Winamp Logo
Et drab i familien Cover
Et drab i familien Profile

Et drab i familien

Danish, Cultural, 1 season, 4 episodes, 1 hour, 43 minutes
About
I foråret 2021 bliver Elin skudt med et oversavet jagtgevær for øjnene af sine sønner udenfor deres barndomshjem. I denne serie fortæller Søren og Christian deres historie om en far, der ødelagde familien indefra og som de stadig frygter, selvom han er fængslet for mordet på deres elskede mor. Der bliver i gennemsnit begået et partnerdrab om måneden i Danmark. Produceret for DR af Gyldendal og MonoMono.
Episode Artwork

4:4 - Fantom

Der møder sønnerne et uhyggeligt syn, da politiet beder dem om at gennemgå deres barndomshjem. Der er gemt våben overalt og styrker Søren og Christians teori om, at Elin ikke skulle have være det eneste offer. Niels er chokeret over, at han først bagefter bliver bekendt med alle de tegn, der var på at Elin ville ende med at dø i et partnerdrab. Tilrettelæggelse: Mads Petter Kühnel. Mix og lyddesign: Tobias Ingemann. Indtaling: Anne Pilegaard Petersen. Redaktører: Rune Sparre Geertsen og Steffen Raastrup. Produceret for DR af Gyldendal og MonoMono.
2/7/202329 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

3:4 - Skuddet

Da familien mødes til bodelingen, har Peter skiftet alle låsene, vil ikke lukke dem ind og er meget ubehagelig. Pludselig kommer han ud med et oversavet jagtgevær over skulderen og truer både Søren og Christian. Niels får det opkald han har frygtet allermest. Tilrettelæggelse: Mads Petter Kühnel. Mix og lyddesign: Tobias Ingemann. Indtaling: Anne Pilegaard Petersen. Redaktører: Rune Sparre Geertsen og Steffen Raastrup. Produceret for DR af Gyldendal og MonoMono.
2/7/202328 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

2:4 - Flugten

Elin beslutter sig for at flygte til København, men savnet til sine sønner, børnebørn og arbejde bliver for stort, så hun tager hurtigt tilbage til Horsens, hvor til sidst får en plads på et krisecenter. I mellemtiden forsøger Peter hele tiden at manipulere hende tilbage. Niels kæmper med en stigende uro over hvad Peter kan finde på. Tilrettelæggelse: Mads Petter Kühnel. Mix og lyddesign: Tobias Ingemann. Indtaling: Anne Pilegaard Petersen. Redaktører: Rune Sparre Geertsen og Steffen Raastrup. Produceret for DR af Gyldendal og MonoMono.
2/7/202321 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

1:4 - Barndomshjemmet

Christian og Søren fortæller om en barndom, hvor deres mor slider og slæber, mens deres far fra sofaen kaster en skygge af frygt over familien. Når drengene kan, søger de væk fra hjemmet. Et af lyspunkterne i deres liv er, når de får besøg af deres Onkel Niels fra København. Tilrettelæggelse: Mads Petter Kühnel. Mix og lyddesign: Tobias Ingemann. Indtaling: Anne Pilegaard Petersen. Redaktører: Rune Sparre Geertsen og Steffen Raastrup. Produceret for DR af Gyldendal og MonoMono.
2/7/202323 minutes, 22 seconds