Winamp Logo
Elämäni kesät Cover
Elämäni kesät Profile

Elämäni kesät

Finnish, Social, 1 season, 11 episodes, 8 hours, 39 minutes
About
Elämäni kesät starttaa 11.6.! ☀️
Episode Artwork

10. Ellinoora - ”Taika on niissä pienissä hetkissä”

Kauden viimeisen jakson kruunaa viikon vieraamme, laulaja ja lauluntekijä Ellinoora! Tarinoita kuullaan muunmuassa Syynimaan bileistä, kuoppaan tipahtamisesta festareiden päälavalla sekä vauhdinkaipuusta tivolien ja huvipuistojen hulinassa! Mitä tarkoittaa ”röytäminen”? Miten Ellinoora ratkaisi viime vuoden oudon, ensimmäisen vapaan juhannuksensa aikoihin? Entä minkälainen keikkareissu katsojan näkökulmasta aiheutti kotimatkalla herkän havainnon omasta tulevaisuudesta artistina?
8/12/202145 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

9. Ville - “Piti tehä töitä et sai kesäswägin minttiin”

Kauden toisiksi viimeisen jakson vieraaksi saapuu toinen puolisko Suomen suosituimmasta rap-duosta JVG:stä - Ville Galle! Mistä tuli aikoinaan kiitosta suuremmalta yleisöltä Villen pukeutumiseen liittyen? Entä miltä tuntui heittää musiikkivideon kuvauksissa rahaa alas samassa rakennuksessa, jonka ilmastointia oli itse aikoinaan asentamassa? Ja mistä ihmeestä tulee Villen lempinimi “Sopupeli-Sami”?
8/5/202148 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

8. Meeri - “Liian suuri riski vakuutettavaksi”

Uskomattomine tarinoineen meidät lempeästi loppukesään johdattelee valokuvaaja ja journalisti Meeri Koutaniemi! Jakson käsittämättömät käänteet kulkevat niin Tanskan, Macedonian, Serbian, Ugandan kuin Keniankin läpi - Meksikon Mezcal-touria tietenkään unohtamatta. Aikainen itsenäistyminen, kävelevä silakka, dyykatun ruoan myyminen kaduilla, ammatti-identiteetin kyseenalaistukseen johtanut ryöstö, maaginen kuuttilauma yöttömässä yössä, aitoa kuolemanpelkoa aavikolla sekä paljon muuta - tätä jaksoa et halua missata!
7/29/202147 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

7. Kalle - ”Älkää tehkö näin, mutta…”

Tällä viikolla vieraaksi saadaan näyttelijä, käsikirjoittaja ja juontaja Kalle Lamberg - mies joka on kunnostautunut myös muun muassa lempinimien, kesätöiden ja radiokilpailujen mestarina! Kuinka pahat traumat jäi vahingossa kesäteatterin bäkkärille eksyneelle lapselle kummallisesta alastomasta muumista? Minkälaisia merkkejä Kalle jätti itsestään terassimaalarina pitkin Turkua ja Raisiota? Entä mitä ihmettä tapahtui 10 vuotta sitten Samppalinnan maauimalassa? Näiden lisäksi jaksossa lanseerataan jälleen rahakas etsintäkuulutus, tällä kertaa feikkikihloihin liittyen, sekä kuullaan ehkä nerokkain festariviinan salakuljetustaktiikka tähän asti!
7/22/202152 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

6. Alexa - “Kaikki oli aina Koffissa jos oli hyvä ilma”

Helteiden keskelle raikkaan tuulahduksen tuo viikon vieraamme, somevaikuttaja ja yrittäjä Alexa Dagmar! Jaksossa muistellaan muunmuassa keskenjääneitä festareita, itseruskettavavalheita ja nostalgisia pissisaikoja - tissivöitä unohtamatta. Miten 12-vuotias Alexa sai neuvoteltua itsensä HIM-yhtyeen keikalle Ruisrockiin? Entä millaisesta kuvasta Veronica pistää pystyyn rahakkaan etsintäkuulutuksen? Tämän ja paljon muun lisäksi jaetaan myös lyömätön pokailuvinkki terasseille!
7/15/202148 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

5. Elias - ”Onks tää oikeesti mun duuni?”

Boten Anna soimaan, kermaperseet telttakylään ja aarteenetsinnät tulille! Kauden puolivälin kruunaa viikon vieraamme, näyttelijä Elias Salonen. Miten roskien lajittelun SM-kisat, Sami Kuronen ja Tikkurilafestit liittyvät toisiinsa? Entä miten ihmeessä selvittiin elämän ensimmäisestä sydänsurusta vesipallo-turnauksessa Ruotsissa? Jaksossa kuullaan myös Eliaksen reiteistä niin Helsinkiin lukioon nuorena, kuin sekä teatterikouluun että Aikuiset-sarjaan hieman vanhempana.Jakso on tehty kaupallisessa yhteistyössä BookBeatin kanssa.
7/8/202148 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

4. Tinze - “Tämmönen Tamperelainen bissemuija"

Heinäkuun ensimmäisessä jaksossa elämänsä erittäin vaiherikkaita kesiään avaa Suomen tunnetuin twerk-ammattilainen ja artisti Tia-Maria “Tinze” Sokka! Töitä on tehty niin useiden eri allergioiden läpi kuin ripsarit poskilla, ja vapaa-aika kulunut tuulilasinpyyhkijöitä jesaroiden sekä telttojen perässä juoksennellen. Tämän ja paljon muun lisäksi tutustutaan Jarppaan, kuullaan satu Perunaprinsessasta ja etsitään kesän parhaita vegeherkkuja!
7/1/202147 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

3. Juhani - “Rakas, mä oon syntyny kahdeksankytluvulla"

Kolmannen jakson vieraaksi saapuu yrittäjä, mediapersoona, ex-sohvaperuna, kihlattu, puoliso ja Matin iskä Juhani Koskinen. Kenen kirjoittaman lapun sisältö on päätynyt tatuointimusteena vieraamme kylkeen? Mikä ele aikuisiällä on tehokkain saamaan teini-iän kännireissun anteeksi? Ja miksi sinä, hyvä kuulija, voit mahdollisesti syyttää Juhania 2000-luvun alun mobiiliongelmistasi?Jakso on tehty kaupallisessa yhteistyössä Swappien kanssa.
6/24/202154 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

2. Mimosa - “Miten voi olla kylmä JA kuuma?”

Sata kuvaa Lohjanjärvestä ja pikaresepti keski-ikäistymiseen! Kauden toiseen jaksoon saapuu vieraaksi näyttelijä Mimosa Willamo, ja tarinoitahan riittää. Minkälaista kesätyötä voi tehdä jo 8-vuotiaana? Millaista oli opettaa oma äitinsä viemään piilopulloja festareille? Ja ennenkaikkea, miten voi olla samaan aikaan sekä kylmä että kuuma?
6/17/202154 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

1. Köpi - ”Ilmeisesti linnunmaito on lämmintä”

TÄSTÄ ALKAA ELÄMÄNI KESÄT!Ensimmäisenä vieraaksi saadaan radiojuontaja, käsikirjoittaja ja esiintyjä Juuso ”Köpi” Kallio. Tarinoita kuullaan muunmuassa Tuffen paatista, Yyterin Miami Vicesta sekä tosielämän Bertin päiväkirjat-hetkestä. Tämän ja paljon muun lisäksi opitaan, miten valmistetaan pantua kaurapuuroa.
6/10/20211 hour, 9 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Elämäni kesät - Trailer

Elämäni kesät alkaa 11.6.!Oletko sä valmis elämäsi kesään?
6/6/20212 minutes, 13 seconds