Winamp Logo
FOTO'S MET KURKDROOG Cover
FOTO'S MET KURKDROOG Profile

FOTO'S MET KURKDROOG

Dutch, Comedy, 2 seasons, 18 episodes, 1 day 9 hours 48 minutes
About
Foto's, we zien ze tegenwoordig overal. Door de vluchtigheid van social media gaan de verhalen achter deze plaatjes dikwijls verloren. Toon en Angel schotelen twee wekelijks een bekende gast enkele van zijn/haar foto's voor en peilen hierbij naar het verhaal achter de foto.
Episode Artwork

Foto's met Kurkdroog - Jan Jaap van der Wal

Onze gast van vandaag lijkt wel een begrafenis ondernemer ik bedoel daarmee: hij is altijd in kostuum en er is maar weinig om mee te lachen. Deze nieuwe Belg beschikt over een palmares waar zelfs een Nederlander 'u' tegen zou zeggen. Hij stond op menig podia in binnen- en buitenland, presenteerde talloze succesvolle tv programma’s en heeft een dubbele voornaam. Allemaal dingen die wij niet kunnen zeggen. Voor de laatste aflevering  van dit seizoen wilden we graag eindigen in schoonheid maar zoals je kan zien is dat niet gelukt. Ontdek samen met ons de verhalen achter de foto's van Jan Jaap van der Wal.
05/07/20231 hour 14 minutes 20 seconds
Episode Artwork

Foto's met Kurkdroog - Andries Beckers

Onze gast van vandaag wordt werkelijk door iedereen graag gezien, behalve dan door de Kastaars. Zijn vrouw noemt hem steevast Rico Suave. Wat bij mij het vermoeden doet rijzen dat zij geen Spaans verstaat. Maar alle gekheid op een stokje: Deze diamant van Deurne vulde zalen in verschillende landen, runt de meest succesvolle podcast van het land en is nog een radiopresentator ook. Ontdek samen met ons de verhalen achter de foto's van Andries Beckers!
07/06/20232 hours 22 minutes 34 seconds
Episode Artwork

Foto's met Kurkdroog - Anastasya Chernook

Onze gast van vandaag is een West Vlaamse met Russische roots, onverstaanbaarder wordt het niet.   Deze diva, goeroe en queen van de zelfvertrouwen zit normaal gezien aan de 'Tafel Van Vier' maar vandaag doet ze het met een zetel voor 1. Ontdek samen met ons de verhalen achter de foto's van Anastasya Chernook!
24/05/20232 hours 1 minute 34 seconds
Episode Artwork

Foto's met Kurkdroog - Special - Marijke Crynen

Het noodlot sloeg deze week toe. Onze hoofdgast heeft afgezegd. Geen probleem we hebben een back up gast. Maar alsook die gast een dag voor de opname afzegt dan weet je dat het moeilijk wordt. Vandaar zetten wij voor deze speciale aflevering onze strong woman Marijke Crynen in rol van interviewer. Aanschouw Foto's met Kurkdroog met Kurkdroog en als host Marijke Crynen!
10/05/20231 hour 34 minutes 36 seconds
Episode Artwork

Foto's met Kurkdroog - Vincent Voeten

Onze gast van vandaag is de winnaar van de laatste Humo’s Comedy Cup. Deze ondertussen ex-politie inspecteur is vooral bekend voor zijn scherpe, zwartgallige humor. Ontdek samen met ons de verhalen achter de foto's van Vincent Voeten!
26/04/20232 hours 9 minutes 16 seconds
Episode Artwork

Foto's met Kurkdroog - Toby Alderweireld

Wij zijn zelden zenuwachtig als we een gast moeten ontvangen en vandaag was dat niet anders. Onze gast speelde maar liefst 2 Champions League finales maar verloor ze spijtig genoeg alle twee. Maar nu is hij terug thuis in zijn stad, en daar is letterlijk niemand rouwig om. Ontdek samen met ons de verhalen achter de foto's van Toby Alderweireld!
12/04/20231 hour 52 minutes 54 seconds
Episode Artwork

Foto's met Kurkdroog - Pommeline Tillière

In deze aflevering ontvangen we een ex- Temptation Island verleidster. Ze komt ruig, stoer en onbevreesd over maar achter dat stoere imago gaat naar het schijnt een lieve vrouw schuil. Ontdek samen met ons de verhalen achter de foto's van Pommeline Tillère!
29/03/20231 hour 44 minutes 29 seconds
Episode Artwork

Foto's met Kurkdroog - Frank Raes

Onze gast van vandaag is een living legend.  Al bestaat er over de 2 termen wat discussie. Hij overleefde zomaar even 8 WK's, 4 Olympische Spelen én Cath Luyten. Respect! Ontdek samen met ons de verhalen achter de foto's van Frank Raes.
15/03/20232 hours 11 minutes 6 seconds
Episode Artwork

Foto's met Kurkdroog - Jade Mintjens

In deze aflevering ontvangen een niet onknappe comedienne die op dezelfde dag jarig is dan Vladimir Poetin, Tom Van Grieken en Heinrich Himmler.  Tegenwoordig doet ze mee in 'De Ideale Wereld' , had ze haar eerste eigen eindejaarsshow en is ze bovendien de eerste nieuwe kandidaat van 'De Slimste Mens' . Allemaal dingen om jaloers op te zijn. Ontdek samen met ons de verhalen achter de foto's van Jade Mintjens!
01/03/20232 hours 8 minutes 30 seconds
Episode Artwork

Foto's met Kurkdroog - Radja Nainggolan

In deze aflevering ontvangen we een voetballer die 2 keer scoorde in de halve finale van de Champions League. Ook speelde hij o.a. samen met Mo Salah. Nu ja wij speelden ook wel eens samen met een Mo. Ontdek samen met ons de verhalen achter de foto's van Radja Nainggolan.
15/02/20231 hour 29 minutes 55 seconds