Winamp Logo
Feedback med Egon Holstad Cover
Feedback med Egon Holstad Profile

Feedback med Egon Holstad

Norwegian, Music, 1 season, 35 episodes, 2 days, 1 hour, 51 minutes
About
«Feedback med Egon Holstad» er en podkast om musikk, der Egon inviterer gjester fra musikkbransjen. Referanser, erfaringer, historier og nerde-anekdoter. Intet tema er for stort eller for lite, så lenge det handler om musikk.
Episode Artwork

#35 Vidar Landa

Vidar Landa er gitarist i Norges største metalband, Kvelertak, og har også et kronisk tøft powerpopband på siden. Han har turnert sammen med noen av de aller største artistene på kloden, og er virkelig en fyr som ikke er redd for å stå opp for sine musikalske referanser.
7/17/20241 hour, 9 minutes, 1 second
Episode Artwork

#34 Frode Strømstad

Frode Strømstad har vært en særdeles aktiv aktør i musikkbransjen de siste 20 årene, og har drevet både plateselskap, bookingbyrå og vinyltrykkeri, og er både plateprodusent, konsertarrangør og festivalildsjel. Han fronter et av Norges beste popband gjennom tidene, og har til og med et band sammen med Peter Buck i R.E.M.
7/10/20241 hour, 1 minute, 45 seconds
Episode Artwork

#33 Anne Nymo Trulsen

Hun er mest kjent som frontfigur i et av landets mest populære folkemusikkband, hun har spilt i et av Nord-Norges beste country/americana-band, opptrådt i en haug forskjellige underholdningskonsept på TV, og er enkelt og greit en av de mest profilerte som holder på med musikk her i nord. Ta imot den verbale mitraljøsa, og det menneskelige fyrverkeriet, som altså er ingen ringere enn musikeren Anne Nymo Trulsen.
6/27/20241 hour, 29 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

#32 Bjørn Eidsvåg

Han er en av Norges aller største, mest prisbelønte og suksessrike artister. Han er faktisk et navn av så gigantisk format at han egentlig ikke trenger noen ytterligere presentasjon. Ukas gjest er Selveste Bjørn Eidsvåg.
6/6/20241 hour, 34 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

#31 Mads Martinsen

Mads Martinsen er en av grunnleggerne av Tons of Rock, Norges største festival, og har i et kvart århundre vært en sentral aktør i alle ledd i platebransjen. Ikke minst er han gitarist i The Dogs og svingte attpåtil fjøla i smått mytiske Mongo Ninja.
5/23/20241 hour, 23 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

#30 CC - Carl Christian Lein Størmer

Han er vokalist, frontfigur, gitarist, fløytist og trommis. I tillegg er han produsent, film- og videoregissør. Musikalsk jobber han med alt fra electronica og rock’n’roll til metal, hardcore og punk. På toppen av det hele er han attpåtil lege. Han har spilt i et tosifret antall band, turnert i USA og Kina og spydd ut skiver i to tiår. Dagens gjest er Carl Christian Lein Størmer, multikunstneren som i Tromsø bare går under navnet CC.
5/7/20241 hour, 34 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

#29 Erlend Ropstad

Han er en av de mest kritikerroste og anerkjente musikerne i Norge. Han har mottatt Prøysenprisen og er nominert hele åtte ganger til Spellemannprisen. Han fyller de største klubbscenene i Norge og topper festivalplakater landet rundt. Han er dessuten hyperaktuell, med både plateslipp og to bøker. Veldig stas at Erlend Ropstad ville være gjest!
4/10/20241 hour, 21 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

#28 Egil Hegerberg

Han har laget over 600 låter bare til det ene bandet han spiller i, spilt inn skiver med et tosifret antall band, og har dessuten spilt mange tusen konserter, både i Norge, på kontinentet og i USA. Han er en sann evighetsmaskin og spiller fortsatt inn ny musikk og turnerer. Dagens gjest er selveste Egil Hegerberg.
3/21/20241 hour, 37 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

#27 Anneli Drecker

Hun er en av de som har satt både Tromsø og Norge og på det musikalske verdenskartet. Etter 22 år, er bandet hennes, Bel Canto, endelig ute med ny skive. Hun har spilt med en drøss andre musikere og band, har turnert som fast bandmedlem både med a-ha og Røyksopp, og vasser i priser og utmerkelser. Dagens gjest er selveste Anneli Drecker.
2/29/20241 hour, 34 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

#26 Stian Carstensen

Dagens gjest er en vaskeekte multiinstrumentalist. Han spiller gitar, steelgitar, banjo, fløyter, trekkspill og sekkepipe. Det er lettere å si hva han ikke spiller. Han har deltatt på så mange skiver at det er vanskelig å telle dem, og han har samarbeidet med alt fra metal, country og bluegrass-band til amerikanske kultfigurer og norske grand-prix-stjerner. Gjesten i denne episoden er geniet Stian Carstensen.
2/7/20241 hour, 48 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

#25 Dag Sørås

Han har opptrådt på Tons of Rock, han har vært oppvarmingsartist for både Kvelertak og The Good The Bad and The Zugly, han er en av Norges morsomste og han elsker å snakke musikk. Klart den superbe komikeren og nordnorske heidersmannen Dag Sørås måtte være gjest hos oss!
1/10/20241 hour, 32 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

#24 Claudia Scott

Hun er ei av de kuleste og mest anerkjente damene i bransjen, har samarbeidet med det meste som kan krype og gå av celebre musikere her til lands, og opptrådt som gjestemusiker til en haug kjente musikere i USA. Dessuten er hun svært aktuell med ny EP, og den kommer parallelt med at ny forskning slår fast at hun har spilt en superviktig rolle i utviklingen av countryen i Norge. Klart selveste Claudia Scott måtte være gjest hos oss!
12/15/20231 hour, 18 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

#23 Christer Knutsen

Han har gitt ut flere soloskiver, han jobber som produsent, han er en av de mest anvendte studiomusikerne i landet, og han er – ikke minst – fast medlem i både solobandet til Sivert Høyem og Madrugada. I tillegg er han en usedvanlig kunnskapsrik fyr som formelig elsker å snakke om musikk. Dagens gjest er det alltid er en udelt fryd å snakke med, og da snakker vi selvsagt om ingen ringere enn selveste heidersmannen, multimusikeren og rock'n'roll-stjerna Christer Knutsen.
12/7/20231 hour, 26 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

#22 Dag Vagle live i Sandnes

Vår første liveinnspilling med publikum! Sandnes kulturhus inviterte oss nedover, og da sa vi selvsagt ja, under den ene forutsetningen at Dag Vagle måtte være gjest. Selvsagt ble Dag Vagle gjest! Dag er kjent fra forskjellige band; som Helldorado, The Brigade, Flying Shoes, Randi Tytingvåg Trio og masse annet. Ikke minst leverer han soloshow under eget navn som levner publikum i fjetret ekstase. Hver gang. At han er veldig stas å snakke musikk med gjør det ikke mindre stilig. Siden det var live, spilte han også to egne låter – før og etter snakk – som begge er med i episoden. Heldige oss! Heldige lyttere! Heldige verden som lever i Dag Vagles samtid!
11/17/20231 hour, 22 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

#21 Åge Aleksandersen

Han er en av de aller største gjennom alle tider her til lands, både hva angår platesalg og gjennomførte konserter på den norske landeveien. Han er neddynget i priser og utmerkelser, og kan vise til en karriere med plateutgivelser som strekker seg over en periode på 50 år. Om noen her til lands skal omtales som selveste, er det pinadø Åge Aleksandersen. Selveste han Åge er ukas gjest, og gjett om han leverte!
11/9/20231 hour, 27 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

#20 Frank «Tønes» Tønnesen

Dagens gjest har mottatt en haug priser, som Spellemannprisen (nominert til hele åtte og fått hele fire), Prøysenprisen, Nordic Music Price, Edvard-prisen, Dialektprisen og mange flere. Det er ikke rart, da han vel fortjent er av de mest kritikerroste og hyllede artister i landet de siste 10 årene. I sin omfangsrike katalog veksler han sømløst mellom humor og tragedie, skjeve blikk på verden og hverdagssurrealisme, men det aller, aller viktigste er at han lager helt enormt fine, velproduserte og slitesterke skiver, og at han er vanvittig bra live. Dagens gjest er selveste Frank «Tønes» Tønnesen.
10/26/20231 hour, 25 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

#19 Lars Lillo-Stenberg

Han er en levende legende i norsk musikkliv, han sitter på en omfangsrik katalog av ubestridte klassikere, han er prisbelønt herfra til månen og han er attpåtil aktuell med ei kritikerrost og eminent soloskive. Som kaptein og frontfigur i deLillos er han en av spydspissene i norsk rock gjennom snart 40 år, og han er fortsatt still going strong på alle fronter. Han er en av Egons store helter siden tenårene. Dagens gjest er selveste Lars Lillo-Stenberg.
10/12/20231 hour, 31 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

#18 Ingerid Stenvold

Selveste Ingerid er kjent for alle som ikke har bodd i en hule uten tilgang til TV de siste 20 årene. Alle som kjenner henne vet også at hun har et hjerte som brenner sterkt for musikk, noe hun også fikk vist som programleder i Lydverket. Dessuten spiller hun cello. Hun var en selvsagt gjest hos oss, noe episoden også viser til gagns.
9/28/20231 hour, 22 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

#17 Alex Rosén

Han har spilt i en rekke band, vært DJ, programleder, turnert og laget musikk i snart 40 år. Han er notorisk platesamler og sitter på et arsenal av ville historier han ikke er redd for å dele med omverdenen. Han er i det hele tatt ikke spesielt redd for noe, og er en usedvanlig blid, trivelig, oppegående, meddelsom, ærlig og helt eminent type å snakke musikk med. Alex Rosén er antitesen til alt som er kjedelig.
9/14/20231 hour, 41 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

#16 Kristopher Schau

Han har gitt ut over 40 album og et utall antall singler. Han har spilt i 15-20 band. Han har spilt flere tusen konserter. Han har vært programleder i musikkprogram på radio over 1500 ganger. Han har en produksjon få andre i kongeriket kan vise til. I disse dager er han plateaktuell med den tiende studioskiva til The Dogs, samt andreskiva til sitt nye band, White Urine. Ukas gjest er ingen ringere enn den hyperaktive, superproduktive og ekstremt musikkdedikerte mannen Kristopher Schau. Selveste Kristopher Schau.
6/29/20231 hour, 42 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

#15 Mari Sandvær Kreken

Hun er den ene kreative hjernehalvdelen, og den ubestridte frontfiguren, i Darling West, et av Norges mest kritikerroste band. Hun har også spilt sammen med flere andre, alt fra Marit Larsen og Sigvart Dagsland til Northern Belle og Stein Torleif Bjella. I denne episoden snakker hun om hvordan en karriere som blomsterdekoratør brått sendte henne inn i musikkbransjen, først som ivrig konsument og rundstykkebaker på turné og til å fronte et band som turnerer flittig på begge sider av Atlanteren.
6/22/20231 hour, 17 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

#14 Kristin Winsents

Kristin Winsents er virkelig en nestor innen norsk musikkliv. Gjennom et helt voksenliv har hun jobbet med musikk, og er i dag en av våre aller mest erfarne – og flinkeste – musikkjournalister. Hun jobber i dag som musikksjef i NRK P13, og har tidligere vært innom en haug av statskanalens musikkrelaterte program, både på radio og TV.
6/8/20231 hour, 25 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

#13 Jørgen Nordeng

Jørgen Nordeng er først og fremst kjent som pionér og frontfigur i hip hop-bandet Tungtvann, og senere under navnet Joddski, men også under en rekke andre navn og etiketter. Produksjonen og katalogen er enorm. Han også skrevet musikkbøker og vært programleder på radio. I 2020 ble han tildelt Alf Prøysens Ærespris. Og er det virkelig sånn at han HATER rock’n’roll?
5/25/20231 hour, 24 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

#12 Erlend Mogård Larsen

Erlend Mogård Larsen var med å grunnlegge by:Larm, Storåsfestivalen, Hyperstate, Slottsfjellfestivalen, Rakettnatt, Trænafestivalen og masse annet. I dag driver han SALT art & music i Oslo og er en mann som alltid har tusen jern i ilden. Dessuten har han spilt trommer i rock’n’roll-band og turnert Europa rundt flere ganger.
5/4/20231 hour, 11 minutes, 1 second
Episode Artwork

#11 Dagny

Dagny Norvoll Sandvik er en av landets største popstjerner og den største soloartisten fra Tromsø gjennom alle tider. Hun har spilt konserter på de fleste kontinent, har vanvittige strømmetall på låtene sine og har samarbeidet med flere av de store.
4/20/20231 hour, 43 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

#10 Hogne Rundberg

Et av bandene hans ble oppdaget og hentet over til USA av en av rockens største produsenter. Han har spilt med både Slash og Åge Aleksandersen og var også sjef for en av landets største musikkfestivaler. I dag er han mest kjent som bassist i bandet Violet Road. Selveste Hogne Rundberg er ukas gjest.
3/31/20231 hour, 29 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

#9 Knut Erik Sundquist.mp3

Han er helt ekstremt anerkjent, i hele verden, og har spilt i mange av de største, mest kjente og kuleste konsertsalene i hele verden. Han kan bade i priser og utmerkelser. Han regnes attpåtil som en av verdens aller beste bassister, har spilt sammen med en haug celebre musikere og er et fyrverkeri av et menneske. Den klassiske kontrabassisten Knut Erik Sundquist er ukas gjest.
3/16/20231 hour, 11 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

#8 Trond Andreassen

Trond Andreassen er en av de aller beste og råeste rockvokalistene Skandinavia noen gang har hatt. Trond har vært aktiv som musiker siden slutten av nittitallet og er i disse dager tilbake med ei ny og bejublet plate med bandet Ricochets, etter 18 års pause. Vi får servert flere ville historier fra gamledager, samt høre hvordan Trond tenker og lever musikk. Og masse annet.
2/23/20231 hour, 25 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

#7 Stein Torleif Bjella

Stein Torleif Bjella har gitt ut en perlerad av fantastiske soloalbum, spiller med de beste musikerne i Norge og er en ordsmed av de sjeldne. Han har også gitt ut diktsamling og roman, og er en mann med mye på hjertet.
2/1/20231 hour, 18 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

#6 Steinar Vikan

Steinar Vikan er en av få i norsk musikkbransje som med rette kan betegnes som en sann legende. Han har vært manager for DumDum Boys og Stein Torleif Bjella siden starten og var med i den første norske punkbølgen som gitarist i Liliedugg. Det er knapt noen som kjenner bransjen bedre fra innsiden enn Steinar, en fryktløs og sjeldent kul mann alle på innsiden av bransjen kjenner.
1/18/202358 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

#5 Anne Lise Frøkedal

Anne Lise Frøkedal er superaktuell og anerkjent både i Norge og utlandet, hun har spilt inn over 20 plater og godt over 1000 konserter. Hun synger, spiller gitar og piano og er både musiker og produsent. Hun har gitt ut flere album under navnet «Frøkedal & Familien» og en rekke album med bandet I Was A King. I tillegg er hun fast i bandet til Tønes, og har gjestet et utall innspillinger for alt fra Sivert Høyem til Kvelertak. Anne Lise er en av artistene Egon har vært aller mest nysgjerrig på å prate musikk med.
1/4/20231 hour, 13 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

#4 Jørn Hoel

Jørn Hoel var i flere år Norges mestselgende artist, har sopet inn priser og opplevd mer enn de fleste i bransjen. Han er tromsøgutt, og deler her villig vekk flere av sine villeste historier fra karrieren, helt uten noe form for filter.
12/14/20221 hour, 48 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

#3 Ivar Nikolaisen

Ivar Nikolaisen spiller i to av Norges største og beste rockband. Han er en av landets mest fysiske frontfigurer og er en fyr som strutter av energi både på og utenfor scenen.
11/30/20221 hour, 4 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

#2 Sivert Høyem

Sivert Høyem er blant Norges største og beste artister de siste 25 årene, både som soloartist og frontfigur i Madrugada. I tillegg elsker han å snakke om musikk.
11/23/20221 hour, 27 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

#1 Kari Bremnes

Kari Bremnes er en gigant i norsk musikkliv. I 40 år har hun blitt omfavnet av både kritikere og publikum.
11/10/20221 hour, 23 minutes, 53 seconds