Winamp Logo
En FCK fan, en BIF fan og en AGF fan går ind på en bar Cover
En FCK fan, en BIF fan og en AGF fan går ind på en bar Profile

En FCK fan, en BIF fan og en AGF fan går ind på en bar

Danish, Sports, 1 season, 131 episodes, 5 days, 20 hours, 32 minutes
About
Podcast by Dan Rachlin, Nana Parbst, Jøden
Episode Artwork

Ingen fandens karl. Ingen fandens po-karl

5/15/20241 hour, 50 seconds
Episode Artwork

"Kevin Diks er 90% genialiteter"

Hvis man ikke synes Superligaen er spændende i år, så er det kun fordi man er typen der holder af at se god fodbold. For rent spændingsmæssigt har det aldrig været mere spændende - 3 hold kan nå at blive mestre, og det ene hold ligger indda på 4. pladsen. FCK fik 3 point foræret af Magnus Mattsons lillebrors fodboldhold. Brøndby forærede 3 point til Claus Steinleins excel-ark, og AGF forærede 3 point som fredags-guf til det hold der først får en rigtig fanskare når Superligaen bliver solgt til Ramasjang. 'Alle har afskrevet FCK. Alle i Brøndby er tatoveret - og Århus holder officielt en ugelang siesta for akun at fokusere i 90 minutter + det løse. Ét ord om den kommende uge med 1 mod 2 Derby samt POKAAAARLEN med De Hviiie'..:WOUW. 
5/6/202454 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

Pussy, løg og lig

Superligaen er den vildeste gyser siden Busters Verden, hvis man da er enig med os i at den i momenter var lige spændende nok. FCM er ude af guldkampen, hvis du spørger i denne klub af verdensmænd. AGF har 62% chance for at vinde pokalen. Ikke 61%, ikke 63%. 62%. 
4/30/20241 hour, 8 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

Du skal fucking ikke spille Alex Nyborg Madsen

Heino her. Det er mig der skriver teksterne. Jeg har i skrivende stund fået for meget champagne til at formulere mig. God tirsdag formiddag. PS: Jeg spiller fucking Alex Nyborg Madsen når det fuxxxng passer mig. 
4/2/20241 hour, 5 minutes
Episode Artwork

Nu nupper Corner Ballon d'OR

På Vestegnen er der kommet endnu en tunet knallert. Denne gang af mærket Suzuki.En med låget, en med højre og en med venstre. Hattrick mod Silkeborg, og 4-1 til Vest-Vest-Vestegnen. #nemtNoget andet der er #nemt er at undgå et nederlag på quit your dreams park aka. Odense Stadion. 0 sejre på hjemmebane i grundspillet til fyns second to none bedste fodboldhold. FCK vinder 0-2 - og det helt store headline må være at Corner passede sit arbejde for første gang i et år. Rørende scener. Tillykke til Corner med det forløsende mål. AGF vinder over Hvidovre i den kedeligste fodboldkamp vi har set i nordeuropa siden reglen om at tage med hænder på tilbagelægninger blev fjernet. Øv på fodboldens vegne for at den forestilling blev optaget på videobånd. Og øv for MÅÅÅÅÅRTENSEN, som ifølge podcastens hovedregning nok aldrig igen bliver mr 100%.
3/18/20241 hour, 1 minute, 23 seconds
Episode Artwork

Steinlein har trykket F5 på sin datamat

Hvad mener I med at Steinlein har trykket F5 på sin datamat? Jo, Steinlein elsker data, ligeså meget som Synoptik's markedsføringsafdeling elsker Steinlein. Han har jo udtalt at FCK ikke er langt foran FCM på data - og det er jo oplagt at bryde ud i en mild latter. Men øøøh, nu ligger FCM nr. 1.Muzakken i Herning Strocenter er skiftet ud med Coldplay på repeat. FCK taber 2-0 på heden, dog med en flot assist fra Europas bedste, og Polen's 3/4 bedste målmand Kamil Grabara. Det var jo en sukkerbold til Brøndby. Nu kunne man trække fra ved at få ligeså mange point som Vejle havde danskere i startopstillingen. 1-1 blev udkommet, Brøndbytoget blev afsporet af Albentosas tæskehold. GF fik ondt af både FCK og Brøndby, og valgte derfor at kede folk ihjel i en grad, så alle glemte alle sine følelser - ja enkelte kunne ikke mærke sine egne knæ foran tv'et. 1-1 mod OB i en umedrivende kamp. God bedring til Peacocken! <3og tak til unge Victor Lander for at lade sig indskifte for Jøden.
3/4/202458 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

11 mod 9 er sværere end man tror

FCK og Brøndby stormer videre i suppen. FCK vinder uden de store kvababelser over folk der ikke har været nok i træningscenteret, og Brøndby stensikkert over et OB hold vi troede var gode fordi de slog Viborg som vi troede var gode. Men var godt var det så, altsammen? AGF spiller med FCM, måske den mest skøre superligakamp nogensinde, siden den med straffesparket efter slutfløjt.
2/27/20241 hour, 4 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

Mandefight, effektivitet og AGF

Vinterpausen er slut. Livet er startet på ny. De herrer Dan, Heino og Michael har fundet sig til rette på matriklen med den største lagerbeholdning af Fernet Branca, aka. Dan Rachlins lejlighed i indre København. FCK vinder 0-3 over Silkeborg i en.. fodboldkamp. Brøndby vinder med 10 mand på banen i 90 minutter + den ordinære spilletid.AGF... NÅ, men vi er tilbage, lad os fokusere på det positive.
2/20/20241 hour, 2 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

PolleiParken

Er AGF bedre end Bayern, eller måske har FCK blot et jydekompleks?! Det er ikke hver dag Jyllands hovedstad tager tre point fra kollegaerne fra Østerbro. Selv Neestrup var imponeret - ikke lige så imponeret som Dan var over Neestrup, men alligevel... Da vi optog lå vestegnsvennerne Nana & Heinos elskede Brøndby på en flot førsteplads, så vi måtte naturligvis vente med at uploade dagens afsnit indtil Ikast havde knust Viborg... 
12/4/20231 hour, 1 minute, 53 seconds
Episode Artwork

I det 21. århundrede er der tårer alle vegne - men ingen så ægte som Dans glædestårer i Parken

FCK kom bagud mod Randers - og vandt... FCK kom bagud mod Man U - og vandt... AGF kom bagud mod BIF - og burde have vundet... BIF kom foran mod AGF - og burde have holdt den... I dag lærer vi følgende: Neestrup-barometeret har aldrig været højere, Nana har aldrig haft sengetøj med Radosevic-motiv, Michael skal komme sig over sin top-6 begejstring. Kæft vi hyggede!     
11/9/20231 hour, 3 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

”Alle er imod AGF”

Kan man nu ikke engang få ros af en journalist forud for et kritisk interview længere?  Uwe var rasende, og det var ikke på nogle af de spillere der var ved at spille Randers i Top 6. Det var budbringeren der måtte overveje om livet med logistik egentlig er besværet værd.  Buttom line er at AGF henter 3 EKSTREMT vigtige point over Randers - og cementerer sig i det sjove selskab.  Stiv Bech og håret tilbage! FCK vinder 4-0 over Hvidovre, men endnu en gang er det et nederlag i CL der for alvor gør klubbens fans varme om hjertet.  Brøndby slår FCN i en kamp der blev så fysisk at Nicolai Poulsen slukkede for sit tv i pausen. Måske skal Brøndby være glade for at mål nr. 2 ikke blev annuleret grundet "fodboldregler", og måske har Brøndbys fans nu officielt 3 måneders karantæne mod at brokke sig over Sandi Putros. 
11/2/202356 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

MORDensen

FCK har klaget over et gult kort til Diks. Måske har De en sag, måske ikke.  Hvad mere forståeligt ville have været var, hvis Elias Jelert havde klaget over tacklingen af Patrick Mortensen. Altså, ikke til DBU's disciplinærudvalg, men til østjyllands politi for brud på straffelovens §245 om grov vold.  Kampen ender med der deles i porten, både hvad angår point og Jelerts knogler.  Sværdet sidder i stenen i Århus, og der er ingen undskyldninger for en masse undskyldninger i FCK.  Apropos straffeloven, så forsøgte Brøndby at kede folk ihjel i kampen mod Viborg.  Hvordan skal man beskrive indsatsen? Jo.. Suzuki var en game-changer.  En runde der ikke går over i historiebøgerne - AGF stadig ude af top 6, mens Brøndby og FCK skifter placering. 
10/9/202347 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

Statsgaranti...... men:

FCK fik 0 point mod Ikast.  AGF 0 point mod Viborg.  Det hele er Copenhagen Sundays skyld.  Til gengæld blev der nok at snakke om på borgerservice i det vestlige københavn mandag morgen, da Brøndby slog deres rigtige 2. hold med 0-3.  Heino ved efterhånden mere om hvilket øje han skal glo med, end hvilket ben han skal stå på i forhold til Jesper Sørensen barometret.  Neestrup barometret er til gengæld ved at underhale statsgarantien.    Tak til Skaal på Kultorvet for at have os - og for at have 48 forskellige fadøl at skåle i.  #Reklame i form af fri drikkelse under optagelse samt et par hundrede til annonce på Facebook. 
10/3/20231 hour, 1 minute, 4 seconds
Episode Artwork

Neestrup er fejlfri. Citat: Jacob Neestrup

Elias Jelert er ene og alene skyld i at et hold der ifølge FCK's målmand har hjemme i et shithole, kom på pointtavlen. Neestrup som ellers dirigerede FCK til perfektion i hele kampen, skyndte sig at udpege Jelert som den skyldige. Det er ikke at smide nogen under bussen - det er at være troværdig, hvis man spørger Neestrup.  Troværdigt havde vel så været at bænke skyldige Jelert til Derbyet - men måske nogen fik ilt til hjernen i flyvemaskinen, eller hvad man kalder Bloody Mary's på det kanter.  Brøndby vandt første halvleg, det var Jelerts skyld.  Dog skiftede han 2 andre ud end Jelert - og så gik det ellers stærkt, altså i superliga forstand.  Kampen ender 2-3 i mål, og 3-2 i trænermæssige hjerneblødninger.  AGF spillede så dårligt at de ikke engang vandt over Randers.  Der er ikke meget at grine af, med mindre man er typen der har bar kas. 
9/25/202355 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

Peacock FARVEL

Der var lagt i kakkelovnen til et heftigt podcast-derby mellem AGF og BIF - lige indtil Peacock-Farrell sagde godnat, og slukkede sin hjerne i Århus.  Bevares, det var måske kampens blideste brydertag, men timing is everything - og den kamp blev bare aldrig en rigtig fodboldkamp.  0-3 på tavlen, ditto i pointfordelingen - og Brøndby IF ligger nu nr 2 i suppen.    Eneste hold foran er FCK der klarede 2-2 mod Farums bedste hold, i en kamp der minder os alle om at superligaen er én ting, og FCK-FCN er i en liga for sig når de tørner sammen pt. 
9/18/202349 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Magiske aftener i Parken

AGF er de flinke. Endelig et top 6 hold der giver point til FCM.  *UUUUUUUULVEHYL* ... *NOGET FRA COLDPLAY*.... Brøndby med noget så sjælendt som en sikker sejr, og FCK's 3 danskere fik kommunikeret ud til truppen at Viborg er uduelige.    Til gengæld er FCK i Champions League. Tillykke.  Sikke en gruppe, sikke nogle aftener i vente. 
9/4/20231 hour, 19 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

Kvart i katastrofebold

Når man skal sætte point til, kan man ligeså godt gøre det ordentligt - som man siger på Frederiksberg. Som sagt, så gjort. FCK taber 1-3 til Kent Nielsen, I PARKEN. Av. Der er også et stramt program for københavnerne MEN IKKE AT DET SKAL VÆRE EN UNDSKYLDNING.  Mortensen vinder igen. Denne gang over Lyngby - og han er så cool at han deler sine point med et hold der hedder AGF.  Brøndby vinder over Vejle i en kamp hvor den nye keeper med ét blev til vestegenens egen Peter Parker.  1% på AGF som mestre, 4% på Brøndby og 80% på FCK.  Wouw.    Reklame: Tak til Skaal på kultover for husly og fornødenheder. 
8/29/202348 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

AGF spillede som Uwe gik klædt - så 1 point fra juryen

FCK's fans mangler stadig at forstå at en panenka ikke er mere modigt end at sparke til en af de sider hvor målmanden ofte går til.  Grabara mangler ikke at forstå hvem der vinder straffesparkskonkurrencer.  Jøden mangler at lære hvordan man siger fra når hundens dag overuler en tur på stadion.  Heino mangler at kunne smage forskel på fernet branca og fernet menta - så alt i alt er der intet nyt under solen.  FCK buldrer derudaf, Brøndby gør det samme på en knapt så buldrende måde, og AGF's fans skal være glade for at de ikke kan huske de sidste 20 minutter af kampene pga Ceres. 
8/21/202350 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

Jøden: ”Ja, AGF var usportslige”

FCK bla bla bla dommer bla bla bla DBU bla bla bla. Buttom line: 3 point, igen igen igen igen.  Brøndby vinder over 10/11 af Lyngbys bedste fodboldhold, og i Århus endte det med en stemning der ikke er set dårligere i Jylland siden sidst en bar kørte uden kronisk happy-hour.   
8/14/20231 hour, 2 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

”AGF kan hverken bruge Falk eller Vallys”

Jøden har fødselsdag, og det har han jo - og det er i dag.  2 ting der ikke er på ønskelisten: Rasmus Falk og/ eller Nicolai Vallys til AGF. Grund: AGF har bedre spillere selv.  Og høøøør nu her, hvordan vi alle grine vil og høøøør nu her, hvordan vi grine vil, laaaa la la la, la la la la - la la la la la la la la la.  FCK er gået fra konturer til rigtige sejre, over rigtige hold - da de smadrede Randers mere end folk smadrer hinanden en gennemsnitlig aften i Randers' natteliv, og Brøndby var igen et af landets bedste hold, hvis fodboldkampe kun varede 25 minutters tid.  På bar var vi ikke, da Jøden havde medbragt et yukommelskort til PS2 - men vi takker stadig altid hyggelige Skål på Kultorvet, selvom vi kun kunne dagdrømme om deres 50 forskellige fadøl denne uge. 
8/7/202358 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

Konturer i kontorbygningen, knapt så meget kontur i Brøndbys Capo-tårn

Dan ser konturer, da hans hold med et budget der matcher resten af dansk eliteidræt tilsammen - har besejret hhv. Lyngby og Vejle med 1 mål.  Heino ved ikke hvem han er - i hvert fald som fan af et hold der ikke ved hvem de er.  Jøden ved godt hvem han er, men vi ved ikke hvor han er.  Ingen ved hvor denne sæson ender - men det er også ligegyldigt nu hvor Vejle er besejret med en enkelt pind, ik? 
8/1/20231 hour, 12 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

OB i Top 6?

Så er sæsonen sparket i gang.  Der snakkes VAR, Heino kan ikke smage forskel på Fernet Branca og Fernet Menta, Dan Rachlin er nonchelant omkring at have ingen målmænd - og Jøden har købt en fustage øl på stadion. Med andre ord: Sommeren har ikke forandret noget.    9 point til baren - og der er Smørbøf på om OB ender i Top 6.  Vi har savnet jer! 
7/27/20231 hour, 22 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

3 point til deling - og medaljer til de fleste!

6/5/20231 hour, 7 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

Dje DÅPPEL

FC KØBENHAVN ER DANSKE MESTRE! Det blev naturligvis fejret lidt uden for København, da det bedre borgerskab på Frederiksberg fik forstyrret en del af sin 14 timers søvn.  AGF jagter stadig guldet, og lad os håbe at ingen fortæller dem sandheden, nogensinde.  Brøndby tabte til FC Nordsjælland på xG, men vandt 5-1 på tavlen.  Tak til SKAAL på kultorvet for god energi og endnu bedre øl #Reklame
6/1/202357 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

FCK - nogle fandens poKARLE

5/22/202353 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

Lortedommer.. ja, det er Heino der navngiver episoderne pt.

Der var lagt op til den helt store, dramatiske, historiske - og måske med AGF som vinder, afslutning på årets superliga.  MEN.. det blev søndag, og der gik AGF i den, for både AGF og Brøndby.  Nicolai Poulsen startede ude, da han lige skulle nå fra Brøndby Stadion, hvor han havde klædt sig ud som Daniel Wass.  Elias Jelert triller stadig rundt ude omkring motorring 4, hvor han bliver blokeret af et par lastbiler der er langsommere end Benedikt Röcker.  En-gang-Brøndby-altid-Brøndby taber til Neestrups B-hold, eller det som PC vil kalde alt kører efter planen.  AGF spiller 1-1 med danmarks bedste fodboldhold, hvilket betyder at polens 3. målmand atter står i mål for superligaens førerhold.  Gid al den her tekst var for sjov, men det er den ikke. Godnat, og sov godt. 
5/15/202348 minutes
Episode Artwork

51% på guld til GF.

Jøden sagde det. Han sagde faktisk 2 ting.  1: Tror du selv vi knalder, med sådan nogle gamle kællinger på vores egen alder. 2: 51% chance for at AGF vinder guld, som status er pt.  Det ene er naturligvis sagt i sjov, men vi frygter gevaldigt at han mener det andet i ramme alvor.  Hvad vi frygter endnu mere er at han måske får ret. Er AGF ved at stjæle guldet?   Brøndby vandt VM i ligegyldig kamp med 3-1. Hurra.   FCK spillede ifølge Neestrup lige op med FCN, der dog burde have vunde 4-1 eller 5-1.  Gummi knæ? x 2? Hvad foregår der lige pt?   
5/9/20231 hour, 2 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

Året hvor ingen vil være mestre

I en tid hvor prisen på materialer stiger nådesløst, er det til at mærke at ingen klubber tilsyneladende har råd til endnu et pokalskab i foyeren.  FCK nægter at trække fra, FCN nægter at indhente, og AGF nægtede i komme i gang tids nok til at være relevante i den sammenhæng nu.  Vi er få runder fra afgørelsen, og Viborg kan stadig nå at vinde guld - så behøver vi vist ikke gå nærmere i detaljer om den sæson.  Brøndby vinder i Parken i en kamp hvor der blev scoret ret mange mål, set med AGF briller, nemlig 0-1.  AGF trumler derudaf, 3 point pr kamp og 12 BÆJERE på tilskuer. 
5/1/202349 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

Brug VAR eller skrid

En runde uden mangel på mentale udfald.  Brøndby kollapsede mod Randers. Ikke blot som individer, ikke blot som hold, ikke blot som klub - men som by. Den kamp mindede så lidt om andre kampe at selv Jacob Neestrup ville have ret i at påstå det.  Neestrup havde dog ikke tid til at se Brøndby - Randers, da han var i fuld gang med at skifte VAR vognen i Århus ud med en pølsevogn. Du kunne kende VAR linjen på knækket, og det knækkede både AGF, samt lysten til at spilde mere tid på den intetsigende forestilling.  Kampen blev 0-0 en tidlig søndag aften, hvor Cornelius havde mindre tid på banen end en gennemsnitlig streaker. 
4/24/202356 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

Hvide tømmermænd

BIF - AGF 1-0 FCK - VFF 2-1
4/17/202342 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

HVOR ER Cornelius?

En runde hvor det kun er AGF der vinder... Livet er en spøjs størrelse.  Nå, men det skete.  Jesper Hansen er den målmand i superligaens historie der har stået flest kampe uden at lukke mål ind - og han har endda været i AGF. Kæft en boss-move.  AGF vinder og deres fans har straks udråbt nogen til en midlertidig Jesus.  Det burde være til grin, men det eneste der er til grin er FCK og BIF.  Ankersen spiller 20 perfekte minutter - desværre for FCK blev tvillingerne forvekslet i transfervinduet - og det resulterer i første nederlag til Neestrup, siden han fik tørre tæsk i 1. division.  Brøndbys gejst var mere kunstig end den plæne der blev spillet på i Farum. Men nok om fansene. Spillerne var også fraværrende.  Alt er i spil, på nær om AGF får medalje. Det eneste tilbageværende spørgsmål er åbenbart: Hvilket metal er medaljen gjort af?
4/11/20230
Episode Artwork

RosaToTheRescue

Så kom hovedstadens løvedrenge til tops og Dans guldbarometer er ved at eksplodere. Lidt anderledes ser det ud på Vestegnen hvor det hele sejler, ja nærmest kæntrer, men der er ingen ko på isen, så længe rumpen er i top 6. Jyllands hovedstad havde inviteret naboen til lokalrivalopgør og det endte med at begge hold fik sat et ekstra point ind på kontoen, æv, for nu er der hele 4 point op til bronzen.  Hr. Hansen er ude for at lave gangstashit (én gang Brøndby, altid Brøndby) så vi havde inviteret BIF-fan og MF bosslady Rosa Lund på bar for at snakke fankultur, Brøndby & tømmermænd, samt for at høre hvad det værste er hun nogensinde har råbt på stadion.   Nyt afsnit ude: Linktr.ee/indpaaenbar   #enfckfanenbiffanogenagffangårindpåenbar #michaeldanrosa #skaal #sponsoreret 
4/4/20231 hour, 2 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

Vi er halvdelen af Top 6!

Så kunne de være der, Brøndby. Det krævede såmænd ikke andet end et nederlag i Farum, og en masse kampe som dommerne fik til at flaske sig. Man kender vel sin besøgstid?  Apropos besøgstid, Nicolai Poulsen fik kortvarrigt lov at besøge superligaens græstæpper, inden han igen så rødt, og atter skal se superligaen fra Cornelius-cam.  FCK stormer derudaf - hvis man med "stormer" mener "scorer de der 2 mål i fifa hvor modstanderen får trykket på den forkerte tast i farten".  Also, der er ikke styr på en skid - men er du GAL der kommer god lir i Top 6. De sidste 10 runder byder på 6 interne opgør.     
3/20/202355 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

Statsgaranti KAN ikke gradbøjes

Godt. 9 point til baren. Standard efterhånden.  Men de 3 point, de 3 Århusianske point - WOUW.  AGF er i Århusudgaven af det forjættede land, nemlig udenfor nedrykningsfare til 1. divison.  Brøndby henter 3 point hjemme mod Silkeborg, efter en kamp hvor Jesper Sørensen en råkold aften på den københavnske vestegn, gik mere i freeze end de 20.000 tilskuere tilsammen.  FCK banker derudaf, og ligner et hold der har tænkt sig at vinde både det danske og svenske mesterskab denne sæson. Selv Haraldson har de fået til at ligne en fodboldspiller. Igen, WOUW.    Denne episode starter med en improviseret romsmagning ved en stamlytter, aka A.H. Riises marketingschef. Vi modtog i den forbindelse 4 flasker rom, og det kan dermed karakteriseres som en form for reklame.    Tak til vores samarbejdspartner SKAAL på Kultovet. Seriøst, de er et besøg værd - prøv det.   
3/14/20231 hour, 8 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

Statsgarantien fører 7-0

20 runder er spillet, intet er afgjort.  Hvordan ved vi det? Jo, ser du, AGF er i top 6, så INTET er afgjort. AGF vinder 2-0, i en kamp hvor MÅRTENSEN satte sig i karakter som kaptajn på fodboldens Titanic. Brøndby taber til Lyngby, fordi Jesper Sørensen har mere travlt med at se Ternet Ninja 2, end han har med at spille IRL football manager på vestegnen.  FCK vinder 7-0 over halvdelen af OB's førstehold i Parken, i en kamp hvor Daramy atter beviser at man åbenbart kan være superligaens bedste spiller, uden at kunne skaffe en billet som tilskuer til en Premier League kamp.   
3/6/20231 hour, 15 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

Tre Sejre til drømmerne

Det føltes som år og dage siden Superligaen gik i vinterhi, men nu er bæstet atter vågnet og det gik fuld Katla med orkanbold, guldjagt og tenniscifre... Heino, Dan og Michael besøgte værterne fra Skaal for at give rouletten et skud samt at diskutere Ottos expected goals, mesterskabsbarometeret, Brøndbyernes værdier, op- og nedrykningskampe samt naturligvis for at have det dejligt i gode venners selskab! En FCK-fan, en BIF-fan og en AGF-fan er tilbage - og det er bare dæjligt!
2/20/202355 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

Vi Tror Selv På Det

Nye boller på suppen i hele Supen… ja ja, VM var en stor fodboldoplevelse, men way way lang tid siden, og vi ser frem, ikke tilbage, så snakken handlede mest om transfer, trænere, stadion  popcorn (okay, faktisk var snakken pænt løssluppen og handlede mest om hvor dejligt det var at være samlet, om Jødens røntgenøjne der kan spotte Mentaen i et Branca-selskab, om Heino & kongehuset, om PC’s købmandsskab og Dans anerkendelse deraf… og øl, kolde øl, mango-lakridsøl, IPA og andre skønne øl.  Hurra for at være tilbage på Skaal efter en lang vinterpause! #enfckfanenbiffanogenagffangårindpåenbar #skaal #sponsoreret
1/23/20231 hour, 15 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

Rungsted-múslii koppen, FCK tæt på toppen...

Om den kongelige komikleverandør tog en omsorgsdag pga. BIF's pointtab eller byturen med kronprimsparret vides ikke, men heldigvis var Dan & Michael indstillet på både at ondulere hans Fernet og kritisere Niels' mandskab. AGF scorede lidt for tidligt, hvilket betød at føringen skulle forsvares i over 45 min. hvilket vi alle ved er fysisk & statistisk umuligt.  Og ja, så sikkert som amen i kirken, er FCK nu tilbage i toppen af Superligaen med pligtsejr over bundproppen fra Lyngby...  Nyt afsnit ude nu! #enfckfanenbiffanogenagffangårindpåenbar #michaeldan #skaal #carlsberg #fernet #sponsoreret    
11/7/202246 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

9 point til baren - Holding da helt kæft!

9 point til Vores 3 hold.  Det lyder som om vi ikke har optaget i en måneds tid, og nu skal samle op, men nej: 3 x 3 point i én runde i Superligaen.  Podcasten giver midlertidig mening rent storhedsvanvidswise.  FCK vinder i Randers, ligesom alle andre hold der har spillet mod Randers siden medio Septemner.  AGF vinder over Lyngby med en scoring så sent at de ikke nåede Kombardo-Expressen retur.  Slutteligt vinder Brøndby Holding & Rugekasse idrætsfirmaklub med 3-2 over Aab, der pt. er dårligere til fodbold end AGF har været i et årti.  9 point til drengene, er det så = god stemning?  Nej, det ville være synd at sige.  God fornøjelse, Forza, En gang Brøndby altid Brøndby, KomSåDeHvie
10/31/20221 hour, 13 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

En Sang Fra De VARme Lande

7. plads, 8. plads og 10. plads - vi gentager: 7. plads, 8. plads og 10. plads... efter weekendens kampe ligger AGF, FCK og BIF dermed ALLE 3 under spærregrænsen for at få et mandat i guldkampen.  Du godeste! Dan er taget med sit hold til Spaniens stegepande for at vinde Champions League, men heldigvis var der nok kød på slaget mellem AGF & BIF til at  Heino & Jøden kunne være uenige i et helt afsnit og ingen blev klogere på spørgsmålet om hvorvidt Greve fik nikket knoppen af, om Mortensen blev slået i gulvet, om Hermansen startede brydekampen - faktisk kunne vi kun blive enige om at bolddrengen i Aarhus Fremad-uniform var god lir! #enFCKfanenBIFfanogenAGFfangårindpåenbar #michaelheino   
10/24/202253 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

Liverpool

Liverpool lejrtur
10/20/20221 hour, 14 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

Statsgaranti er blot et fattigt ord

Er Jøden i fuld gang med at lave en klassisk AGF?  Og er AGF i gang med at lave en klassisk AGF? Skal man have rødt kort for at sparke Poulsen i ansigtet, eller er det på menneskehedens vegne bare "tak for sidst"?  Er det FCK artigt at lovprise en træner efter en uafgjort i suppen?  Er det Brøndby artigt at vinde over et tophold og pludselig ligge nr. 1 på formbarometret? Og er det Heino agtigt at være SÅ bias når man endelig får lov at skrive teksten?    God lytter!
10/11/20221 hour, 19 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Kampen OmTop 6

Brøndbys pligtsejr over Lyngby blev i stedet en uafgjort målfest mellem Superligaens 12. & 10 plads - og dermed var pausens lange pølsekø ikke det værste ved opgøret (pølsekøen til toilettene ved vi ikke noget om). I Parken mødtes landets to største byer til dyst om 3 livsvigtige point - her så det længe ud til at der også skulle deles i porten, men VAR-vognen var taget på besøg i pølsevognen, og kunne derfor ikke fortælle dommeren at der ifølge reglerne var frispark i stedet for scoring af hjemmeholdet.   Men Zecas skade og Brøndbys kæmpebøde/karantæne endte alligvel med at fylde mest da EN FCK-FAN, EN BIF-FAN OG EN AGF GIK IND PÅ EN BAR Forza - En Gang Altid - KSDH
10/5/20221 hour, 25 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Mads Kristoffer Kristoffer Kristoffer takserede drabsforsøg til direkte gult

!!Denne episode er optaget 1 time før Jess Thorup blev fyret!!   AGF vinder på hjemmebane med 2 mål af El Capitain, mens det var Kevin Yakob der løb med Jødens hviee hjerte.  Brøndby og Viborg spiller stadig, og rygterne går på at den stadig står 0-0.  FCK hev point mod Sevilla, men tabte til FCM, i en kamp hvor Claesson sparkede et straffespark hele vejen til - ja, Sevilla. 
9/20/20221 hour, 19 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

Thorups Spejl

D. 12/9 uploadede vi en episode der hakkede i vores kære lytteres afspillere. Her i computeren var der ingen bøvl, men vi har prøvet at eksportere filerne i et andet system og håber de virker! En Gang BIF, altid BIF. Forza FCK. KSDH. Heino, Dan & Michael
9/13/20221 hour, 2 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

HvorVarVAR (genupload)

Der er godt nok nye boller på suppen... ja ok, FCK er i CL, men ligner et hold der samlet set samler 0 point i den turnering, og i den Danske Liga er ingen af de traditionelle storhold store. OB rev mestrene rundt, SIF fik lov til alt og Randers snød BIF til sidst... du godeste! I det mindste har Heino fødselsdag, solen skinner, øllet er koldt - nej du, hyggen kan de ikke tage fra os...   #enfckfanenbiffanogenagffangårindpåenbar #heinodanmichael #skaal #sponsoreret    
9/13/20221 hour, 2 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

VARherrebevars

Der er godt nok nye boller på suppen... ja ok, FCK er i CL, men ligner et hold der samlet set samler 0 point i den turnering, og i den Danske Liga er ingen af de traditionelle storhold store. OB rev mestrene rundt, SIF fik lov til alt og Randers snød BIF til sidst... du godeste! I det mindste har Heino fødselsdag, solen skinner, øllet er koldt - nej du, hyggen kan de ikke tage fra os...    
9/12/20221 hour, 2 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

9 Point Til Sjælland

Både FCK og BIF trak 3 flotte point i weekendens kampe mod hhv. Silkeborg & Horsens. AGF mødte det resterende sjællænderhold, og også her var der 3 point til øboerne fra Farum. Transfervinduet blev lukket, og også her var det de sjællandske hold der imponerede mest - og ja, FCK er i skrivende stund taget til Tyskland, og en røvfuld BIF-fans er taget med for at ødelægge festen, ikke specielt fedt!  Dan, Heino og Michael får snakket om det hele, og endda også leget brevkasse mens der blev savet et par bajere på Kultorvet...  #enfckfanenbiffanogenagffangårindpåenbar #skaal #carlsberg #danheinomichael #sponsoreret
9/6/20221 hour, 17 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

3 Tabere med hold der matcher

Først smed AGF deres føring mod Horsens, så blev FCK rundbarberet mod FCN inden BIF fuldendte nedturen foran 80 ellevilde Ikast-fans og en toppræsterende dommer... og vupti: nul, zero, æg aka ingen point til favoritterne...  Til gengæld trak Heino frivilligt Mentaen, Dan ramte plet med 4 uspecificerede smørrebrød og Michael fik rost Tøfting som Pølsemand i Bamse!
8/30/20221 hour, 9 seconds
Episode Artwork

Bisseck-suel

Stakkels Heino føler efterhånden at det ikke skal gå meget mere galt, før der er tale om en regulær krise på Vestegnen, men i det mindste ved han hvem Kevin De Bruyne er (det ved Jøden ikke). Mestrene fra FCK fik scoret tre mål på Lyngby Stadion, men til gengæld var der hverken vådt eller tørt fra den underbemandede salgsbod der skulle servicere et rekordhøjt antal udebanefans. Og pølse er ellers den eneste slags kogt kød Dan tolererer. Rösslers rødder rendte Hedens Hunde trætte og plaffede så 2 flotte kasser ind i en kamp hvor magtbalancen var vendt helt på hovedet. Bisseck-sualiteten er ved at sprænge alle skalaer og AGF ligger nu på 2. pladsen med samme antal point som stabile SIF...  Vores tre fans af hhv. FCK, BIF og AGF tog på jazzbar og hyggede over et par kølige, resultatet finder du nedenfor:      
8/22/20221 hour, 7 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

Hønsevanding

Med Wass’ tilgang oven på BIF’s Europa-exit var 3 point mod Odense mere end livsnødvendigt for Brøndby, mens AGF med lidt gode takter kunne fortsætte den fantastiske stime og sigte mod Champions League 2023…  Mestrene fra FCK kunne til gengæld gå sejrssikre på banen, idet sølvvinderne fra i fjor for anden gang i træk smed en gigantisk føring på gulvet i fredagens første Superliga-opgør, og gæsterne fra Randers ikke havde Odey i startopstillingen. Selv banen i Parken var klar til kamp da Damen havde vandet høns og græs inden startfløjtet - endda til tonerne af den lokale crooner Carøe… oh what a day! Resultaterne kender vi nu, men hvordan vinkler vi monstro begivenhederne i bakspejlet! Tre venner går ind på en bar og hygger alias: enFCKfanenBIFfanogenAGFfangårindpåenbar
8/16/20221 hour, 14 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

Basel, Barsel, Bøller og Thomas Helmig

Første Upload af episoden manglede slutningen... Dette er den rigtige! Der var derby i Parken og folk snakkede lidt om resultatet og meget om omstændighederne. AGF fortsatte den gode stime og ligger nu top 3. Silkeborgkuponen er steget i værdi, men Heino overvejer andre investeringsmuligheder... og en FCK-fan, en BIF-fan og en AGF-fan var på jazzbar!     
8/9/20221 hour, 15 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Odey-or-the-highway

Det er ved at være et stykke tid siden det originale trekløver var samlet sidst, men ALT er ved det gamle...  Og dog: AGF ligger top 6, FCK & BIF er ved at gør klar til bundpropsderby, Heino sælger sin SIF-kupon til Jøden, Dan tager Torup-temperaturen & der er iskoldt...  #enfckfanenbiffanogenagffangårindpåenbar 
8/2/20221 hour, 19 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

TilBold Med Bubber (Bubber banker alle!)

Hold nu helt Hausner hvor blev der plaffet mange kasser i mål i søndagens kampe… 2/3 af podcasten jublede, 1/3 not so much! Dan er på et græsk eventyr, men FCK-VIP Andreas Bo samlede stafetten op og snakkede fanden begge ører af! Heino er tilbage på sin pind (vi ❤️ dig Nana - du er ALTID velkommen til en Menta & en snak om statistik) og Michael overlevede Aarhus Walk, folkefest og hjemturen over Storebæltsbroen. Kort sagt, der er et nyt afsnit af ‘En FCK-fan, en BIF-fan og en AGF-fan går ind på en bar’ ude nu!      
7/26/20221 hour, 25 minutes, 1 second
Episode Artwork

Tilbage På Baren

Thorups tropper tog direkte fra Lalandia til fanmarch, mens Nillers drenge bød den århusianske gymnastikklub op til dans... Superligaen er skudt i gang, og der er allerede kritik af trænere, VAR og alt det andet. Spillerunde 1  
7/18/202248 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

Afslutningsbal

Det var så det - det var det hele/ Det' lidt mærkeligt ikke sandt Nu har vi delt - det vi sku' dele/ Det var gnisten der forsvandt...   Og når vi så kigger tilbage på sæsonen, hvad har vi så lært?! Hvad var så højdepunkterne?! Hvad husker vi når vi mindes 21/22?  Dan the FCK-fan gør sit bedste for at underspille sit Dan-crush på Thorup, BIF Nana gør intet for at skulle hvor savnet Jobbe har været, og den stakkels AGF-romantiker Michael glæder sig bare til næst' år. Sæson 21/22 sluttede med Guld, Europa & overlevelse og podcasten rundede den af med sildemadder, shotsroulette og godt selskab. Ny episode ude nu... vi glæder os til næste sæson! #enfckfanenbiffanogenagffangårindpåenbar #dannanamichael 
5/24/20221 hour, 40 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

Næsten sikre på guld, næsten sikre på Europa, næsten sikre på overlevelse...

En sæson der stort set har lignet en voldsom rutsjebanetur for alle relevante hold  er ved at lakke mod enden... FCK er klar til at slutte på toppen (takket være Brøndby) , BIF er tæt på at klare adgangskravet til Europa (takket være løverne) og AGF ser ud til at overleve med nød og næppe (takket være FCN). Dan, Nana og Michael har endnu en gang indfundet sig på Skaal til en omgang øl, en snak om weekendens kamp & forventninger til fremtiden...  Ny episode ude, lyt med, det er pissehyggeligt! (lydmand Jakob skulle på rigtig arbejde, så det er Jøden der har drejet på knapperne, skriv hvis det er uudholdeligt, så sender vi det forbi en voksen til remix!)
5/17/20221 hour, 19 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

Sommer, sommer og sol, lyden af podcast i fineste division...

Er det værst at gå fra neutral over himmel til neutralhelvede eller fra neutral over helvede til neutralhimmel?! Alle tre hold endte med 1 point i regnskabet, men værdien af pointene kan være meget forskellige?! Et mesterskab eller et tabt mesterskab?! Et minde fra sidste år eller en arvefjendehån? En sølle point mod bundproppen eller en redningskrans i bunden af Suppen?! De to BIF-fans Heino & Nana var drillesyge, så FCK’s Dan troede hans AGF-makker Jøden havde hans ryg.  Men nej, alle mod en, der er iskoldt på toppen! Der er medbragt nyt audioudstyr på baren, og vi er helt sikre på at lyden er lækker (måske især fordi unge Jakob Coff atter en gang har mixet og fixet filerne!) Nyt afsnit ude nu : #enfckfanenbiffanogenagffangårindpåenbar #dannanaheinomichael #carlsberg #skaal #sponsoreret 
5/9/20221 hour, 11 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

Ærlig talt og med navn på...

Du kommer længst med ærlighed, men helt ærligt så var weekendens kampe ikke noget man kommer langt med… Foruden et storvindende SjE-mandskab tilhørte AGF’s bedste indsats Ove R. Ligger; purunge Hermansen i BIF-målet overtog et anførerbind han ikke helt havde anciennitet til at bære og guldaspiranterne fra FCK’s man of the match var vist Grabara der storreddede en hovedløs tilbagelægning fra Boilesen.  Men Nana er tilbage og saglig, Dan er ydmyg, Michael er fortvivlet.  Vi håber vores lyd er bedre, i hvert tilfælde har vi fået audio assistance af unge, dygtige lyddreng Jakob Coff.    Og vi har fået øl sendt hjem til stuerne (selvom vi elsker at lege kontor med fadøl på Skaal) til at deltage i Verdens Største Virtuelle Ølsmagning. Hvis du vil joine kan du besøge www.vsvs22.dk og bruge koden: Oraklet Den giver vist en fin rabat?! Hvilket vel betyder at dette er et #sponsoreret opslag… #enfckfanenbiffanogenagffangårindpåenbar #skaal #carlsberg #nanamichaeldan
5/4/20221 hour, 14 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

Flad Ud Fodbold

Hold nu kæft hvor en sørgelig pointhøst... Eldoradoekspressen fra hovedstaden har mistet farten og ligger pludselig til at blive overhalet af Hedens Hunde. Og AGF gør hvad AGF gør, pånær det rent faktisk så nogenlunde anstændigt ud i kampens første halvdel af første halvleg mod et halvtamt OB-mandskab. Og for at føje spot til skade så havde vi inviteret en hardstyling, brunsviger serverende repræsentant fra Ådalen med som gæst, hvilket vi naturligvis straks ville have fortrudt hvis ikke han havde været så flink! Dan Rachlin, Michael Jøden og Futte Fynbo fik vendt søndagens Superliga... (og tak til Jakob Coff der tog afsnittets lydspor under kærlig behandling, da vi grinte og overstyrede næsten hele tiden!) #enfckfanenbiffanogenagffangårindpåenbar #Skaal #carlsberg #sponsoreret 
4/25/20221 hour, 8 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

Nu Hvor Du Har Brændt Mig Af...

Den danske sangskats guldæg Thomas Helmig synger: 'Nu hvor du har brændt mig af'. I dag blev Dan & Michael brændt af af deres gæst.  Senere lyder teksten 'Nu hvor du har brugt mine penge' - denne del af teksten er et hint til hvem gæsten ellers ville have været... Hvorefter Helmig synger 'Nu hvor du har suget alt', hvilket minder os om at Dan skal fejre Four/Twenty i dag. Man må antage at Thomas H. har set AGFs spil på det sidste: 'Forstå mig ret, det er ikke' fordi/ at jeg ikke har noget godt at sige'  Ny episode ude nu! #enfckfanenbiffanogenagffangårindpåenbar #skaal #carlsberg #sponsoreret  
4/20/20221 hour, 6 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

Skudhuller i væggen, pletskallethed i Parken, vandfontæner i Farum og skid hul i det hele i Silkeborg...

Guldet er næsten afgjort, men københavnerne tør absolut ikke jinxe slutfasen, århusianerne insisterer på at vejen til sejr er at parkere bussen så snart modstandernes mål er penetreret og Brøndby, åh stakkels Brøndby...  Hønsefatter, Bremenudsælgende og hammersvingende Anders Nielsen har fået den svære opgave at forsvare Nationalparkens jammerlige græstæppe, den efterhånden frustrerede jubeloptimist Michael Jøden skal holde grimassen mens han skylder skylden på Right To Dream-parks sprinkleranlæg og Nana, åh stakkels Nana... Vi lånte nøglerne til den historiske bodega Rosengaardens Vinstue, skænkede ad libitum og tog hul på hver vores opfattelse af søndagens kampe... #enfckfanenbiffanogenagffangårindpåenbar #rosengaardensvinstue #sponsoreret #michaelandersnana 
4/12/20221 hour, 27 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

No Nana No Cry

Dans drenge tog til Aallern og serverede en kynisk omgang bold hvilket resulterede i at både Thorup- & Guldbarometeret gik helt i top. De ellers så formstærke mestre fik en omgang bitter Mokai hældt i halsen af gæsterne fra RFC og åbnede dermed for kampen om bronze. I Århus var der kæmpe drama, desværre ikke på banen hvor 10 forsvarsspillere ikke var den mest målgivende cocktail, men derimod bag kuliserne hvor det nu ligner at Vulkanen er fortid på Fredensvang. Nana skulkede fra baren, men så måtte Dan og Michael jo bare klare ærterne selv! #enfckfanenbiffanogenagffangårindpåenbar #danmichael #skaal #sponsoreret 
4/5/202248 minutes
Episode Artwork

Simultansøndagsdongbold

Kan Dan Rachlin kende forskel på Menta og Branca, kan Nana tage til børnefødselsdag og se en fodboldkamp i skjul, kan Michael opleve en fodboldkamp der ikke vises i fjernssynet i fjernsynet!? Formstærke, men sårede Brøndby tog den lange tur til Aalborg, men må have haft en endnu længere tur hjem... FCK fik besøg af Farums nedrykkeraspiranter og kunne rejse sig efter torsdagens Conference Cup-fadæse... Davids tropper skulle vise oprykkerne fra Viborg at 7. plads Europa-billetten tilhørte Aarhus Gymnastikforening af 1880... Hæld noget dumt i dit glas og lyt til denne uges afsnit af #enfckfanenbiffanogenagffangårindpåenbar 
3/21/202256 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Stimen Er Brudt

Brøndbys rekordhøje sejrsstime blev udfordret af gæsterne fra AGF. Efterfølgende skulle formstærke FCK besøge Ikast-Hernings flisebelagte græstæppe, en opgave der har været yderst svær at de sidste par år... Dan, Nana og Michael slog et smut forbi Skaal, tog fejl af Menta & Branca og fik vendt søndagens kampe... 
3/14/202258 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

Det Gode, det Onde og det grusomme...

Feststemning i en proppet nationalarena med Spektors på mikrofonerne, Superligaens bedste målmand på spil i bilernes by samt nedsmeltning på Ceres Park... Runde 20 bød på alt lige fra storsejr & misvisende statistikker til opgivende ugidelighed. Og kong David fremtid er svær at spå om!
3/9/20221 hour, 9 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

To i toppen, en i Vejle

Mens de to sjællandske teams har manifesteret sig i toppen af Superligaen så har det århusianske forsvar besluttet sig for at den letteste vej til europæisk fodbold går via den berygtede 7. plads. Og nej, vi kan ikke lade være med at have Ukraine i baghovedet - men til gengæld har vi også en bedstemor med på stadion samt Barens Brevkasse! Skaal venner... #enfckfanenbiffanogenagffangårindpåenbar #dannanamichael #skaal #carlsberg #sponsoreret  
3/1/20221 hour, 8 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

9 point og en Wilshere i sidevognen

Efter hvad der virkede som verdens længste lockdown/sæsonpause er En FCK-fan, en BIF-fan og en AGF-fan atter tilbage på en bar.  3 gange fuldt pointudbytte, transfers af forskellig kaliber og bang bang, Superligaen er atter i gang!
2/21/20221 hour, 8 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

MensViVenter

Brøndby ville cementere at de er Suppens mest formstærke team, FCK skulle reducere afstanden til førerhundene og AGF burde have indhentet og overhalet Kent Nielsens overpræsterende hold. 2 ud af 3 er slet ikke så skidt. Men tre indfriede mål havde været gyldent! Dan, Nana og Michael nappede en stor balje Rungsted-müsli og endevendte sæsonens sidste spillerunde.  Som mandelsgaven i pølseenden så havde Heino Hamborg sendt os en quiz som blev testet og godkendt, mange tak - og god jul til jer alle sammen!
12/2/20211 hour, 34 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

GulKampIParken&GuldkampPåHeden

I Parken var der et gult kort til alle og endda også et rødt et af slagsen. Og der var god stemning hele vejen rundt, og det endte såmænd med pointdeling mellem landets to største byer. Dans loyale hjerte blev anerkendt af FCK der sendte ham ude- og hjemmebane trøjer og kærlighed. På Heden gjorde Uhre sin ting mod Hundene og vendte kampen så Brønderen nu er at finde i toppen af Superligaen.  Der er kun en kamp tilbage inden vi går i vinterhi og alt er åbent i begge ender!  
11/22/202148 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

Hjemmebaneforløsning, vestegnskynisme og nulskudstaktik

Ikke et eneste skudforsøg fra Løverne da de besøgte Silkeborg (det skal ikke være en undskyldning, men kunstgræsset var altså også rigtig hårdt!), til gengæld vidste og viste mestrene fra Brøndby lige præcis hvornår der skulle præsteres for at indkassere alle tre point. Og AGF med ryggen mod muren leverede årets flotteste præstation mod guldfavoritterne fra Ikast... Vennerne Dan Rachlin, Nana Parbst og Michael Jøden indtog Skaal og nappede en håndfuld juleøl, monologer og grin... 
11/8/20211 hour, 15 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

Dans Monolog

Så forbistret tæt på tre på stribe, men Davids tropper manglede lidt i toppen af banen for at give podcasten et clean sheet. FCK's purunge knægte viste sig fra den kølige side på kongerigets mest ramponerede knoldemark, mens Nillers tynde bænk snuppede en kynisk udebaneskalp. Men som sagt, AGF er ved at manifestere sig i toppen af bunden!  Og Dan havde noget på hjertet... Nyt afsnit ude nu! 
11/2/202156 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

Spillerunde 13 - ”Det er ingen undskyldning”

Dobbelt derby med nederlag til 2 af gutternes hold er ingen undskyldning for ikke at tage på bar… jeps, hvis øl ikke er til tørst, så fungerer det også til trøst. Vestegnen var rammen og hjemmeholdet var mest tændte. Randers var rammen og udeholdet var mindst tændte.  De tre originale originaler vender Superligaens 13 spillerunde og nyder hinandens skønne selskab! 
10/25/20211 hour, 5 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

Wind‘erDNA

Når spillet ikke spiller kan man altid tage fat i alt muligt andet - desværre var der ikke de store opture at klynge sig til, så denne uges podcast er mest et kollektivt råb om hjælp... Skader, fyringer, kollapser i forsvar og angreb HJÆÆÆÆÆLP! De tre venner er taget på bar for at genopleve en traumatisk spillerunde - for derefter at drikke den væk!
10/4/20211 hour, 32 seconds
Episode Artwork

Wind‘erDNA

Når spillet ikke spiller kan man altid tage fat i alt muligt andet - desværre var der ikke de store opture at klynge sig til, så denne uges podcast er mest et kollektivt råb om hjælp... Skader, fyringer, kollapser i forsvar og angreb HJÆÆÆÆÆLP! De tre venner er taget på bar for at genopleve en traumatisk spillerunde - for derefter at drikke den væk!
10/4/20211 hour, 32 seconds
Episode Artwork

Sejr, Sejr, Sejr rimer på Claus Meyer!

Sejr, sejr, sejr, sejr, sejr & en gang Claus Meyer... alle tre hold nappede max. point i Superligaen og det blev fejret med Nanas sødlige Menta-shots. Da det kom til Pokalen var det kun BIF & AGF der avancerede, hvilket også blev fejret med to glas sejrssødme og en enkelt bitter!
9/28/20211 hour, 14 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

En ærlig BIF-fan & to farvede briller - nok om os, skal vi ikke snakke om BIFs placering i tabellen?

Den flinke David Mandel tog et break fra 'Farmænd' og joinede Dan R. aka Far til Fire samt den fortravlede Michael Jøden på Hvide Lam. Der blev talt om Thorups ubestridte kommunikationsevner, FCKs nederlag til IkastHerning FCKs exit fra Pokaaaarlen, BIFs sorte uheld & realistiske målsætning samt lyden af Champions League-hymnen der nu nynnes overalt i Århus... og der blev lyttet til jazz og skålet på det skønne liv. Salut mon frére!
9/23/20211 hour, 12 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

På Bar med Vestegnens Stemme!

Når mestrene ikke spiller så mesterligt er det ekstra hårdt samtidigt at skulle stå på mål for stenkast og ballademageri... Apropos 'stå på mål' så klarede Grydepusteren det okay for Vejle, men kun okay, da kampens enlige mål blev lukket ind bag ham. Og mesterskabsaspiranterne fra Parken besøgte en slagmark der ofte har voldt dem store problemer - slog en elegant flikflak i Randers Fjord og vendte hjem med tre point!
9/14/20211 hour, 23 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

Når drenge bliver til mænd & mænd bliver til drenge

Endelig fik mestrene fra Vestegnen kæmpet sig til en sejr, endda oven på en blitzkrieg fra FCM's stormtroopers. Det lignede også at de Hviiii' fra Fredensvang skulle nappe alle tre point efter 45 min. intensiv busparkering langt tilbage i eget forsvarsfelt. FCK dominerede samtlige sekunder mod Vejle og fire af gutterne stak den endda helt ind der hvor det gjorde ondt på Peter Sørensen... Nana, Dan og Michael er endnu en gang taget på bar!
8/30/202155 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

Sportspsykologiforbegyndere

Ugens bedste nyhed for alle lige fra FCKs kassemester til modstandernes højrebacks må være Daramys tur til Æresdivisionen - de eneste der begræder hans exit må være FCK's fans... De hårdtprøvede og bundloyale fans fra AGF & BIF holder gejsten oppe der hvor spillerne ikke selv tror på sejren - og vi satser på at krisepsykologer får kronede dage i den kommende tid...
8/23/202157 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

VivaLaGrabara

Ingen taler krise - slet ikke de to hold i noget der minder om krise... og hverken Niller eller David sidder i det varme sæde. FCK opfører sig næsten for pænt - vi taler trods alt fodbold!? Der blev måske råbt for grimme ting efter Grabara - på trods af at vi taler fodbold?! Og Nana har opdaget at hun kan lide (eeeelskeeeer) Fernet Menta!
8/17/20211 hour, 12 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

Mads-Kristoffer Kristoffer Kristoffer Kristoffer Kristoffersen & kriserne

Den solbrændte don Dan er tilbage fra sydens varme - og underligt nok den eneste som solen skinnede på i weekendens opgør... Nana mente at det var hooligans og dommerens skyld, Jøden mente at det var mangel på Mortensen, men en ting er sikkert: kriser er noget man skal spille sige ud af...
8/9/20211 hour, 6 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

Spillerunde 3 - Alting Er Fifty Fifty

Michael var næsten kommet sig over det grusomme exit fra Conference League, men så kom lokalrivalerne fra Randers på besøg og satte streg under nedturen. Nanas blågule mestre besøgte Vejle med ild i røven, blev lettere nedkølet inden de atter fandt la pasion og hentede endnu et point. Vores ven Anders Fjeldsted kiggede forbi baren for at droppe guldkorn & spydigheder, samt for at glæde sig over hovedstadens første sejr i denne sæson. Og som rosinen i pølseenden: Der er mange Heino'er, men det er kun Heino Hamborg der er blevet cock-blocket fra Europa i 24 år (til gengæld lukker han sine øjne i Århus). Vi får besøg af Hamborg der vandt en tur til Europa Cup med AGF, og stadigvæk venter på at få indløst sin gevinst, Der er grin, der er gråd, der er stemning, der er fodboldsnak i luften...
8/3/20211 hour, 42 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Spillerunde 2 - Tre point mere

Spillerunde 2 - Tre point mere by Dan Rachlin, Heino Hansen, Jøden
7/26/20211 hour, 5 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

Spillerunde 1 - Hva Vognen

3 point i hus - desværre tilsammen. Spændende sæson vi går i møde. 1/3 af holdet går på orlov - men podcasten kører videre på 110%.
7/19/20211 hour, 3 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Sæsonafslutning - Maxsø på holdet

Sæsonen er slut. Brøndby er mestre for første gang i 16 år. AGF hiver en billet efter gigantisk drama mod Aab. FCK nupper bronzen, men vinder mesterskabsspillet og må vel være favorit til næste sæson.
5/30/20211 hour, 44 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

Spillerunde 31 - Pu trods alt en vild runde

Spillerunde 31 - Pu trods alt en vild runde by Dan Rachlin, Heino Hansen, Jøden
5/21/20211 hour, 13 seconds
Episode Artwork

Spillerunde 30 - Keep holde alt åbent

Igen et Derby der skulle afgøres fra en skurvogn der om muligt har mindre atmosfære end Right To Dream Park: Var-vognen. Et AGF hold der viste sig at være blevet voksne, og vandt med hjernen over de lynhurtige Nordsjællændere. - og så et FCM der nok har større moralske tømmermænd end Randers har rigtige tømmermænd. (Altså fodboldholdet. Den almene randrusianer har altid flere tømmermænd). Alt det gør at superligaen med 2 runder igen stadig har 3 hold i spil til mesterskabet – selvom FCK er gået fullblown Vejle på kommunikationen.
5/17/20211 hour, 18 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

Spillerunde 29 - Keep atticking

Spillerunde 29 - Keep atticking by Dan Rachlin, Heino Hansen, Jøden
5/11/20211 hour, 13 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Spillerunde 28 - Få 3 hjørnespark betal for 1

Spillerunde 28 - Få 3 hjørnespark betal for 1 by Dan Rachlin, Heino Hansen, Jøden
5/5/202158 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

Spillerunde 27 - Stage tilbage

Spillerunde 27 - Stage tilbage by Dan Rachlin, Heino Hansen, Jøden
4/26/202150 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

Spillerunde 26 - Den brudte forbandelse

AGF SLÅR RANDERS - I VIRKELIGHEDEN. WOUW. Alt andet burde være ligegyldigt. ... Men så taber FCK lige 18-1 til Claus Steinlein. Optaget på en åben bar. Man bliver rørt.
4/23/20211 hour, 11 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

25

Alle spillede 2-2. Boilesen så rødt og fik 3 spilledages karantæne. Børkeeeiet så også rødt, og kan se frem til en indkaldelse fra retten i Glostrup. GF er ude af PoKAAAAARLEN. L
4/19/202158 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

Spillerunde 24 - Karsten Tykgaards offday

BIF-FCK 1-1 (+ Tykgaards mening) AGF - FCM 1-4 (men det kan man ikke tabe, kun vinde). Vi er trætte af VAR. Vi er trætte af FCM. og vi er ude af POKAAAARLEN. Lortesæson
4/12/20211 hour, 9 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

Spillerunde 23: DansDagISolen

Spillerunde 23: DansDagISolen by Dan Rachlin, Heino Hansen, Jøden
4/7/202156 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

Spillerunde 22: ”Vi er stadig med i PÅKAARLEN”

Spillerunde 22: "Vi er stadig med i PÅKAARLEN" by Dan Rachlin, Heino Hansen, Jøden
3/23/20211 hour, 15 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

Spillerunde 21: Er Brøndby favoritter nu?

Spillerunde 21: Er Brøndby favoritter nu? by Dan Rachlin, Heino Hansen, Jøden
3/16/20211 hour, 8 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

Spillerunde 19+20: Wind Wind Privilegieblind

WOUW. Superligaen er fuldstændig umulig at kloge sig på. Der har været Derby, og AGF har nakket mestrene fra Ikast-Herning fodboldklub.
3/8/202158 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

Spillerunde 18 - Tab og Wind uden Jakob Nielsens sind

Spillerunde 18 - Tab og Wind uden Jakob Nielsens sind by Dan Rachlin, Heino Hansen, Jøden
3/1/202157 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

Spillerunde 17: ”and the Oscars goes to...”

Brøndby bliver ved med at vinde, og er pt så overbevisende at selv KEP overvejer at give dem 2% chance for et mesterskab. AGF har parkeret bussen, og fedter 3 point hjem pr. kamp. FCK.. troede vi lige var kommet i gang. Men man skal ikke tro, man skal dække HeBO. Enjoy, Dan Rachlin, Nana Parbst, Michael Jøden.
2/23/20211 hour, 37 seconds
Episode Artwork

Spillerunde 16 - Nu spidser det til

Tilbage på en bar fyldt med kolde Carlsberg og minder. FCK og Brøndby buldrer derudad, og AGF... findes. Søren Rebbe afløser Heino, og vi skal på forhånd beklage at det kan medføre substans, artikulation, god stemning og autoritet. Tak til Skaal på kultorvet og Carlsberg Danmark for samarbejdet.
2/16/20211 hour, 16 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

Spillerunde 15 - Jødens TED talk og Rachlins morgenluft

Spillerunde 15 - Jødens TED talk og Rachlins morgenluft by Dan Rachlin, Heino Hansen, Jøden
2/8/202146 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

Spillerunde 14 - Forårssæsonen i gang med 7point

90 minutter. Så lang tid skulle det tage at konvertere en nærmest afgjort guldkamp til et hundeslagsmål vi sjældent har set mage - og så endda med alle vores 3 hold i potten. WOUW. 0-0 mellem Vejle og AGF. 2-3 mellem Aab og FCK. 0-1 mellem FCN og Brøndby.
2/5/20211 hour, 20 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Spillerunde 13 - Farvel til BIF & FCK i Pokalen

Brøndby røg ud i Pokalen til en af Amagers allerbedste hold. Heino lader som om det ikke er en skandale. Ingen hopper på det. FCK røg ud til Ikast-Herning - men kan trøste sig med at Jøden ikke synes straffesparrkskonkurrencer er en værdig måde at afgøre det på. AGF er eneste hold i kvartfinalen, og lukkede suppen med en 3-0'er over den fulde onkel fra Aalborg.
12/21/20201 hour, 21 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Spillerunde 11 - Nobody Putros baby in a corner

Rachlin mener efter en sejr over Horsens at Jess Thorup har fået styr på tropperne. Der må have været MUS samtaler fra øverste hylde. Jøden & Heino har åbenbart set hver sin kamp, men trods alt set den. Det er mere end man kan sige om dommer teamet. Alt går, da vi har Rungsted-Müsli i stride strømme. God lytter. God fornøjelse.
12/8/202053 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

Spillerunde 10 - Hvem er FCK

Spillerunde 10 - Hvem er FCK by Dan Rachlin, Heino Hansen, Jøden
12/2/20201 hour, 7 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

Spillerunde 9 - Ståle siger ikke undskyld når han er faldet ned

Spillerunde 9 - Ståle siger ikke fucking undskyld når han er faldet ned by Dan Rachlin, Heino Hansen, Jøden
11/24/20201 hour, 16 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

Spillerunde 8 - Stærk tobak på heden

Rachlins tropper viste hvor skabet skulle stå - og det skal tilsyneladende stå et sted i midtjylland. Jødens drenge hentede en pligtsejr på alt andet end en pligtig måde. Det var pligtigt og vigtigt - men var det rigtigt? Heinos helte kom, modsat Heinos øjne - back on track. Lang skade til sydAMEEEERIKA.
11/10/202056 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

Spillerunde 7 - Dobbelt op på YES i FCK

Brøndby taber i Aalborg. Men omvendt, hvem er nogensinde taget fra Aalborg uden som minimum at medbringe moralske tømmermænd? AGF spiller uafgjort med Glen's tropper, hvilket Jøden synes er fedt, da han elsker uafgjort. 1 point her, og 1 point der. FCK står for ugen overskrift med signingen af Jess Thorup som træner. Derudover hentede man 3 usikre point mod bundholdet.
11/3/20201 hour, 2 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

Spillerunde 6 - Mads Kristoffersens VAR‘ridt

Spillerunde 6 - Mads Kristoffersens VAR'ridt by Dan Rachlin, Heino Hansen, Jøden
10/26/202059 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

Spillerunde 5 - Guld Glen Special

LEGENDARISK. Intet mindre. Glen Riddersholm joinede baren, som i ugens anledning var i Haderslev. Den skal du ganske enkelt bare høre. Rigtig god fornøjelse.
10/21/20201 hour, 9 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

Ståle Solbakken Exit - Special

Ståle er færdig i FCK. Det er ikke bare en fyring, og en mands skæbne. Dette er en æra i dansk fodboldhistorie der får et forbi. Den skulle naturligvis vendes over 3 dejlige øl på SKAAL. - alt andet ville være idiotisk.
10/12/20201 hour, 1 minute, 8 seconds
Episode Artwork

Spillerunde 4 - Zanka til FCK og 12 point til Brøndby

Transfervinduet er lukket, Zanka er i FCK - og Brøndby har maksimum point efter 4 runder. Vi skal ikke bruge mere for at sælge den episode hjem.
10/6/20201 hour, 4 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

Spillerunde 3 - ”Når der kommer VAR - rykker FCK ned”

Brøndby ligger nr 1. AGF ligger nr 2. FCK ... er i Superligaen. Dan, Heino & Jøden mødtes denne onsdag på Hvide Lam, kultorvet - og kampmobbede Dan over en god gang Jazz og en endnu bedre Japansk Ale.
9/30/202058 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

Spillerunde 2 - FC KÅ-LAPS

Derby. Faktisk 2 stk. FCK - BIF i IKKE Telia Parken. Kæmpe drama, på alt andet end niveau. Randers - AGF. Kæmpe indsats efter unge Hausners gigantiske bløder. Dan, Jøden og Nana mødtes på SKAAL - og fik klaret verdenssituationen med udsigt ud over hovedstadens smukke kultorv.
9/22/20201 hour, 7 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

Spillerunde 1 - 16 mål bum

Brøndby vender en 0-2'er til en 3-2'er i noget der minder om en halv spillerundes overtids overtid. FCK spiller den måske dårligste halvleg nogensinde, men redder æren via Kamil, Kamil, Kamil Wilczek. AGF vinder mod alle odds, i en enormt svær kamp med et hold man aldrig må undervurdere - og som nærmest er et derby værdigt: Vejle.
9/15/202058 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Sæsonafslutning - Årets start 11‘er med spillere fra vores 3 klubber

Det skulle have været så hyggeligt. En sæsonafslutning med drillerier, grin og kartoffelmadder. Men så øøøøh. Wilczek. Av av av av. Derudover tvinger vi os selv til at stemme om årets start 11'er, kun med spillere fra FCK, Brøndby og AGF. 1000 tak for denne sæson, kære dig der lytter. Et corona år som vi aldrig glemmer, som fodbolden aldrig glemmer, som verden aldrig glemmer - og som Heino Hamborg aldrig glemmer.
8/9/20201 hour, 13 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Spillerunde 36 - Teens like it ødelægge århusiansk fest

Danmarksmestrer i fodbold bliver AGF nok aldrig, men hvad skal man også med et DM, når man kan være verdensmestrer i noget ganske andet: Jinx. Deres fest over top-3 som ifølge folk der tror på hekseloven, har kostet både sølvmedaljen og europæisk deltagelse næste år - må bedst kunne beskrives som en housewarming der stikker så meget af, at man bliver smidt ud af lejligheden allerede førstkommende mandag p.g.a. støjen. Staben omkring AGF er blevet klogere, deres fans: Ik' det der ligner. Unge unge Jesper "Jobbe" Lindstrøm udnyttede den stolte jydske by's tømmermænd til at sende AGF til knald eller fald kamp med OB. FCK leverede en historisk genistreg, ved at lade sig dumpe ned på 3. pladsen 2 runder før tid, for så at stjæle den tilbage, og vupti: Sølvet var en sejr.
7/27/20201 hour, 8 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

Spillerunde 34+35 - FCK & GF i fight

Episoden der aldrig ville udkomme. 3 gange har Jøden optaget, 2 gange har dan optaget, og 2 gange har Heino optaget. Den skal dog udkomme - FCK og AGF har spillet 2-4 i Parken, AGF har fejret det som Bastilledagen for et par dage senere at pisse det væk igen på Right To Loose Dreams Park. Brøndby... Det er en proces. Heldigvis har Heino det. sorte bælte i fokusforskydning, i mere end én forstand, så det hele er naturligvis Lars Jacobsens skyld. 1 times idioti til dine ører. Enjoy.
7/24/20201 hour, 3 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

Spillerunde 32+33 - Guldet afgjort, sølvet: not so much

Spillerunde 32+33 - Guldet afgjort, sølvet: not so much by Dan Rachlin, Heino Hansen, Jøden
7/14/20201 hour, 10 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Spillerunde 31 - AGF‘s Nils Malmros runde

Hvad i al verden foregår der? AGF er i gang med at spille en direkte duel med FCK om sølvet, ikke ved Nordic Cup, ikke ved KMD cup - med ved freaking f...ing danmarksmesterskabet i fodbold. Alt i spillerunde 31 gik AGF's vej. Kalle og Schwäbe gjorde begge det samme som Jøden når der kommer en ny single - Droppede.
7/7/202055 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

Spillerunde 30 - Århusianske gummiben?

3 dage skulle der gå, fra Jøden udtalte: AGF vinder sine sidste 7 kampe - til.. ja, til de tabte 1-4 til AaB. Har det fået Jøden til at blive realist? Nej, han er jo AGF fan. Brøndby henter barens eneste 3 point i denne weekend. Heino sementerer sin holdning til Maxsø som ligaens bedste spiller. Derudover vender vi lige kampens analog VAR kendelse. FCK taber til FCM, og kaster håndklædet i ringen når det gælder DM guldet i år.
6/29/202037 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

Spillerunde 29 - ”AGF vinder resten af sine kampe i slutspillet”

AGF brugt coronapausen i en gryde med trylledrik. Intet kan besejre dem - end ikke når de laver selvmål og Grønkjær assists. Og så var der Derby i Brøndby. Stemning omkring det? - need no introduction
6/23/20201 hour, 2 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

Spillerunde 27 - Historisk røvsyg fodboldkamp

Ikke bare blev det 0-0 mellem Brøndby og AGF - det blev 0-0 på en måde der får almindelige 0-0 kampe til at fremstå som det rene SuperBowl. Øv for en tarvelig omgang entertainment. MEN - til gengæld bød Dan Rachlins helte på en omgang god, tempofyldt og ikke mindst talentfuldt omgang lir, så tak for det. Om den kedelige kamp gør podcasten kedelig? Ikke på vores vagt. God fornøjelse.
6/16/202045 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

Spillerunde 26 - BO HENRIKSEN

Spillerunde 26 - FUCKING BO HENRIKSEN by Dan Rachlin, Heino Hansen, Jøden
6/9/202038 minutes, 1 second
Episode Artwork

Spillerunde 25 - Suppen koger igen

Baren har sgu åbnet igen, ovenpå en landsdækkende stilleleg i månedsvis. De Hviee har endelig fået afviklet den sagnomspundne kamp mod hestene fra Randers i røven, og hev sidenhen 3 point mod OB, i kampen hvor Helenius med Jødens ord blev AGF'er. FCK hentede 3 forholdsvis stilsikre point mod Lyngby. Brøndby hentede ligeledes 3, om ikke stilsikre, så i hvert fald helt og aldeles usikre point mod Sønderjydsk E. Al grund til god stemning, og den udeblev ikke.
6/4/202052 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

Spillerunde 24 - Av Av Av Av

Brøndby hev barens eneste point i denne uge. FCK er ude af pokalen, Jøden bundede en pokal med snaps, - og AGF måtte se sig slået af Silkeborg dagen efter FCK's nederlag til Horsens. En sjælden behagelig stemning i podcasten - måske er der ikke noget der kan få mennesker til at stå sammen som modgang. Smukt, egentlig. Dan, Heino og Michael
3/10/202047 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

Spillerunde 23 - FCK‘s kæmpe uge

FCK er videre til kvartfinalen i Europa League, og det fejrede de så med at tage hjem og vinde over Nordjyllands hovedstad. Kæmpe uge, tillykke til FCK fra hele trioen. AGF vandt 8000 - 1 i chancer over Hobro, men da måltavlen er ret ligeglad med menneskelig inkompetence foran kassen, måtte man nøjes med ligeså mange point som Hobro havde chancer. Brøndby cruisede 3 point hjem, hvis man da er vant til at være på cruise med en chauffør der ikke kører helt sikkert de sidste 10 minutter af turen. Link til vores side på 10'er.dk hvor du kan støtte os: https://indpaaenbar.10er.app
3/3/202045 minutes
Episode Artwork

Spillerunde 22: To Kristoffer i Aalborg - Ét point i Silkeborg

FCK er på tavlen, årtiets første Superligapoint er i hus, og det blev endda tilkæmpet mod bumstærke Silkeborg uden deres eneste målscorer siden 1840. Brøndby magtede ikke at høste et eneste point i Aalborg, selvom de har både den nye Laudrup og ligaens bedste stopper ifølge Heino. .. ja, GF blæser derudaf. Jøden er i topform, og det er ham vel undt. Hvis du er underholdt, kan du give en skræv til barregningen her: https://indpaaenbar.10er.app
2/25/202053 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Spillederunde 21 - Aflyst kamp og aflyst mesterskab

FCK tog hele vejen til Esbjerg for at få 0 point med hjem igen. Der har nok ikke været dårligere stemning i en bus siden.. hver morgen i 5C mod Husum Torv. AGF fik forårspremieren aflyst, af sig selv. Banen tager mere vand ind end Heino's argumentation for at Brøndby havde superligaens 2 bedste spillere. Brøndby vinder 0-2 på Brunsviger Park, hvor en ny Laudrup åbenbart er født. Kan du lide programmet? Så støt os her: https://indpaaenbar.10er.app God lytter! Dan, Heino og Michael Jøden.
2/17/202048 minutes, 7 seconds