Winamp Logo
Forbrukerpodden Cover
Forbrukerpodden Profile

Forbrukerpodden

Norwegian, Finance, 1 season, 131 episodes, 2 days, 13 hours, 12 minutes
About
Få kontroll på økonomien og lev det livet du drømmer om! Kjersti Grønseth er trebarnsmor, økonom og er kanskje aller best kjent som forbrukerfrue. I denne podkasten lærer du hvordan du kan bli finansminister på hjemmebane! Du blir også introdusert for inspirerende kvinner (og noen menn) og får vite hva som rører seg i deres liv og økonomi.
Episode Artwork

Siste episode før pause: Svar på dine spørsmål, og mine topp 5 høydepunkt i år

Etter tre år med Forbrukerpodden tar jeg en pause fram til høsten 2023. I denne siste episoden svarer jeg på spørsmål fra lytterne, og oppsummerer mitt eget økonomi-år. Ukens annonsør er meg! Forhåndsbestill pocket-versjon av boka mi nå: https://bok.norli.no/7-ukerMeld deg på her for å holde kontakten med meg: nyhetsbrev.kjerstigronseth.no 
12/21/202247 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Finn gleden i økonomien din

Hvorfor det er viktig, og hvordan du kan gjøre det konkret! Ukens annonsør er meg // 2. januar kommer boka mi, Rikere enn du tror, i pocket-utgave! Ny tittel, ny forside og nytt forord. Forhåndsbestill nå og få personlig hilsen: https://bok.norli.no/7-uker
12/14/202220 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

Hvorfor du trenger et detaljert budsjett akkurat nå

og hvordan du gjør det - steg for steg.Last ned gratis budsjettmal her: https://forbrukerfrue.no/budsjett/
11/23/202219 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

Om styrketrening, rota det til-konto og bistandsprosent

Få ukentlig inspirasjon fra meg på e-post: nyhetsbrev.kjerstigronseth.no 
11/9/202227 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

Hvordan økonomien påvirker helsa (og hva du kan gjøre). Med Annette Dragland

Hva er sammenhengen mellom økonomi og helse? Hvordan påvirker økte levekostnader deg og helsa di? Og hva er det beste du kan gjøre for deg selv akkurat nå? Gjest i studio er kloke, dyktige Annette Dragland, lege kjent fra podkasten Leger om livet.Få mail fra meg hver torsdag: nyhetsbrev.kjerstigronseth.no
10/26/202237 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

Bekymringer og drømmer. Med Elin Aamodt

Er det vits i å drømme i en verden full av bekymringer? Og er det rom for drømmer i et budsjett som fylles opp av stadig økende levekostnader? Gjest i studio er Elin Aamodt, mentor, foredrags- og kursholder. Hun mener nedgangstider kan være det beste utgangspunktet for å begynne å drømme. Her får du en episode med masse visdom, inspirasjon og praktiske steg!Få ukentlige e-poster fra meg: nyhetsbrev.kjerstigronseth.no
10/12/202231 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

«Vi kuttet matbudsjettet med 6500» Med Kristoffer Tvilde

Fantastiske Kristoffer Tvilde aka @krisslovesfood er gjest i denne ukens episode! Her får du vite ALT om hvordan Kristoffer og familien kuttet sitt eget matbudsjett, hvordan en typisk mat-uke ser ut for dem, og hvilke enkle, digge retter DU kan lage på budsjett! 
9/28/202241 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Tre måter å nå målene dine på

Stikkordene er geriljasparing, 12-ukersplaner og kakemodell! Gratis budsjettmal for å få full oversikt? Last ned her: forbrukerfrue.no/budsjettAnnonse // Vil du ha hjelp til å få laget budsjettet ditt? Sjekk ut kjerstigronseth.no/bli-rik-med-budsjett
9/14/202227 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

Alt du trenger å få oversikt over akkurat nå

Ta kontroll på det du kan påvirke, ikke bruk energi på det du ikke kan kontrollere. Få full oversikt med gratis budsjettmal: forbrukerfrue.no/budsjettAnnonse // Vil du ha hjelp til å få oversikt og lage budsjettet ditt? Les mer om kurset Bli rik med budsjett her: kjerstigronseth.no/bli-rik-med-budsjett/
8/31/202236 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

Finn rytmen i økonomien din i høst

Endelig tilbake! En episode full av motivasjon for høsten din. Last ned gratis budsjettmal her: forbrukerfrue.no/budsjettFå ukentlige e-poster fra meg: nyhetsbrev.kjerstigronseth.noMeld deg på gratis webinar her:  kjerstigronseth.no/webinar-med-kjersti/
8/17/202233 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

Sommerspesial: Spare og investere

Velkommen til Forbrukerpodden sommerspesial! Fire episoder i juli, for barn som vil bli pengesmarte i sommer. Gjest i studio er Iver Emanuel Grønseth, 9 år. 
7/27/20227 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

Sommerspesial: Fordele penger

Velkommen til Forbrukerpodden sommerspesial! Fire episoder i juli, for barn som vil bli pengesmarte i sommer. Gjest i studio er Iver Emanuel Grønseth, 8 år. 
7/20/20227 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

Sommerspesial: Bruke penger

Velkommen til Forbrukerpodden sommerspesial! Fire episoder i juli, for barn som vil bli pengesmarte i sommer. Gjest i studio er Iver Emanuel Grønseth, 8 år. 
7/13/20226 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

Sommerspesial: Tjene penger

Velkommen til Forbrukerpodden sommerspesial! Fire episoder i juli, for barn som vil bli pengesmarte i sommer. Gjest i studio er Iver Emanuel Grønseth, 8 år. 
7/6/20227 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

Hvordan du kan skape en motstandsdyktig økonomi over tid

Snart ferietid, men du skal få med deg denne episoden på tampen! En miks av kunnskap, konkrete tips og perspektiv, Forbrukerpodden style :)I sommer får du fire spesialepisoder, som er veldig aktuelle for deg som skal feriere med barn! Første episode kommer onsdag 6. juli. Gleder meg! 
6/29/202229 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

Om gaver med bismak, arveoppgjør og de beste ferieminnene. Med Siri Kristiansen

Jeg har besøk i studio av Siri Kristiansen, kjent fra blant annet Lørdagsrådet, Siri og de gode hjelperne og Arveoppgjøret. Hva er det som gjør Siri til en så god problemløser? Og kan hun hjelpe meg å svare på tre konkrete økonomiske problemstillinger? 
6/15/202241 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

Om cash stuffing, feriepenger og ærlige prioriteringer

I denne episoden byr jeg på meg selv, litt ny forskning, og refleksjon rundt Tik tok-trenden du kanskje ikke visste at du allerede var en del av.Endring i levekostnadene og tid for å oppdatere budsjettet? Last ned gratis mal på forbrukerfrue.no/budsjett. Ved å laste ned malen kommer du på e-postlista mi - aka blir min nye venninne - og får nyhetsbrev fra meg hver torsdag. 
6/1/202230 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

Men er det egentlig mulig å bruke så lite penger på mat?

Da alle andre avskrev finansministerens matbudsjett, ble jeg nysgjerrig på om det faktisk var helt umulig å nå. I denne episoden får du oppsummeringen av #VedumChallenge.Og hvis du er nysgjerrig: Last ned vår meny og handleliste på forbrukerfrue.no/matbudsjett.
5/18/202236 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

«Planen din er oppskriften på å få til det du har lyst til å få til» Med Øystein Pettersen

Øystein er i studio for å lære meg KONGE-metoden, en dritenkel metode for alle som vil lykkes med alt de gjør. Og jeg tester om den også funker på økonomiske mål.
5/4/202241 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

«Når du føler deg mindre verdt, er det ikke shopping du trenger». Med mentaltrener Anniken Binz

Hvordan henger selvfølelsen sammen med hvilke økonomiske valg du tar? Anniken brenner for å hjelpe folk å få mer glede, energi og motivasjon. Den type boost du trenger akkurat nå. 
4/20/202245 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

Påskehilsen fra Kjersti

Hvorfor du alltid skal ha rom i budsjettet til å nyte, om det å gi som en del av en bærekraftig økonomi, min personlige reise de siste månedene, og viktig info om podden til slutt i episoden.
4/13/202225 minutes, 1 second
Episode Artwork

Hvordan kan du planlegge din fremtidige økonomi?

Hvordan kan du vite hva som vil bli viktig for deg i framtida? Og hvordan påvirkes de valgene du tar i dag av hvordan du ser på den fremtidige versjonen av deg selv? 
4/6/202228 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

De fire heteste økonomitemaene akkurat nå. Med Cecilie Tvetenstrand

Spare- og forbrukerøkonom og Luksufellen-programleder Cecilie Tvetenstrand er i studio. Vi snakker om de fire temaene folk generelt er mest opptatt av om dagen i sin egen økonomi.
3/30/202243 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

Men trenger du egentlig et budsjett?

Kjedelig, tidkrevende og liten verdi? ELLER selve starten på full kontroll, så du kan leve et liv du elsker?Last ned min go-to-budsjettmal på forbrukerfrue.no/budsjett
3/23/202230 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

Hvordan du kan holde deg motivert mot å nå ditt økonomiske mål

I denne episoden får du to helt konkrete grep du kan ta for å holde deg motivert på veien mot å nå ditt økonomiske mål. Du får også en recap på de fem stegene du kan ta for å sette et mål, fra årets aller første (og til nå mest populære) episode av Forbrukerpodden.  Last ned en enkel mal for dine mål og prioriteringer her: forbrukerfrue.no/mal. Her får du også notater fra denne ukens episode. Følg meg gjerne på instagram: instagram.com/forbrukerfrueSi gjerne hei til meg på e-post: [email protected]
3/16/202222 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

7 steg til økonomisk overskudd (som funker uansett om du har mye eller lite fra før)

I denne episoden får du stegene som vil gi deg mer overskudd, uavhengig av hvilken situasjon du er i akkurat nå. 
3/9/202224 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

Hvordan påvirker situasjonen i verden deg og økonomien din?

Mye usikkerhet og frykt i feeden om dagen. Hvilke valg har du i en sånn situasjon?
3/2/202221 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

Det lønner seg å eie ditt liv!

I denne episoden deler jeg noe av det jeg har på hjertet for tida.
2/23/202225 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

Om redesign, lidenskap og Excel-ark. Med Ingrid Bergtun

Gründer, forfatter, håndarbeidsentusiast, influenser og gjenbruksekspert Ingrid er i studio! I denne episoden får du masse konkrete tips og inspirasjon til hvordan få en enda mer bærekraftig garderobe. Bonustips: Hvordan skape en karriere av lidenskapen din, og hvordan du planlegger et bryllup i Excel. 
2/16/202233 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

Hvordan tilfeldigheter påvirker deg og dine penger (og hva du kan gjøre)

Er du klar over hvor mye du påvirkes av, bare i løpet av en dag? Og hvordan disse mer eller mindre tilfeldige inntrykkene som dukker opp styrer pengebruken din hvis du ikke tar kontroll? Ny peptalk-episode, som vanlig med praktiske eksempler og konkrete råd på hva du kan gjøre. 
2/9/202229 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

Hvorfor dine tall er mye viktigere enn mine

Hvilket forhold har du til tall? Har du full oversikt over det du eier, det du skylder, inntektene dine og hvordan du bruke pengene? Tenker du mye over hva andre tjener og hva de bruker penger på? Er du nysgjerrig på mine tall? I denne episoden får du vite hvilke tall jeg mener er de mest relevante, og hvilke konkrete verktøy du kan bruke for å få mest mulig ut av dine penger. 
2/2/202225 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

Hvordan du kan være den støtten en annen trenger akkurat nå

"Hvordan kan man ta opp med en venninne man skjønner har et økonomisk problem?" Dette spørsmålet fikk jeg i innboksen min, og svaret ble til denne episoden. Her får du helt konkret tips til hva du kan gjøre hvis dette skulle skje deg. Annonse // Inneholder reklame for boka mi, "Rikere enn du tror - 7 uker til økonomisk overskudd", som kan bestilles på www.ark.no/rikere-enn-du-tror. Jeg har en konkurranse på gang: For hver uke boka havner på topp 10 på den offisielle bestselgerlista, trekker jeg ut en ny person som kan invitere sine folk hjem til seg for et home party med boka mi og meg! Send en mail til [email protected] hvis du vil delta. 
1/26/202231 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

Glem nyttårsforsettene, gå for varig endring!

Du har ikke mislyktes. I denne episoden får du all motivasjonen du trenger for å skape den endringen du vil i 2022. 
1/19/202218 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

Vi feirer lansering av boka Rikere enn du tror!

Mannen min, Paul, er i studio for å kjøre et aldri så lite bokbad med meg! En episode med latter, tårer og en konkurranse helt til slutt. 
1/12/202232 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Slik når du målene dine i 2022

Godt nytt år! Klar for ditt beste økonomiske år noensinne? I denne episoden får du helt konkrete steg til hvordan du kan sette mål og faktisk nå dem.
1/5/202231 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

Romjulsspesial: Årets siste økonomidate

Bli med på årets siste økonomidate! Eller første, om konseptet er nytt for deg. I denne episoden får du en helt konkret oppskrift på hvordan daten kan gjennomføres. Avslutt året på aller beste måte! Ukens annonsør er meg! Forhåndsbestill boka Rikere enn du tror - 7 uker til økonomisk overskudd på ark.no/rikere-enn-du-tror
12/29/202114 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

En jul med overskudd

Peptalk til deg som ønsker deg en jul med overskudd. Må juledagene dine bli fylt med glede! Få med deg romjulsspesial av Forbrukerpodden onsdag 29. desember. Ukens annonsør er meg! Forhåndsbestill boka Rikere enn du tror - 7 uker til økonomisk overskudd på ark.no/rikere-enn-du-tror
12/22/202113 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

Strømsparetips og sjenerøsitet. Med Miriam Faranso

I denne episoden har jeg besøk av Miriam Faranso aka @okonomi_studenten, som av vennene beskrives som en klok gammel dame i en ung kropp. Her får du mye gull!! Lytt og få konkrete sparetips, og nydelige perspektiv på jul og julegaver. Halvveis ut i episoden blir jeg så inspirert av Miriam at jeg kommer med en spontan oppfordring til deg som hører på. Ukens annonsør er meg! Forhåndsbestill boka Rikere enn du tror - 7 uker til økonomisk overskudd på ark.no/rikere-enn-du-tror
12/15/202139 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Hvorfor du ikke trenger å få panikk

Kjenner du deg litt ekstra bekymra og stressa for tida? Da er denne episoden til deg! 
12/8/202119 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

Tre ting du kan gjøre NÅ for å få mer økonomisk overskudd

Hva er du opptatt av i din økonomi om dagen? Jeg gir deg tre tips til enkle grep du kan ta på vei inn i desember og førjulstid.
12/1/202119 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

Hvordan du kan ta gode valg denne uka

BLACK WEEK, er du klar? Denne episoden er full av gode tips og perspektiv, så du får mest mulig ut av pengene dine denne uka.
11/24/202124 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

Slik sparer du til drømmen din

Har du en drøm du ønsker å gjøre om til et konkret sparemål? Eller sparer du allerede til en drøm, og trenger ekstra motivasjon til sparingen? Da er denne episoden til deg!
11/17/202119 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

Tid for å nyte livet

November og desember omtales gjerne som shopping-sesongen, og det kommer mange anledninger til å feire framover! Denne episoden hjelper deg å bli bevisst på hva som er din luksus, og planlegge hvor mye penger du skal sette av til å nyte livet.
11/10/202125 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

Hvorfor mer penger ikke er et mål i seg selv

Hvor ofte tenker du «jeg skulle bare hatt mer penger»? I denne episoden snakker jeg om hvorfor «mer penger» aldri kommer til å gi deg det du vil ha. Du må finne ut hva som betyr mest for deg først. 
11/3/202125 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

Kunnskap er ikke makt hvis du ikke gjør noe med den

Inspirert av mye fokus på høyere renter og rekordhøye strømpriser i det siste, går jeg "back to basics" og snakker om hva du konkret kan gjøre for å utfordre faste kostnader og gebyrer du betaler.
10/27/202124 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Slik får du kontroll på strømregninga

Få mest mulig ut av pengene dine, også når strømprisene er rekordhøye.
10/20/202124 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

Det du trenger å vite om økonomien din

Hvor pengene dine vokser raskest, hvordan du kan avgjøre om du skal spare eller betale ned gjeld, og tre enkle nøkkeltall du trenger å kunne regne ut. Alt dette får du svar på i denne episoden! 
10/13/202144 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

Hva er målet ditt, sånn egentlig?

Denne episoden skal gjøre deg bevisst på hva du ønsker å oppnå i din egen økonomi. Bonus: du lærer hvordan du kan regne deg fram til økonomisk uavhengighet, og hvor mye du må spare til pensjon.
10/6/202132 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Ryddig hjem, ryddig økonomi. Med Synnøve Skarbø

Ryddedronninga Synnøve Skarbø er i studio! Vi snakker om systemet hennes, konvoluttangst, krangling og #sjekkrenta. 
9/29/202145 minutes
Episode Artwork

5 spørsmål for å unngå impulskjøp du angrer på

Lei av å kjøpe ting som ikke gir deg den gleden du trodde det skulle gi? I denne episoden lærer du å stille deg selv spørsmålene som gjør at du kjøper mindre på impuls og mer av det du faktisk vil ha.
9/22/202126 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

Coaching: De store valgene i livet

Marte er 29 år, og har mye gjeld som hun akkurat har fått kontroll på. Nå ønsker hun å legge en plan framover. Hva er neste steg for henne? Hva sier fornuften, og hva sier følelsene?
9/15/202147 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Hvordan du får økonomiske vaner som varer

I denne episoden lærer du hvordan du kan komme i gang med en ny vane, hvorfor det kan være helt avgjørende hvem du henger med og hvem du lytter til, og hvordan du kan komme tilbake på sporet hvis du har havna litt bakpå.
9/8/202125 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

Coaching: Hvor mye må jeg spare for å bli økonomisk uavhengig?

Ny coachingepisode! Denne gangen møter du Sofie, 29 år fra Bergen, som har et mål om å bli økonomisk uavhengig. Hvor mye og hvordan skal hun spare? Og hva må hun gjøre for å få det til?
9/1/202144 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

Eie, lease, leie eller dele bil, hva skal du velge?

Hvor bevisst er du på dine egne valg rundt bil og bilbruk? Hva lønner seg mest for deg i din situasjon?
8/25/202133 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

PREMIERE: Coaching i Forbrukerpodden

I denne aller første coaching-episoden treffer du Desiree, som kjenner på en frustrasjon over å stadig ende opp med å kjøpe «ræl» fordi ungene vil ha, og hun har lyst på glade og fornøyde unger. Hva er løsningen her?
8/18/202143 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

Sju enkle steg til mer igjen for pengene dine

Denne episoden er til deg som trenger noen helt konkrete ting du kan gjøre for å få mer ut av pengene. Finn fram penn og papir! 
8/11/202121 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

Hvordan dette kan bli din beste økonomiske høst noensinne

I denne episoden får du en motivasjonsboost til hverdagen! Åtte enkle punkter som gir deg den starten på høsten du trenger.
8/4/202125 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

10 ting du må huske før ferien er over

I juli får du Forbrukerpodden sommerspesial! Kortere episoder med helt konkrete tips, for at du skal gå i pluss i sommer.
7/28/202110 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

5 tips for å unngå dyre sommerfristelser

I juli får du Forbrukerpodden sommerspesial! Kortere episoder med helt konkrete tips, for at du skal gå i pluss i sommer.
7/21/20218 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

3 tips til billig friluftsliv. Med Johanne S. Refseth

I juli får du Forbrukerpodden sommerspesial! Kortere episoder med helt konkrete tips, for at du skal gå i pluss i sommer. Denne uken er @psykolog.med.sovepose tilbake i studio! 
7/14/202110 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

4 råd for å unngå krangling om penger i ferien

I juli får du Forbrukerpodden sommerspesial! Kortere episoder med helt konkrete tips, for at du skal gå i pluss i sommer. 
7/7/20219 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

101 sommeraktiviteter under 100-lappen!

Gjør deg klar for tidenes sommer med 101 aktiviteter under hundrelappen! Vi snakker tips for å starte dagen med morgenstemning, ta dagsturer i nærområdet, finne på ting ute i naturen, hva du kan gjøre når det er innevær, og hvordan du kan skape kveldsmagi.
6/30/202136 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Om penger og følelser. Med Johanne S. Refseth aka @psykolog.med.sovepose.

Hvordan påvirker følelsene våre egentlig valgene vi tar med penger? Hva kjenner du på i møte med din egen økonomi? Og hvordan kan du gå inn i ferien med lavere skuldre enn noen gang før?
6/23/202139 minutes, 1 second
Episode Artwork

Din ferieøkonomi fra A til Å

I denne episoden får du presentert alle ting som kan ha betydning for pengene dine nå i sommerferien, direkte og indirekte. Last ned gratis mal for feriebudsjett her: forbrukerfrue.no/feriebudsjett
6/16/202122 minutes, 1 second
Episode Artwork

Betale ned lån eller spare i fond, hva bør du gjøre?

I denne episoden svarer jeg på hva som er smart å gjøre av å betale ned på lån eller investere pengene, og hvordan du kan tenke når du står overfor den problemstillingen.
6/9/202125 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

Hvordan du kan stå for dine pengevalg i vennegjengen

Har du havna i noen kleine eller kjipe situasjoner som handla om penger blant dine venner? Hvor ofte snakker du med vennene dine om inntekt eller gjeld? I denne episoden får du en god dose inspirasjon til hvordan du kan ta initiativ til gode samtaler, og ikke minst hvordan du kan stå for dine prioriteringer.
6/2/202119 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Finn den indre gnisten din! Med Siri Abrahamsen

Siri var gjest i Forbrukerpodden i høst, og da snakket vi om å GI som et prinsipp for å bli rik og lykkelig. I denne episoden snakker vi om HELE KAKA, hvordan det kan se ut å skape verdi og tjene penger, og hvorfor det er viktig å snakke om.
5/26/202138 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

Hva er god finansiell helse, og hvordan får du det?

Gir det mening å sammenligne økonomien din med den fysiske og psykiske helsa di? Hvordan finner du ut om du har god finansielle helse, og hvordan kan den bli enda bedre?
5/19/202118 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

Når boligdrømmen er familiens ekstremprioritet

Hurra, jeg har en lytter i studio! Margrethe skrev til meg etter å ha hørt en tidligere episode, hvor jeg snakket om hvordan få råd til boligdrømmen. I denne episoden får du høre hennes bolighistorie, og hvilke helt konkrete grep de som familie har tatt. Vi snakker om å gjøre prioriteringer og valg som gir oss mer av det livet vi ønsker, og hvilke konsekvenser det får å ha store drømmer.
5/12/202139 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

10 steg til å nå et økonomisk mål

Lytter Silje drømmer om oppussing, men har falt litt av de gode rutinene og vanene den siste tiden. Trine vil fylle opp bufferen og spare til ekstra kos og shopping i sommer. Begge lurer på hvordan de kan finne igjen og holde på motivasjonen, og det svarer jeg på i denne episoden.
5/5/202120 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

Om kjøpepress, bevisste valg i hverdagen og sparing til feiring. Med Ada Martini Strøm

Ada har over ti års erfaring som internasjonal modell, og har kjent overforbruk og kjøpepress på kroppen. Hun kom til et punkt der hun kjente seg nødt til å ta et bevisst valg, som preger både karrieren hennes og vanene i hverdagen. Ada har også vært med å bygge spareappen Spiff, og har som community manager innsikt i hva som funker, og ikke minst hva folk flest sparer til om dagen.
4/28/202129 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

Hvorfor personlig økonomi er personlig, men ikke trenger å være privat

I denne episoden snakker jeg om hvorfor det er så viktig å ta valg ut fra din egen økonomiske situasjon og det livet du ønsker å leve, og samtidig finne de menneskene du vil dele valgene dine med, som kan oppmuntre, støtte og heie på deg på veien! 
4/21/202125 minutes
Episode Artwork

Slik inviterer du med partneren din på økonomidate!

Hvorfor er det ofte så vanskelig å snakke sammen om økonomi et forhold? Og hva skal til for å lykkes?  Hurra, jeg har med en lytter i studio! Da Andreas Qvale Hovland skulle invitere med seg partneren sin til å snakke om økonomi for aller første gang, skjønte han at han måtte droppe Excel-arkene og by på noe helt annet. Stikkord: bobler og drømmer.
4/14/202130 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Du kan skape den endringen du ønsker nå!

Utsetter du til seeeeeenere det du egentlig ønsker å endre på i dag? I denne episoden får du motivasjonen du trenger for å gjøre den endringen du ønsker i økonomien din! Jeg avslører også hva jeg selv ofte utsetter. 
4/7/202117 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

Om børsrekord, risiko og gourmetpølser i hagen. Med Kristin Skaug

Daglig leder i AksjeNorge, Kristin Skaug, er i studio med meg! Kristin er klok, varm og smart, og deler sine tanker om børsen, risiko, og hva hun tenker om sammenhengen mellom forbruk og sparing. Hun avslører også hva hun selv har brukt mest penger på den siste tiden! 
3/31/202141 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Hvilke historier skal fortelles om deg?

De valgene vi tar i dag vil definere hvilke historier som vil fortelles om oss. I denne episoden får du tre punkter, som kan ha stor betydning for historien om deg, og som er helt fri fra “du burde”-faktor.
3/24/202117 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

Om kvinnelige forbilder, penger som stemmesedler, og hvordan du kan forhandle lønn. Med Yrja Oftedahl

Yrja Oftedahl fra podkasten Power Ladies er i studio, og vi snakker om hvorfor du skal omgi deg med folk som heier på drømmene dine, hvordan du kan bli din egen heiagjeng, hva du skal tenke på når du skal forhandle lønn, og hvordan du kan bruke pengene dine til å påvirke hvilken verden du ønsker deg i fremtiden. 
3/17/202138 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

Slik får du råd til det livet du vil leve

Se for deg at du kommer til et punkt hvor du er fornøyd med din egen økonomi. Sånn skikkelig fornøyd. Jeg tror det er mulig å komme dit, og svaret ligger kanskje nærmere enn du tror.
3/10/202117 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

Om rotete insta-feed, femårsplaner og perspektiv på livet. Med Julie Valsø

«Din rotete mamma på insta» er i studio, og vi snakker om hvorfor vi trenger mer rot i feeden på Instagram, hvordan du kan hacke deg selv med planlegging, og hvordan du kan få mer av det som faktisk betyr noe. Og bittelitt om Trygve Hegnar.
3/3/202133 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Hvorfor smarte folk tar dårlige pengevalg (og hva du kan gjøre)

I denne episoden dykker jeg inn i atferdsøkonomiens verden, og du får lære om tre feil vi ofte gjør når vi skal ta valg.
2/24/202122 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Om mannens impulsshopping, drømmesparemål og sannsynligheten for å bli lotto-millionær. Med Marna Haugen

Forbrukerfrue møter komikerfrue for en aldri så liten økonomiprat.
2/17/202132 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Om kvinner og pengesnakk. Og hvordan du finner ut om du forvalter pengene dine på en god måte

I denne episoden reflekterer jeg litt over de siste ukers økonominyheter.
2/10/202118 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

Bli ekspert på egen pensjon! Med Pensjonsskolen

Tenker du, i likhet med mange andre, at dørstokkmila er lang når det kommer til å sette deg inn i din egen pensjon? Heldigvis finnes det noen som brenner for dette temaet og har lyst til å lære deg alt om det! I denne episoden får du også svar på det du lurer på om egen pensjonskonto, som kom denne uken. 
2/3/202133 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

10 steg til en bedre økonomi i 2021

Uansett hvor du står i din økonomi akkurat nå, så er jeg her for å fortelle deg at du fortsatt har mulighet til å gjøre dette til det beste året for pengene dine. Noensinne.
1/27/202133 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

Skap det livet du drømmer om! Med mentaltrener Anniken Binz

Har du tro på at 2021 er året der du kan komme ett steg nærmere livet du drømmer om? I denne episoden får du helt konkrete tips fra mentaltrener og coach Anniken Binz! 
1/20/202143 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

Bli matsmart i 2021!

Inneholder reklame for egen bok // Er det i år du skal bli rå på å prioritere hva som er viktig for deg å alltid ha i kjøleskap, fryser og kjøkkenskuffer, og bli litt bedre på å planlegge så du kan få maks ut av pengene du bruker på mat?  I denne episoden får du mine beste tips til hvordan du kan bli matsmart i 2021, og jeg gir deg alle de 12 vanene du trenger, som beskrevet i boka Sykt billig! 
1/13/202126 minutes
Episode Artwork

Fra 1,8 mill i inkassogjeld til full kontroll på økonomien! Med Bianca og Espen Simonsen

Nytt år og ny sesong! I årets første episode har jeg besøk av Bianca og Espen Simonsen, ektepar, forfattere, foredrags- og kursholdere, med en helt unik historie om å legge problemer på bordet, betale ned MYE gjeld, og finne trygghet og ro. Og store drømmer.
1/6/202155 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

La oss oppsummere 2020

I denne episoden får du høydepunktene fra Forbrukerpodden i 2020, og du får høre om de beste grepene noen av lytterne har tatt i økonomien sin i år! 
12/18/202020 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

Slik finner du ut hvor rik du faktisk er

Er det i skattelistene?
12/11/202015 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

Hvordan du kan ta ett enkelt grep som du vil takke deg selv for i januar

Med desemberlønna på vei inn på konto er det perfekt timing for å ikke bare planlegge julekosen, men også hvordan kontoen din skal se ut i januar. I denne episoden får du noen veldig konkrete tips! 
12/4/202015 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

Vær åpen om økonomien din! Med Guro Sollien Eriksrud

Nå stiger tallene på antall permitterte igjen, samtidig som vi er midt inne i årets største forbruksfest. Hvordan kan du ta gode valg nå, som bankkontoen din i januar 2021 vil takke deg for? Ukens gjest har skrevet boka «Lommeboka - i hverdag og krise», og brenner for at vi skal være mer åpne med hverandre om økonomien vår.
11/27/202036 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

La oss gjøre verden litt bedre

Inneholder annonsørinnhold // I denne episoden snakker jeg om å GI, om hvordan det forandrer din økonomi, hvordan du kan skape ringer i vannet, og hva de aller rikeste i verden har lovet hverandre. 
11/20/202018 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

Bli en bevisst forbruker! Med Inger Lise Blyverket

Denne uken har jeg besøk av selveste direktøren for Forbrukerrådet, Inger Lise, som er på jobb for oss forbrukere hver eneste dag. Vi snakker om hvordan det er å være forbruker i 2020, om hvordan vi kan ta gode valg, om hvorfor det er så vanskelig å velge riktig strømleverandør og om 3-for-2 egentlig lønner seg. Du får også noen helt konkrete tips så du kan stå bedre rustet i møte med shopping-sesongen vi er inne i!
11/13/202036 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Hvilke forsikringer trenger du egentlig?

I denne episoden snakker jeg om hvilke forsikringer du trenger, om sammenhengen mellom forsikringer og buffer, og hvordan du kan bli trygg på å ta valg som er de beste for deg i din livssituasjon.
11/6/202026 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Hva jeg har lært de to siste årene

Forbrukerfrue fyller to år denne uken, og jeg tar deg med tilbake til mitt aller første blogginnlegg. Jeg forteller usminket om hva jeg har lært på veien, og hvorfor jeg er mer inspirert enn noensinne til å hjelpe deg å ta gode valg i din økonomi.
10/30/202021 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

Hvilke usikkerheter koster oss dyrt? Med Maria Østhassel

Psykolog Maria Østhassel aka @psyktdeg er gjest i studio, og vi utforsker hvordan bankkontoen vår påvirkes av vår egen usikkerhet.
10/23/202032 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

Slik blir du finansminister på hjemmebane

2020 er året hvor familiene i Norge har spart rekordmye, og med mer penger i banken enn vanlig tror regjeringen at vi skal bruke mer penger neste år. Hvordan skal dette se ut for deg og din familie? Hva må du tenke på når du skal få full kontroll på pengene hjemme?
10/16/202021 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Gå for drømmen din! Med Elin Aamodt

Hva er det som hindrer oss i å følge drømmen? Er økonomi en av de største grunnene? Og hvordan er det mulig å overvinne hindrene og satse på drømmen likevel? Dagens gjest flyttet fra karriereliv i Oslo til et fiskevær i Lofoten, og hun ønsker å inspirere deg til å gå for din drøm.
10/9/202030 minutes
Episode Artwork

Shopping-sesongen kommer, er du klar?

Butikkene og de som skal selge deg varer nå fram mot jul har forberedt seg godt og lenge allerede, men er du klar? Og er du klar over alt som påvirker deg? I denne episoden lærer du hvordan du kan ta gode valg i shopping-sesongen vi nå går inn i, som også lommeboken din i januar 2021 vil takke deg for.
10/2/202026 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Slik spiser du sykt billig! Med Mari Hult

Mari, også kjent som dama bak vegetarbloggen og forfatter av bøkene Sykt godt og Sykt enkelt, har inspirert meg til å spare penger på mat. Nå er hun i studio med meg for å inspirere deg til det samme. Vi avslører dessuten et prosjekt vi har holdt hemmelig veldig lenge!
9/25/202034 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

Slik får du en sunn økonomi

I denne episoden snakker jeg om hvilke konkrete grep du må ta for å få en sunn økonomi, og hvordan du kan finne en balanse som gir deg et rikt liv uten pengebekymringer. For det er faktisk mulig.
9/18/202032 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

Hvorfor tar vi dårlige økonomiske valg? Med Luksusfellen-Lene

Hva er det som egentlig gjør at vi tar dårlige økonomiske valg? Lytterne har gitt sine innspill, og Lene og jeg reflekterer rundt ulike faktorer som biologiske behov, følelser, ytre faktorer og styring i heimen.
9/11/202047 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

Bli rik med budsjett

Gjør som de rikeste i verden - lag deg et bærekraftig budsjett som du følger opp over tid. I denne episoden lærer du alt du trenger for å lage ditt eget budsjett!
9/4/202027 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

Slik får du råd til boligdrømmen. Med Marie Olaussen

Marie aka @hvordan_bli_rik er tilbake i studio! Sist gang var hun her for å svare på om det er mulig å bli rik på ett år. I dag snakker vi om boligkjøp, boligmarkedet, oppussing, og om hva som egentlig skaper et hjem!
8/28/202040 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

Hvordan kontroll på økonomien kan redde forholdet

Hva skjer når du eller partneren din får økonomiske problemer? Hvordan kan dere takle det, og hvordan kan økonomi gå fra å være angstfylt til å bli noe lystbetont? Jeg har med meg en lytter i studio som deler sin historie.
8/21/202026 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

Slik blir du rik og lykkelig! Med Siri Abrahamsen

Vil du bli rik OG lykkelig? Da er det ett prinsipp som går igjen.
8/14/202042 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Hvordan høsten 2020 kan bli din beste noensinne

I denne episoden får du mine tanker om hvordan dette kan bli din beste høst noensinne, uavhengig av hvilken økonomiske situasjon du er i.
8/7/202018 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

Gå i pluss i parforholdet i sommer! Med samlivsekspert Frode Thuen

Annonsørinnhold // Sesongavslutning av Forbrukerpodden! Økonomi er for mange krangle-tema nummer én, og sommeren er høysesong for utfordringer i parforholdet. Hvordan kan du gå i pluss og med overskudd i parforholdet og på konto i sommer? Mannen min og jeg er begge i studio, og med oss på tråden har vi psykolog og samlivsekspert Frode Thuen. Inneholder reklame for VI-appen. Last den ned på vi-appen.no
6/26/202015 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

Slik lykkes du med ferieøkonomien!

Hva gir deg glede på ferie? Og hvordan kan du unngå at det som skal lade batteriene og utvide horisonten ender i økonomisk havari eller pengebekymringer når hverdagen kommer? Mannen min er med i studio, og vi deler våre beste tips for å lykkes med økonomien i ferien!
6/19/202024 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

Hvordan du kan lykkes med økonomien din over tid

Hvordan kan du lykkes med privatøkonomien din over tid? Hvordan kan du bygge vaner som varer? Og hva gjør du når livet skjer og du plutselig har havna litt bakpå på et område? I dag er det bare meg i studio, og jeg deler noen historier, refleksjoner og gode råd med deg!
6/12/202019 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

La oss snakke litt om sparing til barn

Kjenner du på et press om å spare penger til barna dine? Og hvor kommer det presset eventuelt fra? Mannen min, Paul, og jeg reflekterer rundt det store temaet barn og sparing, hvordan vi snakker med barna om penger og økonomi og hva vi tror er viktigst. Vi gir også noen konkrete tips til hvordan du får mest mulig ut av pengene dersom du ønsker å spare langsiktig.
6/5/202028 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

Slik fikk Heidi full kontroll på familieøkonomien

For første gang gjør jeg et intervju med en lytter som har fulgt noen av rådene fra Forbrukerpodden og fått det bedre i sin egen økonomi! I denne episoden hører du fra Heidi, småbarnsmamma og kone, som beskriver at økonomi alltid har vært en kilde til krangling og frustrasjon mellom henne og mannen. Men siden januar har de gått for tipset om å opprette mange brukskontoer, og for første gang i sitt 10 år lange ekteskap opplever de å kunne spare til buffer, ferie OG ha til alt de trenger. De har rett og slett fått full kontroll.
5/29/202013 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

Du skal ha 1,5 % effektiv rente nå! Med Lene Drange

Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har brukt hashtaggen ringbanken i sosiale medier. #ringbanken handler om å ta kontakt med banken for å fortelle dem at du ønsker den beste renta du kan få. Gjest i denne ukens episode av Forbrukerpodden er fantastiske Lene Drange, kjent fra Luksusfellen og snap-kontoen Snaponomi, som mener at du bør kunne få 1,5 % effektiv rente på boliglånet akkurat nå. Men hvordan går du fram for å få til det? Hva med andre lån enn boliglånet, kan du få lavere rente der også? Og de pengene du sparer, hva skal du bruke dem på?
5/22/202031 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

Ja, vi elsker å nyte livet!

Vi er i festmodus og har spilt inn en episode om å bruke penger på å nyte. Mannen min er med i studio, og vi snakker om hvorfor vi har et eget nyte-budsjett, hva vi egentlig bruker pengene på, og hvordan du kan gjøre det vanskelig for deg selv å ta dårlige valg.
5/15/202022 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

Gratis trening, gode vaner og mestring med Pia Seeberg

 Fantastiske Pia Seeberg, PT og mentaltrener, er gjest i studio! Vi snakker om gratis trening, om å bygge gode vaner, hvordan finne mestringsfølelsen, og om å slutte å sammenligne seg med alle andre. Lytt og bli inspirert! Sniker inn litt reklame på tampen av episoden for egen e-bok, Slik sparer du penger på mat, som kan kjøpes på forbrukerfrue.no/spar-pa-mat
5/8/202038 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

Slik sparer du penger på mat

Reklame for egen bok. I fjor ble vi kjent som "familien på fem som bruker 5.000 kroner i måneden på mat" på forsidene til VG og dagbladet.no. Når har jeg samlet alle mine beste tips i en rykende fersk e-bok. Paul og jeg er i studio for å reklamere for egen bok og for å gi deg noen smakebiter og litt behind the scenes. Kjøp boken på forbrukerfrue.no/spar-pa-mat 
5/4/202029 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

Snakk med barna om økonomi!

Hvor tidlig kan man snakke med barn om økonomi og penger? Og hva er det viktig å snakke om? Denne episoden er en hjemmeskole spesial, hvor sønnen min Iver er gjest!
4/24/202018 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Om pengebruk og parterapi

Mannen min og jeg tar opp dilemmaet spare penger eller bruke penger i disse tider, og vi bruker oss selv og vårt eget daglige brød for å illustrere. Nå var ikke denne episoden ment som #reklame, men vi tør ikke annet enn å merke den med det for å ha alt vårt på det rene. I tillegg snakker vi om hvorfor og hvordan vi investerer i forholdet vårt om dagen.
4/17/202028 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

Hvordan du kan nå målene dine

I dag har jeg med meg mannen min i studio igjen, og vi snakker om hvordan du kan sette deg mål og faktisk nå dem! Stikkordet er vaner. Og så skal vi gi noen tips til hvordan du kan gjøre hjemmepåske til drømmepåske.
4/8/202020 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Slik prioriterer jeg pengene mine akkurat nå

Jeg har fått spørsmål fra flere de siste ukene om hvordan jeg sparer og hvordan jeg prioriterer pengene mine akkurat nå, og hva folk bør gjøre. Hvordan bør vi prioritere pengene i de usikre tidene vi er inne i? Jeg snakker om kakemodellen, og jeg får testet min strategi i aksjemarkedet på en av de dyktigste damene jeg kjenner, daglig leder i AksjeNorge, Kristin Skaug.
4/3/202018 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

Spar penger på å spise opp maten! Med Mette Nygård Havre

Det er usikre tider og mange må snu seg rundt raskt og spare penger. I tillegg står matvareprisene i fare for å øke på grunn av lav kronekurs. Om prisene går opp, trenger det å bety at vi må bruke mer penger på mat? Er det mulig å gjøre noe med forbruket? Tid for å bygge noen nye vaner! Så - hvordan kan vi spare penger på å spise opp maten? I denne episoden får du alle triksene fra hele Norges matredderdronning, Mette Nygård Havre.
3/27/202040 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

Sju beslutninger som kan endre livet ditt akkurat nå

Midt i unntakstilstand og spesielle tider, går det an å ta valg som gjør livet ditt bedre? I denne episoden snakker mannen min og jeg om hvilke sju beslutninger du kan ta akkurat nå som faktisk kan endre livet ditt til det bedre. Vi byr på våre refleksjoner og helt konkrete eksempler.
3/20/202033 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

Hvordan spare 10.000 i krisebuffer raskt

Et av de aller viktigste grepene du kan ta for økonomien din er å spare penger til en buffer. Kanskje det aller viktigste. I denne episoden får du konkrete tips til hvordan du kan spare opp en krisebuffer på 10.000 kroner raskt.
3/13/202019 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

La oss snakke litt om aksjer! Med Ida Hundvebakke

Har du lyst til å begynne å investere i aksjemarkedet, men tenker at timingen ikke kunne vært dårligere? Eller har du allerede penger i aksjemarkedet og blir stressa av å se røde tall på børsene over hele verden? I denne episoden snakker jeg med Ida, gründeren av Aksjekaffe, om det som skjer i verden akkurat nå, om kaffesamtaler og aksjevenner og hvorfor kunnskap om økonomi er viktig for likestilling. Og vi svarer på noen spørsmål dere har om aksjer, som dere egentlig ikke tør å stille.
3/6/202034 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Bli verdensmester i pengestyring

Hvordan kan du få full kontroll på økonomien din uten å bygge opp et budsjett fra bunnen hver eneste måned? Hvordan kan du sette opp et system som jobber for deg uten at du må bli ekspert i Excel? I denne episoden får du vite hvordan jeg tenker når jeg fordeler pengene mine, og jeg snakker om alle de ulike kontoene jeg har. Du lærer hvordan du kan styre pengene dine smart med noen veldig enkle verktøy!
2/21/202016 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

Let's talk about checks, baby!

Hvordan kan økonomi bli et av de mest romantiske og sexy temaene i et parforhold? I dag har jeg invitert med meg mannen min til å feire Valentine's Day! I denne episoden deler vi vår historie, hvordan vi kom fra ulike bakgrunner og med ulike økonomiske vaner, og hvordan penger har gått fra å være krangletema nummer én til å bli et kraftfullt verktøy som har tatt forholdet til nye høyder. Du får seks konkrete tips til hvordan du og partneren din kan komme i gang!
2/14/202025 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

Om fond, kredittkort og guilty pleasures. Med Hallgeir Kvadsheim

I del 2 av samtalen med Hallgeir snakker vi om fond, pensjon, bærekraft, hvordan finne sitt budsjett i hverdagen, hva vi tenker om kredittkort, og ikke minst avslører Hallgeir en av sine store guilty pleasures!
2/7/202039 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

Ta smarte grep for økonomien din i 2020. Med Hallgeir Kvadsheim

Januar er som alltid høysesong for å sette ny kurs, og mange har satt seg ambisiøse mål for 2020. Skal det bli året der du sparer mer enn noen gang før? Betaler ned mer gjeld enn du trodde var mulig? Slutter å være blakk flere dager før lønningsdagen? I denne episoden snakker jeg med mitt første og største forbilde innenfor privatøkonomi, Hallgeir Kvadsheim, om hvilke smarte grep du kan ta for din økonomi i år.
1/31/202033 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Hvorfor du trenger buffer

Jeg har invitert med meg mannen min til å snakke om krisebuffer, superbuffer og "jeg rota det til"-kontoen vår.
1/24/202026 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

Spar penger på mat! Med Marie Thrane

Marie har master i folkehelsevitenskap og brenner for å vise hvordan du kan spise bærekraftig og sunt til en billig penge. I denne episoden får du Maries aller beste tips, i tillegg til en digg ukemeny og en aldri så liten hack til fredagstacoen i dag!
1/17/202034 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

Kan man bli rik og lykkelig på et år? Med Marie Olaussen

Tobarnsmor Marie stod i januar i fjor med 23.000 i minus på kredittkortet og ingen penger til å hente ut bilen fra EU-kontroll. Hun har brukt det siste året på å teste sparetips og få stålkontroll på familieøkonomien. Nå svarer hun på om hun har blitt rik - og lykkelig.
1/3/202030 minutes, 38 seconds