Winamp Logo
Elodie Communicatie Cover
Elodie Communicatie Profile

Elodie Communicatie

Dutch, Finance, 1 season, 30 episodes, 13 hours, 16 minutes
About
In deze podcast neem ik je mee in de wereld van communicatie en wakker ik je goede energie aan. Ik help je ontdekken welke manier van communiceren helemaal past bij jou en je praktijk, juist door dichtbij jezelf te blijven. Ik ga je aanmoedigen om zelf met je communicatie aan de slag te gaan, om je werkverlangen te blijven volgen en er werkelijkheid van te maken. Krijg je communicatie op de rit zodat je eerste lievelingscliënten zonder omwegen op je pad komen! Enthousiaste groet,Elodie van de VijverCommunicatiespecialist en actieversnellerwww.elodiecommunicatie.nl
Episode Artwork

20 - Hoe promoot je je tijdelijke aanbod via social media?

Hoe kondig je jouw workshop, training of cursus aan op social media? Naast mijn aanwakkertraject wilde ik voor het eerst een tijdelijk aanbod doen: een campingwerkvakantie! Ik neem je in deze aflevering mee hoe ik mijn communicatie heb aangepakt, waar ik tegenaan liep en wat het me gebracht heeft. 
12/11/202222 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

19 - Ga voor een aanbod dat helemaal kloppend voelt!

Hoe blij ben je nu met het aanbod dat je hebt? Ga je al stralen als je het erover hebt of heb je nog aanpassingen te doen? Hoe wil jij het allerliefste werken? In deze aflevering moedig ik je aan om voor jouw ultieme aanbod te gaan. 
11/22/202222 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

18 - Wie zijn je lievelingsklanten?

Dit is dé code om te kraken zodra je voor jezelf bent begonnen: wie zijn die geweldige mensen met of voor wie jij het allerliefste werkt? En dan die belangrijke vervolgvraag: waar vind je ze? Veel plezier met deze aflevering en haal er vooral uit wat je verder helpt!
11/7/202223 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

17 - Wat heb je nodig om tot je communicatie te komen?

Voor iedere starter die voor zichzelf werkt, is dit een sleutelvraag. Als je namelijk precies weet wat het is dat je nodig hebt én je luistert daarnaar door het om te zetten in actie, dan ben je al een heel eind op weg. In deze afleveringen een aantal voorbeelden waar het in kan zitten. Laat je inspireren en wees eens heel open en eerlijk naar jezelf: wat heb jij nodig om tot je communicatie te komen? 
10/17/202212 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

16 - Kiezen op gevoel

Communiceren is zoveel makkelijker als je de stappen zet die voor je gevoel helemaal kloppen. Vaak zit ons hoofd ons in de weg, bedenken we allerlei argumenten terwijl we diep van binnen allang weten wat ons te doen staat. Durf jij je intuïtie te volgen? Dat is vaak de vraag waar het écht over gaat. 
7/11/202210 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

15 - De cruciale vraag: hoe dan?!

Heb je helder wat je zo graag wilt? Dan wens ik je toe dat je snel doorpakt met de hoe-vraag! Daarmee zet je jezelf aan, wakker je je creativiteit aan om het daadwerkelijk te realiseren. Wees nieuwsgierig naar de antwoorden die opkomen en dan hup: van idee naar uitvoering. Veel plezier onderweg!
6/10/202216 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

14 - Jezelf laten zien op social media

Ben je al op social media aanwezig? En heb je het gevoel dat je daar echt jezelf laat zien? Hoe meer je dat lukt, hoe makkelijker de juiste mensen op je pad komen waar jij zo fijn mee kunt werken. Probeer maar eens net waar meer te laten zien en ervaar hoe dat voelt. Mijn aanmoediging heb je! 
6/6/202216 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

13 - Je weg ontvouwt zich gaandeweg

Zodra je voelt dat je de juiste stappen zet, dan voelt het steviger onder je voeten. Ineens is het ook makkelijker om keuzes te maken, dappere stappen te zetten. Je gaat meer plezier en luchtigheid voelen onderweg. Wat de juiste weg is? Dat ontdek je door stappen te zetten en gaandeweg te voelen of het klopt. Klopt het nog (nét) niet? Dan geeft het je geweldige info wat wél het juiste is om te doen! 
5/28/202213 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

12 - Voor welk social media kanaal kies je?

Je hebt de keus uit vele social media kanalen. Voor welke ga jij en waarom kies je juist daarvoor? Welke past het beste bij jou als persoon en waar kun jij je klanten het makkelijkste vinden? Dat en meer komt in deze aflevering aan bod. Succes met je keuze, mocht je die binnenkort maken.   
5/21/202217 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

11 - Afspraken maken met... jezelf!

Welke afspraken maak je met jezelf als je in beweging wilt komen om te doen wat je zo graag wilt? Hoe flexibel maak je die afspraken? Hoe zorg je ervoor dat ze voor je gaan werken en je tevreden bent over de stappen die je zet? Dat is waar deze aflevering over gaat. Veel luisterplezier!
5/13/202215 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

10 - Nieuwe contacten leggen via LinkedIn

In contact komen met de juiste mensen. Degenen waar jij mee klikt, die jou iets brengen, voor wie jij iets kunt betekenen. Op LinkedIn voel ik me intussen als een vis in het water. Ben benieuwd naar jouw LinkedIn ervaring en hoe jij daar nieuwe contacten legt. Leuk als je dat met me wilt delen via... LinkedIn!
4/15/202218 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

9 - Klantgesprek met Ellen Ziengs

Ik ga in gesprek met mijn klant Ellen Ziengs van www.perspectiva.nl. Zij is zelfstandig ondernemer in Nijmegen en bij haar kun je terecht voor loopbaanbegeleiding en relatiecoaching. Wat is zij onderweg tegengekomen bij het doen van haar eigen communicatie naar buiten? Veel luisterplezier! 
4/5/202220 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

8 - Beweging geeft rust

Doen wat je wilt doen. De juiste stappen zetten. In beweging zijn. Dat voelt goed! Het geeft een vorm van rust. Als actieversneller voor startende zelfstandig ondernemers is dit een favoriet onderwerp van mij. Ik deel graag met je wat ik hierover gaandeweg ontdekt heb.   
3/24/202223 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

7 - Realiseer je je wel hoe goed je bent?

Krijg nog scherper wat het unieke is dat jij jouw klanten brengt omdat jij jij bent. Doorvoel waar je kracht zit, jouw talent. Hoe fijn om dat haarscherp te krijgen en mee te nemen in je communicatie. Er zijn namelijk mensen die exact behoefte hebben aan wat jij hen kunt brengen. Laat hen vooral weten wat het is!
3/14/202231 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

6 - Hoeveel werkzin heb jij?

Stel jezelf eens de vraag hoeveel zin je hebt om te werken deze week. Luister dan naar wat het je wil zeggen. Welke info geeft het je over waar je naar verlangt, welke manier van werken bij je past, wat je blij maakt in je werk. Ga ervoor om dit voor jezelf te creëren en zet vast een stapje in die fijne richting. Veel werkplezier wens ik je!
3/7/202222 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

5 - Elodie van de Vijver, c'est moi!

Een aflevering over jezelf maken kan wat ongemakkelijk voelen. Dat voelde ik in ieder geval aan begin van deze opname. Eenzijdig over mijzelf vertellen terwijl ik juist zo nieuwsgierig ben naar jou. Mais bon, toen ik eenmaal op gang was, had ik er plezier in. Ik heb het lekker spontaan opgenomen zoals ik dat het liefste doe. Dat kan ik je sowieso aanraden: communiceren op een manier die bij je past. 
2/24/202233 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

4 - Vertrouw op je eigen creativiteit

Jij bent creatief! Dat zijn we allemaal. Wij mensen zijn creatieve wezens. Dat komt bij ondernemen uitermate goed van pas. Gun jezelf de ruimte om je creativiteit te laten stromen, luister ernaar en laat je volop verrassen door je eigen ingevingen. 
2/17/202212 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

3 - Het aanwakkeren van je goede energie

Wat heb jij nodig om in beweging te komen? Wat helpt jou versnellen? Breng je goede energie extra op gang en zet je eerstvolgende stappen. Ook als ze spannend zijn, juist als ze spannend zijn. Je zult zien wat er voor moois op je pad gaat komen!
2/10/202215 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

2 - Voor wie ben jij er?

Communiceren is zoveel makkelijker als je scherp hebt voor wie je er bent. Je weet dan beter wat de onderwerpen zijn waar je het over wilt hebben. Je kunt veel gerichter een tekst schrijven, een video opnemen of een podcast. En hoe mooi als je ineens weet waar je ze kunt vinden of op welke platformen je actief wilt zijn zodat zij op jouw pad komen. Kortom deze helderheid helpt je versnellen. 
2/5/202224 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

1 - Beginnen aan iets nieuws

Je wilt aan iets nieuws beginnen, je wilt communiceren, je wilt je boodschap delen! Toch is er iets dat je tegenhoudt... Wat heb jij nodig om in beweging te komen, om daadwerkelijk te doen wat jij ziet als je eerstvolgende stap? Het antwoord op die vraag helpt je ongetwijfeld verder.
1/25/202217 minutes, 8 seconds