Winamp Logo
Er Der Nogen? Podcast Cover
Er Der Nogen? Podcast Profile

Er Der Nogen? Podcast

Danish, History, 4 seasons, 33 episodes, 22 hours, 30 minutes
About
Frygtindgydende fortællinger, okkulte oplevelser, væmmelige væsener og skræmmende skrøner. Mikkel Egelund og Nicolai Sund snakker om det, vi ikke kan lide at snakke om (men som vi faktisk godt kan lide at snakke om). I hvert afsnit har de to værter et sagn, en myte eller en grusom historie fra virkeligheden med. Lyt med selvom du ikke vil - for du vil jo egentlig gerne. Se alle afsnit af 'Er Der Nogen?' på www.tv2nord.dk/er-der-nogen (http://www.tv2nord.dk/er-der-nogen)
Episode Artwork

Mikkels dagbog #4: Drabet på Kirsten

Helhest og gravso. Det er måske ikke de mest delikate kaldenavne, men Mikkel er klar med en forklaring – mens han går tre gange rundt om en kirke for some reason. Til sidst i podcasten undersøger Mikkel et jalousidrab på en 16-årig fra 1954. Og så er han på besøg hos Gustav og hans far Bjarne, der bor i et hus, hvor det spøger.
1/26/202354 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

Mikkels dagbog #3: Døden på Staden

Mikkel flyver til København for at finde en henrettelsesplads. Ja.. det er nok ikke en klassisk seværdighed. Og så fortæller han, hvordan man kan lave spøgelsesjagt når-som-helst og hvor-som-helst. Få også to lytter-beretninger og en tur på museum.
12/23/202239 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Mikkels dagbog #2: Jagten på 'Døde-Anders'

Mikkel drager på mission på øen Deget for at finde ’Døde Anders’ – og så er der bagom-optagelser fra Østergaard Middelalderborg og Vrejlev Kloster. Hvad er ’Er Der Nogen? Podcast’?Podcasten der handler om alt det, vi ikke kan lide at snakke om – men som vi godt kan lide at snakke om.
11/25/202242 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

Mikkels første dagbog

Din yndlingspodcast, som du ikke tør lytte til, er tilbage. "Decideret super-forrådnelse" er et begreb, du kommer til at stifte bekendtskab med, når Mikkel tager dig med ind i maskinrummet bagom 'Er Der Nogen?'. Der bliver stadig masser af uhygge, klamme historier, creepy interviews - og måske en hunt eller to.
10/28/202244 minutes, 43 seconds