Winamp Logo
Eldenpodden Cover
Eldenpodden Profile

Eldenpodden

Norwegian, Music, 1 season, 4 episodes, 1 hour, 23 minutes
About
Elden er et norsk, historisk musikkteater som settes opp i spektakulære omgivelser midt i verdensarven Røros i perioden 28. juli – 7. august 2021. Elden er Norges nest største og Trøndelags største friluftsteater med over 12 000 publikummere i 2018. Stykket spilles på slegghaugen, midt i verdensarven Røros hver sommer. Musikkteatret tar oss med tilbake til den store nordiske krigen i 1718/1719 når General Armfeldt forsøker å ta Trøndelag. Eldenpodden er produsert av Nea Radio for Elden Røros See acast.com/privacy (https://acast.com/privacy) for privacy and opt-out information.
Episode Artwork

Mat og smittevern

I denne siste episoden får du høre om hva slags mat vi kan tilby vårt publikum i sommer, hvilke smitteråd som gjelder for deg som publikummer og du får også en smakebit av Elden-albumet. Programleder er Siri Gellein. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/1/202119 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

Norges største barne- og ungdomsteater

Elden er Norges største barne- og ungdomsteater og i denne episoden skal få treffe de som er barn og frivillige på scenen.Dessuten får du høre om kunstprosjektet «Fyll en meter med fred» som barn og unge kan delta på i sommer på Røros.Programleder Er Siri Gellein Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/23/202118 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

Møt regissør og musikalsk leder i Elden

Catrine Telle skulle aldri regissere spel, men endte opp som selve Speldronninga i Trøndelag. Musikkteatret Elden har en fantastisk musikk skrevet av Arnfinn Strømmevold og Bertil Reithaug. I denne episoden avslører musikalsk leder Skjalg Raaen en nyhet som mange har ventet på. Programleder er daglig leder i Elden Siri Gellein Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/7/202120 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

Introduksjon til Musikkteatret Elden på Røros

Her får du en introduksjon til musikkteatret Elden på Røros. Opphavsmann Arnfinn Strømmevold forteller om bakgrunnen til stykket, aktør Jo Bjørner Haugom forteller om hvordan det er å være aktør i Norges nest største utendørsteater og historiker ved Rørosmuseet Erik Roll gir deg historien om hva som egentlig skjedde på Røros i 1718 /1719.Programleder er Siri Gellein , daglig leder i Stiftelsen Elden.Eldenpodden er produsert av Nea Radio for Elden Røros Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/25/202126 minutes, 9 seconds