Winamp Logo
FART PÅ Cover
FART PÅ Profile

FART PÅ

Danish, Football, 3 seasons, 69 episodes, 2 days, 7 hours, 39 minutes
About
Hver fredag får værterne Martin Svensson og Mikkel Beckmann besøg af en tidligere Superliga-profil. De vil - i diskokuglens skær - sætte stemningen forud for Superliga-weekenden med musikquizzer, missioner, væddemål og straf. Podcasten er betalt og sponseret af MobilePay, der gør det let for dig at holde styr på dit holds bødekasse med MobilePay Box.
Episode Artwork

Bolds store EM-quiz

Glæd dig til Bolds store EM-quiz som udkommer 13. juni. See omnystudio.com/listener for privacy information.
6/11/202443 seconds
Episode Artwork

Kildentoft-reglen, mumie-Bendtner og lastbilchaufførhilsner

Det er sgu da noget pezz, mand! Men aldrig når selveste Royal League-mesteren Henrik Kildentoft kigger forbi studiet. For kan man håndtere håndgemæng i Sunny Beach, hvis ens kammerater fra Køge ikke er i nærheden, og hvordan klarer man lige ærterne, når ens gamle folkeskolekammerater råber byens mest aggressive "Judas!" ad én i Hvidovre?Alt det og meget mere i ugens udgave af FART PÅ.FART PÅ er skabt i samarbejde med 3. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/28/202342 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

En thai-surprise i dobbeltsengen, Beckmann i fake Dolce Banana og hævnen over Niels Frederiksen

Findes der nogen i det her kongerige, der er en større prankster end Nicklas Højlund? Dagens FART PÅ-gæst har løjet for Alex Ferguson, været Lyngby-omklædningsrummet DVD-hustler - og så har han landets bedste musiksmag.Alt det og meget mere i dagens udgave af FART PÅ.FART PÅ er bragt i samarbejde med 3. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/23/202348 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

GENHØR: Tangatrusser, Tvillingernes scoretrick og Svensson til Silkeborg

I næste uge er FART PÅ tilbage med en ny sæson fyldt med anekdoter, højt humør og selvfølgelig de to gøjer Svensson og Beckmann!Indtil da så skruer vi lige tiden tilbage en sidste gang! Denne gang til April 2022, hvor Michael Johansen besøgte studiet. bl.a. til en snak om man må spille i bar dolk hvis shortsne har indbyggede underbukser? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/10/202349 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

GENHØR: "PLAY THE FUCKING BALL, ZIDAN!"

FART PÅ vender snart tilbage med nye afsnit! Indtil da har vi fundet lidt guld i arkivet som du kan hygge dig med. I dagens genhør skruer vi tiden tilbage til Maj 2022, hvor Anders Jochumsen besøgte FART PÅ studiet til legendariske anekdoter og højt humør. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/3/202348 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

GENHØR: Kina Kim, Kronprinsen og Hebos møde med den polske præsident

FART PÅ vender snart tilbage med nye afsnit! indtil da kan du glæde dig over guld fra arkivet. I denne uges GENHØR troede vi at vi skulle sige farvel til Becks som fast mand, men tiden skulle vise at så heldige blev vi desværre ikke! Mathias Hebo gæstede FART PÅ studiet med et hav af anekdoter og sit smittende humør tilbage i sommeren 2022. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/27/202349 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

GENHØR: Da Lerager knækkede sig foran Sunday

FART PÅ er hoppet på "velfortjent" vinterferie, men vender stærkt tilbage i 2023!Indtil da kan du nyde nogle af de bedste øjeblikke fra FART PÅ studiet i 2022. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/20/202343 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

GENHØR: To tatoverede bryster og en nervøs, Svensson

FART PÅ er hoppet på "velfortjent" vinterferie, men vender stærkt tilbage i 2023!Indtil da kan du nyde nogle af de bedste øjeblikke fra 2022 i FART PÅ studiet. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/12/202343 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

GENHØR: Kan du skaffe en uzi, Boysen?

FART PÅ er hoppet på "velfortjent" vinterferie, men vender stærkt tilbage i 2023!Indtil da kan du nyde nogle af de bedste øjeblikke fra året der er gået i FART PÅ studiet. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/5/202353 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

GENHØR: Det skal sgu være hårdt, Beckmann!

FART PÅ er hoppet på "velfortjent" vinterferie, men vender stærkt tilbage i 2023!Indtil da kan du nyde nogle af de bedste øjeblikke fra FART PÅ studiet indtil videre. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/29/202242 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

GENHØR: Da en nøgen Allan Olesen mødte det ghanesiske landshold

FART PÅ er hoppet på "velfortjent" vinterferie, men vender stærkt tilbage i 2023! Indtil da kan du nyde nogle af de bedste øjeblikke fra året der er gået og vi starter stærkt ud med Allan Olesen's besøg i FART PÅ studiet tilbage i april 2022. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/22/202244 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

FART PÅ AWARDS- de vildeste historier, de vildeste gæster

Sæson 2 af FART PÅ er færdig, men inden vi går på juleferie med et brag af en VM finale, skal i forkæles med en omgang FART PÅ awards! Lydklippene er udvalgt af Becks og Svenne, der sammen har udvalgt en række klip fra sæson 2. På vegne af hele FART PÅ holdet og Bold.dks podcastredaktion, siger vi tak for et fantastisk år. I er verdens bedste lyttere! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/18/202227 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

VM - En lortegave til Zorniger og Advocatens Porschetur

Årets sidste afsnit er i kassen, og FART PÅ slutter året af i topfart! Hør blandt andet historien om hvordan Zorniger pressede sine spillere til et punkt hvor en af dem måtte skide i skovbunden og om hvordan den legendariske hollandske træner Dick Advocaat sagde farvel efter en slem nedrykning.Podcasten er sponsoreret af Adidas. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/15/202251 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

VM - Bremsespor, forsiden af Ekstra Bladet og Davids dolk

Carsten Hemmingsen gæster FART PÅ-studiet til endnu et anekdote-tungt afsnit.Hør blandt andet om David Nielsens prank på OB's holdbillede, hvorfor Hemmingsen endte på forsiden af Ekstra Bladet inden en kamp for FCK - og hvorfor brormand Michael Hemmingsen mødte op til træning med bremsespor i underbukserne.Podcasten er sponsoreret af Adidas. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/12/202259 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

VM - Don Ø´s Lalandia-trick, Zwarte Piet og er det dig Yoshi?!

Thomas "TK" Kristensen gæster FART PÅ til et fremragende afsnit, hvor Becks for engangs skyld får en masse røg. Hør blandt andet hvor godt Becks spillede i TKs debutkamp på landsholdet, om Becks var egnet til 10 klasse i folkeskolen og præcis hvor Becks får sine bedste trænerideer henne! Derudover er der historier om legendariske Don Ø, Christian Andersen, en 6-meter lang slange i Australien og Frank Lampards dopingprøve.Podcasten er sponseret af Adidas! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/10/202251 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

VM - Mayasis mystiske tvillingebror, Fagerbergs falske tattoo og Duncans dødskørsel

Hvad gør du, når du er blevet spottet ude i nattelivet natten før en kamp? Du smider tvillingebror-kortet!Martin Spelmann er gæst i FART PÅ og det åbner op for et hav af anekdoter om alt fra madkamp med Morten Duncan, afslutningsfest i Brøndby, Ken Fagerberg, Hvidovre i Barcelona og magiske David Nielsen. Der er en ny regel i Adidas regelsættet, for hvorfor når må egentligt hive shortsne op og flashe lår til træning?Musikquizzen er heldigvis igen elendig, så alt er som det plejer!Podcasten er sponseret af Adidas! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/8/20221 hour, 38 seconds
Episode Artwork

VM - Stephan Andersen-reglen og tyrannen fra Nordtyskland

Hvor strid en træner var Felix Magath? Hvordan tager man røven på Daniel Wass, Stephan Andersen og Christian Poulsen på én gang, og hvad er Stephan Andersen-reglen? Fart på VM-edition er tilbage med endnu et afsnit, denne gang med besøg i studiet af selveste Thomas 'tommy' Kahlenberg som blandt andet sætter ord på sin landsholdsudtagelse til EM 2012 og sammen med Becks glæder sig over at de to ikke længere er en del af den meste skuffende præstation af et dansk landhold til en VM-slutrunde. Podcasten er sponseret af Adidas! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/3/202246 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

VM - Hattereglen, Schmeichels nye mercedes og legendarisk peptalk til Svenne

Hvad gør Michael Laudrup når Peter Schmeichel køber ny Mercedes? Drikker man igennem når man er i byen med Stefan Effenberg og Brian Laudrup? Og hvor meget golf kan man spille under en slutrunde? Fodbolddanmarks mest berømte blå hat, Allan Nielsen, er på besøg i studiet hos Svenne & Becks, hvor der i besøgets anledning bliver lavet en ny hatteregel til Adidas regelsættet! Der er fodboldquiz, røverhistorier, slutrundeanekdoter og en helt igennem legendarisk peptalk til Svenne i dagens udgave af FART PÅ. Podcasten er sponseret af Adidas! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/30/202246 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

VM: Islandske rødspættehænder, Svenglish-alarm(!!) og vandscooterulykke i Qatar

FART PÅ er taget et smut til Island for at få de bedste anekdoter fra Islands VM debut i 2018! Målmand Frederik Schram gæster studiet hvor snakken blandt andet går på en 5-kilometer løbetur i Qatar efter en vanscooterulykke, Rurik Gislasons Instagram og Gylfi Sigurdsson. Musikquizzen er som altid en udfordring for Mikkel Beckmann, og så er der en ny regel til Adidas VM regelsættet! Programmet er bragt i samarbejde med Adidas! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/24/202243 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

VM - LandsholdsLars mod Svenne og Becks!

LandsholdsLars gæster FART PÅ VM Edition, og han bruger heldigvis det meste af udsendelsen på at køre Svenne og Becks over, hver eneste gang det er muligt. Derudover er der kæmpe throwback til dengang Becks kom for sent til et taktikmøde og Morten Olsen hev ham ned i øret til stor fornøjelse for Lars. Musikquizzen er den korteste nogensinde og Rommedahl hører Backstreet Boys om natten, og han vil desuden ikke bo på værelse med Becks. Og så har Jesper Grønkjær travlt med at dukke sig, fordi der kommer en hjørnesofa direkte imod ham! Der er ny regel i regelsættet, skarpe holdninger og masser af lir i FART PÅ VM Edition, bragt i samarbejde med Adidas! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/22/202240 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

VM: Tøftings trøjeregel, en fuld japansk hoteldirektør og Morten Olsens grineflip i bussen

Hvornår må man bytte trøje med en modstander og hvem må man bytte med? Og gælder der særlige regler ved slutrunder? Tidligere landsholdspiller Niclas Jensen gæster FART PÅ til en snak, hvor Stig Tøftings trøjepræferencer bliver afsløret. Svensson har udvilket en ny slutrunde musikquiz, der er så skræmmende ringe at Niclas Jensen og Tommy Beckmann næsten ikke orker at svare! Slutteligt, er der røverhistorier fra Niclas Jensens egen slutrundedeltagelse, der blandt andet involverer en japansk hotelchef, Thomas Gravesen og en skraldgrinende Morten Olsen.FART PÅ VM-edition er sponseret af Adidas, som har lavet pivlækre trøjer til slutrunden. Tjek Bold.dks insta, hvor du kan vinde din egen trøje! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/16/202237 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

Sløj dunk i Sunny Beach, bar røv på bænken-reglen & poltianmeldelse før reserveholdskamp

Superligasæsonen går på snart vinterferie, men det gør FART PÅ ikke! Hør hvorfor senere i afsnittet. Denne uges gæst er ingen ringere end Ricki Olsen, og han har tasken fyldt med anekdoter. Hvordan tager man shine fra Usain Bolt på en natklub i London? Hvordan ender en fødselsdag hjemme hos Allan Olesen og hvorfor har Beckmann et ar på hagen efter en bytur i Milano?I FART PÅ-regelsættet bliver der taget stilling til bar røv på bænken i omklædningsrummet, hvilket der var stor enighed om i studiet! Der er garanti for højt humør og dårlige gæt i musikquizzen i denne uges udgave af FART PÅ. Programmet er bragt i samarbejde med og sponseret af Bwin. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/11/20221 hour, 2 minutes, 33 seconds