Winamp Logo
Fotballklubben Cover
Fotballklubben Profile

Fotballklubben

Norwegian, Sports, 1 season, 385 episodes, 10 hours, 25 minutes
About
En podcast om, ikke overraskende, fotball. Stort sett, i hvert fall. Med Aleksander Schau, Thomas Aune og fancy gjester.
Episode Artwork

#356 Flytende knokler i Geithus og Amadeus i Peking

Bochum og Egersund har stått for ukas beste comeback og Amadeus Søgård har kommet seg til Peking (men kanskje ikke helt det Peking faren trodde). Geithus har vært i den øverste divisjonen i Norge, men har også hatt mer brutale stunder. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/29/202449 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

#355 Linjemenn uten flagg og legen som måtte ta over i pausen

Eliteserien leverer! Kamp utsatt pga manglende flagg ble reddet av et flagg kjøpt på Ørsta kleklypefabrikk, laget som tapte 1-7 slo favorittene og mye mer. I tillegg: i Brasil måtte en klubblege ta over laget da treneren gikk i pausen, Reus kjøpte titusener av øl til fansen og Maars Johnsen er månedens spillere i Georgia. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/22/202448 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

#354 Tifo-forfalskning og tvilling-forvirring

Er det greit å pælme en drikkeflaske med straffenotater opp på tribunen? Er det greit å sende tvillingen din til å spille for deg i en ny klubb? Og: hvor historisk korrekt må egentlig en TIFO være? Disse og mange flere spørsmål får du svar på i episode 354 av podkasten Fotballklubben. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/14/202454 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

#353 Cesar Menotti er død og årets skitmål i Sverige

Cesar Louis Menotti er død, og han er det verdt å mimre litt om. Det er allerede litt kontroverser rundt noen Copa America-tropper, og til og med Antony har klart å komme på kant med noen den siste uka. I tillegg har Ipswich rykket opp, den brasilianske backen Ryerson er klar for CL-finale og vi prøver å finne positive ting med Tromsøs seriestart. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/8/202457 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

#352 Marinakis´ dommerproblemer og beste nordmann uten landskamp

Nottingham Forest klager på VAR, og merkelig nok har det skjedd tidligere at deres eier Marinakis har vært sint på dommere. En annen klubbeier har skadet seg på rullebrett, mens Janne Jönsson takler fra sidelinjen. I tillegg gjør vi et forsøk på å finne ut av hvem som er tidenes beste norske spiller uten a-landskamper. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/24/202450 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

#351 Kanu på Hamar, Cantona i Kristiansand og Pudel i Bielefeld

Nwankwo Kanu har besøkt Hamkam en tur, mens Eric Cantonas konsert i Kristiansand ikke blir beskrevet på veldig flatterende vis. Pompey rykket opp og mange kan rykke ned fra Championship. Sagspon var tydeligvis veldig vanlig måte å merke opp banen, mens det var vanskelig å blidgjøre Fredriksstad Blad på 1930-tallet. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/17/202456 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

#350 Joe Kinnear, grusbanetips og broren til Osama Vinladen

Noen lag spiller kynisk, andre tar den med hånda innenfor 16-meteren når ballen er i spill. Bayern vinner ikke ligaen, kanskje fordi de ikke har Mané, Sané og Kane. Mer kaos i Fenerbahce, Joe Kinnear er død og André Danielsen har byttet klubb. Vi sjekker også ut hva broren til Osama Vinladen heter, og deler noen meget gode klengenavn fra kaia i Göteborg. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/10/202447 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

#349 Landslagsspilleren som satt inne for utpressing

Eliteseriestart, TIFO på årsmøte i Fenerbahce og den norske landslagsspilleren som satt inn for grov utpressing av en bonde i Odalen. Det blir også prat om "Den vaiende maiskolben" og andre gode klengenavn fra Sveriges VM-tropp i 1958. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/3/202454 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

#348 Aldersjuks i Kamerun og elgkjøtt på årsmøte

Årsmøtesesongen fortsetter å levere, Kamerun fortsetter å ha litt problemer med aldersjuks og blir Saarbrücken eller Neverkusen pokalmestere i Tyskland?Også skryter vi uvant mye av Haugesund. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/13/202451 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

#347 AK47, grusbaner og Podolskis kebab-imperie

Vi tipper 8. og 9.-plassen i årets Eliteserie, tar for oss den eneste (?) grusbanen som fortsatt finnes i norsk seniorfotball, ser nærmere på det gode klengenavnet AK47 og ikke minst: hvor stor er egentlig Lukas Podolskis kebab-imperie blitt? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/7/20241 hour, 1 minute, 16 seconds
Episode Artwork

#346 Stan Bowles, kneskli og Ronaldinho i tyrkisk reality-TV

Ronaldinho har økonomiske problemer, og har dukket opp i reality-show rundt Middelhavet. Det har også vært litt for mange fotballspillere i ulike aldre som har dødd den siste uka, og vi tar for oss noen highlights for noen av dem. Pluss litt feiringer, Norges tredje beste fotballspiller og hvilket norsk lag som kommer til å skuffe i år. s Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/28/20241 hour, 33 seconds
Episode Artwork

#345 Andreas Brehme, Rekdal sparket og landslagsspillere på nivå 11 i England

Denne episoden inkluderer vårt beste Roy Hodgson minne, Andreas Brehmes viktigste spark, Oppsals første landslagspiller, og en ikke så vakker historie om et lag på nivå 11 i England med en eier som har truet med å drepe alle i Cardiff.HeiHvis du leser helt ned hit er belønningen at du i et begrenset tidsrom kan melde deg på gjesteliste til premieren på dokumentaren Nødlandslaget på Carls i Oslo 29. februar: https://nodlandslaget.softr.app/ Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/21/20241 hour, 2 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

#344 Korttriksfeiring, svenske trusler og islandsk ligacup

Korttriksfeiring i finalen i Afrikamesterskapet, seier til hjemmelaget i Afrikamesterskapet, trusler i svensk fotball, Bacary Sagnas nye karriere, Ceferin går av(?) og islandsk ligacup. Alt det vanlige. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/14/20241 hour, 13 seconds
Episode Artwork

#343 Afrikamesterskapet, Eliteserien og landslagsspiller til Trønder-Lyn

Afrikamesterskapet er gøy i år og! Det blir norsk fotball også, og endelig kommer det en landslagsspiller til Trønder-Lyn i 4. divisjon! Vi ser også på Branns vei videre i Champions League, engelsk fotballs verste foreldre og hvem som har fotballs lengste lån. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/31/20241 hour, 8 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

#342 Høgmo til Japan, hvem vinner Eliteserien 2024 og den bhutanske Ronaldo

Denne episoden inneholder prat om emner som inkluderer hvem vinner Eliteserien 2024, Den bhutanske Ronaldo, Høgmo til Japan, seriemester etter boksemetoden, Sapmi og Tonny Woodcock har bursdag. Dessverre er episoden noe preget av at vi har sett Emerson Royals sønn bli født på instagram like før opptak. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/6/202358 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

#341 Hvor kald kan en fotballkamp være?

Det er dags for en kald avslutning i Eliteserien, og vi har sett på noen av de kaldeste kampene gjennom historien. Peter Cech har debutert som profesjonell hockeykeeper, blir KFUMs Sverre Sandal Eliteseriens første spiller med et navn som er likt noe fottøy, og hva er egentlig den dårligste fotballhovedstaden? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/29/202356 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

#340 Minus 10 til Everton, landslaget i 2011 og estisk VAR

Everton har blitt trukket 10 poeng, Montserrat herjer under Lee Bowyer og offsideregelen skal kanskje endres. I tillegg: synergier og drivere mot Europatoppen, Tore Strømøy i RBK og hvilket år er det minst minneverdige i nyere fotballhistorie? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/22/20231 hour, 40 seconds
Episode Artwork

#339 Hamkam, Notts County og Asamaoh Gyans skilsmisseoppgjør

Det har vært friske serieavslutninger i både Allsvenskan og 2. divisjon, mens dommere har fått strekk og blitt banket opp på overtid i Crewe-Notts County. Rotter har blitt kastet ut på banen i Danmark, dommere bør ikke pustes på og Asamoah Gyan måtte gi fra seg en bensinstasjon. I tillegg er Arne Scheie grei. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/15/20231 hour, 13 seconds
Episode Artwork

#338 Girona på topp, japansk cupfinale og mørkt i Lima

Girona leder i Spania, Allianza Lima skrudde av lyset da de ikke vant cupfinalen, Marius Høibråten har også spilt cupfinale, Tottenhams kunstprosjekt med ni mann, Gigi Becalis nye problemer, Sivert Heltne Nilsens frieri og Levanger taper aldri. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/9/202347 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

#337 Gullballen, Hønefoss og Dynamo Kievs Norgesturné i 1993

Opprykk og nedrykk i 2. og 3. divisjon, Gullballen, Dynamo Kievs store Norgesturné i 1993, med påfølgende gratis tur til Oslo med Widerøe for en keeper og kona, samt litt skjeggprat. Og selvsagt: hva gjør Salomon Kalou nå? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/1/202353 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

#336 VM 2034, Andreas Lund og Coupe Van der Straeten Ponthoz

Vi prater om den aller første utgaven av en europeisk cup, tar for oss den sjarmerende klubben Leopold FC, Trond Olsens Værøy, samt tunge dager for Ajax, Schalke og Lyon. Og så klart hva Andreas Lund driver med om dagen. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/25/202357 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

#335 El Magico, Melon på hodet-mannen og cupfinale på våren

Denne gangen handler det om El Magico, Dynamo Dresden, Melon på hodet-mannen, håndlevert papirpost, ny kkp med gresshingstene, et unikt hattrick fra Larvik, cupfinale på våren og en del andre ting. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/12/20231 hour, 9 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

#334 Stolpen, J Davidson Scrap Metal og Hammerfest trenger poeng

Hvilket herrenavn har flest landskamper, hvilket oppgjør tar lengst tid å lese og hva driver egentlig Darren Bent med? Hva regnes som stolpe, flere gode stadionnavn, Hammerfests svake poengfangst og det komplette navnet: FK Eik Tønsberg 871. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/20/20231 hour, 1 minute, 5 seconds
Episode Artwork

#333 Frode Grodås, Felix Magath og Andorra-legenden Aldefons Lima

Landslaget er noen promiller nærmere EM enn på mandag, Nusa er flink, og Frode Grodås er med i Forræder. Andorras kanskje aller største landslagslegende har lagt opp, mens Felix Magath er villig til å landslagssjef-jobben i Tyskland. I tillegg: Rösler mikser dress og treningsdress, The Completely-Suzuki Stadium og Galabadaarachchi kan spille på de fleste landslag m.m. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/13/20231 hour, 3 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

#332 Spansk sultestreik, død klubbeier og straffekonker uten mål

Mora til Rubiales har gått inn i kirken for en sultestreik, og den tidligere eieren av Doncaster, Ken Richardson, er død. Vi sjekker også hvor vanlig det er med kun ett mål i en straffekonk og får meget god hjelp av vakre lyttere til å finne gode far/sønn-konstellasjoner på landslag. Og litt Select Car Leasing Stadium selvsagt. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/30/202357 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

#331 Hestemorkake, Junkeren og våpen i Montenegro

Hvor er det passende å kysse VM-vinnere? Er det noe som slår å få sparken mens du blir truet med våpen? Når skal egentlig Junkeren tape en bortekamp? Er vi tilbake på hestemorkake fra Beograd, og har vi noen gang vært der? Og er det egentlig mulig å ikke tenke på Ari van Tiggelen når man tenker på Berry van Arle? De viktige spørsmålene får du svar på i Fotballklubbens episode 331.(Kun fire igjen her: https://butikk.fotball.tv/products/william-fatty-foulke-kopp) Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/23/202357 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

#330 Sander Børdsj, Harry Kane og Vegetarian Lions

Vi blir overrasket av både Sander Børdsj, Harry Kane og ikke minst bakgrunnen for den ekvatorialguineanske klubben Vegetarian Lions. Det blir litt om symmetrien i karrieren til Buffon, favoritt-koeffisient og mange fotballspillere som heter Buse. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/10/202359 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

#329 Harry Kanes tyskkunnskaper, Regions Cup og Østigårds baderampe

Vi er veldig fornøyde med en del av Eliteserietabellen, er usikre på om Harry Kane vil bli god i tysk og finner frem til hvor langt landslaget vil gå i VM. Det blir Regions Cup, SAFF-mesterskapet, tomater til Nations League-vinnere og dessverre en oppramsing av alle europeiske land som ikke har nådd mesterskap siden 2000. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/29/20231 hour, 5 seconds
Episode Artwork

#328 Kypros, trippel og Benik Afobe ranet

Manchester City har vunnet litt greier, Norge (også kjent som gresshingstene) skal spille landskamper og Benik Afobe er ranet. I tillegg er Silvio Berlusconi død. Litt av en uke. Det blir også vitser. Kopper her: https://butikk.fotball.tv/products/william-fatty-foulke-kopp Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/15/20231 hour, 2 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

#327 Postecoglu, Finne og rattet til Spalletti

Tottenham har fått ny manager, Bård Finne er på landslaget og får en vits skrevet for anledningen. Vi er også innom Prampram Uncle T United, årets Bogarde og endelig (?): vi forklarer det belgiske seriesystemet. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/7/20231 hour, 4 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

#326 Hamburg, Ullpokalen og mobilitetscooter i Locco

Vi teller opp og kommer til ca. 20 ferske norske seriemestere rundt omkring i verden, men i Hamburg røk opprykket på sureste vis. Det er noe misnøye i Serie C i Italia som fører til en sinna president i mobilitetsscooter i 5-meteren og vi prater den ekstremt dyre Ullpokalen fra Buenos Aires. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/31/202352 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

#325 Heltne Nilsens syltetøy og Spetalens peanøtter

Alfie har vært på kamp med Spetalen og kanskje kastet peanøtter, mens Sivert Heltne Nilsen kan ha prøvd å fly med betydelige mengder syltetøy. Den perfekte tabellen har dukket opp i skotsk League Two, Aafk står fortsatt uten mål og det tsjekkiske seriesystemet er frustrerende. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/11/202359 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

#324 Fulle tribuner, Big Sam og Høibråten i CL-finale

Marius Høibråten spiller finale i asiatiske Champions League, Big Sam er tilbake og det er gøy på norske tribuner. Mens i England er det mange lag som kan rykke opp som vi unner et lite opprykk etter tunge år. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/3/202358 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

#323 Quint Jansens hår og klubbnavnet som ble sensurert i Rogaland

En klubb fra Rogaland med et for dristig navn, en klubblogo i Premier League som er mer dristig enn forventet, Quint Jansens hår og gratis for alle Düsseldorf. Og vi kaster oss på ukas snakkis og spør: er det endelig tid for Tahiti i oseanisk Champions League?Ellers har vi noen få eksemplarer av denne snasne koppen i vår nettbutikk: https://butikk.fotball.tv/products/william-fatty-foulke-kopp Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/26/202347 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

322 Neil Warnock klipper tånegler

Joaquin legger opp og Thomas Berntsen drar til Sverige, men likevel er nok det at Neil Warnock klipte tåneglene til Darren Ambrose det mest forstyrrende vi har hørt denne uka. I Finland møter FC FC klubben Strikers/Bertil mens de sexy buksene har rykket opp til Kakkonen. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/20/202353 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

#321 Endelig VAR og dommertrøbbel i Hellas

Nå spiller gutter seriefotball igjen, bare med VAR denne gangen. Bård Finne har fått et mellomnavn han ikke har bedt om, det har dukket opp en spennende CV i Alta og noen polske dommere har slitt i Hellas. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/12/202357 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

#320 EM, fotballgutt og Romssa Arena

Norge er på skjema til EM, Tromsøs hjemmebane heter nå Romssa Arena og Håvard Nordtveit er tilbake på Vestlandet. I tillegg har vi funnet en ny mester i kampen om å bli Norges mest skråstrekeste oppgjør! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/29/202352 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

#319 Andreas Selliaas om Rwanda, Sveits og FIFA

Andreas Selliaas har vært i Sveits og i Rwanda, og forteller alt om FIFA-kongressen, turen til Infantinos hjem og Lise Klaveness kampanje for å bi med i FIFA-styret. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/22/20231 hour, 17 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

#318 FIFA-kongressen i Kigali og Yukigassen på Sør Arena

Vi får med oss høydepunktene fra Kigali, hvor FIFA har sin årlige kongress, men lurer også på om folk generelt er for lystne til å tippe nedrykk for Sandefjord. Det viser seg også også at det er mye god helse i kjedelige belysningsregler, og at en fyr som var halvt norsk spilte i Grimsby allerede i 1884! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/16/202357 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

#317 Reims, Liverød-rapporten og Toughsheet Stadium

Vi tipper Toppserien, gir en kjapp muntlig rapport om Liverød-rapporten og setter pris på gode signeringsvideoer I tillegg har Boltons stadion fått nytt navn, og det er nesten like bra som NEIL/FIL. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/8/202356 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

#316 Rainbow man og Kazu Miuras portugisiske eventyr

I anledning episode 316, byr vi på info om religiøse fotballspillere og om selve Johannes 3:16-mannen Rainbow Man. Vi byr også på oppgjøret Fri-Mann, grillende fotballspillere og problemer i Peru. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/1/202355 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

#315 Jakub Jankto og et brennende bordtennisbord i Luton

Jakub Jankto har stått fram som homofil, Nathan Jones har mistet jobben og Neil Warnock har fått seg jobb. I tillegg blir det selvsagt prat om Napoleon Romsaas, Schei Lindbæk, Nery Pumpidu og Andriamairado Aro Hasina Andrianarimanana. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/15/202356 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

#314 Man City til League Two og 12 røde kort i Argentina

Vi finner en passende straff for Manchester City, konstaterer at det allerede er 12 røde korte etter to serierunder i Argentina og Jonas Skulstad har gått fra nivå 5 til dansk Superliga. VI diskuterer også kampmat og at i helga møttes to lag med managere som hadde samme navn. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/8/202359 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

#313 Deadline Day og verdens mest kjente tannlege

Deadline Day er over, Molde hadde vært en av de mest spandable klubbene i La Liga og Antonio Conte har fått betennelse i galleblæren. I tillegg røper en sak fra Moss Avis i 1988 hvem som egentlig er verdens mest kjente tannlege. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/1/202357 minutes
Episode Artwork

#312 Fotballs største trofé og burundisk Vil du bli millionær?

Hvor mye penger er egentlig blitt brukt i fotballens historie og har ex-Monaco Shabani Nonda egentlig ledet burundisk "Vil du bli millionær"?Fotballs største trofé, uoffisiell klubbverdensmester, den liechtensteinske cupen og Faribo West Mall. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/25/202356 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

#311 Ryerson, Presberg og Scunthorpes gamblingproblemer

Julian Ryerson har gått til Dortmund og nordmenn raser rundt omkring i fotballverdenen, og Odd har kjøpt en spiller som kanskje har scoret nok mål til at det kan kalles "å bøtte inn". Scunthorpe raser nedover i systemet, har en eier med gamblingproblemer og kan få en ny en som ikke alltid har full kontroll på bilder av penis. Vi er selvsagt også innom Kittiphong Pluemjai, Klaksvik og Pelé stadion i Sandefjord. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/18/202357 minutes
Episode Artwork

#310 Wout Weghorst og Arjan de Zeuw, privatdetektiv

Vi gjetter hvem som kommer på 5. plass i OBOS-ligaen, og setter pris på Wout Weghorsts sine proteinshakes. Vi ser også på en indonesiske tabell og litt yrker fotballspillere har hatt etter karrieren. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/11/202359 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

Fotballklubbens arkiv - VM 1986

Portugal fikk et tøft comeback i VM, men det gikk enda verre for Jock Stein og Cuciuffo. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/18/202222 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

Fotballklubbens arkiv - VM 1982 del 2

Vest-Tysklands lag klarte å gjøre seg ganske upopulære i løpet av mesterskapet, og ikke minst keeper Harald Schumacher. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/17/202212 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

Fotballklubbens arkiv - VM 1982 del 1

Paolo Rossi blir overraskende fort ferdig med en utestengelse og Jean-Marie Pfaff er rarere enn man skulle tro. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/16/202215 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Fotballklubbens arkiv - VM 1978 del 2

Dobbel lykke for Argentina: de vinner VM og en av spillerne er gravid! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/15/202212 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

Fotballklubbens arkiv - VM 1978 del 1

VM 1978 arrangeres i Argentina, hvor et brutalt og voldelig regime styrer. Det går nesten utover en svensk spiller også. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/14/202211 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

Fotballklubbens arkiv - VM 1974

Vest-Tyskland skal endelig arrangere VM, og en engelsk slakter får jobben med å dømme finalen. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/13/202216 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

Fotballklubbens arkiv - VM 1970 del 3

Verdens beste lag, verdens beste kamp og verdens mest underholdende kamp. Det ble et bra mesterskap til slutt. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/12/202215 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

Fotballklubbens arkiv - VM 1970 del 2

For å komme til VM i Mexico måtte El Salvador først møte erkerivalene Honduras, og aller helst unngå at det brøt ut en krig underveis. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/11/202210 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

Fotballklubbens arkiv - VM 1970 del 1

England skulle forberede seg til VM 1970, og alt gikk fint til Bobby Moore gikk inn i hotellets gavebutikk. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/10/202214 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

Fotballklubbens arkiv - VM 1966 del 3

I den engelske troppen som vant VM var det mange stjerner og mange skjebner. Men den kanskje aller viktigste er ikke like kjent. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/9/202214 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

Fotballklubbens arkiv - VM 1966 del 2

Nord-Korea blir populære, men det er ingen som kan stoppe de vingløse engelskmennene. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/8/202215 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Fotballklubbens arkiv - VM 1966 del 1

VM har fått seg maskot! Men dessverre er trofeet blitt stjålet. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/7/202212 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

Fotballklubbens arkiv - VM 1962

Chile hadde nettopp opplevd tidenes største jordskjelv, og ble så skjelt ut av italienske journalister. Da Italia så møtte Chile på banen, ble det stygt. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/6/202217 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

Fotballklubbens arkiv - VM 1958 del 2

Just Fontaine scoret 13 mål i VM 1958, men kom ikke med på all star-laget. Så de andre må ha vært veldig gode. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/5/202218 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

Fotballklubbens arkiv - VM 1958 del 1

Fotballverdenen har fått en ny stjerne: Pelé! Og VM gjør at svensker kjøper TV'er som bare det. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/4/202217 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

Fotballklubbens arkiv - VM 1954 del 2

På Wankdorf stadion i Bern skjedde det litt av hvert sommeren 1954, både et slag og et mirakel. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/3/202217 minutes
Episode Artwork

Fotballklubbens arkiv - VM 1954 del 1

Vest-Tyskland tar turen til Sveits med en trener som ikke lenger liker svineknoke og surkål, kun på grunn av Norge. Og i Sveits er det overraskende varmt. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/2/202218 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

Fotballklubbens arkiv - VM 1950 del 3

Alt var klart for avgjørende kamp mellom Uruguay og Brasil. Alt Brasil trengte var å spille uavgjort på hjemmebane foran 200 000 tilskuere på Maracana. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/1/202213 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

Fotballklubbens arkiv - VM 1950 del 2

Endelig er England med i et VM! Det gikk strålende helt frem til de skulle møte USA. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/30/202210 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

Fotballklubbens arkiv - VM 1950 del 1

Flystyrt, utestengelser og krangling gjorde at 13 lag skulle kjempe om et trofé som hadde i ligget i en skoeske under en seng i mange år. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/29/202211 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

Fotballklubbens arkiv - VM 1938 del 3

Både Cuba og Nederlandsk Øst-India gjør sin debut i VM, men laget som virkelig overrasker kommer fra Sør-Amerika: Brasil. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/28/202211 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

Fotballklubbens arkiv - VM 1938 del 2

Norge er klar til kamp mot de regjerende verdensmestrene i Marseille. Ting ser ut til å gå veien, helt frem til dommer Beranek tar en prat med linjemannen. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/27/20227 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

Fotballklubbens arkiv - VM 1938 del 1

Assi, Tippen, Svarten, Obersten og de andre nordmennene danker ut Irland og kvalifiserer seg for VM i Frankrike. Der blir damene sjarmert men heldigvis holder de norske guttene seg langt unna vann og andre fuktige ting. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/26/202215 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Fotballklubbens arkiv - VM 1934 del 3

VM 1934 var ikke bare nordmenn og amerikanere som reiste langt. Det var også Mussolini, spillere som drev med kampfiksing og kanllharde kamper. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/25/202211 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

Fotballklubbens arkiv - VM 1934 del 2

I VM 1934 var det tid for den første nordmannen. På USA spilte en pen mann fra Skien: Werner "Scotty" Nilsen. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/24/202213 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

Fotballklubbens arkiv - VM 1934 del 1

Italia arrangerer det andre VM. Uruguay står over mesterskapet som straff for at så få europeere kom til deres mesterskap, men i stedet kommer det en haug med amerikanere. Noen med en mer mystisk skjebne enn andre. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/23/202212 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Fotballklubbens arkiv - VM 1930 del 3

Det er klart for VM-finale mellom naboene Uruguay og Argentina. Argentinerne kommer med båt til Montevideo, med slagordet "Seier eller død". Og dommeren ber om å få et fluktskip klart i havna. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/22/202212 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

Fotballklubbens arkiv - VM 1930 del 2

Det første VM-et kommer i gang, men alt går ikke helt knirkefritt. Stadionet er ikke ferdig, og en amerikaner har ikke helt kontroll over kloroformen sin. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/21/202216 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

Fotballklubbens arkiv - VM 1930 del 1

Jules Rimet ønsker å dra i gang fotball-VM, og Uruguay vil gjerne arrangere det. Men det er et problem: de europeiske landene orker ikke dra over Atlanterhavet. Da kommer en fersk, rumensk playboy-konge og redder det hele. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/20/202214 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

#309 Carl Zeiss Jena, Eric Kitolano og Stig Bjørnebye

Vi gir skryt til Tromsø og Kongsvinger, og litt til Carl Zeiss Jena. I tillegg blir det svar på hvilket lag som har spilt hjemmekamper lengst unna hjemmet sitt, om Cristiano Ronaldo har et poeng, hvor det ble av flaggene ved midtstreken og en ellever med spillere helt uten mellomnavn. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/15/202255 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

#308 Ragnar Oratmangoen og Lokomotiv Tblisi 2 i cupfinalen

Det er store ting på gang i den georgiske cupfinalen, hvor Lokomotiv Tblisis andrelag har klart å komme seg. Vi gleder oss til et av årets høydepunkt: kvalikkampene. Også jaktes det på det mest nederlandske navnet i Æresdivisjonen, hårstrikk i Bodø og estisk Skal vi Danse. Alt du trenger. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/9/202247 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

#307 Per-Mathias, Mohun Bagan og solformørkelse i Torquay

Per-Mathias Høgmo har snaaart vunnet seriegull i Sverige (kanskje), men hvilken by har vunnet flest seriegull med flest klubber? I november og desember er det lite fotball der ute, men heldigvis tar India og Wales ansvar. Ellers blir det litt om resten av Dele Allis karriere, dustete kamputsettelser og hvem som er den mest ineffektive landslagsspissen der ute. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/26/20221 hour, 2 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

#306 Amerikansk Samoas Challenge Cup og Anker "Lokkærn" Hansen

Pål Strands landslagskarriere blekner mot Anker "Lokkærn" Hansen sin. Amerikansk Samoa har funnet ut hvordan man skal arrangere fotballturneringer, mens Preston ødelegger sin fantastiske start på sesongen. Vi er også innom Lars Iver Strand, Deportiva La Coruña og Espen Musæus. Selvsagt. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/12/202249 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

#305 Færøyene og den aller korteste landslagskarrieren

Norge tapte for Serbia, men til gjengjeld slo Færøyene Tyrkia. Vi er på jakt etter hvem som er den beste norske keeperen uten landskamper, og om noen kan slå Pål Strands korte og merkelige landslagskarriere. Det blir også litt om alle de utenlandske spillerne i Bergsøy i 2016, kampbekledning og en innesperret dommerkvartett i Tyrkia. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/28/202255 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

#304 Headbutta i forhandlinger

Noen ganger blir man i ivrig i overgangsforhandlinger og skaller ned motparten. Tydeligvis. Vi setter pris på KBKs forsøk på å unngå nedrykk, Matt Derbyshire og markeringer av Dronning Elizabeth. Og vi gir det svar på den kanskje evige spørsmålet: hvilken klubb mangler man i norsk fotball? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/14/202252 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

#303 Klitt-Per, samosa og hvem i VM-troppen 94 elsket Jahn Teigen?

Mange tunge problemstillinger denne uka, som hvem i Norges VM-tropp i 94 som hadde Jahn Teigen som favorittartist, hvor nære klubber må være for at det kan kalles et derby og hvorfor Felix Ademola fikk kallenavnet "Story". Det blir også en tur innom noen fine og upassende navn, Abderrazak Hamdallahs karriere og van Nistelrooys ansiktshår. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/8/202256 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

#302 Pogba, Parker og pauseunderholdning

Scott Parker har fått sparken, det er noe strid innad i Pogba-familien, Finn Renna, flere skråstreker enn noen gang og hva er egentlig din favorittkoeffisient? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/30/202259 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

#301 Det skråstrekeste oppgjøret i norsk fotball

Hva er det skråstrekeste oppgjøret i norsk fotball? Bisarre skader, vakre klengenavn og to kapteiner med samme navn scorer selvmål. Alt du trenger! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/24/202254 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

#300 Steve Perryman og tidenes minstscorende seriemestere

Vår kjære lytter Bjørn Ravnås henter inn Steve Perryman for å markere at vi har passert 300 episoder! I tillegg blir det et knallhardt fokus på malaysisk fotball, hvem som har klart å vinne serien med færrest mål og en overraskende vending i Aly Cissokhos karriere. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/17/202247 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

#299 Jens Lehmann og en motorsag

Jens Lehmann har dratt frem motorsaga, Michael Knighton ønsker å kjøpe Manchester United (igjen) og tidenes toppscorer på nivå to i Norge. I tillegg til Åland United, "Kikerter og ris" og Gigi Becali til Stavanger. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/10/202252 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

#298 Den uheldige Evangelos Marinakis

Det er sommertid, EM-tid og is-tid. Hvordan går det i EM, hvem burde hatt en is oppkalt etter seg og hvor skadet kan bli av å fly en drage? Og så ser vi litt nærmere på den fine historien om Nottingham Forest og deres eier, som dessverre stadig blir dratt inn i kriminalsaker. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/7/202253 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

#297 Magne Furuholmen i sete 3B

Vi er tilbake etter at noen av oss har vært i utlandet og sett Magne Furuholmen sitte i sete 3B. Vi snakker om det, Jørn Andersen sensasjonskapende tid i Hongkong, Palaus toppscorer gjennom tidene og spår litt om Norge i EM. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/22/202244 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

#296 Synging i Japan, promping i Bordeaux og sofaen til Urosevic

Det er lov å synge igjen på tribunene i Japan, men tydeligvis ikke lov til å prompe altfor mye i garderoben i Bordeaux. Vi gir en slags guide til hvordan du kan gå frem for å skaffe et møbel når en fotballspiller bytter klubb, og kommer opp med en ny måte å tildele EM på ved et uhell. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/18/202245 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

#295 Om Infantinos tøffe migrantbakgrunn

Gianni Infantino har mistet det lille han hadde igjen å miste og cupfinalen bør ikke gå på våren, men heldigvis er det en spøjs sesongavslutning i Danmark. Det blir også diskusjoner om koeffisienter, Europas sjette største liga og Serbias Kenneth Kvalheim. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/4/202244 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

#294 Fulham, kompispasning og piggtråd i Bodø

Fulham har rykket opp! Luton kan rykke opp! Vi evaluerer om det er lett å bli usjarmerende når man blir gode, roser Skeid 2s billettpriser og er med på å gi begrepet kompispasning en "ny" betydning. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/20/20221 hour, 40 seconds
Episode Artwork

#293 Trekning i Bodø, sluttspill i toppserien og Gressbanen grus

Toppserien har startet en sesong med et veldig spesielt serieoppsett, og vi tar et lite dypdykk. Aleksander kan ikke komme med avslørende nyheter fra trekningen av semifinalen i Bodø, Solihull Moore har en veldig høy spiss og Alvaro Recoba har fått seg et eget vinmerke. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/23/202246 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

#292 9. plass i OBOS, polsk liga, gode stadionnavn

Hvem kommer på 9. plass i OBOS? Hva skjer på Marbella? Hvor lenge har John Arne Riise jobben i Avaldsnes?Dette, Ohis start i Serbia, ditt favorittlag i sveitsisk nivå 2 og hvilken fotballspiller har du fått kjeft av i ukas episode, også kjent som 292. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/16/202250 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

#291 Jakten på lyset

Thomas er i Midt-Norge et sted, så Ali Soufi-Grimsrud stepper inn bak hans mikrofon. To lettrørte menn snakker om jakten på fotballgleden i en bekmørk tid. Hvordan skal fotballen klare å bli viktig igjen? Om korrupsjon, flukt, krig, Iran, utmattelse, men også bittelitt om kvalitets barne-tv. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/2/202249 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

# 290 Curtis Edwards, kremmerhus og tidenes beste Randy Lerner-sang

Vi gleder oss til Champions League-finalen, kommer fram til hva som skal til for at et mål kan kalles for kremmerhus og ser på den uvanlige karrieren til den nye Stabæk-spilleren Curtis Edwards. Og ikke minst, spiller vi en gammel klassiker av en låt som hyller Aston Villas tidligere eier Randy Lerner. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/23/202249 minutes, 1 second
Episode Artwork

#289 "Villige" damer til linjemannen og et meget godt klengenavn

I 1973 spilte Brann mot et lag fra Malta, og ble senere anklaget for å ha vannet banen med vilje og for å dyttet "villige" kvinner i retning dommertrioen. Det blir også klubb-VM, Ronald Reagan og et meeeget godt klengenavn. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/16/202243 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

#288 Kidderminster skrivebord og Michael Owens Maskorama

Vi tar for oss en veldig overraskende måte å bryte av en fotballkamp i Karibien. I tillegg: Kidderminsters skrivebord, en nynnbar Rune Lange-låt, Thomas Alsgaards brede skuldre og Michael Owen har selvsagt vært med i Maskorama. Og er du i nærheten av Ogna, se her: https://fb.me/e/3m7dJTM1W Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/8/202248 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

#287 Komorene og Tor Andre Gregersen

Komorene får kjørt seg i Afrikamesterskapet, hvem blir Ranieris etterfølger og har RBK et lag neste sesong? Og ikke minst: prater vi for lite om Tor Andre Gregersen og bortetabellen i nigeriansk liga? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/24/202251 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

#286 37 lag i argentisk andredivisjon

Det blir en hard kamp om å komme seg inn på topp 35 i årets andredivisjon-sesong i Argentina. Zimbabwes tropp til Afrikamesterskapet leverer som vanlig, i hvert fall på navnefronten. I tillegg har Miura fått seg en ny klubb i en alder av snart 55, Jørn Andersen trener Hong Kong og Tommye Sylte har vært på Eurosko i Moss. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/17/202243 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

#285 Stora silver og Pas seriegull

Pa Modou-Kah har blitt seriemester i Canada, Ronny Deila har tatt New York City til finale og i Colombia sliter de med kampfiksing. Mens i Norge legger stadig flere og flere mennesker merke til de forferdelige medaljene som deles ut i Allsvenskan. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/6/202145 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

#284 Den store memehelgen: Brekalo, Deyverson, Haaland og mye mer

Dette har vært en helg som vil markere seg i historiebøkene. I hvert fall de historiebøkene som i fremtiden vil skrives om fotball-memes. Brekalo dyttet egen keeper som falt for lett, Deyverson filmet etter å fått en ryggklaps av dommeren, Haaland blir vist fingeren av en middeladrende kvinne og mye mer. For en helg. Også blir det en vits. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/30/202139 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

#283 Pissing i Sandefjord, seriestart i India og covidsertifikat i Bremen

Eliteserien leverer underholdning! Mye bra, noe dårlig. Det nærmer seg uansett avslutning og vi spår nedrykkstriden. Men det er enda verre komplikasjoner i Bremen, har Markus Anfang tatt vaksine eller ikke? Tony Hibbert er tilbake i fotballen, Derby er tilbake på 0 igjen og det var en god for folk som heter Igor i India.Ikke glem, tirsdag 30. november: https://www.parkteatret.no/arrangement/fotballklubben Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/23/202155 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

#282 Omar, Fløy og Guinea-Bissau

Omar Elabdellaoui er tilbake! Guro Pettersen har vunnet pris! Guinea og Guinea-Bissau spilte uavgjort! I tillegg blir det en del andre fine ting som den franske cupen, 98-generasjonen og Chris Nicholls kamp i 1976. Og tirsdag 30. november skal vi på Parkteatret i Oslo! Se her: https://www.parkteatret.no/arrangement/fotballklubben Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/16/202142 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

#281 Sluttspill, Kjetil Knudsen og Jordi Condom

Er det bra med sluttspill og folk som truer med å saksøke? Hvor god trener er Jordi Condom? Får Kjetil Knudsen Norwich-jobben? Hva synes Janne Andersson om korv? Og hva er det beste klubbnavnet der ute? Få svarene her for eksempel.Og kom gjerne på dette: https://www.ticketmaster.no/event/fotballklubben-billetter/674027 Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/9/202157 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

#280 Kjell Borgersen om landskamper i Aserbajdsjan og røykebøttekottet på Ullevaal

Kjell Borgersen har vært informasjonssjef og hatt en haug av andre roller i Norges Fotballforbund, og er ukas gjest. I løpet av tre tiår i forbundet har han gjort alt fra å finne gode hoteller i Aserbajdsjan, ordnet pressestrategi etter en bytur under VM i 1998, og ordnet brødoppskrifter til VM 1994. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/2/202159 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

#279 Paul Scholes og tær

Denne gangen prater vi om Diego Maradona Cup, 5. divisjon Troms, Paul Scholes sitt forhold til tær, Molde-Bodø/Glimt, Benito Mussolins oldebarn og lignende ting. Kom gjerne på dette arrangementet: https://www.ticketmaster.no/event/fotballklubben-billetter/674027 Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/26/202145 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

#278 Emmanuel Mendy, Metallist Kharvik og Gigi Becalis vaksiner

Vi tar for oss Emmanuel Mendys ferd fra Liverpool til Bergsøy, og prøver å finne ut av hva som er hva med de to Metallist Kharkiv'ene. Gigi Becali er selvsagt antivaxxer, og velger heller pistolen. Og så blir det litt mer prat om journey men der ute. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/19/202156 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

#277 Olav Viking, Newcastle og midtbaneduoen Adama Traoré

Newcastle har fått nye eiere, og vi anbefaler å ikke hylle de altfor mye, mens vi prøver å tenke på hvem de kommer til å kjøpe. Mali har to stykk Adama Traoré på midtbanen, men det er jo ikke han som er den mest kjente med det navnet. Og i Stavanger er en legende gått bort. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/12/20211 hour, 1 minute, 11 seconds
Episode Artwork

#276 Kampen avlyst på grunn av en sølepytt langs linja

Vi tar for oss en tung avlysning på nivå 6 i England, et år i norsk 2. divisjon med uvanlig mange engelske trenere og mannen med aller flest røde kort i fotballhistorien. Det blir også Bernard Tapie og selvsagt Peter Kopteff. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/5/202147 minutes, 1 second
Episode Artwork

#275 Ronnie Brunswijk i Surinam og Ulvestads perle i Bergen

Ronnie Brunswijk er visepresident i Surinam og nå også landets eldste profesjonelle fotballspiller. Men merkelig nok ser ikke den historien ut til å ende godt.Ulvestad scoret et fabelaktig mål i Bergen, hvordan skal man få folk tilbake på kamp, og vi ser nærmere på troppen til Adana Demirspor. Blant mye annet!Ellers skal vi hit den 30. november: https://www.parkteatret.no/arrangement/fotballklubben Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/28/202155 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

#274 Meksikansk urin, kram snø og FC Sete 34

Det er seks år siden første Fotballklubben, så vi prøver å oppdatere dere på de sakene vi tok opp da. Men husk: folk driver ikke og kaster urin på kamper i Mexico. Vi avklarer noen spørsmål innen hel volley, sugende løp og tunge skudd, pluss at Branns nye drakt, Hulks familieforviklinger, Henning Bergs nye jobb og mye annet dukker opp. Ellers, kjøp gjerne billett til Stryknin og kaffe her: https://www.ticketmaster.no/event/stryknin-og-kaffe-med-aleksander-schau-og-thomas-aune-billetter/667011 Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/21/20211 hour, 1 minute, 10 seconds
Episode Artwork

#273 Feiring foran bortefans og Brauts privatfly (Piper M600)

Er det greit å feire foran bortefans, og bør spillere drikke øl som blir kastet ned fra tribunen? Er det greit at Brauts privatfly bare har en propell? Og vi får en tips om en sak om en ghanesisk fotballspiller, som er den verste saken vi har lest noengang. Ikke bra. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/14/202146 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

#272 Jean-Pierre Adams og da Roger Albertsen nesten gikk til Real Madrid

Den triste historien om Jean-Pierre Adams og kaos i Brasil. Hvor er egentlig Giorgios Samaras og hvor nære var Roger Albertsen å gå til Real Madrid? I tillegg har Buksa scoret hattrick, men ikke Trusa. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/7/20211 hour, 28 seconds
Episode Artwork

#271 Stillhet for anda Keith

En and ved navn Keith er hedret i Wigan, det skjer ting på Deadline Day og vi prøver å finne ut hvem som er aller beste fotballspillerne med bindestrek. Pluss: Mourinho til Bodø, Kobraen, og den uoffisielle verdensmesteren i fotball. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/31/202146 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

#270 Michail Antonio, Barnet og slåssing i Sør-Frankrike

Michail Antonio feiret med en pappversjon av seg selv, og Barnet har en veldig tøff oppladning til sesongen, faktisk tøffere enn Arsenals. I tillegg er det slåssing i kampen mellom Nice og Marseille, og vi tar for oss klubbnavn i Peru og hvor store låvedører egentlig er om dagen.O g - ta gjerne en tur på Rockefeller på torsdag: https://www.ticketmaster.no/event/stryknin-og-kaffe-med-aleksander-schau-og-thomas-aune-billetter/667005?fbclid=IwAR2PODwC9qOvjFiqH25QhZC5jaSeLCgz1KL678yGG45m0NVxczM-MZBjSzs Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/24/20211 hour, 7 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

#269 Pellegrino i Bodø, sack race og Leo har bursdag

Amahl Pellegrino er observert i Bodø, Gerd Müller er død og noen kommer til å være første manageren som får fyken i Premier League. I tillegg har Leo bursdag, for få folk har krans og vi prøver å være positive. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/17/202156 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

#268 JPH til Eintracht og fotballens beste hentesveiser

Jens Petter Hauge er klar for Bundesliga! Jorge Jesus etterligner en kalkun, Fellaini er toppscorer i Kina og Pedri tar ikke ferie. Vi tar også opp de evige debattene som hvor viktig var egentlig highfiven mellom Kyle Walker og John Stones i kampen mot Tyskland, og hvem har fotballens beste hentesveis. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/10/202154 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

#267 Harry Kane skulker og HamKam har fått keeper fra Guatemala

Harry Kane skulker og broren hans får ikke så mye skryt for agentjobben han gjør. Ville OL-turneringen blitt morsommere om man byttet til å bare ha med gamlinger? HamKam har fått keeper fra Guatemala og engelske lag sliter med treningskampene sine. Alt er som det skal altså. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/2/20211 hour, 2 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

#266 Mbappe, Copa America og er egentlig Cascarino irsk?

Det spilles fortsatt EM, nå også med veldig målrike kamper! Vi snakker om det, og det elendige oppsettet til Copa America. Vi tar også for oss Davor Sukers uheldige tyveri, og ikke minst: er egentlig Tony Cascarino irsk? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/29/20211 hour, 3 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

#265 Hareides croissanter og uruguyanske karateslag fra 70-tallet

Det er fortsatt EM! Tyrkia har gjort det svakt, og Åge Hareide ser kamp med gigantisk bakst. I tillegg tar vi for oss noen uruguyanske karateslag som endte en karriere i 1973, nordmenn i Hartlepool og gamle klubbøker. Pluss mye mer Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/22/202147 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

#264 Schick, Pandevs sveis og Smallings UFOer

Det spilles et europamesterskap! Vi snakker om det! Men også andre ting, som Copa America, VM-Asia og Chris Smalling som har sett UFO (som nå heter UAP).Vi snakker også om barnelåta (?) Kom Mooy du Schöne Mile, Aleksanders drømmetur til Vegas og mye annet. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/15/20211 hour, 2 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

#263 EM-tips, Venezias gondolparade og Mosjøen G19

Vi kommer med noen småtips før EM, setter pris Venezias opprykksparade i gondol og spekulerer i Frode Grodås' is-spisingsevner. Det blir også pandabjørner, Marcus og Martinus' siste fotballkamp og middelalderfotball. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/1/202151 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

#262 Branns seriestart og hvem er Eliteseriens Chris Brunt?

Brøndby og Lille har blitt seriemestere, Brann har startet serien svakt og vi prøver å finne ut hvem som Eliteseriens svar på Chris Brunt. Og hvem var egentlig best av Bala Garba og Mamadou Diallo? Dette og mange andre viktige spørsmål, får du svar på i ukas podd. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/25/202156 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

#261 Graham Hansen, Fred Friday og en kineser som kanskje veier 126

Caroline Graham Hansen har vunnet Champions League, Fred Friday er god, men født på en mandag. Vi ser nærmere på en kineser som påstås å være sønnen av en klubbeier og veie 126 kilo, og folk med 17. mai-aktige navn. Ha det. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/18/202153 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

#260 Dyre klokker, gammel Sané og Kirunas nedtur

Eliteserien er tilbake, med klokker, rare signeringer og mye annen moro! Vi ser på Salernitana, feiringer i USA , opprykk i Italia og Kiruna og Vardarss store nedtur. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/11/20211 hour, 1 minute, 4 seconds
Episode Artwork

Stryknin og kaffe - smakebit fra ep. 1 om maraton fra OL 1904 i St. Louis

Vi har kommet med en ny podkast!Den handler om flotte ting fra idrettshistorien, og episode 1 handler om OL i St. Louis i 1904. Hør en smakebit her, eller hele episodenher - Appleeller her - Spotifyeller her - Acast eller søk etter Stryknin og Kaffe i din favorittavspiller i podkastverdenen.Og husk: abonner like gjerne i samme slengen.Lykke til! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/5/20219 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

#259 Deadpool, Zlatko Tripic og gode grunner til å legge opp

Dzyuba henter medalje som Deadpool, Inter vinner Serie A og Zlatko Tripic har kommet tilbake til Stavanger! Og vi ser nærmere på gode grunner til at folk legger opp! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/4/20211 hour, 9 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

#258 Bergomis EM-kvalik og Hannes VII er død

Julian Nagelsmann har fått seg ny jobb, Kristian Thorstvedt er dobbelt regjerende cupmester og Hannes VII er død. I tillegg: Guiseppe Bergomi har kanskje aldri spilt VM-kvalik, men han har markert seg i EM-kvalik, og da kanskje spesielt oppå hodet til Erik Pedersen. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/27/20211 hour, 15 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

#257 Hvem skal jeg heie på nå + vitsebonanza

Hvem skal jeg heie på nå? Det er spørsmålet vi har fått flest ganger denne uka, etter at 12 store klubber har lyst til å lage en helt egen liga. Vi tar for oss den nye ligaen og hvilke alternativ dere kan ha på lagfronten. Og så svarer vi så klart på andre spørsmål og slenger på en liten vitsebonanza på slutten. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/20/202157 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

#256 Moss-Real Madrid 0-1

I serien lag som har falt fra toppen har vi kommet til Moss og Drøbak/Frogn. I tillegg blir det saltofeiringer, unike bestemannspremier fru Griezmanns jevnlige fødsler og mye mer! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/13/20211 hour, 3 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

#255 Kakamega Homeboyz og 11 års fengsel for El Futbolista

Vi får ofte spørsmål om hva som er vårt favorittnavn på en fotballklubb, og denne uka kommer vi opp med veldig mange av våre favoritter. Vi kommer også innom Godset-saken og den enda mer uheldige saken med Jhon Viafara som ble dømt til 11 års fengsel for narkosmugling. I tillegg: Zlatan har skutt en løve og vi finner den regjerende uoffisielle seriemesteren i Norge. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/6/20211 hour, 7 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

#254 Simon Kjær-torsdag og en kisteselger i Yerevan

Det har skjedd litt av hvert rundt i verden i landslagsuka: Tre Fiori fra San Marino har fått sin første cubanske landslagsspiller, Surinam har bøtta innpå mål og Uganda har klaget på sine coronatester og fått de opphevet. I tillegg vil Junker til Japan, Mussolini har endelig signert for Lazio og vi får et bilde av kisteselger på et stadion i Yerevan. Sleng på altfor mange vitser og du har en god podkastuke tilsammen. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/30/20211 hour, 13 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

#253 Frank Worthington, Gibraltar og Andreas Schjelderup

Frank Worthington er død. Men han rakk å ha det mye moro på veien. Snart møter Norge Gibraltar og Andreas Schjelderup har scoret flere mål, selv om det er noen til han kan nytechampagnen han vant. Også prøver vi oss på et dypdykk ned i grunnene til at kompisen til Ole-Markus mislikte Kevin Kuranyi. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/23/20211 hour, 2 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

#252Mamic-brødrene må i fengsel og Pikachu har byttet klubb

I Kroatia er to brødre dømt til fengsel, så han ene er ikke lenger trener for Dinamo Zagreb. Pikachu har byttet klubb i Brasil, Zenits supportere får vaksine og Cristiano har scoret et vanlig, ekte eller perfekt hattrick. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/16/20211 hour, 9 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

#251 Raja Casablanca, Marek Hamsik og Tariks lunsjboks

Marek Hamsik har kommet til Sverige med hanekam og livvakt. Vi får i oppdrag å finne ut ting om Raja Casablanca og Tarik Elyounoussi har fått en lunsjboks oppkalt etter seg. Pluss litt om kjedelige fotballkamper, Neil Warnock og fotball uten offside, selvsagt, Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/9/20211 hour, 15 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

#250 Molde, fettere og en stjælt strømkabel i Bonsia

Vi gratulerer Molde og Aleksei Smertin med stort sett gode uker! I tillegg: en strømkabel ble stjelt i Bosnia og utsatte en storkamp, Infantino tar kontrollen i Afrika og folk innen fotball er fettere med hverandre. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/2/20211 hour, 8 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

#249 Skeids pornopenger og hvordan se verden på et fraktskip

Skeid har blitt rike via pornopenger! Begge Bristol-klubbene har fått ny og fargerik manager! Og hva er det egentlige heislaget?Dette, en liten avsporing til hvordan man kan se verden på et fraktskip og mye mer i episode 249. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/23/20211 hour, 5 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

#248 Patos kjærester og når på døgnet sparker man Raymond Domenech?

Pato er bare 31 år, men har rukket å ha mange klubber og mange kjærester. Når man gir Raymond Domench fyken, når på døgnet bør man gjøre det? Og hvor mange er det egentlig som heter det samme som den klubben man spiller for, sånn som Fred Blackburn?Vi har også fått oss Patreon. Den finnes på patreon.com/fotballklubben Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/16/20211 hour, 7 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

#247 Hvem er egentlig best av Pak Seung-zin og Cristiano Ronaldo?

I retrospekt, er det noe forskjell på Dean Kiely og Paddy Kenny? Hvem er best av Pak Seung-zin og Cristiano? Hvem er best av Sam Maximus og Saint-Maximine? Og hvor fett er det at Gudmund Kongshavn skal til Dinamo Bucuresti? Og hva er egentlig en vektet pasning? Dette, og mye mer etc. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/9/20211 hour, 1 minute, 56 seconds
Episode Artwork

#246 Feil Coulibaly, alle skal til Tyrkia og Hulks nye kjæreste

Overgangsvinduet er dyttet igjen med en nennsom finger og noen er fornøyde mens andre har fått sparken etter tre dager. Liverpool har kjøpt en midtstopper med et navn som er det samme uansett hvilken vei det leses, og det har inspirert en palindrom-ellever. I tillegg har Hulk kommet hjem til Brasil og blitt sammen med sine barns kusine. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/2/20211 hour, 2 seconds
Episode Artwork

#245 Finnes det et land i verden uten Blackburn-fans?

Mange gode spørsmål denne uka, deriblant om det egentlig finnes land i verden uten Blackburn-fans, hvorfor det er 19 lag i den colombianske ligaen og hvorfor det også er to stykk Universitatea Craiova i Romania.Men det blir også enda mer aktuelle ting, som Lampard, nye nordmenn i England, Tyskland og Tyrkia, samt hvilke lag under 150. plass på FIFA-rankingen som har størst potensial. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/26/202158 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

#244 Flaggermus i CHAN 2020 og RBKs nye spiller Stefano Giuseppe Arne

Flaggermus i CHAN 2020, svenske navn på norske baner og hvilken Neville-bror vil egentlig være flinkest til å rømme fra Colombia til Miami?Pluss: denne gangen er det faktisk en genuint bra André Danielsen-vits. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/19/202145 minutes
Episode Artwork

#243 Schalke, Vardys energidrikker og garderobekuer

Schalke har vunnet en kamp! Jamie Vardy forbereder seg til kamp på en vanlig, men forventet metode. Og husk: kuer kan spise klærne dine hvis garderoben er svak. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/12/202154 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

#242 AC Monza, kveiteoppdrett og fotball i Uzbekistan

Thomas Müller ønsker å bli spermmilionær, AC Monza har en artig spillerstall og kjip eier, og Even Østensen vil heller drive med kveiteoppdrett enn å spille fotball. I tillegg får vi overraskende mye informasjon om fotball i Uzbekistan. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/5/202157 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

#241 Julespesial

Om kamper i jula, juleselskap og andre fine og triste ting med fotball og jul. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/22/202027 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

#240 Big Sam, 11 mann og Bjørn Maars Johnsen i CL-finale

Big Sam har fått ny jobb! Det er nok lykkelige dager i West Bromwich. Er det egentlig best med 11 mann på hvert lag i en fotballbane, hvilke regler bør endres og Bjørn Maars skal kanskje spille CL-finale mot Persepolis Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/16/202053 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

#239 Hans Tvilling, Romario og 15 tonn klementiner

Vi ser på Hans Tvilling og andre tvillinger med landskamper, hva Vegard Heggem og Romario egentlig driver med om dagen. Også blir det selvsagt litt om Dario Srna, som nå har gitt bort 35 tonn klementiner, og hva som egentlig er det ekte CSKA Sofia. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/8/20201 hour, 2 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

#238 Maradona, Darth Vader og Marine FC

Diego Maradona er ikke blant oss lenger! Vi snakker om han og de andre som forlot oss denne uka, som Papa Boupa Diop og Dave Prowse (mannen inni Darth Vader-kostymet). Men det er hyggelige ting også, som at Marine FC skal spille mot Tottenham, at Vysshaya Liga er over og at det bare er 18 år siden Tollnes og Oslo Øst møttes i 1. divisjon. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/1/202053 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

#237 Nord-Norge! Og Fotball.TV og Pardew i Øst-Europa

Bodø/Glimt vant og Trømsø rykket opp! Vi skal lage TV, og Alan Pardew har fått jobb i Øst-Europa. I tillegg: høyest tilskuersnitt i verden, Lars Arne Nilsens mulige rekord og et møte med Kjell Magne Bondevik Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/24/202056 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

#236 Nødlandslaget, Ray Clemence og Ryan Reynolds i Wrexham

Ray Clemence er ikke blant oss lenger, men i stedet har vi Nødlandslaget! Ryan Reynolds og hans kumpan med det vanskelige navnet har tatt over Wrexham. I tilegg ser vi nærmere på Dominica, deres hang til å ha fornavn som er bedre som etternavn og en nisselue i flagget deres. Husk: #502521 i Vipps, for vinterens krus. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/17/202053 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

#235 Jibril Bojang om egyptisk fotball, det gambiske landslaget og å være dårlig taper

Jibril Bojang kom nylig hjem fra et knapt år i egyptisk fotball. Han forteller hva som var mest overraskende der, hvordan det er å spille på det gambiske landslaget og hvor dårlig taper han egentlig er. Og om Sinsen, vakre skudd i krysset, treningsopphold i Southampton og mye mer. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/10/20201 hour, 6 seconds
Episode Artwork

#234 Wimbledon, Tokmac og Steve Bloomer's watching

Wimbledon er tilbake i Wimbledon! Tokmac er fortsatt ikke på landslaget og Buffon røyker sannsynligvis fortsatt. Vi har også fått inn tidenes beste uavgjortrekke i Eliteserien og vi setter pris på at Derby-legende Steve Bloomer fortsatt ser på kamper. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/3/202056 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

#233 Tor Thodesen om saunaer, brød og alt det andre i Finland

Tor Thodesen har kommet seg hjem fra sitt opphold som trener i HIFK i Helsinki. Alt var ikke enkelt der, men resultatene ble brukbare og han har opplevd mye. For eksempel at de faktisk er glad i sauna, de har vondt brød og er ganske interessert i hockey. Og veldig mye annet, som du kan høre om i denne episoden! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/27/20201 hour, 34 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

#232 Aston Villa, Bugge og Freddy Adu i Sverige

Aston Villa er plutselig flinke til å spille fotball, Espen Bugge Pettersen er resolutt i kampen mot rasisme og Freddy Adu har funnet seg en svensk klubb. Vi tar også en snartur innom Guido Buchwald og verdens eldste profesjonelle fotballspiller. I tillegg blir det flere vitser, bøyinger og lagoppstillinger. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/20/202056 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

#231 Serbia, Ståle og Yeah, definitely

Landslaget har spilt kamper, Ståle har mistet jobben og de største engelske klubbene har foreslått at de kan bestemme litt mer enn de gjør nå. Vi har også fått en ellever med spillere som har et navn som blir en drikke baklengs, en Ipswich-spiller som er veldig glad i å si Yeah, definitely og en Jørn Andersen-vits. Og mye annet. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/13/20201 hour, 8 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

#230 Varg Vikernes mot Vampeta, Deadline Day og John Carews lasagne

Dagen etter Deadline Day ser vi litt nærmere på hva som skjedde, og triste historier fra tidligere slike dager. Vi prøver også å finne ut litt mer om saken hvor Vampeta brukes i kampen mot Varg Vikernes. Så blir det litt om John Carews lasagne, navn som bøyer verb og gode huskeregler. Ellers, her er litt brasiliansk kunst: https://twitter.com/hbsvictor/status/1298007000203370498/photo/1 Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/6/20201 hour, 47 seconds
Episode Artwork

#229 Rob, Ben, Ben og Robin

Drar Jens Petter Hauge til Milan? Kan man bøye Sander Berge til Patrik Berger og Jo Inge Berget? Var faren til Ivar Morten Normark med i Lost? Og hvilksetninger kan lages av spillere på ditt fantasy-lag? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/29/202057 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

#228 Mats Solheim om Hammarby, skader og pikkolojobbing

Stabæks Mats "Matcelo" Solheim kom på besøk og fortalte om tiden i Sverige, mange skader, hvordan gjøre seg forstått i Sverige, hvor gøy det var å jobbe som pikkolo i Loen og ikke minst hvor mange som kan ha innlogginga til Instagram-kontoen hans.I tillegg kom det hele TRE Andre Danielsen-vitser denne uka, deriblant en som blir bedre om du har lest dette bibelverset: https://www.biblegateway.com/passage/?search=Genesis%204%3A8-10&version=NKJV Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/22/20201 hour, 26 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

#227 Ørnen, manbuns og Norway Parks Magic FC

Premier League har startet, Neymar har fått rødt kort og Ørnen har scoret hattrick. Og vi prøver å finne ut hvorfor en klubb i Sør-Afrika heter Norway Parks Magic FC, hvem som er tidenes norske første spiller i forskjellige land og hvilke fotballspillere som sliter mest med spam-filtre . Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/15/20201 hour, 5 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

#226 Norges spisspar, UriDanligaen og Her klarer vi å sende folk til månen!

Norge har fått et spisspar! Men ingen av de heter noe så fett som Israel Krupp. Tre med samme etternavn scoret for Færøyene, vi tar for oss Island Games og Aleksander anmelder The English Game. Men vi nekter å røpe at han ga terningkast 2, det må du høre på for å få greie på!FPL-koden er: 7dil3m Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/8/202052 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

#225 Bundesligas mest erotiske, Drillos cornerhattrick og Norges første fotballspiller i Russland

Bundesligas mest erotiske trener har blitt kåret, Sara Björk Gunnarsdottir kan ha fått både gull og sølv i Champions League og Molde tålte ikke Toulouse-vitsen. Vi ser også tilbake på Oscar Peter Serck, tidenes første norske fotballspiller i Russland, da Drillo kan ha scoret på tre cornere i samme kamp og da engelske klubber trodde Trym Bergman bæsjet i søppelkassa. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/1/20201 hour, 2 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

#224 Harry Maguire, Boris Johnson i Grimsby og Frode Grodås' honning

Frode Grodås har kommet med honning! Selvsagt. Harry Maguire er i retten på Mykonos, Ronaldinho slipper endelig fri og Boris Johnson går med Grimsby-lue. Også har PSG vunnet Champions League da. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/25/20201 hour, 11 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

#223 Brutteren, Robert Lewangoalski og Ligue 1 Uber Eats

Bruttern vant ikke sin første kamp i Bergen, og har heller ikke et klengenavn som funker i Bergen. Robert Lewandowski har derimot fått et klengenavn som Thomas Müller er veldig fornøyd med, og Ligue 1 har fått et sponsornavn som kun dens mor liker. Og endelig tar vi oss tid til en dyp analyse: var egentlig Titten Stensland verdt den kaffekanna han kostet Bodø/Glimt i 2004. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/17/20201 hour, 3 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

#222 Bigami, slanking og overlevelse i naturen

Dette er en episode for alle dere som er glad i bigami, slanking og overlevelse i naturen. Hjelper selvsagt også om dere er glad i nasking zumba og tatoveringer. Samt sketsjer basert på ordspill og fotballag. Lykke til! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/11/20201 hour, 8 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

#221 Lars Arne Nilsen og Ross, Ross og Ross i Ross County

Lars Arne Nilsen er ferdig i Brann, Ross County har tre keepere som alle heter Ross til fornavn og Paul Power hadde IKKE katt på midten av 80-tallet. I tillegg kommer tidenes første Fredrik Aursnes-vits fra Sandefjord, muffens i Østerrike og HamKams unike sesong. Litt av ei uke! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/4/20201 hour, 1 minute, 48 seconds
Episode Artwork

#220 Kevin de Bryne, Selvmål/Målselv og Bruno er tilbake

Premier League er ferdig, alle i Nord-Norge vinner og 1. divisjon er fortsatt moro. I Brasil har Bruno fått ny klubb, ni år etter at han drepte sin kjæreste. Mens her i Norge har vi mange vakre lyttere som tenker på Heia Brokelandsheia, og selvmål i Målselv. Ellers går det bra. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/28/20201 hour, 8 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

#219 Basaksehirs seriegull, Kroos' burger og Lloyd Lislevand

Nordmenn har blitt seriesmestere i Tyrkia og Hellas, og Toni Kroos har feiret spansk seriegull på et vis som alle i studio er enige om at er feil. I tillegg har Schürrle lagt opp, Chelsea scoret i en unik rekkefølge og Tor Thodesen fått fyken i Finland. Og vi leser fra Lloyd Lislevands beretninger om et liv som proff i Hellas. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/21/20201 hour, 1 minute, 24 seconds
Episode Artwork

#218 City frikjent, svensk dødsstraff og Marvelous Nakamba

Manchester City får spille i Champions League likevel! Etter at den verste jubelen la seg, tittet vi litt på grunner til at det ikke var helt fantastisk. Vi tok også for oss navn i Zimbabwe, Jack Charlton, Daniel Braaten, gammel shithousery og et klipp fra Sverige-Israel i 1970. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/13/20201 hour, 7 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

#217 Pardews kontrakt, M.U.S Stadion og en 28 år gammel ørn

Pardews kontrakt i Newcastle har gått ut allerede! En gammel ørn er død, Andre Wisdom er knivstukket, men det finnes gode nyheter også: Toppserien og OBOS-ligaen er tilbake! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/30/202056 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

#216 Burnley, Sotra og Norges vanligste klubb

Vi prøver å svare på hva som er Norges vanligste klubb, hvem som er Norges laveste og høyeste målscorer på landslaget og andre mer eller mindre gjennomtenkte spørsmål. Så er det dessverre noen idioter i Burnley vi må prate om, men det er også gode nyheter fra Bømlo. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/23/20201 hour, 3 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

#215 Yaw Ihle Amankwah om seriestarten, Fana og full kit w**kers

Stabæks Yaw Ihle Amankwah var med på å holde nullen i går kveld, og i dag var han på plass i studio for å snakke om det. Og mye annet, som Fana, Jan Jönssons brunfarge, det danske seriesystemet og sitt ønskeklengenavn. Og så får vi en vakker historie fra Østfold, om et av de aller verste innhoppene vi har hørt om. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/17/20201 hour, 10 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

#214 Ingrid Moe Wold om Spania og da hun tok tunnel på Joshua King

Ingrid Moe Wold forteller om smaken hun fikk på profflivet i Spania, om frykten for heiser og om da hun tok tunnel på Joshua King. Og hun og vi svarer på spørsmål på mennesker ufrivillig oppkalt etter stadioner og mye annet. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/9/20201 hour, 12 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

#213 Bladfis, Brolins dorullkjerner og Odds avføringsprøver

Vi har fått en veldig interessant epost om Odds avføringsprøver fra 2001. Vi snakker om den, klengenavn i norsk fotball og om Tomas Brolin har tjent mest på dorullkjerner eller støvsugermunnstykker. Og vi tar for oss hvem som har klart å bli byttet ut kjappere enn Julian Ryerson. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/2/202049 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

#212 Forren, SV Rap og sparken via Twitterpoll

Får Livingstons tredjekeeper sparken via en Twitter-poll? Er det kun SV Rap som deler navn med en kroppslyd? Ellers blir det prat om Vegard Forren, John Arne Riises Farmen-eventyr og faktisk litt om kontaktannonser med folk som liker turer i skog og mark. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/26/20201 hour, 3 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

#211 Eston Villa, Brauts intervju og koreanske gledesdukker

Hvor ille er egentlig Braut-intervjuet, og er nordmenn litt for heftige i å forsvare ham? Hvorfor heter det estiske laget Eston Villa akkurat det? Vi svarer på dette, hvorfor FC Seoul hadde gledesdukker på tribunen, hvorfor Abdoulaye M'Baye ble arrestert for menneskesmugling og mye annet. Også får du minst to dad jokes fra Aleksander. Rimelig ok pakke. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/19/202056 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

#210 Live med Dr. Jonas Bergland om hodeskader og andre morbide ting

Dr. Jonas Kinge Bergland var på besøk på torsdagens livepodkast og fortalte oss om hodeskader innen fotball og mye annet fascinerende. Noe av det kanskje ikke helt for sarte sjeler, så legger ved en advarsel til dere som føler dere truffet. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/18/202053 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

#209 Bradford, Alex Gymnopoulos og tidenes dummeste fotballminutter

Denne uka er det 35 år siden 56 mennesker døde i Bradford, og vi tar for oss det. Men det er også lystigere ting, som tidenes dummeste minutter på en fotballbane og 149 baklengsmål. Og noen av våre vakre lyttere har klart det umulige: funnet noen spillere som har fem bokstaver etter hverandre i navnet som også er etter hverandre i alfabetet. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/12/202054 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

#208 Kjetil Zachariassen om livet som trener i Afrika

Kjetil Zachariassen er fra Råde, men de siste 13 årene har han vært mest i Afrika. Han har trent lag i Elfenbenskysten, Ghana og snart kanskje i Nigeria. Han har vært med på å utvikle spillere til toppklubber i Europa, vunnet trofeer, fått tilbud om jobb som landslagstrener og støtt på flere problemer enn de fleste. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/8/20201 hour, 51 seconds
Episode Artwork

#207 Älta vs Alta og Judas-bannere

Er det greit å henge opp Judas-bannere? Hvorfor spiller ikke Älta IF mot Alta IF? Og hvor mange bokstaver på rad i alfabetet kan man ha etter hverandre i et navn? (Gå hit hvis du vil høre hele Huntelaar-låta: https://open.spotify.com/album/4QNhTeqZ9AdgDcvJdQAWKs) Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/5/202058 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

#206 Live med Bjarte Tjøstheim

Torsdag sendte vi live fra Rubicons studioer på YouTube og Facebook, med Bjarte Tjøstheim på besøk! Dette er mye av lyden derfra, og det blir mye Arsenal, litt Randaberg, noe nakensoling og ellers mye fjas. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/3/20201 hour, 5 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

#205 Jumbo, gammelt potetgull og nepalsk spot kick battle

Hvorfor heter det jumboplass når man kommer sist? Hvorfor var det så mange nordmenn i Hartlepool en stund? Og hvor mye er du villig til å gi for en ti år gammel potetgullpose?Dette og mye annet i ukas episode! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/28/202050 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

#204 Valakari, Odemwingies konspirasjoner og Røde Roger i Madrid

Fotballen står stille, men fortsetter å levere. Simo Valakari har forlatt TIL, Newcastle blir kjøpt opp av Saudi-Arabia og Peter Odemwingie støtter konspirasjonsteorier. Vi har også sett nærmere på hvor nære Roger Albertsen var å gå til Real Madrids b-lag, Castilla. Og snart er dettid for fotball på Færøyene, så vi foreslår ditt nye favorittlag! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/21/202054 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

#203 Peter Bonetti, rekene og Neymars unge svigerfar

Peter Bonetti er dessverre ikke blant oss lenger, men det er heldigvis Neymars 22 år gamle svigerfar. Vi får også ta del i en enorm koppsamling og får være med på prøvespill i Premier League på Filippinene. Og så gir vi deg et mulig favorittlag i Nicaragua. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/14/202053 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

#202 Live om brakkesyke med Freddy dos Santos

Skjærtorsdag gikk vi live fra Rubicons studio ut på Facebook og Twitch, sammen med Freddy dos Santos. Vi pratet mest om brakkesyke, men selvsagt kom det noen avsporinger. Dette er et utdrag derfra, hvor du kan lære hvordan det var på treningsleir på Kypros og på La Manga eller på lagsamling med Lazio på 70-tallet. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/12/202049 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

#201 Jeltsins barnebarn og nevøen til sultanen av Brunei

Fjodor Smolov flyr på ulvovlig bursdagsbesøk til sin overraskende forlovede, mens Kyle Walker bryter bestemmelsene på annet vis. En som er kaptein på Brunei og spiller på Leicesters reservelag har en far med 2300 biler. Og det tok lang tid før man fikk nett i måla. Torsdagens livepokdast vil nok dukke oppe her, litt før klokka 20: facebook.com/fotballklubben Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/7/202048 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

#200 Bergdølmos bavian

Er det DEN André Bergdølmo som selger en utstoppet bavian på Finn, spurte en vakker en lytter. Vi tror svaret er ja. Hva tror du? https://bit.ly/3azdQ5C . Vi tar også for oss Nolberto Solanos regelbrudd, fotballdokumentarer og Mark De Man. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/31/202054 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

#199 Ronaldinho fyller 40 i fengsel

Hvorfor og hvordan fyller Ronaldinho bursdag i fengsel? Hvem vinner den eneste europeiske ligaen som spilles om dagen, den hviterussiske. Og hva har Maradona med den ligaen å gjøre? Og hvis vi trodde at den belgiske ligaen var frustrerende, skal dere se hvor langt ned man kan komme på tabellen i Nederland, og likevel rykke ned. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/23/202051 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

#198 Diego Maradona er 0,4 poeng under streken

Hvor kan man se fotball nå? (Svar: mycujoo.tv) Når sluttet folk å kaste kork etter dommere? Hvordan går det egentlig med Diego Maradona? Og vi prøver å forklare det belgiske seriesystemet (uten særlig hell). Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/16/202049 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

#197 Anders Jacobsen om Steve Bruce, dodører og drepende blikk

Anders Jacobsen hadde hatefulle øyne, i hvert fall i følge en manager. Men han tok likevel turen innom studio og fortalte om elendig vær, Steve Bruce, Gary Megson og Stoke. Det er vonde beskjeder, dodører som mangler, Hitler-kostymer og shampoo som ødelegger hårvekst. Dette er en innholdsrik time.I april forteller vi om Engelsk fotballs historie i seks nye byer, oversikt her: https://www.facebook.com/pg/fotballklubben/events/ Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/10/20201 hour, 8 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

#196 Mix Diskerud om Korea, å spille golf med Pirlo og Nelson Mandelas høyde

Mix Diskerud er hjemme i Norge og kom på besøk for å fortelle om hvordan det var i Korea. I tillegg fortalte han hvordan det var å bli invitert til en golfrunde av Andrea Pirlo, om å være eneste 10'er uten spilletid i et VM og hvor høy Nelson Mandela egentlig er. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/3/20201 hour, 17 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

#195 Sørloth-brød, OBOS i Mozambique og verdens minste bane

Alexander Sørloth hedres med vakkert brød, OBOS-ligaen kan ha vært på tippekupongen i Mozambique og verdens aller smaleste bane befinner seg kanskje på Bygdøy. Ellers kommer vi innom Hei-Storm, Neville Southalls coronatips, Alan Pardew og mucho mas. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/3/202047 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

#194 Tunnocks Caramel Wafer Challenge Cup og en fransk penisskade

Denne uka blir vi litt opptatt av en skade på en penis i forbindelse med en fransk fotballkamp. Det beklager vi. Men vi tar også for oss mange nye norske fotballproffer, noen idiotiske navn på turneringer og ikke minst en god 11'er med navn på klær og tilbehør. Vi konkluderer også med hva som er tidenes mest sukessrike, korte landslagsskarriere og hvem som er den mest skall fotballspilleren. Også blir det en lite gjenhør med en god klassiker fra Zanzibar. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/25/202056 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

#193 Om tidenes første uoffisielle landskamp, England-Skottland (1870)

I 1870 møttes England og Skottland i tidenes aller første uoffisielle landskamp i London. Blant de som spilte i kampen var det mange adelige, høytstående folk i fotballforbundet, men også en som sannsynligvis ble myrdet og en som stod bak folkemord.I vår drar vi rundt i landet og forteller om Engelsk Fotballs Historie. Alle datoer og linker til billetter, finnes her: https://www.facebook.com/pg/fotballklubben/events Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/18/202058 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

#192 Sir Alex i Oslo, Brann heter Brann og fotball på Mauritius

Hvorfor heter Brann Brann og Start Start? Og så videre. Vi forteller! Og vi fikk besøk av Aslak Bjerre Petersen som fortalte alt han visste om fotball på Mauritius. I tillegg blir det rapporter fra Sir Alex Fergusons besøk i Oslo og østfoldingen som syklet hjem fra sin proffkarriere i Tyskland.I vår drar vi rundt i landet og forteller om Engelsk Fotballs Historie. Full oversikt over datoer og billetter finnes her: https://www.facebook.com/pg/fotballklubben/events/ Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/11/202053 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

#191 Odd Eilev, de kjekke ørnene og 15 signeringer på en dag

Ankaragücü hadde en veldig hektisk dag, da de signerte hele 15 spillere på Deadline Day, (Odd) Dag Eilev har hatt en hektisk uke, og Mainz har gitt bort vin og pølse. I Spania har en fyr fått et idiotisk rødt kort, mens i Norge har Aleksander fått et rør ned i halsen. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/4/20201 hour, 7 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

#190 Chicken Inn, fotballspilleren L og mer Podolski-kebab

Overgangsvinduet er åpent, og mannen som lot sin egen bil kjøre over seg selv, har nå gått til Saudi-Arabia. Lukas Podolskis kebab-imperie har vokst seg stort uten at vi har fått det med oss, men nå er vi endelig oppdatert. Vi blir også på vakkert vis oppdatert på fotballnavn fra Latin-Amerika og den merkelige verdenen de kaller Malta. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/28/202058 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

#189 Raúl Bravo har IKKE bestilt attentat på tidligere lagkompis. Ok?

Glem ryktene om at tidligere Real Madrid- og Leeds-spiller Raúl Bravo skal ha stått bak attentat på en tidligere lagkamerat fra Olympiakos. De bare stemmer ikke. Men den bilbomben på bilen til en dommer i Kypros, den er ekte. Ellers går det bra. Det blir litt om noen gamle kontraktskrav fra Lars Bohinen i Forest, en del om avstander og litt om fotballfolk i langrennsløypa. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/21/202054 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

#188 En litauisk eier i atomubåt, Moldes riddere og Hakan Sükürs Über-jobb

Hvorfor er det en egen Molde-losje som slår tidligere Molde-spillere til riddere? Hvorfor har den tidligere Hearts-eieren Vladimir Romanov en egen atomubåt, og hvorfor kjører Hakan Sükür Über (og hvor mange u med tødler over kan man presse inn i en setning?)?Dette og mye annet, gjør vi et slags forsøk på å besvare i episode 188 av Fotballklubben. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/14/202049 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

#187 Gran Canaria, spanjoler i Saudi-Arabia og franske lag fra Asia

Thomas har tatt turen til Gran Canaria, men det hindrer ikke oss fra å lage en podkast. Vi henger i hver vårt land og prater om den franske cupen, som kan by på lag fra fire kontinenter. Vi snakker om spanjoler som tar turen til Saudi-Arabia, Ronny Deila som drar til New York, og fotballspillere som muligens danser salsa. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/7/202052 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

#186 Tor-Kristian Karlsen om oppturer og nedturer i Start

Tor-Kristian Karlsen har nettopp gitt seg i Start, og når han nå har noen ledige dager igjen, tok han turen til vårt studio. Der ble det grundig gjennomgang av hans tid i klubben, hva som har gått bra, hva som har gått dårlig, og alt i mellom. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/20/20191 hour, 28 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

#185 Pearsons struts, 1 am og eksport/import-muligheter

Nigel Pearson er tilbake i managerstolen i PL, så vi gjenoppfrisker hans beste øyeblikk fra Leicester-tiden. Vi prøver å finne ut hvem tidenes eldste norske landslagsdebutant er, og tror vi har svaret. Den blir også mellomnavn, kallenavn og en vond skade. Og Thomas har blitt kjent med noen i utlandet, så si fra om du trenger noe importert. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/11/201952 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

#184 Tom Nordlies kvalikstats, Bakenga og bambusleggskinn

Den norske fotballsesongen er nesten over! Kun Tom Nordlie, Start og cupfinale igjen. Vi tar for oss triste mennesker, lykkelige mennesker og folk med dobbelt nedrykk. Vi ser også nærmere på hvor svak landslagskarriere man egentlig kan ha, og hvor gammel man kan være og likevel spille fotball. Og: vi finner ut hvem som er regjerende uoffisiell norsk seriemester i fotball (etter boksemetoden). Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/3/201957 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

#183 Fotballens minst tøffe kallenavn, Jlloyd Samuel-mysteriet og strandfotball uten kyst

Vi får i oppgave å finne frem lite tøffe kallenavn på fotballklubber, og synes egentlig vi mestrer den oppgaven. I fjor døde den tidligere Jlloyd Samuel i en bilkrasj, men nå viser det seg at familien hans ikke er enig. Vi prater også litt om Sam Allardicio, om det er lov å arrangere strandfotball i en nasjon uten kyst, og kommentarfeltkontroversen som oppstod da en østlending lagde Viking-låt Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/26/201955 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

#182 Per Edmund Mordt om straffebom mot Barca, gullklokke pluss litt Pochettino

Per Edmund Mordt er en av åtte nordmenn som har vunnet en europacup i fotball, men er kanskje enda mer kjent for den gang hans straffebom endre IFK Göteborgs drøm om å slå ut Barca i serievinnercupens semifinale. Han er kanskje den eneste vi vet om som går rundt med Gullklokka hver dag, vært med i OL og vunnet serien med Vålerenga. Også har vi fått en oppdatering på det danske seriesystemet, og forteller at José Mourinho har fått ny jobb. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/20/201957 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

#181 Tidens kaldeste kamper, Likandes XI og en låt om Unai Emery

Vi snakker om tidenes kaldeste kamper, at Taison ble utvist for å bli utsatt for rasisme og ikke minst avslører vi hvem som vant Eliteserien 2019. Vi tar også den viktige oppgaven med å sette opp en Likandes XI(I) mot en Shithouse XI(I), gir deg en Unai Emery-låt, og mye mye mer. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/12/201957 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

#180 Thomas Holm om trenerkarrieren, Kjetil Siem og 93 vodka battery

Thomas Holm var en gang en unggutt som holdt på å havne i Ajax, dro i stedet fra Herenveen til Vålerenga, hvor han vant Tippeligaen. Den har han også vunnet med Molde, og fått sølv med Tromsø. Nå er han suksesstrener i Nordstrand.Men før det har han slått til Kjetil Siem, slåss med Bernt Hulsker og bestilt 93 vodka battery på ordre fra Steffen Iversen. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/5/20191 hour, 12 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

#179 André Danielsen, Smerud og LIVE fra Molde med Erling Moe, Daniel Berg Hestad og Ohi Omoijuanfo

Vi har vært i Molde og hatt livepodkast, og hadde med den fine gjengen Erling Moe, Daniel Berg Hestad og Ohi Omoijuanfo. Der lærte vi om Berg- og Hestad-slektene, Flaco, Erling Moes spillerkarriere og Ohis leggetider. Men først må vi hylle André Danielsen, som denne gangen faktisk har lagt opp, U21-bråk, Norges største tap og mye mer. Ja, det ble en laaang pod(d) denne gangen. SPONS: for å vinne en Panasonic Flagship varmepumpe, gå her: https://www.panasonicproclub.com/no_no/spara100tusen/ Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/30/20191 hour, 32 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

#178 38-0, hvor lite kan man vinne uten å rykke ned og Norges dårligste fotballby

Vi har fått inn et strålende tips til hva som kan være tidenes aller største seier (og tap) i norsk fotball (beklager til Ajer), og trøster de som er redd for at Harstad nå er blitt Norges verste fotballby. Vi prøver også å trøste Freddy dos Santos og andre som tror at å ikke vinne på 16 kamper nødvendigvis gir nedrykk, snakker om Diego Costas forhold til Kieran Trippier, og selvsagt hvor mye ære Kong Harad skal ha for at Manchester United tok poeng mot Liverpool. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/22/201955 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

#177 Rasisme i Bulgaria, koreansk derby og en Man United-gåte

I går var det rasisme på match i Bulgaria, og i dag møtes de to Korea'ene i Pyongyang. Vi ta for oss dette, Michel Vorms barbersjappe, Keisuke Hondas tid som kambodsjansk landslagssjef, og en overgang fra norsk 6. divisjon til Bulgaria. Også gir vi deg svaret på denne gåten: Hvorfor hentet United i sin tid begge forsvarspillerne hvis etternavn baklengs blir et norsk fornavn? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/15/20191 hour, 1 minute, 21 seconds
Episode Artwork

#176 Sovende kjemper og litt live fra Haugesund med Christian Grindheim og Martin Samuelsen

Dette er en kombi-episode. Det er litt med to fyrer i studio i Oslo, som prater om sovende kjemper, karibisk fotball og spillere som heter det samme som landet de scorer for. Den siste drøye halvtimen er et utdrag fra livepodkasten i Haugesund, hvor Christian Grindheim og Martin Samuelsen er gjester. Da får vi blant annet vite hva Christian sier når han slenger dritt om sine motstandere på banen, og hvilken engelsk manager som serverte Martin øl dagen før kamp. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/8/20191 hour, 9 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

#175 Derbys fyllekjøring, Kirvil og en matchball fra 1912

Derbys spillere tok noen elendige valg her om dagen, og kanskje ryker en karriere på akkurat den. Vi ser nærmere på et forum som får oss til å føle oss litt mer normale, Nürnberger på Nürnberg og noen fæle skader. Og så avslutter vi selvsagt med et sitat fra Ronald Koeman om chips. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/1/201954 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

#29 Live fra Stavanger med Bjarne Berntsen og Kristian Thorstvedt

For et par uker siden var vi Stavanger sportscafé og hadde livepodkast med Viking-trener Bjarne Berntsen og Viking-spiller Kristian Thorstvedt. Dette er et utdrag av vår prat med dem. (Og ja, lyden av Bjarne Berntsen er svak i starten, men det bedrer seg.) Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/27/201943 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

#174 Pyramids FC, svake stadionnavn og Tommy Høilands nesespray

Det egyptiske overgangsvinduet er åpent, og en saudiarabisk klubbeier har kjøpt opp en klubb, og vi forklarer hvorfor dette påvirker gullkampen i Eliteserien. Vi setter også opp en liste over de aller verste stadionnavnene der ute, og setter ekstra pris på Tommy Høilands kjøp av nesespray og et gammelt utsagn fra Lars Lagerbäcks munn. Pluss mye mer da. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/24/20191 hour, 2 seconds
Episode Artwork

#173 Niklas Gunnarsson om kaos i Palermo, Stockholm-derbyer og skotsk cupgull

Niklas Gunnarsson er hjemme i Norge igjen, og satser på å hjelpe Sarpsborg 08 til å holde seg i Eliteserien. Men før han kom seg til Sarpsborg, var han jo en tur i Palermo. Han forklarer i stor detalj om hva som skjedde, og det er et større kaos enn vi hadde sett for oss. Det er en haug av eiere, flere trenere, slåssing, røyking og språkproblemer. Før det igjen har han vunnet cupen i både Skottland og Sverige, og vi har nå lært at man ikke skal yppe med Jonas Olsson på banen. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/16/20191 hour, 27 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

#172 Dommerfløyteepisoden. Med Freddy dos Santos

Freddy dos Santos klagde nylig på Twitter at folk pratet veldig mye om VAR, men at ingen pratet om fløyte. Så vi prater om fløyte. Om hvordan det brukes, bør brukes, hvor den kommer fra og de mest kjente fløytene. Og litt annet da, men klart mest fløyte. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/10/20191 hour, 9 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

#171 Phil Nevilles selvtillit, dokusåper og en kravstor mann er død

Nicolás Leoz er død, 90 år gammel. Mens han var i live, og president for det sør-amerikanske fotball fotballforbundet, hadde han noen veldig urimelige krav. Men selv ikke han hadde like stor selvtillit som Phil Neville, mannen som aldri har en hatt en dårlig dag. Vi finner en tidligere fotballdokusåpestjerne som har vært Mr. Norway, og tar for oss hvem som egentlig kan spille med shortsen oppi trøya. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/3/201957 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

#170 Eivind Bisgaard Sundet om den nye geita i Köln, Perisics agent og Burys stusselige skjebne

Eivind Bisgaard Sundet tar en pause fra å kommentere Bundesliga, for å komme til vårt studio og prate om Bundesliga der. Det ble prat om Kölns geiter, Podolskis kebab, fabelaktige talenter som er eller ikke er så gamle som de oppga og hvilket lag som sniker seg foran Bayern denne gang. Også en del om Bury, deres forferdelige eier og triste skjebne, samt hvorfor Eivind misliker Bolton. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/29/20191 hour, 4 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

#169 Yaw Ihle Amankwah om Fana, nyhetsbrev og fetter Frimpong

Stabæks Yaw Ihle Amankwah er på besøk og snakker om overgangen fra Horsens, Sandefjord, Alta, Brann og ikke minst grusen på Fana. Det blir litt om brytekamper med Bengt Sæternes, hans fetter Emmanuel Frimpong, hvor lite klubber fokuserer på det mentale og selvsagt hans nyhetsbrev. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/20/20191 hour, 17 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

#168 José Luis Brown, Smukfest-smell mot Skive og Drillos jr. XI

Argentinas verdensmester fra 1986, José Luis Brown er død, så vi stopper opp litt ved herren, som døde for tidlig. Vi ser også nærmere på anmeldelsene til David Luiz' restaurant, hvilke av sønnene fra Drillos-laget som når opp i en Drillos jr.-ellever, og en tung Smukfest-smell mot Skive! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/13/201956 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

#167 Desmond Tutu, St. Johnstones Johnstone og Harry Redknapps kanelboller

Mye har skjedd i løpet av i løpet sommeren. Vi tar det viktigste først: Harry Redknapp har fått sitt eget kanebollemerke (https://harrysrolypolys.uk/).Vi går gjennom mye av det som har skjedd, som Kevin Krygårds softis, Kuwaits sommerturné mot svake engelske lag og hvilket landslag Desmond Tutu spiller. Det blir også viktige ting, som overganger med litt pussige overgangs"summer", Bolton, FC Andorra og et brev fra Paul Ince. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/6/20191 hour, 1 minute, 23 seconds
Episode Artwork

#166 Richarlisons oldemor, spennende treningskamper og hvor mye du ville gitt for å spille en VM-finale

VM er ferdig og det er nå tid for mange mer eller mindre spennende treningskamper. Richarlison feiret sitt avgjørende mål i Copa America-finalen ved å hylle sine oldemor som han dessverre ikke husket hva het. Vi tar også opp viktige spørsmåler som hva heter 2. laget til Willem II og hvor mye du ville gitt for å spille fem minutter av en VM-finale.Vi får også oppklart noen ting fra forrige uke: hvor Jerv ikke har noen jerv i logoen, og hvilken finne som brakk to armer i sin første treningskamp for Odd. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/9/201950 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

#165 Ilves, Arohasina Andrianarimanana og Gazza vs Snoop Dogg

Selv om det er juli, er det mulig å komme med en ny podkastepisode, sier enkelte vise menn og kvinner. Vi følger opp dette fiktive utsagnet og tar for oss den overraskende nettkrigen mellom Snoop Dogg og Gazza, en finsk fotballklubb og den 165 centimeter høye Allan Simonsen. Det blir også en liten oppdatering fra noen kontinentale mesterskap, Arsenals drakter og kanskje verdens vanskeligste kamp å kommentere. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/2/201953 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

#164 Morten Thorsby om Sampdoria, miljøet og nederlandske fotgjengerfelt

I morgen setter Morten Thorsby seg i bilen for å kjøre ned til Genoa og proffopphold i Sampdoria. Heldigvis dro han innom studio hos oss i dag. Han snakket om tiden i Herenveen, Stabæk, hans store miljøengasjement. Og selvsagt Sampdoria; hvorfor han valgte akkurat den klubben, når han skal lære seg italiensk, hva han tror venter han der nede og mye mer. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/27/20191 hour, 7 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

#163 Petter Myhre om smalltalk, Pa-Modou Kahs nye jobb og hvorfor trenere har grå hår

TV 2s fotballekspert Petter Myhre tok turen innom studio og pratet om alt fra hvorfor han fikk grått hår, hvor mye man må prate om vertnasjonens problemer og Pa-Modou Kahs nye jobb til hvorfor han ikke er på Facebook og hvor ofte han tar selfies. Så lærer vi mye om hvor hvilke fraser man bør ha i bakhånd om man må ty til smalltalk. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/18/20191 hour, 21 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

#162 Afrikansk Champions League, mer Podolski-kebab og Molinos El Piratas logo

Siden vi sist var i podkaststudio har det vært kaos i de kontinentale finalene i Afrika, Lukas Podolski har åpnet ny kebabsjappe i Köln og landslaget har bergtatt landet med sin seier over Færøyene. Vi gleder oss over logoen til Molinos El Pirata, ser nærmere på den asiatiske VM-kvalifiseringen og minnes hvor merkelig Oliver Kahn egentlig er. Pluss mye mer da. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/11/201957 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

#161 Gunnar Norebø om Ajax, å være ung Brann-helt og fotball i Eritrea

Da Gunnar Norebø var 17 ble han utropt til "den nye Kniksen" i mediene. Det gikk ikke helt sånn, men han fikk likevel en innholdsrik karriere med proffopphold i Finland, nesten i Hellas og et veldig spesielt opphold i Eritrea. Vi prater om alt dette, Louis van Gaal gamle mobiltelefoner og mye mer. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/28/201957 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

#160 Adam Larsen Kwarasey om Ejuke, tømmerhogging i Portland og steinkasting i Sudan

Vålerengas kaptein tok turen innom oss, samme uka som de skal møte Lillestrøm. Han pratet om det, men også om Ghanas landslag, steinkasting på banen i Sudan, VM-kaos, tømmerhogging i Portland, hvor flink han er til å danse og mye mer! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/20/20191 hour, 4 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

#159 Live fra Ålesund med Tor Hogne Aarøy og Ivar Morten Normark

Vi var på Terminalen i Ålesund og hadde livepodkast på Terminalen, med de flotte, vakre og høye gjestene Ivar Morten Normark og Tor Hogne Aarøy. Tor Hogne forteller om sitt Japan-opphold, hvor idiot han blir i juleturneringer, og om det som kanskje er Aafks største kultfigurer. Mens Ivar Morten forteller mye, som da han fikk sparken kun dager ut i ny kontrakt, hvorfor han gikk kledd som AC/DCs Angus Young og da han løp mye under en diktator-trener i Frankrike. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/14/201953 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

#158 Highland League, Francis Benali og Bård Tuftes nachspiel med øks

Forrige uke var vi på Vulkan Arena og hadde livepodkast med Bård Tufte Johansen, Mads Hansen og Freddy dos Santos. Dessverre vil opptaksgudene at vi kun skulle få med oss enkelte deler av den livepodkasten videre i livet. Men vi fikk med oss litt analyse av kroatisk dommerhets, fortelling fra da Freddy hjemme hos Arild Rønsen og om den gang blant andre John Carew var på et nachspiel hjemme hos Bård Tufte Johansen, som ble stoppet på grunn av en med øks.Før det prater vi litt om skotsk Highland League, hvordan det går med Asamoah Gyan, Francis Benalis fem IronMan, trenere som har fått fyken ufortjent og ikke minst asiatisk Champions League. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/7/20191 hour, 49 seconds
Episode Artwork

#157 Arve Fuglum om kommenteringens historie og da han nesten drepte en svensk legende

Vi har hatt besøk av en stemme du nok kjenner. Tidligere NRK-, Canal +, CMore og TV2-kommentator, og nåværende Discovery-kommentator Arve Fuglum er gjest. Han skriver bok og forteller om norsk sportskommenterings historie, om de største legendene og de mange problemer man kan støte på. Men det blir også om Ståle Brandsrud - norsk fotballs mestscorende mann, tidenes verste toaletter i Baku og om den gangen han holdt på å drepe en svensk fotballegende. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/30/20191 hour, 31 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

#156 PAOK, George Weahs slanger og høyden til Geir Bakke

Vi gratulerer Thessaloniki og den litt pussige klubben PAOK med gresk seriegull, mens det ser ut til å kunne bli en uvanlig serievinner i Tyrkia også, nemlig det eldrende og upopulære laget Basaksehir. Vi prøver også å finne ut hvor høy Geir Bakke er, hvem som vinner Veikkausligaen, hva slags restaurant Morten Berre ville startet og hvordan det går med George Weahs slanger.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/24/201947 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

#155 Nord-Korea, skalla managere og norsk trener i Nei Mongol

Samtiddig som Thomas overlevde et besøk til Nord-Korea, har en annen nordmann fått en jobb i vår kinesiske favorittklubb Nei Mongol (ikke glem neimongol.no). Vi tar også for oss en imponerende butikk i Vadsø, hva som er tidenes verste skalla manager og hvorfor man ikke bør tatovere QR-koder. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/16/201949 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

#154 Risholt-brødrene og Pål Yngve Berg live fra Bluebox i Grimstad

Vi samlet tre mann på en scene i Grimstad. Alle har spilt på både Jerv og Start, mens tvillingene Kai og Roger har også spilt i en haug andre klubber. Vi snakket om tvillingkrangling, julegaver, proffopphold i Bulgaria, pannebånd og måne, Jerv-opprykk, dansing i baris og mye mer! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/9/201951 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

#153 Erik Mykland og Fredrik Strømstad live fra Østsia i Kristiansand

Vi hadde livepodkast på Østsia i Kristiansand, med de eminente gjestene Erik Mykland og Fredrik Strømstad. Alt fra røyking i greske dusjer, hvordan man lærer å filme når man er liten til Strømstads mange businessideer. Det blir selvsagt også skryt av Frank Strandlis greskkunnskaper og tips om hvordan man får seg gratis taxi i Hellas og mye, mye mer. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/4/201954 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

#152 Morten Ramm om landslaget, van Dijk og konflikter i Tønsberg-fotballen

Morten Ramm prøver å dra i gang entusiasme for landslaget, forklarer hvor sutrete man kan bli i cageball og gir oss en guide til konflikter i Tønsberg-fotballen. Vi får også vite de negative sidene med å underholde for milliardærer, hvordan man får billetter av van Dijk og Johnny Pastas hodestørrelse. Og hvis du lurte, her må du gå for å kjøpe billett til liverpodkasten på Vulkan 2. mai med bl.a. Bård Tufte Johansen som gjest: https://www.ticketmaster.no/event/fotballklubben-livepodcast-billetter/604779 Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/26/201953 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

#151 Arsenal-kapteinen som døde, en mann med kniv og Kalle Løkens penn

Vi gjør et dypdykk ned i fotballens gamle historie, og ser på folk som har blitt drept i tidlig fotball, og folk som har blitt drept for å bli en fotball. Vi tar for oss Arsenal-kapteinen som døde etter en kampskade, fotballens viktige rolle i kampen mot onani og mye mer. I tilegg blir det en fersk André Danielsen-vits, en beskrivelse av en gang Karl-Petter Løken ble veldig ivrig og en skotte som våknet fra koma med lit Hearts-hat. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/19/201952 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

#150 Eivind Bisgaard Sundet om Zidane, derbybråk og politibanner i Frankfurt

Viasport og tysk fotballs Eivind Bisgaard Sundet forteller oss om derbybråk i Frankfurt, trøbbel i Schalke, et politibanner på avveie i Frankfurt og om Bayerns muligheter mot Liverpool. Og så blir det selvsagt prat om lavt publikumsoppmøte i Bangladesh, et korsbånd i Buskerud og Zinedine Zidanes retur til Real.    Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/12/20191 hour, 54 seconds
Episode Artwork

#149 Ole Gunnar Solskjær om hverdagen, en SMS fra Ed og Paul Scholes' comeback

Vi tok turen til Manchester og møtte Manchester Uniteds manager Ole Gunnar Solskjær på et hotellrom ved flyplassen. Der fikk vi svar på våre og deres spørsmål om hverdagen i United, SMS'en fra Ed Woodward, det han er mest fornøyd med i jobben til nå, Paul Scholes' comeback, om Carrick kan overtales til comeback mye annet. Og selvsagt Football Manager, Stone Roses og rekkefølge på ost og skinke. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/5/20191 hour, 27 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

#148 Tom Kåre Staurvik og Egon Holstad live fra Rognan

Vi har vært på Rognan. På en scene i et stappa fullt telt, hadde vi en livepodkast med de vakre gjestene Tom Kåre Staurvik og Egon Holstad. De fortalte om da Egon fikk rødt kort etter å ha møtt Tom Kåre i kamp, om draptrusler i Glimtgarderoben og om Tom Kåres proffopphold i Shanghai. Det ble en del om tøffe derbyer mot Saltdalskameratene og Grand Bodø, trenere med dommere i lomma og unge fotballspillere som gråter. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/25/201949 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

#147 Per Inge Jacobsen om Asiamesterskapet, Gourav Mukhi og Ladislao Kubala

Vi har fått besøk hele veien fra India! Per Inge Jacobsen er assistenttrener for Indias landslag, og har nettopp kommet hjem fra Asiamesterskapet. Han forteller hvordan man får jobb i India, når han vet om han kommer til å fortsette, og hva som er annerledes med indisk fotball. Det blir også prat om Gourav Mukhi, Baichung Buttia og Mohun Bagan. Og ikke minst en oppdatering på Ladislao Kubala, klubblag med et dyr i navnet og vi gir vekk vår fagre kopp. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/19/20191 hour, 1 minute, 47 seconds
Episode Artwork

#146 Gordon Banks, Henry Kissinger og Krabbetor FK

Gordon Banks, verdens neste beste keeper i det 20. århundret, er død. Henry Kissinger røpet russernes tilstedeværelse på grunn av fotballbaner. Og vi har fått en ny André Danielsen-vits. I tillegg prøver vi å finne ut hvor mye asiastiske spillere og trenere egentlig tjener, og hvilket dyrerelatert fotballklubbnavn som egentlig er det beste. Og ikke minst så anbefaler vi å tyste på rasistisk oppførsel på fotballkamper. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/12/201944 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

#145 Freddy dos Santos om André Danielsen, skattesnyter XI og Thomas Repkas bilsalg

Freddy dos Santos er gjest! Han setter ut et rykte om Vålerenga-rykte, skryter av Sicilia og hjelper oss med å forstå hvor Tomas Repka ikke bør selge biler han ikke eier. Det blir også en flott ellever satt sammen med folk som er dømt og anklaget for skattesnyting, selvsagt litt om Andreas Lunds pølser og endelig et comeback for noen André Danielsen-vitser! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/8/20191 hour, 5 minutes, 1 second
Episode Artwork

#144 Stig Johansen om å si nei til Dalglish, poker i Southampton og en penis i Nottingham

Denne uka består podkasten av et halvtimes utdrag fra vår prat med Stig Johansen fra Sportsbaren i Bodø, hvor han forteller om da han takket nei til å gå til Newcastle, hvor trist det var i Bristol og hvordan juniorspillerne ble blakke i Southampton. I tillegg forteller litt om penis-skandalen i Notts County, om fotballrelatert barne-TV og en engelskmann som blander seg inn i samtalen vår. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/28/201958 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

#143 Einar Tørnquist om Koteng, Morten Harket og Paul Pogbas togtur

Einar Tørnquist er på besøk og prater om hvordan Stoke gjør livet hans verre, hvilket hotell man faktisk bør bo på i Stoke og hvor mange språk Marco Arnautovic snakker. Det blir også en del om gruvedrift i Stillehavet, Pogbas togtur og James Milner i Uzbekistan. Og NB!: Livepodkasten i Bodø fredag starter klokka 19 kveldens fotballkamp. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/22/20191 hour, 2 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

#142 Jan Erlend Kruse om cashlønninger i Vålerenga, våpen på banen og kampfiksing i Hellas

Jan Erlend Kruse har vært innom mange klubber, Vålerenga, Brann, Skeid, HamKam og Molde. Han har blitt trent av Åge Hareide, sett Ståle Solbakken med langt hår og fått utbetalt lønn i cash i Vålerenga. Men det var nok enda mer livat i Hellas, hvor 25% av kampene var fikset, mynter ble kastet og det plutselig var et våpen på banen. Også drømmer vi oss tilbake til den tiden Egge spilte mot Røra. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/15/201957 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

#141 Slagen-Mann, Thodesen i Finland og Kevin Le Sauce

Vi podder, nå også i 2019! Vi ser nærmere på alle de nye norske eksportene, som OGS, John Arne Riise og ikke minst Tor Thodesen. Den franske cupen begynner å bli en favoritt, Will Evans er den ultimate helten i FA cupen, og Svennis er på plass i Asiamesterskapet. Og: en grundig analyse av André Danielsens sesong i 2019! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/8/201958 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

#140 Fotballjul, lyving på alderen og Mourinho har fått sparken

Mourinho har fått sparken! Vi snakker om det, men tar også for oss Tony Macaroni Arenas nye klengenavn, lyving på alderen i India og om FC Santa Claus egentlig er for gode til å ha et såpass tullete navn. Så blir det selvsagt litt om julefotball, og en liten historie om et upassende juleselskap. God jul! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/18/201849 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

#139 Tor-Kristian Karlsen om nedrykket, Sampdoria og italienske restauranter i Russland

Tor-Kristian Karlsen er sportslig leder for Start, som for noen uker rykket ned til Obos-ligaen. Vi spør hvordan det føltes, hva de gjorde galt og hva de skal gjøre neste år. Det blir også en del om hans bakgrunn som redaktør for et Sampdoria-nyhetsbrev og hvordan han kom seg til Zenit St. Petersburg. Og så oppdaterer vi for siste gang fra Harry i jungelen, og får et vakkert adventsevetyr om et øyeeple. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/11/20181 hour, 4 minutes
Episode Artwork

#138 Emilie Haavi om kongepokaler, søtpotetmos og å fly langdistanse med knekt kjeve

Norges og LSKs Emilie Haavi kommer rett fra å nettopp ha vunnet The Double (igjen!) med LSK, og forteller hva som er gøyest av å vinne serie og cup, hvor mye feiring det ble på lørdag og hva hun skal bruke kongepokalene sine til. Hun forteller om noen av problemene med å være kvinnelige fotballspiller, og hvordan det er å fly fra USA til Europa med brukket kjeve. Og mye mer! Julegavetips: Vi er best i verden! kan skaffes ved å gå inn på vipps, og taste inn 502521. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/4/20181 hour, 4 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

#137 Bobby Madley om Joikakaker, Coloccinis røde kort og å dømme i Norge neste år

Bobby Madley har nettopp tatt den noe uvanlige veien fra Premier League til Abildsø IL. Han forteller om engelske garderobeforhold, hvordan det er å bli skadet underveis i en Premier League-kamp, hvor mange ganger man får ordet Goal på øret og mye, mye mer. I tillegg blir det selvsagt en oppdatering på Harry Redknapp i jungelen. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/27/20181 hour, 17 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

#136 Asbjørn Myhre om fregattkapteiner, Hønefoss og å skjelle ut egne spillere

Kommentator Asbjørn Myhre oppsummerer den norske sesongen og forteller hvorfor han som trener fikk tilsnakk av dommer for å kjefte på sine egne spillere. Han forklarer også sitt Hønefoss-hat og gir oss en analyse av fregattkapteiner i Eliteserien. I tillegg: Harry Redknapps start i jungelen, mer upassende navn og en lytters far som skal få en Helstad-boxer til jul. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/19/201851 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

#135 RB-Vegard om Ranheim, Furdal, Joe Cole og Redknapp i jungelen

Eurosports Vegard Flemmen Vaagbø, også kjent som RB-Vegard, gjester oss og forteller hva som er det mest minneverdige fra Eliteserien-sesongen som snart er ferdig. Vi er også tilstede når han får vite at Joe Cole har lagt opp og at Harry Redknapp skal være med på realityshow i jungelen. Det blir en oppdatering på Hooch, Flamur Kastratis favorittkamp og mye mer. Og: send oss en mail om du ønsker en To Be-boxeshorts, fra Thorstein Helstads egen undertøyskolleksjon! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/13/201859 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

#134 Tidenes første målscorer i en landskamp drev med folkemord

Vi tar for oss elendige mennesker i fotballverdenen på mikro-, makro- (og delvis) meso-nivå. Det vil si elendige folk som Simon Carmichael, Wesley Joyce og FIFA. Og så ser vi nærmere på hvilket elendig menneske verdens aller første målscorer i en landskamp faktisk var. Men det blir også folk som opererte seg selv, Premier League-managere i sekkeløp, australsk W-league, Anichebes instagram og et Espen Isaksen-anagram. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/6/201852 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

#133 Freddy dos Santos om gulljubileet, hysjefeiringer og Glåmdal Bilsenter Stadion

På dagen 13 år siden Freddy dos Santos løftet seriepokalen som tegn på at Vålerenga nettopp hadde vunnet serien, tar han turen innom vårt studio. Han prøver å levere nye historier om Drillo, lar seg hisse opp av hysjefeiringer han ikke selv har vært involvert i og prøver å finne Norges mest uprofesjonelle profesjonelle fotballspiller. Vi hyller også delvis stadionnavnene på Flisa Stadion de siste årene.Etter vannskillet blir det også noe underholdning for de voksne, som Sven Kukemelk. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/29/20181 hour, 4 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

#132 Lars Berrum om Blackburn, karate og hans tid som ung og kul fotballspiller

Lars Berrum har kommet på 7. plass i karate-VM og spilt fotball i 2. divisjon som junior. Han har oppført seg som en usjarmerende fyr på trening, slitt med utholdenhetstester og vært unødvendig brutal mot Christer Basma. Men hans store drøm er fortsatt å en dag spille for Blackburn og samtidig underholde i pausen. I tillegg til vakre drømmer blir det et upassende navn i hopetall samt rangering av kjøttpålegg på . Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/23/20181 hour, 7 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

#131 Montserrat, Man Uniteds nye eiere (?) og skapsprengeren som eide en klubb

Vi har vært gjennom en landslagspause, og ser på de aller beste øyeblikkene fra den, og finner ut om det ville vært som pest eller kolera om Manchester United (eller Newcastle United) ville fått eiere fra Saudi-Arabia. Så tar vi et nøyere blikk på nok en klubbeiere - denne gangen mannen som både har drevet med skapsprengning, kjøkkenfronter og e-sigaretter: George Reynolds.Også finner vi så klart ut hvilken Premier League-manager som ville vært flinkest til å drive en fast food-restaurant. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/17/201849 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

#130 Mads Stokkelien om Start, tannlegeyrket og å henge med Raul i Asia

Mads Stokkelien er bare 28, men det er lenge siden han slo gjennom i Start. Siden har han rykket opp og ned i Stabæk og spilt med Raul i New York Cosmos. Han har blitt evakuert fra et asiatisk kjøpesenter pga hysteriske scener, hengt med Pelé og spilt på lag med en europamester. Men han er også snart ferdig utdannet tannlege, leier ut huset sitt til Kjetil Rekdal og er åpen for å finne seg en ny klubb. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/8/20181 hour, 6 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

#129 Elendige klubbeiere, del 2: Jesus Gil y Gil og Chesters triste rekke

Vi tar nok et dypdykk ned i idioter som har eid fotballklubber, og begynner i Spania med tjukkasen på elefanten i Madrid: Jesus Gil y Gil. Og på grensa mellom England og Wales ligger Chester City, en klubb som hadde en rekke med forferdelige eiere: bl.a. Terry Smith, mannen som lente seg på bønn før kamp, og Stephen Vaughan, mannen med litt for mange tilknytninger til et kokainimperie.Og: vi sparer på spørsmål om TUIL, indisk fotball, spermsponsorer og Christian Titz. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/2/20181 hour, 8 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

#128 Eivind Bisgaard Sundet om Hamburg, Pizarro og nazister i Dortmund

Viasports kommentator Eivind Bisgaard Sundet kom for å øse av sin kunnskap om tysk fotball til oss, og vi ble som vanlig litt klokere. Vi har nå lært om Claudio Pizarros forhold til Bremen, det enorme Hamburg-derbyet til helga, og hvor lett det er å komme seg fra Bochum til Schalke. Vi får også vite mer om ståa til Rune Jarstein, Håvard Nielsen og de andre nordmennene i Tyskland, og hva man bør gjøre om man havner på samme langbord med nazister i Dortmund. Også blir det litt om Grant Holts wrestling, folk som heter Koke og litt mer om lag som begynner på S. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/25/20181 hour, 4 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

#127 Elendige klubbeiere: Ken Richardson og Michael Knighton

I dag kjører vi et dypdykk ned i to av de mest elendige klubbeierne vi vet om: Ken Richardson og Michael Knighton.Ken Richardson er mannen som eide Stockport, og som syntes det var smart å få en fyr til å sette fyr på sitt eget stadion. Michael Knighton trodde han eide Manchester United, og mener selv han skal ha mye av æren for at de er verdens rikeste klubb, men endte i stedet opp med å drive Carlisle United ned i vannklosettet.Også snakker vi om veldig høye draktnumre i Mexico, Royston Drenthe og om lag som starter på s rykker oftere ned fra Eliteserien/Tippeligaen enn andre lag. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/18/201859 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

#126 Frode Lia om FIFA, Molde og Pamela Anderson

Josimars redaktør Frode Lia kommer inn for å snakke om FIFA, UEFA, NFF, barnekidnapping, Molde og andre saker fra fotballen som gjør deg sliten. Men han kommer også for å prate om gode ting i fotball og hvor langt det er å gå fra flyplassen i Sao Paolo inn til byen. Vi byr også André Danielsen-haiku, fotballspillere som danner setninger og pøbeloppførsel på wikipedia, i tillegg til det åpenbare: Pamela Anderson. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/11/20181 hour, 8 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

#125 Simen Stamsø Møller om landslagene, Heung-min Son og tyrkiske geiter

TV 2s kommentator og ekspert Simen Stamsø Møller svarer på spørsmål om landslagene, billettpriser, Heung-min Son, Mike Ashley, Watford og mye mer. Han avslører også at salget av han kan ha finansiert en kunstgressbane, ikke helt ulikt det som kan skje med geitene i tyrkiske Gul Spor. Det blir vitser om både Cenk Tosun og André Danielsen, en historie med en nordmann, peruvianer og en færøyværing på havet, og et godt klengenavn fra Ukraina. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/4/201859 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

#124 Morten Langli om Mourinho, Bobo´s og Gary Mabbutts rotteproblem

Morten Langli har hatt sommerferie og er klar til å gyve løs på ny sesong med Champions League og engelske cuper. Vi snakker om gårsdagens kamp mellom Manchester United og Tottenham, Premier League-starten og Cristiano Ronaldo i Juventus. Så blir det en snartur innom Gary Mabbutt og hans møte med en rotte i Sør-Afrika og selvsagt litt nytt fra Bobo´s Pizza på Bøler. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/28/201859 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

#123 Petter Bø Tosterud om Jo Tessem, Emmanuel Emenikes kone(r) og en trist historie fra Gabon

Eurosports kommentator Petter Bø Tosterud tar turen for å snakke om alle nordmennene i MLS, hvordan det kommer til å gå i Bundesliga og hvem som rykker ned fra Eliteserien. Det blir dessverre en drøy innrømmelse fra en gabonesisk spiller, og en avfeiing av ryktene om Emmanuel Emenikes kone. Og selvsagt også litt om John Beck og en liten oppdatering på Jo Tessems karriere. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/21/201858 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

#122 Tor-Kristian Karlsen om Deadline Day, Rekdal og et brev til en City-manager

Tor-Kristian Karlsen tar en pause fra innspurten i overgangsvinduet, for å svare på spørsmål fra oss og dere. Han snakker så klart masse om Start, men også om Juventus, Berbatov Daniel Levy, Keisuke Honda og mye mer. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/14/20181 hour, 3 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

#121 Dødt ekorn, et skotsk begravelsesbyrå og en konduktørpinne

Fotball er tilbake! Overgangsvinduet er snart stengt, Ronaldo har gått til Juventus og WBA sitter med konduktørpinnen. Men ikke minst: skotsk fotball har gitt oss et resultat vi har ventet på, et dødt ekorn på banen og et offisielt begravelsesbyrå.Vi forteller deg også hvor du enklest kan se bulgarsk tredjedivisjon, hvorfor grønlandske lag har tall i navnet, og om Bielsa vil lykkes i Leeds. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/8/201852 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

#120 VM-spesial live fra Rockefeller, med Erik Panzer Hagen, Arne Scheie, Erik Solbakken og Erik Thorstvedt

Vi hadde livepodkast på Rockefeller og snakket om VM, Russland, Arshavin, Steffen Iversen, kontanter, lekehelikoptre og mye annet!Gjester er den flotte buketten Erik "Panzer" Hagen, Arne Scheie, Erik Solbakken og Erik Thorstvedt. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/13/201856 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

#119 Live fra Larvik med Caleb Francis og Tor Thodesen

Vi var på Bølgen kulturhus sammen med Caleb Francis og Tor Thodesen. Der ble det snakk om Kongsvingers kamp mot Juventus, Tor Thodesens kamp på lag med Maradona, bananer fra Apeberget, å være trener i Emiratene, cashbetalinger og mye mer! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/6/201847 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

#118 Live fra Bergen med Erik Huseklepp og Trond-Viggo Torgersen

Dette er et utdrag fra livepodkasten fra Lille Ole Bull Scene med Erik Huseklepp og Trond-Viggo Torgersen. Trond-Viggo forklarer om medisinske ting, mens Erik tar seg av fotballen. Det blir om tiden i Bari, å bli angrepet av Totti, Nwankwo Kanus fysiske tilstand, hvorfor en Brann-fan ville knekke bena hans og mye mer. Og selvsagt: tok han med Toros pizzafyll til Italia? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/30/201839 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

#117 Marius Lien om Miraklet i Marseille og da Drillo forsvant

Marius Lien har skrevet bok om Miraklet i Marseille for tjue år siden, og forteller om pratene han hatt med alle spillerne i den norske troppen siden den gang. Hva fikk de egentlig lov til å drikke etter kampen, hva pratet de om før kampen og hvor hadde egentlig Drillo forsvunnet etter kamp?Og tidligere har Marius skrevet bok om brasiliansk fotball, så det blir også litt prat om hva de har å by på i mesterskapet som er rett rundt hjørnet: VM!! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/22/201857 minutes
Episode Artwork

#116 Port Vales banner, rødt kort i straffekonk og Rooneys bryllupsvideo

Vi oppsummerer noe av det siste som skjedde i årets Premier League-sesong, snakker om Port Vales mislykkede forsøk på å slenge flydritt til Stokes supportere og får endelig svar på hva som skjer om keeper blir utvist i en straffekonk. Vi kommer også innom Wayne Rooneys bryllupsvideo, Beitar Trump Jerusalem og Romas Damien Delaney-gåte. NB! SPOILER ALERT: Slutten av filmen Marley & Me (ikke Morely & Me so nevnt) blir avslørt i løpet av episoden. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/15/201840 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

#114 Einar Tørnquist om Stokes nedrykk, oppkast i Turkmenistan og gresk andre divisjon

Endelig har vi kommet til episode 114. Einar Tørnquist snakker om Stokes mulige nedrykk, gledene ved Charlie Adam og om han ønsker TOny Han avslører Stoke-on-Trents største severdigheter og noen farer ved å reise i Turkmenistan. Det blir litt om gleder ved andrelagsfotball, Paderborns opp- og nedrykk og hvorfor et lag i gresk andredivisjon har minus 51 poeng. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/30/201859 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

#115 Thorstein Helstad om Brann, Christoph Daum og truser

Thorstein Helstad har vært på besøk! Og har fortalt hvor gøy det var å vinne serien med Brann, hvem som brukte lengst tid foran speilet og hvorfor han gikk glipp av noen 17- mai-tog. Det blir også en del om hans tid i Wien, da han ble trent av både Joachim Löw og Christoph Daum, og da han havnet helt ute i kulda i Monaco. Også blir det selvsagt en del om Helstad-trusene, som dessverre fikk et annet navn. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/24/20181 hour, 19 seconds
Episode Artwork

#113 Live fra Tromsø med Tom Høgli, Steinar Nilsen og Egon Holstad

Vi har vært i Tromsø! Nærmere bestemt på Hålogaland Teater med Tom Høgli, Steinar Nilsen og Egon Holstad. Der pratet vi om Pringles, Iggy Pop, George Weah, nord-norsk feiring, hvordan det er å jobbe på veikro og mye annet.Men aller først får du en huskeregel på nødnumrene. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/17/20181 hour, 13 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

#112 Live fra Porsgrunn med Geir Karlsen og Fernando de Ornelas

Forrige uke hadde vi livepodkast på Ælvespeilet i Porsgrunn med Fernando de Ornelas og Geir Karlsen. Der dukka det opp mye overraskende om blant annet Gazza og fake Rolexer, munnbind, landslagssjefers kofferter, selbuhansker og kvinner som ikke ønsker å danse med Pelé.Og så må vi selvsagt ta en titt på kamper i 11. runde av cupen som danner setninger. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/10/20181 hour, 6 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

#111 Pardew, Tevez´fengselskade og verdens lengste bortetur

Vi hyller Alan Pardews suksessrike opphold i West Bromwich, graver i om Carlos Tevez virkelig ble skadet i fengsel og ser nærmere på verdens lengste bortetur. Det blir også en halvveis oppklaring av brevmysteriet og ikke minst: Carlos "Kaiser", mannen som har vært flinkest til å late som han kan spille fotball. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/3/201835 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

#110 Live fra Kristiansund med Ole Gunnar Solskjær og Christian Michelsen

Den 15. mars var vi i Kristiansund og hadde livepodkast fra Quality Grand Hotel i Kristiansund, med Ole Gunnar Solskjær og Christian Michelsen som gjester, og med KBKs midtbanespiller Stian Aasmundsen som bonusgjest. Dette er et redigert utdrag fra den kvelden.Det blir diskusjon om hvem som er best av Maradona og Zico, hvorfor Christian Michelsen kjører afterski-look på sidelinjen, overtro, om hvem som er de beste spillerne fra Kristiansund og mye mer.Også blir det også litt om det røde kortet mot Newcastle. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/26/201844 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

#109 Tor-Kristian Karlsen om Start, Sør-Amerika og Ballstad på fyllinga

Sportslig leder i Start, Tor-Kristian Karlsen, tar turen! Og svarer på alt fra hvordan det er å signere folk til Eliteserien, overnaturlige krefter i fotball, kryptovaluta og topp 5 sør-amerikanske fotballbyer. I tillegg har han med et helt eget mysterium som involverer en trøndersk konfirmant, en Sarpborg 08-spiller og Israel. Også blir det en veldig streng kamprapport fra Lofoten. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/20/201857 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

#108 Greker med gønner, engelskmann spytter i bil og franskmann i koma

Hellas har valgt å stjele overskriftene denne uka, med en klubbeier som stormer banen, bevæpnet med en pistol. Men i England er det likevel noe som overskygger det hele, en moden spyttklyse servert i høy fart i retning en 14-åring. Det blir også litt om Zazas oppsøkende skalle, et slags tabelltips i Eliteserien og en oppdatering på Nei Mongol. Og desverre en trist historie om en franskmann i koma. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/13/201834 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

#107 Rolf-Otto Eriksen om Gattuso, ku-skade og Maradonas rettigheter

Viasats kommentator Rolf-Otto Eriksen tar en pause fra kommentering av Serie A og Champions League, og forteller om det meste vi lurer på om italiensk fotball. Det blir prat om Maradona som tar seg friheter, om Napolis Scudetto-pakt, korrupte dommere og Milans mer eller mindre friske kinesiske penger. Og ikke minst: Gattuso. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/1/201853 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

#106 Teitur om Wenger, albuer og rotter i Estland

Teitur Thordarson har vært tvunget til å dele ut albuer i fjeset til motspillere, kastet seg ut på Atlanterhavet for å hente baller og kaste bunter med rottelik. Nå trener han Drøbak/Frogn, men før har han vært trener for bl.a. Brann, Lyn, Lillestrøm, Estland, Vancouver Whitecaps og nesten for Hernan Crespo i India. Han har spilt i Allsvenskan, Cannes, Lens og 41 ganger for Island. Men ryktene om skjeggveksten hans er nok noe overdrevet. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/20/20181 hour, 13 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

#105 Kermit Erasmus´ kontrakt, FC Johansen i Sierra Leone og rumenske tilstander

Forfall fra gjest betyr en kort episode denne gangen, men vi rekker i stedet å komme inn en klubb fra Sierra Leone med norsk navn og opphavsmann, mye spennende tilstander i rumensk fotball og kontraktene til Kermit Erasmus. Så blir det litt om ettervirkningene fra Jari Litmanen og Rune Lange i BeNeLux-landene. Og neste uke kommer Teitur. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/13/201825 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

#104 Petter Veland om Reals problemer, Godins tenner og en Clint Dempsey-vits

Petter Veland tar en pause fra kommenteringen og stikker innom vårt studio. Det blir mye prat om Real Madrids problemer, hvem som etterfølger Zidane og hva som skjedde med Diego Godins tann. Men vi kommer selvsagt også innom Real Betis´ sosiale medier, fordelen med Altrincham og en Clint Dempsey-vits fra Sandefjord. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/6/201857 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

#103 Einar Tørnquist om Peter Crouch, 80-talls-spillere og Port Vale

Stoke-supporteren fra Stokke, Einar Tørnquist, er her! Vi har selvfølgelig invitert han på besøk akkurat på Peter Crouch sin bursdag. Vi prater om at Stoke har fått ny manager, Peter Crouch har vekt interesse i hovedstaden og Kevin Wimmers flotte opphold i Stoke. Vi får vite hvor mye han hater Port Vale, kål i bil og hans ståsted i ost/skinke-debatten. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/30/201853 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

#102 Marokkos VM-forbannelser, Peñarol og Pier Luigi Pizzaballa

Vi snakker om de litt for mistenkelige omstendighetene rundt Marokkos forskjellige mesterskapskvalifiseringer, den uruguyanske storklubben Peñarol og vår nye favorittspiller Pier Luigi Pizzaballa. Vi prater om logoer, Wijnaldums Instagram og en dyktig islandsk familie.Og endelig får vi satt opp en ellever med provoserende draktnumre.Denne gangen bruker vi kun to stemmer i podkasten, for ikke å forvirre for mye. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/23/201838 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

#101 Freddy dos Santos om Moldes lateste, Tony Pulis og danse-Lars

Endelig en dommer som tar igjen! Vi snakker om Tony Chapron, den nå utestengte dommeren i Ligue1 og Tony Pulis i anledning hans 60-årsdag. I tillegg kommer vi og Freddy dos Sanots tilfeldigvis innom Diego Costa, og et veldig åpent spørsmål om Molde gir oss økt innsikt i det laget. Vi spør også om Panzer i Vallhall, Vålerengas damelag og Kebab i Lørenskog.P.S. Spillet Rafa Benitez spiller, heter ikke Defendo, men Stratego.P.P.S. Gå gjerne inn på denne siden, om du ønsker å vite hvordan vi ligger an med å finne den uoffisielle norske seriemesteren: http://fotballklubben.no/blogg/jakten-pa-den-uoffisielle-seriemesterenP.P.P.S. Her kan du kjøpe billetter til Postkontoret den 31. januar: https://postkontoret.hoopla.no/sales/3003197938 Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/16/201854 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

#100 Petter Bø Tosterud om Goretzka, "Loco" Abreus rekord og fansen som brant ned eget stadion

Eurosports kommentator Petter Bø Tosterud er gjest, og forklarer villig om Bundesliga, hva som går galt i storklubbene, hvor Goretzka går, og hvor Podolski har åpnet kebabsjappe. Vi kommer også innom en fotballspiller som har blitt lotto-millionær, "El Loco" Abreu som kanskje har satt en ny rekord og noen nederlandske fans som satte fyr på eget stadion. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/10/201855 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

#99 Live fra Postkontoret med Erik Thorstvedt og Trevor Morley

Dette er et redigert utdrag fra vår livepodkast fra Postkontoret på Tøyen den 14. desember. Vi samlet Trevor Morley og Erik Thorstvedt for å fortelle de tilstedeværende om juleselskaper innen fotballen, og gi de generell julestemning. De mest utleverende og obskøne historiene er heldigvis fjernet. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/10/201854 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

#98 Trevor Morley om Pep, skader og de mest kjente menneskene han har møtt

Vi plukker opp Trevor Morley og kjører han til flyplassen, og på veien prater vi om veldig mye. Som de aller mest kjente menneskene han har møtt, alle skadene han har hatt rundt omkring på kroppen og hva han gjør når han våkner om natta. Han forteller også om sin irritasjon for Michail Antonio, og kjærlighet for Pep og små, norske flyplasser.Denne episoden er tatt opp i en Ford RS, og det er fordi denne episoden er sponset av Ford. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/18/201753 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

#97 Lars Sætra om eselburger i Kinas mest forurensede by

Lars Sætra spiller egentlig fotball i Baoding Yingli i Kina. Men han spiller forhåpentligvis ikke der så veldig mye lenger. Han forteller om grunnene til at han kunne tenke seg å finne en annen klubb, som at det er lite å gjøre, vanskelig å kommunisere med folk og ikke minst: han får ikke lenger spille fotballkamper. Også blir det litt om et møte med Thorstein Helstad, et fotballhotell i Lesotho og selvsagt: eselburger.Denne episoden er presentert i samarbeid med Ford.Om du ønsker å si hva du synes om dette samarbeidet, anbefaler vi dette spørreskjemaet: https://goo.gl/forms/GsaakwRmrO0UilXA3 Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/11/201747 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

#96 Ibba Lajaab om livet i Japan, Leonid Slutskij og Villas Boas´rallykarriere

Ibba Lajaab er en snartur hjemme fra profflivet i Yokohama, hvor han nettopp har blitt toppscorer i J League 2. Han forteller om sin 50 år gamle lagkamerat Kazuyoshi Miura, og hans personlige tolk og nabo i Kina. Før Ibba kommer prater vi også litt om filming i Belgia, innbrudd hos Oliver Kahn og Leonid Sluskij. Ford er annonsør av dagens episode av Fotballklubben. Vi setter pris på om dere tar dere tiden til å svare på noen spørsmål, og fortelle oss hva dere synes om samarbeidet. Her er link til spørreskjema: https://goo.gl/forms/GsaakwRmrO0UilXA3 Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/5/201754 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

#95 Asbjørn Myhre om Eliteserien 2017, Benevento og Westernsletta

Asbjørn Myhre har noen timer fri fra virket som kommentator og programleder, og tar turen innom vårt studio for å prate om Eliteserien-sesongen som har vært. Det blir også prat om Westernsletta og andre lekkerbiskener fra Hadeland-fotballen, Beneventos elendige seriestart og den minst tiltrekkende idretten Asbjørn har kommentert. Denne episoden presenteres i samarbeid med Ford. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/28/20171 hour, 28 seconds
Episode Artwork

#94 Trine Rønning om vinnerinnstinkt, straffebom og Roger Finjords postsjakk

Trine Rønning har spilt 164 landskamper, vunnet serien seks ganger med tre forskjellige lag, men har nå lagt opp. Men nå har hun tid til å komme innom vårt studio og prate om hvor dårlig taper hun er, om Solveig Gulbrandsens velkomsttakling. Vi lærer om Roger Finjords vitser og postsjakk, og om hun blir forbanna av Rosenborgs holdning til kvinnefotball. Også blir det litt Asamoah Gyan, Adebayor og FIFA-rettsak. PS! Billetter til vår livepodkast på Postkontoret på Tøyen finnes her: https://postkontoret.hoopla.no/sales/2631627948 Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/21/20171 hour, 7 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

#93 Tor-Kristian Karlsen om Steinar P, ny logo og Moyes

Tor-Kristian Karlsen besøker Fotballklubben for første gang som sportslig leder i Start. Så vi må jo selvsagt spørre han om hvorfor Steinar Pedersen fikk sparken, hva som er greia med Starts nye logo og hvordan det er på hummerfiske med Steffen Lie Skålevik. Også blir det litt om West Hams nye manager David Moyes, Quagliarellas mafiaproblemer og om uttrykket "Ballen er rund". NB: Ønsker du billetter til vår livepodkast på Postkontoret 14. desember, er dette stedet å gå: https://postkontoret.hoopla.no/sales/2631627948 Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/7/20171 hour, 9 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

#92, Del 2, Live Fra Stavangeren med Brede Hangeland og Egil Østenstad

Live fra Stavangeren, del 2. Nå med Brede Hangeland og Egil Østenstad!To herrer som har spilt mange år i England, og som har hatt sin andel av merkelige lagkamerater og managere. Det blir historier om knuffing med Joey Barton på julebord, om da Egil Østenstad kunne dødd på et fly, treningsleire uten treninger og managere uten taktikk. Og så klart: hvor dårlig var egentlig Ali Dia og hvorfor hater Brede Felix Magath? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/31/201757 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

#92, del 1, Live fra Stavangeren med Ian Burchnall

Vi har hatt livepodkast på Stavangeren og legger like gjerne ut opptaket i to deler. Del 1 er med Viking-trener Ian Burchnall, som forteller om noen tøffe dager etter å ha tapt 1-7 for Vålerenga, hva de skal gjøre resten av sesongen og hvordan det er å dele hus med Brian Deane. Del 2 kommer neste uke. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/27/201718 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

#91 LSKs sportsdirektør Simon Mesfin om Big Rons Rolls Royce og nysigneringen Gary Martin

Vi har vært på Åråsen og pratet med Lillestrøms sportsdirektør Simon Mesfin, og havnet plutselig midt oppi en overgang. I tillegg til å prate om den ekstremt ferske signeringen Gary Martin, snakket han om sin uvanlige karrierevei, prøvespillet i Coventry, om å bli tatt for å være Anthony Ujah og den andre Simon Mesfin. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/24/20171 hour, 3 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

#90 Stig Torbjørnsen om Udinese, bomkjøp og nigerianske innenriksfly

IFK Norrköpings og Udineses talentspeider Stig Torbjørnsen kommer innom og svarer på haugevis av spørsmål om sitt daglige virke. Han snakker om Udineses eier, om fordelene med å finne spillere i Afrika, om å fly innenriks i Nigeria, hvor kjapt man kan skjønne at en spiller er god og hvor vondt det er når spillere ikke slår til.Denne episoden er ikke sponset av joern-andersen.com Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/18/20171 hour, 1 minute, 50 seconds
Episode Artwork

#89 Frode Lia om Argentina, Nations League og gabonsk appelsinjuice

Josimars redaktør Frode Lia tar turen innom for å snakke om VM-kvaliken, dets ofre og vinnere. Argentina, Gabon, USA, Panama og Chile og mye annet. Det blir juiceproblemer i Gabon, lønninger i 4. divisjon og ikke minst: UEFA Nations League. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/11/201758 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

#88 Simen Stamsø Møller om Ancelotti, Osama vin Laden og kampfiksing i Oslo og Malawi

TV 2s kommentator og fotballekspert Simen Stamsø Møller (også kjent som TV 2-Simen) kommer innom og svarer på det meste av våre og deres spørsmål. Det betyr at vi kommer innom de "pikante" detaljene rundt Carlos Ancelottis sparking i Bayern, landslaget og kampfiksing i Malawi og norsk 4. divisjon. Vi prøver nok en gang å fokusere på håret hans, en kebab-historie. Og det blir litt informasjon om et peruviansk stortalent: Osama Vinladen Jimenez Lopez. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/3/201759 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

#87 Truls Svendsen om Anfield, Kjeks XI og å være kretsmester

Truls Svendsen er programleder, Liverpool- og TIL-supporter og tidligere kretsmester i fotball. Vi graver i hans fotballbakgrunn, som visst er hakket bedre enn det han har innrømt til nå. Også finner vi ut hvor ofte han er på Anfield, og hvordan man bør hilse om man ser han der. Også blir det en fordypning i Kjeks XI, spillere som blir skadet igjen og igjen, uten å gi seg. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/26/201755 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

#86 Kent "KK" Karlsen om det miserable halvåret, Joe Kinnear og selfie med Klopp

Kent Karlsen er fotballagent og tidligere fotballspiller. Og ikke minst er han inspirasjonen til vår føljetong om møter med fotballspillere. Han har blant annet spilt i Vålerenga, Haugesund, Lillestrøm, HamKam, Ikast og ikke minst Luton. Han forteller om lykkelige og mindre lykkelige dager i England, og det miserable halvåret da han aldri sluttet å rykke ned. Og ikke minst, da han som 44-åring ba om å få ta selfie med Jürgen Klopp. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/19/20171 hour, 38 seconds
Episode Artwork

#85 Morten Langli om de Boer, Champions League og Skalla XI

Morten Langli tar en pause fra kommentering og Champions League-studio for å prate om de Boer, Mané, og årets Champions League. Og så blir det en del prat om Skalla XI og selvsagt litt om Bobos Pizza på Bøler. OG: Nei Mongols norske supporterklubb er oppe og går, sjekk det ut på neimongol.no Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/12/20171 hour, 13 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

#84 Petter Bø Tosterud om fotballgolf med Di Canio, Keita og Lyns konkursbo

Discoverys kommentator Petter Bø Tosterud har kommentert flere ligaer enn de fleste mennesker har sett kamper fra, han har spilt fotballgolf mot Paolo di Canio og han har kjøpt en haug med videresalgsklausuler fra Lyns konkursbo. Vi graver i alt dette, og viderebringer spørsmål fra dere vakre lyttere. Også blir det flere møter mellom lyttere og fotballspillere, i dag: Dawda Leigh, Stan Collymore og Vinnie Jones. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/5/20171 hour, 5 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

#83 Drillo i heisen, HSV og skyting i Øst-Europa

#83 Drillo i heisen, HSV og skyting i Øst-Europa by Aune og Schau Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/29/201757 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

#82 Eivind Bisgaard Sundet om Kevin Prince, Vereinslos og Topraks rumpe

Eivind Bisgaard Sundet pleier å kommentere tysk fotball, men akkurat nå er det ingen norske kanaler som viser Bundesliga, så nå hadde han tid til å ta turen innom oss. Han fortalte om problemene til Hannover, Hamburg og 1860 München. Også ble det etterhvert litt prat om hvor lenge Josh McEachran har gått uten å score mål, og selvsagt hvorfor Dortmunds nye stopper har rumpehud på leggen og . Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/22/201758 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

#81 Lutz Pfannenstiel om Tarik, en albansk pistol og fengsel i Singapore

Lutz Pfannenstiel jobber nå i Hoffenheim, men i rekordbøkene står han oppført i rubrikken "eneste mann som har spilt profesjonell fotball på alle seks (fotball-)kontinenter. Han er også den eneste til nå som har gått fra Bærum til AC Milan, han har spilt i Armenia, Namibia og New Zealand. Han har dødd på fotballbanen, han har havnet i fengsel i Singapore og forhandlet kontrakt i Albania med en pistol på bordet. Og så har han nettopp solgt Tarik Elyounoussi til Hellas. Du vil neppe angre om du hører på denne episoden. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/14/201751 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

#80 Erstatningspodd om Rockefeller, utenlandsproffer under radaren og Geir Frigårds høyde

Dette skulle egentlig vært et opptak av livepodkasten fra Rockefeller, men det forsvant dessverre (litt som den gangen det samme skjedde med et intervju Thomas gjorde med Neymar). I stedet blir det to tomsinger som prater om litt forskjellig, som det vi husker fra Rockefeller, hvor lenge man kan være talenter og ukjente norske fotballproffer.Også får vi endelig svaret på gåten: hvor høy er egentlig Geir Frigård. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/8/201745 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

#79 Cassano angrer og angrer, Stan Kroenkes jakt-tv og veganerne i Forest Green

Norge er ute av EM, men mesterskapet fortsetter likevel med semifinaler (og sannsynligvis finale etter det). Antonio Cassano prøver å sette ny rekord i antall ganger en kan legge opp, Gigi Becali finner nye måter å være ubehagelig på og Arsenal-eier Stan Kroenke lanserer en ny og provoserende tv-kanal. Denne episoden er dedisert Franck Kessie (79). Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/31/201742 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

#78 Sommerpodd om Chuck Blazer, AC Milan og Caroline Graham Hansen

Vi tar en liten pause fra all badinga, og snakker litt om alt som har skjedd de siste ukene. Chuck Blazer er ikke lenger blant oss, men vi minnes den rare mannen. Også ser vi litt nærmere på AC Milan og Everton, alle de rare spillerpresentasjonene som har dukket opp og ikke minst forviklinger i Nord-Irland. Og så ser vi fremover mot kvinnenes EM. Snart blir det fotball en kan bra seg om igjen! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/14/201746 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

#77 Kasper Wikestad om Confederations Cup og hvit røyk fra en kebabsjappe

Kasper Wikestad tar en pause fra å kommentere Confederations Cup, og stikker innom for å diskutere Norwich, Championship, sommerens transfers, Margate, Nelson Mandela og Crystal Palaces annonsering av ny manager. Og så blir det selvsagt litt om Norway Cup-kassetten fra 1989 til slutt. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/26/20171 hour, 7 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

#76 Tor-Kristian Karlsen om Maccabi Haifa-tiden, Fitim Azemi og spillere med nåler på banen

Tor-Kristian Karlsen har kommet hjem til Norge igjen, etter et år som sportsdirektør i Israels største klubb, Maccabi Haifa. Vi spør og graver i alt som skjedde i hans tid der, og prøver å unngå å si ting som vil skape overskrifter i israelske medier. I tillegg svarer TKK på spørsmål fra våre vakre og intelligente lyttere. Men han blir ikke imponert da vi forteller om en argentiner som har innrømt å ta med seg nåler på banen og stikke motspillere med dem. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/20/20171 hour, 4 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

#75 Ronny Deila om da han fikk Celtic-jobben, Guidetti og Hengern

Vi har besøkt Ronny Deila på Valle, som pratet lenge om dramaet da han ble Celtic-trener, ting han angret på, hvor mange kilo han fikk slanket vekk fra van Dijk og mye mer. Og selvsagt om den nye jobben i Vålerenga, og hvorfor han helst vil ha med Hengern på alle borteturer. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/13/20171 hour, 14 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

#74 Terje Liverød om Maradona, Gazza og alpakkaer, og litt om Chieck Tioté

Terje Liverød kommer på besøk! Han prater om da han bodde sammen med Paul Walsh og hang med Gazza, om hvilke sør-amerikanske stjerner som han nesten har fått solgt til norske klubber og om hvordan det er å være Diego Maradona. Det er veldig mye å ta tak i, i karrieren til Terje Liverød, så denne episoden ble litt ekstra lang, men det føles feil å klippe i den også. Det blir også en liten hyllest til Cheick Tioté, som dessverre døde denne uka, og til en annen mann som gjorde det samme: linjemannen som burde ha vinket da Maradona scoret med hånda i VM 86. Denne episoden er sponset av Läkerol. #makespeopletalk Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/6/20171 hour, 31 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

#73 Totti, Huddersfield og Assou-Ekottos mulige pornokarriere

Francesco Totti er ferdig med å spille fotball for Roma og Huddersfield har rykket opp i Premier League. Vi tar for oss dette, og selvsagt også forfall til cupfinale pga tatovering, om Assou-Ekotto virkelig har et ønske om å bli pornostjerne og en forvirrende kamp fra Karibien. Denne episoden er sponset av Läkerol. #makespeopletalk Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/30/201746 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

#72 Forlagssjef Jan Swensson om fotballbøker, Ludo og Paderborn

Denne gangen er det en slags bokspesial, siden vi får besøk av Forlagssjef for Dokumentar og Fakta i Aschehoug, Jan Swensson. Han er Arsenal- og Rosenborg-fan og har med en bunke med fotballbøker han kan anbefale. I tillegg snakker vi om Paderborn, Neymars forkjærlighet for Ludo ogdet som kan være din nye favorittklubb: Melk. Denne episoden er sponset av Läkerol. #makespeopletalk Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/23/20171 hour, 15 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

#71 Live Fra Trondheim med Gøran Sørloth, Micke Dorsin og Egon Holstad

Vi podkaster live fra Byscenen i Trondheim, og får besøk på scenen av RBK-legendene Mikael Dorsin og Gøran Sørloth, og RBK-elskeren Egon Holstad. Gøran forteller om en spektakulær middag hjemme hos Gordon Strachan, skyting i Tyrkia og hvorfor han misliker Brann. Micke forteller om bestikkelser i Romania, hvorfor han følte seg gammel i RBK-dusjen og å sparke hull i vegger i Molde. Mens Egon forteller om da han fikk rødt kort for å sparke ned Tom Kåre Staruvik og gjør sitt ypperste for å like Rosenborg Ballklubb. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/16/20171 hour, 7 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

#70 Leeds, Maradona og Cuauhtemoc anklaget for mord

Leeds klarte akkurat ikke å komme seg opp i Premier League, men vi tar en nærmere titt på hva de har gjort de siste åra. Diego Maradona har fått seg ny jobb, Cuahtemoc Blanco har blitt anklaget for å ha bestilt et mord og Bruno er blitt buret inne igjen. I tilegg byr den danske cupen på en obskøn kamp. De skal alltid ta ting et skritt lenger, de danskene. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/9/201750 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

#69 Hjemme hos Arne Scheie

Vi banker på hjemme hos Arne Scheie, og får til og med lov til å komme inn, se på notatbøkene hans fra karrieren og tv-stua hans. Han forteller om sine første kamper, overraskende besøk i fotballgarderober og hvorfor han gikk glipp av å se VM-finalen i 1966 på Wembley. Og mye, mye mer. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/2/20171 hour, 10 minutes, 1 second
Episode Artwork

#67 Simen Stamsø Møller om Biggleswade, Harry Redknapp og Pochettino

Simen Stamsø Møller er hjemme i Norge på snarvisitt, mens klubben hans, Biggleswade United, har en liten spillepause. Vi utnytter muligheten til å hanke han inn i studio for å prate om hvordan det er å spille på nivå 9 i England. Og vi spør hvordan det egentlig er å møte Mauricio Pochettino. Det blir så klart prat om Harry Redknapps blodferske jobb, John Terrys fremtidige karriere og en litt grundigere språkanalyse av kampen Hei - Odd. Og ikke minst litt mer om vår nye kinesiske favorittklubb, Nei Mongol. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/18/201747 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

#66 Dortmund, Arsenal og ditt kinesiske favorittlag

Vi tar en liten påskepod, og snakker om Dortmund-bomben, Arsenals problemer og Adebayors suksess. Vil Tony Adams lykkes i Granada, og hva er egentlig trikserekorden til Mamadou Sakho?Og: har du noen draktsekk som ikke lenger kan brukes, men som kan sendes til Brasil? Si fra til oss eller Jada-kameratene. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/12/201746 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

#65 Live Fra Molde Med Ole Gunnar Solskjær og Ulrich Møller

Vi tok turen til Molde og livepodkastet på Bjørnsonhuset, sammen med Ole Gunnar Solskjær og Ulrich Møller. Ulrich Møller fortalte hvordan det var å bo sammen med Roger Albertsen i Nederland, hvorfor det kunne virke som han dømte en del av kampene han var med i, og den gangen han valgte å ta ballen i henda i 16-meteren i en nedrykkskamp. Ole Gunnar Solskjær fortalte om grunnen til at han hadde dårlig kondis i barndommen, hvilke spillere Alex Ferguson tillot å røyke i pausen og hjalp oss i å grave i omstendighetene rundt Ryan Giggs´hårvekst. Og selvsagt mye mer. Dette er riktignok bare et redigert opptak fra kvelden. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/4/20171 hour, 8 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

#64 Live fra Drammen med Jostein Flo og Kasper Wikestad

Vi podkastet live fra Union Scene i Drammen på Strømsgodsets kickoff lørdag 25. mars. Sammen med Jostein Flo og Kasper Wikestad snakket vi en del om Godset, men også ganske mye om Kaspers sinte lesebrev i tenårene, hvordan det er å score foran The Kop, hva som skjer om man ber lagkamerater å ikke drikke etter kamp og det å bo på rom med Kjetil Rekdal.Dette er et såkalt redigert utdrag fra det som skjedde i Drammen. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/28/201745 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

#63 Arsenals småfly, Biriba og Demba Bas jordbærsirup

Er Tim Sherwood geni eller kronidiot? Dette, og mange andre viktige spørsmål besvares i ukas Fotballklubben.Det blir også en nærmere titt på Arsenals småfly, en intervjutabbe i Sør-Afrika og en dommerstreik i Mexico. Vi tar for oss noen nordmenn som spiller fotball langt øst i Europa, et norsk selskap som ønsker å kjøpe opp Port Vale og ti andre klubber og Demba Bas store kjærlighet. Også mimrer vi litt om vår favoritthund fra Brasil: Biriba. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/21/201750 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

#62 Morten Langli om CL, King og en bitende ordfører

Morten Langli er tilbake i landet, og snakker seg varm om både Champions League, Joshua King og videodømming. Han forteller om sinna mennesker på Twitter, livet i Paris og hva han spiser før kamp. Så blir det oppdatering på drapsdømte Bruno, en bitende ordfører og et bra stadionnavn i Østerrike. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/14/20171 hour, 3 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

#61 Erik Thorstvedt om Bendtner, Barca og den drapsdømte keeperen Bruno

Erik Thorstvedt er tilbake fra det store utland, og deler sine meninger om ukas store nyheter: Bendtner og Barca. I tillegg snakker vi om den brasilianske keeperen Bruno, som fikk sin kone drept og partert, men som nå er på vei ut av fengselet og inn i fotballen igjen. Det blir også prat om de norske landslagskeeperne, reservelagsfotball og Pat van den Hauwe. Og: ukas sponsor er brodboksen.no. Bruker du koden Fotballklubben, får du en gratis frokost rett på døra. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/9/20171 hour, 5 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

#60 Arnar Førsund om å bli mislikt på Hamar, VIF-exit og Yakubus alder

Tidligere Ørn Horten-, Vålerenga-, Kongsvinger- og HamKam-spiller Arnar Førsund forteller hvorfor han ikke fikk a-landskamper, hvor nære han egentlig var å dra til en spansk storklubb og om å sykle til Ullevålseter uten gir. Og ikke minst: hvorfor og hvor mye folk på Hamar misliker han.Det blir også tid til litt prat om Yakubu, Crystal Palace-fans og mer prosentregning fra Sam Allardyce. Og husk: ønsker du en gratis frokost fra vår samarbeidspartner brodboksen.no, må du bruke koden Fotballklubben.Foto: Thomas Andersen https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/ Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/28/20171 hour, 3 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

#59 Simen Stamsø Møller om Wenger, sukkervann og sitt utenlandseventyr

TV 2s kommentator og ekspert Simen Stamsø Møller skal snart til England for å spille for Biggleswade United, men tok turen innom oss først. Der pratet han om Biggleswade, Sutton, Arsenal, Zdenek Zeman, FCSB og Gents høye draktnumre. Også informerer vi høflig om våre nye livepodkaster rundt omkring i landet. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/21/201755 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

#58 Kasper Wikestad om Ravel Morrison, Leeds og grønne drakter

TV 2s kommentator Kasper Wikestad kommer på besøk og prater om helgas tur til England, hvor han møtte en beryktet fotballspiller i heisen, og tok selfie med en kjent skuespiller. Det blir prat om en italiener fra fremtiden, Leeds, Norwich og norske spillere i Premier League. Også blir en liten prat om hvorvidt det lønner seg å ha grønne drakter på en fotballbane. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/14/201756 minutes
Episode Artwork

#57 Petter Veland om Cacau, Zidane og Kevin-Prince på Granca

Den norske prinsen av spansk fotball, Viasats Petter Veland, tar turen innom. Han forteller om når han sist gikk glipp av en La Liga-kamp og hvor mye han tar i benkpress. Men han forteller også om Villareal, Zinedine Zidane, Kevin-Prince Boatengs liv på Gran Canaria og alt annet du ønsker å vite om spansk fotball. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/7/201754 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

#56 Frode Lia om Deadline Day, Kina og Adebayors nye klubb

Vi får besøk av Josimar-redaktør Frode Lia på selveste Deadline Day, så da må vi selvsagt prate litt om den store dagen, og hvorfor kinesiske penger er med på å gjøre dagen i dag litt mindre hektisk. Vi tar for Emmanuel Adbayors nye klubb, Watfords nysignering Mbaye Niang og Hallvar Thoresens triks til en god garderobe. Og sannsynligvi runder vi av krøniken om Fredrik "Magic" Thorsen. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/31/20171 hour, 48 seconds
Episode Artwork

#55 Ross Mc Cormacks gjerde, Southends banemann og gibraltarsk serie

Ross McCormack har et for høyt gjerde til å komme på trening. Det vet alle. Vi snakker om Afrikamesterskapet, Payet og om det er nørd å spille med drakta oppi buksa, og om det i så fall betyr at Lee Cattermole er nørd. Det blir gibraltarsk fotball, Menno Wilders´planesvindel og litt mer om Magic Thorsen. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/24/201746 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

#54 Freddy dos Santos og Amund Skiri om Thierry Henrys kleshenger, Juventus-logoen og Graham Taylor

Vi dro hjem til Freddy dos Santos for å spille inn podkast, og som en ekstra bonus kom den nye Vålerenga-assistentreneren Amund Skiri opp fra kjellerhybelen. Så da fikk vi pratet om den nye logoen til Juventus, om Afrikamesterskapet og det som virker som fotballens hyggligste mann, nylig avdødde Graham Taylor. Amund Skiri kunne røpe den egentlige grunnen til at Levan Melkadze forlot Vålerenga, og hvorfor han bærer nag til Kevin Keegan. Det blir en splitter ny fotballvits, vi ser på Thierry Henrys kleshenger og den nye klubben til Garrinchas svenske barnebarn. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/17/201758 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

#53 Live Fra Rockefeller med Bjarte Tjøstheim, Arne Scheie og Atle Antonsen

Et redigert utdrag av Fotballklubben Live fra Rockefeller med de vakre gjestene Bjarte Tjøstheim, Arne Scheie og Atle Antonsen. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/13/201758 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

#52 Michael Stilson om ostegate, det å være Bosman og JA Riises Twitter-vaner

Tidligere Strindhem-, Ranheim- og Mjøndalen-spiller Michael Stilson er akkurat nå uten klubb, og er på jakt etter et utenlandseventyr. Kjenner du noen med noen kontakter, gi oss eller han beskjed. I mens forteller han om Ostegate i Mjøndalen, og endelig får dere vite hvorfor John Arne Riise har fulgt så mange landbruksorganisasjoner på Twitter. Også blir det nyheter fra rumensk fotball, en flott engelsk maskot og overtroforbud i rwandisk fotball. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/5/20171 hour, 1 minute, 39 seconds
Episode Artwork

#51 Eivind Bisgaard Sundet om RB Leipzig, himmelretninger og en tunnel på John Arne Riise

Bundesliga-kommentator Eivind Bisgaard Sundet er på besøk og snakker om RB Leipzig og Bayern München før det skal avgjøres hvem som blir tysk høstmester. Vi får informasjon fra hans bror, Heia Fotball-Sven, om ting vi bør spørre han om, deriblant den gangen han tok en tunnel på John Arne Riise. Det blir også snakk om Suzuki Cup, umotivert bruk av bortedrakt og ikke minst himmelretninger på stadion. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/20/201649 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

#50 Per Ravn Omdal om Blatter, Qatar-VM og vaffelsteking

Tidligere fotballpresident, visepresident i UEFA og styremedlem i FIFA, Per Ravn Omdal er på besøk! Han prater om FIFA, Champions League og ballbinger. Om damefotball i Norge og Irak, Qatar-VM og sine egne egenskaper som vaffelsteker. Og så blir det prat om Jørn Andersen i Nord-Korea, Suzuki Cup og Rogerio Ceni. Denne episoden er sponset av barbershop.no Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/12/20161 hour, 4 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

#49 Frode Lia om FIFA, FFK og en penislege i 4. divisjon

Josimars redaktør Frode Lia er på besøk, og snakker om den nye gjengen i FIFA, og den gamle gjengen i FFK. I tillegg snakker han om egne røde kort og filming, sin stil som håndballtrener og om da han plutselig hang med tyske nazister.Og: vi får høre en vakker historie fra 4. divisjon i Bergen, som handler om en penisskade, og det om forhåpentligvis er en urolog på tribunen.Denne episoden er sponset av barbershop.noFoto: www.kremlin.ru Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/6/20161 hour, 4 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

#48 Morten Langli om Chapecoense, Tony Pulis og sauna

På en tung dag for fotball, dagen Chapecoenses fly styrtet på vei til Copa Sudamericana, får vi besøk av Morten Langli. Vi snakker om flyulykken, Tony Pulis´rettsak og Suzuki Cup. Også forklarer Morten hvor lite handy han er, hvordan det er i badstu med Uwe Rösler og hva som skjer vil skje i ukas El Clasico. Også får han skrytt litt av Yaya Touré igjen!Og: vi avslører vår andre gjest til vår live-podkast på Rockefeller.https://www.facebook.com/events/230362834045874/Foto: David Baumgartner. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/29/20161 hour, 4 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

#47 Victor Anichebes sjeldne mål, Jonjo Shelveys hår og Totti-vitser

For en helg! Nesten ti år etter at det skjedde sist, har Victor Anichebe scoret to mål i en kamp igjen. Jürgen Klinsmann er uten jobb, og Norge er uten landslagstrener. For å si det sånn. Qatar og Kina sliter med å kvalifisere seg for VM, selv om de bruker mye penger, og Hungerford Town sliter med å få penger til å tribunen sin, selv om de tar i bruk utradisjonelle midler. Vi anbefaler 11 fotballbøker, hvis du regner med de vi har skrevet sjøl, OG vi gir deg fire vitser: en om Adam Forshaw og tre om Totti. Victor-foto: YtoyodaSnarvei til Det vakre spillets billigutgave: http://www.gyldendal.no/Gyldendals-pocketslipp/Dokumentar-og-fakta/Det-vakre-spillet Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/22/201647 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

#46 Erik Thorstvedt om landslaget, Trump og store hender

Erik Thorstvedt snakker om det norske landslaget, Kjell Jonevret og hvem som ligner mest på Erik Thorstvedt av Zinedine Zidane og Erik Thorstvedt. Vi prater også om cupfinalehelg, hvorfor han jobber i God Morgen Norge og så klart Donald Trump. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/15/20161 hour, 1 minute, 17 seconds
Episode Artwork

#45 Morten Giæver om fengsel, revna øyelokk og swingersklubb

VI får besøk av Morten Giæver, som akkurat nå spiller for Bærum, men som tidligere har spilt på blant annet TIL, Sarpsborg, Ull-Kisa, og som har sittet i fengsel.Vi snakker om Robin van Persies ekle øyeskade, og kommer dessverre også på andre ekle skader, som Dietmar Jakobs sin. Vi snakker om Tim Wieses wrestlingdebut, det som kanskje er Norgeshistoriens lengste pause i en fotballkamp, og det blir skryt av Tromsdalens supportere. P.S.: Dessverre døde en av mikrofonene rett etter sendestart, så Thomas høres ikke like nær og intelligent ut som vanlig. Beklager på forhånd. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/8/201656 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

#44 Jonas Kinge Bergland om kiropraktorer, slagsmål på Mortensrud og Asprillas kondomer

Dr. Jonas Kinge Bergland er innom og forklarer oss om det er smart eller ikke at fotballag har kiropraktorer, hva du skal gjøre om keeperen din roper kjeven ut av ledd og om du (som Darius Vassell) bør borre i din egen tånegl. Også forteller han en gripende historie fra barnefotball på Mortensrud som ender i full politiutrykning. Vi er også innom at Valbuena fortsatt lever, Asprillas kondomer og Kenneth Høies snushyllest. Og så lærer vi litt om verdien på penner. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/1/20161 hour, 9 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

#43 Mads Hansen om en iransk keeper, thailandsk fotball og Olsenbanden

Vi får lov til å komme hjem til Mads Hansen for å gjøre podkastopptak, og snakker om Mjøndalens iranske keeper, om Mads´ lyskeskade og hvorfor han har en gipsfigur av seg selv i heimen. Det blir også prat om Ålands store helter IFK Mariehamn, Victor Anichebes Twitter og om problemer i den thailandske ligaen som følge av kongens død. Også blir det også en prat om den store skandalen i sør-afrikansk fotball: at Tokelo Rantie prompet i sin treners retning. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/25/201654 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

#42 Simen Stamsø Møller om Leicester, eddik på veggen og Englands tjukkeste mann

TV 2-kommentator Simen Stamsø Møller er gjest, og vi stiller han fløyelsmykt til veggs om påstanden han kom med i fjor, om at Leicester ikke kom til å vinne ligaen. Vi får han til å vurdere både Aston Villa, Skullerud og Per-Mathias Høgmo. Det blir også en oppdatering på bunnstriden i rumensk 2. divisjon og bruk av eddik på veggene i chilenske fotballgarderober. Også kommer vi innom en engelsk fotballklubb som har fått klengenavn etter den tjukkeste engelskmannen i historien. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/18/201656 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

#41 Tor-Kristian Karlsen om Maccabi Haifa, appelsiner og Rene Meulensteens tennis

Siden Tor-Kristian Karlsen sist var på besøk i Fotballklubben har han blitt sportsdirektør i den israelske klubben Maccabi Haifa. Så vi spør og spør om hvordan det er i Israel, hvor mye han er i israelske aviser, og hvorfor han har fått vondt i ryggen. I tillegg spør alle dere vakre lyttere om det dere lurer på, som hvem han ville delt sovepose med, hvem som er mest utrent og hvem som bør ta over etter Per-Mathias Høgmo. Og så kommer vi litt innom Patrice Evras Instagram-konto og AFC Wimbledons tabellplassering. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/10/20161 hour, 14 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

#40 Begravelseskade, Bob Bradley og (nesten) ny norgesrekord av Hovel Heiaas.

Knut Hovel Heiaas blir første mann (som vi har hørt om) som har scoret mål i de ni øverste divisjonene i norsk fotball. Store Sam stjeler små ting, fotballspiller blir skadet i en begravelse og lag med dumme navn gjør det dårlig. I tillegg mister en mann jobben på bursdagen sin, men til gjengjeld får Bob Bradley ny jobb. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/3/20161 hour, 2 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

#39 Freddy dos Santos om nedrykkstriden, Big Sam og boardingkort i øyet

Freddy dos Santos snakker om Tippeligaen, hvem som kommer til å rykke ned, og hvem som rykker opp nedenfra. Han avslører noe veldig overraskende om Bojan Zajic og Mario Jardels bror eller fetter. Vi ser på flere overraskende overganger mellom Norge og England, og ikke minst: bruker West Ham ekstra lydeffekter på stadion? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/27/20161 hour, 5 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

#38 Roger Finjord, Oliver Twist og en Viagra-skade

Verdens mest idiotiske skadeforfall kom sannsynligvis fra Emile Mpenza. Viagra var involvert. Vi finner ut hvem som er Premier Leagues mest gjennomsnittlige, ser nærmere på belisisk liga og Yaya Tourés agent. Hva er egentlig tidenes mest overraskende overgang fra Norge til England? Og ikke minst: er begge siamesiske tvillinger ansvarlige om den ene begår et drap? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/20/201658 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

#37 Frank Strandlis drømmejobb, Hitler og Leroy Fers hest

Vi tar en titt på Pep Guardiolas tid i Mexicos narkohovedstad og på kravene UEFA stiller til maskotene i Champions League. Leroy Fer har kommet med mer informasjon om da han kjøpte en hest til sin kjæreste (som bodde i en leilighet) og Frank Strandli forteller til en skoleavis om hva som er drømmejobben. Vi svarer på spørsmål om klengenavn, tilskuerrekord og Phil Dowd. Og ikke minst: vi begynner helt på begynnelsen igjen, for å finne ut hvem som er uoffisiell norsk seriemester. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/13/201656 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

#36 Pablo Escobar, hikking og handlevognmynter

Pablo Escobar er død, men han scorer fortsatt mål. Gode eller dårlige nyheter, avhengig av hvem du spør. Vi snakker om en hikkerelatert skade, Zenit Burgerkongen og brannbomber på Kypros. Det blir ordspill, leiemorderdiskusjon og et utenomsportslig spørsmål: Nå som vi går mer og mer mot et kontantløst samfunn, bør man vurdere å avvikle ordningen med 10ere for å bruke handlevogner? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/6/201652 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

#35 Deadline day, villbikkjer og rumensk 2. divisjon

Etter ei alfor lang pause, er Fotbalklubben tilbake med ukentlige podkaster. Vi tar for oss de overgangene som har gjort mest inntrykk på Deadline Day og ser på andre overganger som ikke gikk som de skulle. Det blir nærmere titt på unge fotballspillere, Adrianos retur til favelaenog den gangen hele Cubas landslag holdt på å spille i tysk fjerdedivisjon.Og ikke minst: trøst for deg som føler at laget ditt aldri gjør det bra. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/1/201651 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

#34 Svampe-Bob, Mous(s)a Dembélé og herr Tuttifrutti

Vi fant ut at det kunne være en idé å spille inn en podkast på en av fridagene i EM, så vi gjorde det. Det handler ikke så veldig mye om EM, men mer om Roy Hodgsons brytegrep, Mjøndalen-keeperens Svampe Bob-bukser og noen av de flotteste dommernavnene vi har. Så blir det en liten oppdatering på den store dommer/sexarbeider-saken i Sør-Amerika. Og: går egentlig alle i Norge med knottesko under EM? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/5/201638 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

#33 Ramseys hår, pauseunderholdning og latinamerikanske kommentatorer

I vårens aller siste podkast ser vi nærmere på pauseunderholdning på norske kamper, Aaron Ramseys nye hårfarge og Jonathan Walters´ skjulte talenter. Vi prøver å komme opp med ti grunner til at England vinner EM. Det blir også høytlesing fra vår dagbok fra VM i 2006 og et dypdykk i latinamerikanske kommentatorer. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/1/201659 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

#32 Trevor Morleys handsome eleven, nesten-bombe og Jørn i Nord-Korea

Trevor Morley gjester Fotballklubben en uke etter at han var på den aller siste kampen på Upton Park/Boleyn Ground. Han forteller hvilke elleve spillere som kommer inn i hans "Handsome Eleven" fra Premier League, og at 17. mai-toget lurte han til å signere for Brann. I tillegg snakkes det om Ramon Vega, bart og grilling. Og det blir mulighet til å vinne Fotballklubben-kopp (under produksjon, lavt opplag). Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/18/201655 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

#31 Jim Leighton, asparges og fisting

I Fotballklubben #31 tar vi ikke sjansen på å ha med noen gjester, grunnet smittefare. I stedet får vi tid til å snakke om Jim Leighton og hans skadeproblemer, Berlin-asparges og Peter Rufai.Det blir litt i overkant mye om mongolsk film Aleksander har sett, og i serien lite fordelaktige fotballuttrykk tar vi for oss fisting. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/9/201648 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

#30 Tor-Kristian Karlsen om tårer, nattklubber og dårlige kjøp

Tor-Kristian Karlsen felte noen tårer da det ble klart at hans gamle kollega Claudio Ranieri ledet sitt Leicester til ligamesterskap.Han går også gjennom sine aller dårligste kjøp og feilvurderinger, Antonio Contes muligheter i Chelsea og sine tanker om nattklubber. Og: alle i redaksjonen er i live. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/3/20161 hour, 58 seconds
Episode Artwork

#28 Sjanseorgier, Romerikes Blad og Charlton Athletic

Sjanseorgier, målorgier. Greit uttrykk å bruke, eller i overkant?Hva kan man kalle dommere? Bør Wenger gå? Skriver Romerikes Blad for mye om Lillestrøm i saker om Strømmen? Hva driver Robbie Winters med?Og har Le Havre det vakreste vomitoiret i fotball-Europa?Og mange mange andre spørsmål. Samt noen svar. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/19/201651 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

#27 Mike Kjølø om Keylor Navas, hvordan bli agent og noen brukne kraveben

Mike Kjølø er på besøk og vi stiller mange dumme spørsmål om det å ha jobben tidligere kjent som fotballagent. Han forteller om da norske Tippeliga-klubber takket nei til Real Madrids keeper Keylor Navas, og da en liten sykkelmanøver fra sønnen hans førte til et brukket kraveben. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/12/201650 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

#26 Erik Thorstvedt om Conte, Høgmo og det å slåss med en ørn

Programledervikar Erik Thorstvedt deler av sin visdom om Antonio Conte og hvorfor han har en sjans til å lykkes i Chelsea. Vi finner ut hva som skal til for at Leicester vinner serien, og kommer opp med et russisk lag som kanskje er enda mer Leicester enn Leicester. Det blir sterke mellomnavn, en tysk fotballklubb med egen honning og en upassende historie med en hest og en pølse.Og du får endelig svaret på spørsmål: sitter eller står Luis Suarez når han tisser? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/5/201640 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

#25 Freddy dos Santos om Pa-Modou Kah og Johan Cruyffs universaltalent

Johan Cruyff var en fantastisk fotballspiller og en veldig innflytelsesrik trener, men etter alt å dømme også en kranglete type og bedreviter.Det blir fri spekulasjon rundt Harry Redknapps opphold i Jordan, og en bitteliten titt på heksekunst i afrikansk fotball. Vi vikler oss inn i en prat om fotballens rakettforskere, ser på den triste skjebnen til Spanias eldste klubb, og viderebringer spørsmålet: hvem er verdens beste til å score på returer?Foto: National Aarchif. https://www.flickr.com/photos/29998366@N02/3811231030/ Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/29/201650 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

#24 Pegguy Arpexheads erotiske karriere og en André Danielsen-vits

Liverpools tidligere reservekeeper Pgguy Arpexhead har endelig gått ut og dementert ryktene: han er IKKE blitt pornoskuespiller. Til gjengjeld er Joe Allen blitt forsidegutt for magasinet Chicken an Egg, og vi finner ut hvem som er tidenes beste fotballspiller med rottehale.Vi oppdaterer på ståa rundt Benjani Mwaruari og Peter Ndlovu, leser fra vår ti år gamle dagbok og ikke minst: leser opp en André Danielsen-vits. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/21/201649 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

#23 Vegard Hansen om drue i halsen, snekkerbukser og barings samt styreformann som blir banka opp

Mjøndalens trener Vegard Hansen er gjest og benekter ryktene om at han gikk med snekkerbukse og barings da han spilte i Strømsgodset, men legger skyld på sine lagkamerater. Han forteller om tiden sin i Bristol City, og det innebærer både en styreformann som blir banka opp og en kniv i en hals. Det blir spørsmål om druer i halsen, Alle Gutta, urinering, og ikke minst: er Jan Åge Fjørtoft regjerende europamester i fotball? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/15/201653 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

#22 Morten Langli om Champions League, Alderweireld curse og uoffisiell norsk seriemester

Morten Langli snakker om Champions League, Europa League og selvsagt MLS. Han røper også bakgrunnen for Radovan Karadzic til Haag-kommentaren sin på direkte TV, og hva som er hans favorittspillere gjennom tidene.Vi har også regnet på hvem som er Uoffisiell norsk seriemester (etter boksemetoden) og svaret er overraskende. Er Aron Ramsey en morder, eller er det bare for mange mennesker som dør? Og hva er det Ian Rush alltid har i bilen sin? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/8/201652 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

#21 Frode Lia om FIFA, ny NFF-sjef og en linjemann i Atlanterhavet

Josimar-redaktør Frode Lia forteller om hvor lykkelig han ble da det så ut til at Sjeik Salman ikke ble FIFA-president likevel, og forteller hva han liker aller minst med NFFs styre de siste årene. Det skal påpekes at NFF ikke er enig i Frode Lias fremstiling: - Dette er gamle saker som vi har svart på en rekke ganger tidligere, og det er ikke noe nytt at NFF og Josimar ser ulikt på mange av sakene. Det har nok de fleste fått med seg. Vi ser derfor ikke behov for å gi ytterligere kommentarer, sier informasjonsansvarlig i NFF, Yngve Haavik.Vi gratulerer Omar Elabdellaoui med gresk seriemesterskap, forklarer hvor Emre Can ødela straffekonken for Liverpool snakker om Martin Jols nye jobb. I tillegg blir det Moss, "hvem er mest skalla" og en linjemann som falt ut i Atlanterhavet. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/1/201652 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

#20 Tor-Kristian Karlsen om trenere; Taylor, Toppmöller, Daum, Spalletti. Og: hvordan bli speider.

Tor-Kristian Karlsen er på plass og vi endte opp med en halvmaraton-sending om trenere. Vi tar en nærmere titt på Klaus Toppmöller, Graham Taylor, Luciano Spaletti, Christoph Daum og alle de andre trenerne Tor-Kristian har jobbet med opp gjennom årene. Hvem er særest, hvem er hyggeligst og tvang Spaletti han til å polere skallen?Han besvarer også spørsmål om hva han ville gjort med Manchester United, om Pochettino bør forlate Tottenham, om Vikings Nigeria-eventyr er en god plan og hva som egentlig skjedde i FFK. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/23/20161 hour, 11 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

#19 Øyvind Alsaker om Al-Fayed, Hannovers ranere og Trifon er død

Øyvind Alsaker er gjest og snakker om Topp 4, Louis van Gaal og Jose Mourinho. Og ikke minst snakker han om de gode gamle dager, da journalister kunne havne på kontoret til Aston Villas manager, og oppleve at han spilte gitar for dem. Det har også en travel uke i internasjonal fotball. Mido klager på heksekunst, Hannover-spillere er arrestert for ransforsøk på et kasino og ikke minst: Trifon Ivanov er død. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/16/201649 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

#18 Einar Tørnquist om Robert Huth, Gigi Becalis fengelssoning og bolivianske draktproblemer

Stoke-fan Einar Tørnquist innrømmer at han buet Aaron Ramsey da han var på Stoke-kamp, men han satte likevel strek ved å kaste seg med på sangene som latterliggjorde haltinga hans.Vi snakker om Robert Huth, som forlot Stoke til fordel for Leicester. Etter det har Leicester knapt tapt.Vi tar et bittelite dykk inn i den forferdelige klubbeieren Gigi Becalis liv og fengselssoning, og ser på hvordan man løser draktproblemer i boliviansk toppserie.Og så smaker vi selvsagt litt på kvass. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/9/201640 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

#17 Per-Jarle Heggelund om Deadline Day, Mats Mørch om en svindler og kvass

Per-Jarle Heggelund kommer nesten rett fra en lang Deadline Day-sending for å snakke om det som skjedde på den ganske begivenhetsløse kvelden. Han forteller også om bål på tribunen i Italia, sine sterke følelser mot Wales og en overraskende inntrenger på hotelrommet.Thomas har vært en tur i Derby og pratet med Derby-keeper Mats Mørch om fotbalspiller og svindler Medi Abalimba.Og vi snakker også overraskende mye om den russiske brødbrusen Kvass. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/2/201653 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

#16 Mathias Skarpaas om Giroud, LvGs tjukkas og Diegos elskovslyder

Mathias Skarpaas har kommet tilbake fra reportasjetur til England og deler av sin nyvunnede visdom. Han har blant annet møtt Arsenals kjekke spiss Olivier Giroud og mannen som ble kalt tjukkas av Louis van Gaal, The Suns Neil Custis. Vi titter også på noen uttalelser kvinner har kommet med, om Diego Maradona og hans elskovsliv. Det inkluderer løk, promping og sprengte skalaer. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/25/201648 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

#15 Tyske vomitoirer, engelske taxisjåfører, spanske legevaktbesøk og et hvitt teppe

I denne ukes reisespesial mimrer vi om katastrofale øyeblikk fra våre reiser i fotballens tjeneste. Fra akutte magesår og kreativ omgang med kroppsavfall i Spania, til tyskernes praktiske og kvalme løsning for den overstadig berusede pubgjest. Dessuten hyller vi den tysklandselskende taxisjåføren fra Liverpool og mimrer om en skotte og hans kritthvite gulvteppe. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/19/201649 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

#13 Erik Thorstvedt om Leicester, drap i Honduras og Erik Thorstvedt Trophy

Erik Thorstvedt gjester Fotballklubben og deler endelig informasjon om hundeveddeløpet Erik Thorstvedt Trophy. Han forklarer at han ikke er spesielt flink til å spå og hvilken PL-spiller som ville vært en god julekokk. I tillegg kommer vi innom drap i Honduras og halvkjente nordmenns innsats i utlandet. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/15/201554 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

#12 Mads Hansen om nedrykk, spraytan og Ronaldinhos ståhjuling

Mjøndalens Mads Hansen gjester oss og forteller hvordan det er å rykke ned, og hva fotballspillere gjør i Las Vegas når sesongen er slutt. Han forteller også om fremtiden til Jamie Vardy og hvordan du kunne ha fått tak i hanskene til Adam Larsen Kwarasey.Vi gir deg også informasjon om Ronaldinhos ståhjuling, Miami Beckham United og så gjør DJ Heine comeback med en ny Sarpsborg 08-låt. Programmet er bragt til deg i samarbeid med www.lasvegasspraytanning.comP.S. Beklager at Kasper Wikestad prater oppå oss på slutten av sendinga. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/8/201550 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

#11 Morten Langli om det meste, Maradonas dansing og verdens 4. verste klubbeier

Vi har denne uka besøk av TV 2s tidligere kommentator og ekspert Morten Langli, som er misfornøyd med Manchester United og Per-Mathias Høgmos laguttak, men til gjengjeld godt fornøyd med MLS, Yaya Tourés allroundegenskaper og oddsen på ligagull til Tottenham. I tillegg kan lytterne bli oppdatert på Diego Maradonas rekonvalens etter mageoperasjonen og høre om en av de verste klubbeierne innen fotball, den tidligere eieren til argentinske Textil Mandiyú. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/30/201551 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

#10 Tor-Kristian Karlsen om Ranieri, Maradonas bryllup og Abildsøs årsrapport

Tor-Kristian Karlsen forteller Claudio Ranieris mørke sider og raske biler, og om hvor imponert han er av Liverpools forvandling under Klopp, samt at han angrer på sin dystre spådom om Tottenhams sesong. Det blir også informasjon om Maradonas forestående bryllup og mageoperasjon, og så klart litt opplesing fra Abildsøs årsrapport fra 1988. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/24/201550 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

#9 Arild Stavrum om nakne tyske menn, Flaminis milliardimperie og rumensk stillhet

Arild Stavrum snakker om sin tid i Tyrkia og Skottland, og kommer innom både nakne, tyske menn og en hårkrangel med en rotund, skotsk journalist. Han mener også fotballeksperter er altfor kjappe med å kritisere vår alles Per-Mathias Høgmo.Vi forteller også hvordan Arsenals Mathieu Flamini skal redde verden og bli milliardær samtidig, og at det kan være greit å ha faktasjekk i forbindelse med ett minutts stillhet. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/17/201545 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

#8 Freddy om Rekdal og Tippeligaen, Anschluss og pølsespising.

Pølsespising, svigerfedre, tøysete navn, hentesveis og en liten dose Anschluss får du denne uken.Vi lurer på hva som er den Tippeliga-klubben og ukas gjest, Freddy dos Santos, gir oss svaret. Han hilser dessuten til Kjetil Rekdal og håper på svar. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/10/201542 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

#7 Erik Thorstvedt om enarma keepere, tyrkisk kidnapping og Aston Villa

Erik Thorstvedt gjester oss og forteller om enarma keepere, sin tid med Stefan Effenberg og faren med å barbere landslagsleger.I tillegg blir det litt prat om bulgarsk fotball og om hva som skjer når en klubbpresident sperrer inne dommerkvartetten i Tyrkia. I tillegg blir det prat om Minis høyde og så klart vakre spørsmål. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/3/201545 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

#6 Frode Lia med Jürgen Klopp-trivia, Willians musikalhobby og torturbeskyldninger for FIFA-sjefer.

Josimar-sjef Frode Lia kommer med triviell informasjon om Liverpools nye sjef Jürgen Klopp og bekymringsfull informasjon om kandidatene til å bli den neste FIFA-presidenten. Vi snakker også om Willians forkjærlighet for musikaler, og en Barnsley-supporter med et godt sovehjerte. I tillegg svarer vi på spørsmål om fotballspilleres evner som jordmødre og om Svein Grøndalens møte med en elg. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/27/201545 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

#5 Freddy dos Santos om innkast, Memphis Depays panfløytestil og Harry Kewells badekar

Freddy dos Santos er på besøk og snakker om lange innkast, nedrykkstrid i Tippeligaen og Benny Lennartssons treningsmetoder. I tillegg diskuterer vi Leeds, om Memphis Depay egentlig ser ut som en peruviansk panfløytespiller og om Harry Kewells italienske badekar. Og så blir det noe kjedelig høytlesing fra en gammel dagbok. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/20/201542 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

#4 Landslagspause spesial, Cissés utpressing og bakeriet som sprengte

Vi benytter muligheten i landslagspausen til å snakke litt om Nord-Irland i 1958, som stilte en mur for aller første gang. En Cissé er involvert i voodoo og en annen Cissé er kanskje involvert i utpressing (i forbindelse med en sextape). Vi tar også en titt på alle de FIFA-tillitsvalgte som er suspendert, Olympiakos-eieren som kanskje har sprengt bakeriet til en dommer og Ipswich-spilleren som besvimte av glede. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/13/201544 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

#3 Øyvind Alsaker om Brendan, Ronaldinhos nedtur og 17,8 kilo med mynt

Det er umulig å la være å snakke om Brendan Rodgers når Øyvind Alsaker kommer innom så kjapt etter at at han fikk sparken. Men vi kommer også innom Ronaldinhos nedtur, hvordan man kan betale en bot, Fredrikstad Boldklubs problemer på begynnelsen av 1900-tallet og maten på presserommene på engelske stadioner. Og: Duncan Ferguson er ikke lenger alene om å ha bli dømt til fengsel for noe han har gjort på en fotballbane. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/6/201542 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

#2 Trevor Morleys kne, Cristiano Ronaldos dukke og Wesley Joyce

Ukas gjest er Trevor Morley, TV 2-ekspert, og tidligere spiller i bl.a. Manchester City og West Ham. Vi ser nærmere på Cristiano Ronaldos voksdukke, og Wesley Joyce, mannen som fikk 99 kampers utestengelse, men som nå har blitt en annen mann. Kanskje. Også svarer vi på spørsmål. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/29/201536 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

Fotballklubben #1

Den første episoden av en podkast ved navn Fotballklubben. Blant emnene som dukker opp er Francesco Totti, Stefan Bärlin, meksikansk urin, paraguyanske padder og kommunesammenslåinger. Ukas gjest er kommentator Simen Stamsø Møller (også kjent som TV 2-Simen). Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/22/201545 minutes, 53 seconds