Winamp Logo
Emberből Vagyunk Podcast Cover
Emberből Vagyunk Podcast Profile

Emberből Vagyunk Podcast

Hungarian, Health / Medicine, 1 seasons, 3 episodes, 2 hours 21 minutes
About
Knapek Éva és Fodor Alexandra - mi ketten vagyunk az Emberből Vagyunk Podcast mikrofonjai mögött. Szeretnénk ledönteni a pszichológiához és a pszichológushoz járáshoz kapcsolódó tévhiteket és tabukat, és tisztább képet adni arról, hogy milyen a kliens vagy a szakember székében ülni.
Episode Artwork

Mi történik a pszichológusnál? - S01E03

Ha úgy döntünk, felkeresünk egy pszichológust, elkaphat minket a bizonytalanság azzal kapcsolatban, hogy mi is fog történni az alkalmakon. Mire számíthatunk? Hogyan viselkedjek? Tegeződjek vagy magázódjak? A pszichológus tényleg nem mondja el senkinek, miről beszélgetünk? És én azért elmondhatom a barátaimnak? Megannyi kérdés merül fel bennünk ilyenkor - pont ezeket jártuk körbe ebben az epizódban. Knapek Éva és Fodor Alexandra - mi ketten vagyunk az Emberből Vagyunk Podcast mikrofonjai mögött. Szeretnénk ledönteni a pszichológiához és a pszichológushoz járáshoz kapcsolódó tévhiteket és tabukat, és tisztább képet adni arról, hogy milyen a kliens vagy a szakember székében ülni.
29/07/202157 minutes 53 seconds
Episode Artwork

Hogyan válasszak pszichológust - S01E02

Ha eldöntjük, felkeresünk egy szakembert, sokszor fordul elő, hogy elakadunk. Nem tudjuk, mi alapján válasszunk, ki lenne nekünk a megfelelő. Mennyire számít a pszichológus neme? És az életkora? Egyáltalán: pszichológusra van szükségem? És ha igen, pontosan milyenre.  Knapek Éva és Fodor Alexandra - mi ketten vagyunk az Emberből Vagyunk Podcast mikrofonjai mögött. Szeretnénk ledönteni a pszichológiához  és a pszichológushoz járáshoz kapcsolódó tévhiteket és tabukat, és tisztább képet adni arról, hogy milyen a kliens vagy a szakember székében ülni.
15/07/202141 minutes 16 seconds
Episode Artwork

A pszichológus is ember - SE01E01

Sokszor gondolunk úgy a pszichológusra, mint egy mágusra, aki egy szempillantás alatt, bárhol, bármikor meg tudja mondani, mi a problémánk és hogy mi arra a megoldás. Meglepő lehet, mikor rájövünk: ő is ember, és hogy a kliensekkel való kapcsolatai hús-vér emberi kapcsolatok, ahova ő is mély, emberi érzésekkel kötődik. Knapek Éva és Fodor Alexandra - mi ketten vagyunk az Emberből Vagyunk Podcast mikrofonjai mögött. Szeretnénk ledönteni a pszichológiához  és a pszichológushoz járáshoz kapcsolódó tévhiteket és tabukat, és tisztább képet adni arról, hogy milyen a kliens vagy a szakember székében ülni.
01/07/202142 minutes 42 seconds