Winamp Logo
FOG THIS SHOW! Cover

FOG THIS SHOW!

Slovenian, Comedy, 4 seasons, 16 episodes, 14 hours, 7 minutes
About
Fogyjeve debate z gosti iz domače in divje scene, kjer se debatira o tem in onem, o glasbi, skateboardingu, hrani, šoli, neumnostih iz ceste in še o marsičem.Smeh za vse generacije - od mene za vas!
Episode Artwork

FOG THIS SHOW! - #40 - DUŠKO BANJAC

Okrogla 40. epizoda podkasta FOG THIS SHOW! si zasluži več ko samo 45 minut. Z mano je bil Duško Banjac, ekstremist v vseh pogledih, the nicest dude, pomaga živalim, v lajfu ima nore cilje z norimi zgodbam pa še skejter je. What else to say? Uživejte! 
5/15/20231 hour, 8 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

FOG THIS SHOW! - #39 - LUKA PRATNEKER

Najbolj popotniška skejterska epizoda podkesta FOG THIS SHOW! se danes javlja z Luggyjem. V dokumentu mu piše Luka Pratneker, je starejši od tebe in je skejter, surfer in popotnik. Zgodbe so nore, so iz celega sveta in so ekstra navdušujoče. Uživajte in HVALA, ker še vedno poslušate!
5/1/202350 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

FOG THIS SHOW! - #38 - BOBY STRNAD

Smo pri 38. epizodi podcasta FOG THIS SHOW! in tokrat se je spet skočilo nazaj v zgodovino. Z mano je bil dolgoletni skate friend Boby Strnad 20+ let trajajoče prijateljstvo je dalo smeha, obujanja spominov in še marsičesa zanimivega. Uživajte!
4/17/202354 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

FOG THIS SHOW! - #37 - MIRO MIKANOVIČ

V 37. epizodi podcasta FOG THIS SHOW! se mi je tokrat pridružil dolgoletni prijatu Miro Mikanovič. Za nama je cela zgodovina skupnih dnevov, noči, popotovanj, poškodb, predvsem pa zgodb in smeha - in temu primeren je tudi pogovor, ki je pred vami. Uživajte!
4/3/202353 minutes, 53 seconds