Winamp Logo
Fint, fult och pengar Cover
Fint, fult och pengar Profile

Fint, fult och pengar

Swedish, Cultural, 1 season, 82 episodes, 2 days, 10 hours, 56 minutes
About
Isabella Löwengrip och Anna Björklund kommenterar det fula, det fina och det viktigaste av allt i sin samtid, popkultur och näringsliv Hosted on Acast. See acast.com/privacy (https://acast.com/privacy) for more information.
Episode Artwork

66. Den perfekta kvinnan

Anna hade tyvärr rätt, AI-killarna är perversa. Isabella har blivit lat och dålig på engelska. De gamla är sexiga på tik tok och i Cannes. Varför stör man sig man sig på de teknikfientliga? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/23/202440 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

65. En äcklig orgie på Harvard

Anna testar Joe Bidens ekonomiska strategi i sitt privatliv, Isabella undrar om Kalla fakta-journalisten råkade ha med sig fel matlåda till Sverigedemokraterna och vårt semesterciggande är hotat. Avsnittet handlar också jättemycket om Sam Altmans mjuka röst och techkillars äckliga orgier. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/16/202447 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

64. Två aspiga män löser världsproblemen

Det har varit Simpor och grodfötter på Met-galan! Isabella har lovat 50 000 kronor i veckan till hela Youtube, Anna undrar varför det inte var hon som blev bjuden till Elon i Texas och kapitalismens godhet granskas. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/9/202441 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

63. Sveriges Marie Antoinette?

Är Anna Kinberg Batra Sveriges Marie Antoinette? Är Jerry Seinfelds karriär ett misstag? Hur friar man folkligt och behöver man vara en aktivist för att vinna ett val? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/2/202439 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

63. Fortplantnings filosofi och Jimmie Åkessons resor till Thailand

Hur förklarar man livets cirkel för en programledare på SVT? Varför åker Jimmie Åkesson till Thailand så ofta? Vad kostar en borgerlig uppfostran och nu är det för miss AI! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/25/202453 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

61. Ingen gör ju någonting

Anna har sett klassresenären Ripley. Isabella och tagit ställning i EQT och skatteverkets krig. Varför gör ingen något vettigt i detta land? Och för en gång skull har Isabella hittat en god entreprenör. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/18/202441 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

60. Kulturell nekrofil

Varför är de så perversa i Japan? Varför vill människor ta en öl med Jan Emanuel? Är Björn Ulvaeus kulturell nekrofil?  Och är folklistan verkligen vad folk vill ha? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/11/202457 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

59. En självmedveten träpanel

Anna har skaffat en ny genuin stil. Isabella har lyssnat på Beyonces nya skiva och är golvad. Och är det slut med tiktok? Och går det att förbjuda framtiden? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/4/202456 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

58. Den ointelligenta kroppen

Vad symboliserar pattar i det politiska landslaget? Och de mäktiga männen då, vad är deras powersymbol? Anna vill prata om sin text i SvD och Isabella funderar på att köpa aktier i Intrum. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/28/202445 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

57. Fattig, sjuk eller galen

Vad ska man göra på fritiden för att inte bli fattig, sjuk eller galen? Hur ser Xi Jinpings framtidsplan ut? Och vad ska vi göra med alla pengar vi ska trycka upp i Sverige? Välkomna! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/21/202455 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

56. Incell-tankesmedjan

Anna vill prata om beväpnade entreprenörer då och nu. Isabella berättar om vad rika pappor lär oss. Är ekonomi mer ett språk än vetenskap? Och är incells vår nya tankesmedja? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/14/20241 hour, 7 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

55. Isabellas vänstraste åsikt

Vem är Rose och vem är Jack av Anna och Isabella? Vilken är den mesta vänstra respektive högra åsikten? Och hur hanterar man Kron-Kalle? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/29/202451 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

54. Björn Gustavssons usla stand up

Han köpte annonser för flera miljoner dollar, hur går det för Kanye West egentligen? Är Roger Akelius vår välgörare? Anna har tittat på svensk tv och Isabella har luftat sin inre moderatkvinna. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/22/202452 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

53. The artist is botoxed

Isabella har bevakat det finska valet som avgörs i helgen. Ska Anna köpa Marina Abramović c-vitamin kräm? Kommer den sköra världspolitiken påverkas av valstress? Och ett gott ord från Ann Lagercrantz och Anna. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/8/202441 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

52. Escobar Inc - Smink

Det sexiga presidentparet är på besök i Sverige, Isabella har läst boken ”Den stora kreditfesten”. Anna berättar hur det har gått i lilla Handelshögskolan och en (eventuell) yrkeskriminell har hört av sig till Isabella och vill starta ett sminkmärke. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/1/202454 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

51. Hentai-vibb i Europaparlamentet

Det är Awards Season och vi har missat alla filmer. Är Margaret Thatcher kvinnan äntligen tillbaka? Vad hade Sara Danius egentligen för baktanke med sina dagböcker? Och gör tjejkulturen oss dumma? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/25/202449 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

50. Amerikanska flaggor till frukost

Anna har kommit på hur man kan shoppa sig rik. Isabella har bevakat valet i Taiwan. Anna är avundsjuk på alla som eldade amerikanska flaggor under göteborgskravallerna och Isabella har funderat över hur Mean girls-filmen kunnat gjorts bättre. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/18/202448 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

Fina Linjen: Råna inte tanter men nästan

Brevlådan Fina Linjen har fått post om att sakna jobb, eller iallafall att sakna anställning för jobba med sig själv slipper man väl aldrig i detta liv. Spela in ett röstmemo/ljudfil med reflektioner, motargument, frågor och ämnen som ni tycker fått för lite utrymme i de vanliga flödena till Anna och Isabella på instagram: @isabellalowengrip och @annakattlundEller på mail:[email protected]@underproduktion.se Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/14/202415 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

49. Joe Bidens pumpade ego

Är det dags att tappa upp ett badkar med vatten nu igen? Vad gör Joe biden för fel? Vem ska jag gifta mig med för att leva längst? Har expressen kultur förklarat krig mot finkulturen? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/11/202449 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

48. En sugar dad i väntan på en korsfästelse

Håller Isabella på att bli religös? Kan man ens förnya sig själv, egentligen? Hur gick hat-testet på Threads? Och varför skrevs det om mannen som spelade bort sitt liv? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/4/202456 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

Fina Linjen: Är det dags att göra pattarna?

Ska man ta ansvar för nästa generation kvinnor eller unlock sin fulla babe-potential? Brevlådan Fina Linjen har fått brev om pattar och knivar och slits mellan viljan att förverkliga sig själv och viljan att se lite skön ut. Spela in ett röstmemo/ljudfil med reflektioner, motargument, frågor och ämnen som ni tycker fått för lite utrymme i de vanliga flödena till Anna och Isabella på instagram: @isabellalowengrip och @annakattlundEller på mail:[email protected]@underproduktion.se Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/30/202317 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

47. Vem gillar vem 2024?

Är det slutet för de stora tröjorna och manliga partiledarna? Blir Donald Trump president igen och vad hade John Lennon sagt om det? Och var ska vi lägga våra slantar 2024? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/28/202356 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

46. Elda upp hennes bok sida för sida

Skulle det vara bra att ha lite fiender igen? Hur organiserar man sitt kompisgäng? Är det värt att rösta? Och hur fungerar det politiska beslutsfattandet? Välkomna! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/21/202343 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

Fina Linjen: Dricker mammor för mycket vin?

Isabella och Paul har aldrig öppnat en flaska vin hemma, det har däremot Anna, som knappt vet något annat sätt att umgås. Brevlådan Fina Linjen har fått post om mammor som gillar vin, svaret handlar om influencers som skålar på bild, frisörer som serverar bubbel på förmiddagen, vad Fran Lebowitz säger om konstnärers drickande och om amerikanska hemmafruar med "mom juice" i en takeawaymugg. Obs! Detta poddavsnitt klipptes med ett glas vin i handenSpela in ett röstmemo/ljudfil med reflektioner, motargument, frågor och ämnen som ni tycker fått för lite utrymme i de vanliga flödena till Anna och Isabella på instagram: @isabellalowengrip och @annakattlundEller på mail:[email protected]@underproduktion.se Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/17/202317 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

45. Vad kostar en kompis?

Hur tycker GPT att Isabella ska duka inför sitt glöggmingel? Anna har sett en film om världens rikaste kvinna som fick en kompis. Isabella hävdar att rationella människor faktiskt inte är så tråkiga som många tror och slutligen, Anna har gett sin son en tjuga. Det gick sådär. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/14/202352 minutes, 1 second
Episode Artwork

Fina Linjen: Gråta på golvet av trötthet

Varför tipsar Isabella om att bränna ut sig före 30, är det så farligt att gråta på golvet av trötthet och vilket är Annas bästa skrivtips? Brevlådan Fina Linjen har fått post om solidaritet och konkurrens. Spela in ett röstmemo/ljudfil med reflektioner, motargument, frågor och ämnen som ni tycker fått för lite utrymme i de vanliga flödena till Anna och Isabella på instagram: @isabellalowengrip och @annakattlundEller på mail:[email protected]@underproduktion.se Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/11/202314 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

44. Genusvetenskap Wrapped

Kommer Isabella börja shoppa kläder på Lidl? Fejkar Elon Musk att han är psykopat? Vi har tips till kvinnliga artister och Anna tror att genusanalyserna av Spotify Wrapped missar någonting. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/7/202348 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

Fina Linjen: Att lära sina barn att gå förbi köer

Isabella och Anna är uppfostrade att gå förbi köer och ni lyssnar på resultatet. Brevlådan Fina Linjen har fått post om barnuppfostran, om hur man lär sina barn att bete sig på en flygplats och hur amerikanska åttabarnsmammor gör med vardagsrutinernaSpela in ett röstmemo/ljudfil med reflektioner, motargument, frågor och ämnen som ni tycker fått för lite utrymme i de vanliga flödena till Anna och Isabella på instagram: @isabellalowengrip och @annakattlundEller på mail:[email protected]@underproduktion.se Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/3/202324 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

43. Napoleons starka mamma

Har black friday äntligen blivit rumsrent? Avgjorde Napoleons starka mamma världshistorien? Har Anna en förbjuden högertanke och hur pratar de rika i Sigge Eklunds bok egentligen. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/30/202358 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

Fina Linjen: Hur mycket dricker en bröllopsgäst?

Det handlar om ung kärlek och bröllop i brevlådan Fina Linjen. Vad gifte sig Isabella i för skor, hur bråttom ska man ha och hur många flaskor vin per person ska man köpa? Fina Linjen har läst en 1600-talshistoriker som antyder att äktenskapet kanske alltid varit på kvinnornas sida och har anekdotiska bevis för att vänner inte alltid är det. Spela in ett röstmemo/ljudfil med reflektioner, motargument, frågor och ämnen som ni tycker fått för lite utrymme i de vanliga flödena till Anna och Isabella på instagram: @isabellalowengrip och @annakattlundEller på mail:[email protected]@underproduktion.se Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/26/202321 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

42. De äckliga rika

Varför gillar alla subban Diana? Varför ogillar Isabella Historien om Sverige så mycket? Anna har ett tips för att hantera alla män som beter sig illa och kommer Ai-pin förändra våra liv? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/23/202348 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

Fina Linjen: En full tjej med en bra idé

Brevlådan Fina Linjen har fått underbar post om taklampor, arkitekturhistoria och hur män ska skolas att förvalta samhället och människorna i det. Anna och Isabella tipsar om träslaget ask, filmen Gone girl (2014), Stadsmissionen i Gamla stan och japanska papper från IB Wahlström.Spela in ett röstmemo/ljudfil med reflektioner, motargument, frågor och ämnen som ni tycker fått för lite utrymme i de vanliga flödena till Anna och Isabella på instagram: @isabellalowengrip och @annakattlundEller på mail:[email protected]@underproduktion.se Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/18/202319 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

41. Barnkalas på börsen

Kommer Isabella och Paul genomgå en Sleep Divorce? Hur blir det första sociala medier-världskriget? Kommer Trump att rädda världen? Och Isabella lär Anna ett vattentätt sätt att analysera aktier. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/16/202347 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

Fina Linjen: Hur blir partyknarkarnas föräldraledighet?

Hur går vår generation egentligen från Double Income No Kids till att ha familj och bo i villa? Brevlådan Fina Linjen har fått post om vuxenblivande och Anna och Isabella berättar om konsumtionshetsigt stadsliv, känslan av att låna grannens lövblås och vilka som lider mest under småbarnsåren. Spela in ett röstmemo/ljudfil med reflektioner, motargument, frågor och ämnen som ni tycker fått för lite utrymme i de vanliga flödena till Anna och Isabella på instagram: @isabellalowengrip och @annakattlundEller på mail:[email protected]@underproduktion.se Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/12/202313 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

40. Zelensky med pappas kreditkort

Varför blev jag avundsjuk på det kollektivistiska japan? Är priviligerad det sämsta man kan säga om Jan Myrdal? Blir familjen starkare när staden blir svagare? Håller Zelensky på att bli en ensam lagning? Välkomna! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/9/202350 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

39. Läslovets starter pack

Varför reagerar Anna fysiskt på Amanda Romare? Är ung, fattig och lycklig något för Isabella? Och vad krävs för att bli en sexig spion? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/2/202349 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

38. Östermalmskillarnas blöjpaket

Har folk glömt att Bret Easton Ellis är en högergubbe? Var Ukrainas västvärldens sommarkatt? Kan man mäta konjunkturen i antal kosttillskott? Och lever Beckhams i ett feodalsamhälle? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/26/202355 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

37. Nietzsches bone smashing

Är kvinnor verkligen lägre betalda? Vad säger bondepraktikern om elpriserna? Varför fattar inte männen att det inte är käklinjen vi vill ha? Och kan Nietzsche skydda oss från ett tredje världskrig? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/19/202345 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

Fina Linjen: Hur sabbas hjärnan av Flashback-språk?

Kan att se en cowboyfilm funka som terapi och är brittisk nonsenshumor bra för kreativiteten? Brevlådan Fina Linjen har fått post om språk och Anna och Isabella pratar Houellebecq, Hemingway och en jätte-jätte-snabb bil.Spela in ett röstmemo/ljudfil med reflektioner, motargument, frågor och ämnen som ni tycker fått för lite utrymme i de vanliga flödena till Anna och Isabella på instagram: @isabellalowengrip och @annakattlundEller på mail:[email protected]@underproduktion.se Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/15/202316 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

36. Carl Bildts Vogue-omslag

Hur arg ska man vara på Hamas, vem är Isabella Löwengrip avundsjuk på och vill alla politiker egentligen bara vara kändisar? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/12/202339 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

35. De dumma männens fond

Blir det ett politiskt nobelpris i år? Är det dags att starta de dumma männens fond? Har Anna och Wes Anderson telepatisk kontakt? Varför läser alla American psycho nu? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/5/202344 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

Fina Linjen: Mår man bra av "ett Sex and the City-liv"?

Har Horace Engdahl rätt om spelet mellan könen, ska man spara sig till äktenskapet och på vilket sätt är hasch som sex? Fina Linjen har fått post om att para sig och Isabella berättar hur man ska göra för att bli uppvaktad.Spela in ett röstmemo/ljudfil med reflektioner, motargument, frågor och ämnen som ni tycker fått för lite utrymme i de vanliga flödena till Anna och Isabella på instagram: @isabellalowengrip och @annakattlundEller på mail:[email protected]@underproduktion.se Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/1/202327 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

34. En helg med våra tech bros

Varför tror att alla tech entreprenörer att jorden håller på att gå under? Är BRICS den nya stormakten? Kan googles Bard planera Isabellas japan-resa och måste Anna börja se ut som Steve Jobs? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/28/202342 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

33. En aktie med ett gulligt namn

Lönar det sig att försöka vara smartare än börsen, är handväskor verkligen en så bra investering som girl math:en säger, och är det verkligen en bra idé att spara ihop stora påsar med cash att ge sina barn på 18-årsdagen? I detta specialavsnitt med Avanza diskuterar Isabella och Anna sin buffert, sina sparmål och sina hittills bästa aktieköp med privatekonom Felicia Schön. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/25/20231 hour, 3 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

Fina Linjen: Ska jag riskera allt?

Ska man riskera allt för att det känns rätt, vad fick Isabella att fatta beslutet att flytta över Atlanten, vilket arabiskt ordspråk upprepar Anna när hon ska bestämma sig och varför gick det egentligen så dåligt för Anna Karenina? Fina Linjen har fått post om beslutsfattande och risk, mojo och magkänsla. Spela in ett röstmemo/ljudfil med reflektioner, motargument, frågor och ämnen som ni tycker fått för lite utrymme i de vanliga flödena till Anna och Isabella på instagram: @isabellalowengrip och @annakattlundEller på mail:[email protected]@underproduktion.se Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/23/202320 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

32. Horan och madonnan på fillerskliniken

Är boken om Elon Musk ett beställningsuppdrag? Vad är Elon Musk relation till Putin? Varför tänker män på romarriket? Och är Barbie-botox något för adelskvinnor? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/21/202349 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Fina Linjen: Är bildning bra för varumärket?

Brevlådan Fina Linjen har fått post om det förbjudna ämnet bildning. Behöver man verkligen läsa Ayn Rand om man är moderat, hur kan Nya Testamentet trösta när man är utsatt för drev i sociala medier och hur mycket bildning är en bra varumärkesstrategi?Spela in ett röstmemo/ljudfil med reflektioner, motargument, frågor och ämnen som ni tycker fått för lite utrymme i de vanliga flödena till Anna och Isabella på instagram: @isabellalowengrip och @annakattlundEller på mail:[email protected]@underproduktion.se Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/17/202330 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

31. Competitive self betterment

Hur mår man efter att man har jobbat på Goop?Och hur mår scientologernas flickvänner? På vilket sätt är Kanye West en omvänd muslim? Och ska vi stackars entreprenörer verkligen betala mer skatt? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/14/202343 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

Fina Linjen: Har jag råd att bo kvar?

Brevlådan Fina Linjen har fått post om hur man ska bo. Är det vettigt att bo vackert och äta kattmat till middag, vad säger självhjälpshyllan om våra hus och finns det något att lära av 1800-talsfilosofen Thoreau? Anna och Isabella diskuterar marknaden, ränteläget och den mikroekonomiska teorin om the sunk cost fallacy.Spela in ett röstmemo/ljudfil med reflektioner, motargument, frågor och ämnen som ni tycker fått för lite utrymme i de vanliga flödena till Anna och Isabella på instagram: @isabellalowengrip och @annakattlundEller på mail:[email protected]@underproduktion.se Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/9/202315 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

30. Trötta apors yachtclub

Varför var And Just Like That så dåligt, egentligen? Vad kan vi lära oss av Wagatha Christie? Ska vi göra som Kina och lagstifta om skärmtid? Och var NFTs bara en scam? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/7/202341 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

Fina Linjen: Är bitterhet värre än utbrändhet?

Brevlådan Fina Linjen försöker besvara frågan om meningen med livet. Hur man når man lycka i vår tid, hur hänger det ihop med ekonomisk framgång och har Hollywoods favoritterapeut rätt i att vi måste acceptera att smärta är konstant? Skicka reflektioner, motargument, frågor och ämnen som ni tycker fått för lite utrymme i de vanliga flödena till Anna och Isabella på instagram: @isabellalowengrip och @annakattlundEller på mail:[email protected]@underproduktion.se Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/2/202319 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

29. Vad är det högerkillarna inte fattar?

Är Britney Spears död eller bara styrd av en skicklig manusförfattare, vad är viktigare än kost och motion för att må jättebra jättelänge, och varför gillar man inte högerkillar, egentligen? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/31/202347 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

Fina Linjen: Är papporna avskaffade?

Brevlådan Fina Linjen har fått en fråga om modernt föräldraskap: blir det bara incels och ensamstående mammor kvar? Gör mammorna som inseminerar sig rätt? Behövs pappor? Och kan en oplanerad graviditet vara ett sätt att dra ner på sina terapikostnader? Skicka reflektioner, motargument, frågor och ämnen som ni tycker fått för lite utrymme i de vanliga flödena till Anna och Isabella på instagram: @isabellalowengrip och @annakattlundEller på mail:[email protected]@underproduktion.se Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/26/202318 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

28. Adeln på instagram

Skulle Linda Skugge mått bättre på 1800 talet? Börjar städerna bli döda på grund av alla rädda människor och hur beter sig egentligen sig adeln på instagram? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/24/202353 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

27. Tre månader av psykisk ohälsa

Varför blev vi så besvikna över Vouges septemberomslag? Behöver verkligen riksbanken förmögenhetsregister på oss invånare? Vilka branscher ska du starta bolag inom 2023 och äntligen nådde killnyheten om Ufon oss tjejer… Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/17/202346 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

26. Kanye West gör comeback

Är Kanye påväg att göra en comeback? Hur ska Meghan och Harry försörja sig? Och vad säger egentligen psykoanalytikerna om AI? Ai-forskaren Max Tegmark har i alla fall skrämt upp Isabella, plötsligt är hon inte lika pro utvecklingen. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/10/202352 minutes
Episode Artwork

25. Influncers utan puls

Varför bytte Elon Musk egentligen namn på Twitter? Vad innebär uttrycket "instagram vänligt", egentligen? Vilket personlighetsdrag har de mest framgångsrika och kan vi lita på influencers utan puls… Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/27/202352 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

24. Ett vibe shift för Elon Musk

Vad har Elon Musk att lära av unga kvinnor? Har skådespelarna någon chans mot AI? Vilka bolag går i konkurs först? Och varför avskyr Anna Barbie-filmen så mycket! Allt detta i veckans avsnitt! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/20/202345 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

23. Stolt och näck i Vilnius

Varför säger Ulf Kristersson i Vilnius att vi ska vara nakna? Isabella rasar över koranbränningen och Anna är i smyg väldigt stolt över barnens snigelpark hemma. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/13/202344 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

22. Juni, juli, kravaller

Och visst vill män prata valuta lite för ofta och Camilla Läckberg fortfarande golva Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/6/202343 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

21. Den ryska krapulan

Vad tyckte Ulf Kristersson om Annas bok, vad tycker Carrie Bradshaw om zoomers och varför jobbar vi inte alla med finans egentligen? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/29/202343 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

20. Kakan Hermanssons maktanalys

Hur märks den där mannens klassbakgrund, vad har Vogue lärt sig av Silvio Berlusconi och vad är egentligen en nyliberal inställning till psykisk sjukdom? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/15/202347 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

19. Vem har dött av lite hyckleri?

Är det inte så att också psykiskt friska människor kan må dåligt, är det för tidigt att lämna Eat the Rich-eran bakom oss och hur ska homosexuella komma överens i politiken igen? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/8/202336 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

18. Klackkontrovers i Cannes

Depp är tillbaka i Cannes eller var han aldrig borta, hur kontrollerar Isabella männen i företagsvärlden, varför lever folk så länge i Djursholm och hur ska millennials klara sig när allt börjar kosta? Välkomna! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/1/202342 minutes
Episode Artwork

17. Horace Engdahl ger oss relationsråd

Ska vi ta äktenskaps råd av Horace Engdahl eller Kim Kardashian, vilken roll spelar Bejamin Ingrosso i det svenska kulturkriget och bygger Anna Björklund ett luftslott? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/25/202333 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

16. Kommer Sleepy Joe förstöra den fria världen?

Ljuger verkligen alla skönhetsföretag så mycket som deinfluencers påstår, är det verkligen så hemskt att vara vuxen och hur kan den antagligen åldersdemente Joe Biden vara den fria världens bästa ledarkandidat ännu en gång? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/18/202342 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

15. Får privilegierade människor strejka?

Hur syns Bernie Pålsson i statistiken i The Economist, är Kinneviks drottning tillbaka, har Netflix peakat och hur får man rika att sluta flyga? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/11/202351 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

14. Spå konjunkturen i metgalan

Hur har europas största företag vuxit genom att lura barn, vad säger den svartvita Metgalan om konjunkturen och vad lär en libanesisk matematiker Harry och Meghan? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/4/202348 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

13. Andy Warhol drev väl också pr-byrå

Vad har PR och konst gemensamt, är kungarnas barn mer empatiska och vem är egentligen dammsugaren i framtiden? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/27/202347 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

12. Frågepodd

Vilket är det sämsta spartipset vi fått, vad tjänar influencers egentligen, är vi låsta vid våra barn och ett råd från en bankrånare. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/20/20231 hour, 9 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

11. Den lilla själen i skärmen

Hur förklarar man grejen med Kim Kardashian för en äldre man, kommer Isabella att bli kär i Elon Musks bot och vem blir egentligen rik på musik idag? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/13/202356 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

10. Hur man ljuger sig till framgång

Varför rusar H&M på börsen samtidigt som alla har börjat hata att shoppa, vad kan vi lära oss av Alex Schulmans inställning till sanning och vad är en tradwife i praktiken? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/6/202353 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

9. De kvinnliga brottslingarna

Är Gwyneth Paltrow bara ett av tecknen på en kvinnlig brottsvåg, har Kristdemokraterna blivit ett parti för fjortisar och vill Anders Borg låta Anna bygga ett fint hus? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/30/202354 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

8. Brödköer eller solidaritet?

Vem har blivit Sveriges bästa influencer när matpriserna stigit, vad har 90-talister för etikettsregler och behöver FN:s klimatpanel lära sig att spela på andra känslor? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/23/202345 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

7. Bankkrashen, techkrisen och galan för alla gråtande män

Vem vinner Oscars när ingen längre kollar på film, finns det anledning att vara arg över Silicon Valley Banks kollaps och var det de onda eller de goda som sprängde Nordstream? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/16/202344 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

6. Tänk om riksbankschefen är dum i huvudet?

Vems fel är det att svensk ekonomi går åt helvete, vad gjorde egentligen robotarna på modeveckan i Paris och vilken kultur vill man konsumera i lågkonjunktur? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/9/202355 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

5. På shoppingtur i metaverse

Vill Warren Buffett att vi ska sluta tänka på pengar, måste Anna starta en sekt för att fly metaverse och web3 och har Putin pyttelite rätt i att vi blivit för dekadenta? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/2/202346 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

4. Kärleksbrev från boten

Borde alla vara rädda för Microsofts ai-sökmotor, kommer svamp skydda oss från techjättarna och varför ångrar Pamela Anderson inte ens sitt sextape? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/23/202344 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

3. Är det synd om Cristina Stenbeck?

Kan man ha sympati med arvtagerskan till ett miljardimperium, vad händer när en företagsledare är full i sociala medier och ljuger entreprenörer om sina morgonrutiner? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/16/202351 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

2. Att sälja shit

Är kapitalismen ond eller bara lite slarvig, har Ruben Östlund startat en virtuell fransk revolution och vad är den manliga motsvarigheten till ett par kontroversiella sillisar? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/9/20231 hour, 51 seconds
Episode Artwork

1. Human washing

Har Isabella tagit börstips från en religiös galning, vad har Julia Fox musproblem med stoisk filosofi att göra och hur mycket kostar egentligen status? Tack till klippare Magnus Silfvenius Öhman och jingelmakare Jonatan Järpehag Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/2/202349 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Trailer: Prins Harry, ful eller fin?

Premiär 2 februari, glöm inte följa feeden Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/30/202330 seconds