mindkét fél odafigyel, hogy ne legyen katasztrófa

Nézői kérdésekre válaszolt az orosz–ukrán-konfliktussal kapcsolatban Tarjányi Péter a Frontvonal eheti adásában. A biztonságpolitikai szakértő beszélt többek között a zaporizzsjai atomerőműről, az orosz légierőről, a háborúban használt harci eszközökről és a kárpátaljai magyarokról is.
14/06/202336 minutes 9 seconds
Episode Artwork

Frontvonal - 2023.06.07.

06/06/202342 minutes 42 seconds
Episode Artwork

Frontvonal - 2023.05.31.

Koszovó mindig is a Balkán puskaporos hordója volt az elhelyezkedése miatt és a mostaninál sokkal kisebb ügyek miatt is rendszeres zavargások vannak az ország területén jelentette ki Tarjányi Péter a Frontvonal legújabb adásában. A biztonságpolitikai szakember ugyanakkor a kialakult konfliktus kapcsán hangsúlyozta, hogy a Szerbek pontosan tudják, hogy egy esetleges túlkapás, vagy háborúvá fajuló konfliktus veszélyeztetheti az Eu-s csatlakozási törekvéseiket, így nem valószínű, hogy súlyosbodna a helyzet. Tarjányi hozzátette, hogy ugyanakkor a koszovói szerbek részéről egyértelműen szervezetten jól felkészült csoportok hajtottak végre támadásokat a rendfenntartókkal szemben.
31/05/202338 minutes 38 seconds
Episode Artwork

Tarjányi Péter: Oroszország és Ukrajna is hazudik, ez normális

Ukrajna ténylegesen elindította hadműveleteit és ezzel kezdetét vette a tavaszi ellentámadás – mondta Tarjányi Péter az Index Frontvonal című műsorának legújabb adásában. A biztonságpolitikai szakértő hozzátette, az ukrán erők Bahmutban már most területeket tudtak visszaszerezni, aminek kommunikációs szempontból és lélektanilag van igazán jelentősége, mivel az oroszok hosszú hónapok alatt minden erejükkel sem tudták elfoglalni a várost, a honvédők pedig pár nap alatt területeket tudtak visszaszerezni.
17/05/202334 minutes 23 seconds
Episode Artwork

Putyin többezer dolláros zsolddal csalogat külföldi munkásokat a frontra | Frontvonal Tarjányi Péterrel

Az elmúlt hetek mind az orosz, mind az ukrán részről a felkészülésről szóltak hangsúlyozta Tarjányi Péter az Index Frontvonal című műsorában.
10/05/202337 minutes 6 seconds
Episode Artwork

Putyin a fenyegetésekkel mindig terelni tudta a Nyugat politikáját

Bahmut térségben az orosz reguláris erők rosszul szerepeltek, az orosz hadsereg a második világháborús katonai taktikákat ülteti át a mindennapi hadműveletekbe. Tarjányi Péter biztonságpolitikai szakértő az ukrán katonák kiképzéséről is beszélt a Frontvonal eheti adásában, valamint a Wagner-csoport vezetőjének beszédét is elemezte.
08/03/202326 minutes 23 seconds
Episode Artwork

Tarjányi Péter: Annak is tétje van, hogy ki tudja összehozni a békét

Ebben a háborúban kimondatlan szabályok érvényesülnek, amelyeket a Nyugat épített be, és ez ad egyfajta biztonságot a világnak Tarjányi Péter szerint. A Frontvonal e heti adásában a biztonságpolitikai szakértő az orosz elnök beszédeit, Bahmut térségének jelentőségét, a belarusz harcba lépés lehetőségét elemezte, valamint azt is, hogy világháborúvá fajulhat-e az orosz–ukrán háború.
04/03/202341 minutes 46 seconds
Episode Artwork

Tarjányi Péter: Joe Biden kijevi látogatása a NATO országoknak is üzenet

Az, hogy a Nyugat elindul egy katonai fejlesztéses, fegyverkezéses irányba, a teljes bolygónak üzenet. Tarjányi Péter és Holoda Attila energetikai szakértő a Frontvonal eheti adásában az orosz-ukrán háború elmúlt egy évének harcászati és energetikai szektort érintő folyamatait, valamint az amerikai elnök európai látogatását és Putyin lehetőségeit értékelték.
02/03/202347 minutes 16 seconds
Episode Artwork

Tarjányi Péter: Ukrajna megmutatta, hogy képes ellenállni

Egyik fél sem akar sem politikailag, sem katonailag, sem társadalmilag engedni, ezért is nehéz tárgyalóasztalhoz ültetni Oroszországot és Ukrajnát Tarjányi Péter szerint. A biztonságpolitikai szakértő a Frontvonal eheti adásában az oroszok mozgósítási képességeit, az ukrán elnök brüsszeli látogatását és az unió háborúhoz való viszonyulását is elemezte.
02/03/202339 minutes 12 seconds
Episode Artwork

Ez az orosz hadsereg nem az, amire a világ számított

Ahhoz, hogy Ukrajna légterében F-16-os vadászgépek jelenjenek meg, idő és politikai akarat is kell Tarjányi Péter szerint, aki a Frontvonal eheti adásában egy hamarosan várható orosz támadásról valamint Putyin állatitokként őrzött egészségi állapotáról is beszélt.
02/03/202346 minutes 14 seconds
Episode Artwork

Tarjányi Péter: Ebből a háborúból már Magyarország sem tud kimaradni

Ukrajna tudja, hogy nagyon komoly tétje van az új hadműveletnek, amelyben nagy valószínűséggel Oroszország támadó stratégiát fog választani. A Frontvonal idei első adásában Tarjányi Péter biztonságpolitikai szakértő a háború aktuális helyzetén kívül a fegyverszállítások kérdését, célját, Magyarország háborúhoz való viszonyulását, az ukrán-magyar konfliktust és Putyin helyzetét is elemezte.
02/03/202338 minutes 30 seconds
Episode Artwork

A háború befagyasztása a lehető legrosszabb megoldás lehet

Véget nem érő, permanens krízissé válik a posztszovjet térségben az orosz-ukrán háború, ha nem zárul le Oroszország vagy Ukrajna számára megfelelően. Erről beszélt Anton Bendarzsevszkij külpolitikai szakértő, aki a Frontvonal évadzáró adásában Tarjányi Péterrel együtt elemezte az idei év európai és világpolitikai történéseit és az orosz-ukrán háború elmúlt 10 hónapját.
02/03/202344 minutes 57 seconds
Episode Artwork

Tarjányi Péter: Az ukránok látják, Putyin hatalma hogy rendülhet meg

Magyarország az elmúlt évszázadokban minden szomszédjával harcolt, és részben az elhelyezkedése részben a szövetségesek hiánya miatt egyedül volt és egyedül van ma is. Ennek okairól és következményeiről, valamint Magyarország biztonságpolitikai helyzetéről is beszélt Tarjányi Péter biztonságpolitikai szakértő a Frontvonalban.
02/03/202338 minutes 43 seconds
Episode Artwork

Tarjányi Péter: Oroszország nem szünteti be Európa kőolaj ellátását

Salamoni döntés született az kőolaj áráról, amely túlságosan nem fáj Oroszországnak és még biztosítja azt a hasznot számukra, ami miatt nem állítják le az ellátást Európa felé. Erről is beszélt Tarjányi Péter biztonságpolitikai szakértő a Frontvonal eheti adásában, amelyben a harctéren lévő katonák fizikális és pszichés megterheléséről valamint Fehéroroszország háborúhoz való viszonyulásáról is szó lesz.
02/03/202339 minutes 50 seconds
Episode Artwork

Tarjányi Péter: A tél fordulópont lehet a háborúban

Ha sokáig elhúzódik a jelenlegi helyzet, csökkenni fog a segélyezési kedv Ukrajna irányába Tarjányi Péter szerint. A biztonságpolitikai szakértő szerint a téli időszak fordulópont lehet az orosz-ukrán háborúban, részben amiatt, hogy nem csak a katonáknak, de az eszközöknek is bírniuk kell a hideget.
02/03/202343 minutes 8 seconds
Episode Artwork

Putyin a Szovjetunióról, Erdogan az Oszmán Birodalomról álmodik

Kína szerepe megerősödött a G20-as csúcstalálkozón és az is láthatóvá vált, hogy az Európai Unió keresi a helyét, és vetélkedés van Franciaország és Németország között az Unió vezető szerepéért. Törökország egyensúlyoz s ahogy Putyin, úgy Erdogan is birodalomban gondolkodik. A Frontvonalban a nagyhatalmi erőviszonyok mellett Zelenszkij béketervéről és a Krím félsziget jelentőségéről is beszélt Tarjányi Péter biztonságpolitikai szakértő.
02/03/202335 minutes 27 seconds
Episode Artwork

Tarjányi Péter: Putyin környezetében leverte a víz a katonai vezetőket

Tarjányi Péter biztonságpolitikai szakértő kizártnak tartja a fegyveres válaszcsapást a NATO részéről a lengyelországi rakétabecsapódások miatt, ahogy a szándékosságot is kizárja mindkét fél részéről. A Frontvonal e heti adásában emellett arról is szó lesz, hogy mit üzen Vlagyimir Putyin elnök távolmaradása a G20-as csúcstalálkozóról, mi a jelentősége Joe Biden és Hszi Csin-Ping személyes találkozójának és mit hoz az ukránoknak a félidős amerikai választások eredménye.
02/03/202340 minutes 13 seconds
Episode Artwork

Kína segíthet az orosz–ukrán háború befejezésében?

Egyes hírszerzési források szerint Kína tudott arról, hogy Oroszország elindítja a hadműveleteket, ez is alapja lehet annak az elképzelésnek, hogy a kínaiak segíthetnek a háború befejezésében. A Frontvonal e heti adásában Tarjányi Péter Kína szerepéről, az orosz–ukrán háború erőviszonyairól, a konteókról és a Nagy Októberi Szocialista Forradalomról is beszélt.
02/03/202329 minutes 11 seconds
Episode Artwork

Tarjányi Péter: Az orosz inváziós erők kétharmada mára halott vagy sebesült

Az Index eheti Frontvonal című műsorában Tarjányi Péter az orosz-ukrán háború harcászati veszteségeit elemzi, de arról is szó esik, hogy van-e testdublőre az orosz elnöknek, és milyen kommunikációs üzenetet hordoz a hosszú tárgyalóasztala.
02/03/202336 minutes 44 seconds
Episode Artwork

A fegyverek alkalmazásában ismét szintet lépett a háború

Egyre súlyosabbak a fenyegetések, ezt mutatja az is, hogy a felek úgynevezett "piszkos bomba" bevetésének tervével vádolják egymást. A Frontvonal eheti adásából az is kiderül, mi is pontosan a piszkos bomba, miért veszélyes s milyen változást hozhat Prigozsin és a Wagner csoport.
02/03/202335 minutes 38 seconds
Episode Artwork

Frontvonal: Oroszország eldöntötte, hogy most már totális háborút fog folytatni

Szurovikin tábornok, akit Vlagyimir Putyin orosz elnök nemrégiben nevezett ki, vérrel írhatja be a nevét az orosz történelembe, a totális háború végrehajtójaként. Tarjányi Péter biztonságpolitikai szakértő a Frontvonal eheti adásában arról is beszélt, mit jelent a totális háború, milyen ember az új tábornok és valóban beszólt-e a tádzsik elnök Putyinnak a Független Államok Közösségének államfői találkozóján, vagy ez csak egy médiatúlzás.
02/03/202336 minutes 45 seconds
Episode Artwork

Tarjányi Péter: A taktikai atomfegyver alkalmazása felkerült a palettára

Putyin hatalmát is megdöntheti az, ha atomfegyvert vet be - erről is beszélt Tarjányi Péter az Index biztonságpolitikai műsorában, a Frontvonalban. A biztonságpolitikai szakértő szerint egy ilyen lépés alapvetően megváltoztathatja a NATO és a világ hozzáállását a háborúhoz.
02/03/202333 minutes 42 seconds
Episode Artwork

Tarjányi Péter: Repedezik ez a magabiztosság, Putyin számára ennek a háborúnak már tétje van

Profilozás és profilozás között különbség van – mondta Tarjányi Péter biztonságpolitikai szakértő az Index új műsorában a Frontvonalban, ahol biztonságpolitikáról esik szó, másként, vagyis az eddig megszokottól eltérő módon. Az első adásban Putyin beszéde került terítékre.
02/03/202323 minutes 48 seconds