Winamp Logo
FOTO'S MET KURKDROOG Cover
FOTO'S MET KURKDROOG Profile

FOTO'S MET KURKDROOG

Dutch, Comedy, 3 seasons, 22 episodes, 1 day 17 hours 30 minutes
About
Foto's, we zien ze tegenwoordig overal. Door de vluchtigheid van social media gaan de verhalen achter deze plaatjes dikwijls verloren. Toon en Angel schotelen twee wekelijks een bekende gast enkele van zijn/haar foto's voor en peilen hierbij naar het verhaal achter de foto.
Episode Artwork

Foto's met Kurkdroog - Lotte Vanwezemael

Vandaag ontvangen we een dame waarvan de podcast wél succesvol is. Ze deed bovendien tweemaal mee aan de slimste mens, presenteert menig programma op de nationale radio en is daarenboven ook nog eens een succesvol seksuologe. Ontdek samen met ons de verhalen achter de foto's van Lotte Vanwezemael!
14/02/20241 hour 24 minutes 42 seconds
Episode Artwork

Foto's met Kurkdroog - Sergio Quisquater

In deze aflevering ontvangen we het showbeest van Vlaanderen. Hij deed mee aan het Eurosongfestival, presenteerde TV programma's op zowat alle grote zenders en heeft nog steeds een klok van een stem. Ontdek samen met ons de verhalen achter de foto's van Sergio Quisquater!
31/01/20242 hours 10 minutes 12 seconds
Episode Artwork

Foto's met Kurkdroog - Elisabeth Lucie Baeten

In deze aflevering ontvangen we een vrouw die als een speer omhoogschiet in het Vlaamse medialandschap. Een deelname aan DSMTW, virale video's met Katrien van PR en een eigen serie op VRTMAX. Niet slecht! Ontdek samen met ons de verhalen achter de foto's van Elisabeth Lucie Baeten!
17/01/20242 hours 5 minutes 43 seconds
Episode Artwork

Foto's met Kurkdroog - Tom Boonen

In deze aflevering ontvangen wij een ex-wereldkampioen. Ook won hij zo maar eventjes 4x Parijs-Roubaix en 3x de ronde van Vlaanderen. Vandaar zijn terechte bijnaam: de bom van Balen. Ontdek samen met ons de verhalen achter de foto's van Tom Boonen!
03/01/20242 hours 55 seconds