Winamp Logo
Försvunnen Cover
Försvunnen Profile

Försvunnen

Swedish, Old Time Radio, 3 seasons, 33 episodes, 11 hours, 10 minutes
About
Den 15 oktober 2022 försvinner 21-åriga Tove efter en utekväll i Vetlanda. Ingen vet var hon har tagit vägen. Polisen griper kort därefter två jämnåriga kvinnor. Men i övrigt säger man ingenting. I ett försök att lägga ett pussel över Toves sista timmar innan försvinnandet åker reportern Alessandro Nilsson till Vetlanda med en mikrofon och en fråga: Vad har hänt med Tove?  Kontakt: [email protected]  Ansvarig utgivare: Mark Malmström Fast  Distributör: Naudio  Produktion: A Rabbit Hole LYSSNA FÖRE ALLA ANDRA Alla avsnitt av Försvunnen publiceras först i dokumentärappen Naudio. Att prenumerera på Naudio är gratis de första 14 dagarna och därefter kostar det 69 kronor i månaden. Du kan avsluta när du vill. Iphone (App Store) (https://apps.apple.com/se/app/naudio/id1447484710) Android (Google Play Store) (https://play.google.com/store/apps/details?id=se.comade.snicks)
Episode Artwork

Trailer avsnitt 4 "Skallgång"

Alla avsnitt av "Försvunnen: Influencern" finns nu att lyssna på med prenumeration.    Använd koden FORSVUNNEN8 för att lyssna i åtta veckor för halva priset i appen Naudio.
11/6/202358 seconds
Episode Artwork

Trailer avsnitt 3 "Vad hände i England?"

Tre avsnitt av "Försvunnen: Influencern" finns nu att lyssna på med prenumeration.  Använd koden FORSVUNNEN8 för att lyssna i åtta veckor för halva priset i appen Naudio.
10/19/20231 minute, 7 seconds
Episode Artwork

Försvunnen: Influencern

Ny säsong av Försvunnen kommer snart.  Lyssna före alla andra i appen Naudio, första avsnittet släpps där den 22 september.  Med koden FORSVUNNEN8 kan du lyssna för halva priset i 8 veckor. 
9/20/20231 minute, 53 seconds