Winamp Logo
Fotballrådet Cover
Fotballrådet Profile

Fotballrådet

Norwegian, Football, 1 season, 63 episodes, 2 days, 9 hours, 9 minutes
About
Løkberg og RB med gjester. En podkast fra innsiden av norsk fotball.
Episode Artwork

62: Utfrysing, agenter, utenlandsk kynisme og konkurranser

Leo Fuhr Hjelde og Isak Hansen-Aarøen er ukens gjester. Hvordan er livet som fotballproff i utlandet, hvor kynisk er hverdagen, hva skjedde egentlig med Leo i Leeds? Konkurranser, selvsagt. Kunstgresslakt blir det også. Ekstramateriale på patreon.com/fotballraadet ★ Support this podcast on Patreon ★
5/29/20241 hour, 2 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

61: Bryllup eller landskamp, Var-nei, dyreparken og «late bloomers»

Moldes Kristian Eriksen og Fredrikstad Morten Bjørlo er ukens gjester. De spilte sammen i HamKam, er gode kompiser og har karrierer som er veldig like hverandre: De har aldri gitt opp og oppnådd suksess sent i karrieren. I tillegg litt om Var, mange lytterspørsmål, ny konkurranse fra Løken og det ultimate dilemma: bryllup eller landskamp? ★ Support this podcast on Patreon ★
5/24/20241 hour, 1 minute, 3 seconds
Episode Artwork

60: Trenerkrangel, tvillingtrøbbel, homohets og Levanger-flørt

Olaus Skarsem og Ole Sæter er tilbake i Fotballrådet. Vi snakker om homohetsen i Kristiansund, nedsparkingen i Molde, intern treneruenighet, hvordan komme seg unna kamp og Ole sin skamløse Levanger-flørt. Lytterspørsmål og salme-slakt i Løksuppa.  ★ Support this podcast on Patreon ★
5/15/202446 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

59: Oppryks-ros, Levanger-ros og Witzøe-ros

Pål André Helland og Mikke Karlsen er ukens gjester. Vi snakker litt om Levanger, seks lag med opprykks-suksess, modell-Witzøe-junior og intervjunekt i Glimt. Men vi bruker mest tid på kompis-klubben Ranheim. Tåler vennskapet en eventuell sportslig krise? Lytterspørsmål og Løksuppe, også, schøschagt.  ★ Support this podcast on Patreon ★
5/10/202445 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

58: AaFK-krise, cup-krise, pollenkrise og utlånskrise

Jonas Grønner og Petter Bø Tosterud er ukens gjester - og vi bruker en del tid på krisen i AaFK. Kan Christian Johnsen slå tilbake - eller er dette en tapt kamp? Og tar for mange klubber for lett på cupen? I tillegg hyller vi Sivert Heltne Nilsens 829-nummer-intervju, slakter pollen og spillenekt. Comeback for yay or nay! ★ Support this podcast on Patreon ★
5/3/202458 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

57: Bakenga hyller Eggen, Hansen, Kippe, Odd, Molde og Iniesta

Mushaga Bakenga er ukens gjest i denne litt spesielle episoden av Fotballrådet, for vi snakker mye om hans nye bok «Drømmen og skyggen». Hva syns han egentlig om Eggen og Hansen? Er han egoist? Bryr han seg om hva andre sier om han? Er han faktisk keen på å spille i Saudi-Arabia? Lytterspørsmål og løksuppe (og litt teknisk rør fra Stavanger).  ★ Support this podcast on Patreon ★
4/25/202450 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

56: Knuste hjerter, nedtur, opprykk og Lyn - Vålerenga

Magnus Devold og Kim Midtlie er ukens gjester - sammen snakker vi mest om Lyn mot Vålerenga, men også litt om draktnummer, favorittspillere, fotballquiz og da to Lyn-spillere knuste hjertet til Magnus.  ★ Support this podcast on Patreon ★
4/19/202454 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

55: Oksetestikler, effektiv spilletid, Solskjær og skadenytt

Fredrik Gulbrandsen og Ruben Gabrielsen er ukens gjester. Vi snakker om kynisk drøying av tid, oksetestikler, lever, hjerter og andre rare greier, vi er innom Ole Gunnar Solskjær, Fredrik kommer med skadenytt og Ruben fyrer opp før søndagens kamp mot Glimt. Støtt oss på patreon.com/fotballraadet.  ★ Support this podcast on Patreon ★
4/12/202452 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

54: Sesongåpning og debutanter

Niklas Sandberg og Sondre Liseth debuterer når Fotballrådet endelig er tilbake. På menyen er å bli byttet både inn og ut, golf, skadehelvete, tabloidjournalistikk, bondebridge og påskefesting. 
4/5/202450 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

53: Solbakkens selvkritikk: - Min klart største tabbe

Ståle Solbakken er gjest i årets siste episode av Fotballrådet. Han svarer på Reka-tweeten om FCK, sier han ikke kommer til å trene en ny klubb i Skandinavia, tar selvkritikk på Skottland-kampen og vil ikke kommentere RBKs trenerkandidat. I tillegg: Haaland, United og Markus-bud. Og enda litt mer. God jul!
12/13/20231 hour, 14 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

52: Vil fortsette i Start, men varsler store endringer

Start-trener Sindre Tjelmeland er ukens gjest. Han oppsummerer en absurd helg og en kaotisk sesong - og ser samtidig framover. Han er ekstremt motivert til å fortsette, og varsler allerede nå store endringer for 2024. I tillegg: Vålerenga rykker ned, bluss-idioti i Bergen, Var-skandale på Ullevaal OG Var-utvidelse på trappene? Lytterspørsmål, løksuppe og språkspalte. 
11/29/202350 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

51: Takker Messi for gjennombruddet: - Akkurat der var jeg god!

Morten Langli og Petter Myhre er ukens gjester. Vi snakker selvsagt mye om TV-jobben, Petter sin skepsis til å ta jobben og Langlis Messi-gjennombrudd, men kommer også innom André Hansen, VIF-krisen, Lyn-suksessen og landslaget.
11/23/20231 hour, 22 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

50: Ler av egen tirade: - Jeg var glovarm

KFUM-trener Johannes Moesgaard og Godset-sjef Jørgen Isnes er ukens gjester. Vi snakker selvsagt om KFUMs sensasjonelle opprykk, men også om Ole Sæter, andrelags-problematikken, hvem som er best på dansegulvet og så slår Løkberg hardt tilbake mot Viking-kritikerne. 
11/9/202354 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

49: Slåss på garderobegulvet: - Han er et dra til-tryne

André Hansen forteller om da han og Adrian Pereira slåss i garderoben. I tillegg: Hyller Tromsø, blir kvalm av VM og hvordan han gikk fra å skjelle ut Ole Sæter til å bli romkamerat med spissen. 
11/2/20231 hour, 1 minute, 11 seconds
Episode Artwork

Bradley filleristet Bakenga: - Var som en boksekamp

Mushaga Bakenga er ukens gjest - og han forteller åpent om samtalen med Bob Bradley som endret alt. I tillegg litt mer om Bakke-tifoen, ballhenter-kynisme, Kjønø-sparking og superdramatisk opprykkskamp mellom Lyn og Egersund. Samt faste spalter. PS! Episoden ble spilt inn før Lars Bohinen ble presentert som ny Jerv-trener. 
10/26/202342 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

47: Horneland: - Det smeller ofte mellom oss

Brann-trener Eirik Horneland er ukens gjest. Sammen snakker om frustrasjonen da spillerne ble solgt, forholdet til Sivert Heltne Nilsen, nachspiel-skandalen og at han ikke kan å koke kaffe! Lytterspørsmål og løksuppe også på menyen. 
10/18/202349 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

46: Krystallklar: - Manglende demokrati

Utvalgsleder Brede Hangeland og LSK-leder Morten Kokkim er ukens gjester. De diskuterer forslaget til endringen av cupen. I tillegg er Bodde Hangeland, spilleransvarlig på landslaget, med oss for å snakke om Erling Haaland, Kypros og Spania. Lytterspørsmål, også. 
10/5/20231 hour, 50 seconds
Episode Artwork

45: - Må lukke ut all gallen som kommer

RBK-spillerne Olaus Jair Skarsem og Ole Sæter er ukens gjester. I løpet av en time snakker de om navn på Olaus sin nyfødte, om Pellegrino fortjener landslagsplass, Pakistans sult på Løven, all «gallen» de får og Sæters fanatiske forhold til AC Milan. Og mye mer. 
9/27/20231 hour, 17 seconds
Episode Artwork

44: Løkbergs argumenter: - Derfor vinner vi serien

Sjukdom forhindrer gjestene våre fra å delta - derfor kjører vi en Løk+RB spesial. Litt om uka, litt om Viking og litt om mamma Ruth sin twitter-melding. 
9/21/202330 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

43: Varsler store endringer: Slik blir nye Stabæk

Ny Stabæk-trener Bob Bradley og daglig leder Jon Tunold er ukens gjester. Hva er Bobs plan for å redde Stabæk, hvilken Bruce Springsteen-låt beskriver situasjonen, husker han krangelen med Joacim Jonsson og hilke endringer skal Stabæk gjøre for å finne til seg selv? I tillegg lytterspørsmål og et oppgjør med oppførselen på nett. 
9/14/20231 hour, 2 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

42: Markus om trener-pappa: - Det kan gå en kule varmt

Markus Solbakken er ukens gjest. Han snakker om at han er spent på hvordan pappa Ståle er som trener, at situasjonen er litt kronglete og at han allerede merker en forskjell. I tillegg hyller vi KFUMs dirtytricks, svarer på lytterspørsmål og får en ny løksuppe. 
8/31/202347 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

41: Sverre (16) om Martin (15): - Han er et stort forbilde

Supertalentet Sverre Nypan (16) er ukens hedersgjest. Han snakker om den plutselige kjendisstatusen, prislappen på 100 millioner, forbildet Martin Ødegaard, planene for framtida og meldinger fra jenter. 
8/24/202348 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

40: Bohinen om at han må sparkes: - Folk blir vel lei trynet mitt

Fotballrådet er tilbake med en trener spessial. Eirik Bakke tar over Lillestrøm som vikar og vil ha mer galskap inn i spillet - og på Nadderud begynner ropene om Lars Bohinens avgang å bli flere. Hva tenker han selv om det? 
8/16/20231 hour, 58 seconds
Episode Artwork

39: Samstemte om Viking: - Seriens jævligste lag

Viking jakter gullet og imponerer alle om dagen - men skaffer seg få venner utenfor Stavanger. "Seriens jævligste lag" er dommen. I tillegg: Kan alderen spolere proffdrømmen for Bosman-Utvik?, Bakenga setter ord på Stabæk-krisen og vi hyller engelsk grep mot uthaling av tid. 
8/9/202348 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

38: Den nye Helstrup-kontrakten: Mye høyere klausul

Lars Petter Kræmer-Andressen i Tromsø og Espen Nystuen i Kongsvinger er med for å snakke om overgangsvinduet. Vi får detaljer i den nye Helstrup-kontrakten, hele Tromsø-troppen ligger ute for salg, Holmé prises ut av markedet og hyllest av Vikings kynisme. 
8/2/202354 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

37: Ønsker tydelig Var-endring: Maks to minutter

Styreleder Cato Haug i NTF og fotballekspert Petter Bø Tosterud i TV 2 er med oss for å ta den O´store Var-debatten. Hvor lenge skal man maksimalt kunne bruke på en Var-avgjørelse, skal Var-dommeren kunne "overkjøre" kampdommeren, skal man vise flere bilder på stadion og frontene så steile at det uansett blir bråk? 
7/26/202346 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

36: Den norske VM-fadesen: - Prestasjonen er det store sjokket

Det norske kvinnelandslaget tapte åpningskampen mot vertsnasjonen New Zealand i VM. Ingrid Ryland og Carl-Erik Torp er med oss for å oppsummere kampen, og se videre i mesterskapet. «Ekstremt høy feilprosent», «definitivt et trenerproblem» og «for høye forventninger» er noen stikkord. Vi snakker også om Geir Bakke, Island Games og midnattssolkampen. 
7/20/202350 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

35: Maalen erkjenner: Har lagt hodet på blokka

Rosenborg-trener Svein Maalen er ukens gjest. Hvor langt unna er RBK å være gode, gikk han for høyt ut, kan de redde sesongen og er det plass til Løken i RBKs trenerteam? I tillegg tar Svein Maalen et oppgjør med de som har hetset Kjetil Rekdal. 
7/14/202349 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

34: Rubens gull-løfte: - Da skal de få lov å skjenke meg

Tromsøs Ruben Yttergård Jenssen og Sarpelonas Joachim Soltvedt er gjester. Vi snakker om hvorfor klubbene deres er rekordgode, Moldes shithousery mot Glimt, Løkbergs forslag til ny Viking-stopper og Rubens frykt etter at trener Gaute Helstrup skaffet seg Jim Solbakken som agent. I tillegg kommer han med en oppsiktsvekkende lovnad om Tromsø tar seriegull. 
7/5/202351 minutes, 1 second
Episode Artwork

33: Ingen sympati med Tromsø: - Folk er fortsatt forbanna

Patrick Berg har ingen sympati med Tromsø for måten de røk ut av cupen på og Marius Lode ble helt satt ut da han møtte Markus og Martinus. De er gjester i denne ukens Fotballrådet hvor vi også snakker om at RBK kan rykke ned, hva som skiller Glimt i år fra i fjor og vi kommer endelig til bunns i hemmeligheten bak det perfekte håret til Patrick. 
6/30/202357 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

32: Tror Norge overrasker: - Vi kan ta EM-gull

Leeds-spiller Leo Hjelde og Brøndby-back Sebastian Sebulonsen er ukens gjester. De ser fram mot sommerens EM - og tror Norge kan overraske stort. I tillegg: Utlån som suksess-kriterie, forsvar av Kjetil Rekdal, 4. divisjon morsommere enn Premier League (?) og Leos spesielle forhold til Marcelo Bielsa. 
6/1/202351 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

S02E10: - Som å miste et familiemedlem

Ruben Gabrielsen og Bård Finne debriefer sorgen og euforien etter cupfinalen. Pluss: De rister på hodet over enda et nytt cupopplegg, slakter fotballekspertene og snakker om skuffelsen over å ikke ha møtt Kong Harald. 
5/24/202354 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

S0209: Slakter AaFK-styret: - Det er så latterlig gjort!

Kristoffer Barmen og Mushaga Bakenga er gjester. To tema opptar oss: Gressmatta på Nadderud - «Hadde foretrukket å spille på grus» - og sesongstarten til AaFK og sparkingen av Lars Arne Nilsen - «Det var en farse». I tillegg kommer Fotballrådets drømme-ellever satt sammen av morsomme spillere, lytterspørsmål, Løkens Løksuppe og Mushaga Bakengas fantastiske navn. 
5/10/202349 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

S0208: - Det verste man kan oppleve i fotball

Aleksander Melgalvis og Fredrik Oldrup Jensen er gjester. Derbytapet mot LSK omtales som det verste man kan oppleve i fotball og timåls-kampen i Stavanger beskrives som "en grusom opplevelse". I tillegg snakker vi om å holde skader hemmelig, Oldrup sin twitter-beef, sokkenekt i Viking-garderoben, lytterspørsmål og skamløse meldinger slidet inn i DM. 
5/4/202351 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

S0207: Blir du satt på benken? Lag et helvete!

Hvordan er det egentlig å bli benket? Og hva er veien inn på laget igjen? I tillegg: Nadderud-slakt, sjokkbildene, buekorps og Mourinho. Ulrik Saltnes og Fredrik Pallesen Knudsen er gjester. 
4/26/202348 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

S0206: Solbakken om den enorme skuffelsen: Nektet å reise til kona

Landslagssjef Ståle Solbakken snakker for første gang åpent om nedturen etter landskampene i mars, men ville likevel ikke vært det foruten. I tillegg: denne spilleren så han på i Skien, om Pellegrinos sjanser, om Strandberg sine uttalelser, om "Rekdal-feiden" og en oppfordring til Martin Ødegaard. 
4/19/202356 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

S0205: Spesielt én spiller tenner før hatoppgjøret: - Gleder meg til å møte han

Veton Berisha og Erlend Dahl Reitan er gjester før helgas hatoppgjør og Molde - Rosenborg er naturligvis tema. I tillegg: NFF-slakt, hårbånd-slakt, bonus-slakt og Var-slakt. 
4/13/202355 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

S0204: Når rullgardina går ned: Som å være i en psykose

Medaljejakt, slakt av Eliteserien-hymnen og skam over egen oppførsel. Endelig er sesongstarten her og Sivert Heltne Nilsen og Gustav Valsvik er gjester. 
4/5/202355 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

S02E03: Direktørens umulige dilemma: Millioner på bok eller Løkberg ut

Investorer, rike onkler og nye eiermodeller. Hva er yay og hva er nay? Eirik Bjørnø og Yaw Amankwah tar debatten sammen med Kristoffer og Vegard. I tillegg hyller vi Aursnes, Heltne Nilsen, Rosenborg, og Brann - og vi slakter nye keeperregler. Lytterspørsmål og bra eller drit, selvsagt. 
3/29/202358 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

S02E02: Landslagsstopperen: - Jeg er luta lei «stopperkrisen»

Ruben Gabrielsen og Sten Grytebust er på besøk. Stikkord: Kun EM er godt nok, handsregelen er uforståelig, Ståle Solbakken er klin gærn, Rolf Daniel Vikstøl-hyllest, lytterspørsmål og Rubens fotballhat. 
3/22/202350 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

S02E01: Skrev sexnekt-avtale med Stabæks tinder-konge

Endelig sesongpremiere! Ole Sæter og Mushaga Bakenga er gjester hos Løken og RB. Er all oppmerksomhet bra, hvor digge er japanske toaletter og hvem er Stabæks tinder-konge er blant de viktige spørsmålene. I tillegg snakkes det litt om hvor mye Norske fans legger i treningskamper, Bakenga hyller materialforvaltere og Sæter og Bakenga inngår veddemål om hvem som blir toppscorere. 
3/15/202357 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

S01E21: - Han starta swingersklubb i Ålesund (sesongfinale)

Sesongen er over - og for noen er karrieren over, også. Pål André Helland og Jonatan Tollås Nation er med oss og oppsummerer både årets sesong og sine karrierer. Da blir det naturligvis snakk om rødkort som det perfekte karriere-punktum, vi forklarer sesongen med statistikk, Fotballrådets nye Troika-spalte og en bønsj med kåringer! OG: Startet Anders Lindegaard swingersklubb i Ålesund? Ja, det får du svar på. Årets siste pod er iallfall levert - vi høres neste år!
11/22/202257 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

S01E20: Inngår rødkort-pakt i siste seriekamp

Mats Haakenstad og Torgil Gjertsen er ukens gjester - de kjemper begge desperat for å unngå nedrykk med henholdsvis Sandefjord og Kristiansund. Det snakker vi selvsagt om. Løkberg gir også sine tanker rund Vikings fullstendige kollaps - og forklarer hvorfor han har sagt ja til å jobbe med VM i Qatar. Trioen inngår også en rødkort-pakt (!) og svarer på en rekke lytterspørsmål. 
11/4/202254 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

S01E19: Rekdal om Ole Sæter: En kenguru i et minefelt

RBK-trener Kjetil Rekdal og Molde-sjef Erling Moe lader opp til toppkamp. Vi snakker om æresvakt, om Ole Sæter og Jim Solbakken - og vi nørder på 3-5-2 og hvorfor det er rett for begge klubbene. I tillegg: Hvordan hadde de gjort det om de trente en klubb sammen, hvor gode hadde RBK vært mer Erling Moe som sjef og fortsetter pengegaloppen i norsk fotball? 
10/20/202244 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

S01E18: Tanken om å legge opp, slår meg oftere og oftere

Mikke Karlsen har bestemt seg for å legge opp, mens Pål André Helland innrømmer at han oftere og oftere tenker på når han skal legge skoene på hylla. Hvem vinner serien i 2047 om alle lagene i Eliteserien beholder samme stall og støtteapparat fra i år, men 25 år lenger frem i tid? Lytterspørsmål blir det, Løken hyller Molde og det blir selvsagt en bra eller drit-spalte der Pål (!) støtter Hugo Vetlesen sine kommentarer til Mads Hedenstad Christiansen under kampen sist. 
10/5/202259 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

S01E17: Spillere på knallfylla i landslagspausen

TV 2-ekspert Yaw Amankwah og VG-journalist Øyvind Herrebrøden er på plass for å oppsummere den skuffende landskampen mot Serbia. Var spillerne redde? Er Norge kanskje ikke bedre? Kan de komme seg til EM? Får Løkberg kjørt bobilen til Tyskland? De snakker også om Reka vs Solbakken, spillere på knallfylla i landslagspausen og selvsagt - vi må innom den norske cupen igjen. Faste spalter er på plass, selvsagt. 
9/28/20221 hour, 16 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

S01E16: Egoene til trenere ødelegger for spillerne

Tema for ukens episode er Spillerutvikling: Akademisjef Toni Ordinas i Lillestrøm mener trenere som vil vinne for å booste eget ego, ødelegger for spillerutviklingen. Spillerutvikler Sarmed Saify i Rosenborg forteller om erfaringene fra Ajax og Uruguay. Samt mye mer. Vi nørder oss ned i materien. Lytterspørsmål og Løkens løksuppe også. 
9/22/202259 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

S01E15: Kvalik? Det er et helvete!

Daglig leder spesial! Jon Tunold i Stabæk og Frank Lidahl i Ranheim er våre gjester for å snakke om hvor mye som står på spill i innspurten av Obos-sesongen. Hva betyr det å rykke opp, hvor viktig er det å være i eliteserien, hvor mye penger står på spill - og hvor jævlig er det egentlig å havne i kvalifisering? I tillegg blir det Løkbergs Løksuppe, lytterspørsmål og bra eller drit. Pluss: Frank Lidahl må svare for om han har søkt jobb i RBK eller ikke. 
9/16/202247 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

S01E14: Vil trosse angsten og komme tilbake på toppnivå

Erik Arnebrott var et av landets største keepertalenter, men la opp som 21-åring med mentale problemer. Tobias Svendsen (21) har tatt en pause fra fotballen på grunn av angst. Den ene kommer aldri tilbake på toppnivå som keeper, men har funnet igjen fotballgleden som spiss (!) - den andre drømmer fortsatt om å lykkes på toppnivå. De er denne ukens gjester i Fotballrådet. I tillegg blir det snakk om Dronning Elizabeth II, lytterspørsmål og bra eller drit. 
9/9/20221 hour, 1 minute, 58 seconds
Episode Artwork

S01E13: Hjem med halen mellom beina?

Både Marius Lode og Thomas Lehne Olsen kom hjem igjen etter få måneder i utlandet, men føler de selv de har mislyktes og kommer hjem med hallen mellom beina? Marius forteller om utfrysing og kynisme - Thomas om hvor mye et trenerskifte kan endre på alt. I tillegg ser vi frem mot årets råeste fotballhelg, svarer på lytterspørsmål, får en lynkjapp Tom Lund vs Erling Haaland-debatt samt en Bra eller Drit-spalte. #LikOgEllerDel
9/2/202252 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

S01E12: Landslagssjefens oppskrift: Slik blir vi bedre

Landslagssjef Ståle Solbakken og trener og sportslig guru i Glimt, Aasmund Bjørkan, er denne ukens gjester. De er invitert for å diskutere om norsk fotball er på vei inn i en ny gullalder - og hva som må til for at klubbene blir enda bedre. Det vil si: Vi diskuterer kunstgress, antall lag i Eliteserien, sluttspill og litt landslag. Løkens Løksuppe er en real godbit om Aasmund da han trente Ranheim. Ståle Solbakken ber én norsk Bundesliga-proff skifte klubb - og hvor happy er han med at Stefan Strandberg skal spille på kunstgress i Vålerenga? Vi rekker også noen lytterspørsmål. #LikOgDel
8/18/202257 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

S01E11: Derfor ser vi historiske overgangssummer

Sportssjefene Joacim Jonsson og Espen Olsen er med oss for å snakke om det rekordhete, norske overgangsvinduet. Hvorfor er prisene så ville, hvilke marked leter Vålerenga etter spillere i, hva gjør at Stefan Strandberg er et varp og hvem får skoene til Veton Berisha? Kristoffer har en kompis som skal legge opp og bli speider og bra eller drit-spalten er selvsagt med. 
8/4/202250 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

S01E10: - Sex dagen før kamp er uaktuelt

Ole Sæter og Henrik Udahl er ukens gjester - de får snakke om å spille for sin egen favorittklubb, gå for høyt ut i garderoben, om å bli værende selv om det skulle hemme egen karriere og om ulike veier til målet. Løkens løksuppe er denne gangen en quiz, bra eller drit er selvsagt på plass og vi har rekordmange spørsmål.
7/27/20221 hour, 10 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

S01E09: Happy wife = happy life

Flamur Kastrati og Kristoffer Barmen er ukens hovedgjester. Vi snakker om å spille med hjernerystelse, hvorfor Barmen er helt uenig med lagkameraten sin, hvorfor HamKam spiller så mye uavgjort og hvorfor happy wife = happy life. Bra eller drit dundrer på videre, Løken lufter sin frustrasjon om EM i fotball og lytterne får svar på sine spørsmål, blant annet om hvilke hvilke 16 klubber som hadde gitt "Drømme-Eliteserien". Lytt og del <3
7/15/202257 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

S01E08: Han er Vålerenga-trener i august

KFUM-trener Jørgen Isnes og Kongsvinger-trener Eirik Mæland er med i denne Obuss-spesialen av Fotballrådet. Var karantenen til Tripic korrekt, forstår vi dommerne som slår tilbake mot ekspertene, hva er ekentlig filosofien til Isnes og hvorfor greier de å konkurrere med klubber med fem og ti ganger så høyt budsjett? Er Jesus bra? Hva med harryhandel? Hva skal Mæland finne på etter sesongen og når tare Isnes over Vålerenga?
7/8/20221 hour, 9 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

S01E07: Rødmende Løkberg blir målløs

Yaw Amankwah debuterer i Fotballrådet. Petter Bø Tosterud er en venn av huset. Sammen med Kristoffer og Vegard gir de deg en time med det mest aktuelle i norsk fotball: Hva er galt med Viking, er eneste løsning i Vålerenga å sparke Fagermo, er cupoppsettet det verste vi har sett og har supporterne for mye makt? I tillegg har Løken en nydelig løksuppe, bra eller drit-spalten får en meget overraskende avslutning.  
7/1/20221 hour, 6 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

S01E06: Tilleggstid er noe drit

Toppdommer Espen Eskås og HamKam-kaptein Aleksander Melgalvis er med i Fotballrådet for å snakke om dommere. Hva er oppsummeringen så langt i sesongen, hvordan forholde seg til hverandre, er det for mye dommerfokus i media, hvor mye skal en dommer tåle, hvorfor kjefter ikke dommerne tilbake. Bra dommerkjør, med andre ord. I tillegg Løksuppe, Bra eller drit, Frisparkkonge og Ordtak. 
5/20/20221 hour, 4 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

S01E05: Vi vil ha alkohol på tribunen

Andreas Aalbu, daglig leder i Ull/Kisa og Mehran Amundsen-Ansari, markedsdirektør i VIF, er med Kristoffer og Vegard for å snakke om hvordan man kan fylle tribunene i Eliteserien. Øl på tribunen, bedre matservering og lørdagskamper er noen av ønskene. Hvorfor heter ikke Ull/Kisa Jessheim FK? Aalbu svarer. Lytterspørsmål. Alle svarer. Vi fortsetter jakten på Norges største frisparkspesialist. Mehran får kjørt seg i Bra eller Drit-spalten. Og vi starter en ny folketelling: Hvem har sett elg? 
5/11/202257 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

S01E04: Derfor vil de ha cupfinale om våren

Simen Wangberg og Sivert Heltne Nilsen er med i Fotballrådet for å snakke om livet i Obos. De snakker også om cupfinale om våren. Svarer på lytterspørsmål og får utfordret seg i Bra eller Drit-spalten. Kristoffer etterlyser norsk fotballs største frisparkekspert. Hvem er du? Vi vil finne deg iløpet av sesongen. 
5/4/202259 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

S01E03: - Uverdig

Petter Bø Tosterud og Øyvind Herrebrøden er i studio for å oppsummere Eliteserien etter fire serierunder. Vi sliter selvsagt med lyden, men på mirakuløst vis blir det mye bedre utover i episoden.
4/29/202257 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

S01E02: De største, norske klubbene må ta seg sammen

Speider Stig Torbjørnsen og sportssjef i Vålerenga Joacim Jonsson gjester Fotballrådet for å snakke om norsk fotballs konkurranseevne - og hva som konkret kan gjøres for å bedre den. (PS! Teknisk trøbbel spolerte 15 minutter av opptaket. For det legger vi oss litt flate). 
4/13/202234 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

S01E01: Vi ruller ut den røde løperen

Velkommen til premierefest på Fotballrådet! Løkberg og RB har invitert Erlend Dahl Reitan og Gjermund Åsen ut på den røde løperen - de drodler rundt lagbygging - og hvor god må man egentlig være i fotball for å kunne legge opp? Ukens ordtak, Fotballrådets bra eller dritt og Løkbergs Løksuppe er dagens treretter.
4/7/202253 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

Fotballrådet teaser

Løkberg og RB med gjester. En podkast fra innsiden av norsk fotball.
3/29/202225 seconds