Winamp Logo
EmiliaTalks Cover
EmiliaTalks Profile

EmiliaTalks

Bulgarian, Social, 2 seasons, 52 episodes, 11 hours, 23 minutes
About
Този Подкаст е за връзките. Не знам за другите подкастове, но този обещава да бъде невъзмутимо искрен. Побира всички видове връзки - от връзката, която изграждаме със себе си, преминава към връзката ни с другите, та стига чак до връзката ни с природата, а от там потегля към цялата вселена. Идваме на себе си. Всеки четвъртък, 22:22ч.
Episode Artwork

Как подсъзнанието влияе на отношенията ни ?

🌀Тази вечер влизаме в главата на отхвърления в любовта - как се стигна до тук и какво да направи, за да промени ситуацията, в която се намира ? Ще разберете всичко в текущия епизод. 🤭
3/14/202416 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

Събуди харизмата в себе си | Психология на силното присъствие

🌀 Тази вечер влизаме в главата на човека, който е силно харизматичен - винаги е център на внимание, печели бързо доверието на другите и има широк кръг от познати и приятели. Как постига всичко това ? Ще разберете в текущия епизод.
2/21/20249 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

Психология на влиянието | Харизма

🌀 Тази вечер влизаме в главата на силно харизматичния човек - как така му се получава ? Какво се крие в лекотата и магичното му присъствие - ще разберете неговите тайни в текущия епизод.
11/29/202318 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

Какво саботира отношенията ни ? | Психология на здравата връзка

🌀 Тази вечер влизаме в главата на човека, който се проявява в отношенията си на автопилот - силно емоционално и поради това нестабилно. Защо често не му се получава в Любовта и как да промени това - ще разберете в текущия епизод.
10/16/20237 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

Его или Любов ? | Психология на връзките ДНЕС

🌀 Кога обичаме наистина ? Питаме без извинение и влизаме в дълбокото, за да открием истината за Любовта.
10/6/20239 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

Създай желаната връзка | Влияние на мъжка психика VS женска психика

🌀 Тази вечер влизаме в главата на мъжкото, за да разберем женското. Как се създава желаната връзка и какви са най-често срещаните грешки по пътя - ще разберете в текущия епизод. 💛
9/15/202327 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

Защо сме вечно уморени ? | Магнетизъм на личността

🌀 Тази вечер влизаме в главата на човека, който умее да владее своето внимание. Човекът, който успява да устои и да не се хипнотизира от бързите удоволствия, които могат лесно да се превърнат в зависимости и да направят личността му “вечно уморена”…
8/24/202327 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Излез от токсичните мисли | Практики за осъзнато живеене

🌀 Тази вечер влизаме в главата на човека, който умее да владее себе си. Как се справя с негативните мисли, страховете и илюзиите - ще разберете в текущия епизод.
7/28/202319 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Може ли да хакнем любовта ? | Създай желаната връзка

🌀 Тази вечер влизаме в главата на човека, който умее да владее както себе си, така и любовта, която проявява. Какви са златните правила за щастлива и здравословна връзка ? Как са ги приложим на практика в отношенията си и какво представлява всъщност свързването между двама души - ще разберете в текущия епизод. Enjoy!
7/6/202320 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Депресия и токсичен начин на живот ? | Излез от главата си

🌀 Тази вечер влизаме в главата на човека, който знае как да се владее, познава психичните закони и умело влияе както на себе си, така и на Другите. Enjoy!
6/16/202321 minutes, 1 second
Episode Artwork

Как да хакнем съзнанието ? | Сбогом тревожност

🌀 Тази вечер влизаме в главата на човекът, който умее да влияе на съзнанието и познава техниките, за да го опитоми. Кои са те - ще разберете в текущоя епизод. Enjoy!
6/8/202321 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

Излекувай травмите си | Изгради силен вътрешен център

🌀 Тази вечер влизаме в главата на човекът, който знае как да излекува живота си през Херметическото учение. Той знае, че когато познава принципите, може да усвои и тяхното прояление. Enjoy!
6/1/202323 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

Как жените влияят на мъжете? | Женско влияние

🌀 Тази вечер влизаме в главата на жената, която умее да владее своята женска сила. Какво всъщност засилва нейното женското влияние и как може да го приложим и ние в живота си? Ще разберете всичко в текущия епизод.
5/25/202319 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

Излекувай своите отношения и травми | Преодолей тревожността

🌀 Тази вечер влизаме в главата на човекът, който умее да обича и да бъде обичан. Каква в формулата за щастливи отношения и как да се освободим от ревността и негативните мисли ? Ще разберете всичко в текущия епизод.
5/18/202321 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

Защо връзките се разпадат толкова лесно? | Излез от омагьосания кръг

🌀 Какво се случва в главите на влюбените и защо все по-често те не успяват да съхранят пламъка на любовта в отношенията си? Какво саботира връзките и защо влизаме в очагьосания кръг на полу-любовта? Отговорите и решенията в текущия епизод. 💙
5/11/202314 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

Какво да правим, ако партньорът вече не ни привлича ?

🌀 Тази вечер влизаме в главата на човека, който умее да владее отношенията си и да се наслаждава, както на себе си така и на партньора си. Каква е тайната? Ще разберете в текущия епизод.
5/4/202311 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

Разум или интуиция? | Разпознай своя вътрешен глас.

🌀 Тази вечер влизаме в главата на човекът, който знае как да разпознава своя интуитивен глас. Всъщност неговата интуиция е станала толкова разговорлива през практиките за духа и тялото, че вече може да си набавя информция с лекота - без излишно да се терзае в затънтените лабиринти на неспокойния ум…
4/20/202311 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

Как подсъзнанието диктува избора ни на партньор?

🌀 Тази вечер влизаме в собствената глава (и по-конкретно в нашето подсъзнание). Как то влияе при избора ни на партньор и какви са стиловете на привързаност - ще разберете всичко в текущия епизод. 🤭
4/13/20238 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

Как се проявява мъжката енергия ? | Мъжки архетипи

🌀 Тази вечер влизаме в главата на мъжете - какви са техните модели на поведение, как да се разбираме с тях и с кой модел най-много си пасваме - всичко това ще разберете в текущия епизод.
4/7/20238 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

Как да разбираме мъжете и жените? | Архетипи на поведение

🌀 Тази вечер влизаме в главата на жената, която е готова да работи по себе си. Онази, която умее да разпознава аретипите на поведение. Кралица, Любовница или Момиче и Домакиня - как да интегрираме архетипите в себе си, така че да работят за нас - ще разберете в всичко текущия епизод.
3/30/202312 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

Къде е скрита нашата сила? | Мъжка и женска енергия

🌀 Тази вечер влизаме в главата на човекът, който умее да балансира мъжкото и женското начало. Той знае що е мъжко и що е женско, практикува и владее добре енергийните закони. Какви са те? Ще разберете в текущия епизод.
3/23/20238 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Какво ни отделя от другите? | Видове самота

🌀 Тази вечер влизаме в главата на самотника - какво се крие в неговото съзнание, защо то се усеща отделено от другите и как да се свърже (първо със себе си) и после с всички останали - ще разберете всичко в текущото видео.
3/16/20236 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Къде е скрита женската сила? | Теория нa съблазняването

🌀 Тази вечер влизаме в главата на човека, който е съблазнен. Как се е озовал в това вълшебно състояние и какво всъщност му влияе - ще разберете това и още много в текущото видео…🤭 п.с. Чакам ви в YouTube канала EmiliaTalks, там си говорим още по-обстойно на други вълнуващи теми.🔥
3/9/20239 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

Как да живеем с лекота? | Тайната

🌀 Тази вечер влизаме в главата на успешния човек, живеещ с лекота: как му се получава така, с какви практики и действия, прави пътя си по-приятен (и как да се научим да се наслаждаваме на процеса …)? Ще разберете всичко в текущото видео
3/3/20237 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Какво ни държи депресирани? | Автосаботаж

🌀 Тази вечер влизаме в главата на депресираният човек: защо се усеща отпаднал, какво се случва в мислите му и как да излезе от тях - ще разберете всичко в текущия епизод.
2/23/20237 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Как да влияем на другите? | Личен магнетизъм

🌀Тази вечер влизаме в главата на магнетичния човек: как успява да привлича другите със своето присъствие, защо всичко му се получава с лекота (и как да ни се получи и на нас) - ще разберете всичко в текущия епизод.💙
2/12/20236 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

Неувереност | Как да я преодолеем ?

🌀 Тази вечер влизаме в главата на неуверения човек: защо е неуверен, какво му пречи да бъде уверен и как да преодолее своите вечни съмнения? Всички отговори ще откриете в текущия епизод.
1/26/20237 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

Защо не получаваме това, което искаме?

🌀 Тази вечер влизаме в главата на човека, който иска много, но не знае как - с какви действия може да конркретизира своите цели и да ги превърне в реалност, ще разберете в текущия епизод.
1/19/202311 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

Подобри себе си, за да подобриш и връзките си

🌀 Тази вечер влизаме в главата на човека, който е недоволен от живота си и се усеща заклещен в рамките на собствените си лимитирани вярвания. Как да излезе от тях и да се освободи от своите бариери - ще разберете в настоящия епизод. Тук полагаме първите стъпки по пътя към промяната. Имаме цял втори сезон, за да сме заедно в процеса и да изчистим всичко, което ни пречи по пътя към нашата по-добра версия.
1/13/20237 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Защо (не) можеш да се промениш ?

🌀 Време е за сезон втори. Обръщаме се навътре към себе си - стига толкова сме гледали навън, научихме си уроците чрез другите, но какво да правим със себе си? Ще разберете в пилотния епизод на Втори сезон - “Ела на себе си”.
1/5/202310 minutes, 25 seconds